Kullanıcı mesaj:E-OS/Arşiv

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba E-OS/Arşiv. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

--Safir yüzüklü CekliAltından konuş 13:06, 15 Şubat 2012 (UTC)

Madde Star Wars Ansiklopedisi'nden alındığı için taslak niteliği taşımamaktadır. Ansiklopedide bu kadar bilgi bulunmaktadır. Konuyla ilgili daha geniş bilgi bulunması çok düşüktür.Bu imzasız yazı EmreOsm95 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 2 Mayıs 2014,21:06

Özür dilerim fakat konunun benle alakasını tam hatırlayamadım. Olayın arka planı ile ilgili biraz bilgi verebilir misiniz? Bu arada imza atmayı unutmuşsunuz. İyi Vikiler. --Mavrikantmsj 21:32, 2 Mayıs 2014 (UTC)

İlgili maddede son değişikliği yapan yetkililerden biri olarak göründüğünüz için size mesaj attım. Maddenin aslı Star Wars Ansiklopedisi'nin 1. Cildi'ndeki maddeden çevirdim. Konuyla ilgili daha geniş kapsamlı bir kaynak bulunamayacağı için taslak uyarısının kaldırılmasını sizden rica ediyorum. İyi Vikiler. -EmreOsm95msj 10:55, 3 Mayıs 2014 (UTC)

Sizden çok fazla bi yetkiye sahip değilim, taslak şablonunu sizde kaldırabilirsiniz. Bana mesaj atmak istiyorsanız benim mesaj sayfama yazmanız gerekiyor, tesadüfen mesajınızı fark ettim. Yardıma ihtiyacınız olduğu konularda mesaj atmaktan çekinmeyiniz. İyi Vikiler. --Mavrikant (mesaj) 01:22, 4 Mayıs 2014 (UTC)

Friedrich List[kaynağı değiştir]

Friedrich List'in sayfasını bu haftaki iş birliği projesinden yola çıkarak temel olarak Almanca Wikipedia sayfasından çeviriyorum. Kontrol ettiğinizi görmek beni sevindirdi. Nitekim çevirisi henüz bitmedi. Sayfa Almanca'da iyi madde statüsünde olduğu için biraz zorlayıcı bir konu. Çeviriyi tamamladığımda buradan haber veririm. [Kullanıcı mesaj:EmreOsm95|mesaj]] 09:56, 8 Mayıs 2014 (UTC)

Maddeyi bitirdiğinizde iç bağlarını ekleyecek misiniz? --SiLveRLeaD mesaj 14:42, 8 Mayıs 2014 (UTC)

Katkılarınız iş birliği projesi sorumluları tarafından puanlanacaktır. İyi vikiler. --Superyetkinileti 17:14, 9 Mayıs 2014 (UTC)

Telif ihlali yapmayın![kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - SiLveRLeaD mesaj 12:06, 11 Mayıs 2014 (UTC)


İBP 19. Hafta[kaynağı değiştir]

İBP 21. Hafta[kaynağı değiştir]

M6 hattı konusunda Ail Subway ve sizin büyük emeğiniz var, bunun için teşekkür ederim. Ancak hattın adı yanlış olmuş. Bahsi geçen hattın doğru güzergahı Hisarüstü-Levent olmalı. Sayfada M5 hattının haritası da yanlış bir şekilde bulunuyor. Verilen bilgilerin tamamı M7 hattı ile ilgili. M6 sayfasının içeriğinin tamamının düzeltilmesi gerekmektedir. EmreOsm95 (mesaj) 17:36, 6 Haziran 2014 (UTC)

İlginiz için teşekkür ederim. Kısa zamanda ilgileneceğim. Hat adlarını ansiklopedik tanım olmaması sebebiyle geçtiği başlangıç/bitiş durakları ile değil resmi hat adı ile isimlendiriyoruz. Bu konuda bir yanlışlık varsa onunla da ilgileneceğim. Kolay gelsin. MEOGLOBALBana mesaj atın 11:44, 7 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba. Hizmetli seçimi için yapılmakta olan oylamaya katılmak ister misiniz? Teşekkürler! (Not: Bu mesaj birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir.) --esc2003 (mesaj) 15:25, 12 Haziran 2014 (UTC)

Hoş geldiniz EmreOsm95![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:22, 19 Aralık 2014 (UTC)

Helen Jane Long[kaynağı değiştir]

2 Ekim 2013'te açılan Helen Jane Long sayfasının kontrolünü siz yapmışsınız ama sayfada pek çok sıkıntı vardı. Öncelikle sayfa İngilizce Vikipedi'deki sayfadan çevirilmiş ancak çok başarılı bir çeviri olmamış. Eksik ve bu yüzden de yanlış olan yerler vardı. Ayrıca kaynak olarak metin içinde herhangi bir yer belirtilmemesine rağmen sayfanın kaynakçası bu şekilde hazırlanmış. Zaten bu sorunun temel nedeni kaynakça bölümünün İngilizce sayfadan doğrudan ve kontrol edilmeden alınmasıdır. Sayfayı acilen yeniden kontrol etmenizi ve gerekiyorsa sayfanın başına uyarı şablonları eklemenizi rica ederim. EmreOsm95 (mesaj) 15:39, 19 Aralık 2014 (UTC)

merhaba, sürüm kontrolünü vandalizm önleme amaçlı kullanıyoruz.bu açıdan gördüğünüz problemleri tartışma sayfasında ve maddeyi etiketleyerek belirtebilirsiniz. kolay gelsin. --kibele 15:45, 19 Aralık 2014 (UTC)

Jean Paul Parise[kaynağı değiştir]

Yardımınıza ihtiyacım var[kaynağı değiştir]

merhabalar bugün vikipedia.de'den ilk çevirimi yaptım (Jean Paul Parise). Ama birkaç problemim var. Çeviri grubunda adınızı gördüm ve size danışmak istedim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. sporcu bilgi kutusuna fotoğraf yüklemeyi maalesef ki başaramadım ve yazdığım birçok bilgiyi de grafikte gösteremiyorum. bu konuda bana yol gösterebilirseniz çok sevinirim. huzurlu akşamlar dilerim =) --Leyla Aylin (mesaj) 19:31, 9 Ocak 2015 (UTC)Leyla Aylin--Leyla Aylin (mesaj) 19:31, 9 Ocak 2015 (UTC)

Teşekkür Yazısı[kaynağı değiştir]

merhabalar, ilginize çok teşekkür ederim. Sayfadaki değişiklikler çok güzel görünüyorlar, emeğinize sağlık. Çevirimi beğenmenize çok sevindim, vakit buldukça devam etmeye çalışacağım. İyi çalışmalar dilerim =) --Leyla Aylin (mesaj) 18:28, 10 Ocak 2015 (UTC)Leyla Aylin

Detlef Leenen[kaynağı değiştir]

Merhabalar Emre Bey. Bugün vikipedia'ya 'Detlef Leenen' adlı yeni bir başlık ekledim. İnceleme fırsatı bulabilirseniz çok sevinirim. Bir de size bir sorum olacak; yeni mesaj için bu başlığı açtım, yeni başlık açmakla doğru mu ettim yoksa önceki başlığın altıda mı devam etmeliydim? İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgi ve selamlarımla --Leyla Aylin (mesaj) 18:55, 29 Ocak 2015 (UTC)Leyla Aylin
Emre Bey şimdi aklıma geldi de daha önce de Vinzenz Lachner başlıklı yeni bir çeviri sayfa yüklemiştim. Aslına bakarsanız çok iyi olduğunu sanmıyorum ama göz atma imkanınız olursa çok sevinirim. İyi akşamlar dilerim.--Leyla Aylin (mesaj) 19:04, 29 Ocak 2015 (UTC)
Emre Bey size yazmayı unutmuşum, çok özür dilerim. İlginiz için tekrar tekrar teşekkür ederim. Elinize sağlık. İyi çalışmalar dilerim selamlarımla Leyla --Leyla Aylin (mesaj) 19:27, 1 Şubat 2015 (UTC)

İBP 2014/51. Hafta[kaynağı değiştir]

İşbirliği projesinde 2. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 2. oldunuz!!!

Merhaba EmreOsm95,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Düzenlenmeyi bekleyen maddelerin düzenlenmesi konulu projede 2. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
Mecnun (mesaj) 21:10, 9 Temmuz 2015 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 11:15, 6 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı[kaynağı değiştir]







VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı. Bu zaman zarfı içerisinde ilgili katılımcıların katkılarıyla proje geliştirildi ve halen geliştirilmeye devam ediyor.

Projenin bir aylık maratonunda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler kısmına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:54, 7 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı görseli önerisi[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği ana sayfasında yer alan ayın görseli için önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Kasım ayının son haftasına girmemiz münasebetiyle, başta bir sonraki ay olan Aralık 2016 olmak üzere, gelecek aylar için Sovyetler Birliği ile ilgili ayın görseli önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 12 aday görsel bulunmaktadır. Ayın görseli seçimlerine dair görüşlerinizi bekliyoruz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:49, 22 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği projesinde son hafta![kaynağı değiştir]


VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulması projesinde son haftaya girmiş bulunmaktayız.

Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları listesinde eksik olan maddeleri kapsayan proje 30 Kasım 2016 günü sona eriyor, projeye olan katkılarınızı gözden geçirmenin ve/veya yeni katkılar sunmanın tam zamanı. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, işbirliğine katkılarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 00:01, 25 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı işbirliği projesi önerisi[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi kapsamında Aralık 2016 projesini seçiyoruz. Sizin de önerilerinize ihtiyacımız var. Proje önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 8 aday proje mevcut. Adaylıklara ya da yeni projeler önerilerinize dair görüşlerinizi bekliyoruz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 16:15, 29 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Şablon:1917 Rus Devrimi ve Şablon:Sovyetler Birliği Komünist Partisi'ndeki kırmızı bağlantılı maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 13:27, 1 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği - Bunları biliyor muydunuz?[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği proje ana sayfasının sağ altında görülecek ve her 15 günde bir yenilenecek olan Bunları biliyor muydunuz? kısmı oluşturuldu. Arşive 113 madde eklendi. Proje konuları hakkındaki 5 farklı bilgi düzenli periyotlarla bu kısımda aktarılacaktır. Bilgilere göz atmak, düzenlemek ve metin eklemek için siz de ilgili sayfayı ziyaret edin.

İyi çalışmalar, iyi Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 02:32, 13 Aralık 2016 (UTC)

Sovyetler Birliği İşbirliği projesinde hedefe ulaşıldı[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde belirlenen konularla ilgili 40 madde açma hedefine bugün itibariyle ulaşıldı. Tüm katılımcılara verdiği emekler için teşekkürler!

Buna karşın, işbirliği projesi hala devam ediyor. 31 Aralık 2016 günü sona eren projeye dair 61 madde halen açılmayı bekliyor. Projeye katılımlarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:00, 19 Aralık 2016 (UTC)

Vikiproje Sovyetler Birliği'nde Ocak 2017'ye son günler[kaynağı değiştir]

Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun!

Önümüzdeki dönem olan Ocak 2017'ye dair VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi hedeflerini belirliyoruz. Bir sonraki ayın işbirliği projesi ve proje ana sayfasında gösterilecek ayın görseli, bu kapsamda görüşlerinizi beklemekte. Bunun dışında yapılmasını istediğiniz her türlü etkinlik, faaliyet ya da projeyi burada belirtebilirsiniz.

Bu kapsamda fikir ve önerilerinizi anket ve oylamalar kısmına eklemeniz projenin geleceği açısından önemli. Kollektif katkılarla ilerleyen projeye katılımlarınızı ve önerilerinizi bekliyoruz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:28, 25 Aralık 2016 (UTC)

Proje katılımcı[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında geçmişte projeye emek veren, katılım sağlayan veya ileride sağlayacak kullanıcı olarak katılımcılar listesine adınızı eklemeyi unutmayın. Kolektif bir şekilde proje konuları ile ilgili maddelerin düzenlenmesini, geliştirilmesini ve yeni maddeler açmayı amaçlayan projemizde sizin de isminiz yer alsın.

Ayrıca kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} veya {{Kullanıcı SSCB}} şablonlarını da ekleyebilir, veya konu ile ilgili olduğunu düşündüğünüz kullanıcılara {{VikiProje Sovyetler Birliği-Davet}} şablonunu yollayabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18:28, 29 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 geride kaldı[kaynağı değiştir]



VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 yılı geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 yılı geride kaldı. Proje 2016 yılında katılımcıların katkılarıyla pek çok gelişmeye imza attı. Bu kapsamda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler ve madde istek sayfalarına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Yeni yılda şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:57, 30 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Ocak ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu {{VikiProje Azerbaycan}} şablonunu Azerbaycan alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmek olarak belirlenmiştir. Hedef 2000 maddeye şablon eklemektir.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:36, 31 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Ocak 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği ile ilgili taslak maddeleri kategorisi ve taslak-sınıf Sovyetler Birliği maddeleri kategorisindeki maddelerin geliştirilmesidir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 14:22, 1 Ocak 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği projesinde son 10 gün[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği ile ilgili taslak maddeleri kategorisindeki maddeleri geliştirmek projesinde son 10 güne girmiş bulunmaktayız.

Sovyetler Birliği ile ilgili taslak maddeleri kategorisi ve taslak-sınıf Sovyetler Birliği maddeleri kategorisindeki maddelerin taslak seviyesinden çıkartılıp Türkçe Vikipedi'ye gelişmiş maddele olarak kazandırılması amaçlayan proje 15 Ocak 2017 günü sona eriyor, projeye yeni katkılar sunmanın tam zamanı. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, işbirliğine katkılarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:54, 5 Ocak 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İkinci Ocak 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyet filmleri listesindeki maddeleri oluşturmak ve listede yer alan filmlere yönetmen, oyuncu, tür bilgilerini eklemek olarak belirlenmiştir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Not: Bu ayki proje VikiProje Sinema İkinci Ocak İş birliği projesi ile ortak olarak yürütülmektedir. Bir projeye katılan kullanıcı diğerine de katılmış sayılır.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:51, 15 Ocak 2017 (UTC)

Ocak ayı sona eriyor[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyet filmleri listesini düzenleme projesinde son 5 güne giriyoruz. 50 madde olan proje hedefine dair an itibariyle 14 madde (28%) tamamlandı. Projenin bitimi olan 31 Ocak 2017'ye kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte Şubat 2017 için anket ve oylamalara dair görüşünüze ihtiyacımız var. Buraya görüşlerinizi aktarmanız, gelecek aya dair ayın görseli ve işbirliği projesi konularında oylama yapmanızı temenni ediyoruz.

Bol katkılar iyi Vikiler. --MediaWiki message delivery (mesaj) 14:19, 27 Ocak 2017 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Şubat ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayki proje, Azerbaycan sineması maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Hedef 50 madde oluşturmaktır

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:00, 1 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ilk Şubat 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin özerk cumhuriyetleri şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:23, 1 Şubat 2017 (UTC)

Şubat ayı ilk projesi sona eriyor[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği'nin özerk cumhuriyetleri ve idari bölümleri maddelerinin oluşturulması projesinde son günler. 25 madde olan projeye dair 14 Şubat 2017'ye kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bol katkılar iyi Vikiler. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:47, 11 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İkinci Şubat 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

Dosya:The Worker and Kolkhoz Woman.jpg
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyetler Birliği'nde inşa edilen anıtlar ve heykeller kategorisine ait maddeler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:31, 15 Şubat 2017 (UTC)

Bu ayın ve gelecek ayların işbirliği projeleri[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Sovyetler Birliği'nde inşa edilen anıtlar ve heykeller kategorisine ait maddeler oluşturulması" projesine son 5 gün. An itibariyle 20 olan madde hedefine dair 10 madde (%50) açıldı, proje bitim tarihi olan 28 Şubat 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek aylara dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. An itibariyle şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme konuları gibi 8 farklı proje önerisi mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim. --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:49, 24 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Birinci Mart 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyet kadınlar kategorisine ait maddeler ve alt kategoriler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:03, 28 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Birinci Mart 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyet kadınlar kategorisine ait maddeler ve alt kategoriler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:03, 28 Şubat 2017 (UTC)

Seçkin madde çalışması - VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Rusya Ulusal Marşı maddesini Türkçe Vikipedi'ye seçkin madde olarak kazandırmaktır.

Her iki haftada bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:09, 16 Mart 2017 (UTC)

Seçkin madde çalışması - Rusya Ulusal Marşı[kaynağı değiştir]

16-31 Mart 2017 tarihleri arasındaki VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde Rusya Ulusal Marşı maddesini seçkin madde yapmak için çalışma devam ediyor. Bu kapsamda açılması gereken 36 maddelik listede halen eksiklikler mevcut. Katılımcılar listesine adınızı ekleyerek projeye katkılarınızı bekliyoruz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 23:44, 22 Mart 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ilk Nisan 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Azerbaycan'da komünizm şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:50, 1 Nisan 2017 (UTC)

Azerbaycan konulu işbirliği projesinin bitmesine son 2 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Azerbaycan'da komünizm şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması" projesine son 2 gün. An itibariyle 47 olan madde hedefine dair 18 madde (%38.3) açıldı, proje bitim tarihi olan 15 Nisan 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Ayrıca gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 07:35, 13 Nisan 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ikinci Nisan 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ilk proje konusu kaynak eksik olan maddeler kategorisinde yer alan Sovyet konulu maddelere kaynak eklemektir. Burada örnek bir liste yer almaktadır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:51, 15 Nisan 2017 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Ağustos ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu en:Category:Azerbaijani women kategorisinin ve alt kategorilerinde bulunan Trwikide olmayan maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir. Hedef 20 madde oluştumaktır.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 10:24, 3 Ağustos 2017 (UTC)

en:Category:Azerbaijani women kategorisinin ve alt kategorilerinde bulunan Trwikide olmayan maddelerin oluşturulması konulu VikiProje Azerbaycan Ağustos ayı işbirliği Projesinde Son 17 gün[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesinde son 17 kaldı. Proje sonlanmadan sizde katılın!

