Buffy the Vampire Slayer bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara
Buffy the vampire slayer.svg

Bu madde, Amerikan televizyon dizisi Buffy the Vampire Slayer'ın bölümlerinin listesidir. İlk bölüm "Welcome to the Hellmouth", 10 Mart 1997'de yayınlandı, 19 Mayıs 2003 tarihli "Chosen"a dek yedi sezon sürmüştür. 7 sezonda toplam 144 bölüm vardır.

İlk beş sezonu The WB kanalında yayınlandı ve 2001 yılında, son iki sezon için UPN'ye transfer oldu.[1] Dizi, Türkiye'de CNBC-e üzerinden iki kez yayınlandı.[2] Sezon 8, Sezon 9 ve Sezon 10'da hikayenin işleyişi çizgi roman şeklinde devam eder.

Buffy the Vampire Slayer sezonlarının DVD'leri iki set (The Chosen Collection ve The Complete DVD Collection) halinde piyasaya sürülmüştür.[3]

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölüm Orijinal yayın tarihi Nielsen reytingleri (tekrarlar dahil)
Başlangıç tarihi Bitiş tarihi Kanal Sıralama İzlenme
(milyon)
Kanal sırası
1 12 10 Mart 1997 (1997-03-10) 2 Haziran 1997 (1997-06-02) The WB 144 3.7[4] 6
2 22 15 Eylül 1997 (1997-09-15) 19 Mayıs 1998 (1998-05-19) 133 5.2[4] 3
3 22 29 Eylül 1998 (1998-09-29) 13 Haziran 1999 (1999-06-13) 133 5.3[4] 2
4 22 5 Ekim 1999 (1999-10-05) 23 Mayıs 2000 (2000-05-23) 120 5.1[4] 3
5 22 26 Eylül 2000 (2000-09-26) 22 Mayıs 2001 (2001-05-22) 120 4.6[5] 3
6 22 2 Ekim 2001 (2001-10-02) 21 Mayıs 2002 (2002-05-21) UPN 124 4.3[6] 3
7 22 24 Eylül 2002 (2002-09-24) 20 Mayıs 2003 (2003-05-20) 140 3.9[7] 4

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 1 (1997)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu sezon 10 Eylül 1996 yılından[8] 22 Ocak 1997 yılına kadar çekilmiştir[9]. 12 bölümden oluşur ve Sunnydale'e gelen yeni avcının şehre, okuluna ve görevine uyum çabasını anlatır. Bu sezonda Buffy'nin çevresi yavaş yavaş arkadaşlarla dolmaya başlarken, önemli düşmanı Master'dır. Ayrıca sezon 1, Buffy'nin ilk ölümünün gerçekleştiği sezondur.

Dizideki
numara
Sezondaki
numara
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
0 0 "Yayınlanmamış pilot" Joss Whedon Joss Whedon N/A 4V79 N/A
1 1 "Welcome to the Hellmouth" Charles Martin Smith Joss Whedon 10 Mart 1997 (1997-03-10) 4V01 4.8[10]
2 2 "The Harvest" John T. Kretchmer Joss Whedon 10 Mart 1997 (1997-03-10) 4V02 4.8[10]
3 3 "Witch" Stephen Cragg Dana Reston 17 Mart 1997 (1997-03-17) 4V03 4.6[11]
4 4 "Teacher's Pet" Bruce Seth Green David Greenwalt 24 Mart 1997 (1997-03-24) 4V04 3.0[12]
5 5 "Never Kill a Boy on the First Date" David Semel Rob Des Hotel & Dean Batali 31 Mart 1997 (1997-03-31) 4V05 4.0[13]
6 6 "The Pack" Bruce Seth Green Matt Kiene & Joe Reinkemeyer 7 Nisan 1997 (1997-04-07) 4V06 3.6[14]
7 7 "Angel" Scott Brazil David Greenwalt 14 Nisan 1997 (1997-04-14) 4V07 3.4[15]
8 8 "I, Robot... You, Jane" Stephen Posey Ashley Gable & Thomas A. Swyden 28 Nisan 1997 (1997-04-28) 4V08 2.5[16]
9 9 "The Puppet Show" Ellen S. Pressman Rob Des Hotel & Dean Batali 5 Mayıs 1997 (1997-05-05) 4V09 2.6[17]
10 10 "Nightmares" Bruce Seth Green Hikaye: Joss Whedon
Senaryo: David Greenwalt
12 Mayıs 1997 (1997-05-12) 4V10 3.5[18]
11 11 "Out of Mind, Out of Sight" Reza Badiyi Hikaye: Joss Whedon
Senaryo: Ashley Gable & Thomas A. Swyden
19 Mayıs 1997 (1997-05-19) 4V11 3.4[19]
12 12 "Prophecy Girl" Joss Whedon Joss Whedon 2 Haziran 1997 (1997-06-02) 4V12 4.0[20]

Sezon 2 (1997 – 1998)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu sezon 8 Temmuz 1997 yılından[21] 13 Mart 1998 yılına kadar çekilmiştir[22]. Sezon Buffy'nin dirildikten sonra tekrar hayata uyum sağlamakta zorlanmasını anlatır. Bu sezondaki önemli kötüler Angelus'a dönüşen Angel, Spike ve Drusilla'dır.

