Angel romanları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Angel romanları listesi, 2000 yılında Pocket Books tarafından yayınlanmaya başlanan, Angel isimli televizyon dizisini konu edinen romanların listesidir. Romanların en sonuncusu 2004 yılında yayınlanmıştır.

Yayınlanma[değiştir | kaynağı değiştir]

Romanlaştırmalar[değiştir | kaynağı değiştir]

Angel dizisinde yayınlanmış bir bölüm daha sonradan romanlaştırılmıştır:

Diğer romanlar[değiştir | kaynağı değiştir]

BaşlıkYazarOrijinal yayın tarihi
Not ForgottenNancy Holder1 Nisan 2000
Angel Araştırmacılık, hayatta kalmaya çalışan göçmenlere yardım etmeye çalışır.
Close to the GroundJeff Mariotte1 Ağustos 2000
Büyük bir Hollywood stüdyosunun başı, Angel'ı işe alır.
Soul TradeThomas E. Sniegoski1 Mayıs 2001
Bir kızın ruhu gizemli bir şekilde kaçırılır. Angel Araştırmacılık ise bu kıza yardım etmeye çalışır.
RedemptionMel Odom1 Haziran 2000
Ünlü ve zengin bir oyuncu yardım arayışındadır.
ShakedownDon DeBrandt1 Kasım 2000
Doyle, depremsel bir sallantı hakkında imgelem görür.
Hollywood NoirJeff Mariotte1 Ocak 2001
Hollywood inşaat alanında çürümüş bir ceset bulunur.
AvatarJohn Passarella1 Mart 2001
Cordelia dedektif kurumları için bir internet sitesi açmayı önerir.
BrujaMel Odom1 Ağustos
L.A. halkı, bir kadını bir rahibe saldırırken görünce şaşkına uğrar.
The SummonedCameron Dokey1 Aralık 2001
Dertleri olan genç bir kadın Terri Miller, L.A.'e gelir.
Unseen (üçleme, Buffy serisi ile eşzamanlı)
The Burning
Door To Alternity
Long Way Home
Nancy Holder & Jeff MariotteMayıs-Eylül 2001
Buffy ve Angel gençlerin sürekli kaybolması olayını çözmek için birlikte çalışmak ve LA'deki çeteyi sakinleştirmek zorundadırlar.
ImageMel Odom1 Nisan 2002
Antik bir kötülük bir resmi kullanmaya çalışır.
Stranger to the SunJeff Mariotte1 Haziran 2002
Wesley garip bir kargo alır.
VengeanceScott Cienci & Dan Jolley1 Ağustos 2002
Lily Pierce'ın motive edici konuşması bütün şehre yayılır.
HauntedJeff Mariotte1 Şubat 2002
Cordelia, bir reality TV programı için perili bir eve girer.
Cursed (Buffy serisi ile eşzamanlı)Mel Odom1 Kasım 2003
Organize olmuş bir oluşum, Spike'ı tamamen ortadan kaldırmaya çalışmaktadır. Angel ve Spike bir araya gelip karanlık geçmişleriyle tekrar yüzleşirler.
SanctuaryJeff Mariotte1 Nisan 2003
Caritas'ta büyük bir patlama meydana gelir.
The Longest NightÇeşitli2 Aralık 2002
Aralığın 21'idir ve Angel ile ekibi yılın en uzun gecesinde hayatta kalmak zorundadır.
Monster Island (Buffy serisi ile eşzamanlı)Christopher Golden & Thomas E. SniegoskiMart 2003
Fang Çetesi ve Scooby Çetesi, yarı insan iblislerin güvenli cennet projesinde birlik olurlar.
Endangered SpeciesNancy Holder & Jeff Mariotte1 Ağustos 2003
Angel, bütün vampirleri ortadan kaldırmayı düşünmektedir.
ImpressionsDoranna Durgin1 Şubat 2003
Peşine iblis takılmış çaresiz bir ada otele gelir.
Seven Crows (Buffy serisi ile eşzamanlı)John VornholtTemmuz 2003
Meksika ve Arizona arasında bir yerde Riley Sam Finn, Buffy ile Angel'ı gizemli doğaüstü bir güçü araştırmaları için çağırır.
FearlessDoranna DurginEkim 2003
Dark MirrorCraig Shaw Gardner25 Mayıs 2004
Çete, kendilerinin şeytani versiyonları ile savaşır.
Heat (Buffy serisi ile eşzamanlı)Nancy HolderTemmuz 2004
Buffy ile Angel birlikte "Qin" denilen antik kötü ile savaşır.
Solitary ManJeff Mariotte1 Aralık 2003
Angel ekibi dedektif olmak isteyen yaşlı bir kadın ile başa çıkar.
Love and DeathJeff Mariotte28 Eylül 2004
İblis avcıları, açık sözlü bir radyo sunucusu tarafından açığa çıkartılır.
MonolithJohn Passarella25 Mayıs 2004
Birdenbire dev bir anıt Hollywood Boulevard'da belirir.
NemesisScott & Denise Ciencin10 Şubat 2004
Fred'in mezun olduğu okuldaki arkadaşlarından birisi arar ve büyük bir bilimsel tesise onu yardıma çağırır.
Book of the DeadAshley McConnell27 Temmuz 2004
Wesley'nin eski-Gözetmen arkadaşı, LA'e gelir ve nadir bir kitabı açık artırmaya sunar.

Yazarlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Herhangi bir Angel romanı yazmış yazarlar: