Türkiye'deki televizyon kanalları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Türkiye'de yayın yapmakta olan televizyon kanallarının listesidir.

Kanal Türü Yayın merkezi Dil Altyazı Platform(lar) Çözünürlük Görüntü
1 TV Georgia Genel  Gürcistan Gürcüce - Uydu SD 4:3
24 Haber  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Karasal, Uydu SD 4:3
a Haber Haber  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Karasal, Uydu SD 4:3
A9 TV Dinî  Türkiye Türkçe - Uydu SD 16:9
Abant TV Yerel (Bolu)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Ada TV Genel  Kuzey Kıbrıs Türkçe - Uydu SD 4:3
Adana TV Yerel (Adana)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Adana Koza TV Yerel (Adana)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Adjara TV Genel  Gürcistan Gürcüce - Uydu SD 4:3
Akdeniz TV Yerel (Antalya)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Akıllı TV Video  Türkiye - - Uydu SD 4:3
Aks TV Yerel (Samsun)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Aksu TV Yerel (Kahramanmaraş)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Al Jazeera Haber  Katar Arapça - Kablo, Uydu SD 4:3
Al Jazeera English Haber  Katar İngilizce - Kablo, Uydu SD 16:9
Altaş TV Yerel (Karadeniz)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Anadolu TV Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Anc TV Sağlık  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Animal Planet Belgesel Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce, Türkçe - Kablo, Uydu SD 4:3
ANS TV Genel  Azerbaycan Azerice - Uydu SD 4:3
ART TV Yerel (Amasya)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
ASTV Yerel (Bursa)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
As Plus TV Genel  Kuzey Kıbrıs Türkçe - Uydu SD 4:3
Asu TV Yerel (Adıyaman)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
atv Genel  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Karasal, Uydu SD 4:3
atv Avrupa Genel  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
atv HD Genel  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu HD 16:9
Avrasya TV Haber  Kuzey Kıbrıs Türkçe - Kablo, Uydu SD 4:3
Avrupa TV Genel  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Az TV Genel  Azerbaycan Azerice - Kablo, Uydu SD 4:3
Azad Azerbaycan Genel  Azerbaycan Azerice - Uydu SD 4:3
Azad Azerbaycan International Genel  Azerbaycan Rusça - Uydu SD 4:3
Baby TV Çocuk Amerika Birleşik Devletleri ABD - - Uydu SD 4:3
Baghdad TV Genel  Irak Arapça - Uydu SD 4:3
Bahar Shopping TV Alışveriş  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Baharoğlu TV Yerel  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Balkan TV Yerel  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Barış TV Dinî  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Bea TV Haber, Kültür  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu SD 4:3
Bengütürk TV Haber  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Berat TV Dinî  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Bereket TV Tarım  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Beyaz TV Dinî  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
Bitlis TV Yerel (Bitlis)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Bloomberg Ekonomi Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce - Kablo, Uydu SD 4:3
Bloomberg HT Ekonomi  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 16:9
BJK TV Spor  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Bursaspor TV Spor  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Business Channel Türk Tematik  Türkiye Türkçe - WebTV SD 4:3
BRT Genel  Kuzey Kıbrıs Türkçe - Kablo, Uydu SD 4:3
Bayrak Aile Genel  Kuzey Kıbrıs Türkçe - Uydu SD 4:3
Cartoon Network Çocuk  Türkiye İngilizce, Türkçe - Kablo, Uydu SD 4:3
CCTV 9 Documentary Belgesel  Çin İngilizce - Kablo SD 4:3
Cem TV Dinî  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Cine5 Genel  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
CNBC-e Ekonomi, Dizi  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Karasal, Uydu SD 4:3
CNN Türk Haber  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Karasal, Uydu SD 16:9
ComedyMax Dizi  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Çağrı TV Dinî  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Çay TV Yerel (Karadeniz)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Denge TV Müzik  Türkiye Kürtçe - Uydu SD 4:3
Digi Kanal Tanıtım  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Dijle TV Müzik  Türkiye Kürtçe - Uydu SD 4:3
