Kullanıcı mesaj:Superyetkin/2011-3

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Antiemetik(ler)?[kaynağı değiştir]

Merhaba. Şu ulamın adı tekil mi olmalı, çoğul mu? Ulamdan ulama yönlendirmeleri ayıklarken karşıma çıkınca bir sorayım dedim. Teşekkürler. --Superyetkinileti 00:37, 1 Temmuz 2011 (UTC)

Selamlar. Çok güzel yakalamışsınız, şu kategoriden kategoriye yönlendirmeler ciddi sıkıntı gerçekten. Çoğul olması uygun olur, antiemetikler demek lazım kategori adı olarak. Kategori temizlemeleri için ellerinize sağlık, kolaylıklar--Merube 89msj 00:40, 1 Temmuz 2011 (UTC)
Teşekkürler, geç kalmış bir bahar temizliğine giriştim bu ara --Superyetkinileti 00:43, 1 Temmuz 2011 (UTC)

Pavia Muharebesi[kaynağı değiştir]

Selam Yetkin, Pavia Muharebesi maddesinin %96'sı bitti. Çok fazla vaktim olmadığı için hemen bitiremedim, iki üç gün sürdü çalışma. Kral Francis, esir düştükten sonra annesine bir mektup yazmış. Mektupta "To inform you of how the rest of my ill-fortune is proceeding, all is lost to me save honour and life, which is safe..." diyor. Bu cümlede bir anlatım bozukluğu mu vardır anlamadım gitti, kelimelerin anlamı açık ama cümle anlamsız oluyor. Lütfen yardımcı olur musun? İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 14:56, 1 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba. Bu çok özel bir kalıp. Tümcenin özgün biçimi sanırım şöyle:
"To inform you of how the rest of my ill-fortune is proceeding, all is lost to me, save that honour and life, which is safe..."
tümcecik_1, save (that) tümcecik_2 yapısı birinci ve ikinci tümceciğin anlamca karşıt olduğu durumlarda kullanılıyor. Bu durumda çeviri şöyle olmalı:
"Kötü şansımın nasıl sürdüğünü soracak olursan şunu bilmeni isterim: Her şey karanlık, onurum ve şu an için tehlikede olmayan yaşamımdan başka."
--Superyetkinileti 20:51, 1 Temmuz 2011 (UTC)
Çok teşekkür ederim Yetkin, cümleyi anlamamakta suçum yokmuş aslında . Bu arada Pavia Muharebesi maddesi hazır, düşünceni duymak isterim. İyi vikilemeler, saygılar... --Berm@nyaİleti 00:00, 2 Temmuz 2011 (UTC)
Güzel bir çalışma, elinize sağlık. --Superyetkinileti 00:57, 2 Temmuz 2011 (UTC)

Ben wikipedia ya yeni katıldım ve bir çeviri yaparak katkıda bulunmak istedim...
saatlerce uğraştım fakat gönderim silindi...
Tecrübem yok, resim ekleme konusunda sorun yaşıyorum.
wiki standartlarına uygun maddeleri nasıl hazırlayabilirim.

Teşekkürler. Kolay gelsin... Bu imzasız yazı Wellknowner (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 2 Temmuz 2011

Merhaba. Sorunuzun yanıtı şu sayfada bulunmaktadır. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:23, 2 Temmuz 2011 (UTC)

Paramilitary[kaynağı değiştir]

İyi akşamlar Superyetkin. Paramilitary sözcüğünü yarı-askeri dışında başka bir şekilde çevirebilir miyiz? Var mı öyle bir kullanımı?--Reality 20:14, 2 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba. Bildiğim kadarıyla başka bir karşılığı yok. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 20:17, 2 Temmuz 2011 (UTC)
Tekrardan bir sorum daha olacak Superyetkin. Kullanıcı:Reality006/Çalışma maddesinde flag yazan kısmın İngilizcesindeki gibi küçük olmasını istiyorum. Onu nasıl yapacağız. Aynen kopyaladım buraya üzerinde değişiklik yapmadım ama sanırım class diye bir olay var. Vikihaber'de bir ara sorun yaşamıştık medyavikiye ekleniyor sanırım. Bir bakabilir misin?--Reality 20:43, 2 Temmuz 2011 (UTC)
Sayfayı tümüyle Türkçeleştirdiğinizde flag sütunu altında yalnızca bayraklar kalacak ve görünüm düzelecektir. --Superyetkinileti 20:48, 2 Temmuz 2011 (UTC)

Teşekkürler Superyetkin.)--Reality 20:49, 2 Temmuz 2011 (UTC)

Superyetkin Wikied nasıl kullanılıyor biliyor musun? Kullanıcı:Reality006/Çalışma sayfasındaki tüm yazıları otomatik olarak değiştirebiliyormuş. Mesela country >>> ülke gibi.--Reality 22:55, 2 Temmuz 2011 (UTC)
Hayır, kullanmadığım için bilmiyorum. Çok güç olmasa gerek --Superyetkinileti 22:59, 2 Temmuz 2011 (UTC)

yeni kullanıcı[kaynağı değiştir]

Selam.

Antandre adlı kullanıcının yeni açtığı maddelere bir bakar mısın ? Emyilmesaj 01:40, 3 Temmuz 2011 (UTC)

Maddelerin elden geçmesi gerekiyor. Onun dışında pek bir sorun göremedim. İyi vikiler. --Superyetkinileti 01:46, 3 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba Yetkin, bizde küçük araçlardaki WikiEd sürümü en son sürüm değil. MediaWiki:Gadget-wikEd.js sayfasındaki kodu şu şekilde değiştirebilmek mümkün mü?

// install [[Wikipedia:User:Cacycle/wikEd]] in-browser text editor
document.write('<script type="text/javascript" src="'
+ 'http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=User:Cacycle/wikEd.js'
+ '&action=raw&ctype=text/javascript"></' + 'script>');

Böylece son sürüm gelecek, düzgün şekilde de çalışıyor. Sevgiler --Duke ϡ»» ileti ^^ 01:59, 3 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba Yetkin, Şablon:Belgeleme'de yaptığın şu değişikliği gördüm. Alt sayfaların /doc değil de /belge olarak açılması bu değişiklik yetiyor mu yoksa başka bir yerlerde başka şeyleri de değiştirmek gerekli mi? Sevgiler --Duke ϡ»» ileti ^^ 02:03, 3 Temmuz 2011 (UTC)

Wikied tamamdır. Belgeleme alt sayfalarının /belge olarak açılması yeterli. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 02:07, 3 Temmuz 2011 (UTC)
Wikied için teşekkürler. Belgeleme olayını tam anlatamadım. Mesela Vikihaber'de oluştur deyince direkt doc olarak madde açıyor. Ama Vikipedi'deki artık değişmiş oluştur deyince /belge olarak maddeyi açıyor.--Duke ϡ»» ileti ^^ 02:10, 3 Temmuz 2011 (UTC)
Sanırım şimdi oldu. --Superyetkinileti 14:25, 3 Temmuz 2011 (UTC)

Senin nicki değiştirelim, Superman yapalım dostum=) Eline sağlık.--Duke ϡ»» ileti ^^ 15:07, 3 Temmuz 2011 (UTC)

"Tartışma henüz sonuçlanmamış."? Tartışma sayfasında herhangi bir yorum yok ki. 17 gün yeterli bir süre değil mi? — Jimbo 20:54, 3 Temmuz 2011 (UTC)

Hayır, 17 gün yeterli değil. Vikipedi'de kararlar toplulukça alınır. Tartışmaya ilgi çekmek için köy çeşmesini kullanabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 20:57, 3 Temmuz 2011 (UTC)
Önce "17 gün yeterli değil" deyip ardından başka bahaneler üretmeniz şaşırtıcı. "Vikipedi'de kararlar toplulukça alınır." ama IP'ler dahi madde açabilir. Aktif topluluk bir gün binlerce kişiye ulaşırsa hepsini dinleriz... — Jimbo 21:04, 3 Temmuz 2011 (UTC)
Bahane? Bir maddenin adının değiştirilebilmesi için en azından konuyla ilgili kişilerin görüş belirtmeleri beklenmeli. Tartışma sayfalarının görevi de budur. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 21:08, 3 Temmuz 2011 (UTC)

Konuyla ilgili kişiler kim? Bu konuda yorum yapmak için gey olmak gerekmiyor; eğer kastettiğiniz buysa. Aksi halde, yorum gelmemişse bu konu (ad değişimi) yeterince ilgi çekmemiştir zaten. Bu dil ile ilgili bir mevzu, 17 gün boyunca karşı yorum gelmiyorsa bunun tartışma sayfasına yorum yapmayanın sorunu olması gerekmez mi? Tartışma sayfalarının önemini söyleyen sizdiniz. Tekrar söylüyorum eğer sıkıntı günse, (örneğin) 1 ay bekleyelim diyorsanız tamam; ancak bana topluluğun karar almasından bahsetmeyin, o konuda ciddi sıkıntı var. Ayrıca bizde şöyle bir şey kullanılıyor mu? — Jimbo 21:36, 3 Temmuz 2011 (UTC)

Burada önemli olan süre değil aslında. Bu tür değişiklikler için konuya dikkat çekmek ve olabildiğince geniş katılımlı kararlar almamız gerekir. Bunu yapmazsak kısır taşıma savaşlarının önüne geçemeyiz. Ayrıca, konuyla ilgili kişilerle kast ettiğim gay kişiler değildi. Bir tartışmada her kullanıcı görüş belirtebilir, ancak topluluğun belirli bir bölümü türlü nedenlerle bu tür tartışmalara girmek istemiyorsa en azından ilgili kişilerin görüşleri alınır ve uzlaşma aranır. Demek istediğim buydu.
Tartışma sayfalarında genellikle o tür arşivleme şablonları kullanmıyoruz. Bunun nedeni, bir tartışmayı sonuçlandırmak için bu tür araçlara gerek olmaması. Uzlaşının sağlanıp sağlanmadığına ilişkin ortak sağduyu işi kotarıyor
İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 21:53, 3 Temmuz 2011 (UTC)
Ben de diyorum ki bahsettiğiniz "ilgili kişiler" yok anlaşılan. Neyse... — Jimbo 09:37, 4 Temmuz 2011 (UTC)

İş birliği vakti![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi için katılım çağrısı!

2011'in 27. haftasının projesi olarak Second Ostend Raid maddesinin çevrilmesi ve SM yapılması seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Berm@nyaİleti 00:57, 4 Temmuz 2011 (UTC)

Ufak bir çeviri[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin. Sence şu cümle daha iyi nasıl çevrilebilir? İngilizcem ve Almancam pas tuttu. Çevirdiğimden emin olamıyorum.--Reality 20:38, 4 Temmuz 2011 (UTC)

"Türkiye'nin yedek personelinin 50.000'i jandarma birliklerinden oluşmaktadır." da denebilir. --Superyetkinileti 20:41, 4 Temmuz 2011 (UTC)
Tekrardan merhabalar Superyetkin.) şurda Kullanıcı:Kubra'nın Kullanıcı:Noumenon'un eski hesabı olduğu görülüyor. Ancak Kubra Kullanıcı:Erdemsenol kuklasıymış. Bu nasıl olmuş:)?--Reality 23:09, 4 Temmuz 2011 (UTC)
Noumenon yeni kullanıcı adını 30 Ocak 2006 tarihinde almış. Kubra adlı kukla ise bu adla daha sonraki bir tarihte hesap açmış ve o adı kullanmaya başlamış. Umarım sorunuzu yanıtlayabilmişimdir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 23:23, 4 Temmuz 2011 (UTC)

Ad değişiklikleri[kaynağı değiştir]

yetkin selam, bazı isim değişiklikleri yapmışsın ki, geçmişte tartışmalara neden oldukları için bu şekilde değiştirmek doğru olmuş mu? Zübeyde Hanım unvan içerdiği için, PKK de kısaltma olduğu için.. bu durumda birçok başka kısaltma da gündeme gelebilir. kolay gelsin. --ki bl 06:39, 6 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba. PKK için herhangi bir değişiklik yapmadım. Yalnızca Tartışma:Partiya Karkerên Kurdîstan sayfasında unutulmuş yorumları taşıyıp geçmişleri birleştirdim. Zübeyde Hanım maddesi için ise önceki ad değişikliği Takabeg tarafından tartışmadan yapılmış. Evet, madde adlarında unvan kullanmamamız daha iyi olur, ancak başka çaremiz yoksa ne yapacağız? Rapsar'ın önerisini haklı buluyorum. "Zübeyde" adı bu madde için hiç uygun değil. Meryem (İsa'nın annesi) gibi adlandırmalar daha doğru sanırım. Yine de, konuyu tartışmaya açabilir ve topluluğun görüşlerini alabiliriz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:27, 6 Temmuz 2011 (UTC)
selam, ben nedense madde o isimde değildi diye hatırlıyorum, daha önce değiştirilmiş galiba. diğerinde ise başka çaremiz yok mu emin değilim.. neyse dursun bakalım.. :) kolay gelsin. --ki bl 19:55, 6 Temmuz 2011 (UTC)

Selam Yetkin. Vikipedi:Seçkin resim adayları/Battle of Stalingrad.png SRA'sını açtım ama sonra vazgeçtim, sayfayı silmen mümkün mü? Hiçbir oy - görüş yok, SRA sayfasına da eklenmedi. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 15:50, 6 Temmuz 2011 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 18:30, 6 Temmuz 2011 (UTC)
Merhaba, lütfen kullanıcı sayfamı siler misiniz? İyi vikilemeler, hürmetler... --Berm@nyaİleti 23:17, 7 Temmuz 2011 (UTC)
Kaleminiz kırılmasın. --Superyetkinileti 23:36, 7 Temmuz 2011 (UTC)

Ahiler maddesi ahilik maddesi ile birleşmiştir. İlk paragrafa bakabilirsin. Ahiler sayfasındaki tablonun konuyla zaten ilgisi yok. Bu yüzden tablo aktarılmamalı. Yani birleştirme için gerekli koşullar oluşmuş durumda.--ŞehinŞah 07:57, 9 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba. İkinci paragrafın da aktarılması gerekiyor. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 14:57, 9 Temmuz 2011 (UTC)

Birleştirme[kaynağı değiştir]

Merhaba. Tartışma:Gay ile Tartışma:Gey'in birleşmesi gerekmez mi? — Jimbo 17:09, 9 Temmuz 2011 (UTC)

Anımsatma için teşekkürler. Geçmişler birleştirildi. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:23, 9 Temmuz 2011 (UTC)

Israrlı Değişiklik[kaynağı değiştir]

Merhaba. bu sayfadaki son değişikliklere bakıp, nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini açıklayabilir misiniz? n a z i f i l b e k 10:50, 11 Temmuz 2011 (UTC)

İlgili kullanıcı uyarıldı Bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 15:09, 11 Temmuz 2011 (UTC)

F1 Barnstarı[kaynağı değiştir]

Teşekkürler
F1 Yıldızı

27. Hafta İş Birliği Projesi İkinci Ostend Baskını'na yaptığınız katkılardan dolayı teşekkürler. Başta bu proje olmak üzere, tüm iş birliği projelerine katılımızla projenin yürümesine yardım ettiğiniz, projenin hızlanmasını sağlayarak projenin F1 pilotu olduğunu için bu F1 barnstarını size hediye ediyorum. --Duke ϡ»» ileti ^^ 14:53, 11 Temmuz 2011 (UTC)

Yıldız için teşekkürler. İş birliği projesini hep birlikte ayakta tutmayı başaracağız gibi geliyor bana --Superyetkinileti 15:43, 11 Temmuz 2011 (UTC)

Süperyetkin Tiyatro Sevdalıları Kenti "Samsun"'u niye sildin? Bu imzasız yazı Ataberkevin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 12 Temmuz 2011

Merhaba. İçerik şu ölçütlere uymadığı için silinmiştir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:25, 12 Temmuz 2011 (UTC)
Merhaba Süperyetkin. Benim bir sorunum var. Mesela Osmanlı Padişahlarınında, hepsinde saltanatı, doğumu, ölümü vb. gibi bilgiler var. Onu
{{
}}
yapıyorlar ama ben yaptığımda olmuyor. Bunun porfülü neyse söyleyebilir misiniz?
Bir sorunum daha var. Resim eklerken internettekiler telif hakkı olduğu için pek olmuyor. Acaba nerden telif hakkı bol olan resimleri Wikipedi'ye ekleyebilirim? Bu imzasız yazı Ataberkevin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 12 Temmuz 2011
{{ ve }} etiketleri arasında kullanılanları "şablon" olarak adlandırıyoruz. Maddelerde genel bilgi sunan şablonların listesi için şu sayfayı inceleyebilirsiniz. Özgür lisanslı resimlere ilişkin sorularınız için de şuraya bakınız. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:02, 12 Temmuz 2011 (UTC)

Tekrardan merhaba. Diğer gösterdikleriniz için çok teşekkür ederim, işime yaradı. Affedersiniz ama video nasıl yükleniyordu Viikpediye? Horoz sayfasında Horoz Ötüşü videosu gibi. --Ataberkevin 07:32, 13 Temmuz 2011 (UTC)

Video yüklemek resim yüklemek gibidir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:50, 13 Temmuz 2011 (UTC)

Kalıcı Linkler[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, çeviri yoluyla açılmış veya üzerinde katkıda bulunulmuş bir çok maddenin kaynakça başlığında kalıcı link konulmadan referans verilmiş. Moğol istilaları maddesi buna sadece bir örnek. Bazılarında ingilizce Vikiden çevrilmiştir yazıyor ama yine de kalıcı link yok. Çevrilen maddenin çeviri işlemi yapıldığı zamanki haline referans verilmemesi kaynakça işlemini bence amacından saptırıyor. Bu tip maddelere yönelik bir uyarı şablonu oluşturulabilir mi maddeye ya da tartışma sayfasına koymak için ? veya böyle bir şablon var mı ? Saygılarımla.. Meden agan mesaj 14:17, 13 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba. Bu tür bir şablonumuz yok, ancak isterseniz oluşturabiliriz. Benim görüşümü soracak olursanız, bu maddelere {{çevrilmiş sayfa}} ya da {{kaynak wiki}} şablonunu kendimiz ekleyelim derim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:57, 13 Temmuz 2011 (UTC)
Evet söylediklerinize katılıyorum ve {{çevrilmiş sayfa}} şablonunu hiçbir maddede görmemekle birlikte kullanmaya da başlayacağım. Ancak benim asıl sorum şu: örneğin Fransızca Vikipedi'deki x maddesi bir taslak olsun. Kullanıcı da bunu Mart 2008 de Vikimize {{kaynak wiki}} şablonu olmaksızın y maddesi adıyla çevirmiş olsun. Fransızca Vikipedi'den 2008 de çevrilen x maddesinin bugüne kadar taslak olmaktan çıktığını hatta eski kaynakçaların tamamımın değiştiğini varsayalım. Bu durumda 2011 yılındaki y maddesi sizce de güvenilirliğini kaybetmiş sayılmaz mı? ve daha da önemlisi sadece "x maddesinden çevrilmiştir" yazılıp bırakılmış bu maddelerin ne zaman ve hangi x maddesi sürümünden çevrildiğini nasıl anlayacağız ? Biraz uzun ve karmaşık oldu, kusra bakmayın. İyi çalışmalar.. Meden agan mesaj 20:13, 13 Temmuz 2011 (UTC)
Evet, çeviri için hangi sürümün temel alındığını anlamak güç. Bunun için sıkı bir geçmiş çözümleyicisi olmak gerekiyor Bu arada, çevrilmiş sayfa şablonunu tartışma sayfalarında kullanıyoruz. --Superyetkinileti 20:24, 13 Temmuz 2011 (UTC)

Anladım Süperyetkin. Tartışma sayfalarında daha çok kullanmaya çalışacağım. Çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar, saygılarımla.. Meden agan mesaj 20:45, 13 Temmuz 2011 (UTC)

Hizmetlilik oylaması[kaynağı değiştir]

Vikihaber'de şu anda bir hizmetlilik oylaması yapılmaktadır ve değişen oy politikasına göre oy hakkınız bulunmaktadır. Katılımın artması ve farklı görüşlerin de temsilini artırmak amacıyla kişilere oylamaya davet mesajları göndermekteyim. Oy kullanmanız ve/veya görüşlerinizi belirtmenizi rica ederim. İyi akşamlar.--Reality 19:50, 13 Temmuz 2011 (UTC)

Selamlar Yetkin. Man Enters the Cosmos'a İng vikideki gibi double image ekledim, bu sefer yine şu eski sorun gündeme geldi. Bu sefer resim boyutu parametresinde yapılan değişiklikler de kar etmiyor. Rica etsem bir de siz bakabilir misiniz?--Merube 89msj 21:25, 13 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba. Sorun {{sanat eseri bilgi kutusu}} şablonunun resim dosyası parametresini olduğu gibi kullanmamasından kaynaklanıyor. Öte yandan, bu şablonun kodunu değiştirirsek ilgili tüm maddelerdeki dosya adlarının başına Dosya: eklememiz gerekecek. Ayrı bir şablon mu oluştursak acaba? --Superyetkinileti 21:35, 13 Temmuz 2011 (UTC)
Kodu değiştirelim en iyisi. Zaten çok fazla maddede kullanılmıyor şablon. Bu haliyle devamlı sorun çıkarıyor diğer türlü. --Merube 89msj 21:37, 13 Temmuz 2011 (UTC)
Tamamdır, şablonu güncelledim. --Superyetkinileti 22:31, 13 Temmuz 2011 (UTC)

Ellerinize sağlık. Çok teşekkürler. Bir de size zahmet ama ek iş yükü yapmayacaksa, rica etsem, Man Enters the Cosmos'da çit kaynak için Ybot'u çalıştırabilir misiniz? Bot yazılımı hali hazırda kurulu olduğundan vakit almayacağını tahmin ediyorum -ki öyle olmayabilir de bot işlerini bilmiyorum pek açıkçası :)-. Eğer hızlıca halledilebilecek bir iş ise bot ile gezebilir misiniz? Vakit alacaksa bilahare manuel halledilir. Artık hangisi zaman yönünden daha tasarrufluysa? --Merube 89msj 23:36, 13 Temmuz 2011 (UTC)

Ek olarak "alt" ve "resim boyutu" parametreleri kullanımdan çıkmış galiba. Tekrar başka bir şekilde nasıl ekleyebiliriz onları? Ayrıca 250 px standart boyutu belirtmek gerekir mi ki? Size de devamlı zahmet çıkarıyorum farkındayım. Sevgilerimle :) --Merube 89msj 23:42, 13 Temmuz 2011 (UTC)
YBot çift kaynak hatalarını düzenli aralıklarla düzeltiyor. Bu maddeye de 1-2 gün içinde uğrayacaktır.
alt ve resim boyutu parametrelerini yeniden ekleyebiliriz, ancak o zaman yine {{çift resim}}le sorun yaşayacağız. Kararsız kaldım... --Superyetkinileti 23:53, 13 Temmuz 2011 (UTC)
Bu sorunu yaşamadan ekleme şansımız hiç yok mu? Mesela İng. vikide gördüğüm kadarıyla alt kodu var ancak çift resim de çalışır durumda. Acaba çift resim şablonun kodlarında mı sorun? --Merube 89msj 23:57, 13 Temmuz 2011 (UTC)

Zihin açıcı anımsatmanız için teşekkürler, sorun çözüldü Sanat eseri şablonuna resim parametresiyle ham kod ekleme şansımız var. resim dosyası parametresini de alt ve resim boyutuyla birlikte kullanabileceğiz. --Superyetkinileti 00:08, 14 Temmuz 2011 (UTC)

Çok teşekkürler ve ellerinize sağlık. İyi ki varsınız, hızır gibi yetişiyorsunuz. Bu arada maddede ayrıntılar bölümünü bölsek mi? Bir bölüm heykelin özelliklerini anlatırken geri kalan daha çok tarihini anlatıyor. Ne dersiniz?--Merube 89msj 00:14, 14 Temmuz 2011 (UTC)
Teşekkür ederim. Sizin varlığınız da çok değerli. Evet, ayrıntılar bölümünü ayırsak iyi olur. Bu arada, Mimar77'nin bir önerisi de "Şikago'daki diğer yapıtlar" bölümünün geliştirilmesiydi sanırım. Orası için kaynak durumumuz nedir? --Superyetkinileti 00:21, 14 Temmuz 2011 (UTC)
Aslında bu linkleri dış bağlantılar gibi eklesek mi şimdilik? Rahatlık sağlar ilerisi için. Kaynaklarımız şunlar, maddede olup da burada olmayanlar da var. Onları da ayrıca incelemek lazım. Linkler şöyle:
  • [1] - Direkt bu heykel ile ilgili bir link
  • [2] - Tüm güneş saatlerinin ortak özelliklerini anlatan bir link
  • [3] - Başka bir ekvatoryal güneş saati örneği
  • [4] - Adler Planetoryumu'nun bölümleri, Man Enters heykelinin bulunduğu bölgenin Sundial Plaza olarak adlandırıldığının da kaynağı. Ayrıca uzay keşfi ile ilgili de bir kaynak.
  • [5] - Heykelin konumunu gösteriyor.
  • [6] - Batı ABD'de bulunan tüm güneş saatlerinin listesi ki bu Mimar'ın önerilerinden biriydi. Dünyadaki güneş saatleri şeklinde.
  • [7] - Moore'un New York'taki tüm heykelleri, bunun şikago versiyonunu bulmayı ümit ediyorum :)
  • [8] - Moore'un çalışmaları üzerine ayrıntılı bir makale
  • [9] -- Henry Moore Vakfı'nın ayrıntılı bir raporu, işe yarama ihtimali düşük ama yine de kaynak :)
  • [10] - Britanya Müzesi'nden moore'un çalışmaları üzerine bir yazı
  • [11] - bu site de pdf formatlı ilgili konular aramak için çok iyi bir arama motoru.
Şimdi Şikago'daki heykel listeleri ile ilgili bir kaynak arıyorum. Ancak zaten daha çok eklenmesi gereken yer var bence. Mesela giriş bölümünde heykelin planetoryuma göre yeri tanımlanıyor, ancak metin içerisinde başka yerde yok. Bu tarz eklemeler yapmak gerekiyor halen. Bir de uzay keşfi ile ilgili girişteki İng. vikiden aktardığım ama kaynağımsı bir kaynak var, kaynak olarak bir dosya veren, oraya uygun bir kaynak eklemeli. Uzay keşfi ile ilgili konulara daha fazla eğilmeli, dünya'da güneş saatleri, şikago'da heykeller, moore'un diğer eserleri -hem şikago hem dışarısı-, heykelin yapım süresi, heykeltraşın Moore ancak mimarın bir mimarlık firması olduğu vs. o kadar çok şey var ki aklımda :).