Dizideki
numara
Sezondaki
numara
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
13 1 "When She Was Bad" Joss Whedon Joss Whedon 15 Eylül 1997 (1997-09-15) 5V01 4.4[23]
14 2 "Some Assembly Required" Bruce Seth Green Ty King 22 Eylül 1997 (1997-09-22) 5V02 4.4[23]
15 3 "School Hard" John T. Kretchmer Hikaye: Joss Whedon & David Greenwalt
Senaryo: David Greenwalt
29 Eylül 1997 (1997-09-29) 5V03 4.9[23]
16 4 "Inca Mummy Girl" Ellen S. Pressman Matt Kiene & Joe Reinkemeyer 6 Ekim 1997 (1997-10-06) 5V04 4.7[24]
17 5 "Reptile Boy" David Greenwalt David Greenwalt 13 Ekim 1997 (1997-10-13) 5V05 4.8[25]
18 6 "Halloween" Bruce Seth Green Carl Ellsworth 27 Ekim 1997 (1997-10-27) 5V06 5.9[26]
19 7 "Lie to Me" Joss Whedon Joss Whedon 2 Kasım 1997 (1997-11-02) 5V07 5.0[27]
20 8 "The Dark Age" Bruce Seth Green Dean Batali & Rob Des Hotel 10 Kasım 1997 (1997-11-10) 5V08 5.6[28]
21 9 "What's My Line (Kısım 1)" David Solomon Howard Gordon & Marti Noxon 17 Kasım 1997 (1997-11-17) 5V09 5.0[29]
22 10 "What's My Line (Kısım 2)" David Semel Marti Noxon 24 Kasım 1997 (1997-11-24) 5V10 5.4[23]
23 11 "Ted" Bruce Seth Green David Greenwalt & Joss Whedon 8 Aralık 1997 (1997-12-08) 5V11 6.1[23]
24 12 "Bad Eggs" David Greenwalt Marti Noxon 12 Ocak 1998 (1998-01-12) 5V12 6.5[30]
25 13 "Surprise" Michael Lange Marti Noxon 19 Ocak 1998 (1998-01-19) 5V13 7.6[23]
26 14 "Innocence" Joss Whedon Joss Whedon 20 Ocak 1998 (1998-01-20) 5V14 7.9[23]
27 15 "Phases" Bruce Seth Green Rob Des Hotel & Dean Batali 27 Ocak 1998 (1998-01-27) 5V15 7.3[31]
28 16 "Bewitched, Bothered and Bewildered" James A. Contner Marti Noxon 10 Şubat 1998 (1998-02-10) 5V16 5.8[32]
29 17 "Passion" Michael Gershman Ty King 24 Şubat 1998 (1998-02-24) 5V17 6.1[33]
30 18 "Killed by Death" Deran Sarafian Rob Des Hotel & Dean Batali 3 Mart 1998 (1998-03-03) 5V18 6.1[34]
31 19 "I Only Have Eyes for You" James Whitmore, Jr. Marti Noxon 28 Nisan 1998 (1998-04-28) 5V19 5.1[35]
32 20 "Go Fish" David Semel David Fury & Elin Hampton 5 Mayıs 1998 (1998-05-05) 5V20 5.1[36]
33 21 "Becoming (Kısım 1)" Joss Whedon Joss Whedon 12 Mayıs 1998 (1998-05-12) 5V21 5.3[37]
34 22 "Becoming (Kısım 2)" Joss Whedon Joss Whedon 19 Mayıs 1998 (1998-05-19) 5V22 6.4[38]

Sezon 3 (1998 – 1999)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu sezon 14 Temmuz 1998 yılından[39] 1 Nisan 1999 yılına kadar çekilmiştir[40]. Sezon Buffy'nin hayatını rayına oturtma çabası içerisindeyken, düşmanlarının onu bir türlü rahat bırakmadığı bölümler içerir. Buffy'nin mezuniyet yılıdır ve Sunnydale Valisi, lisenin mezuniyet balosunda safkan bir iblise dönüşmeyi planlamaktadır. Sezonun önemli kötüleri Vali Vilkins ve yardımcısı Faith'tir.