Discovery Channel Belgesel Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce, Türkçe - Kablo, Uydu SD 16:9
Discovery HD Belgesel  Türkiye İngilizce, Türkçe - Uydu HD 16:9
Discovery HD Showcase Belgesel  Türkiye Türkçe - Uydu HD 16:9
Disney Channel Çocuk  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
Disney Junior Çocuk Amerika Birleşik Devletleri ABD Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
Disney XD Çocuk  Türkiye İngilizce, Türkçe - Uydu SD 4:3
Dizimax Comedy Dizi  Türkiye İngilizce, Türkçe - Uydu SD 16:9
Dizimax Comedy HD Dizi  Türkiye İngilizce, Türkçe - Uydu SD 16:9
Dizimax Drama Dizi  Türkiye İngilizce, Türkçe - Uydu SD 16:9
Dizimax Drama HD Dizi  Türkiye İngilizce, Türkçe - Uydu SD 16:9
Dizimax Entertainment Dizi  Türkiye İngilizce, Türkçe - Uydu SD 16:9
Dizimax Entertainment HD Dizi  Türkiye İngilizce, Türkçe - Uydu SD 16:9
Dizimax Vice Dizi  Türkiye İngilizce, Türkçe - Uydu SD 16:9
Dizimax Vice HD Dizi  Türkiye İngilizce, Türkçe - Uydu SD 16:9
Dog TV Tematik - - - Uydu SD -
Dost TV Dinî  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu SD 4:3
DR TV Sağlık  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Dream TV Müzik  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu SD 4:3
Dream Türk Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
DRT TV Yerel (Denizli)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Düğün TV Tematik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Duck TV Çocuk  Türkiye - - IPTV SD 4:3
Duck TV HD Çocuk  Türkiye - - Kablo HD 16:9 Duygu TV Yerel  Türkiye
Dünya TV Genel  Türkiye Kürtçe, Türkçe - Uydu SD 4:3
E! Eğlence Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce - Uydu SD 4:3
e2 Eğlence  Türkiye İngilizce, Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 16:9
E Haber Haber  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Ege TV Yerel (İzmir)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Ekin TV Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Eltr Genel  Kazakistan Kazakça - Uydu SD 4:3
ESPN America Spor Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce - IPTV, Uydu SD 4:3
ESPN Classic Spor Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce - IPTV, Uydu SD 4:3
Euro D Genel  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Euronews Haber  Avrupa Birliği Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 16:9
Eurosport Spor  Avrupa Birliği Fransa, Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 16:9
Eurosport 2 Spor  Avrupa Birliği İngilizce, Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 16:9
EuroStar Genel  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Ezgi TV Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Expo Channel Alışveriş  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
FB TV Spor  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
Fox Genel  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Karasal, Uydu SD 16:9
Fox HD Genel  Türkiye Türkçe - Uydu HD 16:9
Fox Life Dizi Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce, Türkçe - Kablo, Uydu SD 16:9
FOX Sports Spor Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce - IPTV, Uydu SD 16:9
FOX Crime Dizi  Türkiye İngilizce - Kablo, Uydu SD 16:9
FOX Crime HD Dizi  Türkiye İngilizce - Kablo, Uydu HD 16:9
Flash TV Eğlence  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
FX Dizi  Türkiye İngilizce, Türkçe - Uydu SD 16:9
FX HD Dizi Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce - Uydu HD 16:9
Gala TV Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Gaziantep Olay TV Yerel (Gaziantep)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Genç TV Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Ginx Tematik Türkçe - IPTV SD 4:3
GS TV Spor  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Güneydoğu TV Yerel (Şanlıurfa)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Habertürk TV Haber  Türkiye Türkçe - Uydu SD 16:9
Halk TV Haber  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Hallmark Channel Dizi Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce - Uydu SD 4:3
Hatay Radyo Televizyon Yerel (Hatay)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Hayat TV Haber  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Hazar TV Genel  Azerbaycan Azerice - Uydu SD 4:3
HD-Smart Dizi  Türkiye İngilizce, Türkçe - Uydu HD 16:9
HDe Dizi  Türkiye İngilizce, Türkçe - Uydu SD 16:9
Hilal TV Dinî  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
History Channel Belgesel Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce, Türkçe - Uydu SD 4:3
HTV Sağlık  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Home TV Tematik Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce - Uydu SD 4:3