Bu arada blog sitesi olsa da fikir vermesi adına şöyle bir site buldum şikagoda heykeli olan heykeltraşlar hakkında. --Merube 89msj 01:06, 14 Temmuz 2011 (UTC)

Bu sitede de, en altta adler'in yanında bazı heykeller görünmekte. Onları da araştırabiliriz. --Merube 89msj 01:10, 14 Temmuz 2011 (UTC)
Güneş saati 1987'de National Historic Landmark olarak ilan edilmiş. Bu linkteki bu bilgi başka yerden alınmış gibi, zira cümle sonunda kaynak numarası var ama kaynaklar yok :) Orijinal kaynağı bulabilirsek çok güzel olur --Merube 89msj 01:12, 14 Temmuz 2011 (UTC)
Tamam. Kaynakları inceleyip eklemeler yapmaya çalışırım. Teşekkürler. --Superyetkinileti 01:13, 14 Temmuz 2011 (UTC)

Bu arada Şikago'daki heykeller için kaynak olamasa da yardımcı olması adına en:Category:Outdoor sculptures in Chicago, Illinois sayfasına da bakabiliriz, 33 sayfa varmış Man Enters the Cosmos dahil. Devamlı yeni link yolluyorum, durduramadım kendimi :)). Ben çok teşekkür ederim. Sevgiler--Merube 89msj 01:24, 14 Temmuz 2011 (UTC)

Süperyetkin kendi bilgisayarımdan bulunan (yani internetten olmayan) resimleri Vikipediye yükleyebilirmiyim? (Ben şöyle bir şeyler yazdım (teldeki resmim) P1045435 gibi (örnek verdim) onlar yüklenmiyor, resim gelmiyor, nasıl olacak?) Ve bilgisayardaki resimlerin JPG'si ne yaparsak görünür? (adını değiştiren insanlar için, bende dahil) Yoksa telefondan veya kameradan çektimleridemi telif hakkı saklı? --Ataberkevin 07:49, 14 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba. Fotoğraf makinenizle çektiğiniz fotoğrafları uygun bir lisansla yüklemeniz durumunda herhangi bir sorun olmayacaktır. Konuya ilişkin daha ayrıntılı bilgiye şu sayfadan ulaşabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:50, 14 Temmuz 2011 (UTC)
Teşekkür ederim. Bende projelerde görev almak istiyorum. Nasıl alabilirim? --Ataberkevin 15:54, 14 Temmuz 2011 (UTC)
Vikipedi'ye istediğiniz her alanda katkıda bulunabilirsiniz. İş birliği projesi iyi bir başlangıç olabilir. --Superyetkinileti 15:57, 14 Temmuz 2011 (UTC)

Süperyetkin demiş ki: bu konuda tecrübesizseniz, proje sorumlusunun aynı işi sizin için yapmasını bekleyebilirsiniz. Benim için yapabilir misiniz? --Ataberkevin 16:00, 14 Temmuz 2011 (UTC)

Şu sayfadaki katılımcılar bölümüne imzanızı atmanız gerekiyor. Bunun ardından proje sorumlusu sizin için bir sayfa oluşturacak ve katkılarınızı bu sayfaya ekleyebileceksiniz. --Superyetkinileti 16:04, 14 Temmuz 2011 (UTC)
Ben değiştire tıklayıp kendimi ekledim. Doğru mu yaptım? Bir de benim için açılan yerde Vikipedideki konular gibi bilgilendirme yazılarımı yazacağım? Bu imzasız yazı Ataberkevin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 14 Temmuz 2011
Adınızı buraya eklemeniz gerekiyor. --Superyetkinileti 16:17, 14 Temmuz 2011 (UTC)

Ekledim. Proje, bilgilendirme yazıları yazmasınıda içine alır mı? Almazsa ne yapacağım? --Ataberkevin 16:24, 14 Temmuz 2011 (UTC)

Bu haftanın projesi {{sansür}} şablonundaki kırmızı bağlantıların giderilmesiyle ilgilidir. Elbette bu konu dışındaki maddeleri de açabilirsiniz. --Superyetkinileti 16:37, 14 Temmuz 2011 (UTC)
Süperyetkin bende İş Birliği Projesinde bir şey yazmak istiyorum. Nasıl yazabilirim? Bu imzasız yazı Ataberkevin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 14 Temmuz 2011
Şuradaki kırmızı bağlantılardan birine tıkladığınızda açılan sayfada yazmaya başlayabilirsiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 17:40, 14 Temmuz 2011 (UTC)

Superyetkin Müzik bölümü mavileşti. Şimdide "Radyo yayınını bozma" sayfasıyla uğraşıyorum. Bu imzasız yazı Ataberkevin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 14 Temmuz 2011

Hayır, bağlantıları mavileştirmekle bunu kastetmiyoruz "Müzikte sansür" adlı bir madde oluşturmanız gerekiyor. Çeviri yapacaksanız şunu temel alabilirsiniz. --Superyetkinileti 17:55, 14 Temmuz 2011 (UTC)
O kadarınıda siz düzeltirsiniz :) --Ataberkevin 18:11, 14 Temmuz 2011 (UTC)

Silinen sayfa[kaynağı değiştir]

Admin kolay gele bana bak hele TC-CEO ic savasi kurgusal birsey degildir kayda degerlik yasasina uymaktadir.Ac biraz oku butun gece okudum ben Bir sirketin oyununda geciyor ansiklopedik kriterinin kayda degerlilik madeesinde uymaktadir.Lutfen hizli sil islemini geri aliniz.. Bu imzasız yazı 85.101.174.63 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 14 Temmuz 2011

Günün Maddesi[kaynağı değiştir]

Günün Maddesi ile bugünlerde siz ilgileniyorsunuz galiba. Tartışma:Ana Sayfa#GM'deki öneriye ne dersiniz? --İnfoCan 16:09, 14 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba Suparyetkin. Vikipedi:Kategori tartışmaları/Hellenistik uygarlığı sayfasını pek iyi düzenleyememişim. Herşeyden önce Kategori Tartışmaları sayfasına koyamadım. Dahası öneriyi girmemişim. Aslında benim önerim de (metinden anlaşılacağı gibi) Helenistik Dönem. O sıralar, psikolojik sorunlarım vardı, kedim kaybolmuştu... Şimdi ne yapmak gerek. Helenistik Dönem olarak yeniden tartışmaya açmak gerek ama, Kategori Tartışma sayfasını çözemedim ben. Yardımcı olursan çok sevinirim. Makedon 19:49, 14 Temmuz 2011 (UTC)

Tamam. Siz şu sayfaya gerekçenizi yazın, ben daha sonra gerekli düzenlemeyi yaparım. Teşekkürler. --Superyetkinileti 19:55, 14 Temmuz 2011 (UTC)

Dini sansür[kaynağı değiştir]

Selamlar. Dini sansür maddesindeki bir resim sizce sorun çıkarmaz mı?--Gökçє Yörük mesaj 19:58, 14 Temmuz 2011 (UTC)

Sorun çıkarsa tartışırız --Superyetkinileti 20:09, 14 Temmuz 2011 (UTC)

sadece : yazdım diye mi benim katkım silindi öğrenebilirmiyim ?[kaynağı değiştir]

sadece : yazdım diye mi benim katkım silindi öğrenebilirmiyim ? katkımda başka ne değişiklikler yapmalıyım Bu imzasız yazı Serkee (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 16 Temmuz 2011

: yazdım diye hepsini silmişsiniz silme işlemini geri alabilmeniz mümkün mü : yı kaldıriyim nereye koyduysam Bu imzasız yazı Serkee (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 16 Temmuz 2011
Admin koley gelsin : yazdım diye hepsini silmişsiniz silme işlemini geri alabilmeniz mümkün mü : yı kaldıriyim nereye koyduysam Bu imzasız yazı Serkee (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 16 Temmuz 2011
Merhaba. Maddenin şu standartlara uygun olması gerekiyor. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 00:36, 16 Temmuz 2011 (UTC)

Superyetkin biri Dr.Salih Aydoğanı ve Suluca Karahöyük sayfalarını silmiş. Ben kaynakçalarınıda verdim ama silmişler. Emeğe saygı diye bir şey vardır. Bu 2 sayfayı geri alabilirmisiniz? Bu imzasız yazı Ataberkevin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 16 Temmuz 2011

Merhaba. Şu sayfayı inceleyerek Vikipedi'nin ne olmadığını öğrenebilirsiniz. Şu ana dek girdiğiniz maddeler Vikipedi standartlarını karşılamadıklarından silinmiştir. Ayrıca, bu tür silme işlemleri hizmetlinin kişisel görüşlerinden bağımsız biçimde gerçekleştirilir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:38, 16 Temmuz 2011 (UTC)

Engelli hakları[kaynağı değiştir]

sayın editör Türkiye'de engelli hakları konu maddesi konu içeriği olarak Engelli hakları maddesinin bir alt kategorisidir. bu açıdan bu konuda 4 saatlik bir çalışma sonucu yeniden yazılarak Engelli hakları maddesi olarak şekillenmiştir. sizden istediğim Türkiye'de engelli hakları konu başlığını Engelli hakları maddesine yönlendirmenizi önemle rica ederim. (85.97.39.4 12:18, 17 Temmuz 2011 (UTC))

Bu tür bir yönlendirme yapamayız, çünkü engelli hakları yalnızca Türkiye'deki engelli haklarından oluşmamakta. Bu madde konuyu genel hatlarıyla ele almalı. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:03, 17 Temmuz 2011 (UTC)
Selam Yetkin, bu mesajı farkedince baktım da Engelli hakları diye bir madde oluşturulmuş yukarıdaki IP tarafından. Anonimin eklediği madde Türkiye'de engelli haklarını anlatmakta. Acaba bu bizde hali hazırda var olan maddelerin birleştirilmesi ile mi oluşturulmuş yoksa direkt bir tanesinden kopyala yapıştır ile mi? Konuyla daha önce yukarıdaki mesaj dolayısıyla haberdar olduğunuz için, size danışmak istedim. Eğer birebir başka bir maddeden kopyala yapıştır ise g8den silebilir misiniz? Değilse tüm ilgili maddeleri Türkiye'de engelli hakları başlığında bu içerik ile birleştiririz. İlgilenebilirseniz çok sevinirim. Saygılar --Merube 89msj 20:59, 17 Temmuz 2011 (UTC)
Merhaba. O madde Türkiye'de engelli hakları sayfasındaki bilgiler de kullanılarak oluşturulmuş sanırım. Ne var ki, o sayfanın da ivedilikle düzenlenmesi gerekiyor. Bu iş için birkaç saatini ayırabilecek birini bulabilirsek içeriği birleştirelim derim. --Superyetkinileti 21:11, 17 Temmuz 2011 (UTC)

Anladım... Ancak bulabilir miyiz şüpheliyim açıkçası :). Şimdilik geçici çözüm olarak engelli hakları sayfasını engelli hakları (Türkiye) gibi bir ada taşıyalım o halde, ne dersiniz? Ardından birleştir şablonlarını da ekleriz maddelere. Artık zaman içerisinde düzenlenecektir.. --Merube 89msj 21:25, 17 Temmuz 2011 (UTC)

Olur, dediğiniz gibi yapalım. --Superyetkinileti 21:27, 17 Temmuz 2011 (UTC)
Taşımaları gerçekleştirdim. İlginiz için çok teşekkürler. Sevgiler --Merube 89msj 21:32, 17 Temmuz 2011 (UTC)
Rica ederim, görüşmek üzere. --Superyetkinileti 21:34, 17 Temmuz 2011 (UTC)

Şablon kapama hatası??[kaynağı değiştir]

Selamlar tekrardan :). Harry Potter ve Ölüm Yadigârları (film) maddesinde oyuncular başlığından sonraki metin nedense gözükmemekte. Kod hatası var bir yerlerde ama bulamadım. Size zahmet bir göz atabilir misiniz?--Merube 89msj 23:46, 17 Temmuz 2011 (UTC)

</ref> kodu eksikmiş, düzeltildi. --Superyetkinileti 00:41, 18 Temmuz 2011 (UTC)
Çok teşekkürler. Elinize sağlık. --Merube 89msj 00:48, 18 Temmuz 2011 (UTC)

KM olan Back to December maddesinde çift kaynak hatası bulunmakta. Botla üzerinden geçebilir misiniz size zahmet? Sevgiler--Merube 89msj 02:34, 18 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba. YBot maddeyi taradı, ancak çift kaynağa rastlayamadı. Aynı durum Man Enters the Cosmos için de geçerli. Sizin belirledikleriniz varsa onları elle düzeltelim. --Superyetkinileti 14:11, 18 Temmuz 2011 (UTC)
Tarama için çok teşekkürler. Çok ilginç acaba ben mi yanlış görüyorum? Back to December'da 66=67, 68=69 nolu kaynaklar birebir aynı değil mi? Farkını göremedim açıkçası, bunları neden bot çift kaynak olarak algılamıyor acaba? Man Enters the Cosmos'da da 11=13 ancak url aynı olsa da erişimtarihi parametresi farklı olduğundan algılamadı galiba? 17 ve 18. kaynakları elle düzeltmek lazım, url farklı olsa da ilk bakışta aynıymış gibi görünüyor. Man Enters'ta, şimdi kontrol ettim de, sadece bunlar olduğundan elle düzeltilir de Back to December maddesinde kaynak sayısı fazla olduğundan gözden kaçırma riskine karşı bot gezmesi çok yararlı olurdu hani :). Olmadı ama elle yaparız artık. Çok teşekkürler tekrar. Sevgiler --Merube 89msj 22:01, 19 Temmuz 2011 (UTC)
Evet, çok benziyorlar ancak aynı değiller. url parametrelerinde ilgili ülkenin ISO kodu farklı. --Superyetkinileti 22:12, 19 Temmuz 2011 (UTC)

Şimdi siz deyince fark ettim. Çok teşekkürler. Kusura bakmayın lütfen. Sevgiler --Merube 89msj 22:16, 19 Temmuz 2011 (UTC)

Rica ederim. Bu yolla botu da sınamış olduk, fena mı? --Superyetkinileti 22:19, 19 Temmuz 2011 (UTC)

Ugurol Barlas maddesinin silinmesi hakkinda[kaynağı değiştir]

Sayin Superyetkin,sosyoloji alaninda ISBN kayitli,kitapcilarda satilan 37 kitabi bulununa yazar Ugurol Barlas 'in "yeterli sayida kitap basimi bulunma" ozelligi + ingilizce wikipedia sayfasinin Turkce karsiligi olarak vikipedia'da bulunmasi gerektigi;ama sizin tarafinizdan silinmesinin yapildigini gordum.Ingilizce kontrolunde bu nedenlerle kontrol onayindan gecen maddei bulunmaktadir ve Ingilizce maddedi kaubl edilen kendi yazarimizin,Turkce sayfasinin silinmesini tekrar degerlendirmenizi isterdim. Turkiye ile ilgili spesifik 37 yayimlanmis kitabi bulunnan ve bu kitaplar yoluyla yazarin diger kitaplarina ulasabilmek acisindan vikipediayi kullanmak isteyenler ve Ingilizce Wikipedia sayfasinin cevirisi olmasi acisindan bu sayfanin tekrar konabilmesi icin ne yapilmasi gerektigini iletirseniz sevinirim;ya da silen kisi olarak Sizin tekrar yerine koyabilme hakkinizin olup olmadigini,tekrar degerlendirmeye almanizi saygilarimla iletirim.Ilgi ve cabaniz icin tesekkurler. Bu imzasız yazı 140.163.254.157 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 18 Temmuz 2011

Merhaba. Bir maddenin İngilizce Vikipedi'de bulunuyor olması aynı içeriğin burada yer almasına gerekçe olarak gösterilemez. Kişinin kayda değerliğine ilişkin güvenilir kaynaklar sunmanız gerekmektedir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 20:49, 18 Temmuz 2011 (UTC)
Sayin Superyetkin, ISBN kayitli 37 kitabi bulunan yazarin kitapcilarda satilan kitaplarinin ISBN numaralarinin ve kitapcilarin web sitelerindeki kitaplarin fotografli kayitlarinin guvenilir kaynaktir.Sosyoloji ve Turk Halk bilimi acisindan yazarin diger kitaplarina ulasabilmek acisindan yazarin kitaplarinin listelenmesi acisindan baktiginizda; sosyoloji alaninda calisan biri icin yazar kayda deger ozellik tasimaktadir; kayda degerlik olcutunun subjektif ve kisilere bagli olmamasi gerektigini dusunuyorum. Sosyoloji alaninda sadece Turkiyede degil, Amerika ve Avrupada da kutuphanelerde yayinlari aranan bir yazarin kayda degerliginin kanitlandigini dusunuyorum.Vikipedi'de muzik,show dunyasi alaninda medyada gecen bircok ismin sayfalari dururken, 37 kitabi bulunan yazarin diger kitaplarina ualsilmasi acisindan vikipedi'nin yardimci olacagi bir sayfanin silinmesini hala destekliyor olmaniz ve kayda deger olmadigini dusunmeniz beni uzmustur. Yanitiniz icin tesekkur ederim ama size verdigim bilgiler dahilinde bu sayfanin tekrar yer alabilmesi icin teknik acidan neler yapmam gerektigini soylerseniz (yazarin kitaplarina uyan referean link,vs ?) ,bu kosullari saglayarak yazarimizin vikipedi sayfasinda yer almasi acisindan kosullari saglamis oluruz.Eger sayfayi tekrar isleme koyarsaniz,kitaplarina iliskin referanslari kisa surede akleyebilirim de.Ilginiz icin tesekkurler.Saygilarimla. Bu imzasız yazı 69.126.211.103 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 22 Temmuz 2011
Merhaba. Vikipedi'nin kayda değerlik ölçütleri kişilere bağlı değildir. Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:31, 22 Temmuz 2011 (UTC)

Sayin Superyetkin, cevabiniz icin tesekkur ederim, anladigim kadariyla 37 kitabi bulunan, yurt disi ve yurt ici kitaplari tek kaynak olarak gosterilen,kitaplari Amerikada Turkoloji enstitulerinde okutulan, kutuphanelerinde sergilenen,kendi alaninda oldukca taninmis olan,hakkinda gazetede roportajlar yapilan bir Turk yazarimiz anladigim kadariyla Turk vikipedi'sine uygun degil. 14 yila yakin Amerikada yasiyorum,wikipedia da etkilesimde olan biri olarak;her zaman bilgi ozgurlugu ve kurallarin kullanimi kisileri koruyucu ve bilgi paylasimini artirici olmustur.Kisinin kayda degerliligi subjektif iken, 37 yayini kitap,gzete roprtajlari,kendi alaninda kaynak gosterilme objektif kriterlerdir ve kayda degerliligi kriterinin kabul edilmemesi seklinde yorumlanmasini ictenlikle soyluyorum ki anlamiyorum;bunu kisisel,subjektif fikrim olarak degil,objektif ,vikipedi kurallarini okuduktan sonra soyluyorum;kurallarin konulma sebebini anliyorum fakat kurallarin yorumlanma kriterleri acisindan anladim ki Vikipedi'nin silinme olcutleri,uzulerek soyluyorum kisilere bagli..keske silmeyi,ve yasaklama acisindan degil, bilgi paylasimi ve kaynaklardan yararlanma acisindan gorebilseydiniz.Ilginiz icin tesekkur ederim,Saygilarimla. Bu imzasız yazı 69.126.211.103 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 23 Temmuz 2011

Kurallara uygun olarak girilen hiçbir maddeyi silmediğimizi anımsatmak isterim. Vikipedi'ye katkı yapmaya çalışan herkese kapımız açık. İyi vikiler. --Superyetkinileti 19:35, 23 Temmuz 2011 (UTC)

İşbirliği projesinde 1. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 1. oldunuz!!!

Merhaba Superyetkin,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Sansür şablonundaki kırmızılıkların giderilmesi ve maddelerin geliştirilmesi konulu projede 1. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
Emperyan-ileti 19:28, 18 Temmuz 2011 (UTC)

İş birliği duyurusu![kaynağı değiştir]

Yeni İş Birliği Projesini Keşfedin!
  2011'in 29. hafta projesi Kemal Sunal maddesi üzerine seçkin madde çalışması olarak seçilmiştir. 


  Şimdi rekabete ortak olun. Çünkü, iş birliği takımı ile daha rahat, kolay ve hızlı katkıda bulunabilirsiniz.  
  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin ya da mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.  
Teşekkürler! ----Emperyan-ileti 19:28, 18 Temmuz 2011 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bu sayfaya imzanızı bırakın.

Adi Əhvalatlar[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin.

Vikipedi'de Türkçe karakterlerle yazılmayan Adi Əhvalatlar adaında bir madde var. Azerbaycan-Rus yapımı bir komedi filmiymiş. Filmin adının Adi Ahvalatlar mı Adi Ehvelatlar mı olduğunu Cekli'ye sordum şöyle bir cevap yazdı :

Filmin orijinalı Rusça. Aynı zamanda Rusya-Azerbaycan ortak yapımı bir komedidir. Bu yüzden TrVikide filmin isminin Azerbaycanca olması doğru değildir. Rusça'dan Türkçe'ye çevirilmesi daha doğru olur bence. Sanırım Gerçek Olaylar daha doğru isim ola bilir. ----Cek Li Taranmesaj 04:33, 18 Temmuz 2011 (UTC)

Kısacası ne olmalı bu başlığın ismi ?

Bu arada Mayıs ayında şurdan görüleceği üzere Halk Savunma Güçleri sayfasının HPG'ye taşınmasını talep etmiştim talebim güvenilir kaynakların ne dediğine bakılmalı denilerek reddedilmişti. Dün şöyle bir haber gördüm aklımdayken bunuda yazayım.