Dizideki
numara
Sezondaki
numara
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
35 1 "Anne" Joss Whedon Joss Whedon 29 Eylül 1998 (1998-09-29) 3ABB01 7.1[41]
36 2 "Dead Man's Party" James Whitmore, Jr. Marti Noxon 6 Ekim 1998 (1998-10-06) 3ABB02 N/A
37 3 "Faith, Hope & Trick" James A. Contner David Greenwalt 13 Ekim 1998 (1998-10-13) 3ABB03 N/A
38 4 "Beauty and the Beasts" James Whitmore, Jr. Marti Noxon 20 Ekim 1998 (1998-10-20) 3ABB04 N/A
39 5 "Homecoming" David Greenwalt David Greenwalt 3 Kasım 1998 (1998-11-03) 3ABB05 N/A
40 6 "Band Candy" Michael Lange Jane Espenson 10 Kasım 1998 (1998-11-10) 3ABB06 N/A
41 7 "Revelations" James A. Contner Douglas Petrie 17 Kasım 1998 (1998-11-17) 3ABB07 N/A
42 8 "Lover's Walk" David Semel Dan Vebber 24 Kasım 1998 (1998-11-24) 3ABB08 N/A
43 9 "The Wish" David Greenwalt Marti Noxon 8 Aralık 1998 (1998-12-08) 3ABB09 N/A
44 10 "Amends" Joss Whedon Joss Whedon 15 Aralık 1998 (1998-12-15) 3ABB10 N/A
45 11 "Gingerbread" James Whitmore, Jr. Hikaye: Thania St. John & Jane Espenson
Senaryo: Jane Espenson
12 Ocak 1999 (1999-01-12) 3ABB11 N/A
46 12 "Helpless" James A. Contner David Fury 19 Ocak 1999 (1999-01-19) 3ABB12 N/A
47 13 "The Zeppo" James Whitmore, Jr. Dan Vebber 26 Ocak 1999 (1999-01-26) 3ABB13 N/A
48 14 "Bad Girls" Michael Lange Douglas Petrie 9 Şubat 1999 (1999-02-09) 3ABB14 N/A
49 15 "Consequences" Michael Gershman Marti Noxon 16 Şubat 1999 (1999-02-16) 3ABB15 N/A
50 16 "Doppelgangland" Joss Whedon Joss Whedon 23 Şubat 1999 (1999-02-23) 3ABB16 N/A
51 17 "Enemies" David Grossman Douglas Petrie 16 Mart 1999 (1999-03-16) 3ABB17 N/A
52 18 "Earshot" Regis Kimble Jane Espenson 21 Nisan 1999 (1999-04-21) 3ABB18 N/A
53 19 "Choices" James A. Contner David Fury 4 Mayıs 1999 (1999-05-04) 3ABB19 N/A
54 20 "The Prom" David Solomon Marti Noxon 11 Mayıs 1999 (1999-05-11) 3ABB20 N/A
55 21 "Graduation Day (Kısım 1)" Joss Whedon Joss Whedon 18 Mayıs 1999 (1999-05-18) 3ABB21 N/A
56 22 "Graduation Day (Kısım 2)" Joss Whedon Joss Whedon 13 Temmuz 1999 (1999-07-13) 3ABB22 N/A

Sezon 4 (1999 – 2000)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu sezon 22 Temmuz 1999 yılından[42] 8 Nisan 2000 yılına kadar çekilmiştir[43]. Sezon Buffy'nin üniversiteye başladığı yılı anlatır. Angel'dan sonra yeni bir erkek arkadaş edinen Buffy, kendisine en yakın hissettiği insanlardan biri olarak gördüğü Riley'nin de ondan sakladığı bazı gerçekler olduğunu kavrar. Erkek arkadaşı Riley, iblis ve vampir gibi olağanüstü yaratıklarla savaşan askerî bir organizasyonun üyesidir. Buffy de bu sezonda Riley'ye avcı olduğunu açıklamak zorunda kalır.

Dizideki
numara
Sezondaki
numara
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
57 1 "The Freshman" Joss Whedon Joss Whedon 5 Ekim 1999 (1999-10-05) 4ABB01 N/A
58 2 "Living Conditions" David Grossman Marti Noxon 12 Ekim 1999 (1999-10-12) 4ABB02 N/A
59 3 "The Harsh Light of Day" James A. Contner Jane Espenson 19 Ekim 1999 (1999-10-19) 4ABB03 N/A
60 4 "Fear, Itself" Tucker Gates David Fury 26 Ekim 1999 (1999-10-26) 4ABB04 N/A
61 5 "Beer Bad" David Solomon Tracey Forbes 2 Kasım 1999 (1999-11-02) 4ABB05 N/A
62 6 "Wild at Heart" David Grossman Marti Noxon 9 Kasım 1999 (1999-11-09) 4ABB06 N/A
63 7 "The Initiative" James A. Contner Douglas Petrie 16 Kasım 1999 (1999-11-16) 4ABB07 N/A
64 8 "Pangs" Michael Lange Jane Espenson 23 Kasım 1999 (1999-11-23) 4ABB08 N/A
65 9 "Something Blue" Nick Marck Tracey Forbes 30 Kasım 1999 (1999-11-30) 4ABB09 N/A
66 10 "Hush" Joss Whedon Joss Whedon 14 Aralık 1999 (1999-12-14) 4ABB10 N/A
67 11 "Doomed" James A. Contner Marti Noxon, David Fury & Jane Espenson 18 Ocak 2000 (2000-01-18) 4ABB11 5.4[44]
68 12 "A New Man" Michael Gershman Jane Espenson 25 Ocak 2000 (2000-01-25) 4ABB12 N/A
69 13 "The I in Team" James A. Contner David Fury 8 Şubat 2000 (2000-02-08) 4ABB13 N/A
70 14 "Goodbye Iowa" David Solomon Marti Noxon 15 Şubat 2000 (2000-02-15) 4ABB14 N/A
71 15 "This Year's Girl" Michael Gershman Douglas Petrie 22 Şubat 2000 (2000-02-22) 4ABB15 N/A
72 16 "Who Are You" Joss Whedon Joss Whedon 29 Şubat 2000 (2000-02-29) 4ABB16 N/A
73 17 "Superstar" David Grossman Jane Espenson 4 Nisan 2000 (2000-04-04) 4ABB17 N/A
74 18 "Where the Wild Things Are" David Solomon Tracey Forbes 25 Nisan 2000 (2000-04-25) 4ABB18 N/A
75 19 "New Moon Rising" James A. Contner Marti Noxon 2 Mayıs 2000 (2000-05-02) 4ABB19 N/A
76 20 "The Yoko Factor" David Grossman Douglas Petrie 9 Mayıs 2000 (2000-05-09) 4ABB20 N/A
77 21 "Primeval" James A. Contner David Fury 16 Mayıs 2000 (2000-05-16) 4ABB21 N/A
78 22 "Restless" Joss Whedon Joss Whedon 23 Mayıs 2000 (2000-05-23) 4ABB22 N/A

