WWE Raw Tag Team Championship sahipleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla
Şu anki Raw Takım Şampiyonları

WWE Raw Tag Team Championship, WWE'nin profesyonel güreş şampiyonluk kemeridir. İlk kez 2002 yılında tanıtılan WWE Tag Team Championship, WWE'nin üçüncü Dünya Takım ve yedinci takım kemeridir. WWE, Extreme Championship Wrestling (ECW) ve World Championship Wrestling'i (WCW) satın aldıktan sonra WCW Tag Team Championship kemeri feshedilmiştir. Şirket Raw ve SmackDown'a ayrıldıktan sonra WWE'nin ilk World Tag Team Championship kemeri Raw'a özel olarak atanmıştır. Kısa bir süre sonra, SmackDown için de bir WWE Tag Team Championship kemeri yapılmıştır.[1][2]

2007 yılında ECW brandının başlamasından sonra WWE, kemerin Raw ve SmackDown arasında paylaştırılacağını, böylece bu kemer için brandlar arası maç olabileceği açıklamıştır.[3] 2009 yılında World Tag Team Championship ile birleştirilen kemeri WrestleMania 25'te Carlito ve Primo almıştır. Kemer, Ağustos 2010'a kadar "Unified WWE Tag Team Championship" olarak kabul edilmiştir. Sonra, WWE Tag Team Championship adını alan kemer, World Tag Team Championship'in devamı olarak kabul edilmiştir.

İlk şampiyonlar Ekim 2002'de yapılan turnuvanın finalinde Chris Benoit ve Kurt Angle olmuştur. Şu anki şampiyon, kemerleri takım olarak ilk kez alan Robert Roode ve Dolph Ziggler'dır. Kişisel olarak ikisinin de ikinci saltanatıdır. 15 Eylül 2019 tarihinde yapılan Clash of Champions etkinliğinde Braun Strowman ve Seth Rollins'i yenerek kemerin sahibi olmuştur.

Kemeri tarih boyunca 60 farklı takım ve kişisel olarak 87 farklı güreşçi kazanmıştır. Kemeri en çok kazananlar 4 kezle Cesaro ve Sheamus olmuştur. Ayrıca Cesaro ve Seth Rollins, kemeri kişisel olarak beş kez alıp rekor kırmıştır. The New Day, kemeri 483 gün koruyarak en uzun süre kemer sahibi olurken kişisel olarak en uzun süre kemeri elinde tutan Kofi Kingston (817 gün) olmuştur. John Cena ve The Miz, bu kemere 15 dakika sahip olduktan sonra hemen The Corre ile rövanş maçına çıkıp kemeri kaybetmiştir. Kemeri alırken 10 yaşında olan Nicholas en genç, 51 yaşında olan Billy Gunn en yaşlı şampiyon olmuştur.

Kemer geçmişi[değiştir | kaynağı değiştir]

Adları[değiştir | kaynağı değiştir]

Adı Tarihleri
WWE Tag Team Championship 20 Ekim 2002 - 4 Nisan 2009
Unified WWE Tag Team Championship 5 Nisan 2009 - 16 Ağustos 2010
WWE Tag Team Championship 17 Ağustos 2010 - 4 Eylül 2016
WWE Raw Tag Team Championship 5 Eylül 2016 - günümüz

Kemeri kazananların geçmişi[değiştir | kaynağı değiştir]

22 Eylül 2019 tarihine kadar.

# Kemer saltanat sırasını göstermektedir.
Kazanma sayısı Kemeri kaç kez kazandığını göstermektedir.
Sahip olduğu süre Kemere sahip olduğu gün sayısını göstermektedir.
Sahip olduğu
resmî süre
Kemere sahip olduğu federasyon tarafından kabul edilen gün sayısını göstermektedir.
<1 Saltanatın bir günden kısa olduğunu gösterir.
+ Şu anda devam eden saltanatın gün sayısıdır.
# Şampiyon Kemer değişimi Saltanat istatistikleri Notlar Kaynak
Tarih Program Yer Kazanma sayısı Sahip olduğu süre Sahip olduğu
resmî süre
1 Kurt Angle ve Chris Benoit 02002-10-20 20 Ekim 2002 No Mercy North Little Rock, AR 1 &0000000000000016.00000016 &0000000000000018.00000018 Kemer, WWE Tag Team Championship adıyla tasarlandıktan sonra World Tag Team Championship kemeri Raw brand'ine geçti ve bu kemer SmackDown brand'ine özel oldu. Angle ve Benoit, turnuva finalinde Edge ve Rey Mysterio'yu yenerek ilk şampiyon oldular.
