Eritre'nin vize politikası

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla
Visa policy of Eritrea
  Eritre
  Vize gerekli değil
  Varışta vize alınabilir
  Vize gerekli

Vizeden muaf ülkelerden gelinmediği sürece Eritre ziyaretçileri, Eritre'nin diplomatik temsilciliklerinden vize almaları gerekmektedir. Tüm ziyaretçilerin en az 1 ay süreyle pasaporta saip olmaları gerekmektedir.

Vize muafiyeti[değiştir | kaynağı değiştir]

Aşağıdaki 2 ülke vatandaşları vizesiz Eritre'yi ziyaret edebilirler:[1]

Sudan vatandaşları Eritre'ye varışta vize alabilirler.[4]

Çin'in diplomatik ve hizmet pasaportu sahipleri 60 gün boyunca vizeden muaftırlar.

Önceden düzenlenmiş vize onay sahipleri, varışta vize alabilirler Eritre sponsor varıştan önce Eritreli Göçmenlik Kurumu, 48 saat için bir istek gönderir sağladı.[5]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Visa Information". Timatic. IATA. Erişim tarihi: 17 Aralık 2013. 
  2. ^ [1]
  3. ^ [2]
  4. ^ [3]
  5. ^ [4]