Sezon 5 (2000 – 2001)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu sezon 23 Ağustos 2000 yılından[45] 29 Mart 2001 yılına kadar çekilmiştir[46]. Sezon Buffy'nin kardeşi Dawn'dan yoğun olarak söz eden bir sezondur. Dawn'un aslında bir anahtar olduğu ve keşişler tarafından Buffy'ye ve tüm tanıdıklarına, büyüyle kurmaca bir geçmiş yaratıldığı ortaya çıkar. Bu sezondaki önemli kötü Glory'dir ve Dawn'u ele geçirip kendi boyutuna geçmek istemektedir. Ayrıca bu sezonda Buffy annesi Joyce'u kaybederken, sezonun son bölümünde de kendisi ölür.

Dizideki
numara
Sezondaki
numara
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
79 1 "Buffy vs. Dracula" David Solomon Marti Noxon 26 Eylül 2000 (2000-09-26) 5ABB01 5.8[47]
80 2 "Real Me" David Solomon David Fury 3 Ekim 2000 (2000-10-03) 5ABB02 6.2[48]
81 3 "The Replacement" James A. Contner Jane Espenson 10 Ekim 2000 (2000-10-10) 5ABB03 5.3[49]
82 4 "Out of My Mind" David Solomon Rebecca Rand Kirshner 17 Ekim 2000 (2000-10-17) 5ABB04 5.1[50]
83 5 "No Place Like Home" David Solomon Douglas Petrie 24 Ekim 2000 (2000-10-24) 5ABB05 6.4[51]
84 6 "Family" Joss Whedon Joss Whedon 7 Kasım 2000 (2000-11-07) 5ABB06 6.2[52]
85 7 "Fool for Love" Nick Marck Douglas Petrie 14 Kasım 2000 (2000-11-14) 5ABB07 5.7[53]
86 8 "Shadow" Dan Attias David Fury 21 Kasım 2000 (2000-11-21) 5ABB08 4.8[54]
87 9 "Listening to Fear" David Solomon Rebecca Rand Kirshner 28 Kasım 2000 (2000-11-28) 5ABB09 5.5[55]
88 10 "Into the Woods" Marti Noxon Marti Noxon 19 Aralık 2000 (2000-12-19) 5ABB10 4.9[56]
89 11 "Triangle" Christopher Hibler Jane Espenson 9 Ocak 2001 (2001-01-09) 5ABB11 4.8[57]
90 12 "Checkpoint" Nick Marck Douglas Petrie & Jane Espenson 23 Ocak 2001 (2001-01-23) 5ABB12 5.0[58]
91 13 "Blood Ties" Michael Gershman Steven S. DeKnight 6 Şubat 2001 (2001-02-06) 5ABB13 4.9[59]
92 14 "Crush" Dan Attias David Fury 13 Şubat 2001 (2001-02-13) 5ABB14 4.9[60]
93 15 "I Was Made to Love You" James A. Contner Jane Espenson 20 Şubat 2001 (2001-02-20) 5ABB15 5.1[61]
94 16 "The Body" Joss Whedon Joss Whedon 27 Şubat 2001 (2001-02-27) 5ABB16 6.0[62]
95 17 "Forever" Marti Noxon Marti Noxon 17 Nisan 2001 (2001-04-17) 5ABB17 4.3[63]
96 18 "Intervention" Michael Gershman Jane Espenson 24 Nisan 2001 (2001-04-24) 5ABB18 4.7[64]
97 19 "Tough Love" David Solomon Rebecca Rand Kirshner 1 Mayıs 2001 (2001-05-01) 5ABB19 4.6[65]
98 20 "Spiral" James A. Contner Steven S. DeKnight 8 Mayıs 2001 (2001-05-08) 5ABB20 5.1[66]
99 21 "The Weight of the World" David Solomon Douglas Petrie 15 Mayıs 2001 (2001-05-15) 5ABB21 4.8[67]
100 22 "The Gift" Joss Whedon Joss Whedon 22 Mayıs 2001 (2001-05-22) 5ABB22 5.2[68]

Sezon 6 (2001 – 2002)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu sezon 18 Temmuz 2001 yılından[69] 27 Mart 2002 yılına kadar çekilmiştir[70]. Sezon Buffy'nin öldükten sonra arkadaşları tarafından cehenneme benzer bir boyuta gittiği düşüncesiyle diriltilmesi, sama Buffy'nin cennete gittiği için şimdi büyük bir hayal kırıklığı içerisinde olmasını anlatır. Bu sezonda Buffy, dört ay kadar ölü kaldığı için üniversiteye devam etmemektedir ve paraları bitmek üzere olduğundan kendisine ve Dawn'a iyi bakabilmek için ebeveyn rolünü üstlenmek zorunda kalır. 6. sezonda Tara ölürken, onun ölümüne dayanamayan Willow, intikam hırsıyla büyülü bir değişim geçirir ve Dark Willow olur. Sezon, Dark Willow'un hâlâ onu seven insanlar olduğuna ikna olup tekrar Willow'a dönüşmesiyle biter.

Dizideki
numara
Sezondaki
numara
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
101 1 "Bargaining (Kısım 1)" David Grossman Marti Noxon 2 Ekim 2001 (2001-10-02) 6ABB01 7.7[71]
102 2 "Bargaining (Kısım 2)" David Grossman David Fury 2 Ekim 2001 (2001-10-02) 6ABB02 7.7[71]
103 3 "After Life" David Solomon Jane Espenson 9 Ekim 2001 (2001-10-09) 6ABB03 5.6[72]
104 4 "Flooded" Douglas Petrie Jane Espenson & Douglas Petrie 16 Ekim 2001 (2001-10-16) 6ABB04 6.0[73]
105 5 "Life Serial" Nick Marck David Fury & Jane Espenson 23 Ekim 2001 (2001-10-23) 6ABB05 5.7[74]
106 6 "All the Way" David Solomon Steven S. DeKnight 30 Ekim 2001 (2001-10-30) 6ABB06 5.2[75]
107 7 "Once More, with Feeling" Joss Whedon Joss Whedon 6 Kasım 2001 (2001-11-06) 6ABB07 5.4[76]
108 8 "Tabula Rasa" David Grossman Rebecca Rand Kirshner 13 Kasım 2001 (2001-11-13) 6ABB08 5.4[77]
109 9 "Smashed" Turi Meyer Drew Z. Greenberg 20 Kasım 2001 (2001-11-20) 6ABB09 5.4[78]
110 10 "Wrecked" David Solomon Marti Noxon 27 Kasım 2001 (2001-11-27) 6ABB10 5.6[79]
111 11 "Gone" David Fury David Fury 8 Ocak 2002 (2002-01-08) 6ABB11 5.2[80]
112 12 "Doublemeat Palace" Nick Marck Jane Espenson 29 Ocak 2002 (2002-01-29) 6ABB12 5.6[81]
113 13 "Dead Things" James A. Contner Steven S. DeKnight 5 Şubat 2002 (2002-02-05) 6ABB13 5.2[82]
114 14 "Older and Far Away" Michael Gershman Drew Z. Greenberg 12 Şubat 2002 (2002-02-12) 6ABB14 5.0[83]
115 15 "As You Were" Douglas Petrie Douglas Petrie 26 Şubat 2002 (2002-02-26) 6ABB15 4.7[84]
116 16 "Hell's Bells" David Solomon Rebecca Rand Kirshner 5 Mart 2002 (2002-03-05) 6ABB16 5.6[85]
117 17 "Normal Again" Rick Rosenthal Diego Gutierrez 12 Mart 2002 (2002-03-12) 6ABB17 5.0[86]
118 18 "Entropy" James A. Contner Drew Z. Greenberg 30 Nisan 2002 (2002-04-30) 6ABB18 4.5[87]
119 19 "Seeing Red" Michael Gershman Steven S. DeKnight 7 Mayıs 2002 (2002-05-07) 6ABB19 4.1[88]
120 20 "Villains" David Solomon Marti Noxon 14 Mayıs 2002 (2002-05-14) 6ABB 5.0[89]
121 21 "Two to Go" Bill L. Norton Douglas Petrie 21 Mayıs 2002 (2002-05-21) 6ABB21 5.3[90]
122 22 "Grave" James A. Contner David Fury 21 Mayıs 2002 (2002-05-21) 6ABB22 5.3[90]

Sezon 7 (2002 – 2003)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu sezon 10 Temmuz 2002 yılından[91] 3 Nisan 2003 yılına kadar çekilmiştir[92]. Sezon Buffy'nin First Evil'le olan en büyük savaşını anlatır. Avcı olma potansiyeline sahip birçok genç kızın bir araya geldiği ilginç sezonda Sunnydale'de iyilerle kötüler arasındaki son savaştan geriye de bir krater kalır. Anya'nın ölümü de bu sezonda gerçekleşir. Sezon 7, dizinin son sezonudur.

