İçeriğe atla

Türkiye'de yayımlanan gazeteler listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Aşağıda Türkiye'de yayınlanan gazetelerin listesi bulunmaktadır.

Ulusal gazeteler listesi[değiştir | kaynağı değiştir]

İsim Yayın sıklığı Politik görüş Tiraj[1] Yayıncı/ortak şirket
Hürriyet Günlük Popülizm, merkez sağ 106.191 Demirören Holding
Posta Günlük Popülizm 59.698 Demirören Holding
Sözcü Günlük Ulusalcılık, Atatürkçülük, sekülerizm 101.816 Estetik Yayıncılık
Sabah Günlük Liberal muhafazakârlık, merkez sağ 111.573 Turkuvaz Medya Grubu
Türkiye Günlük Liberal muhafazakârlık, merkez sağ 110.042 İhlas Medya Holding
Milliyet Günlük Popülizm, merkez sağ 100.867 Demirören Grubu
Yeni Şafak Günlük İslamcılık, liberal muhafazakârlık, sağ 50.390 Albayrak Medya Grubu
Anayurt Günlük Popülizm, sosyal demokrasi Belde Basın Yayın
Takvim Günlük Popülizm, sağ 53.252 Turkuvaz Medya Grubu
Akşam Günlük Merkez sağ 101.730 TürkMedya
Doğruhaber Günlük Muhafazakar 3.168 Doğru medya
İstiklal Günlük Muhafazakârlık, merkez sağ
Aydınlık Günlük Ulusalcılık, Atatürkçülük, sol 10.466
Yeni Akit Günlük İslami köktendincilik, aşırı sağ 52.652
Cumhuriyet Günlük Sosyal demokrasi, merkez sol 15.246 Cumhuriyet Vakfı
Yeni Mesaj Günlük Muhafazakârlık, mezhepsel Mesaj Yayın Grubu
Milat Günlük İslamcılık, muhafazakârlık 10.285
Diriliş Postası Günlük İslamcılık, aşırı sağ 6.589
Yeni Birlik Günlük Milliyetçi- Muhafazakâr 10.545 Birlik Medya grubu
Karar Günlük Muhafazakârlık 11.736
Korkusuz Günlük Ulusalcılık, Atatürkçülük, sekülerizm 38.776 Estetik Yayıncılık
Millî Gazete Günlük İslamcılık, Millî Görüş 5.308
Yeni Asır Günlük Merkez sağ 50.418 Turkuvaz Medya Grubu
Birgün Günlük Sosyalizm, sol 4.455
Yeni Asya Günlük İslamcılık, muhafazakârlık, aşırı sağ 2.877
Hürses Haftalık Milliyetçilik n/a
Türkgün Günlük Milliyetçilik 33.792 Milliyetçi Hareket Partisi
Analiz Günlük Ekonomi 10.445 Yeditepe İstanbul Gazetecilik
Ayrıntılı Haber Günlük Muhafazakarlık 3.984
Nasıl Bir Ekonomi Günlük Ekonomi 3.506
Doğruhaber Günlük İslamcılık 3.168
Evrensel Günlük Sosyalizm, Hocaizm 2.781
Dünya Günlük Ekonomi 686

Spor gazeteleri[değiştir | kaynağı değiştir]

İsim Yayın sıklığı Tiraj[2] Yayıncı/ortak şirket Website
Pas Fotomaç Günlük 210.248[1] Turkuaz Medya Grubu
Fanatik Günlük 191.964[1] Demirören Holding
Açık Mert Korkusuz (AMK) Günlük

Diğer dillerdeki gazeteler[değiştir | kaynağı değiştir]

İsim Dil Tiraj Sıklık Not[1] Website
Good Morning Turkey İngilizce, Almanca, Rusça Günlük
Hürriyet Daily News İngilizce [1] Günlük
The New Anatolian İngilizce
Agos Ermenice* Haftalık
Marmara Ermenice Günlük
Şalom Ladino* Haftalık
Azadiya Welat Kürtçe
Aujourd'hui la Turquie Fransızca* Aylık
Apoyevmatini Yunanca [3]
İho (Yankı) Yunanca [3]
Jamanak Ermenice Günlük
Ağani Muruʒxi Lazca 1000 Aylık
Türkei Kurier Almanca

Yerel gazeteler[değiştir | kaynağı değiştir]

Şehirlere göre yerel gazeteler:

