Angel 3. sezon bölümlerinin listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara
Angel 3. sezon
Ülke Amerika
Bölüm sayısı 22
Yayın
Yayın tarihi 24 Eylül 2001 (2001-09-24) – 20 Mayıs 2002 (2002-05-20)
Sezon kronolojisi
← Önceki
2. sezon
Sonraki →
4. sezon
Angel bölümleri

Bir televizyon dizisi ve Buffy the Vampire Slayer adlı dizinin spin-off'u olan Angel'ın üçüncü sezonu. 24 Eylül 2001 tarihinde başlamış, 22 bölüm yayınlanmış ve 20 Mayıs 2002 tarihinde sona ermiştir.

Karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Ana Karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

  • David Boreanaz, Angel rolünde (22 bölüm)
  • Charisma Carpenter, Cordelia Chase rolünde (19 bölüm)
  • Alexis Denisof, Wesley Wyndam-Pryce rolünde (22 bölüm)
  • J. August Richards, Charles Gunn rolünde (22 bölüm)
  • Amy Acker, Winifred "Fred" Burkle rolünde (22 bölüm)

Konuk Oyuncular[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Andy Hallett, Lorne rolünde (18 bölüm)
  • Stephanie Romanov, Lilah Morgan rolünde (14 bölüm)
  • Keith Szarabajka, Daniel Holtz rolünde (11 bölüm)
  • Daniel Dae Kim, Gavin Park rolünde (8 bölüm)
  • Jack Conley, Sahjhan rolünde (7 bölüm)
  • Laurel Holloman, Justine Cooper rolünde (7 bölüm)
  • Mark Lutz, Groosalugg rolünde (7 bölüm)
  • Julie Benz, Darla rolünde (5 bölüm)
  • John Rubinstein, Linwood Murrow rolünde (5 bölüm)
  • Vincent Kartheiser, Connor rolünde (4 bölüm)
  • David Denman, Skip rolünde (3 bölüm)
  • Matthew James, Merl rolünde (2 bölüm)