WWE, saltanatın bitişini 7 Kasım 2002 olarak kabul etti. Bu bölüm banttan yayınlandı.
[4]
2 Edge ve Rey Mysterio 02002-11-05 5 Kasım 2002 SmackDown! Manchester, NH 1 &0000000000000012.00000012 &0000000000000010.00000010 Bu maç, two out of three falls maçıydı.
WWE, saltanatın başlangıcını 7 Kasım 2002 olarak kabul etti. Bu bölüm banttan yayınlandı.
[5]
3 Los Guerreros
(Eddie Guerrero ve Chavo Guerrero)
02002-11-17 17 Kasım 2002 Survivor Series New York, NY 1 &0000000000000079.00000079 &0000000000000081.00000081 Bu maç, Kurt Angle ve Chris Benoit'in de olduğu üçlü tehdit maçıydı.
WWE, saltanatın bitişini 6 Şubat 2013 olarak kabul etti. Bu bölüm banttan yayınlandı.
[6]
4 Team Angle
(Shelton Benjamin ve Charlie Haas)
02003-2-04 4 Şubat 2003[7] SmackDown! Philadelphia, PA 1 &0000000000000103.000000103 &0000000000000101.000000101 WWE, saltanatın başlangıcını 6 Şubat 2013 olarak kabul etti. Bu bölüm banttan yayınlandı. [8]
5 Eddie Guerrero (2) ve Tajiri 02003-5-18 18 Mayıs 2003 Judgment Day Charlotte, NC 1 &0000000000000044.00000044 &0000000000000046.00000046 Bu maç, merdiven maçıydı.
Sakatlanan Chavo Guerrero'nun yerine Tajiri maçta yer aldı. WWE, saltanatın bitişini 3 Temmuz 2003 olarak kabul etti. Bu bölüm banttan yayınlandı.
[9]
6 The World's Greatest Tag Team
(Shelton Benjamin ve Charlie Haas)
02003-7-01 1 Temmuz 2003[7] SmackDown! Rochester, NY 2 &0000000000000077.00000077 &0000000000000077.00000077 Benjamin ve Haas, kemerleri Eddie Guerrero ve Tajiri'ye kaybettikten sonra Team Angle'dan "kovuldu". Daha sonra adlarını The World's Greatest Tag Team olarak değiştirdiler.
WWE, saltanatın başlangıcını 3 Temmuz 2003 ve bitişini 18 Eylül 2003 olarak kabul etti. İki bölüm de banttan yayınlandı.
[10]
7 Los Guerreros
(Eddie Guerrero (3) ve Chavo Guerrero)
02003-9-16 16 Eylül 2003[7] SmackDown! Raleigh, NC 2 &0000000000000035.00000035 &0000000000000035.00000035 WWE, saltanatın başlangıcını 18 Eylül 2003 ve bitişini 23 Ekim 2003 olarak kabul etti. İki bölüm de banttan yayınlandı. [11]
8 The Basham Brothers
(Doug Basham ve Danny Basham)
02003-10-21 21 Ekim 2003[7] SmackDown! Albany, NY 1 &0000000000000105.000000105 &0000000000000105.000000105 WWE, saltanatın başlangıcını 23 Ekim 2003 ve bitişini 5 Şubat 2004 olarak kabul etti. İki bölüm de banttan yayınlandı. [12]
9 Rikishi ve Scotty 2 Hotty 02004-2-03 3 Şubat 2004[13] SmackDown! Cleveland, OH 1 &0000000000000077.00000077 &0000000000000077.00000077 WWE, saltanatın başlangıcını 5 Şubat 2004 ve bitişini 22 Nisan 2004 olarak kabul etti. İki bölüm de banttan yayınlandı. [14]
10 Charlie Haas (3) ve Rico 02004-4-20 20 Nisan 2004[13] SmackDown! Kelowna, BC, Canada 1 &0000000000000056.00000056 &0000000000000056.00000056 WWE, saltanatın başlangıcını 22 Nisan 2004 ve bitişini 17 Haziran 2004 olarak kabul etti. İki bölüm de banttan yayınlandı. [15]
