Kullanıcı mesaj:Superyetkin/2016-2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

sürüm gizleme[kaynağı değiştir]

Selam Superyektkin, sizden ricam bunu silebilirmisiniz saygılarımla.--İnternionmsj 18:36, 1 Nisan 2016 (UTC)

Yanlış anlaşılmaması adına lütfen beni engellemeyin, ben sadece küfürü sildim iyi vikiler --İnternionmsj 18:36, 1 Nisan 2016 (UTC)

Selam Superyetkin, kullanıcı sayfam şöyle bir vandalizme uğramış sizden ricam bir haftalığına yarı korumaya alabilirmisiniz saygılarımla --İnternionmsj 19:10, 1 Nisan 2016 (UTC)

bu arada bu kullanıcı beyaz listeye uygun görünüyor, değişikliklikleri otomatik onaylanacak kapasitede --İnternionmsj 19:23, 1 Nisan 2016 (UTC)

Bizde koruma talep ediyoruz ama dikkate alan yok?[kaynağı değiştir]

Mesaj sayfam günlerdir vandalizmde görülebilecek bütün türevlerini görmesine rağmen yardımcı olunmuyor.--Aamir Khan Lepzerrin 19:14, 1 Nisan 2016 (UTC)

İleti sayfanız gün içinde korumaya alınmıştır. Bilginize. --Superyetkinileti 19:19, 1 Nisan 2016 (UTC)
Maşallah, çok işe yariyor.Kullanıcı sayfama bir göz atarsanız, mesela şuan : ) --Aamir Khan Lepzerrin

Beyaz liste kriterleri[kaynağı değiştir]

Beyaz liste kriterlerinin hepsini karşıladğımı düşünüyorum.Yine de kontrol edip yazar mısın?--Kapıyıaç (mesaj) 11:16, 2 Nisan 2016 (UTC)

Selam Superyetkin, kullanıcı sayfam [1][2][3] vandalizmlerine uğradı sizden ricam yarı korumaya alabilirmisiniz saygılarımla --İnternionmsj 13:10, 2 Nisan 2016 (UTC)

Merhaba, Şununla ve yaptığı değişiklik özetleri ile lütfen ilgilenir misiniz?..--Eğitmenmsj 13:23, 2 Nisan 2016 (UTC)
Bu IP Adresini engelleyebilir ve Kullanıcı:Jumpeax sayfasını korumaya alabilirmisiniz saygılarımla --İnternionmsj 18:28, 2 Nisan 2016 (UTC)

Vandal kullanıcı[kaynağı değiştir]

Şu sayfayı silip anonim ve kayıtlı kullanıcıyı engeller misiniz? Bir kullanıcının gerçek kimliği (ya da o olduğunu düşündükleri kişi) paylaşılmış. --Kudyaz 15:23, 2 Nisan 2016 (UTC)

Kesinlikle bir an önce gereken yapılmalı.Bu kadar da olmaz.--Aamir Khan Lepzerrin

Eski bir şablon[kaynağı değiştir]

Şu [[4]] maddede daha önce anlamsız bir tartişma yaşanmıştı ve sende bu tartişma sayfasını doğal olarak silmiştin.Ama "Bu madde güvenilebilir bir yayında çıkmış alıntı/referanslar içermiyor." şablonu hala orada durmakta.Kaldırabilir misin? Ya da arkadaşlar kontrol etsinler hangileri "güvenilir" değilse hala onlar için kaynakları düzeltiriz.----Aamir Khan Lepzerrin 07:29, 3 Nisan 2016 (UTC)

Vikisöz'de tıpkı Vikipedi'de olduğu gibi yeni bir sürüme geçiş yaptı. Ancak hâlâ devriye yerine editör yazıyor. Turgut46 09:35, 3 Nisan 2016 (UTC)

mesaj sayfamı bir haftalığına yarı korumaya almanız mümkünmü --İnternionmsj 19:16, 5 Nisan 2016 (UTC)

yanlış isim verme[kaynağı değiştir]

Merhaba Süperyetkin. Bir kullanıcının uyarısı üzerine Karamandaki iki köyün isminin resmi olarakta değiştirildiğini gördüm. (http://www.milliyet.com.tr/karaman-da-iki-koyun-ismi-degisti-karaman-yerelhaber-1158064/). Başharman, Karaman köyünün ismi Zengen olmuş. Ben yanlışlıkla Zenge olarak isim değişikliği yapmışım. Bir türlü Zenge adıyla açtığım maddeyi silemedim, yardımcı olabilir misin? Bu arada isminin başka olmadığı böyle durumlarda Zengen, Karaman şeklinde mi yoksa Zengen şeklinde mi madde adı vermek uygun? Şimdiden teşekkürler... Bu imzasız yazı Muratero (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 7 Nisan 2016

Merhaba. Ad değişikliği @Teacher0691 tarafından yapılmış. Adlandırma kuralları gereğince, yalınlaştırmanın uygun olduğu durumlarda madde adlarını güncellemeyi yeğliyoruz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 16:32, 8 Nisan 2016 (UTC)

Bir beyaz liste hakkında[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Kapıyıaç~~trwiki adlı henüz yeni olan bir kullanıcı ve beyaz liste kullanıcı grubundaki bu kişiyi defalarca uyarmama rağmen Vikpedi'deki tecrübesizliğinden ötürü birçok hatayı yapmaya devam ediyor. Son olarak Türkiyaa sayfasını örnekleyebilirim. Diğer tüm katkılarını incelemenizde ve kullanıcı hakları hususunda hakların geri alınmasında (henüz beyaz liste için çok erken olduğu kanısındayım) fayda var. Kullanıcının mesaj sayfasında ilgili hatalarına karşın uyarılarımı da bulabilirsiniz. Saygılarımla, Nukteolog Mesaj 09:33, 8 Nisan 2016 (UTC)

Acil koruma talebi[kaynağı değiştir]

Sayın Superyetkin, kullanıcı sayfam için tam ve mesaj sayfam için yarı koruma talep ediyorum. Aşırı vandalizme maruz kalmış durumda. Aynı zamanda ilgili anonim kullanıcıyı engeller misiniz? İyi çalışmalar, Nukteolog Mesaj 17:59, 8 Nisan 2016 (UTC)

İlgilendiğiniz için teşekkürler. Nukteolog Mesaj 18:03, 8 Nisan 2016 (UTC)

Kullanıcı Şikayet[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, bu kullanıcını katkılarında, özellikle tıp ve e-ticaret alanındaki maddelerde bazı sitelere bağlantı vererek, Vikipedi'yi reklam amaçlı kullandığı izlenimi vermektedir. İlgilenmenizi rica ederim. Sefa Sungur ✉ Mesaj 14:37, 11 Nisan 2016 (UTC)

Selam Süperyetkin şu iki (1 - 2) vandalla ilgilenir misiniz? Ayrıca Vodafone Arena maddesinde anonimlerin değişiklik yapamayacağı şekilde koruma gerekiyor, en azından bir günlük. İyi çalışmalar. --Kingbjelica (mesaj) 17:50, 11 Nisan 2016 (UTC)

.merhaba Superyetkin. {{Türkiye ilçe nüfus/2015}} sayfasını oluşturdum. Fakat Tüik sitesini doğrudan kaynak gösteremiyorum. Şöyle ki, [5] sayfası dinamik sorgulama yapıyor, bu nedenle ilgili nüfus değerlerinin olduğu sayfa bağlantısını kaynak gösteremiyorum. Sence bir çözümü var mı bunun? Önceki senelerde html formatında sayfaları arşivliyorduk. (bunun gibi [6])

Eğer bir çözümü yoksa, arşivurl falan yapmadan kaynakça olarak sadece [7] bağlantısını ekleyeceğiz. --Sadrettin 08:42, 12 Nisan 2016 (UTC)

Rapor oluşturma sayfasının bağlantısını paylaşmak uygun olacaktır. İyi vikiler. --Superyetkinileti 16:17, 12 Nisan 2016 (UTC)
Tamam, teşekkürler. Kategori:Türkiye ilçe nüfus şablonlarındaki şablonlara {{Türkiye ilçe nüfus/2015}} sayfasındaki verileri eklersen memnun olurum.
Öte yandan, Kategori:Türkiye il nüfus şablonları sayfasında da büyük tablolar var. Geçen sene ben tek tek güncellemiştim. Eğer otomatik olarak mümkünse yaparsan memnun olurum. Mümkün değilse ben peyderpey güncellerim yine.
Kaynak şablonu: <ref>{{cite web|url=https://biruni.tuik.gov.tr/medas/|başlık=2015 genel nüfus sayımı verileri|tip=Doğrudan bir kaynak olmayıp ilgili veriye ulaşmak için sorgulama yapılmalıdır|yayıncı=Türkiye İstatistik Kurumu|erişimtarihi=13 Nisan 2016|biçim=html}}</ref>
İyi vikiler. Sadrettin 08:39, 13 Nisan 2016 (UTC)
İlçe şablonları güncellendi. Aynı işlemi il şablonlarında da gerçekleştirmek için gerekli çalışmayı birkaç gün içinde yapacağım. --Superyetkinileti 19:31, 13 Nisan 2016 (UTC)

