Angel bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Angel (dizi) bölümlerinin listesi sayfasından yönlendirildi)
Şuraya atla: kullan, ara
Angellogo.PNG

Angel bir Amerikan televizyon dizisi, ayrıca Buffy the Vampire Slayer adlı dizinin bir yan ürün'üdür. Dizi aynı şekilde Buffy'nin yaratıcısı Joss Whedon tarafından, David Greenwalt'ın da yardımıyla birlikte 5 Ekim 1999 tarihinde yaratıldı. 19 Mayıs 2004 tarihine kadar devam etti ve toplam 110 bölümden oluşan 5 sezonu yayınlandı.

Birleşik Krallık'ta dizi önce Sky1 kanalında yayınlandı, daha sonra Kanal 4'e geçiş yaptı ve son olarak da Five'da yayınlandı.

Bütün beş sezonun boxset olarak DVD seti çıkmıştır.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölüm Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihi Bitiş tarihi
1 22 5 Ekim 1999 (1999-10-05) 23 Mayıs 2000 (2000-05-23)
2 22 26 Eylül 2000 (2000-09-26) 22 Mayıs 2001 (2001-05-22)
3 22 24 Eylül 2001 (2001-09-24) 20 Mayıs 2002 (2002-05-20)
4 22 6 Ekim 2002 (2002-10-06) 7 Mayıs 2003 (2003-05-07)
5 22 1 Ekim 2003 (2003-10-01) 19 Mayıs 2004 (2004-05-19)

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 1 (1999 – 2000)[değiştir | kaynağı değiştir]

Ana madde: Angel (1. sezon)
Dizideki
numara
Sezondaki
numara
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
1 1 "City Of" Joss Whedon Joss Whedon & David Greenwalt 5 Ekim 1999 (1999-10-05) 1ADH01
2 2 "Lonely Hearts" James A. Contner David Fury 12 Ekim 1999 (1999-10-12) 1ADH02
3 3 "In the Dark" Bruce Seth Green Douglas Petrie 19 Ekim 1999 (1999-10-19) 1ADH03
4 4 "I Fall to Pieces" Vern Gillum Hikaye: Joss Whedon & David Greenwalt
Senaryo: David Greenwalt
26 Ekim 1999 (1999-10-26) 1ADH04
5 5 "Rm w/a Vu" Scott McGinnis Hikaye: David Greenwalt & Jane Espenson
Senaryo: Jane Espenson
2 Kasım 1999 (1999-11-02) 1ADH05
6 6 "Sense & Sensitivity" James A. Contner Tim Minear 9 Kasım 1999 (1999-11-09) 1ADH06
7 7 "Bachelor Party" David Straiton Tracey Stern 16 Kasım 1999 (1999-11-16) 1ADH07
8 8 "I Will Remember You" David Grossman David Greenwalt & Jeannine Renshaw 23 Kasım 1999 (1999-11-23) 1ADH08
9 9 "Hero" Tucker Gates Howard Gordon & Tim Minear 30 Kasım 1999 (1999-11-30) 1ADH09
10 10 "Parting Gifts" James A. Contner David Fury & Jeannine Renshaw 14 Aralık 1999 (1999-12-14) 1ADH10
11 11 "Somnambulist" Winrich Kolbe Tim Minear 18 Ocak 2000 (2000-01-18) 1ADH11
12 12 "Expecting" David Semel Howard Gordon 25 Ocak 2000 (2000-01-25) 1ADH12
13 13 "She" David Greenwalt David Greenwalt & Marti Noxon 8 Şubat 2000 (2000-02-08) 1ADH13
14 14 "I've Got You Under My Skin" R.D. Price Hikaye: David Greenwalt & Jeannine Renshaw
Senaryo: Jeannine Renshaw
15 Şubat 2000 (2000-02-15) 1ADH14
15 15 "The Prodigal" Bruce Seth Green Tim Minear 22 Şubat 2000 (2000-02-22) 1ADH15
16 16 "The Ring" Nick Marck Howard Gordon 29 Şubat 2000 (2000-02-29) 1ADH16
17 17 "Eternity" Regis B. Kimble Tracey Stern 4 Nisan 2000 (2000-04-04) 1ADH17
18 18 "Five by Five" James A. Contner Jim Kouf 25 Nisan 2000 (2000-04-25) 1ADH18
19 19 "Sanctuary" Michael Lange Tim Minear & Joss Whedon 2 Mayıs 2000 (2000-05-02) 1ADH19
20 20 "War Zone" David Straiton Garry Campbell 9 Mayıs 2000 (2000-05-09) 1ADH20
21 21 "Blind Date" Thomas J. Wright Jeannine Renshaw 16 Mayıs 2000 (2000-05-16) 1ADH21
22 22 "To Shanshu in L.A." David Greenwalt David Greenwalt 23 Mayıs 2000 (2000-05-23) 1ADH22

