Türkiye'nin belediyeleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu liste, Türkiye'nin tüm belediyelerinin ve belediye başkanlarının listesidir.

Belediyeler[değiştir | kaynağı değiştir]

İl Belediyeler
Adana Adana'nın belediyeleri listesi
Adıyaman (il) Adıyaman'ın belediyeleri listesi
Afyonkarahisar (il) Afyonkarahisar'ın belediyeleri listesi
Ağrı (il) Ağrı'nın belediyeleri listesi
Aksaray (il) Aksaray'ın belediyeleri listesi
Amasya (il) Amasya'nın belediyeleri listesi
Ankara Ankara'nın belediyeleri listesi
Antalya Antalya'nın belediyeleri listesi
Ardahan (il) Ardahan'ın belediyeleri listesi
Artvin (il) Artvin'in belediyeleri listesi
Aydın Aydın'ın belediyeleri listesi
Balıkesir Balıkesir'in belediyeleri listesi
Bartın (il) Bartın'ın belediyeleri listesi
Batman (il) Batman'ın belediyeleri listesi
Bayburt (il) Bayburt'un belediyeleri listesi
Bilecik (il) Bilecik'in belediyeleri listesi
Bingöl (il) Bingöl'ün belediyeleri listesi
Bitlis (il) Bitlis'in belediyeleri listesi
Bolu (il) Bolu'nun belediyeleri listesi
Burdur (il) Burdur'un belediyeleri listesi
Bursa Bursa'nın belediyeleri listesi
Çanakkale (il) Çanakkale'nin belediyeleri listesi
Çankırı (il) Çankırı'nın belediyeleri listesi
Çorum (il) Çorum'un belediyeleri listesi
Denizli Denizli'nin belediyeleri listesi
Diyarbakır Diyarbakır'ın belediyeleri listesi
Düzce (il) Düzce'nin belediyeleri listesi
Edirne (il) Edirne'nin belediyeleri listesi
Elâzığ (il) Elâzığ'ın belediyeleri listesi
Erzincan (il) Erzincan'ın belediyeleri listesi
Erzurum Erzurum'un belediyeleri listesi
Eskişehir Eskişehir'in belediyeleri listesi
Gaziantep Gaziantep'in belediyeleri listesi
Giresun (il) Giresun'un belediyeleri listesi
Gümüşhane (il) Gümüşhane'nin belediyeleri listesi
Hakkâri (il) Hakkâri'nin belediyeleri listesi
Hatay Hatay'ın belediyeleri listesi
Iğdır (il) Iğdır'ın belediyeleri listesi
Isparta (il) Isparta'nın belediyeleri listesi
İstanbul İstanbul'un belediyeleri listesi
İzmir İzmir'in belediyeleri listesi
Kahramanmaraş Kahramanmaraş'ın belediyeleri listesi
Karabük (il) Karabük'ün belediyeleri listesi
Karaman (il) Karaman'ın belediyeleri listesi
Kars (il) Kars'ın belediyeleri listesi
Kastamonu (il) Kastamonu'nun belediyeleri listesi
Kayseri Kayseri'nin belediyeleri listesi
Kırıkkale (il) Kırıkkale'nin belediyeleri listesi
Kırklareli (il) Kırklareli'nin belediyeleri listesi
Kırşehir (il) Kırşehir'in belediyeleri listesi
Kilis (il) Kilis'in belediyeleri listesi
Kocaeli Kocaeli'nin belediyeleri listesi
Konya Konya'nın belediyeleri listesi
Kütahya (il) Kütahya'nın belediyeleri listesi
Malatya Malatya'nın belediyeleri listesi
Manisa Manisa'nın belediyeleri listesi
Mardin Mardin'in belediyeleri listesi
Mersin Mersin'in belediyeleri listesi
Muğla Muğla'nın belediyeleri listesi
Muş (il) Muş'un belediyeleri listesi
Nevşehir (il) Nevşehir'in belediyeleri listesi
Niğde (il) Niğde'nin belediyeleri listesi
Ordu (il) Ordu'nun belediyeleri listesi
Osmaniye (il) Osmaniye'nin belediyeleri listesi
Rize Rize'nin belediyeleri listesi
Sakarya Sakarya'nın belediyeleri listesi
Samsun Samsun'un belediyeleri listesi
Siirt (il) Siirt'in belediyeleri listesi
Sinop (il) Sinop'un belediyeleri listesi
Sivas (il) Sivas'ın belediyeleri listesi
Şanlıurfa Şanlıurfa'nın belediyeleri listesi
Şırnak (il) Şırnak'ın belediyeleri listesi
Tekirdağ Tekirdağ'ın belediyeleri listesi
Tokat (il) Tokat'ın belediyeleri listesi
Trabzon Trabzon'un belediyeleri listesi
Tunceli (il) Tunceli'nin belediyeleri listesi
Uşak (il) Uşak'ın belediyeleri listesi
Van Van'ın belediyeleri listesi
Yalova (il) Yalova'nın belediyeleri listesi
Yozgat (il) Yozgat'ın belediyeleri listesi
Zonguldak (il) Zonguldak'ın belediyeleri listesi