11 The Dudley Boyz
(Bubba Ray Dudley ve D-Von Dudley)
02004-6-15 15 Haziran 2004[13] SmackDown! Rosemont, IL 1 &0000000000000021.00000021 &0000000000000021.00000021 WWE, saltanatın başlangıcını 17 Haziran 2004 ve bitişini 8 Temmuz 2004 olarak kabul etti. İki bölüm de banttan yayınlandı. [16]
12 Billy Kidman and Paul London 02004-7-06 6 Temmuz 2004[13] SmackDown! Winnipeg, MB, Kanada 1 &0000000000000063.00000063 &0000000000000063.00000063 WWE, saltanatın başlangıcını 8 Temmuz 2004 ve bitişini 9 Eylül 2004 olarak kabul etti. İki bölüm de banttan yayınlandı. [17]
13 Kenzo Suzuki ve René Duprée 02004-9-07 7 Eylül 2004[13] SmackDown! Tulsa, OK 1 &0000000000000091.00000091 &0000000000000091.00000091 WWE, saltanatın başlangıcını 9 Eylül 2004 ve bitişini 9 Aralık 2004 olarak kabul etti. İki bölüm de banttan yayınlandı. [18]
14 Rey Mysterio (2) ve Rob Van Dam 02004-12-07 7 Aralık 2004[13] SmackDown! Greenville, SC 1 &0000000000000035.00000035 &0000000000000035.00000035 WWE, saltanatın başlangıcını 9 Aralık 2004 ve bitişini 13 Ocak 2005 olarak kabul etti. İki bölüm de banttan yayınlandı. [19]
15 The Basham Brothers
(Doug Basham ve Danny Basham)
02005-1-11 11 Ocak 2005[20] SmackDown! Tampa, FL 2 &0000000000000040.00000040 &0000000000000038.00000038 Bu maç; Mark Jindrak ve Luther Reigns, Booker T ve Eddie Guerrero'nun da yer aldığı ölümcül dört yönlü elemeli maçtı.
WWE, saltanatın başlangıcını 13 Ocak 2005 olarak kabul etti. Bu bölüm banttan yayınlandı.
[21]
16 Eddie Guerrero (4) ve Rey Mysterio (3) 02005-2-20 20 Şubat 2005 No Way Out Pittsburgh, PA 1 &0000000000000057.00000057 &0000000000000060.00000060 WWE, saltanatın bitişini 21 Nisan 2005 olarak kabul etti. Bu bölüm banttan yayınlandı. [22]
17 MNM
(Joey Mercury ve Johnny Nitro)
02005-4-18 18 Nisan 2005[20] SmackDown! New York, NY 1 &0000000000000097.00000097 &0000000000000095.00000095 WWE, saltanatın başlangıcını 21 Nisan 2005 ve bitişini 25 Temmuz 2005 olarak kabul etti. İki bölüm de banttan yayınlandı. [23]
18 The Legion of Doom
(Animal and Heidenreich)
02005-7-24 24 Temmuz 2005 The Great American Bash Buffalo, NY 1 &0000000000000093.00000093 &0000000000000095.00000095 WWE, saltanatın başlangıcını 25 Temmuz 2005 ve bitişini 28 Ekim 2005 olarak kabul etti. İki bölüm de banttan yayınlandı. [24]
19 MNM
(Joey Mercury ve Johnny Nitro)
02005-10-25 25 Ekim 2005[20] SmackDown! Daly City, CA 2 &0000000000000049.00000049 &0000000000000049.00000049 Bu maç, The Mexicools ile Paul Burchill ve William Regal'ın da yer aldığı ölümcül dört yönlü maçtı.
WWE, saltanatın başlangıcını 28 Ekim 2005 ve bitişini 16 Aralık 2005 olarak kabul etti. İki bölüm de banttan yayınlandı.