İyi çalışmlar. Emyilmesaj 04:22, 19 Temmuz 2011 (UTC)

Filmin adı Kiril alfabesinden Türkçeye aktarılabilir. Gerçek Olaylar adı için ise geçerli bir kaynak bulamadım. Halk Savunma Güçleri maddesine ilişkin ad değişikliği önerinizi de maddenin tartışma sayfasında dile getirirseniz sevinirim. Böylece topluluğun da ne düşündüğünü öğrenmiş oluruz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 14:45, 19 Temmuz 2011 (UTC)
Filmin adını Adi Ehvalatlar olarak değiştirdim. HPG konusunda ise tartışma sayfaları işlevini yitirmiş durumda. Bugün yazsam 2 sene sonra baktığımda yazdığım şeye hiç cevap olmamasına şaşırmam.
İyi çalışmalar. Emyilmesaj 04:37, 20 Temmuz 2011 (UTC)
Tartışma sayfalarını yine de kullanmalıyız Bunun yanında, konuya dikkat çekmek için ilgili kullanıcıları da bilgilendirebiliriz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 14:43, 20 Temmuz 2011 (UTC)

Sadece meraktan bir soru soruyorum, Ybot'u kullanmak için Türkçe Vikipedi'nin MediaWiki API'sine nasıl eriştiniz? İyi çalışmalar.--Westnest ileti 09:36, 19 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba. Mediawiki API belgelemesine şuradan ulaşabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 14:48, 19 Temmuz 2011 (UTC)
Teşekkürler. İyi çalışmalar.--Westnest ileti 14:56, 19 Temmuz 2011 (UTC)

Klavye Sorunu[kaynağı değiştir]

Superyetkin son zamanlarda klavyem ingilizceye mi kayiyor ne inglizce kelimesini yazdigimda simdi 'ng'l'zce oluyor I ya basarak i elde edeb'l'yorum/ Nokta get'rmek 'stem';t'm buda b'r ,renk/ L]ten yardi =m et Superyetk'n Bu imzasız yazı Ataberkevin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 19 Temmuz 2011

Merhaba. Windows kullanıyorsanız klavye ve fare ayarlarına Denetim Masası'ndan ulaşabilirsiniz. Lütfen iletilerinizin sonuna imza eklemeyi de unutmayınız. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 14:53, 19 Temmuz 2011 (UTC)

Kontrol edilmiş sayfalardaki bekleyen değişiklikler[kaynağı değiştir]

Merhaba Yetkin. Ben bazı kontrol edilmiş sayfalarda (maddeler de dahil) bekleyen değişiklikleri görüyorum. Bu sanırım o sayfada kullanılan diğer sayfaların (şablon vs.) kontrol edilmemiş olmasından kaynaklanıyor. Örneğin Şablon:AYSAYISI/belgedeki son değişiklik adına Şablon:AYSAYISI sayfasını kontrol ettiğimde, senin değişikliğini kontrol etmiş oldum (ya da ben öyle görüyorum). Bu konuda bir bilgin var mı diye merak ettim; umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir. — Jimbo 18:06, 19 Temmuz 2011 (UTC)

Evet, durum tam da sizin belirttiğiniz gibi. Bekleyen değişiklik içeren çok sayıda şablon barındırdığı için böyle görünen birçok maddemiz var. --Superyetkinileti 20:16, 19 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba,şu yazıyı VP:KSY olarak nitelendirmiş ve .... koymuşsunuz.O zaman bu da VP:KSY ihlali sayılmaz mı?---- Akhilleus ileti 14:13, 21 Temmuz 2011 (UTC)

Haklısnız, ifadeyi çıkardım. Bu tür hararetli tartışmalar zaman zaman yaşanabiliyor. Anımsatma için teşekkürler. --Superyetkinileti 15:09, 21 Temmuz 2011 (UTC)

Slmlar Yetkin. VP:SRA arşivleme için botta bir aksilik mi var acaba? İyi çalışmalar.--ahzaryamedileti 17:58, 21 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba. Şablon yardımcısı tüm oylama türleri (SM, SL, SR, SP) için aynı şablonu ({{SMA son}}) kullanıyordu. Gerekli değişikliği şurada gerçekleştirdim. Umarım işe yarar. Görüşmek üzere, iyi vikiler. --Superyetkinileti 21:49, 21 Temmuz 2011 (UTC)
Eline sağlık. Görüşürüz, iyi çalışmalar.--ahzaryamedileti 16:20, 22 Temmuz 2011 (UTC)

Türkiye'de engelli hakları maddesinin son halini onaylarmsınız ! ? Bu imzasız yazı 78.184.173.230 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 23 Temmuz 2011

Bir sayfa geçmişini yeni bir sayfaya aktarma isteği[kaynağı değiştir]

Merhaba Sayın Superyetkin,
Mesaj özeti: Bir sayfa geçmişini yeni bir sayfaya aktarma isteği (İki madde için "geçmiş birleştirme" isteği.) Tenten'le ilgili iki madde olan Tenten ve Altın Post (film) maddesinin içeriğini yeni oluşturduğum Tenten ve Altın Post maddesinin içine taşıdım, daha önce adı "Tenten ve Altın Post" olan maddenin adını Tenten ve Altın Post (kitap) olarak değiştirdim. Çünkü burada genelin aksine "asıl eser film", "tali eser ise kitap"tır. Önce film çekilmiş, filmden alınmış fotoğraflar kullanılarak ve metin eklenerek kitap oluşturulmuştur. Tenten ve Altın Post (film) maddesini "Hızlı Sil" şablonu (gerekçesiyle) koydum. Ancak maddenin geçmişini de yeni maddeye taşımak için bir hizmetlinin yardımı gerekiyor. Lütfen silinmeye aday Tenten ve Altın Post (film) maddesinin geçmişini yeni adıyla Tenten ve Altın Post maddesine taşır mısınız? Saygılar. İyi çalışmalar.--Docbaba mesaj 09:08, 23 Temmuz 2011 (UTC)

Geçmişler birleştirildi. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 13:55, 23 Temmuz 2011 (UTC)
Elinize sağlık. Teşekkürler.--Docbaba mesaj 19:17, 23 Temmuz 2011 (UTC)

Merhabalar, Ahura mazda sayfasını diğer tüm vikilerde olduğu gibi ikinci kelimenin de baş harfi büyük olan Ahura Mazda sayfasına taşımaya çalışırken sayfa zaten var olduğu için bir hizmetliden yardım almam gerektiği uyarısıyla karşılaştım. Şu anda büyük yazılmış olan küçük harfle yazılana yönlendirilmiş ama bence tam tersi olmalı. Yardımcı olmanız mümkün müdür? Kolaylıklar -- Hcagri 09:09, 24 Temmuz 2011 (UTC)

İşlem gerçekleştirildi. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 13:30, 24 Temmuz 2011 (UTC)

Kullanıcı: Hero 108[kaynağı değiştir]

Sanırsam bu kullanıcı adı uygunsuz: Kullanıcı:Hero: 108 çünkü böyle bir çizgi dizi var (Hero: 108). -- Supermæn mesaj katkılar 14:04, 24 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba. Bu kullanıcı adı halihazırdaki kurallara göre uygunsuz değil. Öte yandan, bu tür adların (belirli bir ürün ya da yapıtın tam adı ya da çok benzeri) telif haklarını ihlal edip etmediği konusu da tartışmaya açık. İsterseniz konuyu şurada topluluğun görüşüne açabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 14:34, 24 Temmuz 2011 (UTC)

Artur Balder[kaynağı değiştir]

This is all a mistake and a vandalic one. You cannot delete an article that is a translation of an accepted article at the English wp, and that has been well translated into your language, references included. It is not cross wiki spam. It should be replaced there is no reason to delete it.--Lolox76 19:28, 25 Temmuz 2011 (UTC)

Yes, we have a reason to delete it. We do not allow machine translations on Turkish Wikipedia. Regards. --Superyetkinileti 20:06, 25 Temmuz 2011 (UTC)

Regards and kind letter of request of translation in Turkish for en:University of the Andes (Venezuela) thanks as always of true heart[kaynağı değiştir]

Dear Friend,

I write you to know how you are and to wish you a Good Beginning week, that radiant and bright. over this I would want to ask you if kindly you could translate in Turkish, when obviously you have time, the Article regarding the Know University of the Andes of Mérida, there where one day I will go to visit my friends met on the known socialnetwork, and that they wait with anxiety my arrival, and perhaps it also escapes us some permanence of mine as student when I will live in Venezuela. says this if you have of need with some translation in the languages that I know estoy a la orden... you ask and I will make of my better..un I embrace bright and solar--Lodewijk Vadacchino 10:40, 26 Temmuz 2011 (UTC)

what I wanted me was only a letter of request of translation. forgive me if I don't write you in fluent English.... but I know me to express in Spanish. said this hoping not to also be misunderstood =( this time..i wish a good evening. ;)--Lodewijk Vadacchino 18:12, 26 Temmuz 2011 (UTC)

Uğur maddesi için teşekkürler.--Abuk SABUK 15:36, 26 Temmuz 2011 (UTC)

Görevimiz... --Superyetkinileti 15:41, 26 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba. Hizmetli olmayı düşünmez miydiniz? Çalışmalarınızı severek izliyorum. Kolaylıklar. --Superyetkinileti 01:01, 27 Temmuz 2011 (UTC)

Yok sağol Superyetkin.) Bu arada Kategori:User en kategorisinin zamanla kendiliğinden boşalması gerekmez miydi?--Reality 01:02, 27 Temmuz 2011 (UTC)
Evet, sanırım iş kuyruğundaki birikme nedeniyle bu denli gecikti. Yine de, bu sorunun bir çözümü var: O sayfaları birer birer açıp hiçbir değişiklik yapmadan kaydedince ulamların güncellendiğini göreceksiniz İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 01:09, 27 Temmuz 2011 (UTC)
Şu anda tam da öyle yapıyorum zaten.)--Reality 01:09, 27 Temmuz 2011 (UTC)

Beklemeli sil[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, şuraya müdahale etmek istemedim. Vaktin olunca ilgilenebilirsen...Kolay gelsin...Vikiçizer 08:40, 27 Temmuz 2011 (UTC)

Maddenin kayda değerliğine ilişkin kaynak eklenmediğinden {{KD}} etiketi yerleştirdim. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:03, 27 Temmuz 2011 (UTC)
Teşekkür ederim. Kayda değerliğin de açıklanması için bir süreye tabi olması lazım galiba:) Bu tip maddelerin KD'liğinin zayıflığı bir yana reklama kaçan bir yanı da var...Kolay gelsin...Vikiçizer 12:58, 28 Temmuz 2011 (UTC)

ARGE Danışmanlık[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, Sirketimiz hakkında bilgi verdigimiz sayfa hakkında su sekilde bir mesajla karşılaştık.

01:14, 27 Temmuz 2011 Superyetkin (Mesaj | Katkılar) "Arge Danışmanlık" silindi ‎ (Yönlendirme 1 - Boşa yönlendirme)

Bir problem mi oldu acaba? Biz sakıncalı bir içerik girmemiştik, özellikle reklam algısı oluşturacak içerikten de kaçınmıştık. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim. Saygılar. Bu imzasız yazı Gultaslky (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 27 Temmuz 2011

Merhaba. ARGE Danışmanlık adlı sayfa Sabri76 tarafından telif ihlali gerekçesiyle silinmiştir. Girdiğiniz içeriğin tümüyle size ait olduğundan emin olunuz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:09, 27 Temmuz 2011 (UTC)
Superyetkin tekrar merhaba,
Sabri76 kullanıcısının kim oldugunu bilmemiz mumkun gozukmuyor. Ancak ben ARGE Danışmanlık'ta Yonetim Danışmanı olarak çalışıyorum. Sirketin Yonetim Kurulu Baskanı Dr.Yılmaz ARGUDEN'dir..Kendisi Turk-Amerikan İs Konseyi Koordinasyon Baskanı, Turk-Kanada İs Konseyi Baskanı ve Rotschild Turkiye Yonetim Kurulu Baskanıdır. Aynı zamanda Coca-Cola, Efes Pilsen gibi bircok sirketin de Yonetim Kurulundadır. ARGE Danışmanlık 1991 yılında kurulmuş 20 yıllık bir şirkettir, web sayfası da www.arge.com dur. Bizim herhangi bir şekilde telif ihlali yapmamız gibi bir durum soz konusu dahi olamaz. Sayfamızın silinmesinin geri alınabilmesi sozkonusu ise lutfen sizden bu konuda yardım istiyoruz. Bize yol gosterirseniz bu konuda gerekli yerlere basvurumuzu ve sikayetimizi de iletmek isteriz. ::Yardımlarınızı bekliyoruz.
Tesekkurler..
Gultaslky 19:55, 27 Temmuz 2011 (UTC)
Sitenin en altında tüm haklarının saklı olduğunu belirten © 2006 ARGE Danışmanlık A.Ş. ibaresi bulunmaktadır. Vikipedi'de barınabilecek içeriğe ilişkin ayrıntılı bilgi için şu sayfayı inceleyiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 20:32, 27 Temmuz 2011 (UTC)

Tesekkurler Superyetkin..Anlasilan kendi web sitemizden yapmis oldugumuz alıntılar problem olmus. Peki bunu duzeltebilmek adına bir yardım rica edebilir miyiz? Bizim elimizde sizin sildiginiz metin yok maalesef. Buna ulasabilir miyiz? Bize bunu saglarasanız bir alintilar ile ilgili daha titiz bir calisma yaparak maddeyi tekrar acabiliriz. Yardımcı olursanız cok memnun olurum. Tekrar tesekkurler.. 95.6.23.184 10:05, 28 Temmuz 2011 (UTC)

Metin telifli olduğundan Vikipedi'de yayımlanması olanaksız. Gördüğüm kadarıyla e-posta adresiniz de sisteme kayıtlı değil. Bu durumda erişim bilgilerinizi bana iletmeniz gerekiyor. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:47, 28 Temmuz 2011 (UTC)
Superyetkin tekrar merhaba,
Sisteme ARGE Danışmanlık mail adresimi kayıt ettim. igultas@arge.com
Bu adrese mumkunse eski metnimizi gonderebilir misiniz? (yanlis anlamadiysam bu yuzden istediniz mail adresimi degil mi?)
Cok tesekkurler.
Gultaslky 06:53, 29 Temmuz 2011 (UTC)
Superyetkin,
ARGE Danışmanlık'ın sayfasının son halini de reklam amaçlı diye kaldırmışsın. Lutfen McKinsey, Deloitte gibi sirketlerin sayfalarını inceler misin? Hizmetlerimizi yazmak reklam olarak algılanmıyor. Biz bir hizmet sektoru sirketi oldugumuz icin insanlara ARGE Danışmanlık'ın ne sundugunu bildirmek durumundayız.
Bu konu cok cetrefilli bir konu ise, sana zahmet biz sirket ile ilgili ne yazabiliriz konusunda bizi aydınlat. Yoksa yazdıgımız herseyi reklam ve telif ile geri cevirmeye devam edeceksin herhalde.
Tesekkurler.
Gultaslky 13:48, 6 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Bir maddenin Vikipedi'de barınabilmesi için tarafsız bir dille yazılması gerekmektedir. Sözkonusu içerik ele aldığı konunun yalnızca olumlu yönlerini ele aldığından tarafsızlık politikamızla çelişmektedir. Şu sayfayı da incelemenizi öneririm, çünkü girilen içerik biçem ölçütlerimizi de karşılamıyor. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 14:38, 6 Ağustos 2011 (UTC)

Superyetkin. Dün hizmetlilikle ilgili mesaj yazmıştın ya. Aklıma iki kişi geldi. Kullanıcı:Rapsar, Kullanıcı:Seksen iki yüz kırk beş, Kullanıcı:Koc61. Sen de uygun görürsen ortak bir teklif götürebiliriz. Bu arada ingilizceyi sonunda boşalttım.) Bir haftaya kadar tamamınının User >>> Kullanıcı dönüşümünden geçmiş olacağını tahmin ediyorum.--Reality 19:57, 27 Temmuz 2011 (UTC)

Rapsar, 82 ve Koc'un yeniden aday olmasını desteklerim. Üçü de bu görevin altından kalkabilecek kullanıcılar. --Superyetkinileti 20:37, 27 Temmuz 2011 (UTC)
Rica etsem üçüne de güzel bir mesaj atabilir misin? Ben de altına destek mesajımı göndereyim. Belki başka kullanıcılar da destek mesajı gönderirler.--Reality 20:38, 27 Temmuz 2011 (UTC)

Petra Kvitova[kaynağı değiştir]

Selan Superyetkin. Petra Kvitová maddesine sil şablonu koymuştum ancak kaldırmışsın. Maddenin sadece ilk 2 cümlesi Türkçe geri kalanı İngilizce. Maddeyi açan kullanıcı 14 Temmuz'da konuyu açmış, son katkısını ise 15 Temmuz'da yapmış. Maddede çalışma var şablonu vardı ancak kimse ilgilenmiyordu. Evet Kvitova Wimbledon kazanmış önemli bir isim ancak madde bu haliyle taslak bile olamaz bence. Emyilmesaj 00:24, 28 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba. Madde doyurucu bir bilgi kutusuna sahip olduğundan taslak ölçütlerini karşılıyor. Bunun nedeni, bilgi kutusundaki bilgilerin düzyazı biçiminde ifade edilebiliyor oluşu. Birkaç gün daha bekleyelim, gelişme olmazsa İngilizce içeriği kaldırırız. İyi vikiler. --Superyetkinileti 00:43, 28 Temmuz 2011 (UTC)

Kullanıcı:Adnanozturk1905[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Adnanozturk1905'in adı uygun olmayan kullanıcı adlarının halen yaşayan tanınmış ya da yeni ölmüş tanınmış kişilerin adları bölümüne uyuyor. Çünkü Galatasaray SK başkan yardımcısının adı Adnan Öztürk. -- Supermæn mesaj · katkılar 14:36, 28 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba. Kullanıcıyı bilgilendirdim İlginiz için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:58, 28 Temmuz 2011 (UTC)

Selamlar. Silme etiketi koyduğum birkaç yönlendirme sayfası var. Hepsi Teksas Katliamı ile ilgili. Rica etsem silebilir misiniz? Ortalıkta aktif hizmetli yok. Bir de Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation'deki etiketi geri almışsınız. Onu da silebilirseniz sevinirim. Saygılar...--Gökçє Yörük mesaj 20:43, 28 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba. Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation bağlantısını siz oluşturmamışsınız. Onu bıraktım, diğerlerini G6'dan sildim. Öte yandan, bu sayfalara verilen bağlantılar mevcut. Sanırım yönlendirmeleri güncelleyeceksiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 21:01, 28 Temmuz 2011 (UTC)
Yönlendirmeleri güncelleyeceğim. Next Generation bağlantısını da silseniz iyi olur. Berfu oluşturmuş. G6 yerine G7 veya G12'den silinebilir. Maddeyi Vikipedi'ye ilk kayıt olduğum dönemlerde oluşturduğum için özgün adının Türkçe çevirisiyle açmışım. Mutlaka düzeltmem lâzım. Teşekkürler. Esenlikler dilerim, saygılar...--Gökçє Yörük mesaj 21:07, 28 Temmuz 2011 (UTC)
Ya da Teksas Testere Katliamı: İleriki Nesil sayfasını Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation'a yönlendirin. Teksas Testere Katliamı: İleriki Nesil sayfasını silin. Böyle daha mantıklı galiba.--Gökçє Yörük mesaj 21:14, 28 Temmuz 2011 (UTC)

Next Generation'a bağlanan sayfalar var. Yönlendirmenin hedefini güncelleyecekseniz bunu silmemize gerek yok. Yoksa bunun üzerine taşımak istediğiniz başka bir sayfa mı var? İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 21:15, 28 Temmuz 2011 (UTC)

Son mesajımı galiba gözden kaçırdınız .--Gökçє Yörük mesaj 21:17, 28 Temmuz 2011 (UTC)
Vikipedi'de saniyeler bile önemli --Superyetkinileti 21:18, 28 Temmuz 2011 (UTC)

Dosya:Bülentecevit.jpg[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Mert1638'i 2 defa uyarmama rağmen [[Dosya:Bülentecevit.jpg]]'deki sil etiketlerini çıkarttı. Gerekenin yapılmasını rica ediyorum. --GökTR 16:21, 29 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba. Kullanıcı dosyaya geçerli bir adil kullanım gerekçesi eklemesi konusunda uyarıldı. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:31, 29 Temmuz 2011 (UTC)

Türkiye'de engelli hakları[kaynağı değiştir]

sayın yetkili Türkiye'de engelli hakları sayfasında yaptığım güncel madde içeren şeklini onaylamanızı bekliyorum şu an korumakta olduğunu eski içeriğin bir çok resmi hükmü artık yürürlükte değildir. iş birliğiniz için teşekür ederim. Bu imzasız yazı 78.184.172.53 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 29 Temmuz 2011

Bir sıkıntı[kaynağı değiştir]

Sevgili Yetkin rica etsem benim ilgilenemediğim şu mevzuyla ilgilenebilir misiniz acaba? Şimdiden çok teşekkürler. --Stultiwikiabana yaz 19:22, 29 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba. Sayfadaki gereksiz dış bağlantılar kaldırılmıştır. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:34, 29 Temmuz 2011 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Darda kalanlara derman olduğu için sevgili Superyetkin'e armağan edilmiştir.--Abuk SABUK 23:39, 29 Temmuz 2011 (UTC)

Armağan için teşekkürler. Yararım dokunuyorsa ne mutlu bana... --Superyetkinileti 23:42, 29 Temmuz 2011 (UTC)

Helenistik 2[kaynağı değiştir]

İyi akşamlar Superyetkin. Helenistik Dönem kategori tartışma sayfasına (Vikipedi:Kategori tartışmaları/Hellenistik uygarlığı 2) gerekçemi yazdım. Gözlerden kaçtı herhalde, ööle duruyor :) --Makedon 18:37, 30 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba. Tartışmayı KT ana sayfasına eklemiş ve köy çeşmesinde görüş isteğinde bulunmuştum. Bazı tartışmalar ne yazık ki beklenenin altında ilgi görüyor. Konuyla ilgili vikipedistlere anımsatmada bulunmak iyi olacaktır. --Superyetkinileti 18:45, 30 Temmuz 2011 (UTC)
İlgin için çok teşekkürler. Bunlar benim dikkatimden kaçmış. --Makedon 18:52, 30 Temmuz 2011 (UTC)

Kullanıcı:Uydunetkablonet[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Uydunetkablonet'in adı uygun olmayan kullanıcı adlarının ticari marka isimleri bölümüne uyuyor. Çünkü Türksat'ın Uydunet ve Kablonet isminde markaları var. -- Supermæn mesaj · katkılar 07:33, 31 Temmuz 2011 (UTC)

Bu arada Kullanıcı:Örnekadmin'in ismi de uygun olmayan kullanıcı adlarının Şaşırtıcı, yanlış yönlendirici, problem yaratıcı kullanıcı adları bölümünün "Administrator", "Admin", "System operator", "Sysop", "Moderator" veya Vikipedi'deki standart bir kullanıcının daha üstündeki bir pozisyonu veya resmi bir pozisyonu ima eden isimler (veya bunların Türkçe karşılıkları) maddesine uyuyor. -- Supermæn mesaj · katkılar 08:42, 31 Temmuz 2011 (UTC)
Gereği yapıldı. Dikkatiniz için teşekkürler, iyi vikiler. --Superyetkinileti 14:11, 31 Temmuz 2011 (UTC)

Sayfa taşıma talebi[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Sayfa taşıma talepleri sayfasına "Deccan yaylası" maddesinin isminin "Dekkan platosu" olarak değişmesini talep etmiştim. Verdiğim öneriyi beni haberdar etmeksizin, yazdığım sayfadan neden sildiniz? İyi günler. ----Kizilgerillamesaj 15:21, 31 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba. Yapılan işlem talebin silinmesi değil, yerinin değiştirilmesidir. Sayfanın düzenini korumak adına taleplerin kronolojik sırayla listelenmesini önemsiyoruz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:24, 31 Temmuz 2011 (UTC)
Teşekkürler. Bir şey daha sormak istiyorum. Verdiğim öneri kabul edilmedi. Ne kadar doğru bir yöntem olmasa da, herhangi bir arama motorunda yapığınız aramamalarda "Dekkan platosu"nun "Deccan yaylası"ndan daha fazla sonuç sunması bu kullanımın daha yaygın olduğunu göstermez mi? ----Kizilgerillamesaj 15:31, 31 Temmuz 2011 (UTC)
Yaygınlık farkının çok açık olduğu durumlar için arama motoru sonucu dikkate alınabilir. Sonuç sayısı birbirine yakınsa güvenilir kaynaklar önceliklidir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:36, 31 Temmuz 2011 (UTC)

Kullanıcı:Hürrem Haseki Sultan[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Hürrem Haseki Sultan'ın adı uygunsuz mu? -- Supermæn mesaj · katkılar 16:49, 31 Temmuz 2011 (UTC)

Engellendi, teşekkürler. --Superyetkinileti 16:55, 31 Temmuz 2011 (UTC)

Agnostik Forum Çeviri Grubu[kaynağı değiştir]

Merhaba sayın yetkili, bizler agnostik.net adlı platform içerisinde wikipedi'ye daha fazla ve kaliteli bilimsel makaleler kazandırmak ve ingilizce kaynakları türkçeye çevirmek için bir araya gelmiş bir çeviri grubuyuz. Çevirilerimiz bir tek kişinin değil, gönüllü katılımcıların çabaları olduğu için tek bir kişiye özel değil grubumuzu kapsayacak bir kullanıcı adı(agnostik forum) altından bu çevirileri wikipedia'ya girmeye başladık, fakat bu girişimimizin başlamasından kısa bir süre sonra kullanıcı adımız önce silinecekler listesine girdi ve kısa bir süre sonra da bu kullanıcı adı ile giriş yapmamız engellendi. Kullanıcı adımızı listeye sokan kişiye attığımız mesajda kendisi üyeliğimizin kullanıcı adında geçen "forum" ibaresi sebebiyle engellendiğini ifade etti. Bu gibi bir gerekçe ile kullanıcı adımızın engellenmesini mantıklı bulmadığımızı belirtir, çalışmalarımızın sadece türkçe wikipedi'nin iyileştirilmesi adına olduğunu, ve bu gibi anlamsız gerekçeler ile baltalanmaması gerektiğini düşündüğümüzü söylemek isterim. Sizden kullanıcı adımıza konan bu yasağı kaldırmanızı ve çalışmalarımıza devam etmemizi sağlamanızı rica ediyoruz. Agnostik Forum çeviri grubu

