Venezuela'nın vize politikası

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Vizeden muaf ülkelerden birinden gelinmediği sürece Venezuela ziyaretçileri Venezela diplomatik temsilciliklerinden vize almak zorundadır. Tüm ziyaretçilerin en az 6 ay geçerli bir pasaporta sahip olmaları gerekmektedir.

Vize politikası haritası[değiştir | kaynağı değiştir]

Venezuela vize politikası

Vize politikası[değiştir | kaynağı değiştir]

Aşağıdaki 71 ülkenin pasaport hamilleri 90 güne kadar vizesiz Venezuela'yı ziyaret edebilirler:[1][2][3][4]

ID - Bu ülkelerin vatandaşları turist olarak seyahat ederken, sadece kimlik kartıyla sınırını geçebilirler.
1 - Otel rezervasyonu ya da noter tasdikli davetiye mektubu sahibi olmaları gerekir.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]