Tuvalu'nun vize politikası

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Kanuna uygun olarak, tüm ülke vatandaşlarının Tuvalu'ya ziyaretlerinde vize alması gerekmektedir. Vizeler ülkeye vardıklarında elde edilir ve en fazla 1 ay konaklama izni verilir. Tüm ziyaretçilerin en az 6 ay geçerli bir pasaporta sahip olamaları gerekmektedir.[1]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Visa Information". Timatic. IATA. Erişim tarihi: 30 Aralık 2013.