Teşekkürler, ellerine sağlık, çok yaşa. Sadrettin 07:52, 14 Nisan 2016 (UTC)

Merhaba,

Şu IP kullanıcı ile ilgilenir misiniz, lütfen? Aylardır bu kullanıcı tarafından kullanıcı sayfalarıma vandal saldırılar yapılmaktadır. Hatta diğer kullanıcı sayfaları, şikayet sayfası ve köy çeşmesine de. Kim olduğu denetçi tespiti ile de malum olan bu kullanıcı ve dinamik Ip üzerinden yaptığı saldırıları için artık köklü bir önlem alınması gerektiğine inanıyorum. Nereye kadar bununla uğraşacağız? Ben şahsen bıktım, kendisine aynı türden karşılık vermemek için sabrımı zorlamanın ötesinde sabr fren balatası bende an itibariyle sıfıra inmiş durumda:)

Kullanıcı sayfa geçmişlerine yazdığı mevcut çirkin değişiklik özetlerini kaldırmanız ve kullanıcı sayfalarımı koruma altına almanız dileği ile iyi çalışmalar dilerim..--Eğitmenmsj 10:05, 13 Nisan 2016 (UTC)

Vikipedi:Anasayfa yeni başlık[kaynağı değiştir]

Mümkünse Vikipedi:Anasayfa yeni başlık, Bu şablona id bilgisi ekleyebilir misin. Önceki şablonda vardı, yenisinde eklenmemiş. id="mp-topbanner" gibi. Sadrettin 11:52, 13 Nisan 2016 (UTC)

Selam. Bu sorun hakkındaki düşünceniz nedir? Hatırladığım kadarıyla robotunuz vardı. Bunu halletmeniz mümkün mü? --esc2003 (mesaj) 16:50, 13 Nisan 2016 (UTC)

Botu topluluk kararına göre uyarlama şansımız var. Yapılacak düzenlemenin (gerekiyorsa) kişi maddeleriyle sınırlandırılması uygun olacaktır. --Superyetkinileti 19:36, 13 Nisan 2016 (UTC)

Koruma talebi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Türkiye başbakanları listesi ve Türkiye cumhurbaşkanları listesi maddelerinin şu haber sonrası kendi ismini yazanların akınına uğramaya başladığı görülüyor. Bir iki gün sadece hizmetliler olarak kalması iyi olur diye düşünüyorum. Maurice Flesier msj 18:13, 14 Nisan 2016 (UTC)

Sayfa Silme Talebi[kaynağı değiştir]

Merhaba @Superyetkin, Korozo maddesini silinmiş. Ancak aynı kullanıcı tarafından eklenen bir oluşum maddesi daha vardır. Koroplast maddesi ile ilgilenmenizi rica ederim. Saygılar. Sefa Sungur ✉ Mesaj 18:57, 15 Nisan 2016 (UTC)

madde düzeltme[kaynağı değiştir]

şu maddedeki son iki başlıkta reklam eklenmiş görünüyor. düzeltebilirseniz sevinirim. Bu imzasız yazı Hknygt (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 16 Nisan 2016

bu sayfayi silebilirmisiniz teşekkürler --İnternionmsj 13:00, 16 Nisan 2016 (UTC)

Silme isteği[kaynağı değiştir]

hocam rica etsem bu sayfayı siler misiniz? --By Erdo Can (mesaj) 13:07, 16 Nisan 2016 (UTC)

Sayın Superyekin, Ybot artık Vikisöz'de güncelleme yapmıyor. Daha önce de dediğim gibi botları listeden devre dışı bırakıp (botlar dahil) gibi ayrı bir sayfada listelerseniz iyi olurdu. Turgut46 16:01, 16 Nisan 2016 (UTC)

Kullanıcı:Hakan Balamir hakkında[kaynağı değiştir]

Sayfama Ş...siz diye mesaj atmış bu kişi gereğini yaparmısınız lütfen...--Ormanlar Kralı Aslan (mesaj) 16:44, 16 Nisan 2016 (UTC)

Vandalizm ve Kukla Kullanıcı Şüphesi[kaynağı değiştir]

Merhaba @Superyetkin, dün tarafınızca silinen Koroplast maddesi, Sisifos78 tarafından aynı içerikle tekrardan açıldı. Maddeye konulan silme isteğinden sonra maddenin tartışma sayfasında Sisifos78 tarafından yapılan açıklama bir önceki maddeyi oluşturan Permotionem ile neredeyse birebir olan bir açıklama idi. Yine Sisfos78 tarafından Çöp torbası maddesinde yapılan değişiklikleri (ki bu değişiklikler yine dün Permotionem tarafından yapılan değişikliklerin neredeyse aynısıdır) reklam içeriğini düşürdüğüm için geri almama rağmen "firma çok büyüktür vb." açıklamalarla geri almaktadır. Sisifos78 kullanıcısının Permotionem kullanıcısının kuklası olduğunu düşünmekteyim ve girdikleri bilgiler ile oluşturdukları maddeler (diğer markaları örnek vermelerine rağmen) ansiklopedik bilgiden çok şirket tanıtım sayfasına benzemektedir. Zaten değişiklik geçmişlerinize bakarsanız da Koroplast, şimdi silinmiş olan Korozo ve Çöp torbası maddelerinden ibaret olduğunu görebilirsiniz. Konuyla ilgilenmenizi rica ederim. Saygılar. Sefa Sungur ✉ Mesaj 21:35, 16 Nisan 2016 (UTC)

Teşekkürler Sefa Sungur ✉ Mesaj 11:05, 17 Nisan 2016 (UTC)

17 Nisan tarihte bugün[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin. Şablon:Tarihte bugün/17 Nisan sayfasındaki Tanin gazetesi kısmını italik yazıp bağlantı verebilir misin? -seyit. 08:20, 17 Nisan 2016 (UTC)

Şu sürümün görünümünü değiştirebilir misiniz rica etsem? Teşekkürler. Maurice Flesier msj 13:42, 17 Nisan 2016 (UTC)

Hocam merhaba başka dillerden türkçeleştirdiğim şablon ön izlemede bir sıkıntı olmadığı halde sayfayı oluşturduğum an bozuldu bi el atarmısınız ? --By Erdo Can (mesaj) 19:01, 17 Nisan 2016 (UTC)

Merhaba,

Şu IP ile ilgilenir misiniz, lütfen? Değişiklik özetleri ve mesajları günden güne çirkefleşiyor. Köklü bir önlem gerekiyor..Bilginize, iyi çalışmalar..--Eğitmenmsj 15:37, 18 Nisan 2016 (UTC)

Ayrıca Şu IP ile de..--Eğitmenmsj 11:26, 19 Nisan 2016 (UTC)

Hatalı yönlendirme[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin, şu hatalı yönledirme sayfasını silerseniz, taslak bir madde açabilirim. Yönlendirmeyi kaldırma değilde direk silseniz daha iyi olacaktır. İyi çalışmalar diliyorum. --Kingbjelica (mesaj) 19:13, 18 Nisan 2016 (UTC)

Değişiklik yapılamayacak?[kaynağı değiştir]

Merhaba bu haber ne kadar doğru? Eğer doğru ise yaptığımız değişiklikler sayılmıyor mu şu an? --By Erdo Can (mesaj) 13:51, 19 Nisan 2016 (UTC)

Mediawiki yazılımının yeni sunuculara taşınması sırasında değişiklikler kısa süreyle kaydedilemiyor. Madde görüntülemeleri bu durumdan etkilenmemekte. --Superyetkinileti 16:05, 19 Nisan 2016 (UTC)

Cosmedrome sayfası[kaynağı değiştir]

Merhaba daha önceden açtığım Cosmedrome sayfasını daha önceden silinmiş içerik diye silmişsiniz fakat eski boş haliyle hiçbir alakası yoktu. Sürekli yazarak güncelliyordum onu ki silerken görmüşsünüzdür yenileme taleplerini. M6'dan dolayı sildim derseniz, https://tr.wikipedia.org/wiki/Sahibinden.com bu sayfa neden silinmedi peki? Burda gerçekten artniyet seziyorum. Sayfada ne tek bir referans var ne de farklı bir bağlantı.. Daha dün sahibinden sayfası da silinecekler listesindeydi takip ediyordum ayrım yapılıp yapılmayacağını. Bu imzasız yazı Meltemdemir35 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 20 Nisan 2016

Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İçeriği güvenilir kaynaklarla oluşturmanız durumunda herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. --Superyetkinileti 17:26, 20 Nisan 2016 (UTC)

Denetçi onayı[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/GökçeAkyıldız sayfasındaki dava Kullanıcı:Eldarion tarafından onaylandı. Belirtilen kullanıcılara gereğinin yapılmasını talep ediyorum. --Niveles (mesaj) 13:03, 22 Nisan 2016 (UTC)

Güncelleme: Bu saatlerde çevrimiçi olan hizmetli Vikiçizer gereğini yaptı. --Niveles (mesaj) 14:11, 22 Nisan 2016 (UTC)

Vanadalizm ve Kukla Şüphesi[kaynağı değiştir]

