Angel (dizi) bölümlerinin listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara
Angellogo.PNG

Angel bir Amerikan televizyon dizisi, ayrıca Buffy the Vampire Slayer adlı dizinin bir spin-off'udur. Dizi aynı şekilde Buffy'nin yaratıcısı Joss Whedon tarafından, David Greenwalt'ın da yardımıyla birlikte 5 Ekim 1999 tarihinde yaratıldı. 19 Mayıs 2004 tarihine kadar devam etti ve toplam 110 bölümden oluşan 5 sezonu yayınlandı.

Birleşik Krallık'ta dizi önce Sky1 kanalında yayınlandı, daha sonra Kanal 4'e geçiş yaptı ve son olarak da Five'da yayınlandı.

Bütün beş sezonun boxset olarak DVD seti çıkmıştır.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölüm Orijinal Yayın
Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi
1 22 5 Ekim 1999 (1999-10-05) 23 Mayıs 2000 (2000-05-23)
2 22 26 Eylül 2000 (2000-09-26) 22 Mayıs 2001 (2001-05-22)
3 22 24 Eylül 2001 (2001-09-24) 20 Mayıs 2002 (2002-05-20)
4 22 6 Ekim 2002 (2002-10-06) 7 Mayıs 2003 (2003-05-07)
5 22 1 Ekim 2003 (2003-10-01) 19 Mayıs 2004 (2004-05-19)

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 1 (1999–2000)[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizideki

numara

Sezondaki

numara

Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Prodüksiyon kodu
1 1 "City Of" Joss Whedon Joss Whedon & David Greenwalt 5 Ekim 1999 1ADH01
2 2 "Lonely Hearts" James A. Contner David Fury 12 Ekim 1999 1ADH02
3 3 "In the Dark" Bruce Seth Green Douglas Petrie 19 Ekim 1999 1ADH03
4 4 "I Fall to Pieces" Vern Gillum Hikaye: Joss Whedon & David Greenwalt

Senaryo: David Greenwalt

26 Ekim 1999 1ADH04
5 5 "Rm w/a Vu" Scott McGinnis Hikaye: David Greenwalt & Jane Espenson

Senaryo: Jane Espenson

2 Kasım 1999 1ADH05
6 6 "Sense & Sensitivity" James A. Contner Tim Minear 9 Kasım 1999 1ADH06
7 7 "Bachelor Party" David Straiton Tracey Stern 16 Kasım 1999 1ADH07
8 8 "I Will Remember You" David Grossman David Greenwalt & Jeannine Renshaw 23 Kasım 1999 1ADH08
9 9 "Hero" Tucker Gates Howard Gordon & Tim Minear 30 Kasım 1999 1ADH09
10 10 "Parting Gifts" James A. Contner David Fury & Jeannine Renshaw 14 Aralık 1999 1ADH10
11 11 "Somnambulist" Winrich Kolbe Tim Minear 18 Ocak 2000 1ADH11
12 12 "Expecting" David Semel Howard Gordon 25 Ocak 2000 1ADH12
13 13 "She" David Greenwalt David Greenwalt & Marti Noxon 8 Şubat 2000 1ADH13
14 14 "I've Got You Under My Skin" R.D. Price Hikaye: David Greenwalt & Jeannine Renshaw

Senaryo: Jeannine Renshaw

15 Şubat 2000 1ADH14
15 15 "The Prodigal" Bruce Seth Green Tim Minear 22 Şubat 2000 1ADH15
16 16 "The Ring" Nick Marck Howard Gordon 29 Şubat 2000 1ADH16
17 17 "Eternity" Regis B. Kimble Tracey Stern 4 Nisan 2000 1ADH17
18 18 "Five by Five" James A. Contner Jim Kouf 25 Nisan 2000 1ADH18
19 19 "Sanctuary" Michael Lange Tim Minear & Joss Whedon 2 Mayıs 2000 1ADH19
20 20 "War Zone" David Straiton Garry Campbell 9 Mayıs 2000 1ADH20
21 21 "Blind Date" Thomas J. Wright Jeannine Renshaw 16 Mayıs 2000 1ADH21
22 22 "To Shanshu in L.A." David Greenwalt David Greenwalt 23 Mayıs 2000 1ADH22

Sezon 2 (2000–01)[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizideki

numara

Sezondaki

numara

Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Prodüksiyon kodu
23 1 "Judgment" Michael Lange Hikaye: Joss Whedon & David Greenwalt

Senaryo: David Greenwalt

26 Eylül 2000 2ADH01
24 2 "Are You Now or Have You Ever Been" David Semel Tim Minear 3 Ekim 2000 2ADH02
25 3 "First Impressions" James A. Contner Shawn Ryan 10 Ekim 2000 2ADH03
26 4 "Untouched" Joss Whedon Mere Smith 17 Ekim 2000 2ADH04
27 5 "Dear Boy" David Greenwalt David Greenwalt 24 Ekim 2000 2ADH05
28 6 "Guise Will Be Guise" Krishna Rao Jane Espenson 7 Kasım 2000 2ADH06
29 7 "Darla" Tim Minear Tim Minear 14 Kasım 2000 2ADH07
30 8 "The Shroud of Rahmon" David Grossman Jim Kouf 21 Kasım 2000 2ADH08
31 9 "The Trial" Bruce Seth Green Hikaye: David Greenwalt

