Kullanıcı mesaj:Superyetkin/2022-1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikiproje Özgür Yazılım İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Selamlar, Christopher Nolan filmografisi maddesi SL adayı için uygun mudur? sizden öneri almak isterim maddeyi nasıl geliştirebileceğim anlamında. Piskevit 15.35, 1 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Superyetkin,
50. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "TEMATİK YILDIZ KAMPANYASI" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 01.46, 2 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Avrupa'ya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Vikiproje:Avrupa'ya davetlisiniz!
İyi günler, iyi vikiler!
Sizi Avrupa ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Avrupa Vikiprojesi'ne davet ediyorum. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilir, sorularınızı tartışma sayfasında belirtebilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Efe7961 mesaj 14.54, 2 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü - Sinema Yıldızı[kaynağı değiştir]

Sinema Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Superyetkin,
52. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Yeni yıl teması içeren filmler listesi'nde geçen maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Sinema Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 14.54, 3 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

How we will see unregistered users[kaynağı değiştir]

Hi!

You get this message because you are an admin on a Wikimedia wiki.

When someone edits a Wikimedia wiki without being logged in today, we show their IP address. As you may already know, we will not be able to do this in the future. This is a decision by the Wikimedia Foundation Legal department, because norms and regulations for privacy online have changed.

Instead of the IP we will show a masked identity. You as an admin will still be able to access the IP. There will also be a new user right for those who need to see the full IPs of unregistered users to fight vandalism, harassment and spam without being admins. Patrollers will also see part of the IP even without this user right. We are also working on better tools to help.

If you have not seen it before, you can read more on Meta. If you want to make sure you don’t miss technical changes on the Wikimedia wikis, you can subscribe to the weekly technical newsletter.

We have two suggested ways this identity could work. We would appreciate your feedback on which way you think would work best for you and your wiki, now and in the future. You can let us know on the talk page. You can write in your language. The suggestions were posted in October and we will decide after 17 January.

Thank you. /Johan (WMF)

18.20, 4 Ocak 2022 (UTC)

Bir Kullanıcı Hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba @Superyetkin, ben genelde müzik alanında maddeler ile ilgileniyorum.Sana birini şikayet etmek istiyorum.1-2 hafta önce Vikipedi'ye katılan @Hakangorucu12 adında arkadaş başka sanatçıların albümünü Gökhan Özen albümüymüş gibi gösteriyor.Onu iki kez affettim onları düzelttim ama bu sefer gene aynı şeyi yapmış.Olay şöyle;

Bu arkadaş önce Fettah Can'ın son stüdyo albümü olan Sen En Çok Aşksın albümünü Gökhan Özen'e aitmiş gibi düzenlemişti.Sonra onun aslında Fettah Can'a ait olduğunu bildiğimden hemen eski haline geri çevirdim her yaptığında şarkı listesine Gökhan Özen ile alakasız şarkılar yazıyor.Birinciye bakmadım bu sefer de Kolpa grubuna ait Aşk ve Hayat Hakkında albümünü Gökhan Özen'e aitmiş gibi düzenledi.Sonra onu da eski haline aldım gene bakmadım.Bu sefer de Merve Özbey'in son albümü olan Devran albümünü Gökhan Özen'e aitmiş gibi düzenledi.Artık bu arkadaşın uyarılmasını ve gerecek cezayı almasını istiyorum. (...) Lütfen gerecek cezayı verin.

Saygılarımla, Ayberk Moğulkoç (mesaj) 14.04, 6 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

Artık yararlı değişiklikler yapıyorum. Beni beyaz listeye alabilirmisiniz? Sarı Saçlı (mesaj) 13.42, 7 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

oluşturma koruması[kaynağı değiştir]

selamlar. ataman kardeşliği isimli maddeye oluşturma koruması koymak ister misiniz? malum sık sık oluşturuluyor ve silmek zorunda kalıyorsunuz. zemheri'ye yaz 15.39, 7 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

Sayfa silinmesi hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin,

Topluluğa yeni katıldım. Dün oluşturmaya çalıştığım sayfanın telif hakları nedeniyle silindiğini gördüm.