Yukarıdaki mesaj çeviri gurubumuzun ortak açıklamasıdır. Merhaba Superyetkin, üyesi olduğum Agnostik Forum çeviri grubu bir wikipedi sayfası açmıştı. Daha sonra bunun adından dolayı engellendiğini öğrendim. Kurallara göre sanırım bir belirgin sorun yok; ancak "Forum" adı sorun yaratıyor. Ayrıca kullanıcı hesabının benim olmadığımı ve kurallara uyarak asla onunla giriş yapmayacağımı da belirtmek isterim. Acaba bu çeviri grubuna izin verilebilir mi? Yoksa "Agnostik Forum Çeviri Grubu" kabul edilebilir bir ad olabilir miydi daha mı farklı bir kullanıcı adı alınabilirdi? Kullanıcı Sayfası İlgilenirseniz teşekkür ederim Yâ bolum 20:11, 1 Ağustos 2011 (UTC)

Şu ölçütlere uyan kullanıcı adlarından birini seçmeniz durumunda herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 20:19, 1 Ağustos 2011 (UTC)
Yanıtınız için teşekkürler. "Agnostik Çeviri Grubu" kullanıcı adı kurallara uygun mudur? İlgili politikada grup adlarının yasak olduğundan bahsedilmemiş. Ayrıca zaten açık ve engellenmiş kullanıcının başka bir ad ile değiştirilerek açılması mümkün mü? Yoksa yeniden mi kayıt olmaları gerekiyor? Bilgilendirirseniz sevinirim. Kolay gelsin Yâ bolum 13:27, 2 Ağustos 2011 (UTC)
Bu kullanıcı adı uygun görünüyor, ancak burada önemli olan kullanıcının ne yönde katkı verdiğidir. Adı geçen topluluğun reklamını yapmaya yönelik katkılar bu kullanıcı adının da engellenmesine yol açabilir.
Uygunsuz kullanıcı adları kişilere değil, hesaba verilir. Bu nedenle, sözkonusu kullanıcı yeni bir kullanıcı adıyla kayıt olabilir ve katkılarını sürdürebilir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:07, 2 Ağustos 2011 (UTC)

Kesinlikle grubun reklamını yapmak gibi bir amaç yok. Ben kullanıcı adını kullanmayacağım; ancak kullanacak arkadaşlar; dinsizlik, felsefe, bilim ve özellikle evrim konusunda İngilizce (belki diğer dillerde) bilimsel kaynakları Türkçe'ye çevirerek madde geliştirecek. Ben de kendi çevirdiğim kaynakları bu hesabımla Türkçe vikipediye koyacağım. İlginiz için tekrar çok teşekkür ederim Yâ bolum 20:09, 2 Ağustos 2011 (UTC)

İsim değişiklikleri[kaynağı değiştir]

Selamlar. Yapılan isim değişikliklerinin, son değişiklikler gibi listelenen bir sayfası var mıdır acaba?--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 01:58, 2 Ağustos 2011 (UTC)

Taşıma günlüğümüz var. --Superyetkinileti 02:08, 2 Ağustos 2011 (UTC)
Teşekkürler, tam da aradığım şey. Bunu son değişiklikler sayfasındaki üst kısma ekleyelim istersen. Kolay ulaşım açısından. Ne dersin?--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 08:18, 2 Ağustos 2011 (UTC)
Ekledim. --Superyetkinileti 15:14, 2 Ağustos 2011 (UTC)

Madde birleştirme[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin. Më merr në ëndërr ile Carry Me in Your Dreams aynı şarkının iki farklı adı. Më merr në ëndërr maddesini boşaltıp geçmişiyle birlikte Carry Me in Your Dreams maddesine taşıyabilir misin ?

Birde daha önce silinmeye aday olmuş ancak kalması yönünde karar verilen bir madde tekrar aday gösterilebiliyor mu ? Emyilmesaj 02:23, 2 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Geçmişler birleştirildi. Daha önce SAS'a çıkmış olan maddeler yeniden silinmeye aday gösterilebilir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:21, 2 Ağustos 2011 (UTC)

Kullanıcı:השואה[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:השואה'un adı uygun olmayan kullanıcı adlarının tahrik edici kullanıcı adları bölümüne uyuyor. Çünkü השואה kelimesini Google Çeviri'den çevirdiğimde soykırım sonucu çıkıyor. Alternatif çevirisi ise toplu ölüm. Kullanıcının kullanıcı sayfasında bu kelimenin okunuşunun הַשְׁוָאָה olduğu yazıyor. Aynı şekilde bunda da aynı sonuç çıkıyor. İsterseniz kendiniz çevirin. -- Supermæn mesaj · katkılar 17:16, 2 Ağustos 2011 (UTC)

Gereği yapılmıştır. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:12, 2 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba Yetkin, Zoraki Kral maddesinin altındaki dolaşım şablonundaki bozukluğa bakabilir misin? Bir yerde bir hata var ama nerede? bulamadım. --— heddagabler 21:33, 2 Ağustos 2011 (UTC)

Düzeltildi. --Superyetkinileti 21:42, 2 Ağustos 2011 (UTC)

Charles N'Zogbia[kaynağı değiştir]

Merhaba, bir IP kullanıcısı Charles N'Zogbia maddesini çok kısa bir cümle ile açtı. Maddeye sil şablonu konuldu. Acaba silebilirmisiniz? Sevgilerimle, iyi çalışmalar. --Ozankra 21:35, 2 Ağustos 2011 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 21:44, 2 Ağustos 2011 (UTC)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1:Goktr001/Deneme Şarkıcının bilgi kutusuna girmiş olduğum aktif olduğu yıllar bölümü görünmüyor. Neden acaba, teşekkürler. --Gktr 00:12, 3 Ağustos 2011 (UTC)

Parametrenin adı "etkin yılları" olmalıymış. Belgeleme sayfası güncel değil sanırım. --Superyetkinileti 00:17, 3 Ağustos 2011 (UTC)
Delirmek üzereydim neredeyse. (: Teşekkürler. --Gktr 00:18, 3 Ağustos 2011 (UTC)

Seçkin liste kayıtları[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin.

Vikipedi:Seçkin listeler sayfasındaki Seçkin liste kayıtları bağlantısını Vikipedi:Seçkin liste kayıtları sayfasına yönlendirebilir misin ? Emyilmesaj 20:20, 3 Ağustos 2011 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 20:55, 3 Ağustos 2011 (UTC)

Selam. Bot şurada anlam veremediğim bir değişiklik yapmış zamanında. Haber vereyim dedim. İyi çalışmalar.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 21:21, 3 Ağustos 2011 (UTC)

Evet, onun farkındayım. Merube'nin isteği üzerine ulamlara interviki eklerken birkaç hata yapmıştı bot. Ben tümünü geri aldım sanıyordum, ancak gözden kaçanlar varmış demek ki --Superyetkinileti 21:39, 3 Ağustos 2011 (UTC)
Tamamdır, iyi çalışmalar.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 21:41, 3 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba, Nenê adında olan maddeyi silebilrmisiniz? Çünkü şu an lakapları "Nene" olan iki futbolcu var. Anlam ayrımı yapmayı düşünüyorum. Sevgilerimle, iyi çalışmalar. --Ozankra 23:11, 3 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Sanırım anlam ayrımı sayfası olarak Nene'yi oluşturmanız gerek. Nenê için akla gelen ilk anlam şu basketbolcu. --Superyetkinileti 23:17, 3 Ağustos 2011 (UTC)
Tekrar merhaba, eğer ilk akla gelecek kişi basketbolcu neneyse o zaman ben de "Nenê (1982 doğumlu basketbolcu)" adını koyarım. Sevgilerimle, iyi çalışmalar. --Ozankra 23:20, 3 Ağustos 2011 (UTC)

Yapmacık savaş[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin.

Yapmacık Savaş için SAS süreci gerkli demişsin ama ben bunun gerekli olduğunu düşünmüyorum nedenine gelirsek maddede belirtildiği gibi bu terimin orjinali fr:Drôle de guerre, Fransızca vikipedi'deki bu maddede ise interwiki'de Türkçe seçeneği Phoney Savaşı'na yönlendirilmekte. Emyilmesaj 18:37, 4 Ağustos 2011 (UTC)

Tamam, sorun halloldu. Maddenin çift kopya olduğunu fark etmemişim. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:13, 4 Ağustos 2011 (UTC)

Yönlendirme[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin.

TAHİRÜL MEVLEVİ, Tahirül Mevlevi, TAHİR OLGUN, TÂHİR'ÜL MEVLEVÎ bu 4 madde de Tâhir'ül Mevlevî'ye yönlendirilmiş. İlgilenebilir misin ? Emyilmesaj 19:52, 4 Ağustos 2011 (UTC)

Gereksiz yönlendirmeler silindi, teşekkürler. --Superyetkinileti 19:57, 4 Ağustos 2011 (UTC)

How do I tag an image as a copyright violation?[kaynağı değiştir]

Hello, Superyetkin. I am sorry I can neither read nor write in Turkish, so I hope you will forgive my use of English. While I was investigating some images that were uploaded to the English Wikipedia by en:User:Eaksari, I found one that was a clear copyright violation from [12]. I also found that this user had also uploaded this image to the Turkish Wikipedia as Dosya:Zeytin ve Zeytinyağı.jpg. What is the proper way to mark this image as a copyright violation? Thank you for your help. —Bkell (mesaj) 03:53, 5 Ağustos 2011 (UTC)

Image deleted. Thanks for the notice. --Superyetkinileti 15:16, 5 Ağustos 2011 (UTC)

Kullanıcı:Spam80[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Spam80'in ismi uygun olmayan kullanıcı adlarının şaşırtıcı, yanlış yönlendirici, problem yaratıcı kullanıcı adları bölümüne uyuyor. Çünkü adı "Spam" kelimesi içeriyor. -- Supermæn mesaj · katkılar 07:35, 5 Ağustos 2011 (UTC)

Gereği yapılmıştır. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:20, 5 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba Superyetkin, vaktin olduğunda şuraya göz atarsan sevinirim. Kolay gelsin...Vikiçizer 09:37, 5 Ağustos 2011 (UTC)

Ad değişikliği geri alındı. Bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 15:26, 5 Ağustos 2011 (UTC)

Kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin. Şu maddeye bakarak Sahil web tasarım şu kullanıcı adı Kullanıcı:Sahilbilisim uygun mudur ? Emyilmesaj 17:50, 5 Ağustos 2011 (UTC)

Uygun değildi, engelledim. Teşekkürler, iyi vikiler. --Superyetkinileti 17:54, 5 Ağustos 2011 (UTC)

Rica etsem vandallık yapan bu kişiye [13] gerekli uyarıyı yapar mısın? Ayrıca sonradan yapacaklarının da bir süre takibe alınması gerekir düşüncesindeyim. Teşekkürler. Mimar77 18:47, 5 Ağustos 2011 (UTC)

İzlemeye aldım, teşekkürler. --Superyetkinileti 18:51, 5 Ağustos 2011 (UTC)

Selam Superyetkin,

Anlayamadığım bazı konuları sana sormak istiyorum. Vikipedi'de aktif olmadığım süreç içerisinde monobook.js sayfasının yerine common.js, vector.js ve sonu .js (yanılmıyorsam .cs ve .css de var.) ile biten başka kullanıcı alt sayfalarına rastladım. Bu sayfalar ne işe yarar ve hangilerini kullanmam gerekiyor bir bilgin var mı?

Bu betikleri eskiden fazla kullanmazdım. Şimdi hepsini kullanıyorum ama monobook.js sayfamda, betikleri kullanabilmek için bulunması gereken kodlardan başka bir şey yok. Ama başka kullanıcıların bu sayfalarında bu kodlardan başka kodlar da var (Ör. senin common.js sayfan). Bu konuda da ne yapmam gerektiğini açıklayabilirsen çok minnettar kalacağım. Şimdiden çok teşekkür ediyorum, iyi vikiler. -Ravagesileti 23:08, 6 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Common.js dosyası tüm örgelerde ortaklaşa kullanılan betikleri içerdiğinden böyle bir dosya edinmenizi öneririm. css uzantılı dosyalar ise Vikipedi sayfalarının görünümünü özelleştirmek için kullanılıyor. Şunlar dışında özel kodlar eklememiz de olanaklı. Örneğin, benim dosyamda sol paneldeki (monobook) gezinti alt başlığındaki bağlantıları özelleştiren bir kod mevcut. İsterseniz siz de benzer betikler yazabilirsiniz. Bunun için Javascript bilmeniz yeterli. İyi vikiler. --Superyetkinileti 23:29, 6 Ağustos 2011 (UTC)
monobook.js ve vector.js sayfalarımdaki betikleri common.js sayfama taşıdım. Bilgilendirdiğiniz çok teşekkür ederim. İyi vikiler. -Ravagesileti 11:17, 7 Ağustos 2011 (UTC)

Birisini rencide etmenin ilginç bir yolu[kaynağı değiştir]

Bu ve Şu anonim kullanıcı bazı şahısların adlarıyla uygunsuz nesne ve hayvanları birleştirerek "muzipçe" sayfalar açıyor. Büyük ihtimalle "inci" saldırısı --Kmoksy 23:36, 6 Ağustos 2011 (UTC)

Engellendi, bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 00:27, 7 Ağustos 2011 (UTC)

Kırmızı bağlantı[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin.

Seçkin liste adı adayı olan UEFA Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi şampiyonları listesi'ni Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonları listesi'ne taşıdım tabi adaylık sayfasını da. Ancak şimdi Tartışma:Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonları listesi'ndeki tartışmaya katılın bağlantısı tıklanınca taşınan sayfaya gitmesine rağmen kırmızı bağlantı şeklinde görülüyor. Bunun nedeni ne olabilir ? Emyilmesaj 02:45, 7 Ağustos 2011 (UTC)

Birde şu madde(DRAGAR) nedir ? Silinmeli midir kalmalı mıdır ? Ben maddede anlatılandan DRAGAR'ın ne olduğun anlamadım. Emyilmesaj 02:53, 7 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Bu tür sorunlar iş kuyruğundaki gecikme nedeniyle yaşanabiliyor. Böyle durumlarda sistemi harekete geçirmek için sayfayı hiçbir değişiklik yapmadan kaydediyoruz ve bağlantılar güncelleniyor
DRAGAR sayfası ise uzman ilgisi gerektirmekte. Düzenlenirse işe yarar bir madde olur kanısındayım. --Superyetkinileti 02:56, 7 Ağustos 2011 (UTC)

Geçmiş birleştirme[kaynağı değiştir]

Merhaba. Şablon:Kullanıcı türk ile Şablon:Kullanıcı Türk şablonlarını geçmiş birleştirme etiketiyle işaretlemişsiniz. Kendini "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı" olarak tanımlamak isteyen kullanıcılara bir şans tanımamız gerekir diye düşünüyorum. Birleştirmeyi askıya alsak mı? --Superyetkinileti 18:43, 7 Ağustos 2011 (UTC)

Tamamdır o beklesin biraz ben o şablondaki kişileri Şablon:Kullanıcı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı şablonuna aktarırım.--Reality 18:51, 7 Ağustos 2011 (UTC)
Tamam, öyle yapalım. Teşekkürler. --Superyetkinileti 18:54, 7 Ağustos 2011 (UTC)
Tamamdır hallettim GB yapılabilir.--Reality 22:08, 7 Ağustos 2011 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 22:12, 7 Ağustos 2011 (UTC)

Tartışmaya Katılın![kaynağı değiştir]

Bu sayfadaki Kukla politikasını okuduktan sonra;
  • politikada anlamadığınız bölümler için lütfen bana başvurunuz.
  • politikayı kavradığınız takdirde topluluğumuz için önem teşkil eden Kukla tartışmasına lütfen katılınız.
  • Politikaların değişebilmesi Vikipedi'nin özgürlüğünün bir kanıtıdır. Sizde bize destek olun ve politikamızı geliştirmemize yardımcı olun!
  • Kukla politikasının getirmiş olduğu cezalardan dolayı Vikipedistler, Vikipedi'ye bir daha katkı yapamamaktadırlar. Lütfen tartışmaya katılın ve yorumunuzu belirtin. Teşekkürler.

--Gktr 20:44, 7 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba Superyetkin. En altta (lisans yeri) sorumluluk reddinin yanında "Mobile View" bağlantısı vermişler. Translatewiki'de bulamadım. Nereden çevrildiğini biliyorsan düzeltir misin? Mümkünse buradan yap. Diğer projelerde de düzelsin :). İyi günler. Emperyan-ileti 21:15, 7 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. İlgili sayfa şuymuş. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 21:46, 7 Ağustos 2011 (UTC)

Selam Superyetkin. Şu kullanıcıyla (Plazanovabornova) ilgilebilir misin ? Emyilmesaj 23:31, 7 Ağustos 2011 (UTC)

Engellendi, bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 00:19, 8 Ağustos 2011 (UTC)

Sayın hizmetli bey....[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Ekrems15 madde madde dolaşıp vandalizm çılgınlığına girmiştir. Lütfen onu engeller misin? Bambi (ileti) 03:04, 8 Ağustos 2011 (UTC)

Engellendi, bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 03:26, 8 Ağustos 2011 (UTC)

Sanirim katki olusturmakta sizin yardiminiza ihtiyacim var![kaynağı değiştir]

Sayin Superyetkin,

Dun ikinci defadir yayinlamaya calistigim konunun bugun sizin tarafinizdan kontrol edilerek silinmis oldugunu farkettim, oncelikle bu denli hizli ve titiz calismanizdan dolayi sizleri gercekten kutlarim. bu deneyiminden sonra sundan eminim ki Wikipedia'nin gercek gucu ve var olan kalitesi sizin gibi degerli calisanlarindan ve denetcilerinden geliyor..bu duyarliliginizdan dolayi sizleri tekrardan kutlarim...

Ayni baslik altindaki metni wiki kurallari cercevesinde degistirmeyi dusunuyorum ama bu degisiklikleri yapmadan once daha once yapmis oldugum hatalarin ne oldugunu oncelikle tam anlamiyla anlamam gerektigine inaniyorum. O yuzden sanirim sizin yardiminiza ihtiyacim var. daha onceki silinme sebebi "telif haklarindan" dolayidi sanirim buna sebep ilk metnin bazi bolumleri internet teki baska sayfalardan alinti olmasiydi, bu silinmeden sonra metni tekrar dan bu degisikliklerden arindirarak tekrar olusturmaya calistim ama bu seferde sizin tarafinizdan hala anliyamadigim bir sebepten dolayi silindi. sanirim sizin silme sebebiniz metnin ansiklopedik icerik icermemesiydi...bu konuda lutfen bir aciklik getirirmisiniz..

sanirim asagidaki paragraflarda wiki kurallarina uygun degil...bunlari cikarmam yeterli olurmu yoksa daha baska degisikliklerde yapmam gerekiyormu... Hayatının son anına kadar: Siyasi ve toplumsal arenada isçi sınıfının, insan haklarının ve tüketicinin cesur bir savunucusu ve savaşçısı oldu. Yakalandığı amansız kanser hastalığına yenik düşerek 51 yaşındayken (11 Subat 2005- Istanbul). aramızdan ayrılan ...saygıyla ve sevgiyle anıyoruz.

o degerli zamaninizi ayirip gorus ve katkilarinizi paylastiginiz icin simdiden cok tesekkurler ederim,

saygilarimla UmutSev 20:59, 8 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Girdiğiniz içerikte göze çarpan ana sorun biçem. Şu sayfayı inceleyerek konuyla ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Bunun dışında, girdiğiniz içeriğin tarafsız bir dille yazılması da önem taşımaktadır. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 21:09, 8 Ağustos 2011 (UTC)
Merhaba, onerileriniz icin tesekkurler. Musaade edersenizin bir baska sorum daha olacakti; onerileriniz dorultusunda gerekli degisiklikleri yapip tekrar internette yayinlamadan once hizmetliler tarafindan metnin offline olarak kotrol edilme imkani varmi? eger tekrar silinirse bunun benim uyelik haklarima negatif bir etkisi olurmu? yoksa bu degistir/sil metodu oylesine uygun metni buluncaya kadar devam mi eder?tesekkurler UmutSev 21:29, 8 Ağustos 2011 (UTC)
Çalışmalarınızı Kullanıcı:UmutSev/Çalışma gibi bir sayfada olgunlaştırıp deneyimli kullanıcıların görüşünü aldıktan sonra yayımlamanız en doğrusu. Lütfen cesur olunuz ve metni birçok kez gözden geçiriniz. Böylece, olası hataların da önüne geçilebilecektir. Vikipedi'ye katkı yaptığınız için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 21:36, 8 Ağustos 2011 (UTC)

Oylama tartışması[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin.

Oylama tartışması 1 senedir sürüyor ve hala karara bağlanabilmiş değil. Bunun için paylaşmak istediğim bir önerim var. Yapılan oylamanın sonuçlarına göre belirlenen şu kriterler sunulup :

Bir kullanıcının oy vermesi için gerekli kriterler şunlardır:

1. Kullanıcının kayıtlı bir hesabı olması gerekir. 2. Kullanıcının birden fazla hesabı varsa sadece biriyle oy kullanabilir. 3. Oylamanın açıldığı tarih ve saatte, kullanıcının ilk değişikliğinden itibaren 90 gün geçmiş olması gerekir. 4. Oylamanın açıldığı tarih ve saatte, kullanıcının madde alanında en az 300 değişiklik yapmış olması gerekir. 5. Oylamanın açıldığı tarihten önceki 12 ayda kullanıcının en az 50 değişiklik yapmış olması gerekir.. 6. Kullanıcı, Vikipedi'de değişiklik yapması yasaklanmışsa oy kullanamaz

Belli bir süre (2 ay, 3 ay) oylamaya açık tutulur, bu süre oylama başlarken belirtilir. 1 senedir süren bu tartışmaya katılmış olanlar yada bu tartışmaya katılmasa bile son zamanlarda vikipedi'de etkin olan kullanıcılara mesaj atılarak oylama duyurulur. Kullanıcılardan kriterleri onaylayanlar tüm maddelere destek, hepsini onaylamamayanlar diğerlerine destek X.maddeye karşı şeklinde oy kullanırlar. Karşı oyu veren karşı çıktığı noktayı belirtir(300 değil 200 olmalı gibi) oylama bitince sayım yapılır. Eğer maddelerden herhangi birine karşı oy destekten fazla çıkarsa diğer kriterler kabul edilir o madde tekrar oylamaya sunulur. Emyilmesaj 22:18, 8 Ağustos 2011 (UTC)

Ve aynı şekilde kukla politikası tartışması da sürmekte. Bir karar vermek lazım, aynen. --Gktr 22:23, 8 Ağustos 2011 (UTC)
Merhaba. Görüşünüzü şurada açıklamanızı rica edeceğim. Bence öneriniz uygun. Bakalım topluluk ne diyecek? --Superyetkinileti 22:25, 8 Ağustos 2011 (UTC)
Şimdi tartışmaya yazarken bir sorun ortaya çıktı peki bu oylamaya kimler katılacak ? Bu tartışmada oy kullananlar ve görüş bildirenler mi ? Bunu nasıl yapacağız ? Emyilmesaj 22:38, 8 Ağustos 2011 (UTC)

Hayır, tüm topluluk görüş bildirecek. Ardından öne çıkan görüşler için oylama (kafa sayımı) yapılabilir. Ne var ki, bu son çare olarak başvurulması gereken bir yöntem. Hedefimiz görüş birliğine ulaşmak olmalı. --Superyetkinileti 22:42, 8 Ağustos 2011 (UTC)

Sunduğum önerinin tartışılması içinde bir süre konması gerektiğini düşünüyorum 1 ay gibi mesela. 1 ayda öneriye destek verenler karşı çıkanlardan fazlaysa oylamaya geçilir. Süre konusuna dikkat çekmemdeki amaç eğer süre belirlenmezse bir senenin daha benim önerimin tartışılmasıyla geçmesinden korkmam. Ayrıca oylama fikir birliğinin sağlanıp sağlanmadığının en iyi göstergesi bence. Emyilmesaj 22:53, 8 Ağustos 2011 (UTC)
Bu konuda şöyle bir yaklaşıma sahibiz. Oylamalar her ne kadar belirli durumlarda son sözü söylemenin en net aracı olsa da, tartışmalarla farklı düşünceler üretme ve en doğruyu bulma şansımız çok yüksek. Bu yüzden, tartışmalara süre kısıtlaması uygulayamayız, ancak konuyu gündemde tutmak adına anımsatmalar (örneğin, köy çeşmesinde) yapabiliriz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 23:01, 8 Ağustos 2011 (UTC)
Sunduğum öneri fikir birliği sağlanması amacını taşıyor zaten. Sadece destek ve karşı oylarının bulunmayıp istenen maddelere destek oyu verilip istenen maddelere karşı oyu verilebilimesinin nedeni o. Fikir birliğine varılan maddeler kabul edilecek, diğerlerinin tartışması fikir birliğine varılana kadar devam edecek. Böylece tartışmanın alanını daraltıp biran önce sonuca varılacak. İyi çalışmalar. Emyilmesaj 23:16, 8 Ağustos 2011 (UTC)

Hükümet kategorisi[kaynağı değiştir]

Selam. İlgili kategorinin silinmesi gerektiğini düşünüyorum. Örnekle anlatacak olursam, Kategori:Alaudidae kategorisinde yönlendirme gereklidir. Çünkü kullanıcılar, maddeye kategori eklerken Toygargiller değil de Alaudidae kategorisini ekleyebilir bilmeden. Ya da ABD'li yerine Kategori:Amerikalı kanun kaçakları diye ekleyebilirler. Ancak bizim kategoride böyle bir şey olmaz muhtemelen. Çünkü imla bakımından hatalı. Kimsenin bir daha bu adı kullanacağını sanmam. Bilmem yanılıyor muyum?--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 00:01, 9 Ağustos 2011 (UTC)

Aslında bunları silmesek iyi olur. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Türkçede (yalnızca vikiyi kastetmiyorum) yaygın bir kullanıma sahip olduğundan ileride bu adlandırmayı doğru sanan kullanıcılar çıkabilir. Silsek bir şey yitirir miyiz? Hayır, yeniden açılırsa (yakalayabilirsek) müdahale ederiz; ancak çift ulamların takibi güçleşiyor zaman zaman. --Superyetkinileti 00:07, 9 Ağustos 2011 (UTC)
Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti dense tamam diyeceğim; ancak ''Türkiye Cumhuriyeti Hükümetleri denmiş. Sonraki Hükümetleri kelimesindeki h harfi küçük yazılmalı :) Böyle bir hatanın bir daha yapılma olasılığı var mıdır? Ya da neyse. Böyle küçük bir konuyu daha fazla uzatmayayım :) İyi geceler.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 00:14, 9 Ağustos 2011 (UTC)

Oylama tartışması[kaynağı değiştir]

Daha önce fikir belirttiğiniz Oylama tartışmasının karara bağlanması için bir öneri sundum. 1 seneden fazla süredir devam eden bu konunun sonuçlanabilmesi için lütfen tartışmaya katılın. Emyilmesaj 00:23, 9 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. "Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir." diye uyarı geliyor ama ben gerçekten anlamıyorum ne yaptığımı? kaynak olarak kullanabileceğim sitelerden bilgi alıyorum zaten? nasıl olacak? Shedovil 10:46, 9 Ağustos 2011 (UTC)

Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. Metni özgün ifadelerle yazmanız gerekmekte. --Superyetkinileti 16:09, 9 Ağustos 2011 (UTC)

Uygun olmayan kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin.

