Kullanıcı mesaj:Superyetkin/2013-2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sayfa silinmesi[kaynağı değiştir]

Merhaba http://tr.wikipedia.org/wiki/Erken_Bo%C5%9Falman%C4%B1n_%C3%9Cstesinden_Gelmek sayfası neden silindi acaba yazarın bilgisi dahilinde açılmış bir sayfaydı ve telif hakları ile ilgili silindiği belirtiliyor. Bu imzasız yazı Prosman (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 1 Nisan 2013

Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 10:58, 1 Nisan 2013 (UTC)

Küfürlü değişiklikler[kaynağı değiştir]

Merhaba, Yahudilerle ilgili maddelere, kategorilere saldıran vandalın değişikliklerini silebilir misiniz? İyi çalışmalar. --esc2003 (mesaj) 18:30, 4 Nisan 2013 (UTC)

Merhaba Superyetkin. Defalarca silinmesi gereken sayfalar ilgili bilgilendirme mesajı attım. Hiç birine cevap vermediniz. Acaba nedenini sorabilir miyim? İyi çalışmalar.--Türk Süvarisi ileti 17:06, 5 Nisan 2013 (UTC)

Yoğunluktan ötürü tüm iletilere yanıt veremiyorum. Zamanı olan bir hizmetli etiketlediğiniz maddelerle ilgilenecektir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:53, 5 Nisan 2013 (UTC)

Merhaba Sn.Yetkin. Sürekli yeni madde açıp akabinde {{sil}} şablonu ekleyen ‎88.241.173.252 IP Nolu kullanıcıdan sizi haberdar etmek isterim. İyi çalışmalar...Eğitmenmahmut msj 12:11, 6 Nisan 2013 (UTC)

Kullanıcı engellenmiştir. Dikkatiniz için teşekkürler. --Superyetkinileti 12:18, 6 Nisan 2013 (UTC)

sipesifik.com içerikli sayfanın madde 6 referans olarak gösterilerek hızlı silinmesi hakkında bilgi edinme[kaynağı değiştir]

merhaba, twitter ve facebooktan sonra Türkiye kaynaklı ama uluslar arası hizmet verecek sipesifik.com web sayfası kayda değer olmayan sayfa olarak nitelendirilip silinmiş. oysa sipesifik mazisi 2000 li yıllara dayanıyor olup yayınına bir süre ara verdikten sonra 2011 yılında tekrar açılarak iki yıllık beta aşamasından sonra yakında profesyonel bir şekilde ortaya çıkıp bir nevi yeni sosyal medya olarak kullanıcıların içeriklerini paylaşabilecekleri bir ortam olarak gündeme damgasını vuracaktır.

referans olarak gösterilen madde 6 da, eklenen bir websitesinin acelece kayda değer olmadığı kanısına varmadan tartışmaya sunulabileceği belirtilmişken bu kadar çabucak silinmesine anlam veremiyorum.

sipesifik ekşi sözlükte yer almış http://eksisozluk.com/spesifik-com--1134367

uludağ sözlükte kurulan ilk facebook olarak değerlendirilmiş http://www.uludagsozluk.com/k/www-sipesifik-com/

wikipedia içerisinde kurucusu Ertuğrul Fındık ile birlikte referans gösterilmiş: http://tr.wikipedia.org/wiki/Mikroblog

hakkında bir sürü haber çıkıp tanıtımı yapılan : http://www.2haber.com/twitter-a-yerli-rakip-sipesifik-com-252397h.html

milyarlarca site arasında oldukça yüksek pozisyonda sıralanan : http://sipesifik.com.pandastats.net/

yılların sitesi olması ve yıllar içinde sürekli gelişerek daha iyi hizmet vermeye başlamasına rağmen (Arşiv): http://web.archive.org/web/20010513195056/http://www.sipesifik.com/help/kunye/index.html

bu derece çabuk bir şekilde silinmesine anlam veremiyorum.

Sipesifik.com yüzlerce blog ve chat sayfalarından birisi değil kurucusu Ertuğrul Fındık'ın da dediği gibi ekran başında mouse değil klavye kullanan insanların bulunacağı bir site olması arzulanan bir site. Yani insanların içerik paylaşıp interaktif bir şekilde tartışma yapabileceği bir paylaşım ortamı.

sipesifik.com 'un wikipediya sayfalarından silinmesinin bir daha gözden geçirilmesini rica ederim.

Morlice (mesaj) 21:25, 12 Nisan 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
İsviçre maddesini seçkin madde yapma ve kırmızılık giderme çalışması konulu işbirliği çalışmasına katılımız için teşekkürler. Hedefimize ulaşarak 57 yeni madde ile İsviçre maddesinin kırmızı bağlarını hemen hemen tamamen temizlemeyi başardık. Bu haftanın işbirliği konusu ise bir bakım işbirliği: Çift maddelerin birleştirilmesi ve bakım çalışması Sizin de katılımızı bekleriz. Sevgiler.. Mukaddimeileti 07:50, 8 Nisan 2013 (UTC)

Paragraph to translate for the Signpost[kaynağı değiştir]

I threw this message into a translation machine and the following paragraph came out. Can you please check to make sure this is an accurate translation? I would like to begin inviting people to respond to the interview this week.

"VikiProje Raporu" bir gazete makalesi için VikiProje Siyaset odaklanmak istiyorum. Bu çabalara dikkat çekmek ve projeye yeni üyeler çekmek için mükemmel bir fırsattır. Eğer bir röportajda katılmak için istekli misiniz? Eğer öyleyse, burada görüşme için sorulardır. Sadece her soru aşağıya yanıt eklemek ve rahat cevap hissetmiyorum ki herhangi bir soru atlamak için çekinmeyin. Çoklu düzenleyiciler, mülakat soruları yanıtlamak böylece cevaplar imzalamak için emin olmak için bir fırsat olacaktır. Eğer röportajda katılmak istiyorum başkasının biliyorsanız, onlarla bu paylaşın lütfen. Harika bir gün geçir.

Thanks! Mabeenot (mesaj) 15:19, 10 Nisan 2013 (UTC)

Here is a better one:
VikiProje Rapor bir haber bülteniyle ilgili olarak VikiProje _____'e odaklanmak istiyor. Bu, gösterdiğiniz çabaya dikkat çekmek ve projeye yeni üyeler kazandırmak adına müthiş bir fırsat. Bu konuda bize yardımcı olmak ve birkaç soru yanıtlamak ister misiniz? Öyleyse, yanıtlamaktan hoşnut kalacağınız soruların altına giriş yapabilirsiniz. Sözkonusu sorular birden çok kullanıcı tarafından yanıtlanacağından girişlerinizi imzalamayı unutmayın. Sürece katkıda bulunacağını düşündüğünüz kişilere de lütfen gerekli bilgilendirmeyi yapın. İyi günler.
Regards. --Superyetkinileti 15:58, 10 Nisan 2013 (UTC)
Thank you! Mabeenot (mesaj) 17:46, 10 Nisan 2013 (UTC)

Sürüm kontrolü[kaynağı değiştir]

İyi akşamlar Superyetkin. I. Yaş-Kişinev Taarruzu maddesine, bir de Üç İmparator Birliği'ne bir bakabilir misin. Onaylıyorum son değişikliği fakat bende halen onay bekliyor görünüyor. Benim sürücülerde mi bir sorun var, orada da öyle mi görünüyor. --Makedon (mesaj) 18:29, 10 Nisan 2013 (UTC)

Son sürümleri onayladım. Şimdi bir sorun kalmasa gerek. İyi vikiler. --Superyetkinileti 18:34, 10 Nisan 2013 (UTC)
Peki neden ben onayladığımda benim listemde düzelmiş görünmedi. Sen onayladığında düzeldi. --Makedon (mesaj) 18:36, 10 Nisan 2013 (UTC)
Uygulama AJAX'la çalışıyor. İnternet tarayıcınızdaki geçici bir sorundan ötürü sürümleri onaylayamamış (ilgili onay "komutunu" web sunucusuna gönderememiş) olabilirsiniz. --Superyetkinileti 18:39, 10 Nisan 2013 (UTC)

Silinen sayfa[kaynağı değiştir]

Merhaba, Nedim Güzel sayfasının tarafınızdan silindiği belirtiliyor, telif haklarının neresini ihlal ettiğimizi anlamadım? Nedim Güzel'in bilgisi dahilinde web sitesinden cite edilmiş bilgilerdi ama? Bu imzasız yazı Beqummm (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 12 Nisan 2013

Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 10:38, 12 Nisan 2013 (UTC)

Topluluğun güvenini kazanarak hizmetli seçildiğiniz için sizi kutlarım. Vikipedi'ye yaptığınız katkıların artarak sürmesi dileğiyle. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 22:06, 12 Nisan 2013 (UTC)

Çok teşekkür ederim Superyetkin, umarım bundan sonra daha faydalı olabilirim :).. Sevgilerimle.. --Garbino 22:24, 12 Nisan 2013 (UTC)

Merhaba Superyetkin. Muallim Fatih Erdem Kullanıcı mesaj:Muallim Fatih sayfasındakini mesajlarını Kullanıcı mesaj:Muallim Fatih Erdem sayfasına taşımış gördüğüm kadarıyla. Benden yardım istedi ancak açıkçası ben de bilmiyorum bu durumda ne yapıldığını. İlk sayfanın silinmesi veya ikincisine (asıl hesaba) yönlendirilmesi mümkün mü? Teşekkürler.--Abuk Sabuk 15:29, 14 Nisan 2013 (UTC)

Kullanıcıya gerekli bilgilendirme yapılmıştır. İyi vikiler. --Superyetkinileti 15:36, 14 Nisan 2013 (UTC)

sayfa silinmesi[kaynağı değiştir]

Khadkhall ve Superyetkin yazdığım maddede referanslarım doğrudur ve reklam niteliği taşımamaktadır. Şirketin kendi sitesindeki vizyon misyon dokümanları kullanılmamış, resmi olarak KAP'a yaptıkları duyurular alınmış, çalışan sayıları ile ilgili yurtdışından bir kaynak verilmiş tamamen doğru, reklam niteliği taşımayan, şirketin ansiklopedik bilgilerini içeren bir maddedir. bu madde zamanım oldukça ya da zamanı olan birileri tarafından geliştirilebilecek bir madde olabilirdi. Baktığınız zaman BIST üzerinde yer alan çoğu şirketin künyesi bile yok. Bir yerden başlayarak bunlar tamamlanmalı. Künye ingilizceye uygun olarak da oluşturulmuştu. reklam ya da vandalizm türündeki suçlamayı kabul etmiyorum. Diğer şirketler için de benzer maddeleri oluşturmayı düşünüyorum. Bunun sonuçlanmasını bekliyorum. İyi günler dilerim Aksamgezmesi (mesaj) 19:31, 14 Nisan 2013 (UTC)

Superyetkin lütfen bu kısım için de cevabınızı yazar mısınız? ben sonuçta tarafsız bir şekilde katkı sağlamak istiyorum. Kuralları okuyorum ve kural ihlali yaparak bir kayıt oluşturmadığımı görüyorum. Lütfen emeğe saygı gösteriniz.
Aksamgezmesi (mesaj) 19:53, 26 Nisan 2013 (UTC)
Vikipedi'de emeğe saygı göstermeyi bir borç biliyoruz. Siz de şu sayfayı inceleyerek bize yardımcı olabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 20:39, 26 Nisan 2013 (UTC)
Superyetkin ben verdiğiniz linki dikkatlice okudum ve hatta yanlış/eksik tercüme mi var diye gittim bir de ingilizcesini okudum. Hala suçlamada bulunduğunuz emareleri yazdığım maddede bulamadım. Sizin için zor olmayacaksa maddeyi işaretleyerek bana gönderebilir misiniz? Sorun çözülene kadar da katkı sağlamayacağım.Aksamgezmesiileti 21:18, 27 Nisan 2013 (UTC)

Bana mı öyle geliyor[kaynağı değiştir]

Sayın Superyetkin silme işlemleri çok mu yavaş sürüyor. Yoksa bana mı öyle geliyor. Sizden başka bu işlerle ilgilenen hizmetli bulunmakta mıdır? Koskoca vikipedide sizin gibi başka durmadan çalışan hizmetli yok mu? İyi çalışmalar.--Türk Süvarisi ileti 11:56, 18 Nisan 2013 (UTC)

Silinmesi istenen sayfaları içeren ulam her geçen gün büyüyor. Zamanı olan her hizmetli de bununla başa çıkmaya çalışıyor. Ne var ki, zaman kısıtlı ve içerik geliştirmeye yönelik çalışmaların da sürdürülmesi gerek. --Superyetkinileti 12:03, 18 Nisan 2013 (UTC)
Ben Türkçe vikipedideki hizmetli arkadaşlarımızın bu konuda yetersiz kaldığını düşünüyorum. Bu iş 1-2 kişiyle çok zor gider. Mutlaka daha fazla hizmetli etkin görev yapmalı. Dediğiniz gibi içeriklerin geliştirilmesi en mühim konu. Demek istediğim şu: Günlerdir takip ediyorum. Sizden başka bu işlerle ilgilenen hizmetli göremedim. O yüzden merak ettim.--Türk Süvarisi ileti 12:09, 18 Nisan 2013 (UTC)

Büyük Ortadoğu Projesi[kaynağı değiştir]

Bu konuda yazılmış çok önemli bir bilimsel makalenin Wikipedi sayfasında yer almasın için defalarca uğraşmama rağmen, superyetkin isimli kişi, bu kaynağı sürekli silmiştir. Bu kaynak, BOP hakkında önemli bir makaledir ve wikipedi de yer almalıdır. Sİyasi görüşleriniz ve sizin düşünceniz BOP'u destekliyor mu? Eğer böyleyse lütfen bu bilimsel bir konu hakkında insanların bilgi edinmesine engel olmasın. Bu imzasız yazı 188.56.137.73 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 20 Nisan 2013

Vikipedi özgür kürsü değildir. Lütfen ansiklopedik içeriği geliştirmeye yönelik katkı yapınız. --Superyetkinileti 13:59, 20 Nisan 2013 (UTC)
BOP hakkındaki bilimsel bir makalenin linkini silmenize açıklık getirin. Yukarıdaki açıklama ilgisizdir. Siyasi düşünceleriniz ve kişisel kusurlarınız wikipedi ansiklopedisini etkilemesin. İnsanların bilgi edinmesine engel olmasın. Bu imzasız yazı 188.56.137.73 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 20 Nisan 2013

"Murat Bardakçı" tartışma sayfası[kaynağı değiştir]

Sayın Superyetkin, Murat Bardakçı tartışma sayfasına aşağıdakileri eklemem mümkün olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalşmalar.