Bu ayın proje konusu en:Category:Azerbaijani women kategorisinin ve alt kategorilerinde bulunan Trwikide olmayan maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir. Hedef 20 madde oluştumaktır.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:36, 13 Ağustos 2017 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Eylül ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Vikiproje Azerbaycan bilinmeyen-önemli değerlendirilmemiş-sınıf sayfalar kategorisindeki değerlendirilmemiş maddelerin değerlendirilmesi olarak belirlenmiştir. Hedef 500 şablonun düzenlenmesidir.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:24, 31 Ağustos 2017 (UTC)

Vikiproje Olimpiyatlar Eylül ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Olimpiyatlar Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Olimpiyatlar ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan Vikiproje Olimpiyatlar projesi kapsamında her ay tekrarlanacak Olimpiyatlar İş birliği projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu {{Vikiproje}} şablonunu Olimpiyat alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmek olarak belirlenmiştir. Hedef 500 maddeye şablon eklemektir.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23.32, 31 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Evrimsel Biyoloji İş Birliği Daveti![kaynağı değiştir]

VikiProje Evrimsel biyoloji davetiyesi

Merhaba E-OS/Arşiv, evrimsel biyoloji ile ilgili maddeleri düzenleyip geliştiren Evrimsel biyoloji Vikiprojesi'ne katılmanızı bekliyoruz. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Brcan (mesaj) 18.14, 7 Haziran 2020 (UTC)
[yanıtla]


İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
Bu haftaki İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Spike Lee filmografisindeki film maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler...NanahuatlEfendim? 00.46, 8 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
Bu haftaki İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Spike Lee filmografisindeki film maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler...NanahuatlEfendim? 00.46, 8 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Sinema Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
Bu haftaki İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Spike Lee filmografisindeki film maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında Sinema Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler...NanahuatlEfendim? 00.46, 8 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar. 2020'nin 24. haftasının İş Birliği Projesi, açılması istenen maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir ve bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 01.01, 8 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar. 2020'nin 25. haftasının İş Birliği Projesi, kadın millî ragbi birliği takımı maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar. 2020'nin 26. haftasının İş Birliği Projesi, Viki bağlantısı olmayan maddelerde iç bağlantı verilmesi olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 21.21, 22 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar. 2020'nin 27. haftasının İş Birliği Projesi, Wolf Kimya Ödülü sahibi maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.20, 29 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Temmuz 2020'nin Bilim Tarihi İş Birliği Projesi: Bilim kronolojisi maddelerinin oluşturulması[kaynağı değiştir]

Merhaba, Temmuz ayının VPR:BİLTARİBP'si yıl bazlı olan bilim kronolojisi maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Katılımınız, Vikipedi'de hiç maddesi olmayan bu konunun temelini oluşturacaktır. Katılımlarınız memnun edecektir. Bir katkınız ya da sorunuz olacaksa projenin tartışma sayfasına ya da mesaj sayfama yazabilirsiniz. Teşekkürler.--[evolutionoftheuniverse] @trwiki 21.55, 29 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
Bu haftaki İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Wolf Kimya Ödülü sahibi maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler...NanahuatlEfendim? 22.47, 6 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
Bu haftaki İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Wolf Kimya Ödülü sahibi maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında 10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler...NanahuatlEfendim? 22.47, 6 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Kimya Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
Bu haftaki İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Wolf Kimya Ödülü sahibi maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında Kimya Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler...NanahuatlEfendim? 22.47, 6 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar. 2020'nin 28. haftasının İş Birliği Projesi, Bayrak taşıyıcı hava yolu maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 23.19, 6 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
Bu haftaki İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Bayrak taşıyıcı hava yolu maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler...Madrox❯❯❯ mesaj? 15.37, 13 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Ulaşım Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
Bu haftaki İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Bayrak taşıyıcı hava yolu maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında Ulaşım Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler...Madrox❯❯❯ mesaj? 15.37, 13 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
Bu haftaki İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Bayrak taşıyıcı hava yolu maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler...Madrox❯❯❯ mesaj? 15.55, 13 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]


İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]


İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]


İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]


İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]


İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]


İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]


İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]


İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]


İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Merhaba EmreOsm95![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Devriyeliğe davet,
Gelin; bize, bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Eğer devriyelik ölçütlerini sağlıyor ve gönüllü iseniz Devriyelik başvurusu sayfasından başvurunuz yapabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler.--evrifaessa ❯❯❯ mesaj 09.19, 5 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Devriyelik görevinizde başarılar![kaynağı değiştir]

Merhaba EmreOsm95, Yeni devriyelik görevinizde başarılar. Başlamadan önce birkaç hatırlatma yapmak istiyorum. Öncelikle aşağıdaki yönerge ve politikaları yeniden okumanız sizin için faydalı olabilir:

Bunlarla ilgili anlamadığınız herhangi bir yer varsa bana, herhangi bir devriyeye ya da hizmetli arkadaşlarımdan birine sorabilirsiniz. Size yardım etmekten zevk duyarız.

Şimdi buraya kadar her şeyi anladıysanız okuyucuya gösterilmeden önce devriyeler tarafından incelenmeyi bekleyen değişiklikleri Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasından incelemeye başlayabilirsiniz. Özel:Doğrulamaİstatistikleri sayfasından çalışkan devriye arkadaşlarımızı görebilirsiniz. Her değişikliği kabul etmek ya da reddetmek zorunda değilsiniz. Anlamadığınız veya emin olamadığınız değişikliği pas geçiniz. Böylece konunun uzmanı bir arkadaşımız ilgilenebilir. Özel:Tercihler sayfasında işinizi kolaylaştırabilecek bazı küçük programlar var. Gerekçe yardımcısı bunların olmazsa olmazı diyebiliriz.

Eskiden beri bekleyen değişiklikleri incelemek dışında yeni eklenen katkıları da canlı olarak takip edebilir ve kontrol edebilirsiniz. Vikipedi:Huggle programı bunu yapmanızın en kolay yolu. Program bir değişikliği geri aldığınızda kullanıcıya uygun bir uyarı mesajı da gönderiyor. Ayrıca programda diğer çevrim içi Huggle kullanıcıları ile fikir alışverişi yapabileceğiniz bir chat penceresi de var.

Haydi kolay gelsin, sana güveniyoruz! --chansey mesaj? 22.04, 9 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Bir düzeltme[kaynağı değiştir]

Merhaba, şurada "silmeyiniz" yazacakken klavye azizliğinden ötürü "silmeyin" de enterlamışım. Kusura bakmayın, kolaylıklar.--Kingbjelica (mesaj) 20.08, 11 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhaba @Kingbjelica, Meriç Aral'ın sayfasındaki kaynakta sorun olduğunu düşündüğüm için sildim. Linki açınca çıkan sayfada sadece oyuncunun fotoğrafını görüyorum. "Biyografi"ye basınca bilgi gelmiyor. Bundan dolayı sildim. Belki bu siteyi kaynak olarak değil de dış bağlantı olarak koymak daha doğru olur? --EmreOsm95 (mesaj) 20.39, 11 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]
Sayfayı açtığım dönemde orada bir biyografi vardı ve doğum tarihi 1988 idi. Bunu web şablonu ile eklemiştim. Sonra sayfayla ilgilenemedim ve şablonlu kaynak göstermeler kaldırılmış. Ben archive.org da arşivlenmiş hali var mı diye bi bakayım.--Kingbjelica (mesaj) 20.54, 11 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]
Mobilde biyografiye basınca bilgi geliyor. Sitenin 2017'de arsivlenmis halini ekledim yine de.--Kingbjelica (mesaj)
Siteyi masa üstüne göre tasarlamamışlar demek ki. Açıklama için teşekkürler.--EmreOsm95 (mesaj) 21.11, 11 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Furkingo, siz bildirim yaptıktan 0:49:49 saat sonra ToprakM tarafından engellendi. Engel açıklaması :#1-Küfürlü değişiklik. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 22.30, 14 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Kullanıcı engel talebi bildirimi[kaynağı değiştir]

Merhaba. 176.88.82.99, siz bildirim yaptıktan sonra 24 saat geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 15.18, 16 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Berkerderozan, siz bildirim yaptıktan 0:01:10 saat sonra Vikiçizer tarafından engellendi. Engel açıklaması :#5-Vandalizm. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 19.16, 16 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

siradaki inceleme[kaynağı değiştir]

Merhaba kardes sirada bekleyen cok inceleme var, Besiktas ve Fenerbahce ve bu kuluplerin kurucular sayfalarinda, saygilarimla 143.176.246.244 07.32, 17 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Yıldızeli Sayfası[kaynağı değiştir]