Kullanılan kaynağı kaynak bölümünde vermeye ve link kullanmaya özen göstermiştim. Burada oldukça deneyimli ve bilgili olduğunuzu gördüm. Bu konuyu düzeltebilmem için yardımcı olabilir misiniz?

Tam olarak telif sorunu çıkaran kısım neresidir? Nasıl düzeltebilirim? Yardımınız ve katkınız için teşekkür ederim. — Bu imzasız görüş Aslihanquick (mesajkatkılar) tarafından 8 Ocak 2022 (UTC) tarihinde eklenmiştir.

Merhaba. Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 13.48, 8 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

En çok okunan maddeler[kaynağı değiştir]

Vikipedi:En çok okunan maddeler/2020 sayfasının 2021 versiyonunu görme imkanımız var mı? Teşekkürler Justi (mesaj) 13.41, 8 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

Sayfa geri taşıma isteği[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, acaba Bahtarya sayfasını tekrar Baktriya adına taşımanız mümkün mü, zira böyle bir kullanım yok. Taşıma zaten sürüm kontrolünde, ama geri alamıyorum devriyelerin var olan adlara geri taşımasına izin verilmediği için. İşlemi gerçekleştirmiş kullanıcının çok sık bu tarz hatalı taşıma işlemi yaptığına da değinmek isterim. İyi çalışmalar. Gogolplex (mesaj) 21.10, 14 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Superyetkin,
2. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Hukuk şablonu ve Hukuk alanlarının listesi'nde geçen kavramların oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Vincent Vega mesaj?

İş Birliği Projesi ödülü - Yeni Katılımcı Yıldızı[kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Superyetkin,
2. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Hukuk şablonu ve Hukuk alanlarının listesi'nde geçen kavramların oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Vincent Vega mesaj? 09.55, 17 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
Merhaba,

eklediğim sayfayı hızlıca kontrol ederek bu yıldızı hak ettiniz. Yalnız sayfanın silinme nedeniz olarak belirttiğiniz telif hakkı madde 9'a aykırı bir bilgi yok sayfada. İçerik pek çok haber sitesinde yer alan bilgilerden oluşuyor. Bu yüzden tekrar bir değerlendirme istiyorum. Telife sebep gördüğünüz ilgili kısımları çıkarmak daha makul olacaktır. Sedat Deniz 12.15, 17 Ocak 2022 (UTC)

Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15.19, 17 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Superyetkin,
3. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan kişiler kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Vincent Vega mesaj?

İş Birliği Projesi ödülü - Düzenleme Yıldızı[kaynağı değiştir]

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Superyetkin,
3. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan kişiler kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Vincent Vega mesaj? 23.53, 24 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

Toplu taşıma işlemi[kaynağı değiştir]

Merhaba, @Sülnüde tartışmanın olgunlaşmasını ve neticelenmesini beklemeden toplu taşıma işlemini (...) yapmıştır. Lütfen bu listelediğim sayfaları kararlı sürümlerine geri taşıyınız.

--Nushirevan11 13.36, 30 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

Supetyetkin bey, ben sizi önceden sayfa tartışmasına çağırmıştım. Sayfalarının ismi neden bu şekilde olmasını önceden açıklamıştım. Nushirevan11'in istediği isimler yanlış, mesaj sayfaya da cevap vermedi veya geç cevap verdi. Arapça bilen başka vikipediciyi de bu tartışmaya katılmasını isterim, çünkü yanlış olduğunu görür ve daha bilgili şekilde karar verebiliriz. --Sülnüde (mesaj) 13.44, 30 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]
Lütfen devam eder misiniz taşıma işlemlerine. -Nushirevan11 00.20, 1 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]
Merhaba, sanırım taşıma işlemlerini unuttunuz. Rica etsem devam edebilir misiniz? -Nushirevan11 22.23, 6 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

GrandSlamTurnuvaları bilgi kutusu birleştirme[kaynağı değiştir]

