Afyonkarahisar'ın belediyeleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Bu liste 2007 Ekim'deki Afyonkarahisar, Türkiye'nin belediyelerinin listesidir.

Belediyeler ve başkanları[değiştir | kaynağı değiştir]

Liste önce ilçelerin sonra belediyelerin A'dan Z'ye abecesel olarak sıralanmasından oluşmuştur.

İlçe Belediye Belediye başkanı [1]
Afyonkarahisar Afyonkarahisar Abdullah Kaptan
Afyonkarahisar Anıtkaya Remzi Kayır
Afyonkarahisar Beyyazı Ahmet Ünal
Afyonkarahisar Büyükkalecik Mustafa Kuyun
Afyonkarahisar Çayırbağ Mustafa Kılınç
Afyonkarahisar Çıkrık Hüseyin Bay
Afyonkarahisar Değirmenayvalı Ahmet Şahin
Afyonkarahisar Erkmen Memduh Kuş
Afyonkarahisar Fethibey Recep Gönk
Afyonkarahisar Gebeceler Hüseyin Toğulluk
Afyonkarahisar Işıklar Alper Kirez
Afyonkarahisar Nuribey İsmail Baylan
Afyonkarahisar Salar Battal Coşkun
Afyonkarahisar Susuz Cengiz Yıldız
Afyonkarahisar Sülümenli Mustafa Tabak
Afyonkarahisar Sülün İhsan Keskin
Başmakçı Başmakçı Ali Kartçı
Başmakçı Yaka Ali İhsan Gürçam
Bayat Bayat Mustafa Arı
Bolvadin Bolvadin Ahmet Naci Helvacı
Bolvadin Büyükkarabağ Av. Faruk Akyol
Bolvadin Dişli Abdil Uysal
Bolvadin Kemerkaya Ertuğrul Yılmaz
Bolvadin Özburun Asım Kızılaslan
Çay Akkonak Ramazan Ertürksoy
Çay Çay Ali Yakut
Çay Deresinek Nurettin Arı
Çay Eber Ömer Faruk Kocabaş
Çay İnli Sami Ayyıldız
Çay Karacaören Osman İşler
Çay Karamık Hakkı İnci
Çay Koçbeyli Yakup Gülbahar
Çay Pazarağaç Mükerrem Akay
Çobanlar Çobanlar Salih Alaka
Çobanlar Kocaöz Ali Zıbak
Dazkırı Dazkırı Hüseyin Gürçam
Dazkırı Yüreğil Mehmet Şentürk
Dinar Çiçektepe Salih Güneş
Dinar Dinar Mustafa Tarlacı
Dinar Doğanlı Mehmet Yılmaz
Dinar Haydarlı Veli Atakaya
Dinar İncesu Zeki Avcı
Dinar Kadılar Kasım Özkan
Dinar Kınık Ahmet Erdal
Dinar Tatarlı Hasan Pamukçu
Dinar Uluköy Hüseyin Demirkan
Dinar Yıprak Hayri Arslan
Emirdağ Adayazı Hulusi Altınok
Emirdağ Aşağıpiribeyli Mustafa Küçüker
Emirdağ Bademli Yusuf Cerit
Emirdağ Davulga Kenan Balı
Emirdağ Emirdağ Lütfi İhsan Dağ
Emirdağ Gömü Hakkı Tekin
Evciler Evciler Şevki Karataş
Evciler Gökçek Ramazan Özkan
Hocalar Hocalar Celalettin Kaya
Hocalar Yeşilhisar Halil Karaaslan
İhsaniye Ayazini Kuddusi Özçelik
İhsaniye Bozhüyük Lokman Ekici
İhsaniye Döğer Ömer Güngör
İhsaniye Gazlıgöl Mehmet Kırkpınar
İhsaniye Gazlıgölakören İdris Kaya
İhsaniye İhsaniye Halit Aşkar
İhsaniye Karacaahmet Orhan Kabayel
İhsaniye Kayıhan Seydi Çetin
İhsaniye Yaylabağı Ahmet Keskin
İscehisar Alanyurt Cemal Çakır
İscehisar İscehisar Ceylan Kılınçarslan
İscehisar Seydiler Etem Koç
Kızılören Kızılören Ali Erol
Sandıklı Akharım İbrahim Özkan
Sandıklı Ballık Mehmet Ergün
Sandıklı Başağaç Necati Kazanpınar
Sandıklı Karadirek Vedat Armağan
Sandıklı Kızık Barlas Olgun
Sandıklı Kusura Nihat Koçpınar
Sandıklı Menteş Ahmet Akbulut
Sandıklı Örenkaya Hasan Gülbunar
Sandıklı Sandıklı Mustafa Özpınar
Sandıklı Sorkun İhsan Vurkan
Sandıklı Yavaşlar Namık Kemal Orhan
Sinanpaşa Ahmetpaşa Refik Başak
Sinanpaşa Akören Ahmet Batmaz
Sinanpaşa Düzağaç Ömer Aksoy
Sinanpaşa Güney Adem Ulupınar
Sinanpaşa Kılıçarslan Orhan Çelebi
Sinanpaşa Kırka Osman Ergün
Sinanpaşa Küçükhüyük Beytullah Ekiz
Sinanpaşa Nuh Rüştü Menekşe
Sinanpaşa Savran Ahmet Yıldırım
Sinanpaşa Sinanpaşa Nuri Köse
Sinanpaşa Taşoluk Mevlüt Keyikpınar
Sinanpaşa Tınaztepe Ahmet Selvi
Sinanpaşa Tokuşlar Kamil Varol
Sultandağı Dereçine İrfan Göktürk
Sultandağı Karapınar Musa Özenboy
Sultandağı Kırca Yılmaz Albayrak
Sultandağı Sultandağı İsmail Çelik
Sultandağı Üçkuyu Osman Koçer
Sultandağı Yakasinek Necati Korkman
Sultandağı Yeşilçiftlik Zekeriya Ölmez
Şuhut Atlıhisar İbrahim Başyiğit
Şuhut Balçıkhisar İhsan Gündoğan
Şuhut Efe Kadir Yonca
Şuhut Karaadilli Ramazan Üzmez
Şuhut Karacaören Kemal Şakar
Şuhut Kayabelen Selahattin Aydoğan
Şuhut Şuhut Ekrem Özsoy

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]