Şu kullanıcıyla (Vikipediyönetici) ilgilenebilir misin ? Emyilmesaj 16:59, 9 Ağustos 2011 (UTC)

Engellendi, bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 18:20, 9 Ağustos 2011 (UTC)

Selam Superyetkin. Bu sayfadaki REDIRECT kelimesini YÖNLENDİRME olarak değiştirebilir misin? Ben hâlâ monobook temasını kullanıyorum, düzenleme ekranında üstteki kutucuğa tıklayınca sayfada REDIRECT yazıyor. Yönlendirme yazması daha iyi. Teşekkürler. --Szoszvmesaj 18:51, 9 Ağustos 2011 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 18:59, 9 Ağustos 2011 (UTC)

Deneme tahtası şablonu[kaynağı değiştir]

Merhaba. Ben Milesbroke. Mesaj sayfama yaptığınız değişiklikler deneme gibi. Deneme tahtasını kullanabilirsiniz gibi bir yazı yazmışsınız. Acaba hangi maddeyle ilgili olduğunu söyleyebilir misiniz? Eğer Matej Delac sayfasını diyorsanız o maddenin ingilizcesi bile yaklaşık aynı. Eğer Daniel Sturridge sayfasını söylüyorsanız o maddeye daha yeni başladım. Zaten altına bilgi için yazı koydum. Ancak bu maddede çalışma vardır ile ilgili şablonu bulamadığım için koyamadım. Eğer onu koyarsanız sevinirim. Bir de hangi maddede veya değişiklikte hatam varsa lütfen söyleyin. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Milesbroke 22:19, 9 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. O uyarıyı almanızın nedeni silinen şu şablondaki değişikliklerinizdi. Ayrıca, bir sayfada süren bir çalışma olduğunu belirtmek istiyorsanız {{çalışma}} adlı şablonu kullanabilirsiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 22:32, 9 Ağustos 2011 (UTC)
Çalışkan Barnstarı
Gecenin bu saatinde dahi yorulmadan çalışan ve Vikipedimizin standartlarını daha üst seviyeye çeken, bunun yanında hizmetlilerin yapması gereken işlerle uğraşan, hatta madde açan Superyetkin'e ufak bir teşekkür. 2 yılı aşkın süredir Vikipedideyim, verdiğim ilk ödül bu ödüldür. Katkılarının devam etmesi; ancak kendisini bu kadar yormaması dileğiyle :)Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 00:48, 10 Ağustos 2011 (UTC)
Teşekkür ederim, ancak çalışkanlıkta sizinle baş etmem oldukça güç Umarım hep buralarda oluruz ve Vikipedi'nin gelişimine birlikte tanıklık ederiz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 00:51, 10 Ağustos 2011 (UTC)

Yapılan Hata[kaynağı değiştir]

Superyetkin, çok az önce gördüm. Biri "Bu sayfaya dokunmayın" adlı bölümü silmiş. Sonra o bölümü sildim: Az önceki yazar "Bu sayfaya dokunmayın" bölümünü silmiş diye yazdım. Yani onu ben yazdım ama öncesinde silindi. Şimdi bir daha oraya nasıl gelecek, yardımcı olurmusunuz? --Ataberkevin 07:11, 10 Ağustos 2011 (UTC)

Ben nereden bilebilirim senin eklediğini yha? --Ataberkevin 08:49, 10 Ağustos 2011 (UTC)
Merhaba. Deneme tahtasını boşaltmak için içeriği şu biçimde değiştirmeniz gerekmektedir:
{{/BU SATIRA DOKUNMAYIN}}
İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:10, 10 Ağustos 2011 (UTC)

Bir de değiştirdiğim şu sayfaya "http://tr.wikipedia.org/wiki/The_Vampire_Diaries" Genel Hikaye kısmında başka bir sitenin adresi ekleniyor. Kayıtlı bir üye mi yapıyor yoksa dışardan mı giriliyor bilmiyorum ama bu yapılabilecek bir şey mi? Ben yeni üye olduğum için tam olarak takip edemiyor olabilirim kuralları ama başka sayfalarda direkt çeviriler görüyorum ve kontrol edilmiş sayfalarda da oluyor. Aldığım kaynakları da kontrol ederek ekliyorum da.. ?? Shedovil 08:54, 10 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Bir sayfanın geçmişi ona katkıda bulunan vikipedistlerin listesini içerir. Ayrıntılı bilgi için şurayı inceleyiniz.
Vikipedi'ye diğer dillerden çevirdiğiniz maddelerle katkıda bulunmak en doğal hakkınız. Vikipedi'nin kullandığı özel sözdizimine alışıncaya dek çalışmalarınızı Kullanıcı:Shedovil/Çalışma sayfasında sürdürmenizi önerebilirim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:20, 10 Ağustos 2011 (UTC)

Superyetkin, şimdi gördüğüm üzerine Şirinler sayfasında "Karakterler" başlığında Ressam Şirin'i yazmamışlar. Acaba onu da ekleyebilirmisiniz? Bu imzasız yazı Ataberkevin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 11 Ağustos 2011

Merhaba. Karakterlerin tam listesi şurada yer almaktadır. Bunun Şirinler maddesinde olduğu gibi kullanılmamasının nedeni ise pratik olmaması. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:34, 11 Ağustos 2011 (UTC)

uygun olmayan kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Uygun değil sanırım.--Myrat ileti 20:16, 11 Ağustos 2011 (UTC)

Engellendi, bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 20:20, 11 Ağustos 2011 (UTC)
Selam. Kullanıcı:Halkın Kurtuluşu'nun da hem kullanıcı adı uygun değil hem de sürekli aynı içeriği ekleyip duruyor.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 20:32, 11 Ağustos 2011 (UTC)
Sanıyorum Kibele bu konuyla ilgileniyordu. Ona sorsak iyi olur. --Superyetkinileti 20:35, 11 Ağustos 2011 (UTC)

Heyhat! Bir taş attın, artık çıkar çıkarabilirsen :) Kolay gelsin.--Abuk SABUK mesajlaş 17:00, 12 Ağustos 2011 (UTC)

Evet, bu maddeleri nasıl birleştireceğiz bakalım... Tartışma sayfası bile ayrı --Superyetkinileti 17:45, 12 Ağustos 2011 (UTC)
Ana maddenin çoğunu ben yazmıştım vaktiyle. Bir ara birleştirmeye çalışırım. Şu an havamda değilim :) --Abuk SABUK mesajlaş 17:54, 12 Ağustos 2011 (UTC)

Haber Küpürü Resmi Ekleme[kaynağı değiştir]

Merhaba, Ben 25 Haziran 1969 tarihinde Kırıkkalespor ile Tarsus İdman Yurdu takımları arasında oynanan ve Türk futbol tarihinde Kayseri tribün olaylarından sonra 2. en büyük olayın yaşandığı maç olarak geçen karşılaşmayı derliyorum. Bu nedenle milliyet gazetesinin e-gazete arşivinde bu maçla ilgili en kesin belge ve görsel niteliği taşıyan bu küpürü eklemek istiyorum lakin daha önce iki kez resim yüzünden engellendiğim için nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu konuda yardım almak istemiştimde... --Kullanıcı:swatreco Kullanıcı mesaj:swatreco 21:48, 13 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Gerekli bilgilere şuradan ulaşabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 22:35, 13 Ağustos 2011 (UTC)

Uygunsuz kullancı adı[kaynağı değiştir]

Merhabalar Superyetkin, Muratboz kullanıcı adı uygun mudur? Sonuçta bu ismi kullanan aktif bir şarkıcı var. Az önce SD'de görünce sorma ihtiyacı hissettim. İyi geceler --Sayginer 22:54, 13 Ağustos 2011 (UTC)

Evet, gözden kaçmış. Kullanıcıyı bilgilendirdim. Dikkatiniz için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 23:05, 13 Ağustos 2011 (UTC)

Yazar Kutucuğu[kaynağı değiştir]

Merhaba yazar kutucuğu nasıl oluşturuluyordu. Vikiçizer anlatmıştı ama şimdi hatırlayamadım. Teşekkür ederim. Bu imzasız yazı 94.232.65.104 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 14 Ağustos 2011

Sanırım yazar bilgi kutusundan söz ediyorsunuz. Ayrıntılı bilgi şu sayfada yer almaktadır. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 02:11, 14 Ağustos 2011 (UTC)

Selam Superyetkin özel mesaj atmayı bulamadım burdan yazayım dedim. Bana Ulusspor sayfasının içeriğini mesaj olarak atarmısın bilgisayarımdan silmiştim sende vikipedi den silmişsin çok lazımdı başka yerlerde kullanırım en azından nereden bulacağım şimdi :( ? Bu imzasız yazı Burcugurozturk (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 14 Ağustos 2011

İçeriği şuraya kopyaladım. İyi vikiler. --Superyetkinileti 02:48, 14 Ağustos 2011 (UTC)

Şununla ilgilenebilir misin? Teşekkürler. --Superyetkinileti 18:01, 11 Ağustos 2011 (UTC)

Hemen ilgileniyorum...--вяí¢αи76ileti 09:39, 14 Ağustos 2011 (UTC)
Benim yazımı kalınlaştıracaktın, kendininkini değil BS'yle ilgilendiğin için teşekkür ederim. Geçen aydan kalma KT'lere de baksan fena olmaz. Aralarında dayanamayıp oy kullandıklarım var... --Superyetkinileti 14:45, 14 Ağustos 2011 (UTC)
Şu ana kadar hiç KT kapatmadım, hatta katılmış olduklarım bile azdır ama kapatmayı denerim--вяí¢αи76ileti 15:58, 14 Ağustos 2011 (UTC)

Sugata Sanshiro[kaynağı değiştir]

Silmişsiniz Sugata Sanshiro sayfasını aslında ben sonra telif hakkı ihlalini kaldırmıştım yeniden oluşturabilirmiyim sayfayı?--Kullanıcı:Berkecelik 09.49, 16 Ağustos 201(UTC)

Neden Engellendim?[kaynağı değiştir]

Neden engellendim ve ne zaman engelim kalkacak? Bu konu ile ilgili bilgi alabilir miyim? Bu imzasız yazı Sanggeunchoi (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 16 Ağustos 2011

29 Temmuz'da vandalizm nedeniyle engellenmiştiniz. Katkılarınızı sürdürebilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:39, 16 Ağustos 2011 (UTC)

Superyetkin, kaç yıldır oynadığım ve bütün oyunları Türkçe olan bir oyun sitesi var. Onun maddesini açarmısınız. Bu da sitesi: http://www.oyunkuzusu.com --Ataberkevin 15:01, 16 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Bu sitenin kayda değer olduğundan emin değilim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:42, 16 Ağustos 2011 (UTC)

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eablon:G%C3%BCn-1 de neden günü -1 yapmıyor. İNG Day-1 den alıntı yaptım. CURRENTMONTDAY şablonu içinde GÜNCELGÜNAY şablonu açtım fakat işe yaramadı. Yardım edebilir misiniz? --Gktr 18:38, 16 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Şablonu {{gün-1|August 16}} biçiminde kullanmayı denediniz mi? --Superyetkinileti 18:47, 16 Ağustos 2011 (UTC)
Benim işime yarayacak olan şablonun bugünü bilmesi. Yani oraya her gün tarihi elle girmem değil. Fakat sayfanın silinmesini isteyeceğim. Çözümü buldum {{#time:Y/F/j|-1 days}} kullanarak yaptım. Teşekkürler yardım için! --Gktr 18:50, 16 Ağustos 2011 (UTC)
Şablonu sildim, iyi vikiler. --Superyetkinileti 18:56, 16 Ağustos 2011 (UTC)

Püskevit maddesi silindi mi? Teşekkürler. --Gktr 20:35, 16 Ağustos 2011 (UTC)

Devlet Bahçeli maddesine aktarıldı. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 20:39, 16 Ağustos 2011 (UTC)

taşıma isteği[kaynağı değiştir]

Selamlar. şu oylamayı kapattım da, taşıma işlemini yapabilir misin? Yarın sabahtan yola çıkıyorum ve 3 hafta boyunca çok az aktif olabilecem...--вяí¢αи76ileti 07:22, 17 Ağustos 2011 (UTC)

Seve seve taşırım, ancak ulamın yeni adı ne olacak? ABD'li şarkıcı-şarkı sözü yazarlarıABD'li şarkıcı ve şarkı sözü yazarları mı? --Superyetkinileti 21:19, 17 Ağustos 2011 (UTC)
ABD'li şarkıcı ve şarkı sözü yazarları. Diğer türlü bir kategori kullanımı hatırlamıyorum...--вяí¢αи76ileti 18:36, 18 Ağustos 2011 (UTC)
Tamam, yapacağım. --Superyetkinileti 18:40, 18 Ağustos 2011 (UTC)

Dosya:Trabzon-Uzungöl.jpg[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin. Şu dosyanın 19 Ekim 2006 tarihli sürümünü silebilir misin? Dosyayla alakası yok öylesine yüklenmiş.--Reality 22:54, 17 Ağustos 2011 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 23:13, 17 Ağustos 2011 (UTC)

Şablon:Anzhi Mahaçkala kadrosu[kaynağı değiştir]

Şablon:Anzhi Mahaçkala kadrosu'nu neden G6'dan sildin, o şablonu ben yarattım. Bu arada Kullanıcı:Kayserispor'un ismi uygunsuz. Saygılarımla, Supermæn mesaj · katkılar 08:04, 19 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Şablonun adı Rapsar tarafından {{FK Anji Mahaçkala kadrosu}} olarak değiştirilmiş. Burada silinen şablonun kendisi değil, Rapsar'ın gerçekleştirdiği ad değişikliği sonucunda oluşan bir yönlendirme. Bilginize. --Superyetkinileti 14:46, 19 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba Superyetkin. Seni bürokratlık için aday göstermek istiyorum. Cevabın olumlu olur umarım. İyi çalışmalar.--ahzaryamedileti 17:11, 19 Ağustos 2011 (UTC)

İlginiz için teşekkür ederim. Adaylık düşüncesine sıcak bakıyorum. İyi vikiler. --Superyetkinileti 17:45, 19 Ağustos 2011 (UTC)
Bürokratlık için aday gösterildiniz. Hayırlı olur inşallah.--ahzaryamedileti 19:03, 19 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Hakkınızda açılmış olan kukla şüphelisi davasının son söz bölümünde yer alan ifadenizin bir bölümünü çıkarmak zorunda kaldım. Daha önce benzer ihlallere ivedilikle müdahale etme duyarlılığınızı bildiğimden bu eylemi anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. Şu değişiklik özetinde kullandığınız ifadenin VP:N sınırlarını zorladığını da ifade etmek isterim. Deneyimli bir hizmetli olarak sıcak tartışmalara dışarıdan da bakmamız ve soğukkanlı davranmamız gerektiğini çok iyi bildiğinizi sanıyorum. İyi vikiler. --Superyetkinileti 15:42, 19 Ağustos 2011 (UTC)

günlerdir sürmekte olan hararetli durumlarda, hizmetli oylamalarında, şikayetlerde, kendisi başlı başına bir ksy abidesi olan kuklacılık iddialarında duyamadığımız sesinizi sonunda duymaktan mutlu olsam da, bu mesajın tek anlamı 'kibele'nin ksy uyarısı aldığının belgelenmesi' ve tıpkı şu anda yapılmakta olduğu gibi ilerde buna bağlantı verilebilmesine imkân tanımasıdır. sayfada kişisel saldırılar, trollerin saldırı mesajları, benim sayfamda keza dün ben kaldırana kadar benzeri şeyler havada uçuşurken ve şikayet konusu olmuşken ve bunlar hâlâ durmaktayken sadece benim ifadelerimi çıkartmanızın da, bu mesajı yollamanızın da tarafsız olması gereken bir hizmetliye kesinlikle yakışmadığını söylemek durumundayım. benim "benzer ihlallere ivedilikle müdahale etme duyarlılığımı" biliyorsanız, kime ve kimin yaptığına bakmadan bütün ksy'lere birden müdahale ettiğimin de farkında olmalısınız. değişiklik özetindeki 'sakın ha!' şu anlama gelmektedir: "kanıtsız, mesnetsiz iddialar öne sürüyorsunuz, anonim trollerin ifadelerini, hakaretlerini sayfalardan çıkartmıyorsunuz, parantezlerimi, ünlem işaretlerimi, -de eklerimi dilediığiniz gibi yorumlayıp ksy kanıtı olarak öne sürüyorsunuz. benim bunlara karşı kurduğum bir cümleye ellemeyin sakın!" ve ne yazık ki bu günlerde nezaket vikipedide fazlaca lüks bir konumdadır. ifadenin tamamını çıkartarak sözün bütünlüğünü bozduğunuz için yenileyerek ekleyeceğimi de söylemeliyim. --ki bl 19:44, 19 Ağustos 2011 (UTC)
Lütfen iyi niyet varsayınız. Sayfanızda yer alan kişisel saldırıya yönelik ifadeleri zamanında fark etmiş olsaydım onları da çıkaracaktım. Ne yazık ki günün her saatinde burada olamıyoruz ve zaman zaman kendi sayfamızı bile izlemekte güçlük çekiyoruz (görece yeni bir hizmetli olmama karşın kullanıcı ve ileti sayfalarımda yapılan zararlı değişiklikleri örnek gösterebilirim). Son günlerde artan yoğunluktan ötürü bazı değişikliklerin gözden kaçması bunların kasten görülmediği anlamına gelmez. Ayrıca, değişiklik özetlerinde "sakın ha!" gibi ucu açık ve tahrik edici yorumlardan kaçınmamız gerektiği konusunda aynı düşüncedeyiz sanırım (bunun tersini öne sürmek Vikipedi'de geçen yıllarımızın bize hiçbir şey öğretmediği anlamına gelir). Son yorumunuza ise kesinlikle katılmamaktayım. Nezaketin en olumsuz durumlarda bile korunması gerektiği açık. --Superyetkinileti 20:03, 19 Ağustos 2011 (UTC)
günlerdir buradasınız ve benim sayfamı izlemiyorsanız da kukla ve şikayet sayfalarını izliyor olmalısınız, dahası izlemelisiniz. bu yüzden bu gerekçeleriniz ve iyi niyet varsayma talebiniz gerçekçi değil. sayfada hala ksy'ler var ve benim vicdan muhasebesi lafım çıkartılmaya çalışılıyor ve siz de buradasınız değil mi? --ki bl 20:08, 19 Ağustos 2011 (UTC)

kendi ifademi düzeltmemi 3g kapsamında değerlendiren arkadaşlara bu ilkeyi de anlatırsınız umarım. --ki bl 20:09, 19 Ağustos 2011 (UTC)

Elimden geldiğince burada olmaya çalışıyor ve hizmetlilerin ilgilenmesi gereken HS, BS, SAS, KT, STT, SKT gibi süreç sayfaları öncelikli olmak üzere katkılarımı sürdürüyorum. Tüm bunlarla uğraşırken kişisel saldırıları da önlemeye yönelik bir robot işlevim yok ne yazık ki. Ayrıca, KSY ihlallerine yalnızca hizmetliler mi müdahale edecek? Etkin bir topluluk var ve olaylar herkesin gözü önünde oluyor. Gerekeni yapmak için ek özelliklere sahip olmamız gerekmiyor. --Superyetkinileti 20:21, 19 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Üzülerek söylüyorum, Kibele'yi VP:3GD politikasının ihlalinden engelleyebilir misiniz? Bariz bir ihlal söz konusudur şurada. 19 Ağustos 2011 günü (bugün), kullanıcı dört kez geri almıştır. İlki 07:32, ikincisi 08:47, üçüncüsü 19:50, dördüncüsü 19:54. Teşekkürler. --82 ~145 ileti 20:02, 19 Ağustos 2011 (UTC)

Anlatayım o zaman ilkeyi bildiğim kadarıyla: İstisnalar: Hakaretin çıkarılması, vandalizmin geri alınması ve bir kullanıcının kendi mesaj sayfası üzerinde geri alma işlemi yapması. Bu üçünden birine uyuyor mu? Uymuyor. --82 ~145 ileti 20:11, 19 Ağustos 2011 (UTC)
Merhaba. Evet, durum üzücü ancak bu duruma benim müdahale etmem doğru olmayacaktır. Kibele'yle o ifadelerin sayfadan çıkarılmasından ötürü ortaya çıkan bir görüş ayrılığımız var. Başka birinden gerekeni yapmasını rica eder misiniz? Teşekkürler, iyi vikiler. --Superyetkinileti 20:11, 19 Ağustos 2011 (UTC)
Teşekkürler, aktif gördüğüm üçüncü bir kullanıcıya bildireceğim. --82 ~145 ileti 20:12, 19 Ağustos 2011 (UTC)

tamamen çıkartılan ve anlamı bozulan cümlenin yerine yeni bir ifade eklemek. evet superyetkin. durum gerçekten üzücü.. --ki bl 20:16, 19 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Sorunuza yanıt yazarken değişiklikler çakıştı. Bu konudaki düşüncem şu:

İfadede küçük düzeltmeler yapılmış olsa da, bu yorumun tartışmaya yatıştırıcı bir etkisinin olmayacağını düşünüyorum. Soğukkanlı kalabilmek ve farklı görüşlere kulak vermek gerekli. Durumun değişiklik savaşına dönüşmemesi için bir süre arka planda kalmayı, konudan uzaklaşmayı yeğlerim. Bürokrat olsaydım değişen bir şey olmayacaktı. Bunun temel nedeni, bir kullanıcının birkaç ek işleve sahip olmasının (bunun çok da önemli olmadığını anımsatmak isterim) onu diğer kullanıcılardan "üstün" yapmayacağını düşünmemdir.

İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 00:11, 20 Ağustos 2011 (UTC)

Sorumu geri almıştım ama teşekkür ederim cevap için...Bürokrat veya hizmetli olmak vikipediyi kavrayan bir kullanıcının şeklinde şemalinde değişiklik yaratmaz. Kavramayan için ise hizmetli veya bürokrat olmak önemlidir, bunlar için kurallar kişiye göre/duruma göre subjektif yorumlanabilir. Sizin kişiye/konuya/duruma göre davranmayacağınıza inanıyorum. Aktif ve vikipediyi kavramış bir bürokrata ihtiyacımız var. Oylamada başarılar dilerim...Vikiçizer 00:22, 20 Ağustos 2011 (UTC)
:Güveniniz ve desteğiniz için teşekkür ederim. --Superyetkinileti 00:24, 20 Ağustos 2011 (UTC)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Profesyonel Futbol A Takımı maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba,

gecen hafta Kullanıcı:DJEnok adli kullanici vikipedide rastgele bir cok süper lig takiminin ana madde ve sezon maddesindeki ismi rastgele degistirmisti. Sonra hizmetciler ve baska kullanicilari bu degisiklikleri geri almaya calisti. Bunu yaparkende istemeyerek (?) bazi maddeler silindi. Bunlar arasinda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Profesyonel Futbol A Takımı maddeside vardi. Ben bircok kez hizmetcilere bu maddenin geri acilmasi talebinde bulundum fakat bu niyeyse yapilmadi (banada bu yönde bir aciklama yapilmadi), madde baskalari tarafindan acildiginda geri silindi. bu maddeye bircok baska maddeden baglanti yapildigi icin bu madde sart oldu. ya bu madde geri acilsin, ya bu madde baska maddeye yönlendirilsin yada silen hizmetci tüm baglanti bulunan maddelere girip baglantiyi yeni maddeye degistirsin. örnek mesela: Şablon:İstanbul Büyükşehir Belediyespor kadrosu. böyle degisiklikler yapildigi zaman cok büyük aciklar olusturyor. hayirli vikiler--Xberger 06:51, 20 Ağustos 2011 (UTC)

Haklısınız. Yönlendirmeyi şimdilik geri getirdim. Bağlantılar güncellendiği zaman gerekeni yaparız. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 13:42, 20 Ağustos 2011 (UTC)

İki başlık[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, iki maddeyle ilgilenmeni isteyecektim. Birincisi senin daha önce HS'yle sildiğin Sürekli Devrim Hareketi‎ maddesi yeniden oluşturulmuştu ve eklediğim bekletmeli sil şablonu maddeye herhangi bir ek yapılmadan çıkarıldı. İkincisi ise M2 şablonunda bir kullanıcı, değişiklik özetlerindeki açıklamalara rağmen, dördüncü kez aynı değişikliği yapmış. Şimdiden teşekkürler, bürokratlık adaylığında başarılar. --SayginerV-posta 14:18, 20 Ağustos 2011 (UTC)

Sözünü ettiğiniz konularla ilgilendim. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 14:35, 20 Ağustos 2011 (UTC)

Merhabalar... Öncelikle özel bir istek olduğu için sizden özür diliyorum. Ancak böyle önemli bir konuda (tabi ben öyle olduğunu düşünüyorum) bu kadar az talep görmesi beni buna itti. Acaba buradaki yazılanlarla öncelikli olarak da son yazmış olduklarımla ilgili fikir bildirip bir karar almamıza yardımcı olursanız sevinirim.--özgür|fikir 14:40, 20 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Konuyla ilgili düşüncelerimi en kısa zamanda ilgili sayfada belirteceğim. Teşekkürler, iyi vikiler. --Superyetkinileti 14:44, 20 Ağustos 2011 (UTC)
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar... :)--özgür|fikir 14:47, 20 Ağustos 2011 (UTC)
Hizmetli Yıldızı
Hizmetlilikte kendi zamanınızdan çalarak Vikipedi'ye yardım etmeyi tercih ettiğiniz ve Vikipedi'ye aşırı emek gösterdiğiniz için size bu Hizmetli Barnstarını hediye ediyorum. Hep yanımızda olmanız dileğiyle. Duke 34 ϡ»» ileti ^^ 15:13, 20 Ağustos 2011 (UTC)
İlginiz için teşekkür ederim. Umarım hep burada oluruz ve Vikipedi'nin gelişimine birlikte tanıklık ederiz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 15:39, 20 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba, vikipediye eskiden kayıt olmama rağmen etkinliğimi şimdi göstermeye başladım ve çeviri yapıyorum durmadan,

sizlere sorum http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Kategori:Vikipedistler bu kategoriye kendimi nasıl ekletebilirim? Bunun hakkında bilgi verebilir misiniz?

Teşekkürler, Bu imzasız yazı Raksidelic (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 20 Ağustos 2011

Kullanıcı sayfanıza [[Kategori:Vikipedistler]] kodunu eklerseniz adınız şu ulamda görünecektir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 21:38, 20 Ağustos 2011 (UTC)

Pardon nerde yaptım ben bu telif ihlalini???Ilgaz ERmesaj katkılarım 05:34, 21 Ağustos 2011 (UTC)

Eklediğiniz Gerede Ayaklanması maddesi telif ihlali nedeniyle silinmiştir. Bilginize. --Superyetkinileti 14:52, 21 Ağustos 2011 (UTC)

Uygunsuz kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin.

Şu kullanıcı adı (Beykoz klima servisi) uygun değil sanırım.Emyilmesaj 16:08, 21 Ağustos 2011 (UTC)

Engellendi, teşekkürler. --Superyetkinileti 16:13, 21 Ağustos 2011 (UTC)

Selamlar. Burada en son Rapsar oyunu değiştirmemiş mi? O zaman "kalsın" diye etiketlemeniz gerekmez mi?--Gökçє Yörük mesaj 18:04, 21 Ağustos 2011 (UTC)

Rapsar oyunu değil, yorumunu değiştirmiş Sonuç olarak, sayfanın silinmesi ya da aktarılması yönünde bir karar alınmadığından karar tanımı çok da önemli değil. İyi vikiler. --Superyetkinileti 18:09, 21 Ağustos 2011 (UTC)

Yüreğime indi Superyetkin. Aşağıda mail programım uyarı verdi, kısaca metni gösterdi. Engellendiniz diye bir yazı vardı, ne oluyor dedim kendi kendime. Uh, yazayım dedim de. --Gktr 22:15, 21 Ağustos 2011 (UTC)

İki gündür ısrarlı bir vandalla boğuştuğumdan değişiklik özetlerinde yeterince açıklama yapamıyorum. Anlayışınız için teşekkürler. --Superyetkinileti 22:18, 21 Ağustos 2011 (UTC)

Merhabalar Yetkin. Şu kullanıcı lisans ve kaynak bilgisi eksik dosyalar yüklemeye devam ediyor. Uyarı verilmesine rağmen sonuç aynı. Bir ilgilensen acaba?--I. Dede 22:19, 21 Ağustos 2011 (UTC)

Kullanıcıyı son kez uyardım. Dikkatiniz için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 22:24, 21 Ağustos 2011 (UTC)

imza sablonu[kaynağı değiştir]

Imza sablonumu silmissiniz, ozel bir nedeni var mi? Citrat 23:04, 21 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Şuradaki kurallar uyarınca şablon imzalara izin verilmemektedir. Şablonu neden geri getirdiğinizi de öğrenmek isterim. İyi vikiler. --Superyetkinileti 23:22, 21 Ağustos 2011 (UTC)
Kuralin degistiginden haberim yoktu, iyi niyetle sordum. Imza atarken sablon sorunu ciktigini gordugum icin geri getirdim. Silerken, bu sayfaya link verseydiniz geri getirmezdim. Kurallar gerigi sablonu silecegim. Acilamaniz icin tesekkurler, Citrat 00:15, 22 Ağustos 2011 (UTC)

Anlam ayrımı[kaynağı değiştir]

Selamlar. Şurada görebileceğin üzere anlam ayrımı sayfalarını değiştirirken yanda şu şablonun intervikileri çıkıyor. Düzeltebilir misin?--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 11:09, 22 Ağustos 2011 (UTC)

Düzeltildi, teşekkürler. --Superyetkinileti 16:11, 22 Ağustos 2011 (UTC)

Yönlendirmeler[kaynağı değiştir]

Şu yönlendirmelerin gereksiz olduğunu düşünüyorum:

Ayrıca France, England, Italy gibi yönlendirmelerin kalıp kalmayacağı da tartışılmalı. Saygılarımla, Supermæn mesaj · katkılar 16:55, 22 Ağustos 2011 (UTC)

Hiçbir sayfaya bağlantısı olmayan yönlendirmeler temizlik amacıyla silindi. Yabancı dildeki ülke adları ise bazı sayfalarda kullanılıyor. Bunların kalıp kalmayacağına ilişkin kararı topluluğun vermesi daha iyi olur. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:33, 22 Ağustos 2011 (UTC)
Bu arada 1923 Kanto depreminde bilgi kutusunda haritanın üstündeki şu ifadenin olmamasını sağlayabilirmisiniz: "[[Dosya:|240px|1923 Kanto Depremi]]" -- Supermæn mesaj · katkılar 17:51, 22 Ağustos 2011 (UTC)
resim parametresi {{location map}} şablonunu desteklemiyor. Sanırım harita parametresi bu nedenle oluşturulmuş. --Superyetkinileti 17:58, 22 Ağustos 2011 (UTC)

Osmanlı Donanması[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin. Sana bir şey sormak istedim -Aktif olduğun için soruyorum-, en:List of battleships of the Ottoman Empire listesini çevirmek istedim, ama Dağılma dönemi Osmanlı donanması listesi mevcut. Tuhaftır, bu maddenin İngilizcesi de başka bir madde. Ama çevirmek istediğim maddeyi de kapsıyor. Sence çevirsem mi, yoksa birleştirilse mi? --Berm@nyaİleti 19:46, 22 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Bence şu madde çevrilmeli. Türkçe kaynaklarla beslenirse iyi bir çalışma olabilir. İyi vikiler. --Superyetkinileti 19:55, 22 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Birleştirmeleri şimdi mi yapalım, proje sonunda mı? Birikmelerin önüne geçsek iyi olur --Superyetkinileti 16:06, 23 Ağustos 2011 (UTC)

Farketmez ancak proje sonunda size çok yük olur. Yavaştan yavaşa yapmaya başlasanız sizin için iyi olur. Puanlamayı son güne bıraktığım günleri hatırladığım zaman korkuyorum :) Yani en az puanlamak zorunda kalırmışsınız gibi olur :) Emperyan-ileti 16:10, 23 Ağustos 2011 (UTC)
Tamam, ağır ağır yapacağım. Teşekkürler. --Superyetkinileti 16:17, 23 Ağustos 2011 (UTC)
Geçmişleri birleştirmeye başladım ve bir şey dikkatimi çekti. Şu maddenin LeToya Luckett'la birleştirilmesi gerekiyordu ancak bu yapılmamış. Sanırım puanlamayı güncellemeniz gerekecek. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 23:07, 23 Ağustos 2011 (UTC)

Tamam onu kaçırmış olmam gerek. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Bu arada sana çok mu iş açıyoruz? Emperyan-ileti 23:38, 23 Ağustos 2011 (UTC)

Hayır, çok iş değil. Ben yapmasam bir başka hizmetlinin uğraşması gerekecek. Zamanım varken halledeyim, olsun bitsin --Superyetkinileti 23:40, 23 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Şu yorum hakkındaki düşüncenizi öğrenebilir miyim? İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 00:32, 24 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Söz konusu şikayeti elimden geldiğince kapsamlı şekilde ele aldım ve verdiğim karar meselenin doğası gereği, şikayetin de sınırlarını aşarak kukla davasıyla ilgili bir şeyler söyleme zorunluluğunu beraberinde getirdi. Kararda vurgulamak istediğim, sorunun tek tek kullanıcıların ötesinde genel bir eğilime ilişkin olmasıydı. Öte yandan hangi ifadelerin ya da tavırların sorunlu olduğunu kararı dikkatle okuyan herkes anlayabilecektir. Uyarı kullanıcılara mesajla yapılabileceği gibi, şikayet sayfası gibi ilgili herkesin takip ettiği sayfalara da yapılabilir. Tek tek isim saymak yerine orada kimi kullanıcıların mesajlarından, yorumlarından alıntı yaptım, şu durumda şu tavrı alan kullanıcılar diye belirttim. Bunların kim olduğu dava sayfasından ya da şikayet sayfasından belli. Özetle, önceki karar verme biçimimden ayrılmamın nedeni, sorunun resmin genelinde olduğunu vurgulamaktı; ancak, bunu da kimin sarfettiği belli olan ifadelerin her birini ele alarak yaptım. Bunca ayrıntıyı tek tek incelememin sonucunda bilinçli olarak aldığım tavrın böyle bir yoruma konu olması karşısında söyleyecek başka bir sözüm yok. --yabancım 18:17, 24 Ağustos 2011 (UTC)
Yanıt için teşekkür ederim. İyi vikiler. --Superyetkinileti 20:28, 24 Ağustos 2011 (UTC)

merhaba süperyetkin,

ingilizce viki'den WPBannerMeta şablonunu bize uyarlamaya çalıştım ama (yanılmıyorsam) /kaliteölçeği kısmında sorun çıktı (ingilizce sayfası). |sınıf= parametresine ne yazılırsa yazılsın (şablonun sayfasındaki örnekte olduğu gibi) "Bu şablon için herhangi bir değerlendirmeye yapmaya gerek yoktur" yazısı çıkıyor oysa eğer B ise "Bu şablon B-Sınıf olarak değerlendirilmiştir" yazması gerekiyordu. Mesela /önemölçeği kısmında bu sorun oluşmuyor. Belki de sınıf şablonundan kaynaklanıyordu pek emin değilim bakabilir misin acaba? — heddagabler 20:21, 24 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Şablonu tartışma sayfalarında çalışacak biçimde düzenledim. İşe yaramazsa bir daha bakarız. İyi vikiler. --Superyetkinileti 20:46, 24 Ağustos 2011 (UTC)
Burada denedim ama 'Taslak'ın karşısına, yine "Bu şablon tartışma sayfası için herhangi bir değerlendirmeye yapmaya gerek yoktur" çıkıyor. — heddagabler 20:51, 24 Ağustos 2011 (UTC)
Şimdi daha iyi gibi. --Superyetkinileti 21:03, 24 Ağustos 2011 (UTC)

kesinlikle daha iyi. teşekkürler — heddagabler 21:07, 24 Ağustos 2011 (UTC)

Rica ederim, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 21:11, 24 Ağustos 2011 (UTC)

Selam Superyetkin. Senin kullanıcı ve mesaj sayfanda benim de kullanıcı sayfamda küfürlü sürümler var. Rica etsem onları silebilir misin?--Reality 19:12, 25 Ağustos 2011 (UTC)

Kullanıcı:Alcazer sayfasında da küfür var. Küfürü kendisi yazmamış olabilir. Oradaki küfürün ve küfürlü sürümlerin de temizlenmesi lazım.--Reality 19:16, 25 Ağustos 2011 (UTC)
Tamam, yapacağım. --Superyetkinileti 19:18, 25 Ağustos 2011 (UTC)

Tekrardan merhabalar Superyetkin.) Şımarık maddesinin geçmişini Şımarık (şarkı)ya aktarabilir misin? Ancak Şımarık maddesi yönlendirme olmamalı ve şu anki haliyle kalmalı. Görünce anlarsın zaten.--Reality 11:18, 26 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Öncelikle video klip başlığını aktarmamız gerekiyor sanırım. --Superyetkinileti 17:38, 26 Ağustos 2011 (UTC)
Tamamdır hallettim.--Reality 22:10, 26 Ağustos 2011 (UTC)
İşlem tamamdır, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 01:55, 27 Ağustos 2011 (UTC)

Silinen dosya[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, Dosya:Duzgun dairesel hareket sekil 2.png adlı resimim d4 kuralına göre silinmiş. Düzgün dairesel hareket sayfasındaki bütün şekilleri ben çizdim, hepsine "Adobe Illustrator ile çizdim" notunu ekledim ve Cc-by-sa-2.5 lisansını ekledim. Neden sadece bu dosya silinmiş anlamış değilim. Eğer mümkünse silinen dosyanın geri alınmasını rica ediyorum. --Doce 13:20, 26 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. 30 Ekim 2010 tarihinde yüklediğiniz "Duzgun dairesel hareket sekil 2.png" adlı dosya, lisanssız olduğu gerekçesiyle 16 Ağustos 2011'de silinmek üzere işaretlenmiştir. Yüklediğiniz diğer dosyalar {{cc-a-bp-2.5}} lisansını kullanmaktadır ve bu tümüyle doğrudur. Diğer dosyayı da uygun bir lisansla yüklemeniz durumunda herhangi bir sorun olmayacaktır. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:47, 26 Ağustos 2011 (UTC)
Dosyayı aynı isimle tekrardan yüklemeye çalışırken, sayfa önce bana bu dosyanın silinmiş olduğunu ve silme kayıtlarına bakmamı söylüyor, ve aşağısında "Uyarıyı yok say ve dosyayı yükle" düğmesine tıklıyorum karşılığında hep bu hatayı alıyorum. (Birkaç kere denedim ve aradan 5-6 saat geçmesini bekledim ve tekrardan denedim, yine olmadı.) Aldığım mesaj: WIKIMEDIA FOUNDATION Hata Vıkımedya Vakfı sunucuları bir hataya rastladı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Daha fazla bilgi için Freenode IRC ağındaki #wikipedia-tr kanalını ziyaret ediniz. Kâr amacı gütmeyen Vikimedya Vakfına yardımcı olmak istiyorsanız lütfen bağışta bulununuz. Program hatası olabilir, ama yine de mümkünse o dosyanın tüm geçmişini silebilirseniz, belki tekrardan yükleyebilirim. --Doce 05:13, 28 Ağustos 2011 (UTC)
Sayfanın geçmişi tümüyle silinmiş olmalı. Hatanın nedeni büyük olasılıkla başka bir sorun. --Superyetkinileti 19:51, 28 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba,

Kullanıcı:DJEnok adindaki kullanici Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı 2011-12 sezonu maddesinin ismini degistirdigi icin engellenmisti. simdi gene aynisi yapti. adamin engellenmesi kalktigi günden beri dogru olmayan degisiklikler yapmaya basladi. sabri'ye bu durumu borkac kez söyledigim halde bir tepki göstermedi. bu sebepten size yaziyorum. adam daha fazla zarar vermeden birseyler yapabilirseniz iyi olur.

selamlar--Xberger 13:46, 26 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Sabri benden önce davranmış ve engeli vermiş. İyi vikiler. --Superyetkinileti 17:50, 26 Ağustos 2011 (UTC)

Uygunsuz kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin.

şu kullanıcı adı uygun değil sanırım. Emyilmesaj 15:59, 26 Ağustos 2011 (UTC)

Ahzaryamed halletmiş, iyi vikiler. --Superyetkinileti 17:52, 26 Ağustos 2011 (UTC)

Selam. Senin botunun yardımıyla şuradaki ...Milli... şeklindeki kategorileri ...Millî...' olarak değiştirebilir misin zahmet olmazsa?--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 18:33, 26 Ağustos 2011 (UTC)

En kısa zamanda yapacağım. --Superyetkinileti 18:36, 26 Ağustos 2011 (UTC)
Eyvallah, sağ olasın. Kadir gecen mübarek olsun bu arada.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 18:37, 26 Ağustos 2011 (UTC)
Teşekkürler, size de iyi kandiller. --Superyetkinileti 18:39, 26 Ağustos 2011 (UTC)

Kategori:İfade Şablonları[kaynağı değiştir]

İfade Şablonları kategorisini İfade şablonları olarak taşır mısınız? -- Supermæn mesaj · katkılar 19:04, 26 Ağustos 2011 (UTC)

1-2 gün içinde yapmaya çalışacağım. İyi vikiler. --Superyetkinileti 19:19, 26 Ağustos 2011 (UTC)
Teşekkürler, hayırlı kandiller ve size de iyi vikiler. -- Supermæn mesaj · katkılar 19:21, 26 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba Superyetkin. Bu iki kullanıcı, kullanıcı sayfalarında hizmetli olduklarını belirtmişler. Bu WP:Hoax kapsamında vandalizm olarak değerlendirilir. Yine de yorumu sana bırakıyorum. İyi çalışmalar. — Jimbo 03:23, 27 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Türkçe Vikipedi'de kullanılan şablonlar özelinde bu denli sıkı bir denetim uygulamıyoruz, ancak DR.Child adlı kahya harekete geçmiş ve ilgili şablonları kaldırmış. Bilginize. --Superyetkinileti 14:03, 27 Ağustos 2011 (UTC)

Sayfamızın Takımımız adına silinmemesini talep ediyoruz. --Firuzköyspor 08:02, 27 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba Yetkin. A, B, C, D ve E dosyalarını silmek lazım sanırım. Lisans ve kaynak belirsiz, verilen 7 günlük süre de dolmuş. Zaten kullanıcıya uyarı da atılmış. Saygılarımla. --Berm@nyaİleti 12:25, 27 Ağustos 2011 (UTC)

Dosyalar silindi, iyi vikiler. --Superyetkinileti 14:12, 27 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba, yine ben :) . Kullanıcı:Anylai sayfasında çok fazla küfür yazıyor, ama değiştir butonuna tıkladığımda bir şey yok, geçmişte de yok. Önbelleği boşalttım ama aynı, sanırım başka bir sebebi var. Bir bakmanı rica edeceğim. Saygılarımla. --Berm@nyaİleti 12:06, 28 Ağustos 2011 (UTC)

Şimdi düzeldi tamam. --Berm@nyaİleti 12:07, 28 Ağustos 2011 (UTC)

Silinen madde[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin. Örneğin bu sayfaki durum hakkında fikirlerini almak istiyorum. Ben son bir iki gündür samimi ve daha basit mesajlar atarak kullanıcıların Vikipedi'ye ısınmasını sağlamaya çalışıyorum. Benim kendi hazırladığım Hoş geldiniz ve Silinen madde şablonları var. Senden de bir ricam var; bunlara benzer şablonları veya bu şablonları kullanman. Kırmızı yazılar, ünlem işaretleri içeren şablonları olabildiğince az kullanmaya çalışalım. İstersen bu şablonlarda düzenlemeye giderek kullanabilirsin veya şablonları geliştirmem konusunda yardımcı olabilirsin. Veya beni de kırmızı ve koyu yazılar olan veya ünlemli şablonlar kullanmaya ikna edebilirsin :) Görüşlerini bekliyorum. Nazif İLBEK 22:28, 28 Ağustos 2011 (UTC)

Haklısınız, uyarı şablonlarımızın ivedilikle elden geçirilmesi gerek. Bu yönde bir çalışma hazırlayabilirseniz ben de destek olmak adına elimden geleni yaparım. Teşekkürler, iyi vikiler. --Superyetkinileti 22:43, 28 Ağustos 2011 (UTC)

Selam Superyetkin. Şu seçkin resmin statüsünün alınıp şuna verilmesini önermeyi düşünüyorum. Bunu nasıl yapabiliriz biliyor musun? SR konusunda biraz deneyimsizim.--Reality 03:43, 29 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Yeni bir SR adaylığı başlatmak yeterli olacaktır. Adaylık başarılı olursa seçkin içerik sorumlumuz (Ahzaryamed) gerekli değişiklikleri yapar diye düşünüyorum. --Superyetkinileti 15:16, 29 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba Superyetkin. Bu iki sayfanın geçmişlerini birleştirebilir misin? İkinci sayfaya kopyala-yapıştır yapılmış. Ben daha sonra anlam ayrımı sayfasını açabilirim. İyi çalışmalar. — Jimbo 08:42, 29 Ağustos 2011 (UTC)

İşlem tamamlandı, dikkatiniz için teşekkürler. --Superyetkinileti 15:23, 29 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba Yetkin, şurada bana yasal yolla tehdit var. Bildiğin üzere Vikipedi'de yasal yolla tehdit engellenmekle sonuçlanıyor, gerekeni yapmanı rica ediyorum. Korkup özür dileyeceğimi düşünmüş galiba. Saygılarımla. --Berm@nyaİleti 17:04, 29 Ağustos 2011 (UTC)

Kullanıcı engellendi, bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 17:43, 29 Ağustos 2011 (UTC)

Selamlar. Zamanında SR olan şu resim commons'tan silinmiş. Ne yapmalı?--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 18:01, 29 Ağustos 2011 (UTC)