Sezon 2 (2000 – 2001)[değiştir | kaynağı değiştir]

Ana madde: Angel (2. sezon)
Dizideki
numara
Sezondaki
numara
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
23 1 "Judgment" Michael Lange Hikaye: Joss Whedon & David Greenwalt
Senaryo: David Greenwalt
26 Eylül 2000 (2000-09-26) 2ADH01
24 2 "Are You Now or Have You Ever Been" David Semel Tim Minear 3 Ekim 2000 (2000-10-03) 2ADH02
25 3 "First Impressions" James A. Contner Shawn Ryan 10 Ekim 2000 (2000-10-10) 2ADH03
26 4 "Untouched" Joss Whedon Mere Smith 17 Ekim 2000 (2000-10-17) 2ADH04
27 5 "Dear Boy" David Greenwalt David Greenwalt 24 Ekim 2000 (2000-10-24) 2ADH05
28 6 "Guise Will Be Guise" Krishna Rao Jane Espenson 7 Kasım 2000 (2000-11-07) 2ADH06
29 7 "Darla" Tim Minear Tim Minear 14 Kasım 2000 (2000-11-14) 2ADH07
30 8 "The Shroud of Rahmon" David Grossman Jim Kouf 21 Kasım 2000 (2000-11-21) 2ADH08
31 9 "The Trial" Bruce Seth Green Hikaye: David Greenwalt
Senaryo: Douglas Petrie & Tim Minear
28 Kasım 2000 (2000-11-28) 2ADH09
32 10 "Reunion" James A. Contner Tim Minear & Shawn Ryan 19 Aralık 2000 (2000-12-19) 2ADH10
33 11 "Redefinition" Michael Grossman Mere Smith 16 Ocak 2001 (2001-01-16) 2ADH11
34 12 "Blood Money" R.D. Price Shawn Ryan & Mere Smith 23 Ocak 2001 (2001-01-23) 2ADH12
35 13 "Happy Anniversary" Bill L. Norton Hikaye: Joss Whedon & David Greenwalt
Senaryo: David Greenwalt
6 Şubat 2001 (2001-02-06) 2ADH13
36 14 "The Thin Dead Line" Scott McGinnis Jim Kouf & Shawn Ryan 13 Şubat 2001 (2001-02-13) 2ADH14
37 15 "Reprise" James Whitmore, Jr. Tim Minear 20 Şubat 2001 (2001-02-20) 2ADH15
38 16 "Epiphany" Thomas J. Wright Tim Minear 27 Şubat 2001 (2001-02-27) 2ADH16
39 17 "Disharmony" Fred Keller David Fury 17 Nisan 2001 (2001-04-17) 2ADH17
40 18 "Dead End" James A. Contner David Greenwalt 24 Nisan 2001 (2001-04-24) 2ADH18
41 19 "Belonging" Turi Meyer Shawn Ryan 1 Mayıs 2001 (2001-05-01) 2ADH19
42 20 "Over the Rainbow" Fred Keller Mere Smith 8 Mayıs 2001 (2001-05-08) 2ADH20
43 21 "Through the Looking Glass" Tim Minear Tim Minear 15 Mayıs 2001 (2001-05-15) 2ADH21
44 22 "There's No Place Like Plrtz Glrb" David Greenwalt David Greenwalt 22 Mayıs 2001 (2001-05-22) 2ADH22

Sezon 3 (2001 – 2002)[değiştir | kaynağı değiştir]

Ana madde: Angel (3. sezon)
Dizideki
numara
Sezondaki
numara
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
45 1 "Heartthrob" David Greenwalt David Greenwalt 24 Eylül 2001 (2001-09-24) 3ADH01
46 2 "That Vision Thing" Bill L. Norton Jeffrey Bell 1 Ekim 2001 (2001-10-01) 3ADH02
47 3 "That Old Gang of Mine" Fred Keller Tim Minear 8 Ekim 2001 (2001-10-08) 3ADH03
48 4 "Carpe Noctem" James A. Contner Scott Murphy 15 Ekim 2001 (2001-10-15) 3ADH04
49 5 "Fredless" Marita Grabiak Mere Smith 22 Ekim 2001 (2001-10-22) 3ADH05
50 6 "Billy" David Grossman Tim Minear & Jeffrey Bell 29 Ekim 2001 (2001-10-29) 3ADH06
51 7 "Offspring" Turi Meyer David Greenwalt 5 Kasım 2001 (2001-11-05) 3ADH07
52 8 "Quickening" Skip Schoolnik Jeffrey Bell 12 Kasım 2001 (2001-11-12) 3ADH08
53 9 "Lullaby" Tim Minear Tim Minear 19 Kasım 2001 (2001-11-19) 3ADH09
54 10 "Dad" Fred Keller David H. Goodman 10 Aralık 2001 (2001-12-10) 3ADH10
55 11 "Birthday" Michael Grossman Mere Smith 14 Ocak 2002 (2002-01-14) 3ADH11
56 12 "Provider" Bill L. Norton Scott Murphy 21 Ocak 2002 (2002-01-21) 3ADH12
57 13 "Waiting in the Wings" Joss Whedon Joss Whedon 4 Şubat 2002 (2002-02-04) 3ADH13
58 14 "Couplet" Tim Minear Tim Minear & Jeffrey Bell 18 Şubat 2002 (2002-02-18) 3ADH14
59 15 "Loyalty" James A. Contner Mere Smith 25 Şubat 2002 (2002-02-25) 3ADH15
60 16 "Sleep Tight" Terrence O'Hara David Greenwalt 4 Mart 2002 (2002-03-04) 3ADH16
61 17 "Forgiving" Turi Meyer Jeffrey Bell 15 Nisan 2002 (2002-04-15) 3ADH17
62 18 "Double or Nothing" David Grossman David H. Goodman 22 Nisan 2002 (2002-04-22) 3ADH18
63 19 "The Price" Marita Grabiak David Fury 29 Nisan 2002 (2002-04-29) 3ADH19
64 20 "A New World" Tim Minear Jeffrey Bell 6 Mayıs 2002 (2002-05-06) 3ADH20
65 21 "Benediction" Tim Minear Tim Minear 13 Mayıs 2002 (2002-05-13) 3ADH21
66 22 "Tomorrow" David Greenwalt David Greenwalt 20 Mayıs 2002 (2002-05-20) 3ADH22

Sezon 4 (2002 – 2003)[değiştir | kaynağı değiştir]

Ana madde: Angel (4. sezon)
Dizideki
numara
Sezondaki
numara
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
67 1 "Deep Down" Terrence O'Hara Steven S. DeKnight 6 Ekim 2002 (2002-10-06) 4ADH01 4.57[1]
68 2 "Ground State" Michael Grossman Mere Smith 13 Ekim 2002 (2002-10-13) 4ADH02 4.21[1]
69 3 "The House Always Wins" Marita Grabiak David Fury 20 Ekim 2002 (2002-10-20) 4ADH03 5.07[1]
70 4 "Slouching Toward Bethlehem" Skip Schoolnik Jeffrey Bell 27 Ekim 2002 (2002-10-27) 4ADH04 4.13[1]
71 5 "Supersymmetry" Bill L. Norton Elizabeth Craft & Sarah Fain 3 Kasım 2002 (2002-11-03) 4ADH05 3.64[1]
72 6 "Spin the Bottle" Joss Whedon Joss Whedon 10 Kasım 2002 (2002-11-10) 4ADH06 3.63[1]
73 7 "Apocalypse, Nowish" Vern Gillum Steven S. DeKnight 17 Kasım 2002 (2002-11-17) 4ADH07 4.25[1]
74 8 "Habeas Corpses" Skip Schoolnik Jeffrey Bell 15 Ocak 2003 (2003-01-15) 4ADH08 4.01[1]
75 9 "Long Day's Journey" Terrence O'Hara Mere Smith 22 Ocak 2003 (2003-01-22) 4ADH09 3.46[1]
76 10 "Awakening" James A. Contner David Fury & Steven S. DeKnight 29 Ocak 2003 (2003-01-29) 4ADH10 3.1[1]
77 11 "Soulless" Sean Astin Elizabeth Craft & Sarah Fain 5 Şubat 2003 (2003-02-05) 4ADH11 3.46[1]
78 12 "Calvary" Bill L. Norton Jeffrey Bell, Steven S. DeKnight & Mere Smith 12 Şubat 2003 (2003-02-12) 4ADH12 3.69[1]
79 13 "Salvage" Jefferson Kibbee David Fury 5 Mart 2003 (2003-03-05) 4ADH13 3.72[1]
80 14 "Release" James A. Contner Steven S. DeKnight, Elizabeth Craft & Sarah Fain 12 Mart 2003 (2003-03-12) 4ADH14 3.91[1]
81 15 "Orpheus" Terrence O'Hara Mere Smith 19 Mart 2003 (2003-03-19) 4ADH15 3.91[1]
82 16 "Players" Michael Grossman Jeffrey Bell, Elizabeth Craft & Sarah Fain 26 Mart 2003 (2003-03-26) 4ADH16 3.45[1]
83 17 "Inside Out" Steven S. DeKnight Steven S. DeKnight 2 Nisan 2003 (2003-04-02) 4ADH17 3.55[1]
84 18 "Shiny Happy People" Marita Grabiak Elizabeth Craft & Sarah Fain 9 Nisan 2003 (2003-04-09) 4ADH18 3.92[1]
85 19 "The Magic Bullet" Jeffrey Bell Jeffrey Bell 16 Nisan 2003 (2003-04-16) 4ADH19 4.09[1]
86 20 "Sacrifice" David Straiton Ben Edlund 23 Nisan 2003 (2003-04-23) 4ADH20 3.71[1]
87 21 "Peace Out" Jefferson Kibbee David Fury 30 Nisan 2003 (2003-04-30) 4ADH21 4.04[1]
88 22 "Home" Tim Minear Tim Minear 7 Mayıs 2003 (2003-05-07) 4ADH22 3.95[1]

Sezon 5 (2003 – 2004)[değiştir | kaynağı değiştir]

Ana madde: Angel (5. sezon)
Dizideki
numara
Sezondaki
numara
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
89 1 "Conviction" Joss Whedon Joss Whedon 1 Ekim 2003 (2003-10-01) 5ADH01 5.2[2]
90 2 "Just Rewards" James A. Contner Hikaye: David Fury
Senaryo: David Fury & Ben Edlund
8 Ekim 2003 (2003-10-08) 5ADH02 5.2[2]
91 3 "Unleashed" Marita Grabiak Sarah Fain & Elizabeth Craft 15 Ekim 2003 (2003-10-15) 5ADH03 5.0[2]
92 4 "Hell Bound" Steven S. DeKnight Steven S. DeKnight 22 Ekim 2003 (2003-10-22) 5ADH04 4.7[2]
93 5 "Life of the Party" Bill L. Norton Ben Edlund 29 Ekim 2003 (2003-10-29) 5ADH05 4.7[2]
94 6 "The Cautionary Tale of Numero Cinco" Jeffrey Bell Jeffrey Bell 5 Kasım 2003 (2003-11-05) 5ADH06 4.0[2]
95 7 "Lineage" Jefferson Kibbee Drew Goddard 12 Kasım 2003 (2003-11-12) 5ADH07 4.8[2]
96 8 "Destiny" Skip Schoolnik David Fury & Steven S. DeKnight 19 Kasım 2003 (2003-11-19) 5ADH08 4.0[2]
97 9 "Harm's Way" Vern Gillum Elizabeth Craft & Sarah Fain 14 Ocak 2004 (2004-01-14) 5ADH09 3.8[2]
98 10 "Soul Purpose" David Boreanaz Brent Fletcher 21 Ocak 2004 (2004-01-21) 5ADH10 3.3[2]
99 11 "Damage" Jefferson Kibbee Steven S. DeKnight & Drew Goddard 28 Ocak 2004 (2004-01-28) 5ADH11 4.3[2]
100 12 "You're Welcome" David Fury David Fury 4 Şubat 2004 (2004-02-04) 5ADH12 3.9[2]
101 13 "Why We Fight" Terrence O'Hara Drew Goddard & Steven S. DeKnight 11 Şubat 2004 (2004-02-11) 5ADH13 3.6[2]
102 14 "Smile Time" Ben Edlund Hikaye: Joss Whedon & Ben Edlund
Senaryo: Ben Edlund
18 Şubat 2004 (2004-02-18) 5ADH14 4.1[2]
103 15 "A Hole in the World" Joss Whedon Joss Whedon 25 Şubat 2004 (2004-02-25) 5ADH15 3.9[2]
104 16 "Shells" Steven S. DeKnight Steven S. DeKnight 3 Mart 2004 (2004-03-03) 5ADH16 TBA
105 17 "Underneath" Skip Schoolnik Elizabeth Craft & Sarah Fain 14 Nisan 2004 (2004-04-14) 5ADH17 TBA
106 18 "Origin" Terrence O'Hara Drew Goddard 21 Nisan 2004 (2004-04-21) 5ADH18 TBA
107 19 "Time Bomb" Vern Gillum Ben Edlund 28 Nisan 2004 (2004-04-28) 5ADH19 TBA
108 20 "The Girl in Question" David Greenwalt Steven S. DeKnight & Drew Goddard 5 Mayıs 2004 (2004-05-05) 5ADH20 TBA
109 21 "Power Play" James A. Contner David Fury 12 Mayıs 2004 (2004-05-12) 5ADH21 TBA
110 22 "Not Fade Away" Jeffrey Bell Jeffrey Bell & Joss Whedon 19 Mayıs 2004 (2004-05-19) 5ADH22 TBA

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]