[25]
20 Batista ve Rey Mysterio (4) 02005-12-13 13 Aralık 2005[20] SmackDown! Springfield, MA 1 &0000000000000014.00000014 &0000000000000014.00000014 WWE, saltanatın başlangıcını 16 Aralık 2005 ve bitişini 30 Aralık 2005 olarak kabul etti. İki bölüm de banttan yayınlandı. [26]
21 MNM
(Joey Mercury ve Johnny Nitro)
02005-12-27 27 Aralık 2005[20] SmackDown! Uncasville, CT 3 &0000000000000145.000000145 &0000000000000142.000000142 WWE, saltanatın başlangıcını 30 Aralık 2005 olarak kabul etti. Bu bölüm banttan yayınlandı. [27]
22 Paul London (2) ve Brian Kendrick 02006-5-21 21 Mayıs 2006 Judgment Day Phoenix, AZ 1 &0000000000000331.000000331 &0000000000000334.000000334 WWE, saltanatın bitişini 20 Nisan 2017 olarak kabul etti. Bu bölüm banttan yayınlandı. [28]
23 Deuce 'n Domino 02007-4-17 17 Nisan 2007[29] SmackDown! Milano, İtalya 1 &0000000000000133.000000133 &0000000000000133.000000133 WWE, saltanatın başlangıcını 20 Nisan 2007 ve bitişini 31 Ağustos 2007 olarak kabul etti. İki bölüm de banttan yayınlandı. [30]
24 Matt Hardy ve Montel Vontavious Porter 02007-8-28 28 Ağustos 2007[29] SmackDown! Albany, NY 1 &0000000000000077.00000077 &0000000000000077.00000077 WWE, saltanatın başlangıcını 31 Ağustos 2007 ve bitişini 16 Kasım 2007 olarak kabul etti. İki bölüm de banttan yayınlandı. [31]
25 John Morrison (4) ve The Miz 02007-11-13 13 Kasım 2007[29] SmackDown! Wichita, KS 1 &0000000000000250.000000250 &0000000000000247.000000247 Kemer, ECW ile paylaşıldı. John Morrison, önceden Johnny Nitro olarak biliniyordu.
WWE, saltanatın başlangıcını 16 Kasım 2007 olarak kabul etti. Bu bölüm banttan yayınlandı.
[32]
26 Curt Hawkins ve Zack Ryder 02008-7-20 20 Temmuz 2008 The Great American Bash Uniondale, NY 1 &0000000000000063.00000063 &0000000000000068.00000068 Bu maç, Jesse and Festus ile Finlay ve Hornswoggle'ın da yer aldığı ölümcül dört yönlü maçtı.
WWE, saltanatın bitişini 26 Eylül 2008 olarak kabul etti. Bu bölüm banttan yayınlandı.
[33]
27 The Colóns
(Carlito ve Primo)
02008-9-21 21 Eylül 2008 SmackDown Columbus, OH 1 &0000000000000280.000000280 &0000000000000275.000000275 5 Nisan 2009 tarihinde The Colóns'un WWE Tag Team Championship kemerleri World Tag Team Championship kemerleriyle birleştirildi.
WWE, saltanatın başlangıcını 26 Eylül 2008 olarak kabul etti. Bu bölüm banttan yayınlandı.
[34]
28 Edge (2) ve Chris Jericho 02009-6-28 28 Haziran 2009 The Bash Sacramento, CA 1 &0000000000000028.00000028 &0000000000000028.00000028 Bu maç, The Legacy'nin (Cody Rhodes ve Ted DiBiase) de yer aldığı üçlü tehdit maçıydı. [35]
29 Jeri-Show
(Chris Jericho (2) ve Big Show)
02009-7-26 26 Temmuz 2009 Night of Champions Philadelphia, PA 1 &0000000000000140.000000140 &0000000000000140.000000140 Kemeri klazandıktan kısa bir süre sonra Edge'in aşil tendonu koptu. Ameliyat gerektiğinden kemerlerden biri boşta kaldı. Jericho kendi kemerini tutarak yeni takım arkadaşı seçmesi gerekiyordu. Night of Champions'ta Big Show'u seçti. WWE, bunu Jericho'nun ikinci kemeri olarak kabul etti. [36][37]