Senaryo: Douglas Petrie & Tim Minear

28 Kasım 2000 2ADH09
32 10 "Reunion" James A. Contner Tim Minear & Shawn Ryan 19 Aralık 2000 2ADH10
33 11 "Redefinition" Michael Grossman Mere Smith 16 Ocak 2001 2ADH11
34 12 "Blood Money" R.D. Price Shawn Ryan & Mere Smith 23 Ocak 2001 2ADH12
35 13 "Happy Anniversary" Bill L. Norton Hikaye: Joss Whedon & David Greenwalt

Senaryo: David Greenwalt

6 Şubat 2001 2ADH13
36 14 "The Thin Dead Line" Scott McGinnis Jim Kouf & Shawn Ryan 13 Şubat 2001 2ADH14
37 15 "Reprise" James Whitmore, Jr. Tim Minear 20 Şubat 2001 2ADH15
38 16 "Epiphany" Thomas J. Wright Tim Minear 27 Şubat 2001 2ADH16
39 17 "Disharmony" Fred Keller David Fury 17 Nisan 2001 2ADH17
40 18 "Dead End" James A. Contner David Greenwalt 24 Nisan 2001 2ADH18
41 19 "Belonging" Turi Meyer Shawn Ryan 1 Mayıs 2001 2ADH19
42 20 "Over the Rainbow" Fred Keller Mere Smith 8 Mayıs 2001 2ADH20
43 21 "Through the Looking Glass" Tim Minear Tim Minear 15 Mayıs 2001 2ADH21
44 22 "There's No Place Like Plrtz Glrb" David Greenwalt David Greenwalt 22 Mayıs 2001 2ADH22

Sezon 3 (2001–02)[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizideki

numara

Sezondaki

numara

Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Prodüksiyon kodu
45 1 "Heartthrob" David Greenwalt David Greenwalt 24 Eylül 2001 3ADH01
46 2 "That Vision Thing" Bill L. Norton Jeffrey Bell 1 Ekim 2001 3ADH02
47 3 "That Old Gang of Mine" Fred Keller Tim Minear 8 Ekim 2001 3ADH03
48 4 "Carpe Noctem" James A. Contner Scott Murphy 15 Ekim 2001 3ADH04
49 5 "Fredless" Marita Grabiak Mere Smith 22 Ekim 2001 3ADH05
50 6 "Billy" David Grossman Tim Minear & Jeffrey Bell 29 Ekim 2001 3ADH06
51 7 "Offspring" Turi Meyer David Greenwalt 5 Kasım 2001 3ADH07
52 8 "Quickening" Skip Schoolnik Jeffrey Bell 12 Kasım 2001 3ADH08
53 9 "Lullaby" Tim Minear Tim Minear 19 Kasım 2001 3ADH09
54 10 "Dad" Fred Keller David H. Goodman 10 Aralık 2001 3ADH10
55 11 "Birthday" Michael Grossman Mere Smith 14 Ocak 2002 3ADH11
56 12 "Provider" Bill L. Norton Scott Murphy 21 Ocak 2002 3ADH12
57 13 "Waiting in the Wings" Joss Whedon Joss Whedon 4 Şubat 2002 3ADH13
58 14 "Couplet" Tim Minear Tim Minear & Jeffrey Bell 18 Şubat 2002 3ADH14
59 15 "Loyalty" James A. Contner Mere Smith 25 Şubat 2002 3ADH15
60 16 "Sleep Tight" Terrence O'Hara David Greenwalt 4 Mart 2002 3ADH16
61 17 "Forgiving" Turi Meyer Jeffrey Bell 15 Nisan 2002 3ADH17
62 18 "Double or Nothing" David Grossman David H. Goodman 22 Nisan 2002 3ADH18
63 19 "The Price" Marita Grabiak David Fury 29 Nisan 2002 3ADH19
64 20 "A New World" Tim Minear Jeffrey Bell 6 Mayıs 2002 3ADH20
65 21 "Benediction" Tim Minear Tim Minear 13 Mayıs 2002 3ADH21
66 22 "Tomorrow" David Greenwalt David Greenwalt 20 Mayıs 2002 3ADH22