Merhaba, 4 tane grand slam turnuvası için ayrı ayrı şu, şu, şu ve şu bilgi kutusu kullanılırken, ben var olan GrandSlamTurnuvaları bilgi kutusu'nu düzenledim, her bir grand slam turnuvası için bilgi kutusu formatında kullanılabilir hale geldi. İngilizce wikipedia'da da benim düzenlediğim kullanım var. Bu sebeple diğer bilgi kutularına gerek kalmadı. Bu bilgi kutularını GrandSlamTurnuvaları bilgi kutusu'nda birleştirebilir miyiz? Taşıma yoluyla yapsam doğru olur mu? Taşımada sorun olacaksa bunu halletmem de yardımcı olursanız sevinirim. Cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler, kolay gelsin --Hobbit28ileti 20.42, 30 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

Merhaba. Sayfa geçmişleri aktarılarak işlem tamamlandı. Birleştirme için teşekkürler, iyi vikiler. --Superyetkinileti 17.48, 31 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]
Teşekkürler ellerine sağlık. Kolay gelsin. --Hobbit28ileti 17.52, 31 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

YİB BS (kaynaksız YİB'lerin bekletmeli silinmesi)[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili @Superyetkin, bekletmeli silmede biyografisi bulunan yaşayan ve kaynaksız olarak vikipedi'ye eklenen maddelerin işaretlenmesi için parametre (Vikipedi:YİBBS) bulunmakta ancak bu parametrenin ne bir şablonu ne de bilgilendirme maddesi yok. Mustafa Bozkurt maddesi bu parametre için uygun ancak sanırsam bunun kontrolünü gerçekleştiren bir durum yok. YİBBS olarak işaretlemeden BS olarak mı işaretlemem gerekiyor ? Teşekkürler. ꀗꈼꉣ꒒ꈼꌅ 20.50, 31 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

Evet, bu maddeler için de standart BS süreci işletilmekte. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15.58, 1 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Özgür Yazılım İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Vikiproje Özgür Yazılım İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Artık yararlı değişiklikler yapıyorum. Beni beyaz listeye alabilirmisiniz? Sarı Saçlı (mesaj) 11.50, 2 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Özgür Yazılım İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Değişiklikler[kaynağı değiştir]

Türkiye’de yayın yapan televizyon kanalları listesinde değişiklikler yaptım, 4 değişiklik oldu. İnceler misiniz? Sarı Saçlı (mesaj) 20.33, 2 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

Merhaba Superyetkin, YBot'un şu değişikliği bir hata mı? Şablonu yanlış yee koyması düzeltilmesi gereken bir durum mudur? Bilginize. -çavdartarlasındakiçocuk 16.08, 7 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

Merhaba. Bot, şablonu sayfadaki ilk ulam etiketinin hemen üstüne yerleştirdiğinden, genellikle içerik çevirmeni kullanılarak oluşturulan bazı maddelerde bu sorunla karşılaşılabiliyor. Bunların elle düzeltilmesi gerek. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17.02, 7 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

Merhaba Supertyetkin, aktif gördüğüm için size yazıyorum, Johannnes89 için BL tanımlayabilir misiniz. -çavdartarlasındakiçocuk 21.30, 12 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

Sayfa silinmesi[kaynağı değiştir]

Merhabalar Kobay Sanat Tiyatrosu sayfasını oluşturmaya çalışıyorum fakat silindi mesajı alıyoruz ... Durumu nasıl düzeltebilecegimiz konusunda yardim.ederseniz çok.seviniriz . teşekkürler .... Aytekinkobat (mesaj) 12.06, 18 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

Merhaba. Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15.15, 18 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

Timuçin Özyürekli[kaynağı değiştir]

Merhaba, dün girdigim konu başlığı malesef onayinizdan gecmeyip kapatilmis, isin enteresan yani senelerce vikipedi de zaten varolan bir biyografiydi ve amacini ve sebebini cozemedigim sekilde "vikicizer" denen bir kullanici tarafindan silinmisti. Kaynak belirtmemi istemissiniz ancak dedigim gibi zaten biyografi vikipedinin bir parcasiydi, ayrica biyografi icerisinde Timucin Ozyureklinin zaten yazilarinin yayinlandigi onlarca dergi-gazete mevcut, hatta farkli bazi basliklarda kendisinden de bahsediliyor ancak sayfasi silindigi icin link acmiyor, hepsini gectim yazinin en altinda 1 paragraf kaynakca yazmistim ama o da silinmis? konuyla ilgili bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim, tesekkurler Arcmozy (mesaj) 00.43, 21 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