Murat Bardakçı'nın öğrenimi

1) Maddede "Taş Mektep olarak da anılan Ankara Atatürk Lisesi'nden mezun oldu." denmiş ve olması gerektiği gibi, kaynak verilmiş. (Gönül Koca'nın 27 Mayıs 2011 tarihli Hürriyet gazetesinde yayınlanan "Taş Mektep’ten Ankara Atatürk Lisesi’ne" başlıklı yazısı.)

2) "Ekonomi öğrenimi gördü." denmiş, kaynak verilmemiş. Murat Bardakçı'nın hangi üniversitenin ekonomi bölümünden mezun olduğu bilinmiyor mu? Maddede Murat Bardakçı'nın mesleği, yani "ekonomist" olduğu da belirtilmeli. Bunlar eksik kalmış.

3) Ardından, "Ancak ilgi alanı tarih olduğu için, tarih konusunda uzmanlaştı." denmiş, gene kaynak verilmemiş. Maddede, Murat Bardakçı'nın tarih alanındaki uzmanlığının bir üniversitede (lisans, master, doktora gibi) öğrenim görmesinden mi, kişisel çabalarından mı kaynaklandığı konusuna açıklık getirilmeli. Tarih alanında üniversite öğrenimi görmemiş, kendini bu alanda yetiştirmiş de olabilir. "Amatör" bir tarihçi ise, bu da belirtilmeli. (88.227.222.216 10:27, 21 Nisan 2013 (UTC))

Usurpation request at Meta[kaynağı değiştir]

Greetings, can you please take a look at an usurpation request here: [1]? Thanks. Bennylin 17:05, 22. Apr. 2013 (CEST)

The target account has an edit on tr-wiki. We usually do not complete such usurpation requests. Thanks and regards. --Superyetkinileti 15:47, 22 Nisan 2013 (UTC)

Kategori taşıma[kaynağı değiştir]

Selamlar Superyetkin. Kategori:FIFA Konfederasyonlar Kupası altındaki kategorilerde Konfederasyon>Konfederasyonlar taşıması yapabilir misin botla? Elle yapıyordum da çok fazla kategori varmış. İyi günler.--RapsarEfendim? 10:26, 24 Nisan 2013 (UTC)

Merhaba. 2010'da gerçekleştirilen benzer ad değişiklikleri Merube tarafından geri alınmış. Ana madde adından farklı olarak, "2013 FIFA Konfederasyonlar Kupası" türünden adlandırmalar doğruysa taşımayı yapabilirim. --Superyetkinileti 08:07, 26 Nisan 2013 (UTC)
Kendisiyle ufak bir konuşmamız olmuştu konu üzerine. Şu anda farkına varıyorum ki bu ad bariz yanlıştır :) Oradaki konfederasyonlardan kasıt, UEFA, CONCACAF, CONMEBOL gibi kıtasal futbol konfederasyonlarıdır. Tüm şablon, kategori, madde bu şekilde taşınmalı.--RapsarEfendim? 08:12, 26 Nisan 2013 (UTC)
Orada verdiğiniz bağlantıda da "konfederasyon" yeğlenmiş. Ne yapsak? --Superyetkinileti 08:21, 26 Nisan 2013 (UTC)

Evet, ama bariz hatalı :) TFF arşivinde birçok hata var (şu an çalıştığım kupa finali maddesi maçında dahi dakika hataları var). Dediğim gibi konfederasyonların kullanım mantığı belli orada.--RapsarEfendim? 08:24, 26 Nisan 2013 (UTC)

merhaba, şu uygunsuz galiba. ANADOLU (mesaj) 11:40, 25 Nisan 2013 (UTC)

Silinen Icerik[kaynağı değiştir]

Merhaba,

http://tr.wikipedia.org/wiki/KizlarSoruyor.com adresinde yer alan icerigimi "reklam" nedeniyle silmissiniz. Icerik uzerinde konusabilmemiz icin sayfayi aynen yeniden ekledim. Metnin icinde "reklama yonelik" oldugunu dusundugunuz icerigi gosterirseniz durumu daha iyi anlayacagimi saniyorum.

KizlarSoruyor.com ABD'de kurulan ve Mashable ve Techcrunch tarafindan "Kadin-Erkek iliskileri" alaninda ilk 20 siteden biri olarak gosterilen GirlsAskGuys.com sitesinin Turkce versiyonudur. GirlsAskGuys.com uzun yillardir Wikipedia'da yer almaktadir: http://en.wikipedia.org/wiki/GirlsAskGuys

KizlarSoruyor.com 2011 yilinda kurulmustur. Halen cok genis bir kullanici topluluguna sahiptir. Site, Alexa Turkiye siralamasinda ilk 250 site arasindadir. Sitenin sosyal ve kulturel yerlesmis bir kimligi vardir. KizlarSoruyor.com medyada da ilgi gormustur, ilgili kaynaklar wiki metnine eklenmistir.

Benzer icerik sitelerinin wikipedia sayfalari silinmezken bu sayfanin silinmesini dogru bulmuyorum. KizlarSoruyor.com'un reklama ihtiyaci oldugunu da sanmiyorum. Zaten metin icinde de reklama yonelik bir ifade kullanmadigimi dusunuyorum. Ben sitenin sahibi degilim, bu siteden para kazanmiyorum; sitenin kullanicisi ve moderatoruyum.

Sosyal ve kulturel bir deger olarak KizlarSoruyor.com'un wikipedia'da yer almasi gerektigini dusunuyorum. GirlsAskGuys.com yillardir wikipedia.org'da yer alabiliyorsa ayni durumun tr.wikipedia'da neden kabul gormedigini de anlayamiyorum. Bir web sitesinin wikipedia sayfasini reklam olarak kabul ediyorsaniz bu anlayisa gore tum ticari web sitelerinin wiki sayfalari silinmelidir.

Benzer tr.wikipedia sayfalari: http://tr.wikipedia.org/wiki/Hocam_(web_sitesi) https://tr.wikipedia.org/wiki/İHL_Sözlük https://tr.wikipedia.org/wiki/Lafmacun http://tr.wikipedia.org/wiki/Canlı_Akademi (ucretli bir sitenin wiki sayfasi) https://tr.wikipedia.org/wiki/Bilgi_Sözlük

ve daha niceleri wikipedia'da yer almaktadir.

Selamlar, iyi calismalar.

Take1action (mesaj) 16:39, 25 Nisan 2013 (UTC)Take1action

Girdiğiniz içerik kayda değer olmadığından silinmiştir. Lütfen Vikipedi'yi daha yakından tanımaya çalışınız. --Superyetkinileti 17:21, 25 Nisan 2013 (UTC)

Selam, Superyetkin. Bu süzgeçte "Kullanıcının otomatik onaylı durumunu geri al" seçeneğini işaretleyemiyorum. Bu filtreyi değiştiremezsiniz, çünkü bir veya daha fazla kısıtlı eylem içeriyor. Lütfen kısıtlı eylemleri eklemeye izni olan bir kullanıcıdan, sizin için değişikliği yapmasını isteyin. uyarısı veriyor. Ne yapılabilir? İstatistiki amaçlı vandalizm nedeniyle geri alınan değişiklikleri sayacak bir filtre bu. --Sadrettin mesaj 19:40, 25 Nisan 2013 (UTC)

Merhaba. Süzgeç, devriyelerin değişikliklerini de etiketleyecek mi? Öyleyse, "kullanıcının otomatik onaylı durumunu geri al" seçeneğine gereksinim duymayacağız sanırım. --Superyetkinileti 07:58, 26 Nisan 2013 (UTC)
Evet, devriyeler dahil herkesin değişikliğini etiketleyecek.
Bu arada, {{Türkiye ilçe nüfus/2012}} şablonundaki verilerin ilçe şablonlarına tek tek dağıtılması gerekiyor. Bunu botla yapabilir misin? --Sadrettin mesaj 17:35, 3 Mayıs 2013 (UTC)
Evet, nüfus verilerini şablonlara otomatik olarak dağıtabiliriz. Süzgeç için de herhangi bir değişiklik gerekmiyor gibi görünüyor. --Superyetkinileti 17:46, 3 Mayıs 2013 (UTC)

Global Hesabım[kaynağı değiştir]

Merhaba , türkce vikide hizmetli ve bürokrat oldugunuzu gördüm, zamanim oldugunda burada bazen katki yapmak istiyorum ama global hesabimi türkce vikide kullanamiyorum. Ne yapmam gerekir? Benim kullanici hesabim bu Yardiminiz icin tesekkürler.--78.166.132.3 15:35, 26 Nisan 2013 (UTC)

Merhaba. Küresel hesabınızı Türkçe Vikipedi'de kullanabilmek için şurada el koyma isteğinde bulunmanız gerekiyor. İyi vikiler. --Superyetkinileti 17:43, 26 Nisan 2013 (UTC)
Merhaba ben Kullanıcı Azadi, el koymada başvuru yaptım dediğiniz gibi Zazaca Vikide de onaylama mesajı yazdım fakat henüz hesabım açılmadı, başka gereken birşey mi var, ne zaman onaylanır, teşekkürler.--78.164.11.249 10:26, 28 Nisan 2013 (UTC)
El koyma taleplerinde 7 günlük bir bekleme süresi var. Sürecin sonunda gerekli değişiklik yapılacaktır. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 10:31, 28 Nisan 2013 (UTC)

Teşekkür ederim, onaylandı, iyi günler--Azadi (mesaj) 09:22, 5 Mayıs 2013 (UTC)

Tartışma:Osmanlı İmparatorluğu/İmparatorluk mu? Devlet mi? Sayfayı niye sildiniz? Arşivleme kurallarına göre tartışmalar ayrı bir başlık altına alınabilir. Lütfen sayfayı geri getiriniz.--Qwl ye yaz 20:26, 27 Nisan 2013 (UTC)

Arşivlemek istediğiniz sayfanın adını paylaşabilir misiniz? --Superyetkinileti 20:37, 27 Nisan 2013 (UTC)
Tartışma:Osmanlı İmparatorluğu içerisinde ve arşivinde bulunan ve sıkça tekrar edilen tartışma konusu olarak ayrı bir alt başlıkta toplanabilir. yukarıdaki ilk mesajımda sildiğiniz sayfa bağlantısındna silme kayıtlarını görebilirsiniz.--Qwl ye yaz 20:41, 27 Nisan 2013 (UTC)
Geçmiş tartışmaları yeniden gündeme getirmek için alt sayfalar oluşturmuyoruz. İlgili sayfada yeni bir başlık açarak önerdiğiniz ad değişikliği hakkında topluluğun görüşüne başvurabilirsiniz. --Superyetkinileti 20:56, 27 Nisan 2013 (UTC)

Değişiklik kurallara uygundur lütfen yaptığım çalışmayı geri getiriniz.--Qwl ye yaz 21:00, 27 Nisan 2013 (UTC)