  • Adana
    • Adana Yerel Haber
    • Başak Gazetesi
    • Bölge
    • Esenler Haber -
    • Ekspres Gazetesi
    • Medya Yenigün
    • Yeni Adana
    • Yeni Gün
  • Adıyaman
      • Güne Bakış
      • Işık
      • Yeni Yol
      • Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti
    • Gölbaşı
      • Altenatif Bakış
      • Türk-ay
    • Kâhta
      • Gerçek
  • Afyonkarahisar
    • Afyon Postası
    • Afyon Haber
    • Afyon Odak
    • Afyon Kent Haber
    • Gazete Gerçek
    • Sandıklı Haber
  • Amasya
    • Bilgi Gazetesi
  • Ankara
    • Sonsöz Gazetesi
    • Gazete Ankara
    • Haber Etimesgut
  • Antalya
      • Akdeniz Telgraf
      • Akdeniz Gerçek
      • Akdeniz Manşet
      • Akdeniz'de Yeni Yüzyıl
      • Antalya Ekspres
      • Antalya Gündem
      • Antalya Hilal
      • Antalya Körfez
      • Antalya Son Haber
      • Gazete Bir
      • Hürses
      • İleri
    • Alanya
      • Mega Tv
      • Alanya Postası
      • Gerçek Alanya
      • Haber Alanya
      • Yeni Alanya
      • Akdenizim
    • Elmalı
      • Toros
    • Finike
      • A Gazetesi
      • Finike Akdeniz
    • Gazipaşa
      • Gazipaşa
      • Gazipaşa Manşet
      • Gazipaşa Sahil
      • Selinus
    • Kaş
      • Kaş Aydın Haber
    • Kemer
      • Kemer Gözcü
    • Korkuteli
      • Korkuteli Gündem
      • Korkuteli Manşet
    • Kumluca
      • Batı Antalya
    • Manavgat
      • Akdeniz Haber
      • Manavgat'ın Sesi
      • Nehir
    • Serik
      • Ayyıldız Toros
  • Artvin
    • 08 Haber
    • Çoruh Postası
    • Artvin Medya
    • Artvin Gazetesi
  • Aydın
    • Aydın Kritik
    • Aydın Denge
    • Aydın Ses
    • Hedef Gazetesi
    • Mücadele Gazetesi
  • Balıkesir
    • Ayvalık Sözcü
    • İlk Haber
    • Körfez'in Sesi Gazetesi
  • Batman
    • Batman Çağdaş
    • Batman Doğuş
    • Batman Express
    • Batman Gazetesi
    • Batman Haber Portalı
    • Batman Postası
  • Bayburt
    • Yeşil Bayburt Gazetesi
  • Bingöl
    • Bingöl Gazetesi
    • Bingöl'ün Sesi
  • Bolu
    • Bolu Express
    • Bolu Gündem
    • Bolu Olay
    • Bolu'nun Sesi
    • Bolu'da Yenihayat
    • Geredemiz
    • Yeni Ufuk
  • Burdur
    • Burdurlu'nun Sesi
    • Hedef Gazetesi
  • Bursa
    • Ağ Bursa
    • Bizim Bursa
    • Bursa Hakimiyet
    • Bursa Olay Gazetesi
    • İlk Haber
    • Ekohaber
    • Kent Gazetesi
    • Mudanya Online
    • Tuna Gazete
    • Yaşayan Bursa
    • Yeni Bursa
  • Çanakkale
    • Ayvacık Gazetesi
    • Burası Çanakkale
    • Çanakkale Haber
    • Çanakkale Olay
    • Gazete Boğaz
    • Gelibolu
    • Lapseki Gazetesi
  • Çankırı
    • Anadoluya Tercüman
    • Bizim Çankırı
    • Çankırı'da Yeni Gün
    • Doğruyol
    • Karatekin
  • Çorum
    • Çorum Haber
    • Çorum Dost Haber
    • Kesin Karar Gazetesi
  • Denizli
    • Demokrasi Zemini
    • Denizli Haber
    • Denizlili
  • Diyarbakır
    • Mücadele Gazetesi
    • Diyarbakır Söz
    • Güneydoğu Ekspres
  • Düzce
    • Düzce Postası Gazetesi - 26 Nisan 1951
    • Düzce Damla Gazetesi
  • Edirne
    • Edirne Gazetesi
    • Edirne'nin Sesi
    • Trakya Net Haber
    • Trakya'nın Sesi
  • Elazığ
    • Turan Gazetesi
    • Elaziz.net
    • Elazığ Son Nokta Gazetesi
    • Elazığ Hakimiyet Gazetesi
    • Fırat Gazetesi
    • Günışığı Gazetesi
    • Haberkent Gazetesi
    • Onuncuköy Gazetesi
  • Erzincan
    • Özsöz Gazetesi
  • Erzurum
    • Erzurum Gazetesi
  • Eskişehir
    • 2 Eylül Gazetesi
    • AkisGazetesi.com.tr