Dizideki
numara
Sezondaki
numara
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
123 1 "Lessons" David Solomon Joss Whedon 24 Eylül 2002 (2002-09-24) 7ABB01 5.0[93]
124 2 "Beneath You" Nick Marck Doug Petrie 1 Ekim 2002 (2002-10-01) 7ABB02 5.0[94]
125 3 "Same Time, Same Place" James A. Contner Jane Espenson 8 Ekim 2002 (2002-10-08) 7ABB03 4.9[95]
126 4 "Help" Rick Rosentha Rebecca Rand Kirshner 15 Ekim 2002 (2002-10-15) 7ABB04 5.0[96]
127 5 "Selfless" David Solomon Drew Goddard 22 Ekim 2002 (2002-10-22) 7ABB05 5.0[97]
128 6 "Him" Michael Gershman Drew Z. Greenberg 5 Kasım 2002 (2002-11-05) 7ABB06 4.6[98]
129 7 "Conversations with Dead People" Nick Marck Jane Espenson & Drew Goddard 12 Kasım 2002 (2002-11-12) 7ABB07 4.8[99]
130 8 "Sleeper" Alan J. Levi David Fury & Jane Espenson 19 Kasım 2002 (2002-11-19) 7ABB08 5.0[100]
131 9 "Never Leave Me" David Solomon Drew Goddard 26 Kasım 2002 (2002-11-26) 7ABB09 4.8[101]
132 10 "Bring on the Night" David Grossman Marti Noxon & Douglas Petrie 17 Kasım 2002 (2002-11-17) 7ABB10 4.8[102]
133 11 "Showtime" Michael Grossman David Fury 7 Ocak 2003 (2003-01-07) 7ABB11 4.1[103]
134 12 "Potential" James A. Contner Rebecca Rand Kirshner 21 Ocak 2003 (2003-01-21) 7ABB12 3.6[104]
135 13 "The Killer in Me" David Solomon Drew Z. Greenberg 4 Şubat 2003 (2003-02-04) 7ABB13 3.5[105]
136 14 "First Date" David Grossman Jane Espenson 11 Şubat 2003 (2003-02-11) 7ABB14 4.2[106]
137 15 "Get it Done" Douglas Petrie Douglas Petrie 18 Şubat 2003 (2003-02-18) 7ABB15 3.4[107]
138 16 "Storyteller" Marita Grabiak Jane Espenson 25 Şubat 2003 (2003-02-25) 7ABB16 3.6[108]
139 17 "Lies My Parents Told Me" David Fury David Fury & Drew Goddard 25 Mart 2003 (2003-03-25) 7ABB17 3.4[109]
140 18 "Dirty Girls" Michael Gershman Drew Goddard 15 Nisan 2003 (2003-04-15) 7ABB18 3.3[110]
141 19 "Empty Places" James A. Contner Drew Z. Greenberg 29 Nisan 2003 (2003-04-29) 7ABB19 3.6[111]
142 20 "Touched" David Solomon Rebecca Rand Kirshner 6 Mayıs 2003 (2003-05-06) 7ABB20 4.0[112]
143 21 "End of Days" Marita Grabiak Douglas Petrie & Jane Espenson 13 Mayıs 2003 (2003-05-13) 7ABB21 4.1[113]
144 22 "Chosen" Joss Whedon Joss Whedon 20 Mayıs 2003 (2003-05-20) 7ABB22 4.9[114]