İçeriği hangi sayfadan kopyaladığınızı söylerseniz yardımcı olmaya çalışacağım. --Superyetkinileti 21:25, 27 Nisan 2013 (UTC)
içeriği derleme ve düzenleme yaptım başka bir kaydı yok. mümkünse bir yönetici sayfayı geri getirebilir mi? --Qwl ye yaz 21:39, 27 Nisan 2013 (UTC)
Sayfa tam da bu nedenle silinmişti. Kullanıcıların geçmiş tartışmalardaki yorumlarını bir oylamaya dönüştürerek yeni bir sayfa açmak uygun değil. Bir konuya dikkat çekmek istiyorsanız, bunu ilgili tartışma sayfasının en altına yeni bir başlık ekleyerek yapmanız yerinde olacaktır. İyi vikiler. --Superyetkinileti 10:04, 28 Nisan 2013 (UTC)

Selamlar, daha önceden kullanıcıya sizin tarafınızdan engel verildiği için şu değişiklikten haberdar etmek istedim. Kullanıcıya tekrar uyarı mesajı gönderildi. İyi çalışmalar. Utku Tanrıveremesaj 22:40, 27 Nisan 2013 (UTC)

Merhaba. Kullanıcının daha önce benzer değişiklikler yapan anonim kullanıcıyla davranışsal ize sahip olduğu artık açık olduğundan süresiz engelleme uygulanmıştır. Dikkatiniz için teşekkürler. --Superyetkinileti 10:13, 28 Nisan 2013 (UTC)
Ben teşekkür ederim, kolay gelsin. Utku Tanrıveremesaj 11:36, 28 Nisan 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Ödüllü filmler ile ilgili maddeleri düzenleme, geliştirme ve yeni maddeler açma konulu işbirliği çalışmasına katılımız için teşekkürler. Hedefimize oldukça yaklaşarak 74 birim üretimde bulunduk. Bu haftanın işbirliği konusu Soy gaz maddesini seçkin madde yapma ve kırmızılık giderme çalışması Sizin de katılımızı bekleriz. Sevgiler.. Mukaddimeileti 07:50, 29 Nisan 2013 (UTC)

Gevrekzade Hafız Hasan Efendi[kaynağı değiştir]

Sayın Vikipedi Bürokratı,

Geçtiğimiz günler içerisinde Gevrekzade Hafız Hasan Çelebi başlıklı bir makale ekledim. Bu kisinin vikipedide yer almasını Tıp Tarihi açısından som derece önemli görmekteyim. Bu maddeyi eklerken ben eski bir müzisyen hem de bir tıp adamı olarak meslektaşıma olan bir tarihi sorumluluğu yerine getirmenin yanı sıra kendisinin musiki risalesini yeryüzünde ilk ve özgün bir eser olarak düşündüğüm içindir. Cok yoğun iş yükümün arasında zaman harcayıp bu maddeyi yazdım. Gevrekzade Hasan Çelebi gibi bir bilim adamına burada yer verilmemesi onun anısına büyük haksızlık olur.

Uluslararası alanlarda ödüller almış bir öğretim üyesi olarak çok sayıda yabancı ve yerli yayına imza attım, araştırmalar yaptım, kitaplar yazdım be ösdüller aldım. Bu konuda az da olsa deneyimli oldugumu düşünüyorum. Burada telif hakkı oluşturacak bir sorun olduğunu düşünmedim. Herşeye rağmen, eksikliklerim olabilir. Genç, dinamik ve çalışkan bir kişi olmanız bakımından bu konuda fikrinizi almak ve yararlanmak isterim. Arzu ederseniz, eksikliklerimi gösterebilirsiniz ve yazıyı birlikte yeniden kaleme alabiliriz.

İlginizi rica ediyor, Vikipedi ansiklopedisinde olduğu şekilde somut ortamlarda da başarılarınızı ve genç yaşta oluşturmaya başladığınız katiyerinizin devamını diliyorum.

Saygılarımla,

Bu imzasız yazı Attaren (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 29 Nisan 2013

Merhaba. Metnin büyük bölümü şu adresten kopyalanmış görünüyor. Lütfen içeriği kendi tümcelerinizle baştan oluşturmaya çalışınız. İyi vikiler. --Superyetkinileti 15:59, 29 Nisan 2013 (UTC)

Merhaba Superyetkin :) Soygaz maddesi için şu şablonu Türkçeleştirebilir misin acaba? Hem İBP puan listene eklersin, hem madde de güzel durur. İyi çalışmalar. - Seyit mesaj 18:35, 30 Nisan 2013 (UTC)

Merhaba. Şablon karmaşık bir yapıya sahip ve çalışma gerektiriyor. İlk fırsatta uyarlamaya çalışacağım. İyi vikiler. --Superyetkinileti 13:28, 1 Mayıs 2013 (UTC)

Bilim organizasyonları[kaynağı değiştir]

bilim organizasyonları yani siteleri VP:KD tarafından silinsede bence silinmemeli. Bilim çevresi ve entelektüel tabaka tarafından biliniyor bir kaç sayfa. Bunu size söyleme nedenim 23 Aralık 2012 tarihinde Açık Bilim'i silmeniz.

Açık Bilim ve bir kaç sayfayı açabilir miyim?

İyi vikilemeler. Bu imzasız yazı Berkecelik (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 1 Mayıs 2013

Merhaba. Konunun kayda değerliği güvenilir kaynaklarla ortaya konabiliyorsa herhangi bir sorun kalmayacaktır. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 12:32, 1 Mayıs 2013 (UTC)

Sil şablonu[kaynağı değiştir]

Merhaba Yetkin, Tansel Küçükseyhan maddesini silinmesi için işaretledim. Ancak silme nedeni belirtilmemiş hatası verdi ve bende {{sil}} şablonuna baktığımda senin değişiklik yaptığını gördüm. İlgilenirsen sevinirim. İyi geceler.--i.e.msj 18:54, 2 Mayıs 2013 (UTC)

Merhaba. "=" karakteri şablon parametrelerini ayırmak için de kullanıldığından sorun çıkarıyor. Kalıcı bağlantılar yerine viki bağlantılarını (örn. [[abc]]) sorunsuz bir biçimde kullanabilirsiniz. --Superyetkinileti 19:11, 2 Mayıs 2013 (UTC)

Hi, sorry for writing in English. I'm writing to ask you, as a bureaucrat of this wiki, to translate and review the notification that will be sent to all users, also on this wiki, who will be forced to change their user name on May 27 and will probably need your help with renames. You may also want to help with the pages m:Rename practices and m:Global rename policy. Thank you, Nemo 17:17, 3 Mayıs 2013 (UTC)

Kullanıcı:Yavukluantonio ısrarla tartışma sayfalarını forum olarak kullanmaktadır. Lütfen Tartışma:Pomaklar‎ sayfasıyla ilgilenebilir misiniz? Kullanıcı VP:KÜRSÜ ihlalinde ditermektedir. --Kmoksy (mesaj) 17:58, 3 Mayıs 2013 (UTC)

İçeriği geliştirmeye yönelik olmayan ifadeler sayfadan çıkarıldı. İyi vikiler. --Superyetkinileti 18:19, 3 Mayıs 2013 (UTC)

Şunu bir sonsuza kadar uğurlasanız.--i.e.msj 20:01, 3 Mayıs 2013 (UTC)

Kibele çözdü. İyi geceler.--i.e.msj 20:01, 3 Mayıs 2013 (UTC)

Translation for the Signpost[kaynağı değiştir]

Could you translate the answers provided at our interview page? Thanks! Mabeenot (mesaj) 17:36, 4 Mayıs 2013 (UTC)

Selamlar. VP:Ş sayfasında dile getirilen konularla -vaktin varsa- ilgilenebilir misin? Son başlıkta da görebileceği üzere artık iyice kontrol edilmez bir hâl almaya başladı ve ben de dahil bazı kullanıcılarımızın vakitleri boş yere geçmekte. İyi pazarlar.--RapsarEfendim? 11:40, 5 Mayıs 2013 (UTC)

Merhaba Süperyetkin. Şu kullanıcının bir an önce engellenmesi gerekiyor. Aşırı derecede vandalizm yapmakta.-DRG msj 19:16, 5 Mayıs 2013 (UTC)

Selam Superyetkin.

Şu şablonda gollütarih ile öncekisezon arasına galibiyetserisi, yenilgisizseri, mağlubiyetserisi, galibiyetsizseri parametrelerini ekleyebilir misin ?--Emyilmesaj 21:01, 5 Mayıs 2013 (UTC)

Tamamdır. --Superyetkinileti 06:26, 6 Mayıs 2013 (UTC)
Teşekkürler.--Emyilmesaj 14:42, 6 Mayıs 2013 (UTC)

Yetkin merhabalar, boş bir vaktinde şu taleple ilgilenebilir misin?. Sen ilgilen diye geri dönmezsen, küçük düşürmezsen sevinirim. :p.. Sevgiler.. --Garbino ileti 22:50, 5 Mayıs 2013 (UTC)

Hi there. Please forgive me for using English on your home wiki. I was wondering if you could rename User:HstryQT "User:LoriLee". It still needs to get moved over so those edits are attached to the global account. I'm just helping her track down all the bureaucrats that need to be asked. :-) See the original request here for verification. Thanks! Dominic (mesaj) 03:01, 7 Mayıs 2013 (UTC)

Hello. Could you please make the same request here? Thanks. --Superyetkinileti 06:18, 7 Mayıs 2013 (UTC)

Article sighting[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, İBP'de "Article sighting" rakamı olarak 840 yazmışsın. O rakam "Article resighting" rakamı olmasın. Çünkü şu anda "Article sighting" rakamın 6309 ve dün akşamdan beri 5469 maddeyi onaylamış görünüyorsun. "Article resighting" rakamın ise 1073 ve dün akşamdan bu yana 233 maddeyi yeniden gözden geçirmiş olabilirsin. Bu daha makul bir rakam ama senin super hızını bildiğim için yine de tereddüt ediyorum:) Mukaddimeileti 08:23, 7 Mayıs 2013 (UTC)

Merhaba. Toolserver'daki sayfa şu an yanıt vermediğinden emin değilim, ancak dün yalnızca 11 maddeyi (düzenleme yaptıklarımı) onayladım. İyi vikiler. --Superyetkinileti 11:17, 7 Mayıs 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Hizmetli Yıldızı
Yazılarını kendin mi yazıyorsun ? Benspace3003 (mesaj) 16:08, 8 Mayıs 2013 (UTC)
Hayır, oluşturduğum maddeler genellikle çeviri kaynaklı. İyi vikiler. --Superyetkinileti 16:12, 8 Mayıs 2013 (UTC)
İlgin için teşekkürler .Sana bir soru daha sormak istiyorum. Vikipedi'nin kendi sitesinin Türkçe dışında bir yazıyı Vikipedi'nin Türkiyesine Türkçe olarak ekleyebilirmiyiz ? Benspace3003 (mesaj) 16:29, 8 Mayıs 2013 (UTC)
Evet, farklı Vikipedi sürümlerinde mevcut içeriği Türkçeye çevirip burada kullanabiliriz. --Superyetkinileti 17:18, 8 Mayıs 2013 (UTC)

Article sighting ve Sayfa inceleme istatistikleri arasındaki çelişki[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, İBP'deki çalışmaya katılan kullanıcılarının Article sighting rakamlarındaki toplam artış bir haftada 12.000 kadar oldu ancak bu Sayfa inceleme istatistikleri ile uyumlu değil. Proje başladığı zaman % 75.80 olan inceleme oranı sadece % 77.78'e ulaşabildi ya da bir hafta önce 50.939 olan incelenmemiş madde sayısı ancak 46.860'a düştü, yani İncelenemiş madde sayısında 12 bin değil 4 bin gibi bir azalış oldu. Proje başladığında madde sayısını tam olarak yazmamıştım ancak 210 bin küsurdu, şimdi yine öyle, hadi diyelim en fazla 1000 tane yeni incelenmemiş madde girişi oldu, hesap yine tutmuyor, 12 bin nerde 4 bin nerde. Bu durumun açıklaması nedir sence? Sevgiler, kolay gelsin. Mukaddimeileti 07:52, 10 Mayıs 2013 (UTC)

Merhaba. Toolserver'daki uygulamanın hangi mantığa göre oluşturulduğunu bilmiyorum. İnceleme istatistiklerimiz de biraz geriden geliyor, ancak aradaki fark yine de bu denli büyük olmamalıydı --Superyetkinileti 17:13, 10 Mayıs 2013 (UTC)

Selamlar. Bu, bu, bu ve bu çok büyük ihtimal aynı kişiler. Sence?--RapsarEfendim? 16:39, 12 Mayıs 2013 (UTC)

Büyük olasılıkla öyle, ancak yine de beklememiz gerekiyor. --Superyetkinileti 16:50, 12 Mayıs 2013 (UTC)

Selamunaleykum sayın Superyetkin, şu bizim devriyelik işiniz halleder misiniz? :) Jumpeax ye yaz