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizideki

numara

Sezondaki

numara

Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Prodüksiyon kodu
45 1 "Heartthrob" David Greenwalt David Greenwalt 24 Eylül 2001 3ADH01
Angel Buffy'nin yasını tutarken, aşk acısı çeken ve ölen aşkının intikamını almaya çalışan bir vampirle dövüşür.
46 2 "That Vision Thing" Bill L. Norton Jeffrey Bell 1 Ekim 2001 3ADH02
Lilah, Angel'ı "Yüce Güçler"in ateşler içerisinde bir zindana hapsettiği bir mahkumu kaçırmaya zorlar.
47 3 "That Old Gang of Mine" Fred Keller Tim Minear 8 Ekim 2001 3ADH03
Gunn'ın eski takıldığı çetesi ve yeni tanıştığı Angel'ın ekibi arasında gidip gelmektedir. Hangi tarafa sadık olduğunu çözememiştir.
48 4 "Carpe Noctem" James A. Contner Scott Murphy 15 Ekim 2001 3ADH04
Yaşlı bir adam Angel ile vücütlarını değiştirmek için antik bir büyü yapar.
49 5 "Fredless" Marita Grabiak Mere Smith 22 Ekim 2001 3ADH05
Fred'in anne ve babası onu ziyarete geldiğinde, Fred onlarla gitmesi gerektiğini hisseder. Ama bir yandan da kalması gerektiğini düşünür.
50 6 "Billy" David Grossman Tim Minear & Jeffrey Bell 29 Ekim 2001 3ADH06
Angel'ın arkadaşları, Billy adındaki bir adamın etkisi altında kalırlar ve kadınlara karşı nefret duyarak onları öldürmeye çalışırlar.
51 7 "Offspring" Turi Meyer David Greenwalt 5 Kasım 2001 3ADH07
Ekip çok büyük bir varlığın dünyaya ayak basacağı hakkında bir kehaneti araştırırken Darla hamile bir şekilde karşılarına çıkar.
52 8 "Quickening" Skip Schoolnik Jeffrey Bell 12 Kasım 2001 3ADH08
Angel ve ekibi, Darla'nın ne tür bir bebeği sahip olacağını çözmeye çalışırken, Holtz Angel hakkındaki araştırmasına başlar.
53 9 "Lullaby" Tim Minear Tim Minear 19 Kasım 2001 3ADH09
Darla bir çeşit zorluklarla uğraşırken, Holtz da Angel'ı takip etmektedir.
54 10 "Dad" Fred Keller David H. Goodman 10 Aralık 2001 3ADH10
Angel, bebeğinin bebeğinin peşine düşmüş olan dünyadaki bütün şeytan, vampir ve insanlardan bebeğini korumak ister.
55 11 "Birthday" Michael Grossman Mere Smith 14 Ocak 2002 3ADH11
Cordelia doğum gününde öğrenir ki gördüğü imgelemler onu öldürecektir. Ama eğer geçmişe yolculuk yapıp başka bir yol seçerse, Angel ile hiç tanışmazsa ölmeyecektir.
56 12 "Provider" Bill L. Norton Scott Murphy 21 Ocak 2002 3ADH12
Fred, kendisinin beynini çalmak isteyen bir grup iblisin bulmacasını çözer.
57 13 "Waiting in the Wings" Joss Whedon Joss Whedon 4 Şubat 2002 3ADH13
Angel ve arkadaşları bir bale gösterisine giderler ve Angel şunu fark eder ki gösteri ve gösteride yer alan insanlar kendisinin 110 yıl önce izlediği gösteridekinin aynısıdır.
58 14 "Couplet" Tim Minear Tim Minear & Jeffrey Bell 18 Şubat 2002 3ADH14
Angel, Groosalugg'a karşı olan kıskançlığı ile uğraşır.
59 15 "Loyalty" James A. Contner Mere Smith 25 Şubat 2002 3ADH15
Wesley, kehaneti sonunda çözer ve öğrenir ki Angel, kendi oğlu Connor'ı öldürecektir.
60 16 "Sleep Tight" Terrence O'Hara David Greenwalt 4 Mart 2002 3ADH16
Wesley Connor'ın hayatını kurtarır, onu Angel'dan uzaklaştırır.
61 17 "Forgiving" Turi Meyer Jeffrey Bell 15 Nisan 2002 3ADH17
Fred ve Gunn, Wesley'nin peşine düşerken, Angel da Sahjhan'ı aramaya başlar.
62 18 "Double or Nothing" David Grossman David H. Goodman 22 Nisan 2002 3ADH18
Gunn, geçmişte bir iblise ruhunu satmıştır. Fred, Angel ve Cordelia onun ruhunu geri almasına yardım ederler.
63 19 "The Price" Marita Grabiak David Fury 29 Nisan 2002 3ADH19
Angel'ın Sahjhan'ı tekrar hissedebilir yaptığı büyünün ardından yan etki olarak oteli bir grup iblis böcek basmıştır.
64 20 "A New World" Tim Minear Jeffrey Bell 6 Mayıs 2002 3ADH20
Angel'ın oğlu diğer boyuttan döner. Angel kendine yeni bir arkadaş edinmiş olan Connor'ı izlemeye başlar.
65 21 "Benediction" Tim Minear Tim Minear 13 Mayıs 2002 3ADH21
Holtz Connor'a Angel'a yeniden katılması için ısrar eder. Bu arada Justine de Holtz'un geri dönmüş olduğunu öğrenir.
66 22 "Tomorrow" David Greenwalt David Greenwalt 20 Mayıs 2002 3ADH22
Angel ve Cordelia varlığını kabul ettikleri duygularıyla sonunda yüzleşmeyi planlamaktadır.

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynaklar[değiştir | kaynağı değiştir]