Irmak TV Dinî  Türkiye Türkçe - Uydu SD 16:9
İçtimai TV Genel  Azerbaycan Azerice - Kablo, Uydu SD 4:3
İdman Azerbaycan TV Spor  Azerbaycan Azerice - Uydu SD 4:3
İMC TV Tematik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
İmedi TV Genel  Gürcistan Gürcüce - Uydu SD 4:3
İZ TV Belgesel  Türkiye Türkçe - Uydu SD 16:9
Karahisar TV Yerel (Afyon)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Kaçkar TV Yerel (Karadeniz)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Kadırga TV Yerel (Karadeniz)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Kanal 3 Yerel (Afyon)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Kanal 7 Dinî  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Karasal, Uydu SD 4:3
Kanal 7 Avrupa Dinî  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Kanal 9 Yerel (Elazığ)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Kanal 5 Bölgesel (Güneydoğu)  Türkiye Türkçe - Karasal, Uydu SD 4:3
Kanal 26 Yerel (Eskişehir)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Kanal 32 Yerel (Isparta)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Kanal 34 Pazarlama  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Kanal 35 Yerel (İzmir)  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
Kanal 52 Yerel (Ordu)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Kanal 55 Yerel (Samsun)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Kanal 67 Yerel (Zonguldak)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Kanal 99 Genel  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Kanal A Haber  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Karasal, Uydu SD 4:3
Kanal Avrupa Genel  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Kanal B Haber  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu SD 4:3
Kanal D Genel  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Karasal, Uydu SD 16:9
Kanal D HD Genel  Türkiye Türkçe - Uydu HD 16:9
Kanal K Yerel (Nevşehir)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Kanal Sim Genel  Kuzey Kıbrıs Türkçe - Uydu SD 4:3
Kanal T Eğlence  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
Kanal T (KKTC) Genel  Kuzey Kıbrıs Türkçe - Uydu SD 4:3
Kanal Urfa Yerel (Şanlıurfa)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Kanaltürk Genel  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Karasal, Uydu SD 4:3
Kapadokya TV Yerel (Nevşehir)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Karamel TV Çocuk  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Karadeniz TV Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Karadeniztürk Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Kardelen TV Bölgesel (Doğu Anadolu)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Kıbrıs TV Genel  Kuzey Kıbrıs Türkçe - Uydu SD 4:3
Kıbrıs Genç TV Genel  Kuzey Kıbrıs Türkçe - Uydu SD 4:3
Kids Co Çocuk Amerika Birleşik Devletleri ABD Türkçe - Kablo, Uydu SD 4:3
Kidz/Animez Çocuk  Türkiye Orijinal dil, Türkçe - Kablo, Uydu SD 4:3
Kocaeli TV Yerel (Kocaeli)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Kon TV Yerel (Konya)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Konya TV Yerel (Konya)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Köy TV Belgesel  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Kral Pop Avrupa Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Kral Pop TV Müzik  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
Kral TV Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Kral Karadeniz TV Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Lig TV Spor  Türkiye Türkçe - Uydu SD 16:9
Lig TV HD Spor  Türkiye Türkçe - Uydu HD 16:9
Lig TV 2 Spor  Türkiye Türkçe - Uydu SD 16:9
Lig TV 2 HD Spor  Türkiye Türkçe - Uydu HD 16:9
Lig TV 3 Spor  Türkiye Türkçe - Uydu SD 16:9
Lig TV 3 HD Spor  Türkiye Türkçe - Uydu HD 16:9
Luli TV Çocuk  İsrail - - Uydu SD 16:9
Maestro TV Genel  Türkiye Gürcüce - Uydu SD 16:9
Max Smart Dizi  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Maxi TV Video  Türkiye - - Kablo, Uydu SD 4:3
Mavi Karadeniz TV Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Medeniyyet TV Genel  Azerbaycan Azerice - Uydu SD 4:3
Mediplus TV Sağlık  Türkiye Türkçe - IPTV SD 4:3
Medya TV Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Mehtap TV Dinî  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
Meltem TV Dinî  Türkiye Türkçe - IPTV, Uydu SD 4:3
Mesaj TV Dinî  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu SD 4:3
MGM Movies Film Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce - Uydu SD 4:3