Başvurunuz bir hizmetli tarafından en kısa zamanda değerlendirilecektir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:16, 12 Mayıs 2013 (UTC)
Allah razı olsun sayın Superyetkin teşekkürler. Jumpeax ye yaz

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Merhaba Superyetkin, İncelenmemiş Sayfa Onaylama, madde düzenleme ve bakım çalışması konulu iş birliği projesine katılımız için teşekkürler. Hedefimize ulaşarak 13.000 maddeyi incelemeden geçirdik ve böylece incelenmiş madde oranını yüzde 80'e yaklaştırdık. Bu haftanın iş birliği projesi ise Türk filmleri ile ilgili maddeleri oluşturma olarak seçildi. Katılımızı bekleriz. Mukaddimeileti 12:19, 13 Mayıs 2013 (UTC)

Sayfa silinmesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Anti-Militarist Barış Harekâtı sayfasinin telif hakki nedeniyle silmissiniz, tam olarak nedeninin ne oldugunu anlayamadim. Anti-Militarist Barış Harekâtı bircok orgut tarafindan organize edilen bir eylemcedir, butun yazili ve gorsel medya da bizim tarafimizdan hazirlanmistir ve kullanima aciktir. Telif hakki diye bahsettiginiz hicbir noktaya uymadigindan haksiz bir sekilde silindigini dusunuyorum. Lutfen bilgi verir misiniz? Bu imzasız yazı Didemgurdur (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 14 Mayıs 2013

Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 16:52, 14 Mayıs 2013 (UTC)
Sayfayi inceledim, zaten daha onceden de incelemistim. Bu sayfada belitrilen telif hakki ihlallerinden hicbiri girmis oldugum Anti-Militarist Barış Harekâtı sayfasinda bulunmamaktadir. 3 adet poster yukledim posterlerin hepsi benim tarafimdan hazirlanmistir. Gerekiyorsa site adresi verebilirim. reklam olmasin diye buraya kopyalamiyorum sadece. Bu imzasız yazı Didemgurdur (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 14 Mayıs 2013
İçeriğin özgür bir lisansa sahip olduğunu düşünüyorsanız şurada anlatılan yolu izlemeniz gerekmekte. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:11, 14 Mayıs 2013 (UTC)

Sayfa silinmesi[kaynağı değiştir]

Merhaba, "Burak Basmacıoğlu" maddesinin neden silindiğini anlayamadım. Bir maddenin daha önce silinmiş olması tekrar açılamayacağı anlamına mı geliyor? Ya da akademik/sanat alanında bir dalda ilk olmak nasıl kayda değer bulunmuyor? Ödüller, festivaller, konserler gibi bilgilerin eksikliği henüz tüm detaylara ulaşılamamış olmasındandır. Elbet ben ya da bir başkası tamamlayacaktır. O maddenin düzgün olması için epey vakit ve çaba harcamıştım. Bu tür kestirip atmalar katkıda bulunmak isteyenlerin şevkini kırıyor. Ayrıca, bir maddeyi silmeden önce belki de benzeri maddelere göz atmak gerekir. Eğer benzer ve hatta daha önemsiz örneklerini görmüş olmasaydım bu maddeyi de açmış olmazdım. -- sfz (mesaj) 06:50, 15 Mayıs 2013 (UTC)

İçeriğin kayda değer olmadığı topluluk kararıyla belirlenmiştir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 10:41, 15 Mayıs 2013 (UTC)

Sayfa geçmişinde küfür[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Amadoni'nin kuklası tarafından yapılan Şu değişiklik şahsımı hedef alan bir küfür olup sayfa geçmişinden silebilir misiniz. --Kmoksy (mesaj) 09:25, 16 Mayıs 2013 (UTC)

Sayfa silinmesi[kaynağı değiştir]

Sayın Superyetkin, madde 6'ya istinaden açmış olduğum konu başlığının üzülerek silindiğini görüyorum. Ama fakat neden aynı maddenin, adil olmanın bir gereği olarak, "hepsiburada.com" için uygulanmadığını merak etmekteyim. Bu imzasız yazı 85.105.161.34 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 18 Mayıs 2013

Selamlar, kategoriyi kaldırabilir misiniz? Gerekli tartışma tartışma sayfasında yer almaktadır. --esc2003 (mesaj) 14:48, 18 Mayıs 2013 (UTC)

Tartışmanın tümünü inceleyemedim, ancak Ermeni karşıtlığının ansiklopedik tanımı bu ulamın maddede yer almasını gerektiriyor sanırım. --Superyetkinileti 17:13, 18 Mayıs 2013 (UTC)
Maddedeki tanımla olayın alakasını aramayız. Olayın tanımını sadece kaynaklara göre yapabiliriz. Ancak gösterilen kaynakların hiçbirinde bu şekilde bir tanım bulunmamaktadır. Tartışma sayfasında yeterince açıklama yapıldı, benim fazladan ekleyeceğim bir şey yok. Kullanıcıya göndermiş olduğum mesaj şuradadır. --esc2003 (mesaj) 17:21, 18 Mayıs 2013 (UTC)

Sayfa Değişikliği[kaynağı değiştir]

Merhaba sizin tarafınızdan onaylanan özel dedektiflik sayfasında değişiklik yapılmış, yapılan değişiklik sadece isim ve gerçekği yansıtmayan değişiklikliktir. 1995 yılı o isim için yanlıştır.

Teşekkürler. Bu imzasız yazı Zobekci (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 18 Mayıs 2013

Şikayet-denetçi[kaynağı değiştir]

Tekrar merhaba, şurası ve şurası ile acilen ilgilenmek gerekiyor. Bilginize. --esc2003 (mesaj) 17:24, 18 Mayıs 2013 (UTC)

devriyelik başvurusu[kaynağı değiştir]

Merhaba Sayın Superyetkin, bizim devriyelik işi hallolmadı mı? Teşekkürler... J.M.P]] Jumpeax ye yaz

Merhaba. Katkılarınız beyaz liste için yeterli, ancak devriyelik için vandalizmle savaşım konusunda deneyim aranıyor. Başvurunuz bu yöndeki çalışmalarınıza koşut bir hızla sonuçlandırılacaktır. İyi vikiler. --Superyetkinileti 18:33, 18 Mayıs 2013 (UTC)
Vandalizm ile savaşabilecek kapasitede olduğumu düşünüyorum. Burada vandalizm ile ilgili çok şey öğrendim sayın Superyetkin fakat yine de siz bilirsiniz. Teşekkürler J.M.P]] Jumpeax ye yaz

Rica etsem şuna bir göz atabilir misin? Kullanıcıya 1 günlük engelleme vermişsin bu şikayet de bu konuyla alakalı bir bakmanda fayda var.--Reality 18:58, 18 Mayıs 2013 (UTC)

Tamamdır. --Superyetkinileti 19:36, 18 Mayıs 2013 (UTC)

Kategori tartışmaları ve SAS'lar[kaynağı değiştir]

Selamlar. Biliyorum, yoğunsun ama bir ara bu iki sayfaya vakit ayırabilir misin? Bayağıdır bekleyenler var.--RapsarEfendim? 12:18, 19 Mayıs 2013 (UTC)

Please give me a bot flag. Greeting! --Kolega2357 (mesaj) 12:40, 19 Mayıs 2013 (UTC)

Your bot needs to be adopted by the community first. Regards. --Superyetkinileti 13:03, 19 Mayıs 2013 (UTC)

Çalışmayan filtreler hk.[kaynağı değiştir]

Kolay gelsin. 43 ve 44 numaralı filtreleri oluşturmaya çalıştım. Bunlar test sayfasında öngördüğüm vandal değişiklikleri yakalıyor fakat aktifleştirdiğim halde gerçek değişiklikleri algılamıyor. Sebebi ne olabilir? Bu arada, arayüz çevirisine de yardım etmek isterim uygunsa tabii. --Alperen (mesaj) 13:14, 19 Mayıs 2013 (UTC)

Arayüz çevirilerine yardımcı olmak istediğiniz için teşekkürler. Süzgeçlerde ise herhangi bir soruna rastlamadım. İsterseniz bir süre bekleyelim ve hangi durumlarda etiketleme yapıl(ma)dığını inceleyelim. İyi vikiler. --Superyetkinileti 13:27, 19 Mayıs 2013 (UTC)

Merhaba, şu uygunsuz galiba. ANADOLU (mesaj) 15:39, 19 Mayıs 2013 (UTC)

Günün seçkin resmi[kaynağı değiştir]

Saat yaklaşıyor da, acaba korunmuş sürümleri oluşturabilir misiniz?--i.e.msj 18:05, 20 Mayıs 2013 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 18:16, 20 Mayıs 2013 (UTC)
Çok teşekkür ederim. Kolay gelsin.--i.e.msj 18:21, 20 Mayıs 2013 (UTC)
Hocam bir daha sana zahmet. Vakit geldi yine. :) --i.e.msj 13:54, 26 Mayıs 2013 (UTC)

Elim değmişken, Haziran ayında bir süre burada olmayacağımdan; Haziran 2013'ü de aradan çıkartıverdim. Sende elden çıkartıverip, korunmuş sürümleri oluşturabilirsen müteşekkir olurum. Saygılar.--i.e.msj 12:13, 30 Mayıs 2013 (UTC)

Sayfa silinmesi[kaynağı değiştir]

Merhaba

http://tr.wikipedia.org/wiki/Nu_park adlı sayfa silinmiş olup telif hakları ile ilgili silindiği belirtilmektedir. Kendi kurduğum ve hala müzisyeni ve yöneticisi olduğum grubumla ilgili vikipedi'ye bilgi girişi yapmamda bir sorun yoktur değil mi? Acil yanıtınızı alabilirsem sevinirim.

Teşekkürler,

Bu imzasız yazı Ooner (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 21 Mayıs 2013

Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:39, 21 Mayıs 2013 (UTC)

Sayfa silinmesi[kaynağı değiştir]

Merhabalar

http://tr.wikipedia.org/wiki/Adwin sayfası reklam gerekçesiyle tarafınızdan silinmiş durumda. Vikipedi içeriğinde Ülker, Arçelik gibi markalar ve ayrıca Adwin'in de dahil olduğu akıllı telefon uygulamaları olan İnstagram, Candy Crush Saga gibi aplikasyonların sayfaları bulunmaktadır (Bazılarının birkaç satırlık niteliksiz metinler olduğu da ayrıca tartışılabilir). Adwin, aklıllı telefon kullanıcılarının tümü için ücretsiz olarak hizmet veren bir uygulama olmasına rağmen, reklam amaçlı olduğu kanısına nasıl vardınız? Konu hakkında bilgilendirmenizi ve yardımlarınızı önemle rica ederim.

Teşekkürler

Bu imzasız yazı Badwin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 21 Mayıs 2013

Şu sayfayı inceleyebilir misiniz? İyi vikiler. --Superyetkinileti 15:42, 21 Mayıs 2013 (UTC)
Tekrar merhaba,
Yönlendirdiğiniz sayfayı daha önce okumuştum, yanlış anlamış olma ihtimaline karşı tekrar dikkatlice inceledim. Fakat yine de başlığının silinmesine geçerli bir sebep bulamadım. Öyle olduğunu varsaysak bile bu durumda Vikipedi içinde vermiş olduğunuz reklam uyarısı kuralları dışında yüzlerce sayfanın mevcut olduğunu tespit ettim. Konuların reklam özelliği taşıdığını, nasıl bir süzgeçten geçirdiğinizi merak etmekteyim. Vikipedi kullanımına yeni başlamış olmama rağmen, bu anlamsız uygulama ve işi üstünkörü yapma şeklinizden dolayı sitenin saygınlığını sorgulamaya başladım. Hangi kriterleri neye göre uyguladığınız bu kadar esnek olmamalı. Kaldı ki reklam addetiğiniz aplikasyon(uygulama), akıllı telefon kullanıcılarının ücretsiz kullanabileceği bir platform. Mümkünse başlığın tekrar gözden geçirilmesini, aynı gerekçeleri haklı bulduğunuz takdirde ise Adwin kelimesini Google ve diğer arama motorlarında vikipedi başlığı altında görünmesini tamamen engellemenizi önemle rica ediyorum. Çünkü bu şekilde aratmalar sonucunda, "reklam ve kayda değer olmayan web sitesi" gerekçelerinin insanlar tarafından okunuyor olması, kabul edilebilir bir durum değil. Başlığın kurtarılması için yapılması gerekenler varsa bilgilendirilmeyi, eksik ve yanlışların düzeltilmesi için yardımlarınızı ve en kısa zamanda geri dönüşünüzü bekliyorum. Tekrar sayfaya vakit harcayıp sonra silinmemesi için önerinizi sunmanızı rica ederim. Hepimizin vakti değerli!
İyi çalışmalar dilerim.
badwin (mesaj) 00:33, 22 Mayıs 2013 (UTC)
Hocam, söz konusu kazanç amaçlı site hakkında tek sonuç burası ki, orası da reklam amaçlı. Bu site hakkında başka hiçbir şey yok.--i.e.msj 00:56, 22 Mayıs 2013 (UTC)