    • Anadolu Gazetesi
    • Eshaber
    • Eskişehir Sakarya
    • Eskişehir Son Haber
    • Eskişehir Yenigün
    • İstiklal Gazetesi
  • Gaziantep
    • Güncel Gazetesi
    • Olay Medya
  • Giresun
    • Giresun Işık
    • Özbulancak Gazetesi
  • Hakkâri
    • Yüksekova Haber
  • Hatay
    • Antakya Gazetesi
    • Hatay Gazetesi
    • Hürhaber
    • Kardelen Gazetesi
    • Kırıkhan.net
    • Özyurt
  • Iğdır
    • Çağdaş Gazetesi
    • Güven Gazetesi
    • Hudut Gazetesi
    • Yeşil Iğdır Gazetesi
  • Isparta
    • Gülses
    • Isparta Manşet
  • İskenderun
    • Güney Gazetesi
  • İstanbul
    • Ataköy Gazete
    • Bakırköy Postası
    • Son Havadis
    • Beşiktaş Gazetesi
    • Bölge Gazetesi
    • Çağdaş Kadıköy
    • Esenler Haber
    • Gazete Beşiktaş
    • Halka Tercüman
    • Gazete Boğaz
    • Güzel Vatan
    • Kartal Gazetesi
    • Özden Gazetesi
    • Pendik Son Söz
    • Yaşam Gazetesi
    • Pendik Gazetesi
    • Yerel Haber
    • Yöremiz
    • İktidar Gazetesi
    • İstanbul Son Dakika
  • İzmir
    • Anadolu
    • Ulusal Birlik
    • Hizmet
    • Gazete Yenigün
    • Yeni İzmir Gazetesi
    • Ahenk
    • İzmir Postası
    • Halkın Sesi
    • Duygu
    • Ege'de İzmir Haber
    • Balkan Günlüğü Gazetesi
    • Aliağa Ekspres
    • Demokrat Aliağa
    • Demokrat Urla
    • Ege'de Yedigün Gazetesi
    • Gazete Karşıyakalı
    • Haber Ekspres
    • Kuşadası Haber
    • Kuzey Ege
    • Menderes Postası
    • Menemen'in Sesi
    • Yarım Ada
  • Kahramanmaraş
    • Manşet Gazetesi
    • Elbistan'ın Sesi
    • Kahraman Maraş Gazetesi
    • Kayzen
    • Kent Maraş
  • Kars
    • Kars Postası
    • Siyasal Birikim
  • Kastamonu
    • Kastamonu Postası
  • Kayseri
    • Kayseri Gündem
    • Kayseri Haber
  • Kırıkkale
    • Yeşilyurt Gazetesi
  • Kilis
    • Kilis Postası
  • Kocaeli
    • 41 Saat Kocaeli Haber
    • Gebze Gazetesi
    • Gebze Haber
    • Haberci 41
    • Kocaeli Gazetesi
    • Özgür Kocaeli
  • Konya
      • Anadolu Manşet
      • Anadolu'da Bugün
      • Anadolu Telgraf
      • BBN Haber
      • Er Haber
      • Hakimiyet
      • İlk Haber
      • İstasyon Gazetesi
      • Konya Bakış Gazetesi
      • Konya Postası
      • Konya Yenigün
      • Konya'nın Sesi
      • Konya Takip
      • Memleket Gazetesi
      • Merhaba Gazetesi
      • Milli İrade
      • Rasyonel Haber
      • Pusula Haber
      • Yeni Haber
      • Yeni Konya
      • Yeni Meram
    • Akşehir
      • Akşehir Postası
      • Pervasız (Akşehir)
    • Beyşehir
      • Beyşehir'in Sesi
      • Beyşehir Göl
      • Beyşehir İlk Haber
    • Bozkır
      • Bozkır Postası
    • Çumra
      • Çumra Postası
    • Ereğli
      • Ereğli Gazetesi
      • Ereğli Güneş
      • Yeni Ereğli
    • Hüyük
      • Hüyük Gündem
    • Karapınar
      • Yeşilpınar Gazetesi
    • Kadınhanı
      • Haber Kadınhanı
    • Kulu
      • Kulu Gündem
      • Kulu'nun Sesi
      • Öz Kulu
    • Sarayönü
      • Sarayönü Manşet
    • Yunak
      • Haber Yunak
  • Karaman
    • Anadolu Manşet
    • Karaman Uyanış Gazetesi
    • Yeşil Ermenek
    • Karaman Gazetesi
    • Karaman Gündem
    • İmaret Gazetesi
    • Karaman Olay Gazetesi
    • Karaman Postası
    • KGRT Gazetesi
    • Karaman Güncel
    • Karaman Asayiş
  • Kütahya
    • Akis Gazetesi
    • AkisGazetesi.com.tr
    • Haber Kütahya
    • Bizim Tavşanlı
    • Kütahya Gazetesi
    • Tavşanlı'nın Sesi
    • Tellal
    • Yeni Kütahya
  • Malatya