Merhaba @Superyetkin, İskilip maddesinde yapılan vandalizm değişiklikleri nedeni ile Alemstar daha önce bir günlük engellenmişti. Şimdi ise benzer vandalizm değişikliği Eren5512 tarafından yapılmıştır. İlgilenmenizi rica ederim. Saygılar. Sefa Sungur ✉ Mesaj 17:54, 22 Nisan 2016 (UTC)

İyi aksamlar superyetkin. 11.22.63 adlı dizinin sayfasını oluşturacağım ancak dizinin afisi İngilizce vikipedide var. Ayni resmi trwiki'ye eklemek istiyorum. Lisansı, geçmişi direk kopyala yapıştır yapsam olur mu? Şimdiden teşekkürler. LmattdavidsmithlEvet? 21:23, 23 Nisan 2016 (UTC)

Merhaba. Özgür lisanslı olmayan dosyalar uygun bir adil kullanım gerekçesine sahip olmalıdır. Bu işlem, dosya yüklendikten sonra şu şablon yardımıyla gerçekleştirilebilir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 10:40, 24 Nisan 2016 (UTC)

Uygunsuz taşıma[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin. Bir kullanıcı fikir birliği olmadan ve içerikleri kopyala-yapıştır yöntemiyle aktararak madde taşıma işlemi gerçekleştiriyor. Değişikliklerini geri almama rağmen ısrarla aynı tutumunu sürdürüyor.[8][9][10] Yakın geçmişte aynı maddeleri aynı şekilde taşıyan başka bir kullanıcı vardı. Sonradan onun Kullanıcı:Şeb'in kuklası olduğu ortaya çıkmıştı. Belki bir tesadüf ancak dikkat çekici.--B.S.R.F. 💬 12:03, 25 Nisan 2016 (UTC)

Tartışma yaratacak bir durum yok ortada. İl merkezi ilçe değil. Sayfa ismi ve geçmişinden de anlaşılacağı üzere +100.000 üzeri nüfusu ile resmi olarak şehir, 81 Türkiye şehir merkezinden biri. Tokat'ın Uşak gibi şehir olduğu ve "Tokat" ile karıştırılmaması için anlam ayrımı sayfası olduğunu hatırlatırım. İl merkezi için (ilçe) parantezi açmak yersiz, çünkü bahsi geçen başlık (ilçe) değil... - Burak 12:51, 25 Nisan 2016 (UTC)

Beyaz Liste olabilmem için acaba nereye müracat etmem gerekiyor? Saygılarımla TmY e12 16:30, 25 April 2016 (UTC)

Merhaba, Sema Mimarlik sayfasinin reklam icerigi sebebiyle silindigine dair bir aciklama okuyoruz. Sayfamizi Vikipedi'ye dahil etmek icin ornek bir sayfa paylasabilir misiniz rica etsek?

Tesekkurler. Bu imzasız yazı Gozdebertug (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 26 Nisan 2016

Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:50, 26 Nisan 2016 (UTC)
Tekrar merhaba, yönlendirmeniz doğrultusunda Şema Mimarlık adına yeni bir sayfa oluşturduk. Farklı mimarlık şirketlerinin sayfalarından da format için örnek aldık. Geri dönüşünüzü paylaşırsanız memnun oluruz.
Teşekkür ederiz. Bu imzasız yazı Gozdebertug (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 27 Nisan 2016
Merhaba, umuyorum doğru bir sayfaya yazıyorum. Şema Mimarlık sayfamızı reklam içerebilecek içeriklerden arındırıp tekrar oluşturduk. Bu arada Vikipedi'de bulunan diğer mimarlık sayfalarından da format için örnek aldık. Belirttiğiniz sayfaları da okudum ve web sitesi linkimizi de çıkardık. İçeriğin onaylanmama sebebini öğrenmemiz mümkün mü?
Teşekkür ederiz, iyi çalışmalar. Bu imzasız yazı Gozdebertug (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 29 Nisan 2016

Vikipedi'de bulunan içeriğin güvenilir kaynaklarla oluşturulması gerekmekte. Sözkonusu sayfa ilgili kayda değerlik ölçütlerini karşılamadığından silinmiştir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:54, 29 Nisan 2016 (UTC)

Selam Superyetkin, şununla ilgilenmeniz gerekiyor. Bkz. 1 Bu imzasız yazı Kingbjelica (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 26 Nisan 2016

Selam. MediaWiki:Shop-text. Şunu silebilir ya da "Wikimedia dükkânı" olarak değiştirebilir misin. Teşekkürler. Sadrettin 17:46, 26 Nisan 2016 (UTC)

Beyaz Liste konusu[kaynağı değiştir]

Merhaba yetkin! Şu kullanıcının beyaz liste üyeliğinin bir kez daha gözden geçirilmesini tavsiye ediyorum. Özellikle şunun gibi yorum içeriki katkı, kaynak gerektiren önemli bilgileri hiçbir referans olmadan eklemek ve bilgi kutularında yanlış bilgi ekleme konusunda bir sıkıntı var. Biraz daha tecrübe edindikten sonra tekrar verilebilicegini düşünüyorum. İyi akşamlar. Maurice Flesier (mesaj) 16:45, 27 Nisan 2016 (UTC)

Merhabalar. Bu sayfadaki son değişiklikleri geri alabilirmisiniz.Çok fazla değişiklik yapıldığı için ben düzeltemedim.Saygılarımla--Neomaniaamesaj 17:58, 27 Nisan 2016 (UTC)

Merhaba Superyetkin, şu değişiklikle benim durumun etkin değil gösterilmiş. En az iki haftadır son 30 günlük işlem sayım 50'nin üzerinde, bot ile ilgili bir sorun mu var? İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 16:15, 28 Nisan 2016 (UTC)

Güncellemenin ardından sorun yok gibi. --Superyetkinileti 16:59, 28 Nisan 2016 (UTC)

beyaz liste talebi[kaynağı değiştir]

Sayın Superyetkin beni tekrar beyaz listeye alabilir misiniz 2 ay oldu artık daha dikkatli davranıyorum bu şekilde bir değişiklik yaptıgımda aylarca bekliyorum, beyaz listeye dahil olmak istiyorum. başka bir hizmetliye yazdım fakat aktif değilmiş. Bu imzasız yazı Terkimasiva (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 28 Nisan 2016

sayfa kontrolü[kaynağı değiştir]

merhaba şu sayfalarda yapılan değişiklikleri kontrol edip uygunsa onaylayabilirmisiniz Hutuvat-ı Sitte Mantık Kızıl İcaz Mesnevî-i Nuriye Ahmet Akgündüz Bu imzasız yazı Terkimasiva (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 28 Nisan 2016

Israrla reklam yapmak[kaynağı değiştir]

Kullanıcı mesaj:MoxleyTurkey sayfasında kişi durmadan kendi kişisel sitesinin reklamını yapıyor gereğini yapar mısınız? --Niveles (mesaj) 17:40, 29 Nisan 2016 (UTC)

Selam. Artık bir zahmet ansiklopedik olmanın önemi sebebiyle üzerinize düşeni yapıp sırf Türkiye Cumhuriyet'ini hedef almak maksadıyla açılan şu maddeyi siliniz. Resmen bir lideri suçlu göstermek amacıyla içeriği hakkında yeterli bilgi olmayan, özensiz bir katliam maddesi açılmış. SAS'ın bir anlamı yok. Vitruvian (mesaj) 19:27, 29 Nisan 2016 (UTC)

Ayrıca bu maddeyi 2-3 köşe yazısı okuyup açan heyecanlı şahsın da uyarılması lazım. Vitruvian (mesaj) 19:29, 29 Nisan 2016 (UTC)

Merhaba Yetkin,

Şu ifadeler sebebiyle Kullanıcı:GurayKant'ı engellemeni rica edebilir miyim? Kullanıcının kısa süre önce de uyarıldığını ve bunu gizlemek için mesajı sildiğini görmek şaşırtıcı. Görünen o ki uyarılar pek ciddiye alınmamış.

Kolay gelsin.