Yıldızeli sayfasındaki kayak merkezi ile ilgili linki reklam amaçlı olarak değil tamamen Sivas Valiliği'ne ait olduğunu düşündüğüm için ekledim. Çünkü orayla valilik ilgileniyordu diye hatırlıyorum. Yaptığınız uyarı için yine de teşekkür ederim. Ancak kaç gündür yaptığım tüm düzenlemeleri alelacele silmişiniz, hiç bakmadan. Onları geri düzelteceğim. Sonra tekrar kontrol edebilirsiniz. Teşekkürler. Yıllardır katkıda bulunuyorum böyle bir şey zaten daha önce hiç yapmadım, önce bir tartışma sayfamda bana sorsaydınız keşke. Kolay gelsin.--Buzancar (mesaj) 12.01, 17 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhaba @Buzancar, silme işlemini otomatik olarak gerçekleştirdim. Daha önceki değişikliklerinizi de etkilediyse özür dilerim. Zaten beyaz liste olduğunuzu fark ettiğimde bunun ufak bir yanlış anlaşılma olduğunu anladım. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. İyi Vikiler. --EmreOsm95 (mesaj) 12.04, 17 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]
Sıkıntı yok. İyi çalışmalar...--Buzancar (mesaj) 12.07, 17 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Besirhan.jk, siz bildirim yaptıktan 3:34:46 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması :#1-Küfürlü değişiklik. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 15.28, 22 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba EmreOsm95,
Bu haftaki İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Birçok viki sürümünde yer alan ancak Türkçe Vikipedi'de bulunmayan maddelerin açılması konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Saygılarımla. --ChiefBeramesaj 13.09, 24 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba EmreOsm95,
Bu haftaki İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Birçok viki sürümünde yer alan ancak Türkçe Vikipedi'de bulunmayan Formula 1 Grand Prix maddelerinin açılması konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Saygılarımla. --ChiefBeramesaj 14.52, 24 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Lütfen emailinizi kontrol edin[kaynağı değiştir]

Merhaba E-OS/Arşiv: Lütfen emailinizi kontrol edin! Konu: "The Community Insights survey is coming!" Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen surveys@wikimedia.org adresine e-posta gönderin.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, see my explanation here.

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.39, 24 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Venereturkey, siz bildirim yaptıktan 2:23:38 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 11.05, 3 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Mehmet Rafuk, siz bildirim yaptıktan 0:50:43 saat sonra Dr. Coal tarafından engellendi. Engel açıklaması :#1-Küfürlü değişiklik: (Hakaret). Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 15.27, 5 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İş birliği projesi ödülleri arşivi[kaynağı değiştir]

Arşiv'de yaptığınız güncelleme için teşekkür ederim. Yaptığınız değişikliğe ek olarak ileri seviye madde, biyoloji, siyaset, ulaşım ve video oyunu yıldızları da var.--EmreOsm95 (mesaj) 12.00, 7 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Rica ederim, tabii ki, onları da biraz sonra ekliyorum. Haftanın derecesi yıldızları maraton sayfasında yer aldığı için onlardaki eksikleri tespit etmek kolay, ama diğer yıldızlar için epey detaylı incelemek gerekiyor herkesi. Yeni haftalarda yeni katılımlarla buluşmak dileğiyle, sevgiler. LostMyMind (mesaj) 12.05, 7 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Ecelinim, siz bildirim yaptıktan 0:02:51 saat sonra Vikiçizer tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 18.00, 12 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba EmreOsm95,
43. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Vikiproje:Bilim tarihi/Kadınlar maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 06.53, 26 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
43. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Vikiproje:Bilim tarihi/Kadınlar maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında 10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 07.04, 26 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Bilim Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
43. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Vikiproje:Bilim tarihi/Kadınlar maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında Bilim Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 07.10, 26 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Kadın Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
43. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Vikiproje:Bilim tarihi/Kadınlar maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında Kadın Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 07.15, 26 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
43. Hafta İş Birliği Projesi'nde sizinle yarışarak 10 madde barajına ulaşmama ve bu sayede bir yıldız kazanmama vesile oldunuz. Bu ekip çalışması yıldızını kabul etmeniz dileğiyle. İyi vikiler Bacaisi (mesaj) 15.05, 26 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İBP - Teslim Edilememiş Yıldızların Tespiti Çağrısı[kaynağı değiştir]

Merhaba EmreOsm95.

2020'nin son haftalarına gelmekte olduğumuz şu günlerde, geçmiş bazı haftalarda İBP katılımcılarının hakettikleri bazı yıldızların arşive ve yıldız koleksiyonuna eklenmemiş olduğunu şans eseri farkettim. Takdir edersiniz ki, unutulan yıldızları bulmak için geriye dönük 40+ haftanın tek kişi tarafından kontrol edilmesi oldukça zor. Bu sebeple, herkes kendi kontrolünü kendisi yapıp, hak ettiğini düşündüğü ama alamadığı yıldızları haftasıyla birlikte bildirirse geriye dönük tekrar kontrol edip güncelleme yaparak yıl bitmeden herkesin koleksiyonunu olması gerektiği haline getirebiliriz.

Yıldızıma kavuşmak istiyorum diyen herkesi kendi eksik yıldızlarını tespit etmeye davet ediyorum. Tespitlerinizi bana mesaj bırakarak bildirebilirsiniz.

Geriye dönük yıldızlar şöyle dursun, bundan sonrasına bakalım diyenleri ise haftalık İBP'lerimize bekliyorum. Bu haftanın projesi "Meksika mutfağı maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir ve projeyi ilk beş sırada tamamlayan kullanıcılar, Yeme-İçme Yıldızı ödülünün de sahibi olacaktır.

Sevgiler, iyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 22.09, 27 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
24. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Açılması istenen maddelerin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.55, 28 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
24. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Açılması istenen maddelerin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.55, 28 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
27. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Wolf Kimya Ödülü sahibi maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.55, 28 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
31. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Meksika devlet başkanı maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.55, 28 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
33. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Marvel Sinematik Evreni maddesindeki kırmızılı maddelerin açılması konulu projedeki performansınız sonrasında İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.55, 28 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
35. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Birçok viki sürümünde yer alan ancak Türkçe Vikipedi'de bulunmayan maddelerin açılması konulu projedeki performansınız sonrasında İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.55, 28 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
36. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Birçok viki sürümünde yer alan ancak Türkçe Vikipedi'de bulunmayan Formula 1 Grand Prix maddelerinin açılması konulu projedeki performansınız sonrasında Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.55, 28 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Değişiklikler bekliyor![kaynağı değiştir]

Şu anda, Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 2.060 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Okuyucuların bilgiye hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için bekleyen değişiklikleri haydi hep birlikte eritelim!

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
44. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Şablon:Meksika mutfağı maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 06.55, 2 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Yeme-İçme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
44. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Şablon:Meksika mutfağı maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında Yeme-İçme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.02, 2 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

İBP için yeni ödül kutusu[kaynağı değiştir]

Selam EmreOsm95, sayfandaki İBP ödül şablonunu yeni oluşturduğum şablonla değiştirdim. Yıldız ve hafta bilgileri artık otomatik geliyor, sadece yıl ve kullanıcı adı belirtiyorsun. Sevgiler, iyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 15.04, 6 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
45. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "Azez Muharebesi (1030) maddesindeki kırmızı bağlantıların oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki yeni şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 06.38, 9 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Gelişmiş Yazar Nişanı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
45. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "Azez Muharebesi (1030) maddesindeki kırmızı bağlantıların oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Gelişmiş Yazar Nişanı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen yıldızlara buradan, bu yılın kazananlarına ve yıldız koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 06.38, 9 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

Merhaba EmreOsm95.

2020 46. Hafta İş Birliği Projesi'nin konusu, "Şablon:Pratt & Whitney hava aracı motorları maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz :)

 Not: Bu davet mesajı, proje önerileri sayfasında bu konu hakkında olumlu oy kullandığınız için size gönderilmiştir.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.32, 9 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

İş birliği projesi daveti[kaynağı değiştir]

2020 46. Hafta İş Birliği Projesi'nin konusu, "Şablon:Pratt & Whitney hava aracı motorları maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz.

İBP'de yeni ödül: Ekonomi yıldızı![kaynağı değiştir]

Ekonomi Yıldızı
Selamlar. İş birliği projesi ödüllerinin arasına yeni Ekonomi yıldızı katıldı! Ekonomi ile ilgili iş birliği projelerine katılın, bu yıldızı kaçırmayın! İyi çalışmalar!
Caskination ?
Bu mesajı almak istemiyorsanız Şablon:İşbirliği-davet/İstemeyenler sayfasına imzanızı ekleyiniz. MediaWiki message delivery (mesaj) 21.02, 12 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Ulaşım Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
46. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Pratt & Whitney hava aracı motorları maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Ulaşım Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 06.58, 16 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

İş birliği projesi daveti[kaynağı değiştir]

Selamlar. İş birliği projesinde bu haftanın konusu "Şablon:Queen ve Şablon:Queen şarkıları maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan göz atabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz. İyi çalışmalar!