minika Çocuk Çocuk  Türkiye İngilizce, Türkçe - IPTV, Uydu SD 4:3
minika GO Çocuk  Türkiye İngilizce, Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
MMC TV Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Mobility Channel Tematik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
MovieMax Film  Türkiye Türkçe - Uydu SD 16:9
MovieMax 2 Film  Türkiye Türkçe - Uydu SD 16:9
Movie Smart Film  Türkiye Türkçe - Uydu SD 16:9
MPL TV Dinî  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
MTV Müzik  Türkiye İngilizce - Uydu SD 4:3
MTV Hits Müzik  Türkiye İngilizce - Uydu SD 16:9
MTV Live HD Müzik  Türkiye İngilizce - Uydu HD 16:9
National Geographic Adventure Belgesel  Türkiye İngilizce, Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
National Geographic Channel Belgesel  Türkiye İngilizce, Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
National Geographic Channel HD Belgesel  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu HD 16:9
National Geographic Wild Belgesel  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu SD 4:3
NBA TV Spor  Türkiye İngilizce, Türkçe - Uydu SD 4:3
NHK World Haber  Japonya İngilizce, Japonca - Uydu SD 4:3
Nickelodeon Çocuk  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Nickelodeon HD Çocuk  Türkiye Türkçe - Uydu HD 16:9
Nostalgia TV Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
NTV Haber  Türkiye Türkçe - Kablo, Karasal, Uydu SD 16:9
NTV Avrupa Haber  Türkiye Uydu Türkçe - SD 4:3
NTV Spor Spor  Türkiye Türkçe - Kablo, Karasal, Uydu SD 16:9
NTV Spor HD Spor  Türkiye Türkçe - Uydu SD 16:9
Number One TV Müzik  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu SD 4:3
Number One Türk TV Müzik  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu SD 4:3
Nurs Lokman Hekim TV Dinî  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Olay TV Yerel (Bursa)  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu SD 4:3
on4 Dinî  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
on8 Tematik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Pamukkale TV Yerel (Denizli)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Planet Çocuk Çocuk  Türkiye Türkçe - IPTV, Uydu SD 4:3
Planet Pembe Dizi  Türkiye Türkçe - IPTV, Uydu SD 4:3
Planet Sinema Film  Türkiye Türkçe - IPTV, Uydu SD 4:3
Planet Türk Film  Türkiye Türkçe - IPTV, Uydu SD 4:3
Play TV Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Powertürk TV Müzik  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu SD 4:3
Rah-e-farda Genel  Afganistan Darice - Uydu SD 4:3
Rumeli TV Yerel  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Russian Travel Guide Belgesel  Rusya İngilizce, Rusça, Türkçe - Kablo SD 4:3
Rustavi 2 Genel  Gürcistan Gürcüce - Uydu SD 4:3
Samanyolu Avrupa Dinî  Türkiye Türkçe - Kablo, Karasal, Uydu SD 4:3
Samanyolu TV Dinî  Türkiye Türkçe - Kablo, Karasal, Uydu SD 4:3
Samanyolu Haber Haber  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu SD 4:3
Sci Tech TV Belgesel  Türkiye Orijinal dil - IPTV, Kablo SD 16:9
Sebil TV Dinî  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Semerkand TV Dinî  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu SD 16:9
Shopping TV Pazarlama  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu SD 4:3
Shorts TV Film Orijinal dil - IPTV SD 4:3
Sinema TV Film  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu SD 16:9
Sinema TV 2 Film  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu SD 4:3
Show Max Dizi  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Show Plus Eğlence  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Show Türk Genel  Türkiye Türkçe - Uydu SD 16:9
Show TV Genel  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Karasal, Uydu SD 16:9
Show TV HD Genel  Türkiye Türkçe - Uydu HD 16:9
Sipas Vizyon TV Yerel (Sivas)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Sivas Radyo Televizyonu Yerel (Sivas)  Türkiye Türkçe - IPTV, Uydu SD 4:3
Skyturk360 Haber  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu SD 16:9
Smart Çocuk Çocuk  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Smart Portal İnteraktif  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Smart Promo Tanıtım  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Space TV Genel  Azerbaycan Azeri - Uydu SD 4:3
sportstv Spor  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
sportstv HD Spor  Türkiye Türkçe - Uydu HD 16:9
Star TV Genel  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Karasal, Uydu SD 16:9
Star TV HD Genel  Türkiye Türkçe - Uydu HD 16:9