İlginiz için teşekkür ederim. O zaman mümkünse Google aramalarında görünmeyecek şekilde başlığı Vikipedi'den silebilir miyiz? Ben de daha başka başlıklarda Vikipedi'ye faydalı olmaya çalışırım bundan sonra. badwin (mesaj) 08:22, 22 Mayıs 2013 (UTC)

Ayrıca; bu, buşu, bu, bu da, şu da, ayrıca 18 mayıs 2013 Hürriyet 2. sayfada tam sayfa tanıtım ve halen sinemalarda dönmekte olan kısa lansman filmi işin gerçekliğini ve ciddiyetini belki açıklayabilir. Tekrar ediyorum bu aplikasyon ücretsizdir ve her akıllı telefon kullanıcısına açıktır. Bir web sitesi ya da tek taraflı kazanç amaçlı kurulmuş bir sistem değildir. Yeni başlayan bu projenin ne olduğunun anlaşılması için ilkler arasında Vikipedi'de de yer almasını istemiştik, sadece bu! Bir önceki mesajımı tekrar dikkate alarak gereğini yapmanızı rica ederim.
İyi çalışmalar dilerim.
badwin (mesaj) 08:47, 22 Mayıs 2013 (UTC)
Merhaba. Var olmayan bir sayfanın Google aramalarında görüntülenmemesini ne yazık ki sağlayamıyoruz. Bu, Google dizininin birkaç gün gecikmeyle otomatik olarak güncellenmesinden kaynaklanıyor.
İçeriğin reklam niteliği taşımadığına inanıyorsanız metni şöyle bir çalışma sayfasına ekleyebilir ve gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra yeni bir madde oluşturabilirsiniz. Bu konuda her türlü yardıma hazır olduğumu da belirteyim.
İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 09:02, 22 Mayıs 2013 (UTC)
Tekrar merhaba.
Mesela ilgili sayfayı taslak sayfa haline dönüştürebiliyormuşuz. Bu konuda yardımınızı rica edeceğim. Başlığa;
Adwin İsviçreli Wishnee AG tarafından tasarlanan, İOS ve Android işletim sistemli akıllı telefonlarda kullanılabilen bir uygulama. Google Play ve App Store'dan ücretsiz olarak yüklenebilmektedir. Kullanıcıyı sorular ve görevlerle yönlendiren, eğlenceli bir mobil kampanya platformudur.
şeklinde bir metni taslak olarak girerek kaydedebilir miyiz? Eğer google play ve app store yonlendirmeleri gerekıyorsa onları da ekleyebiliriz. Kaynak olarak haber sitelerinden faydalanabiliriz. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu başlıkla ilgili sıkıntılardan kurtulabilirsek, ben de rahat rahat vikipedi için çalışmaya başlarım diye düşünüyorum.
badwin (mesaj) 17:25, 23 Mayıs 2013 (UTC)

İlginiz için teşekkürler, ancak konunun kayda değerliğini ortaya koyacak güvenilir kaynaklara gereksinim duyuluyor. İsterseniz Vikipedi'ye farklı alanlarda (madde düzenleme, çeviri, vb.) katkıda bulunabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:51, 23 Mayıs 2013 (UTC)

Selamlar. Şu kullanıcının adı uygunsuz.--RapsarEfendim? 08:31, 22 Mayıs 2013 (UTC)

Selam, Romanca maddesini Çingenece olarak taşıyabilir misiniz? * --esc2003 (mesaj) 17:22, 22 Mayıs 2013 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 17:50, 22 Mayıs 2013 (UTC)

Taşıyamama[kaynağı değiştir]

İyi akşamlar,

şu taşıma isteğinde bulunmuştum. Maddeyi oluştururken taşımayı da denemiştim. Ancak hizmetli müdahalesine gerek bulunmamakta dediğiniz için tekrar taşımak istediğimde aldığım yanıt Bir sayfayı bu konuma taşıyamazsınız, çünkü yeni başlığın oluşturulması korunuyor olduğu için rahatsız ettim. Bir zahmet taşımayı gerçekleştirebilir misiniz?--i.e.msj 18:12, 22 Mayıs 2013 (UTC)

Sayfanın koruma altında olduğunu görmemişim. Dikkatiniz için teşekkürler. --Superyetkinileti 18:15, 22 Mayıs 2013 (UTC)
Lafı bile olmaz. İnsanlık halidir. Sizin her an burada bulunmanız bile benim içimi ferahlatıyor. Teşekkür ediyorum.--i.e.msj 18:29, 22 Mayıs 2013 (UTC)
Teşekkürler. Birlikte çok daha iyi işlere imza atmak dileğiyle. --Superyetkinileti 18:32, 22 Mayıs 2013 (UTC)

Israrlı değişiklik[kaynağı değiştir]

Merhaba Sn.Yetkin. SD ekranından sizi etkin gördüm. Lütfen Şu maddeyi sürekli boşaltan ŞU kullanıcı ile ilgilenebilir misiniz? Uyarmama rağmen tutumunda ısrarlı. Şimdiden teşekkür ederim. Kolay gelsin..Eğitmenmahmut msj 19:20, 22 Mayıs 2013 (UTC)

Engellendi, teşekkürler. --Superyetkinileti 19:24, 22 Mayıs 2013 (UTC)

Selamlar, 2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası maddesini oluşturdum ve takımların maddelerini açıp geliştirmeye çalışıyorum. Ülkemizde düzenlenecek olması sebebiylede daha fazla kaynak ile daha fazla bilgi eklemeye gayret ediyorum. Turnuvanın maskotu "Kanki" isimli köpek seçilmişti. Bunun resmini hangi kaynaktan alıp yükleyebiliriz acaba diye sormak istedim. Fifa'nın sitesinde bir haberde var resmi şurda ancak bu telif ihlaline yol açar mı? Nasıl yapmalıyım? Teşekkürler...--SAİT71 (mesaj) 15:03, 24 Mayıs 2013 (UTC)

Merhaba. Şurada belirtildiği gibi, uygun biçimde gerekçelendirilmiş adil kullanım resimleri Vikipedi'ye yüklenebilmektedir. Özgün katkılarınız için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:46, 24 Mayıs 2013 (UTC)
Teşekkür ediyorum bilgi için, resmi yükledim ve gerekçelendirdim kaynak ve ilgili yerleri kontrol edip geri dönüş yapabilir misiniz? Uygun olup olmadığından emin olamıyorum... --SAİT71 (mesaj) 16:06, 24 Mayıs 2013 (UTC)
Herhangi bir sorun yok. Teşekkürler. --Superyetkinileti 16:12, 24 Mayıs 2013 (UTC)

Selamlar. Kullanıcı:Billinghurst BL için uygun sanırım. İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 15:10, 24 Mayıs 2013 (UTC)

Kullanıcı epey katkı yapmıştı. Bende kullanıcıyı takip ediyorum ve epey bilgi eklenmiş sayfayı tekrar düzenlemeye çalışıyordum. Siz siler, silmez yeniden eklemiş oldum. Kusuruma bakmayın. Bir bildireyim istedim. Kolay gelsin.--i.e.msj 09:38, 25 Mayıs 2013 (UTC)

Merhaba. Kullanıcının son değişikliğinde sayfayı boşaltması bende içeriğin Vikipedi'de yer almasını artık istemiyor olduğu izlenimi uyandırmıştı. Sayfayı yeniden oluşturmanız bence yerinde. İyi vikiler. --Superyetkinileti 09:43, 25 Mayıs 2013 (UTC)
Aslında siz silerken ben madde ile uğraşıyordum. Bulunduğum zıkkım yer itibariyle iki defa elektrik gidip, ardından bende köy çeşmesi teknik bölümündeki sorunla uğraşırken oldu. Yani sorun benden kaynaklanıyor :). --i.e.msj 09:45, 25 Mayıs 2013 (UTC)

Sayfa Silinmesi[kaynağı değiştir]

Geomekanik Mühendislik adlı sayfam telif hakları ihlali gerekçesiyle silinmiş. Geomekanik Mühendislik terimi ve içeriği ile ilgili her türlü telif hakkına sahip olduğumu düşünüyorum (bkz. http://www.tpe.gov.tr/ = türk patent sitesinden marka araştırma linkinden doğrulayabilirsiniz ayrıca geomekanik.com için doğrulama kodu göndererek bana ait olduğunu teyit edebilirsiniz.) Ayrıca sayfamı geliştirmek istiyorum ama önce yayına alınması için ne yapmalıyım, telif hakları ihlalina ilişkin link göndermek yerine ayrıntılı bir şekilde açıklarsanız sevinirim, iyi çalışmalar. Saygılarımla --Salih999 09:46, 25 Mayıs 2013 (UTC)

Merhaba. İçeriğin kullanım haklarını uygun bir lisansla Vikipedi'ye bırakabileceğinizi düşünüyorsanız bu işlemi şuradaki yetkililere ulaşarak yapabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 09:51, 25 Mayıs 2013 (UTC)

Nasıl yaparız?[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Recoyuhaa isimli kullanıcı tarafından Ahmet Kutluhan Gündoğdu (şarkıcı) ve çerçevesinde yapılmış olan tüm katkılar KD değildir. Ben tek kaynak bulamadım, en azından. Zaten 16 Şubat 2013'te Vito KD olmadığı için silmiş. Kullanıcı bu defa daha yüklemli gelmiş. Acaba bu kişinin katkılarını Özel:Uçuramaz mıyız? Saygılar.--i.e.msj 18:01, 25 Mayıs 2013 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 18:14, 25 Mayıs 2013 (UTC)

Merhaba sayın Superyetkin, benim devriyelik başvurusu ne zaman sonuçlanır, herhangi bir yanıt alamadım. Teşekkürler. J.M.P]] Jumpeax ye yaz

Uçak bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Merhaba Supeyetkin. "Uçak bilgi kutusu" adlı şablonu yeniden düzenledim. Bunu şimdi sayfalara yerleştirmek gerekmektedir. Bot İstek sayfasında belittim. Acaba BOT bu işi yapabilir mi? İyi çalışmalar.--Türk Süvarisi ileti 12:05, 26 Mayıs 2013 (UTC)

En kısa zamanda ilgilenmeye çalışacağım. --Superyetkinileti 12:16, 26 Mayıs 2013 (UTC)
Teşekkür ederim.--Türk Süvarisi ileti 13:04, 26 Mayıs 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Antik Mısır maddesini seçkin madde yapma ve kırmızılık giderme çalışması konulu iş birliği haftasına katılımınız için teşekkür ederim. Geçtiğimiz hafta 40 yeni madde oluşturarak ve çalışması tamamlanmamış Nobel Ödülü sahipleri listesinin kırmızılıklarını tamamlayarak hedefimize önemli ölçüde ulaştık. Bu haftanın iş birliği konusu ise Bakım gerektiren sayfaların düzenlenmesi Katılımızı bekler, teşekkür ederim. Sevgilerle.. Mukaddimeileti 07:11, 27 Mayıs 2013 (UTC)

Merhaba Superyetkin, engel kaydıma baktım da, Reality-Kibele arasında geçen engel mücadelesi, hatalı kuklacılık engellemeleri ve elbette bilinçli engeller falan derken bakkalın veresiye tablosu gibi olmuş engel kaydım. Hatalı engellerin gizlenmesi, silinmesi mümkün müdür? --bermanya 14:15, 27 Mayıs 2013 (UTC)

Merhaba. Bu işlem teknik olarak olanaklı, ancak gizleme işlevini açık bir ihlal (kişisel bilgilerin dışa vurulması gibi) olmadığı sürece kullanmıyoruz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 15:45, 27 Mayıs 2013 (UTC)

Uygunsuz kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Selam, bu kullanıcı ile ilgilenebilir misiniz? --esc2003 (mesaj) 16:07, 27 Mayıs 2013 (UTC)

Şu maddenin bugünden önceki geçmişini geri getirebilir misiniz? Ayrıca değişiklik özetindeki vandalizm amaçlı cümleyi ve kullanıcı adını da kaldırmak gerekiyor. Kolay gelsin --esc2003 (mesaj) 16:17, 27 Mayıs 2013 (UTC)

Bozuk bilgiler[kaynağı değiştir]

Öngörü kullanıcısı bir şablondaki tüm başkanların adını değiştirmiş. Bunlar nasıl geriye alınır? Biraz dokundum ama daha kötü oldu. İlgilenebilir misin? --i.e.msj 17:40, 27 Mayıs 2013 (UTC)