Bu mesajı almak istemiyorsanız Şablon:İşbirliği-davet/İstemeyenler sayfasına imzanızı ekleyiniz.
Caskination ? 12.31, 24 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
49. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "Telif sorunları nedeniyle toplu silinen bazı edebiyat maddelerinin yeniden oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.23, 7 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Selamlar. İş birliği projesinde bu hafta "Tematik Yıldız Kampanyası" var! Projeye katılıp istediğiniz tematik ödülleri kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan göz atabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz. İyi çalışmalar!

Bu mesajı almak istemiyorsanız Şablon:İşbirliği-davet/İstemeyenler sayfasına imzanızı ekleyiniz.

Caskination ? 07.52, 7 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Zonguldak Vikiprojesine davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Zonguldak davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!
Zonguldak ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Zonguldak Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!--Kadıköylümesaj 18.55, 7 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Ermenistan vikiprojesine davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Ermenistan davetiyesi
VikiProje Ermenistan'a davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar bölümüne adınızı girip Vikiproje Ermenistan'ı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.

Huluxsi (mesaj) 12.56, 9 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Finlandiya vikiprojesine davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Finlandiya davetiyesi
VikiProje Finlandiya'ya davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar bölümüne adınızı girip Vikiproje Finlandiya'yı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.

Huluxsi (mesaj) 17.01, 9 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Zonguldak vikiprojesine davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Zonguldak davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!
Zonguldak ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Zonguldak Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Huluxsi (mesaj) 12.57, 12 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
50. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "TEMATİK YILDIZ KAMPANYASI" konulu projedeki performansınız sonrasında İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.40, 14 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Astronomi Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
50. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "TEMATİK YILDIZ KAMPANYASI" konulu projedeki performansınız sonrasında Astronomi Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.40, 14 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Ekonomi Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
50. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "TEMATİK YILDIZ KAMPANYASI" konulu projedeki performansınız sonrasında Ekonomi Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.40, 14 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Hukuk Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
50. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "TEMATİK YILDIZ KAMPANYASI" konulu projedeki performansınız sonrasında Hukuk Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.40, 14 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Kadın Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
50. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "TEMATİK YILDIZ KAMPANYASI" konulu projedeki performansınız sonrasında Kadın Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.40, 14 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Hacettepe Bby163 ödevi[kaynağı değiştir]

İyi çalışmalar 10 dakika önce açık içerik maddesi üzerinde değişiklik ve ekleme yaptım. Acaba yarın derste Prof. Dr. Yaşar Tonta hocam yapılan bu değişiklikleri görebilecek mi? Sanırım yaptığım değişiklikler silindi ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verir misiniz? İyi çalışmalar. Olgun Erdoğdu (mesaj) 20.55, 16 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

merhaba. imza kelimesinin kökü arapçadan geldiği için maddeye arapça kelimesini ekledim.SKAKS13 (mesaj) 11.54, 17 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

En İyi Arkadaşım sayfası[kaynağı değiştir]

EmreOsm95, lütfen o sayfanın geçmiş bölümündeki 2020 hariç bütün geçmişe gri renkli bir çizgi çekmenizi istiyoruz. Yanında da değişiklik özeti kaldırıldı yazısı yazsın. --92.44.156.48 10.35, 18 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Onemlidegil9, siz bildirim yaptıktan 0:08:46 saat sonra Vikiçizer tarafından engellendi. Engel açıklaması :#1-Küfürlü değişiklik. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 12.27, 18 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi[kaynağı değiştir]

Merhaba. 95.10.204.173, siz bildirim yaptıktan 0:26:24 saat sonra Vikiçizer tarafından engellendi. Engel açıklaması :#1-Küfürlü değişiklik. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 12.28, 18 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba EmreOsm95,
51. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "Başlığı olmayan kaynak içeren sayfaların bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 06.52, 21 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
51. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "Başlığı olmayan kaynak içeren sayfaların bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 06.54, 21 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

Merhaba EmreOsm95,

Kullanıcı sayfandaki İBP ödül kutusunun mansiyon başlıklı bölümünde de görüldüğü gibi, 2020 yılı içindeki İBP katılımlarının sayısının 19 olduğunu farkettim. İş Birliği Projesi'nde 20 hafta katılım gerçekleştiren katılımcılara verilen Makinevari Katılımcı Yıldızı'na sahip olmak için tek yapman gereken şey bu haftanın İBP'sine de katılmak. Sevgilerimle, --LostMyMind (mesaj) 19.47, 22 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Sizleri Kuzey Makedonya Vikiprojesine davet ediyoruz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Kuzey Makedonya davetiyesi
Vikiproje Kuzey Makedonya'ya davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar listesine adınızı ekleyip Vikiproje Kuzey Makedonya'yı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.


--Veselov350💬 08.48, 24 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhaba EmreOsm95.

2020 Aralık ve 2021 Ocak İş Birliği Projesi'nin konusu, Yapılacaklar listesindeki sayfaların oluşturulması ve geliştirilmesi olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilirsiniz!

Projeye katılımınızı bekleriz :)

Sevgiler. İyi vikiler. --Veselov350💬 07.53, 27 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Çakıroba maddesinde geri aldığınız değişiklik[kaynağı değiştir]

Merhaba EmreOsm95. Çakıroba maddesinde yaptığım değişikliği geri almış ve reklamdan bahsetmişsiniz. Yanılıyor muyum acaba diye Elli Yıl Sonra Kül kitabını açtım tek tek tararken kitabın daha başında denk geldim ki, ikinci sayfa 12. satırda söz konusu köyün ismi geçiyor (Tahir Musa Ceylan Elli Yıl Sonra Kül Kanat Kitap sayfa 2 2010). Değişikliğini geri aldığınız diğer adı geçen köy ve kasabalar için de aynı şey söz konusu ama kitabı tekrar okuyup yerleri tek tek belirleyemeyeceğim. Hani size iletmek istedim. Bu verdiğim bilgiler doğrudur. Ama Çakıroba'da olduğu gibi kaynak verin yaptığım değişiklikleri geri alacağım derseniz kitabı yeni baştan okumayı da göze alacağım. Reklamla ilgisi yok, ayrıntıcı ve titiz bir çalışmayla ilgisi var. Selam ve saygılarımla. Anabasis1944 (mesaj) 08.10, 27 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Makinevari Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
52. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "Kripto para birimi ile ilgili maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Makinevari Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. Ornek11222mesaj 06.04, 28 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Ekonomi Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
52. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "Kripto para birimi ile ilgili maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Ekonomi Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. Ornek11222mesaj 05.38, 28 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Camila Cabello[kaynağı değiştir]

Merhaba Kaç gündür Wikipediadan Camila Cabello Adlı sanatçının doğru bilgilerini aktarıp buraya yazmaya çalışıyorum fakat kafanıza göre düzenleyip bakmayıp gelin güvey oluyorsunuz? wikipediadan camila cabello diye aratıp bakarsanız ki ingilizceniz varsa bilgileri doğeu aktardıgımı goreceksiniz birkaç kere daha işinizi kotuye kullanip doğru bilgileri silmeye devam ederseniz sizi wikipedianın her hangi bir yöneticisine şikayet edeceğim insanların 50 saat çevirip attığı şeyi lütfen (...) silmeye çalışmayın teşekürler Onemlidegil9 (mesaj) 03.25, 29 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhaba @Onemlidegil9, öncelikle sakin olmalısınız. Yazdığınız mesaj hakaret sınırında ama heyecanınıza veriyorum. Türkçe Vikipedi'ye İngilizce ve Almanca'dan 100'den fazla madde çevirdim ve çeviri nasıl yapılır iyi bilirim (bkz. açtığım sayfalar). Çeviri yaparken madde içi kaynakları da aktarmanız gerekmektedir. Ayrıca emeğiniz bir yere kaybolmuyor. Yaptığınız değişiklikleri sayfanın geçmişinden görebilirsiniz. Lütfen çeviri konusunda bilgilenmek için Vikipedi:Çeviri grubuna bakın. İsterseniz gönüllü çevirmen olabilirsiniz.--EmreOsm95 (mesaj) 05.47, 29 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Konya Rixos Hoteli[kaynağı değiştir]

Merhaba, Rixos Konya Oteli’nin, 2018 yılında devredilip, isminin Grand Hotel Konya olduğunu ve otelin devri ile tüm yönetim kadrosunun da değişmiş, Rixos ile herhangi bir bağı kalmadığını kaynak göstererek belirttim. Ancak geri çevrildi. Bu bilgi yanlışlığını düzeltmemiz için ne yapmamız gerekir başka? Teşekkürler. --Selahattindokumaci (mesaj) 11.59, 30 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhaba @Selahattindokumaci, yaptığınız değişikliği geri aldığım açıklama kısmında kaynağın doğru gösterilmediğini ve kaynağın doğru bir şekilde gösterilmesi için Vikipedi:Kaynak göstermeye bakabileceğinizi belirtmiştim. Verdiğiniz bilgi doğru olabilir ancak güvenilir bir kaynağa da dayanmalıdır. Yaptığınız değişikliği sayfa geçmişinden görebilir ve geri getirebilirsiniz. İyi çalışmalar--EmreOsm95 (mesaj) 14.07, 30 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]


Hazal Adıyaman[kaynağı değiştir]