--bermanya 16:53, 30 Nisan 2016 (UTC)

merhaba Portal: Güney Kore'yi açtım ancak öncelikle adaylığa eklemem gerekiyormuş hiç fark etmedim.az önce (adını unuttuğum arkadaş) adaylığa eklememe gerek olmadığını zaten gerekli olduğunu söyledi ne yapacağımı şaşırdım birde siz yardım ederseniz sevinirim.----Krystal ? 17:45, 30 Nisan 2016 (UTC)

Adaylık için şu sayfa kullanılabilir. İyi vikiler. --Superyetkinileti 17:51, 30 Nisan 2016 (UTC)

bir SAS hakkında[kaynağı değiştir]

sonuçlanacak gibi duruyor --İnternion (mesaj) 19:19, 30 Nisan 2016 (UTC)

bir ekleme hakkında önemli[kaynağı değiştir]

Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri, Sosyal ve Kültürel Gelişim Derneği adlı sivil toplum kuruluşunu ekliyorum fakat sizin tarafınızdan kaldırılmış görünüyor. Kaldırılma sebebi ise maade 6 Kayda değer olmayan kurgusal veya gerçek kişi, grup, kurum, ürün, eser veya internet içerikleri ile ilgili sayfalar silinebilir. şeklinde ilgili STK Türkiye'de yaklaşık sayıları 70.000'i bulan eczane çalışanlarına yönelik kurulmuş bir stk'dır. Yeniden değerlendirmeniz için incelemenizi rica ederim. Turkwebmaster

logo hakkında[kaynağı değiştir]

sayın süperyetkin kendi oluşturduğum kişisel logoyu telif hakkı yüzünden silmişsiniz. neden telif hakkı olsun ki? ya da programın kendi sayfasında eklenen logo yüzünden hangi yapımcı telif hakkı davası açacak çok merak ediyorum? Bu imzasız yazı Konsercigo55 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 1 Mayıs 2016

Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 10:08, 1 Mayıs 2016 (UTC)

Cimnastik olması gerektiğine emin misin? TDK sözlüğünde jimnastik yazıyor. Burada.--Shinobi19mesaj için 11:09, 1 Mayıs 2016 (UTC)

İlgili tartışma şurada. --Superyetkinileti 11:14, 1 Mayıs 2016 (UTC)

Merhaba, Kullanıcı:Kenan_keloglu sayfası ile ilgilenebilir misiniz? İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 14:46, 1 Mayıs 2016 (UTC)

Silme talebi[kaynağı değiştir]

Hocam Kadir avcı sayfasını silermisiniz --Erdo Can 16:33, 1 Mayıs 2016 (UTC)

Merhaba. Bu kaynaklı bilgi çıkarması ve değişiklik savaşı ile ilgilenebilirmisiniz? Teşekkürler. Maurice Flesier message 16:35, 4 Mayıs 2016 (UTC)

Merhaba,bütün kriterleri karşıladığımı düşünüyorum beni bugün (yada yarın) beyaz liste yapabilir misiniz?--YerelDahi evet? 16:59, 4 Mayıs 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özel Yıldız
Yeni kategoriler ekliyorsunuz. YerelDahi evet? 19:15, 4 Mayıs 2016 (UTC)

Tekrar merhaba portala adaylığımı koyduğum için sorumlular kim diye merak ettim ve baktım ancak şuan ki sorumlu vikipediye 3 ay önce girmiş bekleyen çok fazlada portal var yeni bir sorumlu bulunması gerekmiyor mu?----Krystal ? 15:27, 5 Mayıs 2016 (UTC)

Merhaba Superyetkin, şu tartışmaya göz atabilir misin, STT'de karşı görüş dile getiren kullanıcı da talebe hak verdi gibi. Bir de sporcu bilgi kutusunda madalyalar bölümünün, baz durumda gizlenmiş olarak gelmesini sağlayabilir misin? --Sayginerv-posta 06:58, 6 Mayıs 2016 (UTC)

trol kullanıcı[kaynağı değiştir]

bu kullanıcı, yersiz eleştirme trollüğü yapıyor ve sayfaları vandalizme uğratıyor. Uyarı aldığı halde, şurdaki örneklerim üzerine kullanıcıyı engelleyebilirmisiniz?--İnternionileti 11:12, 7 Mayıs 2016 (UTC)

Merhaba Beyaz listeden çikarilma kriterleri nedir? Listeden çıkarılmışım bir açiklama yaparsanız sevinirim. Curiosity 13:11, 7 Mayıs 2016 (UTC)

Şunları yaparsanız beyaz listeden alınırsınız
  • Vandalim
  • Reklam
  • Telif hakkı ihlali
  • Kayda değerlilik ihlali
  • Diğer içerik politikalarının ihlali
--İnternionileti 13:16, 7 Mayıs 2016 (UTC)
https://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Sockpuppet_investigations/G%C3%B6k%C3%A7eAky%C4%B1ld%C4%B1z şunu silebilirmisiniz. Twinkle KET'e raporlar dedim ama yanlışlıkla oraya raporladı --İnternionileti 13:47, 7 Mayıs 2016 (UTC)
kullanıcı sayfama yarı koruma talep ediyorum --İnternionileti 19:41, 7 Mayıs 2016 (UTC)

MediaWiki:Revreview-sadv-reviewing-c[kaynağı değiştir]

Merhaba. Bu metinler istenilen anlamı karşılamıyor bence. Sence de uygun olursa değiştirebilir misin. Teşekkürler.

MediaWiki:Revreview-sadv-reviewing-c

  • Bu değişiklikleri onayladığınızı diğer kullanıcıların $1
  • Bu değişiklikleri şu an inceliyor olduğunuzu diğer kullanıcıların $1

MediaWiki:Revreview-adv-reviewing-c

  • Dikkat! Bu değişiklikleri onayladığınızı diğer kullanıcılar görüyor.
  • Bu değişiklikleri şu an inceliyor olduğunuzu diğer kullanıcılar görüyor.

--Sadrettin 19:58, 7 Mayıs 2016 (UTC)

Participate in the Ibero-American Culture Challenge![kaynağı değiştir]

Hi!

Iberocoop has launched a translating contest to improve the content in other Wikipedia related to Ibero-American Culture.

We would love to have you on board :)

Please find the contest here: https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Translating_Ibero_-_America/Participants_2016

Hugs!--Anna Torres (WMAR) (talk) 15:06, 9 May 2016 (UTC)

Küfürlü değişiklik[kaynağı değiştir]

Anonim bir kullanıcı Enes Kanter maddesinde küfürlü değişiklik yapmış. Engel talabinde bulunulmuş ancak ne ceza almış nede edilen küfürler gizlenmiş. Gereğini yapar mısınız?

Küfürlü değişiklik --Niveles (mesaj) 18:35, 10 Mayıs 2016 (UTC)

Denetçi onayı almış 21 kukla hesap[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/GökçeAkyıldız 2 davada 21 hesap denetçi tarafından onaylandı. Engellemeyebilir misiniz? --Niveles (mesaj) 22:25, 11 Mayıs 2016 (UTC)

Merhaba Superyetkin! Engellemeler için teşekkürler, iyi çalışmalar. Dr. Coalmesaj 16:57, 12 Mayıs 2016 (UTC)

bir kuklacı hakkında[kaynağı değiştir]

bu kullanıcının mesaj sayfasını değiştirmesi engellenebilirmi lüften --İnternionileti 11:42, 14 Mayıs 2016 (UTC)

Vandal kullanıcı[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Şakacı Çetin Çiftçioğlu Vandalizmden daha önce engellenmişti. Engeli biter bitmez SAS sayfalarını ve kullanıcı sayfa ve kullanıcı mesaj sayfalarını boşaltmaya devam ediyor. --Niveles (mesaj) 13:12, 14 Mayıs 2016 (UTC)

Sizden ricam benim tüm arşivlerimi silebilirmisiniz, uygunsuz değil --İnternionileti 14:00, 14 Mayıs 2016 (UTC)

80 küsür sayfa açan vandal IP[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:85.106.114.115'ın açtığı tüm sayfalar silinmeli ve anonim kullanıcı engellenmelidir. --Niveles (mesaj) 13:51, 15 Mayıs 2016 (UTC)

Nüfus rakamları, Elâzığ ve Hakkâri[kaynağı değiştir]

Bişey isteyeceğim. Yaparsan memnun olurum, yapmazsan ben yapacağım peyderpey. Bu sayfalarda şapkalı â harfi nedeniyle rakamlar girilmemiş.



İyi vikiler. -Sadrettin 19:29, 16 Mayıs 2016 (UTC)

Bunları elle düzeltmek gerekecek. Nüfus verilerini çok yakında Vikiveri üzerinden sorgulayabilecek duruma gelmeyi ve bu tür güncelleme sorunlarını artık yaşamamayı umuyorum İyi vikiler. --Superyetkinileti 19:35, 18 Mayıs 2016 (UTC)
Tüik tarafından her sene ismi farklı yazılan ilçeler bile var. Durum zor :) Sadrettin 16:11, 20 Mayıs 2016 (UTC)

GSR problemi[kaynağı değiştir]

Selamlar Yetkin, uzun süredir görüşemedik, nasılsın? Umarım iyisindir. şuna bir bakarmısın? Çözemezsek değiştirelim. İyi vikiler, SakhalinioBuyrun beniiiim? 19:35, 18 Mayıs 2016 (UTC)

hakan balamir[kaynağı değiştir]

kullancı Kullanıcı:Kipele bu hesapta aynı işlemleri tekrarlamış ve Vikipedi:Bürokratlık Başvurusu/Hakan Balamir sayfasını oluşturmuş. bir kullanıcı nasıl eski bir sayfanın içeriğini akılda tutup bir şekilde aynısını yazabilirmi, zannetmiyorum. Sizce Hakan Balamir'in geçici olarak engellenmesi yerine süresiz engellenmesi gerekmezmi ne dersiniz? Bu imzasız yazı İnternion (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 19 Mayıs 2016

Değişiklik özetinde "Ruh hastası değil koçum bir hesapta normal katkılar yaparken bu tür hesaplarda militanları tokatlıyorum senden daha çok katkı yapmışımdır bu siteye" yazdı bir de kendisi. Bu da burda dursun.--coolland 11:06, 19 Mayıs 2016 (UTC)

Bence bunu incelemelisiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin,

Öncelikle kullanıcı adımdan ötürü, kusuruma bakmayın. Geri dönüş yaptığınızda, hitap konusunda da sıkıntınız olmasın. Sizlerden bir yardım almak daha doğrusu gelecek bir tehlikeye karşı uyarmak istiyorum. Burada yer alan başlığı incelemenizi öneririm. Kaba taslak, denilen o ki, Vikipedi'yi bir çeşit idelojik savaşın içine sokmak isteyenler var. Tabi bu bir algı operasyonu da olabilir. Karşı tarafın karşı olduğu tarafa yönelik suçlamak için yanıltması da. Böyle bir şey olmayabilir de. Bunu yapan kişi, kendisinden, en fazla değişikliğe sahip 250 kullanıcı arasında diyerek bahsediyor.

Bu da aslında kendisinin orada olmadığına örnek olabilir. Çünkü kimse böyle bir bilgi vermez. Bu bilgiyle orada yer alan kullanıcıları da zan altında bırakmak isteyebilir. Bilemiyorum. Sözlükte ona geri dönüş yapan kullanıcıları pek incelemedim. Ama kamuya açık bir alanda, bunu ciddiye alanlar kesinlikle olacaktır. Hele hele bugün bir kaç örneğini yaşadık. Sebebi de o bahsettiğim bağlantıymış anladığım kadarıyla.

Başarılı olunulması için, bazı stratejilerin incelenmesi isteniliyor, tavsiyeler veriliyor:

  • Kukla bir kişinin Vikipedi'de çok tutunması imkansızdır. Bu yüzden üye olacaksanız, politikalar uyun ve soğukkanlı olun gibi.

Yani bir tür savaş hazırlığı. Zaten inceleyince ne olduğunu anlayacaksınız. Bunun için, başta bizler olmak üzere, siz hizmetlilerin de hazırlıklı olması gerektiğini ve en azından böyle bir bilgiye sahip olmanız gerektiğini düşünüyorum. Umarım korktuğum olmaz.--MerhabaNe yapabilirim? 17:16, 19 Mayıs 2016 (UTC)

Devriyelik hakları hk.[kaynağı değiştir]

Selamlar Superyetkin, biraz önce bana küfür eden kullanıcıyı engellemişsiniz, teşekkür ederim. Bu kullanıcı daha önce 2 kez kişisel saldırı, 1 kez küfürlü değişiklik, 1 kez de yoğun geri dönüş nedeniyle olmak üzere toplam 4 kez (bkz.)engellenmiş. Ancak hala devriyelik hakları kendisinde mevcut. Bu durumda bu haklarının geri alınması gerekmez mi? İyi vikilemeler... Bora_mesaj gönder 20:21, 19 Mayıs 2016 (UTC)

@Bora Devriyelik yada beyaz liste üyelerininin hakları vandalizm yaparsa alınıyor.--YerelDahi evet? 11:54, 20 Mayıs 2016 (UTC)
Tekrar selamlar, üstteki mesajıma sizden herhangi bir cevap alamadım. Vikipedi:Vandalizm sayfasında ''Vandalizm çeşitleri'' bölümüne gözatarsanız, kullanıcılara yapılan hakaretlerinde vandalizm sayıldığını görebilirsiniz. Bariz bir şekilde defalarca vandalizm yapan bir kullanıcının neden hala devriyelik yetkileri bulunmakta? Bora_mesaj gönder 13:58, 21 Mayıs 2016 (UTC)
Kişisel saldırı bir vandalizm türü değil, bir engel gerekçesidir. Bilginize. --Superyetkinileti 14:04, 21 Mayıs 2016 (UTC)

Kişisel saldırı; vandalizm çeşitleri politikasında Kullanıcı sayfası vandalizmi altbaşlığında ''Kullanıcı sayfalarına hakaret, küfür amaçlı yazılar ekleme'' vandalizm türü olarak yeralmaktadır. Bora_mesaj gönder 14:42, 21 Mayıs 2016 (UTC)

Merhabalar, Beyaz Listeye ekleyebilir misiniz?--Aristocracies/mesaj 15:56, 20 Mayıs 2016 (UTC)

Hızlı silinen madde hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin. Dürümlü Katliamı sayfası bir kullanıcı tarafından hızlı silme şablonuyla etiketlenmişti, sizde buna istinaden maddeyi silmişsiniz. Evet maddeyi açan kişi çokça telif problemi oluşturacak görseller koymuştu, ancak bunların hepsi silinmişti. Maddenin içeriği de tam olmasa da biraz düzenlenmişti. Belki son bölüm sıkıntılı olabilirdi (görgü tanıklarının ifadeleri nedeniyle). İngilizce vikipediada bile yer bulan olayın Türkçe vikipediada da yer almaması değişik bir durum. Basit bir tüp patlaması değil sonuçta. Benim burada sormak istediğim husus şu. Burada esas madde adıyla ilgili mi sıkıntı var? diyecem ama sonuçta Roboski katliamı şeklinde madde adı bile var vikipediada. Telif hakkı ihlali oluşturan sayfalar silinebilir tamam ancak sayfada epeyce silme ve ifade değiştirme işlemi yapılmıştı. Burada küçük bir bölümde kalmış olabilecek telif hakkı ihlali taşıyan içeriğin çıkarılması tavsiyene göre hareket edilebilirdi. Ben tartışmaya girmemek adına soruyorum. "Dürümlü saldırısı" , Dürümlü patlaması" gibi adlarla maddenin tekrar açılmasında sıkıntı var mı? --Muratero 07:45, 21 Mayıs 2016 (UTC)

Merhaba. Sorunlu olan maddenin adı değil, içeriği. Sayfadaki ifade değişiklikleri telif hakkı ihlalini ortadan kaldırmadğından içerik silinmek durumunda kalmıştır. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 10:09, 21 Mayıs 2016 (UTC)

Devriyelik başvurum[kaynağı değiştir]

Devriyelik başvurumu olumlu diye sonuçlandırabilir misiniz?--YerelDahi evet? 12:39, 21 Mayıs 2016 (UTC)

Merhaba, bu arşiv olayı nasıl oluyor? Bizler yapamıyor muyuz? Sadece botlar mı yapabiliyor? İtalyakurdumesaj atın! 16:23, 21 Mayıs 2016 (UTC)

Arşivleme işlemi herhangi bir kullanıcı tarafından yapılabilir. Ayrıntılı bilgi için şu sayfayı inceleyebilirsiniz. --Superyetkinileti 16:27, 21 Mayıs 2016 (UTC)

Merhabalar,

Hesabımında bir değişikliğin kaldırılmasını talep ediyorum arama motorlarında yaptığım değişilik farklı görünüyor. Bu imzasız yazı 34istanbul1453 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 22 Mayıs 2016

Sayfa Neden Silindi[kaynağı değiştir]

Merhaba sayfamı neden kaldırdınız acaba?--Şahkulu (mesaj) 19:00, 24 Mayıs 2016 (UTC)

Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:07, 24 Mayıs 2016 (UTC)
Saygılar, sayfamda telif hakkını ihlal eden bölümü silip düzelteceğim. Lütfen sayfamı geri getirebilir misiniz? Yepyeni kaynaklar da ekleyeceğim. Saygılar.--Şahkulu (mesaj) 20:12, 24 Mayıs 2016 (UTC)
İçeriğe şuradan ulaşabilirsiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 17:21, 25 Mayıs 2016 (UTC)

Hata veren madde[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin. 4 (Beyoncé albümü) ve adında "é" harfi olan benzer maddelerin girişinde hata uyarısı bulunmakta. Bir bakar mısınız?--B.S.R.F. 💬 19:14, 24 Mayıs 2016 (UTC)

Düzeltildi, dikkatiniz için teşekkürler. --Superyetkinileti 19:34, 24 Mayıs 2016 (UTC)

Merhaba Superyetkin. Mesaj geçmişinden göreceğiniz üzere kişisel bilgiler içeren bir mesajı gizlemek zorunda kaldım. Değişiklik yapılması istenen maddede de istedikleri değişiklik halihazırda yapılmış, tedbir olarak sürümü onayladık. Eğer mesajın gerçekliği, kabulü sıkıntılıysa maddedeki değişikliği de ger almamız lazım. Bilginize, iyi çalışmalar...Vikiçizer (mesaj) 21:41, 26 Mayıs 2016 (UTC)

Engel isteği[kaynağı değiştir]

Kolay gelsin Superyetkin, kukla olduğumu itiraf ettim. Aslında amacım yok olma politikasını kullanmaktı ama olmadı. Kukla olduğumu itiraf ediyorum. Kimin kuklası olduğum adımdan belli. Boşuna denetçilerimiz uğraşmasın. Kolay gelsin, iyi çalışmalar dilerim.--Uranyum97 (mesaj) 17:34, 27 Mayıs 2016 (UTC)

Selam Süperyetkin, şurayla ilgilenmeniz gerekiyor. --Kingbjelica (mesaj) 19:09, 27 Mayıs 2016 (UTC)

Şakacı Çetin Çiftçioğlu[kaynağı değiştir]

Kullanıcı engel süresi bittikten sonra tekrardan vandalizmlere devam ediyor. Lütfen gereğini yaparmısınız?--İnternionileti 19:36, 27 Mayıs 2016 (UTC)

Yalnız doğrusu siyasî değil onun, hem TDK hem Dil Derneğince. --cobija 22:22, 27 Mayıs 2016 (UTC)

Şuraya bir not düştüm. İyi vikiler. --Superyetkinileti 10:22, 28 Mayıs 2016 (UTC)

İşbirliği projesinde 2. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 2. oldunuz!!!