Dosya telif ihlali nedeniyle silinmiş. Yapacak fazla bir şey yok ne yazık ki. --Superyetkinileti 18:07, 29 Ağustos 2011 (UTC)
Yani demek istediğim adaylık sayfası ve sergilendiği sayfadaki durumları ne olacak? Silecek miyiz?--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 18:10, 29 Ağustos 2011 (UTC)
Şuraya bir not düşmemiz gerekecek sanırım. Ahzaryamed'e bir soralım. --Superyetkinileti 18:15, 29 Ağustos 2011 (UTC)

Selam tekrardan. Vikipedi:Kategori ile Vikipedi:Kategorilendirme sayfaları aynı şeyi anlatıyor sanırım. Birleştirme yapalım mı?--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 21:30, 29 Ağustos 2011 (UTC)

Evet, bence de birleştirmeliyiz. --Superyetkinileti 21:33, 29 Ağustos 2011 (UTC)
Vikipedi:Kategorilendirme sayfasını yakın bir zamanda Infocan açmış. Diğerinde olup da burada olmayan bir şey çarpmadı gözüme. Geçmişleri birleştirebilir misin?--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 21:36, 29 Ağustos 2011 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 21:42, 29 Ağustos 2011 (UTC)
 
Bu size! (İnşallah şeker hastası değilsinizdir :D )
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaşım,

Ramazan Bayramını kutlarım. -- İyi vikilemeler, sevgiler, saygılar Ğaaw ☺☽|☾☻ İleti 08:53, 30 Ağustos 2011 (UTC)

Ramazan Bayramı'n kutlu olsun.[kaynağı değiştir]

Ramazan Bayramı'n kutlu olsun, Superyetkin. -- Supermæn mesaj · katkılar 10:00, 30 Ağustos 2011 (UTC)

Teşekkürler, size de iyi bayramlar. --Superyetkinileti 14:16, 30 Ağustos 2011 (UTC)

Selam, iyi bayramlar. {{0}}, {{Boşalt}} bu şablonlara belgeleme ekleyebilir misiniz. Koruma devam etsin tabi.--Szoszvmesaj 11:20, 30 Ağustos 2011 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı İyi bayramlar. --Superyetkinileti 14:21, 30 Ağustos 2011 (UTC)

Kullanıcı {{küfür}} şablonuyla uyarıldı.

işimin yoğunluğundan mesajını yeni gördüm. Yine kafanıza göre iyi-kötü değerleri biçmeye başlamışsınız. ...tan kelimesinin küfür, hakaret, vs. olduğuna sen mi karar verdin? Bak bu dünyadaki herşey -toplumun genelinin kötü kabul etmesi hariç- biri için kötüyken diğeri için normal veya iyi bir şey olabilir. o kelime bana göre değersiz, sıradan, bayağı anlamında. sana göre kötü olabilir. http://en.wikipedia.org/wiki/Shit ve http://en.wikipedia.org/wiki/Bullshit ve de bu http://translate.google.com.tr/#en%7Ctr%7CBullshit seni neyin küfür olduğu neyin olmadığı hakkında fikir sahibi yapar. Öyle kafana göre herkese uyarı göndermemenizi de sağlar umarım. İyi bayramlar bu arada::))--Caracas 20:59, 30 Ağustos 2011 (UTC)
İyi bayramlar. Eklemiş olduğunuz yorumun ansiklopedik içeriğe katkı sağlamadığı açıktır. Tartışma sayfalarını daha verimli biçimde kullanmanız dileğiyle. --Superyetkinileti 21:05, 30 Ağustos 2011 (UTC)

Bot başvuruları[kaynağı değiştir]

Bot başvuru sayfasında 4 adaylık var ve bu adaylıklardan 4'ü de neredeyse 1 ay önce sonuçlanmış. Arşivleyebilir misin? -- Supermæn mesaj · katkılar 18:15, 31 Ağustos 2011 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 18:24, 31 Ağustos 2011 (UTC)

Şablon sorunu[kaynağı değiştir]

Selamlar. Şu şablona göre {{bayraksimge|Ireland|1783}} yazdığımızda günümüz İrlanda bayrağı değil, 1783'te kullanılan bayrağın çıkması gerekmekte. Nitekim İngilizce Vikide de bu şekilde oluyor. Ne yaptıysam düzeltemedim sorunu. İlgilenebilir misin?--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 09:31, 2 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba. {{Bayraksimge}} şablonumuz yıl parametresini (ikinci parametre) dikkate almıyordu, onu girince düzeldi.
{{bayraksimge|İspanya}} → İspanya
{{bayraksimge|İspanya|(1977-1981)}} → İspanya
Burada önemli olan nokta şablonun adının şu biçimde olması: İspanya (1977-1981) ülke ismi. Bu durumda, İrlanda 1973 ülke ismi adlı bir şablon oluşturmamız gerekecek. Ülke bayrağı için de şöyle bir şablon gerek. Anlatım karışık geldiyse şablonları oluşturmada yardımcı olabilirim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 14:58, 2 Eylül 2011 (UTC)
Onu zaten biliyordum da İngilizce Vikide bu ülke adıyla oluşturulan şablonlara hiç girilmeden bu iş hallediliyor. Onun gibi yapılması mümkün mü acaba?--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 15:02, 2 Eylül 2011 (UTC)
Evet, bizdeki sistem daha eski. Bir ara yenisine geçmeyi deneriz, ancak işin ne denli büyük olduğunu şu an tam kestiremiyorum. Birkaç ek şablonla halledilebilecekse yaparız. --Superyetkinileti 15:11, 2 Eylül 2011 (UTC)

Bilim takımı[kaynağı değiştir]

Merhaba.Bilim takımına katılabilir miyim?--Kullanıcı:Berkecelik 2 Eylül 2011

Merhaba. Başvurunuzu şu sayfada yapabilirsiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 15:02, 2 Eylül 2011 (UTC)

Kullanıcı:WikiPipi[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:WikiPipi'nin adı uygunsuz. Ayrıca WikiPipi ve Salak Vikipedi maddesine de tam koruma yapabilir misin? -- Supermæn mesaj · katkılar 17:07, 4 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba. Böyle bir kullanıcı adı alınmamış, ancak ilgili kullanıcı ve ileti sayfası bir anonim tarafından vandalizm amacıyla oluşturulmuş. Diğer maddeler için ise şu an bekleyelim, ısrarlı bir biçimde oluşturma gözlersek korumaya alırız. İyi vikiler. --Superyetkinileti 18:25, 4 Eylül 2011 (UTC)
Bu arada, o IP çoğunlukla Vikipedi'ye hakaret içeren maddeler yazıyor. -- Supermæn mesaj · katkılar 18:28, 4 Eylül 2011 (UTC)

çok fazla gereksiz değişikliğe maruz kalmakta bir çözüm bulur musun? --xrazymesaj 19:40, 4 Eylül 2011 (UTC)

48 saatliğine yarı korumaya aldım. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:43, 4 Eylül 2011 (UTC)

bu sablonda "Vikipedi içeriği, Creative Commons Attribution/Share-Alike Lisansı kapsamındadır." yazan bolumde "Creative Commons Attribution/Share-Alike" dis baglantisinda Wiki'nin geleneksel tuhaf ok isareti cikmis. Ancak Nerval'in kullanici sayfasinda bir dis baglantida yoktu bu arayuzde de yok. Ayni seyi uyarlayabilir misiniz? İyi çalışmalar.--Westnest ileti 21:52, 4 Eylül 2011 (UTC)

HTML'nin <a href>lerinin burada calismadiginin farkindayim ancak istisnalar icin mutlaka bir yontem olmali. İyi çalışmalar.--Westnest ileti 21:57, 4 Eylül 2011 (UTC)
Evet, bir çözüm var. Bu iş için plainlinks adlı biçim sınıfını kullanıyoruz. Gerekli değişikliği yaptım. İyi vikiler. --Superyetkinileti 22:00, 4 Eylül 2011 (UTC)

Sercan Yıldırım[kaynağı değiştir]

Merhaba,

bir haftadan beri Sercan Yıldırım'ne yapilan yanlis degisiklikleri geri almakla ugrasiyorum. iki günlük korumaya alsaniz iyi olur. gs yada bursaspordan resmi aciklaam gelince ben gerekli degisikliyi yaparim.

iyi vikiler--Xberger 10:15, 5 Eylül 2011 (UTC)

Merhabalar. Ona maddeyi VP:KP gereğince korumaya almak denir. Bu tip durumlarda hizmetlilere haber vermek faydalıdır. 1 haftalığına yarı korumaya aldım. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 15:52, 5 Eylül 2011 (UTC)
Değişikliklerin çakıştığını gördüm de koruma kayıtlarının eşzamanlı oluşuna ilk kez tanık oluyorum --Superyetkinileti 16:00, 5 Eylül 2011 (UTC)
Bu durumda iki kat koruma olması gerekmez mi? Hay Allah --вяí¢αи76ileti 16:21, 5 Eylül 2011 (UTC)

Namibyalı futbolcu-taslak[kaynağı değiştir]

Merhaba,

gecenlerde Razundara Tjikuzu güncelledigimde Namibyalı futbolcu-taslak bulunmadiginifark ettim. Bu sablonu cikarabilirmisin diye soracaktim.

iyi calismalar--Xberger 10:19, 5 Eylül 2011 (UTC)

Şablonu oluşturdum. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:02, 5 Eylül 2011 (UTC)

FBEno adli kullanici[kaynağı değiştir]

Merhaba,

bizim büyük emek ve cabayla actigimiz futbol takimlari sezon maddeler son birkac haftada mesaj:FBEno adli kullanici tarafindan yanlis olan degisikliklerle vandalizme ugruyor. Sabrican'a bu konu actim fakat zaman bulamadigi icin herhalde ilgilenmedi. ben bazi degisiklikleri erkenden geri alabiliyorum. ama bazilari kim vurduya gidiyor ve degerli bilgiler silindigi icin kayip oluyor. lütfen acilen ilgilenin

hayirli vikiler--Xberger 13:50, 5 Eylül 2011 (UTC)

Eleman uyari yedigi halde bildiginden sasmadi... Yaptiklari cok az oranda dogru ama cokda yanlis kayitlari var.--Xberger 16:34, 5 Eylül 2011 (UTC)
Kullanıcı 24 saatliğine engellendi. --Superyetkinileti 17:23, 5 Eylül 2011 (UTC)
Merhaba Superyetkin, kullanıcı ilginç bir şekilde zaman zaman anlamlı katkılar yaparken bazen de bariz vandalizm amaçlı değişiklikler yapıyor. Şu ve şu değişikliklerden ötürü tekrar engellenmesi gerekebilir. –hcagrimesaj katkılar 08:09, 9 Eylül 2011 (UTC)

Sabri ilgilenmiş, iyi vikiler. --Superyetkinileti 15:27, 9 Eylül 2011 (UTC)

Surum kontrolu[kaynağı değiştir]

Burada da gorebildiginiz uzere yine surum kontrolunde bir seyler var. Ben maddeye gittigimde degisiklikler bekliyor yaziyordu ve onayladim ancak siz editor oldugunuz halde ben onaylamisim gibi gozukuyor, bunu daha oncede yasamistim. İyi çalışmalar.--Westnest ileti 15:31, 5 Eylül 2011 (UTC)

Evet, bu tür sorunlar yaşıyoruz ne yazık ki. Geliştiricilerle iletişime geçip sorunun tam olarak nereden kaynaklandığını öğrenebilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:05, 5 Eylül 2011 (UTC)

Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Hiroshima Dome 1945.gif adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 05:50, 6 Eylül 2011 (UTC)

Bu arayuzde "Yükleyeceğiniz dosyaya ait aşağıdaki iki bilgiyi eklemediğiniz takdirde dosya silinecektir:" cumlesinin sonunda cift nokta var, cumleye ve bicime baktigimizda tek nokta olmasi daha mantikli, "Yükleyeceğiniz dosyaya ait aşağıdaki iki bilgiyi eklemediğiniz takdirde dosya silinecektir." denebilir ya da uyarmak icin unlem konulabilir ancak cift nokta uygun olmaz, duzeltebilir misiniz? İyi çalışmalar.--Westnest ileti 18:54, 6 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba. Lütfen konuyu şurada dile getiriniz. Bence iki nokta olarak kalması daha uygun. --Superyetkinileti 19:00, 6 Eylül 2011 (UTC)
Evet ben ikiyi gormemisim, sadece bilgiyi diye okumusum. İyi çalışmalar.--Westnest ileti 19:03, 6 Eylül 2011 (UTC)

Şablon:Kurgusal karakter bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Bu şablonun Şablon:Kurgusal karakter bilgi kutusu eski sürümünü onaylar mısınız? 88.229.105.137 20:14, 6 Eylül 2011 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 20:17, 6 Eylül 2011 (UTC)

Selam Superyetkin. D1'den işaretlediğim dosyaları silebilir misin? Yenileri üzerinde çalışacağım da karışmaması açısından. Birde SR'ler çift kopya dosya olarak görünüyor mu normalde?--Reality 20:47, 6 Eylül 2011 (UTC)

Dosyaları şimdi siliyorum. Bildiğim kadarıyla SR'ler çift kopya dosya olarak görünmüyor. --Superyetkinileti 20:49, 6 Eylül 2011 (UTC)
Benim tespitim de o yönde ancak şu d1 görünüyor.--Reality 20:55, 6 Eylül 2011 (UTC)
O resim SR değil. --Superyetkinileti 20:57, 6 Eylül 2011 (UTC)

Değil biliyorum SRA adaylarını kastediyordum yani. Bak şurda vikimizde bulunan tüm d1'lik dosyalar var. Ben bunları düzenleyip d1'le işaretliyorum. Orayı tamamen inceledim. Sadece bu d1 görünüyor SRA adayları vs. den. SRA sistemini bilmiyorum ama acaba araya bir kod falan mı ekleniyor d1 görünmemesi için?--Reality 20:59, 6 Eylül 2011 (UTC)

Sanırım sorunun nedeni dosyanın Türkçe Vikipedi'de yüklü olması. Yalnızca Commons'ta olanlar doğal olarak normal çalışıyor. --Superyetkinileti 21:03, 6 Eylül 2011 (UTC)
Superyetkin d1'leri tekrardan temizleyebilir misin? Bugün bitirmeyi planlıyorum hatta bitmiş olabilir 5-6 tane kalacak sanırım silinince şuankiler.--Reality 22:42, 6 Eylül 2011 (UTC)
Dosyalar silindi, kolay gelsin. --Superyetkinileti 23:06, 6 Eylül 2011 (UTC)

Kategori taşımaları[kaynağı değiştir]

Selam. Kategori:Komedi filmlerinin alt kategorilerinde de uygun taşıma işlemini gerçekleştirebilir misin bot yardımıyla?--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 06:30, 7 Eylül 2011 (UTC)

En kısa zamanda yapacağım. --Superyetkinileti 15:14, 7 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba,

Kullanıcı mesaj:Jqncn adli kullanici surada bariz bir sekilde vandalzim yapmistir. ilginensen iyi olur.

iyi vikiler--Xberger 07:09, 7 Eylül 2011 (UTC)

Kullanıcı engellendi. Bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 15:18, 7 Eylül 2011 (UTC)

Yönlendirmeye olan yönlendirme[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin. Özel:ÇiftYönlendirmeler sayfasındaki yönlendirmeye olan yönlendirmeleri düzeltebilir misin? Hepsi korumada olduğu için müdahale edemiyorum.--Reality 21:17, 7 Eylül 2011 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 21:23, 7 Eylül 2011 (UTC)
Bu arada dünkü söylediğin başarısız SRA'nın neden çift dosya olarak göründüğünü buldum. Normalde SRA dosyaları commons'takiyle aynı adda vikipedide oluşturuluyor ve eklenen şablon sayesinde d1 görünmüyor. Ancak farklı bir adda oluşturulursa (Osorno Yanardağı.jpg commons'taki Volcán Osorno.jpg) d1 görünüyor. Silinince mesele düzelecektir. Kolay gelsin.--Reality 21:35, 7 Eylül 2011 (UTC)
yeni birşey buldum. Eklenen şablonla alakası yok aynı adda sra adayıysa çift dosya görünmüyor. Nedenini bilmiyorum belki commons'tan ayarlanıyordur.--Reality 21:36, 7 Eylül 2011 (UTC)

Dosya adını değiştirdim, ancak hala çift dosya olarak görünüyor sanırım. --Superyetkinileti 21:46, 7 Eylül 2011 (UTC)

Aklıma son birşey daha geliyor. Superyetkin o dosyayı siler misin rica etsem. Birşey deneyeceğim.--Reality 21:49, 7 Eylül 2011 (UTC)
Nasıl oldu bilmiyorum ancak çözüldü.)--Reality 21:52, 7 Eylül 2011 (UTC)
Ve ek olarak silinecek sayfalardaki d1ler vikimizin son d1'leri.)--Reality 21:54, 7 Eylül 2011 (UTC)

Dosyaları silip geri getirmek zaman zaman işe yarayabiliyor --Superyetkinileti 21:55, 7 Eylül 2011 (UTC)

Dosya:Örnek.jpg silinmesi lazım commons'a taşıdım.--Reality 22:02, 7 Eylül 2011 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 22:04, 7 Eylül 2011 (UTC)
Superyetkin şablonları birleştirmen Meridyen (coğrafya) maddesindeki gibi sorunlara yol açmış.--Reality 01:37, 8 Eylül 2011 (UTC)

Düzeltildi. --Superyetkinileti 01:42, 8 Eylül 2011 (UTC)

Sorun şimdi de burda. Sanırım şablonlar aynı işi görmekle beraber kodları uyuşmuyordu. O yüzden bu tarz sorunlar ortaya çıktı.--Reality 01:45, 8 Eylül 2011 (UTC)
Evet, resim ve image parametreleri farklı. Bazı şablonları güncellememiz gerekecek. --Superyetkinileti 01:48, 8 Eylül 2011 (UTC)
Tamamdır bunu işbirliği projesine önerebilirsin eğer çok fazla sayfada kullanılıyorsa. Ayrıca bende düzeltebildiğim kadarını düzeltirim. Ek olarak şurada bulunan Image label şablonlarının da sanırım çiftleri var.--Reality 01:51, 8 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba. Lütfen şu tür değişiklikler yapmayınız. Vikipedi'deki herkes gibi iş birliği sorumluları da birer gönüllüdür ve artan iş yükü nedeniyle zaman zaman gecikmeler yaşanabilir. Unutmayalım ki, bizi değerli kılan aldığımız ödüller değil, yaptığımız katkıların ansiklopediyi ileriye taşıma özelliği barındırmasıdır. İş birliğine yaptığınız eşsiz katkılar için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:27, 7 Eylül 2011 (UTC)

Öyleyse ödülleri kaldıralım. Ödülsüz İBP yapalım. ----Safir yüzüklü Ceklimesaj 03:58, 8 Eylül 2011 (UTC)

Teoman Cimit.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba, dosyayi duzgun lisansla tekrar yuklemeye calisiyorum.

Sorun Creative Commons 3. versiyona gecti ve burada lisansi belirtiyor, bizim lisans secme secenegimizde en yuksek 2.5 olabiliyor. Flickr da ise en yuksek lisans 2.0

Sonuc olarak sizce Asagidaki lisans tanimi uygun mudur?

Açıklama

Teoman Cimit maddesi için sanatçının portre fotoğrafı

Kaynak

Teoman Cimit'in orjinal kendi portre çalışması Flickr

Tarih
Yazar

Teoman Cimit

İzinler

Flickr lisansi BY (CC-BY) [Attribution 2.0 Generic (CC BY 2.0)]

Asagida lisansi da yolluyorum Tesekkur ve Iyi calismalar --Tacci2023 14:30, 8 Eylül 2011 (UTC)

Lisanslama[kaynağı değiştir]

Teoman Cimit.jpg görüntüsü, Creative Commons Atıf-BenzerPaylaşım (Attribution) lisansının 2.0 sürümü ile lisanslandırılmıştır.

Tesekkur ve Iyi calismalar --Tacci2023 14:27, 8 Eylül 2011 (UTC)

Kullanıcı 78.185.10.205[kaynağı değiştir]

Merhaba,

78.185.10.205 IP numaralı anonim bir kullanıcının mesaj sayfamda çirkin söylemi olmuştur. Vikipedi uygulaması neyse bu IP adresine o cezanın uygulanmasını talep ediyorum. Mümkünse bloke edilsin. İyi çalışmalar... taglıgalpileti 10:55, 9 Eylül 2011 (UTC)

Kullanıcı engellendi. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:32, 9 Eylül 2011 (UTC)
Teşekkür ederim. taglıgalpileti 21:15, 9 Eylül 2011 (UTC)

Kullanıcı sayfası[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Benim kullanıcı ismim kırmızı çıkıyor ve "kullanıcı sayfası yok" uyarısı gözüküyor.Kullanıcı sayfasını nasıl açabilirim? Ahmetinal.95

Merhaba. Kullanıcı sayfanızı şuraya tıklayarak oluşturabilirsiniz. --Superyetkinileti 15:22, 9 Eylül 2011 (UTC)

Can Gökpınar[kaynağı değiştir]

Benim ağabeyim milli takımda sporcu ve çoğu kez türkiyeyi temsil etti.Bizde ona aid bir sayfa açmak istiyoruz ve sizin yardımınızı talep ediyoruz. Ege Gökpınar 18:34, 9 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba. Vikipedi'ye eklenen içeriğin belirli kayda değerlik ölçütlerini karşılaması gerekir. Ayrıntılı bilgi için şu sayfayı inceleyebilirsiniz. --Superyetkinileti 18:41, 9 Eylül 2011 (UTC)

Kullanıcı:Kkokturk[kaynağı değiştir]

Merhaba, acaba Kulalnıcı:Kkokturk ile ilgilenebilirmisin? Muhteşem Yüzyıl maddesinin bütün bilgilerini silmiş ve ben eski halini geri getirdim. Acaba bu vandalizmi koyan kullanıcıyla ilgilenebilirmisin? Sevgilerimle, iyi çalışmalar. --Ozankra 00:30, 10 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba. Kullanıcı daha önce uyarılmış olmasına karşın ihlallerini sürdürdüğünden 48 saat engellendi. Bildirim için teşekkürler, iyi vikiler. --Superyetkinileti 00:34, 10 Eylül 2011 (UTC)

Claire Franek[kaynağı değiştir]

Sayın Superyetkin,

Telif hakkı ihlali konusunda bir itirazım olacak. "Claire Franek" adlı yazarın biyografisi konusunda metin itef.com.tr den alınmıştır ancak. sitenin telifi by-nc şartları altında wikipedia ya devredilmiştir.

Gerekenin yapılmasını rica ediyorum. İyi günler diliyorum.

Onurderebek 10:28, 10 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba. Sözünü ettiğiniz lisans Vikipedi'nin özgür lisans tanımına aykırıdır ve kabul edilmemektedir. Bilginize. --Superyetkinileti 15:49, 10 Eylül 2011 (UTC)
afedersiniz ama ne yapmam gerek? Lisansı genişletme imkanına sahibiz.
Onurderebek 15:52, 10 Eylül 2011 (UTC)
Eklediğiniz içeriğin telif haklarından vazgeçtiğinizi Vikipedi'ye bildirmelisiniz. Ayrıntılı bilgi için şu sayfayı inceleyebilirsiniz. --Superyetkinileti 15:54, 10 Eylül 2011 (UTC)

Bana bu mesaj gönderilmişti.

Sayın Onur Derebek, Site izini eklenmiştir. http://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:G%C3%B6n%C3%BCll%C3%BC_ileti%C5%9Fim_ekibi/%C4%B0zinler#Web_Siteleri

Bu siteden herhangi bir içerik eklerseniz lütfen tartışma sayfasına {{OTRS_bekleme}} şablonu EKLEYİNİZ.

ayrıca http://tr.wikipedia.org/wiki/Tart%C4%B1%C5%9Fma:%C4%B0stanbul_Tanp%C4%B1nar_Edebiyat_Festivali sayfasına ben izin etiketi yerleştirdim. İlginiz için teşekkürler.