30 D-Generation X
(Triple H ve Shawn Michaels)
02009-12-13 13 Aralık 2009 TLC: Tables, Ladders and Chairs San Antonio, TX 1 &0000000000000057.00000057 &0000000000000057.00000057 Bu maç, TLC maçıydı. [38]
31 ShoMiz
(Big Show (2) ve The Miz (2))
02010-2-08 8 Şubat 2010 Raw Lafayette, LA 1 &0000000000000077.00000077 &0000000000000077.00000077 Bu maç, The Straight Edge Society'nin (CM Punk ve Luke Gallows) de yer aldığı elemeli üçlü tehdit maçıydı. [39]
32 The Hart Dynasty
(David Hart Smith ve Tyson Kidd)
02010-4-26 26 Nisan 2010 Raw Richmond, VA 1 &0000000000000146.000000146 &0000000000000146.000000146 16 Ağustos 2010 tarihinde World Tag Team Championship kemeri emekliye alındı. "Unified" adı bu kemerden düştü ve kemer, WWE Tag Team Championship adıyla herhangi bir brand'e bağlı olmaksızın devam etti. [40]
33 Cody Rhodes ve Drew McIntyre 02010-9-19 19 Eylül 2010 Night of Champions Rosemont, IL 1 &0000000000000035.00000035 &0000000000000035.00000035 The Usos, Santino Marella ve Vladimir Kozlov, Evan Bourne ve Mark Henry'nin de yer aldığı Takım Turmoil maçını kazanarak kemerleri kazandılar. [41]
34 The Nexus
(John Cena ve David Otunga)
02010-10-24 24 Ekim 2010 Bragging Rights Minneapolis, MN 1 &0000000000000001.0000001 &0000000000000001.0000001 [42]
35 The Nexus
(Heath Slater ve Justin Gabriel)
02010-10-25 25 Ekim 2010 Raw Green Bay, WI 1 &0000000000000042.00000042 &0000000000000042.00000042 Wade Barrett, kemeri Nexus'ta tuttu ama David Otunga'yı kasıtlı olarak tuşlanma emri vererek John Cena'yı takımdan çıkardı. [43]
36 Santino Marella ve Vladimir Kozlov 02010-12-06 6 Aralık 2010 Raw Louisville, KY 1 &0000000000000076.00000076 &0000000000000076.00000076 Bu maç, Mark Henry ve Yoshi Tatsu ile The Usos'un da yer aldığı ölümcül dört yönlü elemeli takım maçıydı. [44]
37 The Corre
(Heath Slater ve Justin Gabriel)
02011-2-20 20 Şubat 2011 Elimination Chamber Oakland, CA 2 &0000000000000001.0000001 &0000000000000001.0000001 [45]
38 John Cena (2) ve The Miz (3) 02011-2-21 21 Şubat 2011 Raw Fresno, CA 1 <1 <1 [46]
39 The Corre
(Heath Slater ve Justin Gabriel)
02011-2-21 21 Şubat 2011 Raw Fresno, CA 3 &0000000000000057.00000057 &0000000000000059.00000059 WWE, saltanatın bitişini 22 Nisan 2011 olarak kabul etti. Bu bölüm banttan yayınlandı. [47]
40 Big Show (3) ve Kane 02011-4-19 19 Nisan 2011 SmackDown Londra, İngiltere 1 &0000000000000034.00000034 &0000000000000031.00000031 WWE, saltanatın başlangıcını 22 Nisan 2011 olarak kabul etti. Bu bölüm banttan yayınlandı. [48]
41 The New Nexus
(David Otunga (2) ve Michael McGillicutty)
02011-5-23 23 Mayıs 2011 Raw Portland, OR 1 &0000000000000091.00000091 &0000000000000091.00000091 Otunga ve McGillicutty, kemerleri The New Nexus adı altında kazandı ama saltanatları sırasında grup dağıldı. [49]
42 Air Boom
(Evan Bourne ve Kofi Kingston)
02011-8-22 22 Ağustos 2011 Raw Edmonton, AB, Kanada 1 &0000000000000146.000000146 &0000000000000146.000000146 29 Ağustos 2011 tarihinde brand ayrımı sonlandı.