Merhaba Superyetkin,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Türkiye'deki bütün ilçelerin ve mahallelerin düzenlenmesi konulu projede 2. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
Mecnun (mesaj) 10:23, 29 Mayıs 2016 (UTC)

Selamlar Syetkin, Atlantis (film, 1991) maddesindeki AK resimleri kanımca uygunsuz. Film bir belgesel ve ekran yakalama görüntüsü filme dair bir anlam taşımıyor. Sayıca fazla olduğundan şablonlama yerine ileti yazayım dedim; değerlendirebilir misin? --Sayginerv-posta 16:49, 1 Haziran 2016 (UTC)

Hesabımın Hacklenmesi[kaynağı değiştir]

Dün maalesef ki hesabım hacklendi ve devriyelik yetkilerim alındı(İstek dışı). Kullanıcı hesabıma da "BU HESAP TERK EDİLMİŞTİR" diye yazı yazmış kalın fontla. Ayrıca senin hizmetli olduğunu bilip sana devriyelik yetkilerimin geri alınmasını istemiş ve sonuna imza da atmış. Devriyeliği nereden bildiği ayrı mesele. Deneyimli bir kullanıcı olabilir yani... Neyse bugün hesabımın şifresini(oldukça basit şifre) kırdım ve devriyelik yetkilerimi geri istiyorum. Verebilir misin? Olmadı devriyelik başvurusu da yapabilirim. Yardımcı olursan sevinirim.--Shinobi19mesaj için 19:58, 1 Haziran 2016 (UTC)

Devriyelik yetkiniz etkinleştirilmiştir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:52, 2 Haziran 2016 (UTC)

Merhaba, kayıtlara geçmesi açısından şu IP'nin vandalizmlerini buraya yazıyorum. --Evolutionoftheuniverse (mesaj) 02:09, 2 Haziran 2016 (UTC)

+ Bu. --Evolutionoftheuniverse (mesaj) 02:14, 2 Haziran 2016 (UTC)

Selam Yetkin, kd değil.--Kingbjelica (mesaj) 19:07, 2 Haziran 2016 (UTC)

Selam. Cem Özdemir maddesinin mevcut konjonktür ve Bundestag kararı ile vandalizme uğradığı anlaşılıyor. Bir süreliğine korumada kalmasında yarar var gibi görünüyor. Maurice Flesier message 20:17, 2 Haziran 2016 (UTC)

apaçık vandallık[kaynağı değiştir]

Seyit isimli kullanıcının sadece 3 Haziran 2016 tarihli geri alma işlemlerine bakıp artık gerektiği şekilde bir müdahale de bulunacak mısınız? - Burak 17:37, 3 Haziran 2016 (UTC)

devriye olmak istemiyorum[kaynağı değiştir]

Sabri76'ya eski hesabımdaki devriyeliği almasını istedim ve aldı teşekkür ederim. Yalnız devriyeliği yeni hesabıma verdi. Yalnız ben öyle bir şey istemedim ve artık devriye olmak da istemiyorum. Beyaz liste olmak bana yetiyor, acaba bu hesabımdaki devriyeliği tekrardan beyaz listeye döndürebilirmisiniz? --Toppolila (mesaj) 14:35, 4 Haziran 2016 (UTC)

YBot'un arşivleme özelliği hakkında öneri[kaynağı değiştir]

Merhaba, dikkatimi çekti YBot archive.org'dan robots.txt nedeniyle arşiv alamadığında arşiv engelli=evet attributeunu şablona ekliyor. Bu tip sorunlarda webcitation.org kullanabilir. Şurada kod buldum ama Python için. İyi günler. --Evolutionoftheuniverse (mesaj) 18:02, 4 Haziran 2016 (UTC)

Ulam adlandırması[kaynağı değiştir]

Merhaba. Açtığınız iki kategoride şu dikkatimi çekti: Kategori:Seattle, Washington doğumlu sporcular - Kategori:Vaşington (eyalet) doğumlu futbolcular. Standart bir kullanım benimsemek gerekirse hangisini baz almalıyız? --Kudyaz 14:03, 5 Haziran 2016 (UTC)

Aslında sorun ana madde adından kaynaklanıyor. Zaman içinde birçok kez değişikliğe uğramış ve bir sonuca ulaşılamamış. Konuyu yeniden gündeme getirmek gerek. --Superyetkinileti 14:09, 5 Haziran 2016 (UTC)

Merhaba süperyetkin, beyaz listeye dahil olmak istiyorum, gerekli kriterlerin olduğunu düşünüyorum kendimde ayrıca son düzenlemelere de bakarsanız daha fazla bilgi vermeye başladım Vikipedi'ye. Kolay gelsin. Bu imzasız yazı SelfBlood96 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 6 Haziran 2016

Numune-i Terakki Mektebi maddesinin İstanbul Lisesi maddesiyle birleştirilmesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, bir konuda fikrini alacaktım. Numune-i Terakki Mektebi maddede yazdığı gibi farklı bir okul değil İstanbul Lisesi'nin uzak geçmişteki adı. Dolayısıyla maddenin İstanbul Lisesi maddesinin şu anda boş olan tarihçe bölümüne taşınması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca İstanbul Lisesi Sinema Kulübü maddesininde İstanbul Lisesi maddesi içerisine başlık olarak taşınması gerekmekte. Madde içeriği güncel olmamakla birlikte kayda değerliği de yok. Maddeden çok tanıdım broşürü gibi zaten. İstanbul Lisesi Uluslararası Spor Şöleni'de oldukça düşündürücü, Sen ne düşünüyosun? İyi günler dilerim - Antmqr mesaj at 15:24, 6 Haziran 2016 (UTC)

Birleştirme işlemi bence uygun. Yine de, bir SAS tartışması başlatabilir ve topluluğun konuya ilişkin görüşüne başvurabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:54, 6 Haziran 2016 (UTC)

Ruhi su dostlar korusu[kaynağı değiştir]

Ruhi su dostlar korusu maddesindeki içeriği görmem mümkün mü acaba. açmayı düşünüyorum, eğer dişe dokunur bir içerik varsa kullanmak isterim. --kibele 16:01, 7 Haziran 2016 (UTC)

İçeriği şuraya kopyaladım. İyi vikiler. --Superyetkinileti 16:08, 7 Haziran 2016 (UTC)

Selam Superyetkin. Şu denetçi isteğinin gereğini yapar mısınız? İyi günler.--B.S.R.F. 💬 18:16, 7 Haziran 2016 (UTC)

Denetçi isteği[kaynağı değiştir]

Şu istekte engel unutulmuş.Engeller misin?--Yaratmayıcı evet? 15:14, 8 Haziran 2016 (UTC)

Kullanıcı:Jöntürk777 vandalizm yapıyor gerekli önlem alınmalı. İyi çalışmalar Bu imzasız yazı Pragdon (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 8 Haziran 2016

yasal tehdit[kaynağı değiştir]

ilgilenebilir misin.. --kibele 17:51, 8 Haziran 2016 (UTC)

Selam Yetkin, dikkatimi ceken bir konuda yardiminiza ihtiyacim var. Ilgili bir kisi Diriliş: Ertuğrul maddesindeki "konu" basliginda yazan seyleri kopyala yapistir yaparak Diriliş: Ertuğrul (1.sezon) ve Diriliş: Ertuğrul (2.sezon) adinda iki sayfa acarak emek hirsizligi yapmistir. Ayrica actigi iki maddeki diger icerikler (bölümler başlığı) haber sitelerinden alinmadir. Bazi kisimlarda da telif hakki gozukuyor. Actigi iki maddede telif gozukmeyen kisimlar her sali gunu haber sitelerinde yayinlanan iceriklerdir.(biraz arastirma ile her icerigin kopyalandigi haberler bulunabilir) Velhasil: Var olan içeriklerden yeni sayfalar acan, telif hakki ihlali yaparak emek hirsizligi yapan kisinin actigi iki maddenin silinerek kisinin uyarilmasini talep ediyorum. Eger dilerseniz actigi sayfalardaki "konu" disindaki diger iceriklerin (bölümler kısmının) hangi haber sitelerinden alindigini gosterebilirim. Gorusmek uzere. Iyi calismalar diliyorum. --Kingbjelica (mesaj) 01:49, 9 Haziran 2016 (UTC)

