Türkiye'deki futbol stadyumları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara
İstanbul'da bulunan Atatürk Olimpiyat Stadyumu Türkiye'nin en fazla seyirci kapasitesine sahip stadyumudur.

Türkiye'deki futbol stadyumları listesi, Türkiye'nin çeşitli şehirlerindeki en az 5.000 seyirci kapasitesine sahip futbol stadyumlarının yer aldığı listedir. İstanbul'da yer alan Atatürk Olimpiyat Stadyumu, 76.092 seyirci kapasitesi ile Türkiye'nin en büyük stadyumudur. Türkiye'de, 50.000 kapasitenin üzerinde toplam 4 stadyum bulunmaktadır. Bu stadyumlardan 3 tanesi İstanbul'da, 1 tanesi de İzmir'de yer almaktadır. Ülkedeki en fazla seyirci kapasitesine sahip stadyumlarda yine İstanbul'da yer almaktadır. Türkiye'de en çok stadyum bulunan şehir, 20'den fazla stadyum ile yine İstanbul'dur.[1]

22 Eylül 2013 tarihinde İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda, Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan Süper Lig karşılaşmasını toplam 76.127 biletli seyici izlemiştir. Bu rakam hem Süper Lig tarihindeki hemde Atatürk Olimpiyat Stadyumundaki en fazla seyirci rekoru olarak kayıtlara geçmiştir.[2] Bundan önceki rekorda yine aynı stadyumda 2003 yılında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan bir Süper Lig karşılaşmasına aitti. O maçta da tribünlerde 70.125 biletli seyirci vardı.[3]

Türkiye Millî Futbol Takımı'nın, Türkiye sınırları içerisinde en çok maç yaptığı stadyum, yıkılmış olan BJK İnönü Stadyumu'dur. Türk Millî Takımı bu stadyumda 67 maç oynamıştır.[4] Atatürk Olimpiyat Stadyumu daha önce birçok Süper Lig maçının yanı sıra, 2005 Şampiyonlar Ligi Finali'ne de ev sahipliği yapmıştır. Şükrü Saracoğlu Stadyumu'da 2009 UEFA Kupası Finali'ne ev sahipliği yapmıştır.[5] Bunların yanında, Akdeniz Üniversitesi Stadyumu, Bursa Atatürk Stadyumu, Hüseyin Avni Aker Stadyumu, Kayseri Kadir Has Şehir Stadyumu, Kâmil Ocak Stadyumu, Türk Telekom Arena ve Yeni Rize Şehir Stadyumu, Türkiye'de organize edilen 2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası organizasyonunda kullanılmıştır.

Mevcut stadyumlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Türkiye'de bulunan mevcut stadyumların haritası
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'deki futbol stadyumları listesi
Türkiye'de bulunan mevcut stadyumların haritası

Not: Listedeki stadyumlar en çok seyirci kapasitesine sahip olandan en aza doğru sıralanmıştır. Tablodaki veriler Türkiye Futbol Federasyonu'nun sitesindeki resmî rakamlara dayanmaktadır. Listeye 5.000 ve üzerindeki seyirci kapasitesine sahip futbol stadyumları dahil edilmiştir.