Haber]

  • Manisa
    • Manisa Haber
    • Soma Olay
  • Mersin
    • Mersin Haber -
    • Güney Gazetesi
    • Mersin Tercüman Gazetesi
    • Tarsus Haber
    • Mersin Blok Haber
    • Tarsus Gazetesi
    • Çamlıyayla Haber'
  • Muğla
    • Batıhaber
    • Bodrum Yarımada
    • Dalaman Gazetesi
    • Ege Fethiye
    • Fethiye Manşet
    • Güney Ege
    • Marmaris Gündem
    • Marmaris Sun
    • Muğla Haber
    • Sportaca
    • Dalaman Gazetesi
  • Osmaniye
    • Başak Gazetesi
    • Düziçi Erdem Gazetesi
    • Erdem Gazetesi
  • Sakarya
    • Adapazarı Gazetesi
    • Bizim Sakarya
    • Sakarya Akşam Gazetesi
    • Sakarya Yenigün
    • Sakarya Yenihaber
    • Yeni Sakarya
  • Samsun
    • Hedef Halk
    • Gazete Arena
    • Haberde Denge
    • Gazete Gerçek
    • Samsun
  • Siirt
    • Siirt Mücadele Gazetesi
  • Sivas
    • Büyük Sivas Haber
    • Sivas Postası
    • Gürün Haber
    • Sivas Haber
    • Sivas Hakikat
    • Yeni Ülke
    • Sularbasi-haber/Gürün
  • Şanlıurfa
    • Güneydoğu Gazetesi
    • Şanlıurfa
    • Urfa Haber
    • haberler/urfa
    • urfanatik gazetesi
  • Uşak
  • Tekirdağ
    • Çerkezköy Haber
    • Şarköy'ün Sesi
  • Tokat
    • Yeşil Niksar
  • Trabzon
    • Bölgede Gündem
    • Hüryol
    • Karadeniz Gazetesi
    • Karadeniz Haber
    • Karadeniz'den Günebakış
    • Kuzey Ekspres Gazetesi
    • Taka
    • Trabzon'un Sesi
    • Türk Sesi Gazetesi
    • " Yeni Şalpazari Gazetesi"
    • Akçaabat Yeni Haber
    • Pulathanehaber
    • Yerel spor
  • Yalova
      • Haberci
      • Yalova
      • Yalova Hayat
  • Yozgat
    • Sorgun Postası
  • Zonguldak
    • Değişim Gazetesi
    • Karabük Net
    • Zonguldak Net
    • halkın sesi
    • pusula gazetesi
    • inanış gazetesi
    • Karadeniz Ereğli
    • Değişim Gazetesi

İnternet gazeteleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Türkiye'de habercilik yapan bilinir internet siteleri şöyledir:[4][5]

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b c d e "12-18 Şubat 2024 gazete tirajları". 19 Mart 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Nisan 2024. 
  2. ^ Türkiye'deki bütün gazetelerin satış rakamları basın ilan kurumu'nun sitesinde 20 Kasım 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.,
  3. ^ a b Rumca Basın 24 Haziran 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. (Türkçe)
  4. ^ "Arşivlenmiş kopya". 2 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Mart 2014. 
  5. ^ "Haber Siteleri". Medyajans. 12 Ocak 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2020.