Merhaba. Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15.05, 21 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

Deniz Gezmiş ilkokul ve ortaokulu nerede okudu[kaynağı değiştir]

Neredeyse yapılan tüm aramaların çok büyük kısmında Şarkışla'da okudu denilse de bu bilginin doğru olmama ihtimali var. Kendi yazdığı hayat hikayesinde bu bilgiler mevcut değil. Ayrıca araştırmaların ciddi yapıldığı kaynaklarda da aksine veriler yer alıyor. Ne yapılması gerektiğine karar veremedim. Siz de dahil sayfayla ilgilenen birkaç kişiye daha bu mesajı iletip fikir sormayı uygun buldum. Burada: Cumhuriyet Gazetesi - 6 Mayıs 2004 (yazı dizisi) yer alan bu bilgiye (Gezmiş Ailesi) göre Yıldızeli ve Sivas Merkez de okumuş ancak Şarkışla'dan bahsedilmiyor. Sayfadaki bilgi burada: Deniz Gezmiş#Yaşamı (Deniz Gezmiş ilk ve ortaöğrenimini Şarkışla'da ...) Teşekkürler. Buzancar (mesaj) 11.25, 21 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü - Haftanın 3.'sü Ödülü[kaynağı değiştir]

Otomatik kategori[kaynağı değiştir]

Selamlar. {{Otomatik kategori}} şablonunu, bu kullanıma uyan tüm kategorilere eklemek mümkün müdür bir botla? Spor ve alt kategorileri, sanat ve alt kategorileri, kuruluşlar ve alt kategorileri ile bir deneme sürüşü yapılabilir. Şurada, eski şablonun yüzlerce kullanımı mevcut, ancak bu şablon her kategoride kullanılmamış (1993'te voleybol kategorisinde var, 2000'de voleybol kategorisinde yok gibi). Burası da takip edilerek en azından yüzlerce kategoride standart bir düzen yakalayalım. NanahuatlEfendim? 00.13, 23 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Özgür Yazılım İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Merhaba, beyaz liste başvurusunda bulunmak istiyorum. Türk bir Hristiyan, Katolik'im ve Peder (Kullanıcı:Alexjes98) ve diğer birkaç kişi ile ufak bir ekibimiz var. Türkçe'de olmayan kelimeler için ise kendi terimler sözlüğümüz var. Türkçe Wikipedia'ya tarafsız ve doğru kaynaklar ekleyerek geliştirmek istiyoruz. Benim hesabım yeni ancak daha önce de yine hesabım olmasa bile çeviri işlerine yardım ediyordum ve başkası yayınlıyordu. Şimdi biraz daha aktif olacağım. İşlerimi kolaylaştırmak ve hızlandırmak için beyaz liste verirseniz çok memnun kalırım.

İyi günler dilerim Thomasaltaca (mesaj) 16.17, 2 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Superyetkin,
8. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "URL hataları olan sayfalar kategorisindeki maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 21.16, 3 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]

Uygunsam beni beyaz listeye alır mısınız acaba. Mustafa Hulusi Akyol (mesaj) 12.04, 4 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]

Bu sayfada çok fazla değişiklik yapılıyor. Bu sayfa korumaya alınsın isterseniz. Sivas kaynak gösteriliyor Konya kaynakta yazıyor . --Samizambak (mesaj) 18.01, 12 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Superyetkin,
9. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kategori eklenmemiş sayfalara kategori ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 19.42, 13 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]

Selam Superyetkin,

Şuradaki mesajlaşmalara istinaden, neyzen.com sitesi kara listeye eklendi ancak makam maddelerinin dış bağlantılar bölümünde çokça bulunuyor. Bunları tek tek bulup elle silmek yerine otomatik olarak yapmamızın bir yolu var mı acaba? Ben gördüklerimi elle sildim ama gözden kaçanlar olmuştur mutlaka.