Vodafone Arena 41903 İstanbul Beşiktaş JK

Görüntü Stadyum Kapasite Şehir Kullanıcı(lar) Kaynaklar
Atatürk Olimpiyat.jpg Atatürk Olimpiyat Stadyumu 76.092 İstanbul - [6]
GS-FB 3-1 Panorama.jpg Türk Telekom Arena 52.652 İstanbul Galatasaray [7]
Galatasaray - Atletico Madrid'14.jpg İzmir Atatürk Stadyumu 51.295 İzmir Karşıyaka SK, Göztepe SK [8]
Sukrusaracoglu.jpg Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 50.509 İstanbul Fenerbahçe [9]
Blank3x2.svg Timsah Arena 43.331 Bursa Bursaspor [10]
Blank3x2.svg Konya Büyükşehir Torku Arena 41.981 Konya Konyaspor [11]
Beşiktaş J.K. vs Bursaspor 11 April 2016 (5).jpg Vodafone Arena 41.903 İstanbul Beşiktaş [12]
Cebeci İnönü Stadyumu.jpg Cebeci İnönü Stadyumu 37.000 Ankara Hacettepe SK, Ankara Demirspor [13]
Kadir-has-stadium-kamilsaim.jpg Kayseri Kadir Has Şehir Stadyumu 32.864 Kayseri Kayserispor, Kayseri Erciyesspor [14]
Yeni Antalya Stadyumu - 23.6.15.JPG Antalya Arena 32.539 Antalya Antalyaspor [15]
Şanlıurfa GAP Arena.jpg Şanlıurfa GAP Stadyumu 28.965 Şanlıurfa Şanlıurfaspor [16]
Bursa Atatürk Stadium.jpg Bursa Atatürk Stadyumu 25.661 Bursa - [17]
Mersin Olympic Stadium.JPG Mersin Arena 25.497 Mersin Mersin İdman Yurdu [18]
Blank3x2.svg Ay-Yıldızlı Stadyum 25.000 Karabük -
Trabzonspor - Hüseyin Avni Aker Stadyumu.jpg Hüseyin Avni Aker Stadyumu 24.169 Trabzon Trabzonspor [19]
Galatasaray-FB Skupa.jpg Kâzım Karabekir Stadyumu 28.800 Erzurum Erzurumspor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor [20]
Konya Atatürk Stadyumu.jpg Konya Atatürk Stadyumu 21.968 Konya Anadolu Selçukspor [21]
Bağlum Belediye Stadyumu.JPG Bağlum Belediye Stadyumu 20.000 (N) Ankara Keçiören Bağlumspor [22]
Blank3x2.svg Büyükçekmece Stadyumu 20.000 İstanbul Büyükçekmecespor [23]
Blank3x2.svg Osmanlı Stadyumu 19.626 Ankara Osmanlıspor [24]
Gençlerbirliği 3-1 Mersin İdman Yurdu.jpg Ankara 19 Mayıs Stadyumu 19.209 Ankara Ankaragücü, Gençlerbirliği [25]
Greece vs Turkey (0-3), 17 November 2015, 3.jpg Başakşehir Fatih Terim Stadyumu 17.300 İstanbul Başakşehir FK [26]
Kamil ocak1.jpg Kamil Ocak Stadyumu 16.981 Gaziantep Gaziantepspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor [27]
Manisa 19 Mayıs Stadyumu.jpg Manisa 19 Mayıs Stadyumu 16.597 Manisa Manisaspor, Akhisar Belediyespor [28]
19 Mayıs Stadı.JPG Samsun 19 Mayıs Stadyumu 16.480 Samsun Samsunspor [29]
Gençlik Stadı.jpg 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu 16.095 Adana Adanaspor, Adana Demirspor [30]
Blank3x2.svg Zeytinburnu Stadyumu 16.000 İstanbul Zeytinburnuspor [31]
Balıkesirspor şampiyonluk kutlamaları.jpg Balıkesir Atatürk Stadyumu 15.800 Balıkesir Balıkesirspor [32]
Blank3x2.svg Çaykur Didi Stadyumu 15.485 Rize Çaykur Rizespor [33]
Blank3x2.svg Gebze Alaettin Kurt Stadyumu 15.462 Kocaeli Gebzespor [34]
Denizli Atatürk Stadyumu.jpg Denizli Atatürk Stadyumu 15.427 Denizli Denizlispor [35]
Blank3x2.svg Afyon Arena 15.000 Afyonkarahisar Afjet Afyonspor [36]