Referanslar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Buffy,' Moving to UPN, Tries to Be WB Slayer". cesnur.org. http://www.cesnur.org/2001/buffy_april01.htm. 
  2. ^ "CNBC-e’den tiryakilerine selam!". ntv.com.tr. http://arsiv.ntv.com.tr/news/419638.asp. 
  3. ^ "Buffy DVD and VHS". bbc.co.uk. http://www.bbc.co.uk/cult/buffy/buffystuff/dvdvideo/index.shtml. 
  4. ^ a b c d "Rétrospective Buffy Contre Les Vampires" (Fransızca). Audiences USA. 30 Aralık 2010. 16 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160316063022/http://www.audiencesusa.com/article-retrospective-buffy-contre-les-vampires-38533079.html. Erişim tarihi: 17 Mayıs 2015. 
  5. ^ "Episode List: Buffy the Vampire Slayer". TV Tango. 3 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160503204735/http://www.tvtango.com/series/buffy_the_vampire_slayer/episodes?filters%5Bday%5D=&filters%5Bseason%5D=5&filters%5Bbroadcast%5D=All&filters%5Bmedia%5D=&commit.x=17&commit.y=10. Erişim tarihi: 17 Mayıs 2015. 
  6. ^ "Episode List: Buffy the Vampire Slayer". TV Tango. 4 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160504140749/http://www.tvtango.com/series/buffy_the_vampire_slayer/episodes?filters%5Bday%5D=&filters%5Bseason%5D=6&filters%5Bbroadcast%5D=All&filters%5Bmedia%5D=&commit.x=13&commit.y=17. Erişim tarihi: 17 Mayıs 2015. 
  7. ^ "Episode List: Buffy the Vampire Slayer". TV Tango. 4 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160504065322/http://www.tvtango.com/series/buffy_the_vampire_slayer/episodes?filters%5Bday%5D=&filters%5Bseason%5D=7&filters%5Bbroadcast%5D=All&filters%5Bmedia%5D=&commit.x=16&commit.y=22. Erişim tarihi: 17 Mayıs 2015. 
  8. ^ "Welcome to the Hellmouth". Buffyworld.com. 10 Eylül 1996. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303032357/http://www.buffyworld.com:80/buffy/scripts/001_scri.html. 
  9. ^ "Prophecy Girl". Buffyworld.com. 22 Ocak 1997. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304200025/http://www.buffyworld.com/buffy/scripts/012_scri.html. 
  10. ^ a b "Nielsen ratings" (PDF). USA Today (Gannett Company). 10 Mart 1997. s. D3. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016.
  11. ^ "Nielsen ratings" (PDF). USA Today (Gannett Company). 17 Mart 1997. s. D3. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016.
  12. ^ "Nielsen ratings" (PDF). USA Today (Gannett Company). 24 Mart 1997. s. D3. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016.
  13. ^ "Nielsen ratings" (PDF). USA Today (Gannett Company). 31 Mart 1997. s. D3. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016.
  14. ^ "Nielsen ratings" (PDF). USA Today (Gannett Company). 7 Nisan 1997. s. D3. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016.
  15. ^ "Nielsen ratings" (PDF). USA Today (Gannett Company). 14 Nisan 1997. s. D3. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016.
  16. ^ "Nielsen ratings" (PDF). USA Today (Gannett Company). 28 Nisan 1997. s. D3. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016.
  17. ^ "Nielsen ratings" (PDF). USA Today (Gannett Company). 5 Mayıs 1997. s. D3. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016.
  18. ^ "Nielsen ratings" (PDF). USA Today (Gannett Company). 12 Mayıs 1997. s. D3. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016.
  19. ^ "Episode List: Buffy the Vampire Slayer". TV Tango. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016.
  20. ^ "Nielsen ratings" (PDF). USA Today (Gannett Company). 2 Haziran 1997. s. D3. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016.
  21. ^ "When She Was Bad". Buffyworld.com. 8 Temmuz 1997. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304185845/http://www.buffyworld.com/buffy/scripts/013_scri.html. 
  22. ^ "Becoming, Part Two". Buffyworld.com. 13 Mart 1998. 26 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150726053959/http://www.buffyworld.com:80/buffy/scripts/034_scri.html. 
  23. ^ a b c d e f g "Episode List: Buffy the Vampire Slayer". TV Tango. http://www.tvtango.com/series/buffy_the_vampire_slayer/episodes. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  24. ^ "Nielsen ratings". USA Today (Gannett Company): s. D3. 6 Ekim 1998. http://anythingkiss.com/pi_feedback_challenge/Ratings/19971006_TVRatings.pdf. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  25. ^ "Nielsen ratings". USA Today (Gannett Company): s. D3. 13 Ekim 1998. http://anythingkiss.com/pi_feedback_challenge/Ratings/19971013_TVRatings.pdf. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  26. ^ "Nielsen ratings". USA Today (Gannett Company): s. D3. 27 Ekim 1998. http://anythingkiss.com/pi_feedback_challenge/Ratings/19971013_TVRatings.pdf. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  27. ^ "Nielsen ratings". USA Today (Gannett Company): s. D3. 3 Kasım 1998. http://anythingkiss.com/pi_feedback_challenge/Ratings/19971103_TVRatings.pdf. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  28. ^ "Nielsen ratings". USA Today (Gannett Company): s. D3. 10 Kasım 1998. http://anythingkiss.com/pi_feedback_challenge/Ratings/19971110_TVRatings.pdf. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  29. ^ "Nielsen ratings". USA Today (Gannett Company): s. D3. 17 Kasım 1998. http://anythingkiss.com/pi_feedback_challenge/Ratings/19971117_TVRatings.pdf. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  30. ^ "Nielsen ratings". USA Today (Gannett Company): s. D3. 12 Ocak 1998. http://anythingkiss.com/pi_feedback_challenge/Ratings/19980126_TVRatings.pdf. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  31. ^ "Nielsen ratings". USA Today (Gannett Company): s. D3. 26 Ocak 1998. http://anythingkiss.com/pi_feedback_challenge/Ratings/19980126_TVRatings.pdf. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  32. ^ "Nielsen ratings". USA Today (Gannett Company): s. D3. 16 Şubat 1998. http://anythingkiss.com/pi_feedback_challenge/Ratings/19980216_TVRatings.pdf. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  33. ^ "Nielsen ratings". USA Today (Gannett Company): s. D3. 23 Şubat 1998. http://anythingkiss.com/pi_feedback_challenge/Ratings/19980223_TVRatings.pdf. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  34. ^ "Nielsen ratings". USA Today (Gannett Company): s. D3. 2 Mart 1998. http://anythingkiss.com/pi_feedback_challenge/Ratings/19980302_TVRatings.pdf. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  35. ^ Associated Press (30 Nisan 1998). "'Merlin' works ratings magic". Rocky Mountain News: s. 14D. 
  36. ^ "Nielsen ratings". USA Today (Gannett Company): s. D3. 14 Mayıs 1998. http://anythingkiss.com/pi_feedback_challenge/Ratings/19980504_TVRatings.pdf. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  37. ^ "Nielsen ratings". USA Today (Gannett Company): s. D3. 14 Mayıs 1998. http://anythingkiss.com/pi_feedback_challenge/Ratings/19980511_TVRatings.pdf. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  38. ^ "Nielsen ratings". USA Today (Gannett Company): s. D3. 14 Mayıs 1998. http://anythingkiss.com/pi_feedback_challenge/Ratings/19980518_TVRatings.pdf. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  39. ^ "Anne". Buffyworld.com. 14 Temmuz 1998. 21 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20141021155738/http://www.buffyworld.com:80/buffy/scripts/035_scri.html. 
  40. ^ "Graduation Day Part Two". Buffyworld.com. 1 Nisan 1999. 11 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150511164541/http://www.buffyworld.com:80/buffy/scripts/056_scri.html. 
  41. ^ "Nielsen ratings". USA Today (Gannett Company): s. D3. 29 Eylül 1998. http://anythingkiss.com/pi_feedback_challenge/Ratings/19980928_TVRatings.pdf. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  42. ^ "The Freshman". Buffyworld.com. 22 Temmuz 1999. 21 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20141021155916/http://www.buffyworld.com:80/buffy/scripts/057_scri.html. 
  43. ^ "Restless". Buffyworld.com. 8 Nisan 2000. 21 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20141021160453/http://www.buffyworld.com:80/buffy/scripts/078_scri.html. 
  44. ^ "Episode List: Buffy the Vampire Slayer". TV Tango. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304002456/http://www.tvtango.com/series/buffy_the_vampire_slayer/episodes?page=2. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  45. ^ "Buffy vs. Dracula". Buffyworld.com. 23 Ağustos 2000. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304195525/http://www.buffyworld.com/buffy/scripts/079_scri.html. 
  46. ^ "The Gift (Episode 100)". Buffyworld.com. 29 Mart 2001. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304133547/http://www.buffyworld.com/buffy/scripts/100_scri.html. 