Merhaba. Doğum yılını 1994 değil 1989 olarak ben düzenledim. Gerekçem tartışma sayfasında yazıyor. Kendisi 1989 doğumludur. Tartışma sayfasında kanıtlar mevcut.176.234.231.188 14.49, 8 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba, değişiklik yaptıktan sonra açıklama kısmına da yaptığınız değişikliği yazarsanız ve/veya gerekli kaynakları madde içinde kullanırsanız bu tarz yanlış anlaşılmalar olmaz. Değişiklik yaparken açıklama yazmadığınız ve kaynak göstermediğiniz değişikliğinizi geri almıştım. Yaptığınız açıklama için teşekkür ederim.--EmreOS (mesaj) 16.37, 8 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]
  • Günde 100 lerde degisiklik yapıyorum. Hızlı hızlı yaparken açıklamaya fırsat bile olmuyor. Bazen yazıyorum bazen nedeni yazmıyorum. Dikkate alacağım. Kötü niyetli değilim sadece kendimi açıklamada ve iletişim aksakliğindan oluyor. İyi günler.176.234.231.188 17.28, 8 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]
Kötü bir niyetiniz olmadığından eminim. Bizler de devriye olarak değişiklikleri incelerken yol gösterici olarak değişiklik özetlerini dikkate alıyoruz. Ayrıca Vikipedi'de hesap açıp faydalı değişiklikler yaparak da katkılarınızı anonim IP adresine bağlamadan da yapabilirsiniz. İyi vikiler.--EmreOS (mesaj) 18.22, 8 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]

Düzenleme Onay[kaynağı değiştir]

Emre bey merhabalar. Öykü Karayel[1], Elçin Sangu[2] , Sumru Yavrucuk[3] sayfalarındaki düzenlemeleri kontrol eder misiniz?176.234.230.237 12.00, 16 Nisan 2021 (UTC)[yanıtla]

Leb demeden leblebiyi kapıyorsunuz![kaynağı değiştir]

Modern tarih maddesi konusunda iki gündür paragraflarca yazı yazarak açıklamaya çalıştığım şeyi tek cümleyle anladınız. Bu leblebileri hak ediyorsunuz.--Visnelma (mesaj) 09.15, 1 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Ermenistan vikiprojesine davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Ermenistan davetiyesi
VikiProje Ermenistan'a davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar bölümüne adınızı girip Vikiproje Ermenistan'ı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.

Huluxsi (mesaj) 17.36, 3 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
1. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kendisine hiç bağlantı verilmemiş (öksüz) maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 10.58, 11 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Kaynak Yıldızı
Uzun süredir sıkıntılı olan maddedeki kaynak iyileştirmeleriniz için. Dijkstra·ileti 13.37, 14 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba EmreOsm95,
2. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Çevrimiçi yemek siparişi maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 06.45, 18 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
2. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Çevrimiçi yemek siparişi maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 06.45, 18 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
2. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Çevrimiçi yemek siparişi maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 06.45, 18 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Yeme-İçme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
2. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Çevrimiçi yemek siparişi maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeme-İçme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 06.45, 18 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]


Merhaba @EmreOsm95 ben @Umut Kerem Altun DKM Tirpitz sayfasında yaptığım değişikliği yaparken "Nazilerin Mega Yapıları (Mega Savaş Gemileri)" videosundan yararlandım. Videonun adresini maalesef bulamadığım için yazamadım.En kısa zamanda düzeltmeye çalışırım. Verdiğiniz bilgilerden dolayı size teşekkür ederim.Umut Kerem Altun (mesaj) 11.45, 22 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba @Umut Kerem Altun eğer bahsettiğiniz belgesel YouTube'da varsa şablon:Video kaynağı ile kaynak göstererek bilgi ekleyebilirsiniz. Ayrıca mesaj bırakırken üstteki seçeneklerden "+" işaretini seçip başlık yazarsanız yazdıklarınızın takibi kolaylaşır. Bir sorunuz olursa yazmaktan çekinmeyin. İyi Vikiler.--EmreOsm95 (mesaj) 12.09, 22 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 3.'sü ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba EmreOsm95,
3. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan makam sahipleri maddelerine bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 3.'sü ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 06.40, 25 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
3. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan makam sahipleri maddelerine bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 06.40, 25 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Matthäus Hetzenauer[kaynağı değiştir]

Merhaba, Matthäus Hetzenauer maddesinde ki ilgili kategoriyi yanlışlıkla kaldırdım ve hemen bunu fark edince kategoriyi tekrar geri döndürdüm. Bir sorun bulunmamaktadır. İyi çalışmalar dilerim Grüne Augen1980 (mesaj) 21.29, 25 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Microsoft Office/ Symbian hakkında[kaynağı değiştir]

  Merhaba, Bugün Microsoft Office Mobile adlı sayfada yaptığım küçük bir değişiklik hakkında bir bildirimde bulunacağım.
Microsoft, 2012-2013 yılında Nokia ile yaptığı anlaşma üzerine Symbian Belle platformunu kullanan cihazlar için Microsoft Office Mobile 2012 sürümünü yayınlamış ve o tarihlerde Nokia kullanıcılarına Ovi Suite ve OTA güncelleme yöntemi ile 40MB'lık Microsoft Apps paketi ile yayınlanmıştır
Kaynak olarak bu siteleri göstereceğim
  https://blogs.windows.com/devices/2012/04/10/get-microsoft-office-for-symbian/
  https://www.zdnet.com/article/full-microsoft-office-mobile-now-available-on-select-nokia-symbian-phones/
  https://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/ms-office-farkli-sulara-girdi-20327902
Olabildiğimce Wikipedia'ya doğru bilgilerle desteklemeye çalışacağım. Teşekkürler :-) Bu imzasız yazı 61Mert61 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 15.18, 28 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]


Merhaba @61Mert61, yaptığınız değişikliği reddetmemin temel nedeni özette de belirttiğim üzere yazılım için Symbian desteği verilmiyor olması. Bundan dolayı bilgi kutusuna eklenmesinin doğru olmadığını düşünüyorum. Gösterdiğiniz kaynaklar ile bilgi eklemesi yaparsanız kimsenin itiraz edecek bir noktası olmaz. Katkılarınız için teşekkür ederim. İyi vikiler.--EmreOsm95 (mesaj) 21.13, 28 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Amaro Rodríguez Felipe[kaynağı değiştir]

Eksik bir ayrıntıyı düzelttim. Kabul edebilir misin Teşekkür ederim: Düzeltme.--87.223.37.247 19.13, 28 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
4. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:IATA üyeleri maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.02, 1 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Sürüm kontrolü[kaynağı değiştir]

Merhaba. Şu değişiklikleri onaylamışsınız. Ancak içerik, kullanılan kaynaklardan birebir kopyalanmıştı ve dolayısıyla telif hakkı ihlaline yol açıyordu. Söz konusu değişiklikleri geri aldım. Bilginize.--BSRF 💬 17.47, 4 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba @BSRF, bazen böyle telif ihlalleri kaçabiliyor. Yaptığınız değişiklikler ve uyarınız için teşekkür ederim. İyi vikiler.--EmreOsm95 (mesaj) 18.47, 4 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
5. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Desteklenmeyen parametre içeren kaynak kullanan sayfaların bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. Ornek11222mesaj 06.25, 8 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
5. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Desteklenmeyen parametre içeren kaynak kullanan sayfaların bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. Ornek11222mesaj 06.25, 8 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Ben teşekkür ederim.:)) RainingCats&Dogs (mesaj) 15.52, 8 Şubat 2021 (UTC)RainingCats&Dogs[yanıtla]

Sayfa Düzenleme Hk[kaynağı değiştir]

Selamlar EmreOsm95, Icrypex sayfasında güncellemeler yaptım. 2 yeni bilgi ekledim kaynaklarıyla birlikte. Rica etsem inceleyip onaylar mısın?--Yeldamergul (mesaj) 07.25, 9 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

@Yeldamergul, yaptığınız değişiklikleri onayladım. Kaynak olarak bir Tweet eklediğiniz gördüm. Tweet kaynağı eklerken Şablon:Twitter kaynağı'nı kullanabilirsiniz. Ayrıca güncelleme yaptığınız sayfaya mesaj bırakırken iç bağlantı verirseniz (Icrypex gibi) sayfayı bulmak daha kolay, hangi sayfayı düzenliğiniz daha net olur. İyi vikiler.--EmreOsm95 (mesaj) 07.34, 9 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Kaynak eklerken bahsettiğiniz şablonu bulamıyorum maalesef toplam 4 tane şablon var düzenleme ekranında. Şimdi aynı bilgilerle Beşiktaş(Basketbol takımı) sayfasındaki yeniden yapılanma kısmının el alt satırına yeni isimlerini "Beşiktaş Icrypex" olarak ekleyeceğim. --Yeldamergul (mesaj) 07.44, 9 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]
Beşiktaş sayfasında isimler yanlış yazılmıştı onları düzenledim. Bir de tarihçe kısmındaki yeniden yapılanma satırına, sponsordan ötürü isim değişikliğini ekledim. Lütfen o sayfayı da inceler misiniz? Çok teşekkürler.--Yeldamergul (mesaj) 07.54, 9 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Hızlı Silinmeye Aday uyarısı[kaynağı değiştir]