Kırıkkale-Başpınar-Stadyumu-panorama.JPG Başpınar Stadyumu 15.000 Kırıkkale - [37]
Panoramio - V&A Dudush - Stadion.jpg 4 Eylül Stadyumu 14.998 Sivas Sivasspor [38]
Blank3x2.svg 12 Şubat Stadyumu 14.600 Kahramanmaraş Kahramanmaraşspor [39]
Recep Tayyip Erdoğan Stadium Istanbul.JPG Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu 14.234 İstanbul Kasımpaşa SK [40]
Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu.jpg Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu 14.000 Karabük Kardemir Karabükspor [41]
Blank3x2.svg Elazığ Atatürk Stadyumu 13.923 Elâzığ Elazığspor [42]
Blank3x2.svg Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu 13.795 Zonguldak Zonguldak Kömürspor [43]
Eskişehirspor-Hacettepe1.JPG Eskişehir Atatürk Stadyumu 13.520 Eskişehir Eskişehirspor [44]
Blank3x2.svg Sakarya Atatürk Stadyumu 13.216 Sakarya Sakaryaspor [45]
Diyarbakırspor-Boluspor match in 14 September 2008.jpg Diyarbakır Atatürk Stadyumu 12.963 Diyarbakır Diyarbekirspor, Amed SK [46]
Havadan cnk.jpg 18 Mart Stadyumu 12.900 Çanakkale Çanakkale Dardanelspor
AkdenizÜniversiteStadyumu1.jpg Akdeniz Üniversitesi Stadyumu 12.893 Antalya -
IzmitIsmetPaşaStadium (5).JPG İsmetpaşa Stadyumu 12.710 Kocaeli Kocaelispor [47]
Blank3x2.svg 5 Temmuz Stadyumu 12.390 Hatay Körfez İskenderunspor [48]
Blank3x2.svg Giresun Atatürk Stadyumu 12.191 Giresun Giresunspor [49]
Blank3x2.svg Dumlupınar Stadyumu 12.000 Kütahya Kütahyaspor [50]
Tribunelangezijde.jpg Antalya Atatürk Stadyumu 11.548 Antalya -
Blank3x2.svg Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadyumu 11.263 Çorum Çorumspor [51]
19 Eylül Stadyumu.jpg 19 Eylül Stadyumu 11.024 Ordu Orduspor [52]
Blank3x2.svg Adnan Menderes Stadyumu 10.988 Aydın Aydınspor 1923 [53]
Blank3x2.svg Alanya Oba Stadyumu 10.842 Antalya Alanyaspor [54]
Blank3x2.svg Mukan Perinçek Stadyumu 10.500 Aydın Aydınspor [55]
Blank3x2.svg Van Atatürk Stadyumu 10.500 Van Belediye Vanspor, Vanspor [56]
44 malatya panorama.JPG Malatya İnönü Stadyumu 10.411 Malatya Malatyaspor, Yeni Malatyaspor [57]
Blank3x2.svg Ünye İlçe Stadyumu 10.340 Ordu Ünyespor [58]
Mersin Tevfik Sırrı Gür stadium.jpg Tevfik Sırrı Gür Stadyumu 10.128 Mersin - [59]
Blank3x2.svg Afyon Atatürk Stadyumu 10.000 Afyonkarahisar - [60]
Blank3x2.svg Artvin Şehir Stadyumu 10.000 Artvin Artvin Murgulspor [61]
Blank3x2.svg Isparta Atatürk Şehir Stadyumu 10.000 Isparta Ispartaspor [62]
Blank3x2.svg Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadyumu 10.000 Ağrı Ağrıspor [63]
Blank3x2.svg Hanefi Mahçiçek Stadyumu 9.169 Kahramanmaraş Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor
Blank3x2.svg Yalova Atatürk Stadyumu 8.980 Yalova Yalovaspor [64]
Blank3x2.svg Bolu Atatürk Stadyumu 8.881 Bolu Boluspor [65]
Bucaarena.jpg Buca Arena 8.810 İzmir Bucaspor [66]
Blank3x2.svg Adıyaman Atatürk Stadyumu 8.596 Adıyaman - [67]
Fethiye Şehir Stadium.jpg Fethiye İlçe Stadyumu 8.372 Muğla Fethiyespor [68]