Örneğin: Diriliş: Ertuğrul (1.sezon) maddesindeki bölümler başlığna bakın. 1. bölüm içeriği buradan alınmadır. Dediğim gibi her salı günü haber sitelerin paylaştıkları şeyleri de kopyalamış.. Her bölümden küçük kesitler alarak google'da aratın, göreceksinizki hepsi haber sitelerinden alınmış.. Diriliş: Ertuğrul (2.sezon) maddesinde de bu durum geçerlidir. Ortada böyle bir durum varken SAS'a gerek duymadım, umarım gereğini yapar ve ilgili kullanıcının "beyaz liste" haklarında bir değişime giderseniz. Boş vakitte diğer katkılarına da bakacağım çünkü arkadaşın devriye kontrolünden geçmesi gerekiyor.--Kingbjelica (mesaj) 02:07, 9 Haziran 2016 (UTC)
Mesela buradan ve alttaki diğer bölümlerden direk kopyalanıp sayfaya eklenmiş, üstüne bir de dış bağlantı olarak gösterilmiş. Teşekkürler--Kingbjelica (mesaj) 02:25, 9 Haziran 2016 (UTC)

Taşıma Hatası[kaynağı değiştir]

Merhaba, Deneysel film başlığını Deneysel Sinemaya taşıma işlemim geri alınmış. Sanırım bir yönergeyi veya politikayı atladım. Ancak atladığım, gözümden kaçan şeyin ne olduğunu merak ettim, aydınlatırsanız sevinirim :) iyi vikiler. Pragdonmesaj 16:41, 9 Haziran 2016 (UTC)

Vikipedi'de sayfa taşıma işlemleri uygun gerekçelerle yapılmaktadır. Bunun için ilgili tartışma sayfası kullanılabilir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:45, 9 Haziran 2016 (UTC)

Merhaba, iki tane sayfada telif hakkı ihlali yaptığım için sayfalar silindi ve beyaz liste haklarım da alındı. Peki ileride beyaz liste haklarımı geri alabilmem mümkün mü? Yani tekrar alma ihtimalim var mı yoksa telif hakkı ihlali yaptığım için hiç yükselemez miyim? --HastaLaVi2 (mesaj) 14:16, 10 Haziran 2016 (UTC)

Katkılarınız Vikipedi'nin temel kurallarına uygunluk konusunda yeterli olduğunda yeniden beyaz liste üyesi olabileceksiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:37, 10 Haziran 2016 (UTC)

Şahsa hakaret[kaynağı değiştir]

Selamlar. Şurada ve aynı kullanıcının daha önceki yorumunda şahsıma haksız bir itham ve açık bir saldırı, aşağılama var. Bu konuyla ilgilenebilir misin rica etsem?--RapsarEfendim? 19:27, 10 Haziran 2016 (UTC)

@Rapsar bir kişisel saldırı olduğunu düşünmüyorum o ifadenin, sizin hareketiniz üzerine yorum yapılmış/soru sorulmuş , sizin üzerininize bir yorum yapılmamış. VP:İÜYYKÜD politikasında da aynı şey görülüyor --Toppolila (mesaj) 17:40, 19 Haziran 2016 (UTC)
"Fatura mı kesiyorsunuz, serbest meslek makbuzu mu onu merak ettim, zira vergi kutsaldır" kısmı Kullanıcı:Toppolila. Aşağılama mevcut olduğunu belirttim, ilgili politikayı ihlal ettiğinden kaldırıldı. Böyle şeylerle vakit harcamamamız, konuya odaklanmamız gerekiyor.--RapsarEfendim? 17:42, 19 Haziran 2016 (UTC)

şurası ilgi bekliyor galiba.--Kingbjelica (mesaj) 12:33, 11 Haziran 2016 (UTC)

Israrlı robot çeviri[kaynağı değiştir]

Merhaba, Tutkuphysics adlı kullanıcı daha önceden de iki kez uyarılmış ancak buna rağmen robot çeviri eklemeye devam ediyor. Daha önce oluşturduğu HS#M8'den silinen maddeyi tekrar oluşturmuş. --evolutionoftheuniverse mesaj 18:22, 13 Haziran 2016 (UTC)

Başka silinen maddeleri de yeniden açmaya devam ettiği için {{Uyarıdikkat}}'i kullanıcıya yolladım. --evolutionoftheuniverse mesaj 18:26, 13 Haziran 2016 (UTC)

Dosya:Emrah Kaya 2014.jpg hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba!

Dün (13 Haziran 2016) başlıkta adı geçen dosyaya burada rast geldim, internette aynı dosyanın varlığı ve muhtemel telifli olması üzerine şüpheli içerik ikazını ekledim. Dün dosyayı sildiğinizi ve daha önceden başka bir hizmetli arkadaşın da dosyayı sildiğini fark ettim. Ertesi gün, yani bugün, aynı dosyanın aynı kullanıcı tarafından yeniden yüklendiğini görmekteyim. Dosyaya dün yaptığım gibi şüpheli içerik ikazını ekledim. Ne yapmamızı önerirsiniz? Bdscvr (mesaj) 15:09, 14 Haziran 2016 (UTC)

selam, cesur ol/geri al/tartış gereği maddenin koruma altına alındığı şu sürüme döndürülerek VP:YİB kapsamında tartışılmasını sağlayabilir misin? iki kullanıcı paslaşarak geri dönüşlerle maddede istemedikleri içeriğin çıkartılmasını sağlıyorlar. tartışma sayfasında kişisel yorumlar yapıyor, tartışmaya başka kullanıcıların gelmesini beklemiyor ve değişiklik özetlerinde de suçlamalarını sürdürüyorlar. --kibele 14:34, 15 Haziran 2016 (UTC)

Yanlış anlaşılmalar sonucu tartışma olmuş, tartışma sayfasında da görüleceği üzere sorunlar şimdilik giderildi. İyi çalışmalar. --Kingbjelica (mesaj) 15:15, 15 Haziran 2016 (UTC)--Kingbjelica (mesaj) 15:15, 15 Haziran 2016 (UTC)
her iki kullanıcının her durumda kişisel yorumlar yapmaları, değişiklik özetlerinde ve tartışma sayfalarında 'sansür', 'poltik görüş' vb. yorumlar yapmaları bu konudan ve değişikliklerden bağımsız olarak sıkıntılı. uyarılmamaları doğru yaptıkları yönünde bir yanılgıya ve aynı tür yorumların sürmesine neden olmakta. bu yüzden bildirimim geçerlidir bu yönüyle. --kibele 15:21, 15 Haziran 2016 (UTC)

Merhabalar Superyetkinn ben wikiquote falan gibi yeni bir kardeş proje başlatalım diyorum. Ne dersiniz?  • Mehk63 Mesaj 23:13, 15 Haziran 2016 (UTC)

Yeni proje önerileri Wikimedia Vakfı tarafından karara bağlanmakta. Konuyu köy çeşmesine taşıyıp Vikipedistlerin görüşüne başvurabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:05, 16 Haziran 2016 (UTC)

Ayşegül Korkmaz Yağız[kaynağı değiştir]

Dün bu maddeye benim ricam üzerine yaptığınız müdahale için teşekkür etmeye çalışırken dalgınlıkla değişikliğinizi geri almışım; kusura bakmayın. Bu "önceden SAS görmüş maddelerin yeniden tartışmaya açılması" konusunda teknik bir sorun var. Twinkle ile SAS açarken argümanlarınızı da oraya yazıyorsunuz. Bunlar kaybolmamalı. Hani Vikipediye (hatta internete) kaydolunan hiçbir şey yok olmazdı? Maddenin sakınımı dedikleri şey bu mu? (Yok, o başka galiba... :) Bu VP'de "SAS sorumlusu" filan yok mu, bu tür teknik eksiği gediği kapatacak, onaracak, bakım ve yağlama yapacak... İyi günler. --E4024 (mesaj) 06:08, 17 Haziran 2016 (UTC)

Başlık birleştirme[kaynağı değiştir]

Merhaba, WWE Women's Championship (2016-günümüz) ve WWE Women's Championship maddeleri "WWE Women's Championship" adı altında birleşmesi mümkün müdür? Güncel olan kemer günümüzdeki olduğu için bunun daha uygun olacağını düşünüyorum. İyi çalışmalar. akil13ileti 12:28, 17 Haziran 2016 (UTC)

Bağlantı Bakımı[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, Şablon:Trafik Akışının Sol Olduğu Ülkeler şablonunda bağlantı bakımı diye bir şey var ve maddelere yansımıyor. Ben yapmasını bilmiyorum. Sen uğraşabilir misin rica edersem? (Bu saatte rahatsız ettiğim için özür dilerim).--Shinobi19mesaj için 22:10, 18 Haziran 2016 (UTC)

Bu araç, dolaşım şablonlarından maddelere yönlenen bağlantıların işlevselliğini artırmaya yarıyor. İlgili sayfalarda şu tür değişiklikler yapmak gerekmekte. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 10:24, 19 Haziran 2016 (UTC)

Kişisel kin[kaynağı değiştir]

Selamlar. Şu kullanıcı fırsat bulduğunda şahsıma karşı nedenini bilemediğim bir şekilde oluşturduğu kişisel kinini yazıp durmakta. Böyle davranışların Vikipedi'ye herhangi bir katkısı yok. Kullanıcıya bu konu hakkında mesaj atsam da geri aldı, ikinci kez eklememde de geri aldı hatta. Benim iletişime geçme gibi bir şansım yok yani. Hayır işin kötü tarafı burada da "Bu agresif üslubu çok iyi tanıyorum.(denetim mekanizmasi işelmiyor maalesef)." ve "Sayfayı SAS'a getiren iki kişiye(görünen) önerimdir:" sözleriyle Kullanıcı:Evolutionoftheuniverse'in benim bir kuklam olduğunu ima etti (ilk aday gösteren de bendim). O kullanıcının yolladığı mesaj da yine agresif bir tavırla geri alındı. Bu hareketlerin sebebini anlayamıyorum. Böyle hareketlerin ne birisine ne de buraya faydası var. Sen de iletişime geçmeyi dener misin?--RapsarEfendim? 11:42, 19 Haziran 2016 (UTC)