İyi günler. Oluşturmuş olduğum "Skala Yapım" maddesi hızlı silinmeye aday gösterilmiş. Yapım firmasının ulusal basında yayınlanmış ve hâlen devam eden dizi ve programları mevcuttur. Bu yapımların bir kaç tanesi hakkında Vikipedi'de madde oluşturulmuş daha önce. Kaynaklar çok fazlaydı fakat aralarından farklı sitelerdeki ve farklı içerikli haberleri kullanmayı tercih ettim görüntü kirliliği olmaması açısından. Kanıtlanabilir olması için daha fazla kaynak ekleyebilirim. Kayda değer olmadığı yönünde işaretlenmiş fakat projeleri star tv, kanal d gibi ulusal kanallarda hâlen yayındadır. Bu projeler kayda değer sayılırken(vikipedi'de bulunmakta), yapım şirketleri nasıl kayda değer sayılmıyor anlayamadım. Şuradan baktığımda "Bir şirket, grup, örgüt vb. eğer ikincil kaynaklar tarafından konu edilmişse kayda değerdir. Bu kaynaklar güvenilir ve söz konusu örgütten bağımsız olmalıdır. Konunun yeterince derinlemesine işlenmemişse kayda değerliğin ortaya konabilmesi için birden fazla bağımsız kaynak gösterilmelidir. Konunun ikincil kaynaklar tarafından işlenişi yüzeysel veya tesadüfi nitelikte ise bu kayda değerliği belirlemek için yeterli değildir. Kayda değerlik bir kere belirlendikten sonra, maddenin içeriğini zenginleştirmek için birincil kaynaklara başvurulabilir. Nihaî ve en önemli şart, madde içeriğinin atfedilebileceği güvenilir yayımlanmış kaynakların olmasıdır." maddesini sağladığını görebiliyorum. Lütfen sayfayı inceler misiniz tekrardan?--Ademgelimcik (mesaj) 08.39, 10 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

İyi günler @Ademgelimcik. Sayfaların hızlı silinmesi sürecinde karar yetkim olmadığı için size yardımcı olamayacağım. Endişelerinizi Skala Yapım'ın tartışma sayfasında belirtebilirsiniz. İlgili sorumlu argümanlarınızı dikkate alacaktır.
İyi vikiler.--EmreOsm95 (mesaj) 08.49, 10 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi[kaynağı değiştir]

Merhaba. 37.130.66.43, siz bildirim yaptıktan 3:23:43 saat sonra Dr. Coal tarafından engellendi. Engel açıklaması :#1-Küfürlü değişiklik. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 14.54, 19 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba, son baskıyı kabul edebilirsiniz, teşekkürler: Pedro de Betancur.--87.223.99.19 15.22, 19 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
8. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kategori:Yazım ve noktalama yanlışları içeren maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 20.22, 3 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
9. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kategori:Güncellenmesi gereken maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 12.58, 8 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Değişiklik[kaynağı değiştir]

Amerika yerlileri sayfasını İngilizce versiyonunda ki kaynaklarına göre düzenlemiştim neden eski haline getirdiniz? Sayılarda hatalar var. Firatlal (mesaj) 11.30, 11 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba @Firatlal, yaptığınız değişikliklerde eklediğiniz kaynaklardan bazılarında İspanyolca bilgiye ulaşılamadı tarzı bir ifade yer alıyordu. Ayrıca değişiklik özetinde İngilizce versiyonuna göre düzenlediğinizi görmediğim için ve kaynakları yetersiz bulduğum için geri aldım. İngilizce sayfayı kullanarak bilgi aktarmanız oldukça yararlı bir iş. Yaptığınız değişikler sayfanın geçmişinde kayıtlı. İngilizce sayfadan kaynakları eksiksiz aktarırsanız kaynaklarla ilgili sorun da çözülmüş olur. İyi vikiler, --EmreOsm95 (mesaj) 11.56, 11 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
10. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kadınlarla ilgili maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 07.14, 16 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba EmreOsm95,
11. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Almanya'daki otoyollar maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.09, 22 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]


İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
11. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Almanya'daki otoyollar maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.09, 22 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]


İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Ulaşım Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
11. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. Şablon:Almanya'daki otoyollar maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında Ulaşım Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.09, 22 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi[kaynağı değiştir]

Merhaba. 212.47.137.193, siz bildirim yaptıktan 0:24:18 saat sonra Chansey tarafından engellendi. Engel açıklaması :#1-Küfürlü değişiklik. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 07.02, 23 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi[kaynağı değiştir]

Merhaba. 212.47.140.49, siz bildirim yaptıktan 0:43:07 saat sonra Dr. Coal tarafından engellendi. Engel açıklaması :#1-Küfürlü değişiklik. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 07.15, 23 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

İlker Kaleli sayfasındaki resim[kaynağı değiştir]

Merhaba İlker Kaleli sayfasındaki resim teliflidir. Direk alınmış [4] buradan 85.104.130.251 08.44, 25 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Hatice Aslan sayfasındaki resimde telifli lütfen onaylamayın bunları [5] buradan alınmış 85.104.130.251 08.46, 25 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Diclenehriiii kullanıcısının eklediği tüm resimler telifli sakın onaylamayın 08.48, 25 Mart 2021 (UTC)

Merhaba, ben sisteme eklenen görselleri değil, yapılan değişiklikleri onaylıyorum. Eğer görsellerde telif varsa (ki var diyorsunuz) bu görseller Vikipedi'den, dolayısıyla da tüm sayfalardan silinir.--EmreOS (mesaj) 08.50, 25 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Spor Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
12. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:FIBA Avrupa federasyonları maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Spor Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 08.15, 29 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba EmreOsm95,
13. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Suç patronları listesindeki kırmızı maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 12.10, 5 Nisan 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
13. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Suç patronları listesindeki kırmızı maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 12.10, 5 Nisan 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba EmreOsm95. Gönüllü çevirmen grubunda olduğunuz için size sormak istedim. "This list includes games developed or published by Square Enix after its formation and released for mobile platforms such as non-smartphone mobile phones, mobile operating systems such as iOS and Android, or the GREE service, rather than as retail games." ifadesini Türkçe'ye çeviremedim. Yardımcı olabilir misiniz? :) Robingunes; 13.14, 21 Nisan 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba Robingunes, yazdığınız metin şu şekilde çevrilebilir bence:
Bu liste Square Enix tarafından şirketin kurulmasından itibaren şirket tarafından geliştirilen veya yayınlanan oyunları içerir. Bu oyunlar tekli şekilde piyasaya sürülmeyip eski tür cep telefonları ile iOS ve Android gibi mobil işletim sistemleri veya GREE hizmeti aracılığıyla kullanıma sunuldu.
Umarım tatmin edici olmuştur.--EmreOS (mesaj) 19.16, 21 Nisan 2021 (UTC)[yanıtla]
Çok teşekkür ederim. Çok isabetli bir çeviri olmuş. Robingunes; 20.23, 21 Nisan 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
17. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan kişiler kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 11.40, 3 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba EmreOsm95,
18. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kategori:Tanımlanmamış parametreler içeren kitap bilgi kutusu kullanılan sayfaların bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 12.32, 10 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

Kullanıcı engel talebi bildirimi[kaynağı değiştir]

Merhaba. 85.101.254.30, siz bildirim yaptıktan sonra 24 saat geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 18.51, 24 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

Teşekkür, Talep ve Haksız Silme Talebi[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Öncelikle "Haydarpaşa Lisesi" sayfasında yaptığım değişiklikleri onayladığınız için teşekkürler. Birkaç yeni değişiklik daha yaptım ve bunlar büyük değişiklikler. Müsait olduğunuzda inceleyebilirseniz sevinirim. Ayrıca "Haydarpaşa Lisesinde öğrenim görenler listesi" adlı bir sayfa oluşturdum. Ancak bir devriye, bu sayfanın kayda değer olmadığını düşünerek silme talebinde bulunmuş. O konuda da yardımcı olabilir ya da en azından tartışma kısmında fikrinizi beyan edebilirseniz sevinirim. Bu imzasız yazı DarkCommander28 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 22.10, 2 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]

Değişiklik onayı[kaynağı değiştir]

Cumali Koçovalı, Selim Koçovalı, Yamaç Koçovalı, Efsun Kent ve İdris Koçovalı maddelerini kontrol eder misiniz BirDeli01 (mesaj) 11.01, 14 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]