Yozgat Bozok Stadyumu.JPG Bozok Stadyumu 8.260 Yozgat Yimpaş Yozgatspor [69]
Blank3x2.svg Kuşadası Özer Türk Stadyumu 8.000 Aydın Kuşadasıspor [70]
Blank3x2.svg Şenlikköy Stadyumu 8.000 İstanbul Bakırköyspor [71]
Panoramio - V&A Dudush - Mardan Sports Complex.jpg Mardan Spor Kompleksi 7.938 Antalya - [72]
Blank3x2.svg 12 Haziran Stadyumu 7.810 Amasya Amasyaspor [73]
Blank3x2.svg Muğla Atatürk Stadyumu 7.755 Muğla Muğlaspor [74]
Blank3x2.svg Mimar Yahya Baş Stadyumu 7.589 İstanbul İstanbul Güngörenspor [75]
Blank3x2.svg Nevşehir Gazi Stadyumu 7.503 Nevşehir Nevşehirspor
Kırşehir Ahi Stadyumu.JPG Ahi Stadyumu 7.500 Kırşehir Yeni Kırşehirspor [76]
Blank3x2.svg Kartal Stadyumu 7.195 İstanbul Kartalspor [77]
Blank3x2.svg 7 Ocak Stadyumu 6.635 Osmaniye Osmaniyespor [78]
Vefa.stadi1.jpg Vefa Stadyumu 6.500 İstanbul Fatih Karagümrük SK [79]
Blank3x2.svg Yıldıztabya Stadyumu 6.500 İstanbul Yıldıztabyaspor [80]
Blank3x2.svg Akçaabat Fatih Stadyumu 6.238 Trabzon Akçaabat Sebatspor
Blank3x2.svg Buca Stadyumu 6.231 İzmir İzmirspor [81]
Blank3x2.svg Ziya Altınoğlu Stadyumu 6.150 İstanbul - [82]
Blank3x2.svg Antakya Atatürk Stadyumu 6.015 Hatay Hatayspor [83]
Blank3x2.svg 13 Şubat Stadyumu 6.000 Erzincan Erzincanspor
Blank3x2.svg Esenler Kemer Stadyumu 6.000 İstanbul - [84]
Blank3x2.svg Firüzköy Stadyumu 6.000 İstanbul - [85]
Blank3x2.svg 1 Eylül Stadyumu 5.944 Uşak Uşakspor [86]
Blank3x2.svg Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu 5.762 Tokat Tokatspor [87]
Blank3x2.svg 21 Kasım Stadyumu 5.700 Mardin Mardinspor [88]
Blank3x2.svg Siirt Atatürk Stadyumu 5.650 Siirt Siirtspor [89]
Blank3x2.svg Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu 5.500 İstanbul Anadolu Üsküdar 1908, Beylerbeyi SK [90]
Blank3x2.svg Esenyurt Stadyumu 5.500 İstanbul Esenyurtspor [91]
Blank3x2.svg Merzifon İlçe Stadyumu 5.450 Amasya Merzifonspor [92]
Kırıkkale Fikret Karabudak Stadyumu.JPG Fikret Karabudak Stadyumu 5.402 Kırıkkale MKE Kırıkkalespor [93]
Blank3x2.svg 17 Eylül Stadyumu 5.400 Balıkesir Bandırmaspor [94]
Çorluspor(002).jpg General Basri Saran Stadyumu 5.300 Tekirdağ Çerkezköy Belediyespor, Çorluspor [95]
Blank3x2.svg Şeyh Edebali Stadyumu 5.150 Bilecik Bilecikspor [96]
Blank3x2.svg Kızılcahamam İlçe Stadyumu 5.124 Ankara Kızılcahamamspor [97]
Blank3x2.svg 18 Temmuz Stadyumu 5.000 Düzce Düzcespor s[98]
Blank3x2.svg Aliağa Petkim Stadyumu 5.000 İzmir Petkimspor [99]
Blank3x2.svg Avcılar Turgut Özal Stadyumu 5.000 İstanbul - [100]
Blank3x2.svg Bayburt Genç Osman Stadyumu 5.000 Bayburt Bayburtspor [101]
Blank3x2.svg Burdur Gazi Atatürk Stadyumu 5.000 Burdur Burdurspor [102]
Blank3x2.svg Çayırbaşı Stadyumu 5.000 İstanbul - [103]
Blank3x2.svg Hüsnü Uğural Stadyumu 5.000 Balıkesir Ayvalıkgücü Belediyespor [104]
Blank3x2.svg İhsaniye Stadyumu 5.000 Kocaeli -
Blank3x2.svg Kars Şehir Stadyumu 5.000 Kars Karsspor
Blank3x2.svg Kilimli İlçe Stadyumu 5.000 Zonguldak Kilimli Belediyespor [105]
