Gana'nın vize politikası

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Vizeden muaf ülkelerden birinden gelinmediği sürece Gana ziyaretçileri Gana'nın diplomatik temsilciliklerinden vize almaları gerekmektedir.[1][2]

Vize politikası haritası[değiştir | kaynağı değiştir]

  Gana
  90 Gün Vizeden muaf
  30 Gün varışta vize

Vize muafiyeti[değiştir | kaynağı değiştir]

Aşağıdaki 17 ülke ve bölgenin vatandaşları en fazla 90 gün süreli Gana'yı ziyaret edebilirler:

Brezilya, Küba, Almanya ve İran vatandaşlarına verilen diplomatik, resmi ya da hizmet pasaportu sahiplerine ve Güney Afrika vatandaşlarına verilen diplomatik veya hizmet pasaportu sahiplerine Gana için vize almaları gerekmez.

Varışta Vize[değiştir | kaynağı değiştir]

Aşağıdaki 6 ülke ve bölgenin vatandaşları ğlkeye girişte 30 gün maksimum kalış süreli vize alabilirler:

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]