Not Forgotten

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Not Forgotten
YazarNancy Holder
ÜlkeAmerika Birleşik Devletleri
Dilİngilizce
TürKorku
Yayım1 Nisan 2000
YayımcıPocket Books
Medya türüÇıktı
Sayfa256
ISBN0-671-04145-2
OCLC44052077
Angel serisi
Not Forgotten Close to the Ground

Not Forgotten, Angel isimli televizyon dizisini konu alan romanlardan bir tanesidir.

Özet[değiştir | kaynağı değiştir]

Los Angeles, bir suç dalgasına maruz kalır. Kurbanlar arasında hiçbir bağlantı yoktur ve nasıl öldükleri de bilinmemektedir - içten dışa yandıkları düşünülmektedir. Bu olayların arkasında doğaüstü güçler olduğu düşünülür.

Angel ölümleri araştırırken Cordelia bir grup hırsız çocukları yaklamaya çalışır. İkisi de sonuçta aynı hedefe ulaşırlar - zengin bir baş belası çocukların göçebe ebeveynlerini esir tutmaktadır.

Angel, Doyle ve Cordelia L.A.'de birçok zorluk olduğunu, ama bu göçebeler için daha çok zorluklar olduğunu fark ederler. Angel ise bu insanlara çok geç olmadan yardım etmeyi hedeflemektedir.

Evrendeki yeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Hikâye, Angel dizisinin ilk sezonundaki "Hero" bölümünden önce geçmektedir.

Angel kitapları, aynı bunun gibi, hayranlar tarafından genellikle Buffy evrenine dahil edilmemektedir, ama bazı hayranlar da bu olayların başka bir gerçekleikte yaşandığını düşünerek kabul etmektedirler. Çünkü bazen gerçekleşmesi imkânsız olan zaman aralıklarında geçen hikâyeler bulunur. Yine de bütün Angel ve Buffy romanları hem Fox hem de Joss Whedon tarafından resmi bir şekilde onaylanmıştır.

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]