Tokat'ın belediyeleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Bu liste 2007 Ekim'deki Tokat ilinin belediyelerinin listesidir.

Belediyeler ve başkanları[değiştir | kaynağı değiştir]

Liste önce ilçelerin sonra belediyelerin A'dan Z'ye abecesel olarak sıralanmasından oluşmuştur.

İlçe Belediye Belediye başkanı [1]
Almus Akarçay Halil Karacan
Almus Almus H. Hüseyin Arıkan
Almus Ataköy Ali Gökçe
Almus Bağtaşı Hüseyin Karadağ
Almus Cihet Ali Kurt
Almus Çevreli Hüseyin Ulu
Almus Dikili Ömer Yeter
Almus Gölgeli Salih Aykurt
Almus Görümlü Erdoğan Çoban
Almus Kınık Mustafa Gürsoy
Almus Ormandibi Alaattin Dikmen
Artova Artova Halis Bıyık
Artova Çelikli İbrahim Gürsoy
Başçiftlik Başçiftlik Recep Gökçe
Başçiftlik Hatipli Adem Tanrıverdi
Başçiftlik Karacaören Mehmet Öztürk
Erbaa Akça Ali Gürsoy
Erbaa Değirmenli Erol Demirbaş
Erbaa Erbaa Ahmet Yenihan
Erbaa Gökal Salim Çınar
Erbaa Karayaka Lütfi Başara
Erbaa Koçak İsmail Hakkı Kolcu
Erbaa Tanoba Ali Haydar Saraç
Erbaa Üzümlü Zeki Ahmet Karabıyık
Niksar Gökçeli Ayhan Öztürk
Niksar Günebakan Zeki Karakaş
Niksar Gürçeşme Nurettin Üstün
Niksar Kuyucak Münir Türkoğlu
Niksar Niksar İdris Şahin
Niksar Özalan Durmuş Özdemir
Niksar Serenli Nurettin Keleş
Niksar Yazıcık Tuncer Uzunoğlu
Niksar Yolkonak Nurettin Dinç
Pazar Dereköy Ural Gezgin
Pazar Pazar Şerafettin Pervanlar
Pazar Üzümören Ömer Derin
Reşadiye Baydarlı Servet Duman
Reşadiye Bereketli Hasan Yücel
Reşadiye Bozçalı Mustafa Yılmaz
Reşadiye Büşürüm Bekir Sami Şen
Reşadiye Cimitekke Cavit Gür
Reşadiye Çevrecik Cengiz Gül
Reşadiye Demircili Necaattin Yaman
Reşadiye Hasanşeyh Şaban Sırakaya
Reşadiye Kızılcaören Kenan Başaran
Reşadiye Kuzbağı Mustafa Yıldırım
Reşadiye Nebişeyh Mehmet Kahraman
Reşadiye Reşadiye Rafet Erdem
Reşadiye Soğukpınar Nazmi Yücel
Reşadiye Yolüstü Mehmet Kaya
Sulusaray Dutluca İbrahim Turgut
Sulusaray Sulusaray Hacı Bekir Coruk
Tokat Akbelen Zülfikar Tankuç
Tokat Avlunlar Remzi Akkoç
Tokat Büyükyıldız Veyis Yarar
Tokat Çamlıbel Kadir Er
Tokat Çat Halil İbrahim Uzun
Tokat Emirseyit Mehmet Bekgöz
Tokat Güryıldız Serdar Şahin
Tokat Kemalpaşa Erdal Kiran
Tokat Tokat Doç. Dr. Adnan Çiçek
Tokat Yağmurlu Ali Haydar Bingöl
Turhal Çaylı Sefer Çakın
Turhal Kat Mustafa Uçar
Turhal Şenyurt Orhan Özkayıt
Turhal Turhal Ali Gözen
Turhal Ulutepe Bekir Atılgan
Turhal Yazıtepe İbrahim Konuk
Turhal Yenisu Necati Hakan
Yeşilyurt Çıkrık Ahmet İncebiz
Yeşilyurt Kuşçu Bekir Tatlı
Yeşilyurt Yeşilyurt Kazım Misafir
Zile Evrenköy Kadir Şengül
Zile Güzelbeyli Necdet Çoş
Zile Yalınyazı Hasan Kaplan
Zile Yıldıztepe Mustafa Çağlar
Zile Zile Murat Ayvalıoğlu

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]