Blank3x2.svg Maltepe Hasan Polat Stadyumu 5.000 İstanbul Maltepespor [106]
Blank3x2.svg Niğde 5 Şubat Stadyumu 5.000 Niğde Niğdespor [107]
Blank3x2.svg Sapanca Atatürk Stadyumu 5.000 Sakarya Sapanca Gençlikspor [108]
Blank3x2.svg Şehit Hamdibey Stadyumu 5.000 Balıkesir Edremit Belediyespor [109]
Blank3x2.svg Yusuf Ziya Öniş Stadyumu 5.000 İstanbul Sarıyer SK [110]

Yapımı süren stadyumlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Not: Listeye sadece inşaat hâlindeki stadyumlar dahil edilmiştir. Proje aşamasındaki stadyumlar listenin dışındadır.

Stadyum Kapasite Şehir Kulüp Öngörülen Açılış Not(lar)
Vodafone Arena 43.700 İstanbul Beşiktaş 2016 [111]
Yeni Trabzonspor Stadyumu 41.461 Trabzon Trabzonspor 2016 [112]
Yeni Eskişehir Stadyumu 34.930 Eskişehir Eskişehirspor 2016 [113]
Stadyum Samsun 33.919 Samsun Samsunspor 2016 [114]
Antep Arena 36.000 Gaziantep Gaziantepspor 2016 [115]
Kocaeli Stadyumu 33.000 Kocaeli Kocaelispor 2016 [116]
Yeni Sakarya Stadyumu 28.710 Sakarya Sakaryaspor 2016 [117]
Sivas Arena 27.532 Sivas Sivasspor 2016 [118]
Malatya Arena 25.000 Malatya Malatyaspor 2016 [119]
Yeni Turgutlu Stadyumu 12.000 Manisa Turgutluspor 2016 [120]
Akhisar Stadyumu 11.431 Manisa Akhisar Belediyespor 2016 [121]

Yıkılan stadyumlar[değiştir | kaynağı değiştir]

İllere göre stadyumlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Not: Aşağıdaki tabloda yer alan veriler, yukarıdaki listede bulunan stadyumların şehirlere göre ayrıştırılmış toplam sayısıdır. Listeye eklenmeyen stadyumlar olduğu için, Türkiye'deki toplam stadyum sayılarını vermemektedir.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Stat Arama". Tff.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/I015O. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2014. 
  2. ^ "Beşiktaş seyirci rekorunu kırdı". Radikal. 22 Eylül 2013. 22 Eylül 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/8PHS6#selection-1025.8-1025.37. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2014. 
  3. ^ "İşte seyirci sayısı". Spor.haberturk.com. 22 Eylül 2013. 22 Eylül 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/pdyZQ. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2014. 
  4. ^ "A Milli Takımımızın Maçlarını Oynadığı Stadyumlar". Millifutboltarihi.com. http://www.millifutboltarihi.com/. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2014. 
  5. ^ "Full Time Report" (.pdf). Uefa.com. 20 Mayıs 2009. 28 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/6Pug4Wzft. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  6. ^ "Atatürk Olimpiyat". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/kavc6. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  7. ^ "Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena". Tff.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/I18c1. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2014. 
