Kullanıcı mesaj:Hero: 108

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Eldarion 14:20, 4 Haziran 2010 (UTC)


Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeye son veriniz[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Ayrıntılı telif açıklaması.

Merhaba,

Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemenizi takdir ve teşekkürle karşılıyoruz; çünkü sayısız kişiye karşılıksız bilgi sunan bu ansiklopedi, gönüllülük kavramıyla ayakta durabilmektedir. Ve en önemli konulardan Beş temel taşımızdan üçüncüsü; telif hakları konusudur. Vikipedi; ana sloganı olan Özgür ansiklopedi kavramına yakışır bir şekilde yaşamak istediği için, telif konusuna özen göstermektedir. Herhangi bir kurum, kuruluş ya da kişinin, telif ihlali nedeniyle yasal yaptırım uygulama hakkının olmaması için, özgür içerik kullanmaya çalışıyoruz.

Eğer herhangi bir sitede; Creative Commons lisansıyla özgürce alıntı yapılabileceğine dair açık ve net bir ifade yoksa, kopyalama yapamamaktayız. Site sayfalarında bu konuda herhangi bir açıklama ya da uyarı yoksa, bu durum da onun yasalar tarafından otomatik olarak korunduğunun göstergesi olabilir. Özellikle de, "Copyright, , Her hakkı saklıdır, TM" vb. yazı ve uyarı işaretleri varsa, zaten bu durumda kesinlikle o site sahibinin Vikipedi'ye izni olmadan alıntı, kopyalama yapamıyoruz. Unutmayın; alıntılarınıza kaynak göstermeniz tek başına yeterli değildir. Fakat alternatifler var elbet:

  • Alıntı yaptığınız site size aitse ya da site yetkililerinden izin aldıysanız; ilgili web sayfasının yüklü olduğu sunucuya bağlı yetkili bir e-posta adresinden, permissions-tr@wikimedia.org adresine; kendi web sayfalarından yapılacak her türlü içerik alıntısının Vikipedi'de kullanılmasına Creative Commons lisansı çerçevesinde izin verildiğini belirten bir e-posta yazılması bir çözümdür. Ya da;
  • Gerek cümleleri değiştirerek, gerekse kendimizden birşeyler katıp, yeni cümleler oluşturarak o sayfayı yazabiliriz. Hem böylece emeğimiz geçerek gerçek bir katkıda bulunur, hem de telif hakları ihlali yapmamış oluruz.
  • Telif yasalarıyla ilgili ayrıntılı bilgi almak için buraya tıklayınız.

İyi bir yazar olamayabiliriz, hatalardan da korkmamalıyız, çünkü hergün yüzlerce hatayı düzelten birçok vikipedist var.

Bu anlamda silinen (ya da geri alınan) maddeyi/içeriği yeniden kendiniz yazarak Vikipedi'ye katkıda bulunacağınıza inanıyoruz. Herhangi bir durumda yardım istemekten çekinmeyin. Bildiğimiz her konuda elimizden gelen her şeyi yaparız. Tekrar hoş geldiniz, iyi çalışmalar.
Eldarion 14:32, 4 Haziran 2010 (UTC)


Sayfaları boşaltmayınız[kaynağı değiştir]

Lütfen Vikipedi sayfalarını boş içeriklerle değiştirmeyin. Vikipedi'de boş sayfalar yeni kullanıcılar için yanıltıcı olabileceğinden zararlıdır.

Şayet çift madde durumundaysa, lütfen uygun olan sayfaya yönlendirme yapınız. Eğer sayfa vandalizme uğramışsa, lütfen uygun haline geri döndürünüz. Eğer sayfanın içeriğinin uygun olmadığını düşünüyorsanız, uygun bir içerikle değiştiriniz.

Eğer sayfa için umut olmadığını düşünüyorsanız, işleyiş için silme politikasına göz atabilirsiniz. Vikipedi'ye katkı sağladığınız için teşekkürler.
Berm@nyaİleti 10:48, 6 Haziran 2010 (UTC)

Telif ihlali nedeniyle engellendiniz.[kaynağı değiştir]

Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik eklemeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Eldarion 07:49, 28 Haziran 2010 (UTC)

Başka sitelerden içeriği kopyalayıp Vikipedi'ye yapıştırmamanız için defalarca uyarı almışsınız. Telif hakkı saklı sitelerden Vikipedi'ye içerik kopyalayamazsınız. --Eldarion 12:13, 11 Temmuz 2010 (UTC)

İlk olarak kimin yaptığı önemli değil siz ısrarla telifli sürümü geri getiriyorsunuz. --Eldarion 09:30, 14 Temmuz 2010 (UTC)



Selam Hero 108. Bu katkınız için çok teşekkürler. Ancak maddenin de adına uygun olarak lütfen maddeyi liste haline getirir misiniz? Yada Geniş Aile maddesine aktaralım. Ne dersiniz? İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 13:29, 16 Temmuz 2010 (UTC)