  47. ^ "26 Eylül 2000". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2000/09/26. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  48. ^ "3 Ekim 2000". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2000/10/03. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  49. ^ "10 Ekim 2000". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2000/10/10. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  50. ^ "17 Ekim 2000". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2000/10/17. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  51. ^ "24 Ekim 2000". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2000/10/24. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  52. ^ "7 Kasım 2000". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2000/11/07. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  53. ^ "14 Kasım 2000". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2000/11/14. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  54. ^ "21 Kasım 2000". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2000/11/21. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  55. ^ "28 Kasım 2000". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2000/11/28. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  56. ^ "19 Kasım 2000". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2000/12/19. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  57. ^ "9 Ocak 2001". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2001/01/09. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  58. ^ "23 Ocak 2001". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2001/01/23. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  59. ^ "6 Şubat 2001". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2001/02/06. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  60. ^ "13 Şubat 2001". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2001/02/13. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  61. ^ "20 Şubat 2001". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2001/02/20. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  62. ^ "27 Şubat 2001". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2001/02/27. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  63. ^ "17 Nisan 2001". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2001/04/17. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  64. ^ "24 Nisan 2001". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2001/04/24. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  65. ^ "1 Mayıs 2001". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2001/05/01. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  66. ^ "8 Mayıs 2001". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2001/05/08. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  67. ^ "15 Mayıs 2001". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2001/05/15. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  68. ^ "22 Mayıs 2001". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2001/05/22. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2016. 
  69. ^ "Bargaining - Part 1". Buffyworld.com. 18 Temmuz 2001. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304190542/http://www.buffyworld.com/buffy/scripts/101_scri.html. 
  70. ^ "Grave". Buffyworld.com. 27 Mart 2002. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304213354/http://www.buffyworld.com/buffy/scripts/122_scri.html. 
  71. ^ a b Kurtz, Frank (11 Ekim 2001). "Top Ten Genre Broadcast TV Ratings (Eki. 1-7)". Mania.com. http://www.mania.com/top-ten-genre-broadcast-tv-ratings-oct-17_article_30089.html. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  72. ^ "9 Ekim 2001". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2001/10/09. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  73. ^ "16 Ekim 2001". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2001/10/16. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  74. ^ "23 Ekim 2001". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2001/10/23. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  75. ^ "30 Ekim 2001". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2001/10/30. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  76. ^ "6 Kasım 2001". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2001/11/6. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  77. ^ "13 Kasım 2001". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2001/11/13. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  78. ^ "20 Kasım 2001". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2001/11/20. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  79. ^ "27 Kasım 2001". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2001/11/27. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  80. ^ "8 Ocak 2002". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2002/01/08. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  81. ^ "29 Ocak 2002". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2002/01/29. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  82. ^ "5 Şubat 2002". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2002/02/05. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  83. ^ "12 Şubat 2002". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2002/02/12. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  84. ^ "26 Şubat 2002". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2002/02/26. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  85. ^ "5 Mart 2002". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2002/03/05. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  86. ^ "12 Mart 2002". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2002/03/12. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  87. ^ "30 Nisan 2002". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2002/04/30. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  88. ^ "7 Mayıs 2002". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2002/05/07. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  89. ^ "14 Mayıs 2002". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2002/05/14. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  90. ^ a b "21 Mayıs 2002". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2002/05/21. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  91. ^ "Lessons". Buffyworld.com. 10 Temmuz 2002. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304211714/http://www.buffyworld.com/buffy/scripts/123_scri.html. 
  92. ^ "Chosen". Buffyworld.com. 3 Nisan 2003. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304084515/http://www.buffyworld.com/buffy/scripts/144_scri.html. 
  93. ^ "24 Eylül 2002". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2002/09/24. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  94. ^ "1 Ekim 2002". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2002/10/01. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  95. ^ "8 Ekim 2002". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2002/10/08. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  96. ^ "15 Ekim 2002". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2002/10/15. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  97. ^ "22 Ekim 2002". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2002/10/22. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  98. ^ "5 Kasım 2002". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2002/11/05. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  99. ^ "12 Kasım 2002". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2002/11/12. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  100. ^ "19 Kasım 2002". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2002/11/19. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  101. ^ "26 Kasım 2002". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2002/11/26. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  102. ^ "17 Aralık 2002". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2002/12/17. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  103. ^ "7 Ocak 2003". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2003/01/07. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  104. ^ "21 Ocak 2003". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2003/01/21. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  105. ^ "4 Şubat 2003". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2003/02/04. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  106. ^ "11 Şubat 2003". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2003/02/11. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  107. ^ "18 Şubat 2003". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2003/02/18. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  108. ^ "25 Şubat 2003". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2003/02/25. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  109. ^ "25 Mart 2003". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2003/03/25. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  110. ^ "15 Nisan 2003". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2003/04/15. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  111. ^ "29 Nisan 2003". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2003/04/29. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  112. ^ "6 Mayıs 2003". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2003/05/06. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  113. ^ "13 Mayıs 2003". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2003/05/13. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 
  114. ^ "20 Mayıs 2003". TV Tango. http://www.tvtango.com/listings/2003/05/20. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2016. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]