1 Kasım 2011 tarihinde Bourne, 30 günlüğüne WWE'den uzaklaştırıldı.
[50]
43 Primo (2) ve Epico 02012-1-15 15 Ocak 2012 House show Oakland, CA 1 &0000000000000106.000000106 &0000000000000107.000000107 [51]
44 Kofi Kingston (2) ve R-Truth 02012-4-30 30 Nisan 2012 Raw Dayton, OH 1 &0000000000000139.000000139 &0000000000000139.000000139 [52]
45 Team Hell No
(Kane (2) ve Daniel Bryan)
02012-9-16 16 Eylül 2012 Night of Champions Boston, MA 1 &0000000000000245.000000245 &0000000000000246.000000246 [53]
46 The Shield
(Seth Rollins ve Roman Reigns)
02013-5-19 19 Mayıs 2013 Extreme Rules St. Louis, MO 1 &0000000000000148.000000148 &0000000000000149.000000149 Bu maç, Tornado takım maçıydı. [54]
47 Cody Rhodes (2) ve Goldust 02013-10-14 14 Ekim 2013 Raw St. Louis, MO 1 &0000000000000104.000000104 &0000000000000104.000000104 Bu maç, diskalifiyesiz maçtı. [55]
48 The New Age Outlaws
(Road Dogg ve Billy Gunn)
02014-1-26 26 Ocak 2014 Royal Rumble Pittsburgh, PA 1 &0000000000000036.00000036 &0000000000000037.00000037 Maç, WWE.com'dan YouTube'dan canlı olarak Royal Rumble gösteri öncesinin bir parçası olarak yayınlandı. [56]
49 The Usos
(Jey Uso ve Jimmy Uso)
02014-3-03 3 Mart 2014 Raw Rosemont, IL 1 &0000000000000202.000000202 &0000000000000202.000000202 [57]
50 Gold ve Stardust (3) 02014-9-21 21 Eylül 2014 Night of Champions Nashville, TN 2 &0000000000000063.00000063 &0000000000000064.00000064 Gold and Stardust, önceden Cody Rhodes and Goldust olarak biliniyordu. [58]
51 The Miz (4) ve Damien Mizdow 02014-11-23 23 Kasım 2014 Survivor Series St. Louis, MO 1 &0000000000000036.00000036 &0000000000000037.00000037 Bu maç, Los Matadores ve The Usos'un da yer aldığı ölümcül dört yönlü maçtı. [59]
52 The Usos
(Jey Uso ve Jimmy Uso)
02014-12-29 29 Aralık 2014 Raw Washington 2 &0000000000000055.00000055 &0000000000000056.00000056 [60]
53 Tyson Kidd (2) ve Cesaro 02015-2-22 22 Şubat 2015 Fastlane Memphis, TN 1 &0000000000000063.00000063 &0000000000000063.00000063 [61]
54 The New Day
(Big E, Kofi Kingston (3) ve Xavier Woods)
02015-4-26 26 Nisan 2015 Extreme Rules Rosemont, IL 1 &0000000000000049.00000049 &0000000000000050.00000050 Big E ve Kingston maçı kazandı. Woods, Freebird Rule olarak kemer sahibi oldu. [62][63]
55 The Prime Time Players
(Darren Young ve Titus O'Neil)
02015-6-14 14 Haziran 2015 Money in the Bank Columbus, OH 1 &0000000000000070.00000070 &0000000000000070.00000070 Big E ve Xavier Woods, The New Day'i temsil etti. [64]
56 The New Day
(Big E, Kofi Kingston (4) ve Xavier Woods)
02015-8-23 23 Ağustos 2015 SummerSlam Brooklyn, NY 2 &0000000000000483.000000483 &0000000000000483.000000483 Bu maç, The Prime Time Players, The Lucha Dragons ve Los Matadores'un da yer aldığı ölümcül dört yönlü maçtı. Big E ve Kingston, kemeri kazandı. Woods, Freebird Rule olarak kemer sahibi oldu.
Takım, 2016 WWE seçmelerinde Raw'a seçildiği için kemer bu brand'e özel oldu. SmackDown, SmackDown Tag Team Championship kemerlerini tanıttıktan sonra bu kemerin adını Raw Tag Team Championship olarak değiştirdiler.