Sufi TV Dinî  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Tarımtürk TV Tematik  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu SD 16:9
Tatlıses TV Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Tek Rumeli TV Yerel  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Teledünya Info Tanıtım  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu SD 4:3
Style Network Tematik Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce, Türkçe - Uydu SD 4:3
Top Shop TV Pazarlama  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Tuna Shopping TV Pazarlama  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
TR 1 Genel  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
TAY TV Spor  Türkiye Türkçe - IPTV, Uydu SD 4:3
TJK TV Spor  Türkiye Türkçe - SD 4:3
TMB TV Müzik  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
TGRT Belgesel Belgesel  Türkiye Türkçe - IPTV, Uydu SD 4:3
TGRT EU Genel  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
TGRT Haber Haber  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Karasal, Uydu SD 4:3
TRT 1 Genel  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Karasal, Uydu SD 16:9
TRT 1 HD Genel  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Karasal, Uydu HD 16:9
TRT 3 Spor  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
TRT 6 Genel  Türkiye Kürtçe - IPTV, Kablo, Karasal, Uydu SD 4:3
TRT Çocuk Çocuk  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Karasal, Uydu SD 4:3
TRT Anadolu Yöresel  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu SD 4:3
TRT Avaz Yöresel  Türkiye Çok dilli - Kablo, Uydu SD 4:3
TRT Belgesel Belgesel  Türkiye İngilizce, Türkçe Almanca, İngilizce, Rumence IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
TRT Et-Türkiyye Genel  Türkiye Arapça - Kablo, Uydu SD 4:3
TRT Haber Haber  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Karasal, Uydu SD 4:3
TRT HD Tematik  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu HD 16:9
TRT Müzik Müzik  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
TRT Okul Eğitim  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
TRT Türk Haber  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 16:9
Türkiyem TV Yerel (Malatya)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
TürkMax Dizi  Türkiye Türkçe - Uydu SD 16:9
Türkmeneli TV Genel  Irak Türkçe - Uydu SD 4:3
Türksat Saat Bilgi  Türkiye - - Uydu SD 4:3
TV 1 Yerel (Kayseri)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
tv2 Tematik  Türkiye İngilizce, Türkçe - IPTV, Kablo, Karasal, Uydu SD 16:9
TV5 Dinî  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
tv8 Genel  Türkiye Orijinal dil, Türkçe - IPTV, Kablo, Karasal, Uydu SD 4:3
TV 9 Genel  Gürcistan Gürcüce - Uydu SD 4:3
TV 10 Dinî  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
TV 25 Genel  Gürcistan Gürcüce - Uydu SD 4:3
TV 58 Yerel (Sivas)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
TV 2000 Eğlence  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
TV Kayseri Yerel (Kayseri)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
TVNET Haber  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
TVT Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Ulusal Kanal Haber  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
Universal Channel Dizi  İtalya Türkçe, Yunanca Türkçe, Yunanca Kablo, Uydu SD 4:3
Uzay TV Yerel (Diyarbakır)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Ülke TV Haber  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
Vadi TV Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Viva TV Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Vizyon Türk TV Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Vatan TV Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Vuslat TV Yerel (Malatya)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
World Travel Channel Belgesel  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
Yaban TV Belgesel  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
Yaren TV Yerel (Çankırı)  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Yeni Asır TV Haber  Türkiye Türkçe - IPTV, Uydu SD 4:3
Yeşilçam Smart Film  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Yıldız TV Sağlık  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Yol TV Dinî  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Yozgat TV Yerel  Türkiye Türkçe - Web SD 4:3
Yumurcak TV Çocuk  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu SD 4:3
Yurdum TV Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3
Z TV Bilgi Eğitim  Türkiye Türkçe - Uydu SD 4:3

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]