Sevgilerimle, --LostMyMind (mesaj) 13.38, 15 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]

Merhaba. Yalnızca Aka Gündüz Kutbay maddesinde kalmıştı. Teşekkürler, iyi vikiler. --Superyetkinileti 18.09, 15 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]

Değişiklikler[kaynağı değiştir]

Türkiye'de yayın yapan televizyon kanalları listesinde değişiklikler yapmışlar, artık 16 değişiklik olmuş. İnceler misiniz? Sarı Saçlı (mesaj) 12.58, 17 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]

Dosya sorunu[kaynağı değiştir]

Merhaba. Bu maddede DoublePenetration.svg dosyasının çıktısı resim olarak görülmüyor. Mavi link olarak metin hâlinde görülüyor. Düzeltmeyi denedim ama olmadı. Düzeltebilir misiniz lütfen? Teşekkür ederim. – Aybeg 15.57, 17 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]

Şablon isteği[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, en:Template:Year nav topic şablonu 1500'de bilim gibi maddelerde gerekiyor. Bu şablonu uyarlamamız mümkün müdür? --[evolutionoftheuniverse] @trwiki 17.03, 20 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]

Şablon oluşturuldu. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15.00, 27 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]

Haftanın günü hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin,

{{CURRENTDAYNAME}} kullanarak haftanın hangi gününde olduğumuzu alabiliyoruz ya, bana bunun tarih verilerek olanından lazım, var mı öyle bir şablonumuz? Mesela 3 gün sonrasının tarihini verip o günün hangi gün olduğunu almak istiyorum. --LostMyMind (mesaj) 06.46, 21 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]

Merhaba. {{#time:l|+3 days}} kodu iş görecektir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15.13, 21 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]

Ybot biçem hatası[kaynağı değiştir]

Merhaba @Superyetkin, Ybot şu değişiklikte [1] formatı bozmuş. Haberiniz olsun. --•gufosowa•✆• 15.41, 23 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]

Beyaz Liste Üyeliği[kaynağı değiştir]

Esenlikler, ben beyaz liste üyesiydim ancak üyeliğim iptal edildi. Geri nasıl alabilirim. — Bu imzasız görüş YosefHan7 (mesajkatkılar) tarafından 24 Mart 2022 (UTC) tarihinde eklenmiştir.

Maddeyi deneme tahtasına taşıma talebi[kaynağı değiştir]

Merhaba @Superyetkin, bundan yaklaşık 2 ay önce M6 olan 'kayda değerlilik' nedeniyle sildiğin bir madde olmuş, maddeyi yazan ben değilim ama bu madde ile ilgili soru geldi bana. Burada şu madde bu maddeyi deneme tahtama taşıma imkânı olur mu? Ben orada eksik gedik nedir inceleyeyim, düzelteyim ve olası durumda yeniden yayınlayayım. Bana iletenlerin şu (1 yıldır silinmeye aday olarak gözüküyor) ve şu maddelerin (özellikle ilki) eş değer sayılabileceği iletildi. Dediğim gibi en azından inceleme için bunu yapabilirsen memnun olurum. Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar DieFohlen (mesaj) 09.43, 24 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]

Sayfada hiç bir yerde Eğre kullanılmamaktadır. Doğru ad Eğri, Macaristan olmalı. --Angulara (mesaj) 13.50, 28 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]

Değişiklikler[kaynağı değiştir]

Türkiye'de yayın yapan televizyon kanalları listesinde değişiklikler yaptım. Artık 24 değişiklik oldu, inceler misiniz? Sarı Saçlı (mesaj) 09.08, 30 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]

Değerlendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin. Özel:Fark/27475876 sürümünde belirttiğim bir değerlendirme görüşü almak istiyorum. İzlenebilecek yollardan biri de başvuruyu askıya almak olabilir :/ Bu sayfayı gören kullanıcının sonrasında uğramamasına da neden olabilir ve haftanın belirli günlerinde giriş yapan başvuruyu bu haliyle görmüş kullanıcıların katılımında da yeterli olmayabilir. Tartışma sayfasında belirttiğim süreçlerin tamamlanması ve kullanıcı görüşlerinin sağlıklı devamı göz önüne alındığında 1 haftalık uzatma yapılabilir. abc 09.14, 31 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]