Nauru'nun vize politikası

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Vizeden muaf ülkelerden birinden gelinmediği sürece Nauru ziyaretçileri vize almak zorundadır. Tüm ziyaretçilerin en az 3 ay geçerli bir pasaporta sahip olmaları gerekir. Nauru'ya varışta bu ülkeyi üç gün içinde terk ederse Transit vize gerekli değildir. İş için gelen ziyaretçilere yerel davetiye sahibi olmaları gerekir.

Vize haritası[değiştir | kaynağı değiştir]

Nauru'nun vize politikası

Varışta Vize[değiştir | kaynağı değiştir]

Aşağıdaki ülkelerin vatandaşları ülkeye varışta ücretsiz vize alabilirler:[1]

Gazeteci vizesi[değiştir | kaynağı değiştir]

2014 yılı başlarında, Nauru gözaltı merkezindeki gazetecilere üç aylık vize için 8000 $ tahsil edilmesine karar verildi.[4]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ [1]
  2. ^ Considered as visa exemption by the Government of Israel
  3. ^ Karşılıklı vize muafiyeti anlaşmasına dayalı olarak Rusya Hükümeti tarafından vize muafiyeti olarak değerlendirilmektedir.[2]
  4. ^ Nauru to charge Australians $8000 to report on asylum seekers