Sezon 4 (2002–03)[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizideki

numara

Sezondaki

numara

Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Prodüksiyon kodu
67 1 "Deep Down" Terrence O'Hara Steven S. DeKnight 6 Ekim 2002 4ADH01
68 2 "Ground State" Michael Grossman Mere Smith 13 Ekim 2002 4ADH02
69 3 "The House Always Wins" Marita Grabiak David Fury 20 Ekim 2002 4ADH03
70 4 "Slouching Toward Bethlehem" Skip Schoolnik Jeffrey Bell 27 Ekim 2002 4ADH04
71 5 "Supersymmetry" Bill L. Norton Elizabeth Craft & Sarah Fain 3 Kasım 2002 4ADH05
72 6 "Spin the Bottle" Joss Whedon Joss Whedon 10 Kasım 2002 4ADH06
73 7 "Apocalypse, Nowish" Vern Gillum Steven S. DeKnight 17 Kasım 2002 4ADH07
74 8 "Habeas Corpses" Skip Schoolnik Jeffrey Bell 15 Ocak 2003 4ADH08
75 9 "Long Day's Journey" Terrence O'Hara Mere Smith 22 Ocak 2003 4ADH09
76 10 "Awakening" James A. Contner David Fury & Steven S. DeKnight 29 Ocak 2003 4ADH10
77 11 "Soulless" Sean Astin Elizabeth Craft & Sarah Fain 5 Şubat 2003 4ADH11
78 12 "Calvary" Bill L. Norton Jeffrey Bell & Steven S. DeKnight & Mere Smith 12 Şubat 2003 4ADH12
79 13 "Salvage" Jefferson Kibbee David Fury 5 Mart 2003 4ADH13
80 14 "Release" James A. Contner Steven S. DeKnight & Elizabeth Craft & Sarah Fain 12 Mart 2003 4ADH14
81 15 "Orpheus" Terrence O'Hara Mere Smith 19 Mart 2003 4ADH15
82 16 "Players" Michael Grossman Jeffrey Bell & Elizabeth Craft & Sarah Fain 26 Mart 2003 4ADH16
83 17 "Inside Out" Steven S. DeKnight Steven S. DeKnight 2 Nisan 2003 4ADH17
84 18 "Shiny Happy People" Marita Grabiak Elizabeth Craft & Sarah Fain 9 Nisan 2003 4ADH18
85 19 "The Magic Bullet" Jeffrey Bell Jeffrey Bell 16 Nisan 2003 4ADH19
86 20 "Sacrifice" David Straiton Ben Edlund 23 Nisan 2003 4ADH20
87 21 "Peace Out" Jefferson Kibbee David Fury 20 Nisan 2003 4ADH21
88 22 "Home" Tim Minear Tim Minear 7 Mayıs 2003 4ADH22

Sezon 5 (2003–04)[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizideki

numara

Sezondaki

numara

Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Prodüksiyon kodu
89 1 "Conviction" Joss Whedon Joss Whedon 1 Ekim 2003 5ADH01
90 2 "Just Rewards" James A. Contner Hikaye: David Fury

Senaryo: David Fury & Ben Edlund

8 Ekim 2003 5ADH02
91 3 "Unleashed" Marita Grabiak Sarah Fain & Elizabeth Craft 15 Ekim 2003 5ADH03
92 4 "Hell Bound" Steven S. DeKnight Steven S. DeKnight 22 Ekim 2003 5ADH04
93 5 "Life of the Party" Bill L. Norton Ben Edlund 29 Ekim 2003 5ADH05
94 6 "The Cautionary Tale of Numero Cinco" Jeffrey Bell Jeffrey Bell 5 Kasım 2003 5ADH06
95 7 "Lineage" Jefferson Kibbee Drew Goddard 12 Kasım 2003 5ADH07
96 8 "Destiny" Skip Schoolnik David Fury & Steven S. DeKnight 19 Kasım 2003 5ADH08
97 9 "Harm's Way" Vern Gillum Elizabeth Craft & Sarah Fain 14 Ocak 2004 5ADH09
98 10 "Soul Purpose" David Boreanaz Brent Fletcher 21 Ocak 2004 5ADH10
99 11 "Damage" Jefferson Kibbee Steven S. DeKnight & Drew Goddard 28 Ocak 2004 5ADH11
100 12 "You're Welcome" David Fury David Fury 4 Şubat 2004 5ADH12
101 13 "Why We Fight" Terrence O'Hara Drew Goddard & Steven S. DeKnight 11 Şubat 2004 5ADH13
102 14 "Smile Time" Ben Edlund Hikaye: Joss Whedon & Ben Edlund

Senaryo: Ben Edlund

18 Şubat 2004 5ADH14
103 15 "A Hole in the World" Joss Whedon Joss Whedon 25 Şubat 2004 5ADH15
104 16 "Shells" Steven S. DeKnight Steven S. DeKnight 3 Mart 2004 5ADH16
105 17 "Underneath" Skip Schoolnik Elizabeth Craft & Sarah Fain 14 Nisan 2004 5ADH17
106 18 "Origin" Terrence O'Hara Drew Goddard 21 Nisan 2004 5ADH18
107 19 "Time Bomb" Vern Gillum Ben Edlund 28 Nisan 2004 5ADH19
108 20 "The Girl in Question" David Greenwalt Steven S. DeKnight & Drew Goddard 5 Mayıs 2004 5ADH20
109 21 "Power Play" James A. Contner David Fury 12 Mayıs 2004 5ADH21
110 22 "Not Fade Away" Jeffrey Bell Jeffrey Bell & Joss Whedon 19 Mayıs 2004 5ADH22

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynaklar[değiştir | kaynağı değiştir]