Değişikliği geri almışsınız ve her şey olması gerektiği gibi görünüyor. Sorun tam olarak nedir? --Superyetkinileti 17:45, 27 Mayıs 2013 (UTC)
Mesela Şablon:İsrail cumhurbaşkanları sayfasında Chaim Weizmann'a tıkladığımda sayfalar birbirine girmiş ve bana göre hiçbir değişikliği geriye almamışım gibi görünüyor (almaya çalıştım ama maddeler dolu olduğu için alamadım.) Sayfalar birbirine girmiş durumda. --i.e.msj 17:48, 27 Mayıs 2013 (UTC)
Kullanıcı Türkçeye uyum adına bazı değişiklikler yapmış. Bunları inceleyip yanlış olanları geri almak gerekiyor. --Superyetkinileti 17:56, 27 Mayıs 2013 (UTC)

Ben tamamını geriye alırdım. Çünkü anladığım kadarıyla İbranice okunduğu haline geri almaya çalışmış. Çünkü bizdeki kullanışları böyle değil. Yani bana kalırsa vandalizm. Bu nedenle ve geriye alamadığımdan uğraşmak istemiyorum ve bu katkılar bir günlükte değil. Yani kimse dokunmamış :). --i.e.msj 17:59, 27 Mayıs 2013 (UTC)

Bot hataları[kaynağı değiştir]

Selamlar. Senin bot bu tip değişikliklerde hata yapmış :) Gördükçe düzelteceğiz artık da, ileride yapma ihtimaline karşı bilgilendireyim dedim. İyi günler.--RapsarEfendim? 18:45, 27 Mayıs 2013 (UTC)

Bu hatayı daha önce farketmiş ve ilgili yordamı devre dışı bırakmıştım. Gerekli düzenlemeleri ilk fırsatta yapacağım. Anımsatma için teşekkürler. --Superyetkinileti 18:57, 27 Mayıs 2013 (UTC)

Engellenen IP adresi[kaynağı değiştir]

Merhaba, Sayın Superyetkin. Henüz internet bağlantısı edinmiş olmamama rağmen IP adresinin bu tarihten önce engellenmiş olmasından dolayı vikipedide hesap/oturum açamıyorum. 88.241.0.0/16 numaralı IP'nin 07.05.2013 tarih ve saat 17:16' da tarafınızdan engellenmiş olduğu iletisini görmekteyim. Engelleme nosu #68170 olarak belirtiliyor. Ancak belirtilen 07.05.2013 tarihinde veya öncesindeki bahse konu IP nolu kullanıcısı değilim. Zaten net bağlantısını bu tarihten sonra ilk defa edinmiş olduğumdan sehven başka bir kullanıcı IP si nedeni ile bir engelleme ile karşılaşmış olmalıyım. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Saygılarımla. Bu imzasız yazı 95.6.61.7 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 29 Mayıs 2013

Şimdi oturum açabilirsiniz. --Superyetkinileti 10:16, 29 Mayıs 2013 (UTC)
Yardımınız için teşekkür eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Saygılarımla. Bu imzasız yazı 95.6.61.7 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 29 Mayıs 2013
Sayın Superyetkin, şimdi Kontrol ettiğimde hesaba erişim yapabildiğimi gördüm. Bununla birlikte önem ve etkisini tahmin edememekle birlikte hesap açılmadığı durumda; 29.05.2013 tarih, saat 10:13 ve #68455 nosu ile devam eden aynı içerikte bir mesaj görünüyor (?) ama yine de hesabı açabildiğimden erişime yönelik bir kısıtlama doğurmuyor. Saygılarımla. Bu imzasız yazı 95.6.61.7 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 29 Mayıs 2013

Selamlar. Değişiklik özeti yazmadan kaynak kaldırılmasını engellemek gibi bir süzgeç oluşturulabilir mi? Devriye ve beyaz liste olmayanlar için elbet.--RapsarEfendim? 17:41, 29 Mayıs 2013 (UTC)

Evet, ancak bu sıralar başarım konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Sorunu çözene dek bekleyelim. --Superyetkinileti 17:45, 29 Mayıs 2013 (UTC)

BL'den çıkarma[kaynağı değiştir]

Selamlar Yetkin. Telifli ve taslak olamayacak maddeler açıyor. Bence BL'den çıkarılması uygun olur, gözden kaçırmayalım bu maddeleri.--RapsarEfendim? 09:38, 30 Mayıs 2013 (UTC)

Bir de şuraya bakabilir misin sana zahmet? Teşekkürler, iyi günler.--RapsarEfendim? 09:57, 30 Mayıs 2013 (UTC)

Richard Monsoor[kaynağı değiştir]

Selamlar. Böyle biri yok. Maddeyi silip, kullanıcıyı engeller misin sana zahmet? Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 19:19, 31 Mayıs 2013 (UTC)

Selam, maddenin özgün adı diye yanlışlıkla ifade etmiş olmalısınız. Olayın henüz özel adı yok. esc2003 (mesaj) 10:49, 1 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba. Maddenin önceki adını kastetmiştim. STT'deki değişikliğin teknik bir eylem olduğunu ve maddenin gerçek adının ne olması gerektiği konusunda bir yorum olarak kabul edilmemesi gerektiğini de not düşmüş olayım. --Superyetkinileti 10:54, 1 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba Superyetkin, bir süredir Kullanıcı:Umut aslan'ın katkılarını onaylamaktayım. Kullancı yaptığı katkılarla -özellikle futbol konusunda- Vikpedi'yi güncel hale getirmek için çabalıyor. Vikipedi kurallarına da hakim. Bu sebeplerle kullanıcının beyaz listeye alınmasının Vikipedi için iyi olacağını düşünüyorum. Saygılar, iyi çalışmalar.--Hobbit28ileti alpi 12:02, 2 Haziran 2013 (UTC)

Mehaba Sn.Yetkin. Şu kullanıcının | Şuraya göre beyaz listeye dahil edilmesi uygun mu? Kolay gelsin, iyi çalışmalar..Eğitmenmahmut msj 19:17, 2 Haziran 2013 (UTC)

Derhal Engellenmeli[kaynağı değiştir]

Pecete adlı kullanıcı Taksim Gezi Parkı maddesini 2 defa boşaltıp sayfaya sadece "Recep Tayyip Erdoğan" yazarak alenen vandalizm yapmıştır. Kullanıcının derhal engellenmesini rica ederim. İyi çalışmalar.--Türk Süvarisi ileti 18:40, 2 Haziran 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Bakım gerektiren sayfaların düzenlenmesi konulu iş birliğine katılımınız için teşekkürler. Bu iş birliğinde 409 sayfada bakım çalışması yaparak hedefimize büyük ölçüde ulaştık. Bu haftanın iş birliği konusu ise En'ler liste ve maddeleri(En büyük, en küçük, en pahalı, en ucuz, en çok gibi) oluşturmak. Katılımızı bekler ve şimdiden teşekkür ederim. Mukaddimeileti 07:01, 3 Haziran 2013 (UTC)

Madde Koruması[kaynağı değiştir]

Merhaba sayın Superyetkin, aşırı vandalizm yapılan Taksim Gezi Parkı gibi maddeleri korumaya alsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Teşekkürler. J.M.P]] Jumpeax ye yaz

Merhaba. Sözkonusu madde için koruma şimdilik gerekli değil. Benzer istekleriniz için şu sayfayı da kullanabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 06:11, 4 Haziran 2013 (UTC)
Merhaba Superyetkin, en azından Muhammed maddesini anonim kullanıcılar yarı korumaya alsanız daha iyi olmaz mı? teşekkürler J.M.P]] Jumpeax ye yaz

SAS maddeleri[kaynağı değiştir]

Selam Yetkin. Köy çeşmesine yazacaktım ancak sana yazmayı daha uygun buldum. 2013 Taksim Gezi Parkı protestoları kapsamında yeni açılan Çapuling ve Çapulcu maddelerini silinmesi için SAS'a aday gösterdim. Ancak pek çok oy kullanılmasına rağmen, kullanılan oyların söz konusu olayın hala sıcak ve güncel olmasından dolayı politikalar göz önüne alınmayarak değerlendirildiğini düşünüyorum ve biliyorum. Bu nedenle söz konusu 2013 Taksim Gezi Parkı protestoları devam edinceye kadar, bu adaylıkların iptal edilmesini ve maddelere katkıların da devam etmesini, uzun gelecekte bu maddelerin yeniden SAS'a aday gösterilmesinin daha uygun olacağını düşünüyorum. Bu konuda beni yönlendirirsen veya SAS'ları kapatabilirsen sevinirim. Kolay gelsin. --i.e.msj 06:57, 6 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba. Sürecin tamamlanmasını beklemek daha doğru olacaktır. SAS adaylıkları birkaç gün daha açık kalabilir. --Superyetkinileti 07:07, 6 Haziran 2013 (UTC)
Teşekkürler. Ben ne olur olmaz, akli selime bir danışayım demiştim :).--i.e.msj 07:14, 6 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba Ben Efe11 İp adresim ve Hesabım Engellenmiş. Neden Engellendi? ve Ben Bir şey yapmadın. Bu imzasız yazı 65.49.14.10 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 7 Haziran 2013

Engel günlüğünüzde böyle bir kayıt bulunmuyor. Oturum açma konusunda mı sorun yaşıyorsunuz? --Superyetkinileti 08:58, 7 Haziran 2013 (UTC)

2013 Taksim Gezi Parkı şablon[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin.

2013 Taksim Gezi Parkı protestoları maddesinin şablonunda ölü, yaralı ve gözaltına alınanlar bölümünü İngilizce'deki gibi tek bir taraf olarak yapabilir misin ? --Emyilmesaj 00:04, 8 Haziran 2013 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 11:00, 8 Haziran 2013 (UTC)

Selam, şura ile ilgilenebilir misiniz? Kullanıcıya gerekçesini anlattım. --esc2003 (mesaj) 17:34, 8 Haziran 2013 (UTC)

Merhabalar sayın Superyetkin. Uzun bir süredir Vikipedi için aklımda bir proje var. Bu okumuş olduğunuz iletiyi, fikrimi sizle de paylaşmak ve önerimi dile getirmek için yazdım. Biliyorsunuz ki, Vikipedi'deki maddeleri milyonlarca insan okuyor. Yani sayısız insan bilgi kaynağı olarak buradan faydalanıyor. Önerime gelirsek. Maddelere, anonim ve kayıtlı kullanıcılar için bir "Paylaş" yeri veya butonu oluşturalım. Bu butona tıklayınca; anonimin ya da kayıtlı kullanıcının karşısına; madde içeriğini aynı şekilde, hiç bozmadan başka yerlerde de paylaşmasını ya da sadece URL'sini paylaşmasını, yazdırmasını ve/veya elektronik posta olarak göndermesine imkan sağlayacak. Sosyal medya sitelerinin tamamında böyle bir sistem var. Burası da bir sosyal medya sitesi. O halde, neden burada olmasın? Örneğin bir okuyucu, maddeyi tweetleyerek bağlantısını paylaşacak. Facebook üzerinden beğenecek ya da özet olarak durum paylaşacak. Google Plus'da yayınlayacak. E-posta olarak bir kişiye gönderecek. Hatta Office Word belgesine bile kopyala/yapıştır yapmadan bir tuşlama ile otomatik olarak yerleştirecek. İşte böyle bir önerim var. Şahsen, bunun çok kullanılacağı ve yararlı olacağı kanısındayım. Biraz uç ya da gerçekleşmesi zor bir fikir belki. Sizin bu konuda düşünceniz nedir? Sizce olabilir mi? Saygılarımla, --- C@no58 | mesaje-posta 10 Haziran 2013, 06.52 (UTC)

Merhaba. Şurada birkaç eklenti örneği var. Topluluk uygun görürse bunların birini BugZilla başvurusuyla yükletebiliriz. --Superyetkinileti 05:55, 10 Haziran 2013 (UTC)
Evet, gördüm. Bence sitemizi okuyan herkese, maddeleri "paylaşma" imkanı verilmeli. Bu fikir geliştirilmeye çok müsait. Topluluğa da sormak gerek. Sanıyorum ki çoğu kullanıcı destek çıkar. --- C@no58 | mesaje-posta 10 Haziran 2013, 08.10 (UTC)
Şurada da var: http://www.gamification.org/ Günün maddesi ve seçkin resimler için de paylaşma eklentisi oluşturulabilir. --- C@no58 | mesaje-posta 10 Haziran 2013, 08.10 (UTC)

Konuyu tartışmaya açtım: 1 --- C@no58 | mesaje-posta 10 Haziran 2013, 09.06 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
En'ler liste ve maddeleri(En büyük, en küçük, en pahalı, en ucuz, en çok gibi) konulu iş birliği prosine aktif katılımınız ve çok değerli katkılarda bulunduğunuz için teşekkür ederim. Bu haftanın projesi Asperger sendromu maddesini seçkin madde yapma ve kırmızılık giderme çalışması. Katılımızı beklerim. Mukaddimeileti 07:26, 10 Haziran 2013 (UTC)