Selam. Geçen yıl çevirerek hazırladığın Hepatit B maddesi oldukça kapsamlı ve güzel gözüküyor. Eline sağlık. Ben de oraya Türkiye'de güncel durumu eklemeyi düşünüyorum. Maddeyi KMA veya SMA olarak da önerilmesini düşünür müsün? --Tanyel (mesaj) 15.44, 22 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba Tanyel, Hepatit B maddesinin KMA veya SMA olması elbette güzel olur ancak benim tıbbı konularda bilgim oldukça sınırlı olduğu için bu maddeyi alanında uzman birinin de elden geçirmesi doğru olacaktır. Ayrıca Türkiye'de özelinde Hepatit B üstüne bir başlık açılması maddenin içeriğine büyük katkı sağlayacaktır.--E-OS (mesaj) 08.47, 24 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]
E-OS merhaba, epey bir uğraşıdan sonra SMA düzeyine getirebildiğimi düşünüyorum. Sen de bir göz atıp görüşünü bildirirsen (madde oylaması açısından değil de son hali açısından) sevinirim. Yeniden eline sağlık.--Tanyel (mesaj) 09.53, 26 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]

Sayfa silinmesi talebi[kaynağı değiştir]

İyi günler, Turna-g sayfası zaten daha önce bulunan TUSAŞ Turna sayfasının önceki versiyonu. Her ne hikmetse ikisi de duruyor. Hatta Turna'nın İngilizce sayfası, doğrudan Turna-g sayfasına yönlendirme yapıyor. Ben de bu durumdan kurtarmak için Turna-g sayfasının içeriğini temizleyip TUSAŞ Turna sayfasına yönlendirme yaptım. Bu sebeple Turna-g sayfasının silinmesini talep ediyorum. İyi günler. — Bu imzasız görüş Slh7477 (mesajkatkılar) tarafından 17.03, 2 Eylül 2021 (UTC) (UTC) tarihinde eklenmiştir.[yanıtla]

Merhaba @Slh7477, Turna-g sayfasının silinmesi yönündeki talebinizi Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar altındaki adımları takip ederek gerçekleştirebilirsiniz.--E-OS (mesaj) 09.03, 3 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

İçerik Kontrol[kaynağı değiştir]

Merhaba, https://tr.wikipedia.org/wiki/Pre-Production makalemin, araştırma kaynağı olan makale platformum aremajans.com sebepsizce kaynaktan çıkarıldı ve spam listesine eklendi. Bu tamamen Dr. Coal isimli yazar tarafından kişisel görüş niteliğinde yapılmış bir değişikliktir. Makalemin geçmişini inceleyerek, kural ihlali oluşturmayan kaynakçamı yeniden değerlendirmenizi rica edebilir miyim?

Merhaba, devriye olarak yaşadığınız sorunun çözümü konusunda size yardımcı olamam. Konu yetki alanımın dışındadır.--E-OS (mesaj) 07.24, 9 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikipedi'ye Kayıt Olma Tarihi[kaynağı değiştir]

Merhabalar E-OS, ana sayfanızda bu kullanıcı 9 yıl 8 ay 2 gün şeklinde bir bilgi bulunmakta. Acaba tam olarak bunu nasıl yaptınız, yani kayıt olma tarihini hatırlamak mı gerekiyor, yoksa bir yerden görebiliyor muyuz? Şimdiden teşekkürler. Honyey (mesaj) 19.26, 16 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba Honyey, kullanıcı sayfamdaki Şablon:Kullanıcı Viki yaşı ile çıkan kutucuğu sorduğunuzu tahmin ediyorum. Kayıt olma tarihinizi arama kutusunun solundaki "Kullanıcı" başlığı altında "Kullanıcı günlükleri", açılan listede "Tüm günlükler"i seçerek bulabilirsiniz. Açılan listedeki en eski (yani ilk) madde üye olduğunuz tarih. İyi vikiler --E-OS (mesaj) 19.35, 16 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın, peki başlattığım sayfalar sayısını görebiliyor muyuz acaba? Honyey (mesaj) 19.55, 16 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba Honyey, Kullanıcı-Analiz-Oluşturulan sayfalar ile bulabilirsiniz. İyi vikiler --E-OS (mesaj) 20.04, 16 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Rica etsem biraz daha açıklayabilir misiniz? Arama kutusunun solunda bende "Kullanıcı" değil "Daha fazla" seçeneği var. Honyey (mesaj) 20.37, 16 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Tamam sanırım buldum, "Katkılar" bölümünün en altına inmek gerekiyormuş. Honyey (mesaj) 21.11, 16 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba Honyey, kullanıcı sayfanızdan gördüğüm kadarıyla sorunu çözmüşsünüz. İyi vikiler --E-OS (mesaj) 20.49, 17 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Kontrol edilmesi gereken madde[kaynağı değiştir]

Merhaba, Hearts of Iron IV maddesi uzun zamandır inceleme bekliyor. Lütfen kontrol edermisiniz. TheRPacK (mesaj) 06.50, 26 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Bursa'ya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Bursa davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!
Bursa ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Bursa Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Kadıköylümesaj 09.04, 27 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Zonguldak'a davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Zonguldak davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!
Zonguldak ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Zonguldak Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Kadıköylü Mesaj11.34, 5 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Almanca madde çeviri yardımı ve isteği[kaynağı değiştir]

Merhaba @E-OS. Nasılsınız? Almancanızın Kullanıcı:de-5 düzeyi kategorisinde olduğunu ve de aktif olduğunuzu görünce size yazmak istedim. Vikipedi'de hentbolcu maddeleri açıyorum. Hentbolcu maddeleri genel anlamda Almanca Vikipedi'de daha iyi bir şekilde yazılmış. Bunda galiba hentbol sporunun Almanya'da daha popüler olmasının bir etkisi var sanırım. Benim de Almancam hiç olmadığından çeviri programından yararlanmaktayım fakat madde yazarken birebir çevrileni yazmayıp kendi cümlelerimle anlam bütünlüğünü bozmadan yazmaya çaba gösteriyorum. Tabi ne kadar doğru yapıyorum işte orası net değil. İyi derecede Almanca bilen bir başka kullanıcının iş birliğine ihtiyaç duyuyorum. Acaba birkaç maddenin çevirisi konusunda bana yardımcı olabilir misiniz?--Ali95Acar (mesaj) 19.48, 11 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Friends daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Friends davetiyesi
Merhaba E-OS/Arşiv, Friends ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Friends Projesi'ne katılmak için sizi davet ediyoruz. Daha fazla bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar --MediaWiki message delivery (mesaj) 18.40, 21 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

--07 (mesaj) 18.40, 21 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Nikol Paşinyan Düzenlemesi Hk.[kaynağı değiştir]

Üstadım, öncelikle iyi günler diliyorum. Yaklaşık 10 gün önce, "Nikol Paşinyan" sayfasının Türkçe haline düzenleme olarak Rusça tercümesini eklemiştim. Şahıs Ermeni olduğu için Rusça tercümesine gerek yoktur, diye bir açıklama girmişsiniz. Ve ret vermişsiniz beraberinde. Fakat, şöyle bir durum var benim gözlemlediğim. Levon Ter-Petrosyan'ın [1] Türkçe sayfasında Rusça tercümesi de yazmaktadır. Ayrıca, Ermenistan eski Sovyet ülkelerinden olmakla birlikte konudaki a.g.ş. Ermenistan SSC doğumludur baktığımızda. Ve diğer a.g.ş. ise Halep doğumludur. O sayfada Rusça Tercümesi olup da, bu sayfada olmaması bana çok saçma geliyor.

Teşekkürler,

Saygılarımla

Rıza-bey (mesaj) 21.30, 25 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Dipnot: a.g.ş.-adı geçen şahıs

Merhaba Rıza-bey, konu ile ilgili yazdığınız için teşekkür ederim. Şahsen Levon Ter-Petrosyan'ın sayfasında da Rusça tercüme bulunmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu düşüncedeki gerekçem; Ermenistan'da konuşulan dilin Ermenice olması ve Ermeni alfabesinin kullanılması. Sizin Rusça tercümenizi geri almamın nedeni de bu akıl yürütmeye dayanıyor. Ayrıca hem Nikol Paşinyan'ın hem de Levon Ter-Petrosyan'ın İngilizce, Almanca, Azerice ve Ermenice sayfalarında adlarının Rusça tercümesi yok. Bu durum Türkçe Vikipedi'ye özgü bir durum gibi gözüküyor. İyi vikiler--E-OS (mesaj) 07.50, 26 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Kanal_6

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/MasterChef_T%C3%BCrkiye bu 2 sayfayı kontrol edermisin ? Blue800 (mesaj) 07.20, 28 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Friends İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

Selamlar E-OS/Arşiv! Vikiproje Friends iş birliği projesinde bu ayın konusu Friends bölümlerinin maddelerinin açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 15.28, 28 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

--07 (mesaj) 15.28, 28 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar Bankalar'daki ekledim resimleri neden boyutunu değiştirdiğinizi soramak istedım, bence büyük boyut daha güzel oluyor. T-Cyborg-T (mesaj) 11.12, 26 Eylül 2022 (UTC)[yanıtla]

Merhaba @T-Cyborg-T, eklediğiniz görseller çok büyük kaldığı için sayfanın tamamını kaplıyordu. Okuma rahatlığı açısından "küçükresim" formatına geçirdim.--E-OS (mesaj) 11.20, 26 Eylül 2022 (UTC)[yanıtla]

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

Accolade.png adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

Accolade.png adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  20.43, 3 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]

  1. ^ (Ermenistan 1. Cumhurbaşkanı)