  8. ^ "İzmir Atatürk". Tff.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/Ef11x. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  9. ^ "FB Şükrü Saracoğlu". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/MiA2J. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  10. ^ "Bursaspor - TFF.org". Stadionwelt.de. 20 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://archive.is/uDB4p. 
  11. ^ "Konya Büyükşehir Stadı". Tff.org. 11 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/IKTNO. Erişim tarihi: 11 Ekim 2014. 
  12. ^ "Vodafone Arena". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/kavc6. Erişim tarihi: 2 Haziran 2016. 
  13. ^ "Cebeci İnönü". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/pNfFs. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  14. ^ "Büyükşehir Belediyesi Kadir Has". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/9xSml. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  15. ^ "Antalyaspor A.Ş. - Kulüp bilgileri TFF". Tff.org. 15 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://archive.is/QUd6N. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  16. ^ "Şanlıurfa GAP Arena". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/QrtCp. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  17. ^ "Bursa Atatürk". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/XJ6Hg. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  18. ^ "Mersin Stadyumu". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/kGEWw. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2014. 
  19. ^ "Hüseyin Avni Aker". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/RK6em. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  20. ^ "Cemal Gürsel". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/c650e. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  21. ^ "Kapasitede Olimpiyat lider". spor3.com. 8 Ağustos 2007. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/VdBxI. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  22. ^ "Bağlum Belediye". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/Eeiig. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  23. ^ "Atatürk Spor Kompleksi". istanbulsporenvanteri.com. 28 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/bqF2Y. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  24. ^ [10 Şubat 2015 "Osmanlı Stadı"]. Tff.org. http://archive.is/djl1A tarihinde kaynağından arşivlendi. 10 Şubat 2015. Erişim tarihi: 10 Şubat 2015. 
  25. ^ "Ankara 19 Mayıs". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/nnsQr. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  26. ^ "İSTANBUL BAŞAKŞEHİR A.Ş.". Tff.org. 10 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/2Kf61. Erişim tarihi: 10 Şubat 2015. 
  27. ^ "Kamil Ocak". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/O57hb. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  28. ^ "Manisa 19 Mayıs". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/zToYL. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  29. ^ "Samsun 19 Mayıs". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/tkHQf. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  30. ^ "5 Ocak". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/vReJC. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  31. ^ "Zeytinburnu". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/pSegI. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  32. ^ "Balıkesir Atatürk". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/QydGL. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  33. ^ "Yeni Rize Şehir". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/Yh3DB. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  34. ^ "Gebze Alaettin Kurt Stadyumu". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/oFjZi. Erişim tarihi: 27 Mayıs 2014. 
  35. ^ "Denizli Atatürk". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/HrebM. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  36. ^ "Afyonkarahisar Yeni Stadyumunun Temeli Atıldı ve İnşaatı Başladı". Stadimiz.com. 6 Haziran 2013. 28 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/YFPQH. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  37. ^ "Kırıkkale Başpınar Stadyumu". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/bAUQ0. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2014. 
  38. ^ "Sivas 4 Eylül". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/9HNO2. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  39. ^ "12 Şubat Stadı". Kahramanmarasspor.com.tr. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/m9GDw. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2014. 
  40. ^ "Recep Tayyip Erdoğan". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/VYXpi. Erişim tarihi: 25 Nisan 2010. 
  41. ^ "Dr. Necmettin Şeyhoğlu". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=202. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  42. ^ "Elazığ Atatürk". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/qPAR7. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  43. ^ "Karaelmas K.Köksal". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/UDzkf. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  44. ^ "Eskişehir Atatürk". TFF.org. 26 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/KWS9E. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  45. ^ "Sakarya Atatürk". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/Dlw0r. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  46. ^ "Diyarbakır Atatürk". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/MJt6G. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  47. ^ "İsmetpaşa". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/7hZgc. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  48. ^ "İskenderun 5 Temmuz". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/OujAC. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  49. ^ "Giresun Atatürk". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/eRzWj. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  50. ^ "Dumlupınar". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/Q0QtZ. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  51. ^ "Dr. Turhan Kılıççıoğlu". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/eZ3JW. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  52. ^ "19 Eylül". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/XH1p8. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  53. ^ "Aydın Adnan Menderes". Tff.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/bgCy9. Erişim tarihi: 27 Mayıs 2014. 
