Hollywood Bulvarı üzerindeki yıldızların listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara
The Simpsons'ın Hollywood Bulvarı üzerindeki yıldızı (2000).

Bu liste Hollywood Bulvarı üzerindeki yıldızların bulunduğu bir listedir. Bu listede Tüm Yıldız isimleri belirtmektedir.

A[değiştir | kaynağı değiştir]

B[değiştir | kaynağı değiştir]

C[değiştir | kaynağı değiştir]

D[değiştir | kaynağı değiştir]

E[değiştir | kaynağı değiştir]

F[değiştir | kaynağı değiştir]

G[değiştir | kaynağı değiştir]

H[değiştir | kaynağı değiştir]

I[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Kategori Adres
Julio Iglesias Plak 7000 Hollywood Blvd.
Thomas Ince Sinema 6727 Hollywood Blvd.
Pedro Infante Plak 7083 Hollywood Blvd.
Rex Ingram Sinema 1651 Hollywood Blvd.
Jill Ireland Sinema 6751 Hollywood Blvd.
John Ireland Televizyon 7021 Hollywood Blvd.
Jose Iturbi Plak 6834 Hollywood Blvd.

J[değiştir | kaynağı değiştir]

K[değiştir | kaynağı değiştir]

L[değiştir | kaynağı değiştir]

M[değiştir | kaynağı değiştir]

N[değiştir | kaynağı değiştir]

O[değiştir | kaynağı değiştir]

P[değiştir | kaynağı değiştir]

Q[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Kategori Adres
Dennis Quaid Sinema 7018 Hollywood Blvd.
Randy Quaid Sinema 7000 Hollywood Blvd.
Queen Plak 6356 Hollywood Blvd.
Anthony Quinn Sinema 6251 Hollywood Blvd.

R[değiştir | kaynağı değiştir]

S[değiştir | kaynağı değiştir]

T[değiştir | kaynağı değiştir]

U[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Kategori Adres
Robert Urich Televizyon 7083 Hollywood Blvd.

V[değiştir | kaynağı değiştir]

W[değiştir | kaynağı değiştir]

Y[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Kategori Adres
Dwight Yoakam Plak 7021 Hollywood Blvd.
Michael York Sinema 6385 Hollywood Blvd.
Alan Young Radyo 6927 Hollywood Blvd.
Carleton G. Young Radyo 6733 Hollywood Blvd.
Clara Kimball Young Sinema 6513 Hollywood Blvd.
Gig Young Televizyon 6821 Hollywood Blvd.
Loretta Young Sinema 6100 Hollywood Blvd.
Televizyon 6135 Hollywood Blvd.
Robert Young Sinema 6933 Hollywood Blvd.
Radyo 1620 Vine Street
Televizyon 6360 Hollywood Blvd.
Roland Young Sinema 6523 Hollywood Blvd.
Televizyon 6315 Hollywood Blvd.
Victor Young Plak 6363 Hollywood Blvd.

Z[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Kategori Adres
Florian Zabach Televizyon 6505 Hollywood Blvd.
Darryl F. Zanuck Sinema 6336 Hollywood Blvd.
Richard D. Zanuck Sinema 6915 Hollywood Blvd.
Carmen Zapata Tiyatro 6357 Hollywood Blvd.
Renée Zellweger Sinema 7000 Hollywood Blvd.
Robert Zemeckis Sinema 6925 Hollywood Blvd.
Efrem Zimbalist, Jr. Televizyon 7095 Hollywood Blvd.
Fred Zinnemann Sinema 6629 Hollywood Blvd.
Adolph Zukor Sinema 1617 Vine Street

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]