Guyana'nın vize politikası

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Guyana Hükümeti belirli ülke veya bölge vatandaşlarına yönelik vize şartını muaf tutar. Tüm ziyaretçilerin en az 6 ay geçerli bir pasaporta sahip olmaları gerekir.

Vize politikası haritası[değiştir | kaynağı değiştir]

Guyana vize politikası

Vizeden muaf ülkeler[değiştir | kaynağı değiştir]

Aşağıdaki 45 ülkenin vatandaşları milliyetine bağlı olarak, 1, 3 veya 6 aya kadar ziyaretleri için Guyana vizesinden muaftırlar.[1][2]

Varışta Vize[değiştir | kaynağı değiştir]

Turist olarak seyahat eden kişiler sponsor ya da ana bilgisayardan bir davet mektubu sahibi oldukları takdirde 30 gün maksimum kalış süreli ülkeye varışta vize alabilirler.

Diplomatik, resmi, hizmet veya özel pasaport hamilleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Ülke Diplomatik Resmi Hizmet Özel
 Bolivya Evet Evet Evet
 Şili Evet Evet Evet Evet
 Çin Evet Evet
 Kolombiya Evet Evet
 Küba Evet Evet Evet
 Kıbrıs Cumhuriyeti Evet Evet
 Gürcistan Evet Evet
 Haiti Evet Evet Evet
 Hindistan Evet Evet
 İran Evet Evet
 İsrail Evet Evet
 Meksika Evet Evet
 Peru Evet Evet Evet Evet
 Rusya Evet Evet
 Türkiye Evet Evet Evet
 Uruguay Evet Evet Evet
 Venezuela Evet Evet

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Visa exemption list for Guyana, Ministry of Foreign Affairs of Guyana, Ocak 2014.
  2. ^ "Visa Information". Timatic. IATA. Erişim tarihi: 17 Aralık 2013. 
  3. ^ [1]
  4. ^ [2]
  5. ^ [3]
  6. ^ [4]