Türkiye'nin belediyeleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Bu liste, Türkiye'nin Ekim 2007'deki tüm belediyelerinin ve belediye başkanlarının listesidir.

Belediyeler ve belediye başkanları[değiştir | kaynağı değiştir]

İl Belediyeler
Adana Adana ilinin belediyeleri listesi
Adıyaman Adıyaman ilinin belediyeleri listesi
Afyonkarahisar Afyonkarahisar ilinin belediyeleri listesi
Ağrı Ağrı ilinin belediyeleri listesi
Aksaray Aksaray ilinin belediyeleri listesi
Amasya Amasya ilinin belediyeleri listesi
Ankara Ankara ilinin belediyeleri listesi
Antalya Antalya ilinin belediyeleri listesi
Ardahan Ardahan ilinin belediyeleri listesi
Artvin Artvin ilinin belediyeleri listesi
Aydın Aydın ilinin belediyeleri listesi
Balıkesir Balıkesir ilinin belediyeleri listesi
Bartın Bartın ilinin belediyeleri listesi
Batman Batman ilinin belediyeleri listesi
Bayburt Bayburt ilinin belediyeleri listesi
Bilecik
Bilecik ilinin belediyeleri listesi
Bingöl Bingöl ilinin belediyeleri listesi
Bitlis Bitlis ilinin belediyeleri listesi
Bolu Bolu ilinin belediyeleri listesi
Burdur Burdur ilinin belediyeleri listesi
Bursa Bursa ilinin belediyeleri listesi
Çanakkale Çanakkale ilinin belediyeleri listesi
Çankırı Çankırı ilinin belediyeleri listesi
Çorum Çorum ilinin belediyeleri listesi
Denizli Denizli ilinin belediyeleri listesi
Diyarbakır Diyarbakır ilinin belediyeleri listesi
Düzce Düzce ilinin belediyeleri listesi
Edirne Edirne ilinin belediyeleri listesi
Elazığ Elazığ ilinin belediyeleri listesi
Erzincan Erzincan ilinin belediyeleri listesi
Erzurum Erzurum ilinin belediyeleri listesi
Eskişehir Eskişehir ilinin belediyeleri listesi
Gaziantep Gaziantep ilinin belediyeleri listesi
Giresun ili Giresun ilinin belediyeleri listesi
Gümüşhane ili Gümüşhane ilinin belediyeleri listesi
Hakkari ili Hakkari ilinin belediyeleri listesi
Hatay Hatay ilinin belediyeleri listesi
Iğdır ili Iğdır ilinin belediyeleri listesi
Isparta ili Isparta ilinin belediyeleri listesi
İstanbul İstanbul ilinin belediyeleri listesi
İzmir İzmir ilinin belediyeleri listesi
Kahramanmaraş Kahramanmaraş ilinin belediyeleri listesi
Karabük ili Karabük ilinin belediyeleri listesi
Karaman ili Karaman ilinin belediyeleri listesi
Kars ili Kars ilinin belediyeleri listesi
Kastamonu ili Kastamonu ilinin belediyeleri listesi
Kayseri Kayseri ilinin belediyeleri listesi
Kırıkkale ili Kırıkkale ilinin belediyeleri listesi
Kırklareli ili Kırklareli ilinin belediyeleri listesi
Kırşehir ili Kırşehir ilinin belediyeleri listesi
Kilis ili Kilis ilinin belediyeleri listesi
Kocaeli Kocaeli ilinin belediyeleri listesi
Konya Konya ilinin belediyeleri listesi
Kütahya ili Kütahya ilinin belediyeleri listesi
Malatya Malatya ilinin belediyeleri listesi
Manisa Manisa ilinin belediyeleri listesi
Mardin Mardin ilinin belediyeleri listesi
Mersin Mersin ilinin belediyeleri listesi
Muğla Muğla ilinin belediyeleri listesi
Muş ili Muş ilinin belediyeleri listesi
Nevşehir ili Nevşehir ilinin belediyeleri listesi
Niğde ili Niğde ilinin belediyeleri listesi
Ordu Ordu ilinin belediyeleri listesi
Osmaniye ili Osmaniye ilinin belediyeleri listesi
Rize ili Rize ilinin belediyeleri listesi
Sakarya ili Sakarya ilinin belediyeleri listesi
Samsun Samsun ilinin belediyeleri listesi
Siirt ili Siirt ilinin belediyeleri listesi
Sinop ili Sinop ilinin belediyeleri listesi
Sivas ili Sivas ilinin belediyeleri listesi
Şanlıurfa Şanlıurfa ilinin belediyeleri listesi
Şırnak ili Şırnak ilinin belediyeleri listesi
Tekirdağ Tekirdağ ilinin belediyeleri listesi
Tokat ili Tokat ilinin belediyeleri listesi
Trabzon Trabzon ilinin belediyeleri listesi
Tunceli ili Tunceli ilinin belediyeleri listesi
Uşak ili Uşak ilinin belediyeleri listesi
Van Van ilinin belediyeleri listesi
Yalova ili Yalova ilinin belediyeleri listesi
Yozgat ili Yozgat ilinin belediyeleri listesi
Zonguldak ili Zonguldak ilinin belediyeleri listesi