(Onurderebek 15:57, 10 Eylül 2011 (UTC))

OTRS iznini almışsanız herhangi bir sorun yok. Eklediğiniz maddelerin tartışma sayfalarına ilgili şablonu eklemeniz durumunda diğer vikipedistleri de bilgilendirmiş ve olası yanlış anlaşılmaların önüne geçmiş oluruz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:03, 10 Eylül 2011 (UTC)

Ciceksepeti.com[kaynağı değiştir]

Ciceksepeti.com sayfasını reklam amaçlı olduğu için sildiğinizi farkettim fakat sayfada yaptığım düzenlemeler ile sayfanın reklam amacından uzaklaştığını düşünüyordum. Sayfanın kayda değer olduğu konusunda şüphelerim olsa da reklam olarak algılanabilecek içeriği çıkardığımı düşünüyorum. Eğer inceleme fırsatınız olursa konu hakkındaki görüşlerinizi paylaşırsnaız sevinirim. Nazif İLBEK 17:33, 10 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba. Maddede yaptığınız değişiklikleri yeniden inceleyince reklama yönelik içeriği tümüyle kaldırdığınızı görmüş oldum. Maddeyi geri getirdim, ancak kayda değerlik konusunda belirsizlik var. Dikkatiniz için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:05, 10 Eylül 2011 (UTC)

bu sayfayı ben oluşturdum ve kaldırılmaması gerektiğini düşünüyorum. a-tamamen bu sayfa ansiklopediye uygundur.taşlıcayı yahya bey ile ilgili internet makalelerine ve şiirlerine bakarsanız bunu görürsünüz b-kaynak atıfları ve yararlandığım yerlerde gösterilmiştir.bu yerlerin içinde akademik yayında vardır.şehzade mustafa ile ilgili yazılan mersiyeyide parantez içinde ne olduğunun anlaşılması için türkçeleştirdim.yinede eğer ansiklopedik düzene göre hatalarım varsa silinmesi yerine düzeltilmesi veya bu düzene aykırı bölümün çıkarılarak yayınına izin verilmesi daha iyi olmazmıydı. c-hayat hikayesi ile ilgili olarakda dikkatinizi çekmişse pek çok eserde aynı hayat hikayesi anlatılmaktadır.d-ansiklopedik düzen konusuna gelince "şehzade mustafa" da dahil ansiklopedik vikipedi düzenine uymayan pek çok sayfayı size gösterebilirim ki bu sayfalar nedense ansiklopedik düzene uymadığı gerekçesi ile kaldırılmamış tam aksine yetkili kullanıcılar tarafından düzenleme yapılmıştır ve halen vikipedidedir e-her ne kadar böyle düşünmesem ve vikipedi yetkili kullanıcılarının,sizin genelde gayet yerinde hareket ettiklerini düşünsem de yanlış anlamayın ama eğer kanuni sultan süleyman'a toz kondurmamak için böyle bir şey yapılmışsa tarihimizde pek çok padişahın olduğu ve her padişahın her hükümdarın ve her başbakanın hataları yanında doğrularının,hizmetlerinin olduğunun hatırlanması gerekmezmi?.ben sultan süleymanın babası yavuz sultan selimi ileri görüşlülükte kanuniden daha çok sevmekteyim,bana göre kanuninin önünü açan kişide bu padişahtır,ama bu kanuniyi sevmediğim anlamına hiç gelmez. kanuni sultan süleymanında şu kabul edilmelidir ki hatalarıda olmuştur, oğullarından mustafa ve beyazıta,temeşvar fatihi ahmet paşa ile piri reis'e karşı hatalı muameleleri,kazan ve astrakhanlığını yok eden ruslara karşı geç hareket etmesi,rusyanın güçlenmesine sebebiyet vermesi,hint deniz seferlerine yeterli önem vermemesi,kararlarında hürrem sultanın ve kızı mihrimah sultanın,damat rüstem paşanın etkisinde kalması,maliyedeki parayı babası yavuz sultan selimin aksine hovardaca harcaması,viyanayı 2.kere kuşatmaması gibi hatalar tarihçilerce sayılabilir ama kanuni aynı zamanda macaristanı osmanlı topraklarına katmış denizlerde türk gücünü yaymış osmanlı topraklarını neredeyse ikibuçuk katına katlamış bir padişahdır, devletin bütün daireleri onun zamanda neredeyse aksaksız çalışmıştır,devlet işleri ile ilgilenip çıkardığı kanunnameler ile ticaretin ve sosyal hayatın gelişmesi için çalışmıştır,çalışmaları ile osmanlı divan edebiyatını zirveye taşımış mimar sinan gibi bir dehayı keşfedip kullanmış bir padişahdır,mohaçta 2 saat içinde düşmanı perişan edecek kadarda savaş taktiklerindende anlamaktadır,denizciliğin gelişmesi için dedesi fatih ve babası yavuz sultan selim ile birlikte her imkanı seferber eden bir padişahtır öyle ki osmanlı tarihinde 19.yyda abdülazize kadar hiç bir padişah bu kadar türk denizciliğinin gelişmesi için bu kadar çaba göstermemiştir,babası yavuz kadar cesaretinin olduğuda tartışılmaz gerçektir.yine sokullu mehmet paşa gibi bir kişiyi veziriazamlığa getirende kendisidir.bir kimsenin iyilikleri kadar hatalarının bilinmeside tarafsız bir ansiklopedi anlayışının gerekleridir bu hatalar bilinmelidir ki okuyanları tarihte ileride benzer hususlarla karşılaşacak kişiler aynı hatalara düşmemelidir.zira ansiklopedinin bir amacıda öğretmektir.bu sebeple üzülerek ve yanlış yaptığınızı söyleyerek bu sayfanın geri getirilmesini eğer hatalarım varsa düzetilip geri getirilmesini,aksi halde eğer düzeltemeyecek kadar işiniz çoksa her gün yüzlerce madde ile şu sınırlı zamanınızda uğraştığınızı ve bu sebeple işlerinizin yoğunluğunu anlayış ve hoşgörü ile karşıladığımı belirterek nerede eksiklik varsa bana mümkünse gösterilip bu sayfayı düzeltme imkanının bana tanınması özellikle bu sayfayı silen vikipedi yetkilileri ve sizden rica etmekteyim.saygılarımla.(94.55.228.79 22:48, 10 Eylül 2011 (UTC))

Merhaba. Eklediğiniz içerik Vikipedi standartlarına uygun olmamakla birlikte teliflidir. Bu durumda maddeyi geri getirmemiz olanaksızdır. --Superyetkinileti 23:45, 10 Eylül 2011 (UTC)
Umarım bu sefer olmuştur,özgeçmişi artık kendim yazdım,kaynak ve internet sitelerine atıfları yaptım,şehzade mustafa mesnevisini sayfaya koymadım,herhalde bu sefer telife uygun olmuştur ancak kaynakçayı bir türlü oturtmakta zorlanıyorum,vikipedi uygun değildir şablonunuda bu sebeple düzenlediğim sayfaya koydum. bir bakabilirseniz sevinirim,. Taşlıcalı Yahya Bey. 94.55.228.79 14:59, 15 Eylül 2011 (UTC)

"Wikitext programlama dili"[kaynağı değiştir]

Burada Wikitexti de programlama dilinden saymislar. Ancak Wikitexti eninde sonunda en uzagi bile ogreniyor, fazla karmasik degil, cikarmak nasil olur? İyi çalışmalar.--Westnest ileti 00:43, 11 Eylül 2011 (UTC)

Evet, viki dili bilinen anlamda bir programlama dili değil. Yine de, o listede bulunması sorun yaratmıyor. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 00:54, 11 Eylül 2011 (UTC)

İş birliği yardımı[kaynağı değiştir]

Şunu görünce sorayım dedim. 34. hafta değerlendirmesi için yardım ister misiniz? --Superyetkinileti 17:23, 11 Eylül 2011 (UTC)

Neden olmasın, şu anki gidişata bakarsak daha uzun süre gidecek gibi, yardımı elbette ki kabul ederim :) Bazı katılımcılar da isyan ediyor nerede puanlar diye, onlar da haklı kendilerine göre. Yardım etmeniz için herhangi bir sebep yok yani, aksine memnun olurum :) İyi çalışmalar. --"Seksen" 17:35, 11 Eylül 2011 (UTC)
Tamam o zaman. Maddeleri inceleyip geçmiş birleştirme işini yaparım. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:43, 11 Eylül 2011 (UTC)

Ben yardım etmeye ve bişeyler katmaya çalışıyoum . Bu imzasız yazı Egegokpinar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 11 Eylül 2011

Merhaba. Yardım etme isteğiniz bizim için çok önemli. Vikipedi hakkında daha fazla bilgi almak için şu sayfayı inceleyebilirsiniz. Sormak istediğiniz başka şeyler olursa diğer vikipedistlerle de iletişime geçebilirsiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 19:30, 11 Eylül 2011 (UTC)

İş birliği duyurusu![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesine buyrun!
  2011'in 37. hafta projesi yeni madde açma yarışı olarak seçilmiştir. 


  Bu haftada değerli katkılarınızı bekleriz.  
Teşekkürler!--xrazymesaj 15:46, 12 Eylül 2011 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bu sayfaya imzanızı bırakın.

Gereğinin Yapılması[kaynağı değiştir]

Merhaba Süperyetkin ben Türk Süvarisi, sana mesaj atmamı gerektiren bir durum var. Ben 6 aydan beri engellenmekteydim. Ama engellenme süresiz şeklinde yapılmıştı. Fakat bir daha vikipedi de değişiklik yapmayacağım taahütüyle Vito Genovese tarafından 12 Eylül 2011 tarihine kadar bir değişiklik yapmaz isem eğer engellememin kaldırılacağını taahhüt etmişti. Fakat Vito Genovese engellememi kaldırmadı. Kullanıcı mesaj:85.96.156.189 IP mesajında taahhütünü açıkça ifade etmiş olup engellemenin kaldırılmasını talep ediyorum.--88.235.243.218 18:55, 12 Eylül 2011 (UTC)

Selam Superyetkin.

Armonik sözlük maddesinin geçmişine bakıp orda yazılanlarla ilgilenebilir misin ? Emyilmesaj 12:48, 13 Eylül 2011 (UTC)

Ayrıca şu kullanıcı adı da uygun değil sanırım. Emyilmesaj 14:56, 13 Eylül 2011 (UTC)
Merhaba. Sözlük maddesi Sabri76 ve Eldarion tarafından silinmiş. İnci vandalizminin ise gereği yapıldı. Sorunlu kullanıcı adıyla da ilgilendim. Dikkatiniz için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:46, 13 Eylül 2011 (UTC)

Şablon:Cite news[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin. Şablon:Cite news ile Şablon:Gazete belirt'in amacı aynı değil mi. Yani sadece birisinin ismi Türkçe.--Szoszvmesaj 08:18, 14 Eylül 2011 (UTC)

Aynısını {{Dergi belirt}} ile {{Cite journal}} için söyleyebilir miyiz? Amaç olarak aynılar mı?--Szoszvmesaj 11:36, 14 Eylül 2011 (UTC)
Evet, bu şablonların kullanım amacı aynı. Uzun zamandır birleştirilmeyi bekliyorlar --Superyetkinileti 17:08, 14 Eylül 2011 (UTC)

Soyadı yönlendirmeleri[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, Jimbo ile soyadı yönlendirmeleri konusunda bir fikir ayrılığına düştük. Mesaj sayfamda fikirlerimiz mevcut. Kötü yönlendirme olduğunu düşündüğüm yönlendirmelerin silinmesini, kötü değilse en azından bir hizmetlinin bu konuyu değerlendirmesini istiyorum. Aktif birkaç hizmetliye de incelemesi için yazıyorum. Teşekkürler, kolay gelsin...Vikiçizer 08:00, 16 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba. Yönlendirmelerin hangi ölçütleri karşılaması gerektiği konusunda Türkçe Vikipedi olarak eksiklerimiz var ve bu nedenle sözkonusu durum için kesin yargıda bulunmadan önce SAS'ye gidelim derim. Alınacak topluluk kararı bizim de şunun gibi sayfalar oluşturmamıza katkı sağlarsa ne mutlu. Bu konuya dikkat çektiğiniz için teşekkürler. --Superyetkinileti 19:37, 16 Eylül 2011 (UTC)

Sürüm silme[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin. Şu dosyanın ikinci sürümünü silebilir misin? Kolay gelsin.--Reality 11:55, 16 Eylül 2011 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 18:21, 16 Eylül 2011 (UTC)

Merhabalar Superyetkin şuradaki değişiklik özetinde vandalizm yapılmış sürümü de elden geçirebilir misin? İyi akşamlar. --SayginerV-posta 18:30, 16 Eylül 2011 (UTC)

Sürüm silindi. Dikkatiniz için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:35, 16 Eylül 2011 (UTC)
Superyetkin yine ben, bir konuda görüşünü soracaktım. Şu resmi ve belki şuradaki el yazısı örneklerini Henri Brocard maddesinde kullanmak istiyorum. Telif durumu konusunda bilgi almak için attığım e-postaya Academia das Ciências de Lisboa Müze Direktörü tarafından yazılan yanıtta, resmin kullanılmasında herhangi bir sakınca olmadığı ifade edilmiş. Bu durumda resmi commons'a yüklemeyi düşünüyorum ancak bunu hangi lisansla yapmam gerektiği konusunda karar veremedim. Acaba yüklemeyi nasıl yapmalı? --SayginerV-posta 20:14, 16 Eylül 2011 (UTC)
Commons'ta o denli çok sayıda farklı lisans türü var ki ben de kararsız kaldım İlk resim özel bir koşul barındırmıyorsa KM olabilir, ancak el yazmaları için ayrıntı yok. Bunu Homonihilis ve Gökhan'a da sormak gerekiyor. --Superyetkinileti 20:29, 16 Eylül 2011 (UTC)

Peki teşekkürler :) --SayginerV-posta 20:43, 16 Eylül 2011 (UTC)

Buraya bir el atabilir misiniz? İyi çalışmalar.--Westnest ileti 19:25, 16 Eylül 2011 (UTC)

İfade düzenlendi. Bildirim için teşekkürler, iyi vikiler. --Superyetkinileti 19:30, 16 Eylül 2011 (UTC)

Twinkle - toplu silme[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin. Ben de toplu silme çalışmıyor sende de öyle mi?--Reality 18:21, 17 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba. Öncelikle yeni görevinde başarılar dilerim. Konuya gelirsek, Twinkle kullanmıyorum ve şu ana dek hiç toplu silme yapmadım. Bildiğim kadarıyla Kibele ve Elmacenderesi bu betiği kullanıyor. Kolaylıklar, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:12, 18 Eylül 2011 (UTC)

Şablon sorunu-2[kaynağı değiştir]

Selam. Yukarıda bu başlıkta bir şey sormuştum. Nasıl oldu bilmiyorum ama bizde de o "yeni" sisteme geçilmiş sanırım :)--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 06:45, 18 Eylül 2011 (UTC)

Evet, çalışıyor. Beklediğimden kolaymış --Superyetkinileti 15:16, 18 Eylül 2011 (UTC)

Anasayfanın üstünde bekleyen değişiklikler görünüyor. Kaldırılması lazım. İlgilenirseniz sevinirim. milesbrokemesaj gönder

Düzeltildi, teşekkürler. --Superyetkinileti 19:25, 18 Eylül 2011 (UTC)

Kategori:0 yaşındaki vikipedistler[kaynağı değiştir]

Sence bu kategoriye gerek var mı? Bu arada kategorideki 2 kullanıcı şablonu yanlış kullandıklarından dolayı kategoride yer alıyor. -- Supermæn mesaj · katkılar 18:40, 18 Eylül 2011 (UTC)

Hatalı kullanımlar düzeltildi. Ulam bu durumda gereksiz. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:44, 18 Eylül 2011 (UTC)

Siyasi partiler[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, Türkiye'deki siyasi partiler listesi sayfasında 95.9.132.90 IP'li kullanıcı ısrarla aynı değişikliği yapıyor. Her seferinde geri alıyorum ama artık kullanıcının engellenmesi gerekiyor sanırım. Şuradan görülebileceği gibi bugünle birlikte 6 kez geri almışım aynı değişikliği. Kolaylıklar. –hcagrimesaj katkılar 06:46, 19 Eylül 2011 (UTC)

Kullanıcı engellendi. Bildirim için teşekkürler, iyi vikiler. --Superyetkinileti 18:08, 19 Eylül 2011 (UTC)

Superyetkin şuna bir bakar mısın? Bağlantılar hangi şablondan oluşuyor bulamadım. Temizlenmesi gerekli onun.--Reality 17:36, 20 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba. Sorun {{ABD ülke ismi}} şablonunda yapılmış vandalizmden kaynaklanmakta. Bu şablona bağlantı veren sayfaları değişiklik yapmadan kaydetmek gerekecek. --Superyetkinileti 18:08, 20 Eylül 2011 (UTC)

Hayata Artı Vakfı Gençlik Programı[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Telif hakkından ötürü silinmiş bu başlığın geliştirilmesi açısından yardımcı olabilir misin? Telif hakkı sorununu nasıl çözebiliriz vs. vs. Bir de tek sorun telif hakkı mıydı acaba? Teşekkürler yardımın için. Bu imzasız yazı Hayataarti00 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 21 Eylül 2011

Merhaba. Telif ciddi bir sorun. Bir maddenin Vikipedi'de barınabilmesi için güvenilir kaynaklarla beslenen doğrulanabilir bir içerik sunması gerekir. Eklenen içeriğin ansiklopedik olması gerektiği de unutulmamalı. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:00, 21 Eylül 2011 (UTC)

Deneme tahtası[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin. Şunun geçmişini Vikipedi:Deneme tahtasına aktarmayı deneyince bir hata alıyorum. Yapabiliyorsan geçmişini sen aktarabilir misin?--Reality 17:45, 21 Eylül 2011 (UTC)

Olmadı dur aklıma bir yöntem geldi bir de ben deneyeyim.--Reality 17:51, 21 Eylül 2011 (UTC)
Aslında tartışma sayfasının geçmişi vandalizm ve geri almalardan ibaret. Yine de, geçmişleri birleştirmek iyi olabilir. --Superyetkinileti 17:54, 21 Eylül 2011 (UTC)
Tamamdır ilk kısım bitti şimdi deneme tahtasının silinmiş sürümlerini de birleştiriyorum 15.734 değişiklik .) Gelmesi biraz vakit alacak.--Reality 17:56, 21 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba. İmzanızı aşağıdaki biçimde güncelleyebilir misiniz? Mevcut sürüm yazı boyutlarını bozmakta.

[[Kullanıcı:milesbroke|<font size="2" face="Calibri" color="0099FF"><b>milesbroke</b></font>]]<sup>[[Kullanıcı_mesaj:milesbroke|<font size="1" face="Segoe Script" color="990000">mesaj gönder</font>]]</sup>

Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:21, 22 Eylül 2011 (UTC)

Eski imzaları değiştirmeme gerek var mı? Yoksa bundan sonrakileri mi böyle kullanayım?
milesbrokemesaj gönder 22 Eylül 2011
Eskileri bern hallederim. İyi vikiler. --Superyetkinileti 18:48, 22 Eylül 2011 (UTC)
Teşekkürler --milesbrokemesaj gönder 22 Eylül 2011

Selam Superyetkin. Şuna bir bakabilir misin? Hatalı bir biçimde görünüyor anlayamadım sebebini.--Reality 19:17, 22 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba. Bu tür dosyalara {{adil kullanım gerekçesi}} şablonunu eklememiz gerekiyor. Şablon içeriği zamanında yanlışlıkla kopyalanmış. --Superyetkinileti 19:23, 22 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba. BS'yle ilgilenebilir misin? Bu arada, bir KT daha kapatman gerekecek --Superyetkinileti 17:31, 12 Eylül 2011 (UTC)

Hemen ilgileniyorum--вяí¢αи76ileti 11:16, 23 Eylül 2011 (UTC)
Şuna da bakabilir misin? --Superyetkinileti 16:17, 25 Eylül 2011 (UTC)

Buradan topu sana atıyorum hocam--вяí¢αи76ileti 13:34, 23 Eylül 2011 (UTC)

Gol değil de tehlikeli bir akın girişiminde bulunayım İstenen sayfalar için güncellemeler BugZilla geliştiricileri tarafından başarım sorunları öne sürülerek devre dışı bırakılmış durumda. Bu konuyu zamanında araştırmış, ancak kayda değer bir gelişme kaydedememiştim. İstenen dosyalar sayfasının öyle görünmesinin nedeni ise Commons'ta yüklü resimlerin yerel vikidekiler gibi algılanması. Taşıma günlüğü bağlantısını da bir üst satıra taşıdım. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:39, 23 Eylül 2011 (UTC)

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96zel:Katk%C4%B1lar/88.240.55.139 Bu arkadaşı niçin engelledin Bu imzasız yazı 95.70.245.95 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 23 Eylül 2011

Kullanıcı vandalizm yaptığı için engellenmiştir. --Superyetkinileti 21:00, 23 Eylül 2011 (UTC)
Onu gördük. Yaptıgı vandalsm neymis onu merak ettik. Bu imzasız yazı 95.70.245.95 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 24 Eylül 2011

Vikisöz deki Ayrım[kaynağı değiştir]

Merhaba, vikisözle alakanız ne kadar var bilemiyorum ama vikisöz görevlisiyle aramızda bir tartışma var ve haklı olduğumu düşünüyorum. Bunun için nereye başvurmam lazım, rica etsem yönlendirici olabilir misiniz?

http://tr.wikiquote.org/wiki/Kullanıcı_mesaj:Raksidelic

ऐ๑ Süleyman Onur 17:32, 24 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba. Vikisöz'e eklenen içeriğin doğrulanabilir olması gerekmektedir. Lütfen Şafak Gündüz'ün size ilettiği şu sayfayı inceleyiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 21:00, 24 Eylül 2011 (UTC)
Orada ki kuralların hepsine uygundu yaptıklarım ve engelledim. Şikayetçi olmak istiyorum? Bunu nasıl yapabilirim? ऐ๑ Süleyman Onur 21:12, 24 Eylül 2011 (UTC)

Anasayfada Sorun[kaynağı değiştir]

Günün Maddeleri bölümünde Gaziantep maddesinin devamı kısmı mevcut değil. İlgilenebilir misiniz? milesbrokemesaj gönder 24 Eylül 2011

Düzeltildi, bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 21:03, 24 Eylül 2011 (UTC)

Bu bir gerekçe olabilir mi?[kaynağı değiştir]

Engel günlüğü

Sürekli sayfa açma konusunda kesinlike yalan söylemekte ve vikisöz de insanların kendi sözlerini koyamazlar gibi bir maddesi yok. Çok saçma George Bernard Shaw günümüzde yaşasa sözlerini koyacamıyacak mıydı yani?

Bu engeli kime nasıl ve ne şekilde açtırabilirim lütfen yardımcı olabilir misiniz? Resmen duygularımla oynandı.Bu imzasız yazı Raksidelic (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Şablon:bekletmeli sil[kaynağı değiştir]

Selam Yetkin, nasılsınz? Şablon:Bekletmeli sil şablonunda bir sorun oluşmuş sanıyorum, ne zaman substlansa şu an Fazil Aliev sayfasında olduğu gibi "" altta bir ifade daha beliriyor. Size zahmet ilgilenebilir misiniz?--Merube 89msj 21:57, 24 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba. Sizi buralarda görmek çok güzel. Sorun {{empty template}} adlı şablonun silinmiş olmasından kaynaklanıyordu, düzelttim. İyi vikiler. --Superyetkinileti 14:40, 25 Eylül 2011 (UTC)
Çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar, kolaylıklar--Merube 89msj 23:01, 26 Eylül 2011 (UTC)

Doctor Who (seri 3)[kaynağı değiştir]

Sayın Yetkin, Doctor Who (seri 3) maddesini silerken yanlışlıkları bana söyleseydiniz maddeyi uygun hale getirebilirdim. Tüm sayfayı boydan boya silmenin bir anlamı yoktu! Bu imzasız yazı Hero: 108 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 25 Eylül 2011

Merhaba. Sayfa yüksek oranda robot çeviri içerdiği için silinmiştir. İsterseniz metni kullanıcı alt sayfalarınızdan birine kopyalayabilirim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 14:45, 25 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba. Editör olmanın şartları var mı? Varsa neler? milesbrokemesaj gönder 25 Eylül 2011

Editörlük için herhangi bir önkoşul bulunmamakta. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:52, 25 Eylül 2011 (UTC)

Sonuçlanmış denetçi isteği[kaynağı değiştir]

Merhaba. Burada sonuçlanmış bir denetçi isteği bulunuyor. Gerekli prosedürü uygularsanız memnun olurum. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. Nazif İLBEK 09:28, 27 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba. Kararın gereği yerine getirilmiştir. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:05, 27 Eylül 2011 (UTC)

skyturk sayfası hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Skyturk sayfasındaki bilgilerin hatalı olduklarını gördüğüm için ve ben de o grupta çalıştığım için Skyturk'ün kurumsal iletişiminden aldığım bilgilerle bazı değişiklikler yaptım. Ama değişikliklerim onaylanmadı. Ve "lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz" mesajı aldım. Şu anda sayfadaki Genel Müdür ismine kadar bilgiler yanlış...

Düzeltme yapmak için ne yapmam gerekiyor?

Kolay gelsin, Bu imzasız yazı Siddartha71 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 30 Eylül 2011

Merhaba. Skytürk maddesindeki değişikliklerinizin onaylanmamasının nedeni kullanılan ifadelerin sayfanın anlatım bütünlüğünü bozmasıdır. Bilgileri toptan değiştirmek yerine yalnızca hatalı bölümleri güncellemeyi deneyebilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 12:23, 1 Ekim 2011 (UTC)