Topluluğun güvenini kazanarak hizmetli seçildiğiniz için sizi kutlar, yeni görevinizde başarı ve kolaylıklar dilerim. --Superyetkinileti 06:01, 10 Haziran 2013 (UTC)

Teşekkürler Superyetkin. Mukaddimeileti 07:28, 10 Haziran 2013 (UTC)

Bana biraz erkenmiş gibi geldi. Çok erken. Beyaz listeden kaldırılırsa uygun olur bence. --Vitruvian (mesaj) 19:37, 10 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba. Bu değişikliği vandalizm olarak değerlendiremeyiz. İçerik anlaşmazlıkları deneyimli kullanıcılar arasında da yaşanabilmektedir ve sorunu çözüme kavuşturmak amacıyla ilgili tartışma sayfalarının kullanılması gerekmektedir. Kullanıcının açık bir biçimde yıkıcı etkinlik sergilemesi durumunda beyaz listeden çıkarılması düşünülebilir. --Superyetkinileti 06:33, 11 Haziran 2013 (UTC)
1, 2 gibi örnekler ve burası da mevcut ama?.. Yine de sen bilirsin elbet.--RapsarEfendim? 07:14, 11 Haziran 2013 (UTC)
Şunu kabul edemeyeceğimiz açık. --Superyetkinileti 07:21, 11 Haziran 2013 (UTC)

Kullanıcı VH[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin. Sibot'ta bir sorun mu var? şurada bir yanlışlık yapılıyor. Aday gösterilen bir sayfa sonuçta çıkarılmaması gerek :) - Seyit mesaj 20:38, 10 Haziran 2013 (UTC)

Düzeltildi --Superyetkinileti 17:51, 11 Haziran 2013 (UTC)

Kolay gelsin Superyetkin. Buradaki boş kategorileri de silebilir misin bir ara? Teşekkürler şimdiden.--RapsarEfendim? 07:11, 11 Haziran 2013 (UTC)

Şunun gibi değişiklikleriniz kabul edilemez. Lütfen Vikipedi'yi daha yakından tanımaya çalışınız. --Superyetkinileti 07:26, 11 Haziran 2013 (UTC)

Pardon ama niçin beyaz listeden sildiniz? Veritas-tr adlı kullanıcı şurada açıkça tahrik ediyor. Adaletli davranmıyorsun. Siz de Muhammed sayfasını gerekçe gösterip beyaz listeden siliyorsunuz. Adil davranmıyorsun. Konu sizin gördüğünüz gibi bu değil ve Veritas-tr adlı kullanıcının şikayete konu ettiği Gündelik hayatımda Muhammed ile ilgili hoşunuza gitmeyecek görüşlerimi yeterince Facebooktan yayıyorum zaten Vikipediye gerek yok. ifadesi bir tahrik değil midir? Müslüman olmasa da inanmadığı bir peygambere hakaret etme imkanı verebilir mi? Konu Müslümanlık veya başka bir din değilken oyumun geçersiz sayılmasını istedi ve olayı direk peygambere bağlayıp tahrik ortamı oluşturmaya başladı. Aynı şekilde bahsini ettiğim kullanıcı tahrik edip daha sonra şahsımla olan bireysel sorunlarını sanki haklıymışçasına zeytinyağı gibi suyun üstüne çıkıp kendini haklı olarak savunmaya başladı. Siz de aynı şekilde beyaz listeden silmek için yer arıyormuşsunuz. Müslüman olduğum ve politik görüşüm yüzünden ne yapıp ne edip beyaz listeden sildirdi. Evet konu sadece Çapulcu maddesinin silinip silinmeme tartışması iken bu duruma kadar getirdi. Teşekkür ederim sayın Superyetkin . J.M.P]] Jumpeax ye yaz
Beyaz listeden çıkarılma nedeniniz son değişikliklerinizin vandalizm olarak algılanabilecek nitelikte oluşudur. Lütfen şu sayfayı yeniden inceleyiniz. --Superyetkinileti 11:44, 11 Haziran 2013 (UTC)
Şuradaki Veritas-tr adlı kullanıcıyla olan tartışmamızı incelerseniz kimin kimi tahrik edip kişisel saldırıda bulunduğunu anlarsınız sayın Superyetkin. J.M.P]] Jumpeax ye yaz

Selamlar. Şablon:Olimpiyatlar bilgi kutusu'ı parametreleri koruyarak düzenledim; ancak eski hâlinde bilgi kutusundaki resimler [[Dosya:xxx]] şeklinde kullanılmış. Şu an sadece dosya adı yazsa yeterli. İkinci olarak Şablon:Olimpiyat-Kış da artık gereksiz, bu şablonun kullanıldığı maddelerde de Olimpiyat-Kış>Olimpiyatlar bilgi kutusu değişikliği ile bunun parametrelerinde resmi slogan>motto değişikliği yapabilir misin?--RapsarEfendim? 14:20, 13 Haziran 2013 (UTC)

Değişiklikleri 2-3 gün içinde yapabilirim. Bu arada, Resmi slogan parametresi Slogan olarak adlandırılacak sanırım. --Superyetkinileti 16:19, 13 Haziran 2013 (UTC)
Tamamdır, teşekkürler. Evet, slogan olması lazım.--RapsarEfendim? 16:20, 13 Haziran 2013 (UTC)
Bir de ısrarla oluşturulan vandalizm amaçlı Tepe Aslanları maddesi ve bu maddeyle ilgilenen kullanıcıyla ilgilenebilir misin? Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 16:23, 13 Haziran 2013 (UTC)

Kullanıcı Adı Değiştirme Talebim[kaynağı değiştir]

Merhabalar, kolay gelsin kullanıcı adı değiştirme talebinden bulundum ilgilenmenizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler. Bu imzasız yazı MirYesil (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 14 Haziran 2013

Mesajıma herhangi bir cevap gelmediğinden dolayı tekrar hatırlatmak zorundayım. Talebime kısa zamanda cevap verebilir misiniz ? Teşekkürler. MirYesil (mesaj) 16:26, 15 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba Sn.Yetkin. Bir konuda soru sormak için mesaj sayfanıza geldiğimde bir anda istem dışı değişiklik geri alma işlemi yaşadım ve anında düzelttim. Bilginize, Kusura bakmayın. İyi çalışmalar dilerim...Eğitmenmahmut msj 21:51, 13 Haziran 2013 (UTC)

Rica ederim, hiç sorun değil. --Superyetkinileti 06:45, 14 Haziran 2013 (UTC)

BL'nin geri alınması[kaynağı değiştir]

Selamlar. 1, 2 gibi telifli eklemelere bakarak BL için erken olduğun düşünüyorum kullanıcının.--RapsarEfendim? 10:00, 14 Haziran 2013 (UTC)

Şablon:VikiProje Yıllar/Oylama Vakti

IP engelleme[kaynağı değiştir]

Değişiklik yapmak istediğimde 24.133.0.0/16 nolu ip adresimin vandalizmden tarafınızdan engellendiği uyarısı alıyorum. Hangi eylemimin vandalizm sayıldığını öğrenmek istiyorum. İyi çalışmalar. (Bu mesajı atmak için mobil internetten siteye girmem gerekti) Bu imzasız yazı 46.155.92.195 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 14 Haziran 2013

Kullandığınız IP adres(ler)ini e-posta yoluyla bildirebilir misiniz? --Superyetkinileti 15:33, 14 Haziran 2013 (UTC)
Şu anki ip adresiniz: 24.133.250.79, engellenme numaranız: #68666. (mail adresine nasıl ulaşacağımı bulamadım) Bu imzasız yazı 149.0.81.170 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 14 Haziran 2013
Gerekli değişiklik yapılmıştır. İyi vikiler. --Superyetkinileti 10:44, 15 Haziran 2013 (UTC)

Teşekkürler, iyi çalışmalar. Bu imzasız yazı 188.57.212.97 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 17 Haziran 2013

Sigismund Zapolya[kaynağı değiştir]

Merhaba!

Herhalde yorgun olduğumu farketmeden olacak, Sigismund Zapolya sayfasını Macarca asıl adına taşıyayım derken ada bir denden eklemişim, onu düzelteyim derken iyice batırıp asıl maddeyi göremez hale getirdim, özür dilerim. Acaba siz eski haline getirebilir misiniz? Teşekkürler. --Sae1962 (mesaj) 22:45, 14 Haziran 2013 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 10:49, 15 Haziran 2013 (UTC)

Bir vikipedi kullanıcısının vandal hareketleri.[kaynağı değiştir]

Merhaba, Kullanıcı:Etc\passwd adlı vikipedi üyesinin Ayyıldız Tim adlı makaleye yoğun olarak vandalizm hareketleri bulunmaktadır. Kişi karşıt grup sempatizanı olduğunu düşünmekteyim kendisi sayfayı S.A.S lara eklemiş sayfada "Doğan Haber Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Mynet, Sabah Gazetesi, CNN Turk, Star Gazetesi" gibi kaynaklar olmasına rağmen itiraz ettiği bir kaç kaynakça nedeniyle güvenilir olmayan kaynaklar olduğunu belirtiyor ve sayfanın tamamının silinmesini istiyor buda cephe aldığını gösteriyor. Ayrıca kişinin katkılarına baktığımda kendisinin makalede adı geçen grubun karşıtı bir gruba ilgisi olduğunu görüyorum. Kişinin engellemesi taraftarıyım lütfen ilgilenir misiniz? Bilgilerinize. Kişinin S.A.S daki açtığı istek. Makalede geçen kaynaklar. erlik.khan (mesaj) 02:29, 15 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba. Herhangi bir Vikipedi kullanıcısı SAS tartışması başlatabilir. İçerik üzerindeki tartışmalar burada yapılacak ve topluluk doğru kararı verecektir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 10:54, 15 Haziran 2013 (UTC)
Tekrar Merhaba, konu SAS'e eklemesi değil maddeyi sürekli olarak değiştirmeye çalışması yani sürekli olarak vandalizm yapmasıdır. Tüm hizmetlilerin geri almasına rağmen ısrarla sayfa üzerinde vandalizm dediğimiz değişikliklerde bulunmasıdır. Ayrıca kişi SAS oylama kanununu bilmediği için yeni hesaplar açıp lehine oy vermektedir. Sizcede bir kasıt yok mu? Ayrıca sayfa için kalıcı yarı koruma talep ediyorum çünkü bu grupları destekleyen kişiler bunu bir Galatasaray-Fenerbahçe çekişmesi gibi görüyor. Ayyıldız-RedHack çekişmesi gibi bu yüzden belli bir grubu benimsemiş kişi karşı gruba zarar vermeye çalışıyor. erlik.khan (mesaj) 14:27, 15 Haziran 2013 (UTC)

Troll ve Vandalizm[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin. Size bir konuda bilgilendirme yapmak istedim. Qwl isimli kullanıcı, bana ve Mimar77 adlı kullanıcıya neye dayanarak yaptı bilmiyorum fakat Troll ve Vandalist olduğumuz mesajını atıyor. Bunu neye göre yaptı. Hakikaten anlayabilmiş değilim. Sizden bu konuyla ilgili olarak bize yardımcı olmanızı talep ediyorum. İyi çalışmalar.--Türk Süvarisi ileti 09:35, 17 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba Superyetkin, puanlamada bir değişiklik yapmak gerektiği için sonuçlarda da değişklik oldu. Katkıların için teşekkür ederim. Mukaddimeileti 11:23, 17 Haziran 2013 (UTC)

Şikayetimin değerlendirilmesi[kaynağı değiştir]

Merhaba, Vikipedi:Şikâyet#Türk_Süvarisi, Yakamoz51 hakkında şikayetimi kim değerlendirebilir?--Qwl ye yaz 16:22, 17 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba Sayın Yetkin. IP ile Deneme tahtasında değişiklik yapmak istedim. Engel bildirimi aldım. " Şu anki IP adresiniz 78.168.148.117, engellenme numaranız #68672. " üstelik söz konusu bildirimde yer alan IP bana ait değil. Bir karışıklık olduğunu düşünüyorum. Bilginize..Selamlar. Eğitmenmahmut msj 20:20, 17 Haziran 2013 (UTC)

Bilgisayarımı kapatıp açtım bu defa da " Şu anki IP adresiniz 88.232.247.59, engellenme numaranız #68628. " bildirimini aldım. Bilginize..Eğitmenmahmut msj 20:44, 17 Haziran 2013 (UTC)
Merhaba. Engel aralıklarının güncellenmesine ilişkin bir çalışma başlatacağım. Bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 05:47, 18 Haziran 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yorulmaz Katılımcı Yıldızı
Gelmiş geçmiş en iyi dört hizmetli arasında olduğu için bu yıldızı hak ettiğini düşünüyorum. Umarım bu performansın devamlı olur, kalıcı olur. Siz olduğunuz sürece buradan umudum var :) Sevgilerimle. RapsarEfendim? 15:58, 18 Haziran 2013 (UTC)
Teşekkürler. Birlikte çok daha iyisini yapabilmek umuduyla. --Superyetkinileti 16:02, 18 Haziran 2013 (UTC)
Bir de Kullanıcı:İzmirgüzeli'nin olumsuz bir değişikliğine rastlamadım, BL'ye girebilir bence, sen de onay verirsen.--RapsarEfendim? 16:12, 18 Haziran 2013 (UTC)