  54. ^ "Alanya Oba Stadı". Tff.org. 11 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/4QZ3E. Erişim tarihi: 21 Nisan 2013. 
  55. ^ "Mukan Perinçek". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/sZRKW. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  56. ^ "Van Atatürk". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/8zQo3. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  57. ^ "Malatya İnönü". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/I4ZNk. Erişim tarihi: 25 Nisan 2010. 
  58. ^ "Ünye İlçe". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/g3Cie. Erişim tarihi: 25 Nisan 2010. 
  59. ^ "Tevfik Sırrı Gür". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/j5Y6Z. Erişim tarihi: 25 Nisan 2010. 
  60. ^ "Afyon Atatürk". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/dxhYt. Erişim tarihi: 25 Nisan 2010. 
  61. ^ "Artvin Şehir". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/GiBpU. Erişim tarihi: 25 Nisan 2010. 
  62. ^ "Isparta Atatürk". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/96zR2. Erişim tarihi: 25 Nisan 2010. 
  63. ^ "Vali Lütfü Yiğenoğlu". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/MfQpI. Erişim tarihi: 25 Nisan 2010. 
  64. ^ "Yalova Atatürk". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/SvOtS. Erişim tarihi: 25 Nisan 2010. 
  65. ^ "Bolu Atatürk". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/uE41y. Erişim tarihi: 25 Nisan 2010. 
  66. ^ "Yeni Buca Stadı". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/OtEeJ. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  67. ^ "Adıyaman Atatürk". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/KrtZA. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  68. ^ "Fethiye Şehir". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/ZltdE. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  69. ^ "Yozgat Bozok". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/veLHa. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  70. ^ "Kuşadası Belediyesi Özer Türk Stadyumu". stadiony.net. 30 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/Kyc5P. Erişim tarihi: 30 Mayıs 2014. 
  71. ^ "Şenlikköy". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/pIJzl. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  72. ^ "Stadyumlar". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/6PtIcilQS. Erişim tarihi: 27 Mayıs 2014. 
  73. ^ "12 Haziran". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/xszwb. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  74. ^ "Bolu Atatürk". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/AAyyg. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  75. ^ "Mimar Yahya Baş". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/5rb05. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  76. ^ "Kırşehir Ahi". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/YSuSz. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  77. ^ "Kartal İlçe". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/Fu8xn. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  78. ^ "7 Ocak". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/Y0YGc. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  79. ^ "Vefa". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/3CPAX. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  80. ^ "Yıldıztabya Spor Tesisleri". Istanbulsporenvanteri.com. 28 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/OOgNj. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  81. ^ "Buca İlçe". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/duqoa. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  82. ^ "Ziya Altınoğlu Spor Tesisi". Istanbulsporenvanteri.com. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/qQO0s. Erişim tarihi: 27 Mayıs 2014. 
