Namibya'nın vize politikası

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Namibya Hükümeti belirli ülkenin vatandaşlarına vize almak zorunda kalmadan üç ay süreli normal, diplomatik ve hizmet pasaportuna turizm veya iş amaçlı olarak Namibya'ya seyahati sağlar. Tüm ziyaretçilerin en az 6 ay geçerli bir pasaporta sahip olmaları gerekir.

Vizeden muaf vatandaşlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Aşağıdaki 52 ülkenin sıradan pasaport sahibi vatandaşlar ve sahipleri vizesiz Namibya'ya girebilirler:[1][2]

Namibya'ya vizesiz giriş hakkı olan Ülkeler

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Visa Information". Timatic. IATA. Erişim tarihi: 17 Aralık 2013. 
  2. ^ Visa Requirements for Foreigners Travelling to Namibia Ministry of Foreign Affairs, Republic of Namibia
  3. ^ [1]
  4. ^ [2]
  5. ^ [3]
  6. ^ [4]
  7. ^ [5]
  8. ^ [6]
  9. ^ [7]
  10. ^ [8]
  11. ^ [9]
  12. ^ [10]
  13. ^ [11]