Bana karşı nasıl davranılıyorsa öyle davranıyorum, düzenleme yaptığım her sayfadan sonra orada bitiyor.. Açtığım sayfada İstanbul doğumlular kategorisini fatih doğumlular şeklinde yapıyor, bunun tek amacı beni rahatsız etmek.(yaptığının doğru olması önemli değil) Buna benzer şeyleri düzenleme yaptığım çoğu sayfada yapıyor. Bunları bana ve hizmetlilik başvurusunda olumsuz görüş bildirenlere karşı yaptığı için böyle bir tutumla karşılaşıyor. Benim kişisel kin tutacak halim yok, zaten kendisi hakkında güven oylaması defalarca yapılmış. İnsanları takip etme tutumunu değiştirirsen sadece benim değil herkesin görüşleri daha farklı olur. Şimdilik bu kadar.--Kingbjelica (mesaj) 12:53, 19 Haziran 2016 (UTC)

Selam. Direkt sana yazayım, izleme listemde "show" yazan bir buton var ve Translatewiki'de bulamadım bunu. Düzeltebilir misin?--RapsarEfendim? 22:08, 19 Haziran 2016 (UTC)

Şu IP ve ozetleri ile ilgilenebilirmisiniz?--Toppolila (mesaj) 22:29, 19 Haziran 2016 (UTC)

Jack Reacher sayfasını film sayfasına taşıdım, kitabında bulunmakta yönlendirmeyi silebilir misiniz, teşekkürler AliKd 11:33, 20 Haziran 2016 (UTC)

Kişi odaklı yorum[kaynağı değiştir]

Selam. İlgili yorum şu. Sen de aynısını düşünüyorsan, ne gerekliyse onu yapabilir misin? Bu ortamda sağlıklı bir tartışma yapılamaz.--RapsarEfendim? 21:31, 20 Haziran 2016 (UTC)

Tüh yav demek ki kişi odaklı yorum yaşakmış neyse artık yiyelim şöyle 1 haftalık engeli. Keşke kişi odaklı yorum yerine tüccarlık yapsaydım hem para kazanırdım hemde engelden yırtardım. --Eski K.A Niveles/Okyanus Hıdır (mesaj) 21:50, 20 Haziran 2016 (UTC)
Artı, şu madde popülerleşti, sürekli bir anonim vandalizmi var. Geçici bir yarı koruma iyi olabilir.--RapsarEfendim? 21:38, 20 Haziran 2016 (UTC)
Benzer şekilde şurada ve ilgili kullanıcının köy çeşmesine bıraktığı yazıda sırasıyla trollük ve VP:VPND ihlalleri mevcut. Bu tip yıldırma ve trollük hareketleri artış göstermeden engellenmeli. Kendisine attığım mesaj da aynı üslupla geri alındı ki zaten belliydi geri alınacağı.--RapsarEfendim? 07:57, 21 Haziran 2016 (UTC)

Konuşma sayfamda not var geri alınacağı konusunda. Kendi sayfanızda saklayabilirsiniz konuşmalarınızı. --E4024 (mesaj) 08:02, 21 Haziran 2016 (UTC)

merhaba superyetkin şu arkadaş'ı kişisel saldırıdan uyarmışsın daha önce ama hala devam ediyor. bana monşer demiş, kürt olduğu için davranıyormuşum filan. gereğinin yapılmasını rica ediyorum. iyi akşamlar dilerim. --Dekolteli Kefen 17:34, 21 Haziran 2016 (UTC)

Silinmeye aday gösterilmeden Demet Özdemir maddesi silinmiş. Rica etsem silinen bu maddeyi geri getirebilir misiniz? Silme kaydında göreceğiniz üzere Sakhalinho'dan sonra iki kez silinmiş. Madde en az 3 aydır Vikipedi'de vardı ve Milliyet gazetesi gibi bir bağımsız kaynağa sahipti. Silme arşivlerinde Demet Özdemir adaylığı yok. (Mayıs ve Haziran ayında.. Sayfa Haziran'da silinmiş).--Kingbjelica (mesaj) 21:54, 22 Haziran 2016 (UTC)

Son sürümden kastım, Sakhalinio'dan bir sonraki silme.(12 Haziran 2016 tarihli olan. Selamlar. --Kingbjelica (mesaj) 22:34, 22 Haziran 2016 (UTC)

Ramazan sayfasının yönlendirmesini silebilir misiniz, buraya göre uyarlayacağım. Maddesi açılmamış.--AliKd 00:34, 25 Haziran 2016 (UTC)

Öncelikle merhaba, bazı iş birliği projeleri sonuçlanmış ancak İş birliği maratonuna eklenmemiş bunları güncellemeyi düşünüyorum ama geçmişe baktığımda sadece sorumlular sayfayı düzenlemiş benim güncelleme yapmam bir sorun olur mu şimdiden sorayım da başıma bir şey gelmesin :D --Krystal. ? 15:52, 25 Haziran 2016 (UTC)

Vikipedi sayfaları topluluğun her üyesinin özgür biçimde düzenleme yapmasına izin vermekte. Katkı yapmaya yönelik çabanız için teşekkürler. --Superyetkinileti 21:36, 25 Haziran 2016 (UTC)

telif hakkı[kaynağı değiştir]

merhaba;

Oluşturmuş olduğum [Gözen] sayfasını telif hakkı sebebi ile kaldırmışsınız bu konu hakkında yardımınızı bekliyorum. Bu imzasız yazı Fdgroup (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 26 Haziran 2016

şahsa hakaret[kaynağı değiştir]

Merhaba, Bora adlı kullanıcı benim sayfama şu mesajı attı ve bana karşı alay eden ve küçümseyen bir üslupla konuştu. Yaşım senden 2 kat büyük, 10 yıldır üyeyim sen 2 yıldır üyesin vb.şeyler söyleyip politikalara sizden daha fazla hakim durumdayım emin olun ifadesi ile ben senden daha iyiyim vb.manalara geliyor. Acaba o ifadeyle ilgilenebilirmisiniz? --Toppolila 17:18, 27 Haziran 2016 (UTC)

Şablon isteği[kaynağı değiştir]

Merhaba Yetkin, şurada adın geçti ama görmedin sanırım. Bir fikrin var mı acaba?--Teacher0691 (mesaj) 22:23, 27 Haziran 2016 (UTC)

Genel hakaret içeren değişiklik özeti[kaynağı değiştir]

Merhaba, şu değişiklik özetinde basit derecede genel hakaret mevcuttur. --evolutionoftheuniverse mesaj 03:12, 28 Haziran 2016 (UTC)

Geçmiş birleştirme[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin. Haziran 2016 İstanbul saldırısı sayfasının geçmişini Atatürk Havalimanı saldırısı sayfasının geçmişiyle birleştirmişsiniz. Ancak ortaya çıkan sayfanın geçmişine baktığımızda sayfanın 8 Haziran'da başlatıldığı görülüyor. Havalimanındaki olayın 28 Haziran'da yaşandığını göz önüne alırsak bu işte bir gariplik var gibi. Acaba o maddenin geçmişi 7 Haziran'da yaşanan 2016 Vezneciler saldırısı ile ilgili olan madde ile mi birleştirilmeliydi?--B.S.R.F. 💬 19:46, 29 Haziran 2016 (UTC)

Aslında geçmişler karışmamış Aynı başlıkla daha önce oluşturulan madde "2016 Vezneciler saldırısı" adına taşındığından böyle bir algı oluşmuş sanırım. İyi vikiler. --Superyetkinileti 16:21, 30 Haziran 2016 (UTC)
Çok önemli bir konu değil ama sanırım kendimi iyi ifade edemedim. Geçmiş birleştirme sonrası Atatürk Havalimanı saldırısı sayfasının geçmişindeki ilk katkıya baktığımızda 8 Haziran yazıyor.[11] Halbuki olay o tarihten 20 gün sonra meydana geldi ve madde de 20 gün sonra açıldı. Mevcut durumda olaydan 20 gün önce maddesi açılmış gibi olmuş.--B.S.R.F. 💬 18:59, 30 Haziran 2016 (UTC)
Havalimanı saldırısıda Haziran ayı içerisinde olduğu için en iyi yönlendirme 2016 İstanbul saldırısı aa sayfası olmalı diye düşünüyorum. Maurice Flesier message 19:50, 29 Haziran 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özel Yıldız
Tüm gereksiz sayfaların büyük bir kısmını sildiğiniz için Yusuf 506-mesaj-katkılar-e-posta 14:27, 30 Haziran 2016 (UTC)

Sn Yetkin, şuranın altında geçen ifadelerle ilgilenmenizi rica ediyorum.--Kingbjelica (mesaj) 18:49, 30 Haziran 2016 (UTC)