  83. ^ "Hatay Atatürk". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/4NYph. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  84. ^ "Esenler Kemer Spor Tesisleri". istanbulsporenvanteri.com. 28 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/mcQ4K. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  85. ^ "Firüzköy Futbol Stadyumu". istanbulsporenvanteri.com. 28 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/HPMH3. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  86. ^ "1 Eylül". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/EJq7W. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  87. ^ "Gaziosmanpaşa". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/ghfwU. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  88. ^ "21 Kasım". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/wdTLF. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  89. ^ "Siirt Atatürk". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/RnQ3T. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  90. ^ "Beylerbeyi 75. Yıl". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/6hQhX. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  91. ^ "Esenyurt Belediyesi Stadı". istanbulsporenvanteri.com. 28 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/9t7Tq. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  92. ^ "Merzifon İlçe". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/y29Jo. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  93. ^ "Kırıkkale Fikret Karabudak". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/tw7Bz. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  94. ^ "Balıkesir 17 Eylül". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/fm4jQ. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  95. ^ "General Basri Saran". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/wamPt. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  96. ^ "Edebali". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/Ak0Sf. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  97. ^ "Kızılcahamam İlçe". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/CqkTD. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  98. ^ "Düzce 18 Temmuz". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/ndCBd. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  99. ^ "Aliağa Petkim". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/TpD85. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  100. ^ "Turgut Özal Stadı". istanbulsporenvanteri.com. 28 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/9MdlI. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  101. ^ "Bayburt Genç Osman". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/XAibR. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  102. ^ "Stadiums in Turkey - Mediterranean". Worldstadiums.com. http://www.worldstadiums.com/middle_east/countries/turkey/mediterranean.shtml. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  103. ^ "Çayırbaşı Stadı". istanbulsporenvanteri.com. 28 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/UKMXA. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  104. ^ "Ayvalık Hüsnü Uğural". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/j5Dy8. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  105. ^ "Kilimli İlçe". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/fCgr0. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  106. ^ "Maltepe Hasan Polat". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/hHAto. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  107. ^ "Niğde 5 Şubat". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/jMUuM. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  108. ^ "Sapanca Atatürk". TFF.org. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/ODxXB. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  109. ^ "Edremit Şehit Hamdibey". mackolik.com. 28 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/5Dhio. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  110. ^ "Yusuf Ziya Öniş Stadyumu". Istanbulsporenvanteri.com. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/Ux7xR. Erişim tarihi: 27 Mayıs 2014. 
  111. ^ "Vodafone Arena'da temel atıldı". Hurriyet.com.tr. 20 Aralık 2013. 28 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/6PugdtQgW. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  112. ^ "Akyazı Stadı'nın kapasitesi değişti". internethaber.com. 23 Kasım 2013. 28 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/TZuzE. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  113. ^ "33 bin kişilik Eskişehir Stadyumu’nun temeli atıldı". Gsb.gov.tr. 23 Ağustos 2013. 28 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/bIJLr. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  114. ^ "19 Mayıs Stadyumunun temeli atıldı". Samsunspor.org.tr. 4 Ağustos 2013. 28 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/I5T7D. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  115. ^ "Gaziantep Arena Stadyumu'nun temelini 3 bakan attı". Zaman.com.tr. 24 Ağustos 2013. 28 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/CetUL. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  116. ^ "33 Bin Kişilik Kocaeli Stadyumunun Temeli Atıldı". Gençlik ve Spor Bakanlığı. 25 Eylül 2014. http://www.gsb.gov.tr/HaberDetaylari/1/21946/33-bin-kisilik-kocaeli-stadyumunun-temeli-atildi.aspx. Erişim tarihi: 6 Şubat 2015. 
  117. ^ "Stat kapasitesi 28 bin’e çıkartıldı". Sakaryayenihaber.com. 8 Mayıs 2013. 28 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/XKlFG. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  118. ^ "Yeni 4 Eylül Stadyumu yükseliyor!". Ajansspor. 28 Mayıs 2014. 28 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/gBcJB. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  119. ^ "Malatya 25.000 kişilik stadyum inşaatının temeli Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından atıldı". ilci.com.tr. Mayıs 2012. 28 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/6PujQgyaP. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  120. ^ "Turgutlu'ya yeni stat ve spor salonu". Haber7.com. 19 Kasım 2011. 28 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/WACMB. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  121. ^ "Akhisar Arena Stadyumu'nun temeli atıldı". Gsb.gov.tr. 28 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://archive.is/PKQ5x. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
Görüntü Faaliyet yılları Stadyum Kapasite Şehir Kullanıcı(lar) Notlar