Bildiğiniz gibi "Değiştir" butonları arasında "Tablo ekleyin" butonu var. Ona tıklayacaksınız. Sonra deneme yanılmalar ile tablo oluşturmayı anlayacaksınız ve başarıyla yapacaksınız. Ama lütfen deneme yanılmaları "Önizlemeyi göster" ile yapın. Kolay gelsin. --Berm@nyaİleti 18:50, 16 Temmuz 2010 (UTC)
[[{{{bağlantı}}}|   ]]
[[Dosya:{{{resim}}}|{{{en}}}|{{{boy}}}]]
Robot çeviri eklemeyin.
Lütfen, çeşitli programlar ya da web sayfaları aracılığıyla Türkçe dışında bir dilden çevirisi yapılmış sayfaları Vikipedi'ye eklemeyiniz. Bu tür sayfalar, ifade ve anlam bozuklukları içerdiğinden, Hızlı silme kuralları, madde:8 gereği silinecektir. Eğer dil bilginiz yeterli değilse, çeviri grubumuzdan yardım isteyebilirsiniz. Vikipedi'ye farklı alanlarda katkıda bulunmak istiyorsanız, neler yapabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.
Rapsar 22:23, 7 Eylül 2010 (UTC)


  • Merhaba. Açtığınız Pokémon'un Yasaklanmış Bölümleri maddesi robot çeviri gibi görünüyor. Gerekli düzeltmeleri yapmazsanız silinmesi gerekecek. Bir de, çevirdiğiniz asıl metnin kaynağı nedir acaba? Teşekkürler. --yabancım 20:24, 8 Eylül 2010 (UTC)
  • Ana konunun ne olduğu belli de; benim sorduğum, maddenin içeriğinin kaynağı. Neresi olduğunu lütfen belirtiniz. Düzeltme derken de bozuk ifadeleri ve imlayı, yani Türkçe sorunlarının giderilmesini kastetmiştim. Teşekkürler. --yabancım 09:45, 9 Eylül 2010 (UTC)
  • Peki, bir kez daha sorayım net bir şekilde: Maddedeki metni nereden aldınız? --yabancım 19:12, 10 Eylül 2010 (UTC)
  • Bilgi verdiğiniz teşekkürler. Yalnız tekrar hatırlatayım, maddedeki düzeltmeleri mümkün olduğunca kısa süre içinde yapabilirseniz iyi olur. Bu halde durmasın. Bir de küçük hatırlatma: İmzanızı düğmesine basarak atmalısınız. --yabancım 10:00, 11 Eylül 2010 (UTC)
  • Şu anda incelemek için vakit bulamadım. Bu hafta düzeltilmesi gereken yerlerle ilgili görüşümü size yazarım. --yabancım 20:40, 12 Eylül 2010 (UTC)

Lisans / Kaynak durumu belirsiz resim(ler) yüklediniz...[kaynağı değiştir]

C. Jones msj 19:53, 13 Eylül 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Hero: 108,

Oluşturmuş olduğunuz Şablon:Televizyon dizisi bilgi kutusu/doc adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden ş2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Szoszvmesaj 21:31, 13 Mart 2011 (UTC)

Star TV için ben yine kaynak bulamadım, geçerli bir kaynak gösterebilir misin?--вяí¢αи76ileti 13:30, 18 Temmuz 2011 (UTC)

Star TV'nin Resmi yayınları bunlar 2009-2010 Prison Break, 2011-2012 Dexter, 2012-... Doctor Who! Hero: 108 12:57, 19 Temmuz 2011 (UTC)

Anlıyorum da internette kaynak arayıp bulamadım, 2012'de başlayacak bir yayın bilgisini maddeye eklemeden önce güvenilir bir kaynak göstermelisin, aksi takdirde Star'da ilk bölümü yayınlanana kadar o bilgiyi maddeye eklemek doğru olmaz.--вяí¢αи76ileti 15:23, 19 Temmuz 2011 (UTC)

Doctor Who (seri 3)[kaynağı değiştir]

Merhaba. Sayfa yüksek oranda robot çeviri içerdiği için silinmiştir. İsterseniz metni kullanıcı alt sayfalarınızdan birine kopyalayabilirim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 14:45, 25 Eylül 2011 (UTC)

Metni çalışma sayfanıza kopyaladım. İyi vikiler. --Superyetkinileti 14:43, 2 Ekim 2011 (UTC)

Mesajınızı şuan okudum. Cevabımı maalesef bu sebepten geç alıyorsunuz. Hangi konuda portal kurmak istiyorsunuz? Elimden geldiğince yardıma açığım.--Tegiiinmesaj 18:45, 13 Kasım 2011 (UTC)

bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Doruk455 10:29, 1 Temmuz 2016 (UTC)

Deniz (mesaj) 22:19, 16 Şubat 2017 (UTC)

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.