Engellenen IP adresi[kaynağı değiştir]

Bilgisayarımdan vikipediye giriş yapmak istediğimde 88.241.0.0./16 nolu IP adresinin #68455 kodu ile tarafınızdan engelli olduğu mesajı ile karşılaşıyorum ancak kullanıcı adımı ve şifremi yazdığımda aynı bilgisayardan giriş yapabiliyorum. Bahse konu IP nolu kullanıcısı ben değilim ve kullandığım bilgisayarın IP nosu da bundan farklı iken neden böyle bir mesajla karşılaştığımı anlayamadım. Şu var ki internet bağlantısını yeni edindim. Yardımcı olursanız memnun olurum. İyi çalışmalar. Saygılarımla Bu imzasız yazı Babatolian (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 19 Haziran 2013

Gerekli düzenleme yapılacaktır. Bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 08:35, 19 Haziran 2013 (UTC)

Bu maddeyi neden saçma sapan bir bahane ile tekrar tekrar siliyorsunuz. Bu nasıl bir karar şekli. Allah aşkına 3 gündür dünya basınının gündemine bile gelmiş bir konuyu kayda değer olamyan gerekçesiyle silmeniz wikipedianında artık AKP iktidarı için çalışmaya başladığının göstergesidir. Özgür sözlüklükmüş. Külahıma anlatın. Bu imzasız yazı 85.158.101.7 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 19 Haziran 2013

Merhaba. Lütfen Vikipedi'nin ne olup ne olmadığını anlamaya çalışınız. İyi vikiler. --Superyetkinileti 08:41, 19 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba Superyetkin. Qwl adlı kullanıcı bana açıklama yapmaksızın ne hakkında olduğunu bilmediğim bir şekilde bir şikayette bulunmuş. Açıklama istedikçe bana Vikipedi yönergelerini kopyalıyor, mesaj atıyor :D (...) Tek istediğim bana detaylı açıklama yapmasıdır. Fakat yapmıyor. İşte bu yüzden sizden bu konu hakkında yardım bekliyorum. İyi çalışmalar.--Türk Süvarisi ileti 17:28, 19 Haziran 2013 (UTC)

Lütfen kişisel yorumlarda bulunmayınız. Öte yandan, zamanı olan bir hizmetli şikayet sayfasıyla ilgilenecektir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:39, 19 Haziran 2013 (UTC)

Selamlar. Şu arkadaş gizli vandalizmler yapıyor, bence engellenmesi uygun olacaktır.--RapsarEfendim? 19:33, 19 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba Superyetkin. Köy çeşmesinde engellenen IP adresleri ile ilgili bir konu var. Benim engelli olduğum IP adresi şu:

Şu anki IP adresiniz 88.238.139.109, engellenme numaranız #68635.

  • Engellenen IP adresi veya kullanıcı adı: 88.238.0.0/16
  • Engellemenin başlangıç zamanı: 18:29, 7 Haziran 2013
  • Engellemenin bitiş zamanı: Süresiz

Ne yapılabilir? --Sadrettin mesaj 15:58, 20 Haziran 2013 (UTC)

Engeli kaldırdım. Bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 16:18, 20 Haziran 2013 (UTC)
Teşekkürler. Kolay gelsin. İyi vikiler. --Sadrettin mesaj 16:38, 20 Haziran 2013 (UTC)

Denetçiye ihtiyaç olduğu açık, denetçi olmayı düşünür müsünüz? Daha önce köy çeşmesinde sizin uygun bir isim olduğunuz belirtilmişti. --esc2003 (mesaj) 17:24, 21 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba. Öncelikle Sadrettin'in görüşünü alalım. Kendisinden olumsuz yanıt gelirse adaylığa sıcak bakabilirim. Teşekkürler. --Superyetkinileti 17:29, 21 Haziran 2013 (UTC)
Olumlu yanıt verseler dahi sizin de denetçi olmanız çok yararlı olacaktır. Bence olumsuz yanıt vermelerini beklemeyin. İyi günler. --esc2003 (mesaj) 17:38, 21 Haziran 2013 (UTC)

Merhabalar. Şu kullanıcı bence BL için uygun. Sen de uygun diyorsan alabilir misin? İyi günler.--RapsarEfendim? 06:03, 22 Haziran 2013 (UTC)

Engellenen IP adresi[kaynağı değiştir]

Şu anki IP adresiniz 88.233.10.106, engellenme numaranız #68582

  • Engellenen IP adresi veya kullanıcı adı: 88.233.0.0/16
  • Engellemenin başlangıç zamanı: 06:36, 5 Haziran 2013
  • Engellemenin bitiş zamanı: Süresiz

Bu imzasız yazı Efe11 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 23 Haziran 2013

Sorun çözülmüştür. Bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 10:26, 23 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba, bu diğer vikipedilerin linklerini nasıl koyuyoruz. Eskiden sol altta otomatik ekleyen bir şey gözükürdü sanki şimdi kaybolmuş gibi. Alexandre M. 10:36, 23 Haziran 2013 (UTC)

Ekleyemediğim madde Trol (İnternet) Alexandre M. 10:37, 23 Haziran 2013 (UTC)
Merhaba. Monobook örgesini kullanıyorsanız sol altta "Bağlantı ekle" adlı bir seçenek göreceksiniz. Buna tıklayıp bağlantılı sayfayı yazarsanız (örn. İngilizce Vikipedi'deki ilgili sayfa) Vikiveri'de gerekli düzenleme otomatik olarak yapılacaktır. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 10:42, 23 Haziran 2013 (UTC)
Bir ara göründü. Kayboldu sonra. Tarayıcıdan dolayı belki de. Neyse, teşekkür ederim. Alexandre M. 11:03, 23 Haziran 2013 (UTC)

Merhabalar, bir süredir evimden vikipediye girerken bu IP adresi ile giriş yapmanız yasaktır diyor ve sebebini de vandalizm olarak görmekteyim. Aktif olarak bir senedir vikipediye gönüllü olarak hizmet etmeye çalışıyorum ve vandalizm ile suçlandığımı görünce gerçekten şaşırdım ve aynı derecede üzüldüm. Ancak eğer ki bir yanlışım varsa da öğrenmek isterim. Bu yasağı sizin verdiğinizi gördüğüm için size başvurdum. Kolay gelsin! --Talha Çakırileti 12:23, 24 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba. Sözkonusu engel size değil, o IP aralığından zararlı değişiklikler yapan kullanıcılara yöneliktir. Vikipedi'ye katkıda bulunmanızın önünde hiçbir engel bulunmamaktadır. Bilginize. --Superyetkinileti 15:56, 24 Haziran 2013 (UTC)
İlginiz için teşekkürler!--Talha Çakırileti 09:49, 26 Haziran 2013 (UTC)

Tepe Aslanları[kaynağı değiştir]

Vandalizm hâlâ devam ediyor. Kullanıcıya engel, maddeye ise koruma verebilirsen iyi olacak bence :)--RapsarEfendim? 16:35, 25 Haziran 2013 (UTC)

Sayfa silinmesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Benim, bazı sayfaların kayda değer ilkesine aykırı olduğu gerekçesiyle silinmesi hakkında sorularım olacak. Türkiye'de herhangi bir kişinin sayfasını Vikipedi aracılığıyla beğenmeyi daha sağlıklı buluyorum. Bu nedenle silinen sayfalarda bunun da göz önünde bulundurulmasını istiyorum. Örneğin, Brezilya'nın alt futbol liglerinden bile isimler arattığımızda burada bulabiliyoruz. Ama, Türkiye'de bazı kişiler hakkındaki yazıların silinmiş olduğunu veya hiç sayfa açılmadığını görüyorum. Geçenlerde, bir sosyal paylaşım sitesinde Roksan Kunter'i beğenilerim arasına eklemek istedim ama hakkında paylaşılanlar ve yazılan yorumlar nedeniyle rahatsız olup beğenmekten çekindim. Sizin böyle isimler hakkında daha sağlıklı bilgiler verip, sosyal paylaşım sitelerinden Vikipedi aracılığıyla beğenilmesine olanak sağlamanızı istiyorum. Sonuçta; Dilara Gönder, Sine Büyüka gibi isimler nasıl haber sunuculuğu yaptıysa Roksan Kunter de haber sunuculuğu yapmaktadır. Bilgilerinize arz ederim. İyi günler dilerim.

Kalvino74 (mesaj) 10:34, 27 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba. İçeriğin kayda değerliğini güvenilir kaynaklarla ortaya koymanız durumunda hiçbir sorun kalmayacaktır. İyi vikiler. --Superyetkinileti 17:43, 27 Haziran 2013 (UTC)

Ben yanlışlıkla Çeviri İstekleri sayfasına istek eklerken şablonu sildim.Madde allak bullak oldu . Ama ben nasıl düzeltildiğini bilmediğim için bıraktım. egeyamm (mesaj) 13:34, 27 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba syn.Superyetkin, yoğun trafiğe sahip ve aynı zamanda TBA ve vandalizm'de yapılan 2013 Taksim Gezi Parkı protestoları maddesini korumaya alır mısınız? J.M.P Jumpeax ye yaz 19:26, 27 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba. Koruma şu an için gerekli değil. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:47, 28 Haziran 2013 (UTC)

Merhabalar yeniden, size iki konu hakkında danışmak istemiştim. İlki, son değişiklikleri incelerken bazen yeni sayfalar açıldığını görüyorum ve içeriğine baktığımda ise tam bir vandalizm şaheseri ile karşılaşıyorum. Ben de ilk olarak sayfadaki vandalizm içeriğini siliyorum. Ancak bunun başka bir çözümü ya da sayfaların silinmesi gibi bir şey mümkün mü, sizin fikrinizi almak istemiştim. İkinci mevzu ise, yaz tatilinin de gelmesiyle vikipediye daha fazla zaman ayırabiliyorum ve bugün Temizlik Takımı ile karşılaştım. Aslında vikipedinin özellikle de türkçe vikipedinin gerçekten ihtiyacı olan bir takımın hiç bir üyesinin bulunmaması biraz kafamı karıştırdı. Eğer katılım yoksa ben çok rahatlıkla Temizlik Takımında çalışabilirim. Fikirlerinizi merak eder, iyi günler dilerim! --Talha Çakırileti 13:22, 28 Haziran 2013 (UTC)

Mesela bu sayfaya ne yapmak gerek? Muhammed demir --Talha Çakırileti 13:44, 28 Haziran 2013 (UTC)
Vandalizm amaçlı açılmış maddeleri doğrudan silme gibi bir seçeneğimiz bulunmuyor, ancak belirli yapıya sahip içeriklerin girilmesini önleyen bir süzgeç sistemimiz var. Temizlik Takımı konusuna ilgi gösterdiğiniz için de teşekkürler. Benzer konularda çalışacak gönüllülere her zaman gereksinim duyuyoruz. --Superyetkinileti 19:56, 28 Haziran 2013 (UTC)
İlginiz için teşekkürler! Peki Temizlik Takımını aktif bir hale getirebilmek için neler yapılabilir? Çünkü seçim için en son başvurular 6 sene önce gerçekleşmiş. Bana "şunu,şunu" yap, aktif hale şu şekilde getirebilirsin derseniz yardımcı olabilirim ve güzel bir ekibin de kısa sürede kurulabileceğine inanıyorum. --Talha Çakırileti 21:04, 28 Haziran 2013 (UTC)

Şurada adaylık başvurusunda bulunmak iyi bir başlangıç olacaktır. Köy çeşmesine bir duyuru bırakarak konuyla ilgili farklı görüşler de alınabilir. --Superyetkinileti 21:13, 28 Haziran 2013 (UTC)

Teşekkürler, bir duyuru yaptığımda sizi de bilgilendiririm. İyi Geceler!--Talha Çakırileti 21:15, 28 Haziran 2013 (UTC)
Adaylığımı koydum, yarın da köy çeşmesinde bir duyuru yapacağım. İnşallah arkadaşların da katılımıyla bu takımı güzel bir şekilde kurar ve tam anlamıyla çalışan bir mekanizma kurabiliriz. --Talha Çakırileti 21:49, 28 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba Sn.Yetkin. Şu kullanıcının BL için uygun olduğunu düşünüyorum.Katkıları Bilginize. İyi çalışmalar...Eğitmenmahmut msj 20:07, 28 Haziran 2013 (UTC)

Selamlar. Buradaki sayfa artık korumaya alınsa iyi olur. Bir de şu kullanıcı engellense :) Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 07:55, 29 Haziran 2013 (UTC)