[65]
57 Cesaro (2) ve Sheamus 02016-12-18 18 Aralık 2016 Roadblock: End of the Line Pittsburgh, PA 1 &0000000000000042.00000042 &0000000000000042.00000042 Big E ve Kofi Kingston, The New Day'i temsil etti. [66]
58 Luke Gallows ve Karl Anderson 02017-1-29 29 Ocak 2017 Royal Rumble San Antonio, TX 1 &0000000000000063.00000063 &0000000000000064.00000064 Royal Rumble gösteri öncesi programında yapılan maça iki hakem atandı. [67]
59 The Hardy Boyz
(Jeff Hardy ve Matt Hardy (2))
02017-4-02 2 Nisan 2017 WrestleMania 33 Orlando, FL 1 &0000000000000063.00000063 &0000000000000064.00000064 Bu maç, Enzo Amore ve Big Cass ile Cesaro ve Sheamus'ın da yer aldığı ölümcül dört yönlü merdiven maçıydı. İlk başta üçlü tehdit maçı olan maça daha sonra Hardy Boyz eklenmişti. [68]
60 Cesaro (3) ve Sheamus 02017-6-04 4 Haziran 2017 Extreme Rules Baltimore, MD 2 &0000000000000077.00000077 &0000000000000077.00000077 Bu maç, üstü açık kafes maçıydı. [69]
61 Dean Ambrose ve Seth Rollins (2) 02017-8-20 20 Ağustos 2017 SummerSlam Brooklyn, NY 1 &0000000000000078.00000078 &0000000000000079.00000079 [70]
62 Cesaro (4) ve Sheamus 02017-11-06 6 Kasım 2017 Raw Manchester, İngiltere 3 &0000000000000049.00000049 &0000000000000049.00000049 [71][72]
63 Jason Jordan ve Seth Rollins (3) 02017-12-25 25 Aralık 2017 Raw Rosemont, IL 1 &0000000000000034.00000034 &0000000000000034.00000034 [73]
64 Cesaro (5) ve Sheamus 02018-1-28 28 Ocak 2018 Royal Rumble Philadelphia, PA 4 &0000000000000070.00000070 &0000000000000071.00000071 [74]
65 Braun Strowman ve Nicholas 02018-4-08 8 Nisan 2018 WrestleMania 34 New Orleans, LA 1 &0000000000000001.0000001 &0000000000000001.0000001 Strowman, maçtan önce takım arkadaşı seçmesi gerektiğinden seyirciler arasından seçim yaparak 10 yaşında bir güreş hayranı olan Nicholas'ı seçmiştir. [75]
Boşta 02018-4-09 9 Nisan 2018 Raw New Orleans, LA Nicholas hâlâ okuluna devam ettiğinden Strowman ve Nicholas kemeri boşa aldı. [76]
66 Matt Hardy (3) ve Bray Wyatt 02018-4-27 27 Nisan 2018 Greatest Royal Rumble Cidde, Suudi Arabistan 1 &0000000000000079.00000079 &0000000000000080.00000080 Boştaki kemer için Cesaro ve Sheamus'ı yendi. [77]
67 The B-Team
(Bo Dallas ve Curtis Axel (2))
02018-7-15 15 Temmuz 2018 Extreme Rules Pittsburgh, PA 1 &0000000000000050.00000050 &0000000000000050.00000050 [78]
68 Dolph Ziggler ve Drew McIntyre (2) 02018-9-03 3 Eylül 2018 Raw Columbus, OH 1 &0000000000000049.00000049 &0000000000000049.00000049 [79]
69 Dean Ambrose (2) ve Seth Rollins (4) 02018-10-22 22 Ekim 2018 Raw Providence, RI 2 &0000000000000014.00000014 &0000000000000014.00000014 [80]
70 AOP
(Akam ve Rezar)
02018-11-05 5 Kasım 2018 Raw Manchester, İngiltere 1 &0000000000000035.00000035 &0000000000000035.00000035 Handikap maçında Rollins'i yendi. [81]
71 Bobby Roode ve Chad Gable 02018-12-10 10 Aralık 2018 Raw San Diego, CA 1 &0000000000000063.00000063 &0000000000000063.00000063 Bu maç, ayrıca AOP'nin menajeri Drake Maverick'in de yer aldığı 2'ye 3 handikap maçıdır. Roode, Maverick'i tuşlayarak kemerleri takımına kazandırmıştır. [82]
72 The Revival
(Scott Dawson ve Dash Wilder)
02019-2-11 11 Şubat 2019 Raw Grand Rapids, MI 1 &0000000000000055.00000055 &0000000000000054.00000054 [83]
73 Curt Hawkins ve Zack Ryder 02019-4-07 7 Nisan 2019 WrestleMania 35 East Rutherford, NJ 2 &0000000000000064.00000064 &0000000000000064.00000064 Bu maç, WrestleMania gösteri öncesi programının bir parçasıydı. [84]
74 The Revival
(Dash Wilder ve Scott Dawson)
02019-6-10 10 Haziran 2019 Raw San Jose, CA 2 &0000000000000049.00000049 &0000000000000049.00000049 Bu maç, The Usos'un da yer aldığı (Jey Uso ve Jimmy Uso) üçlü tehdit takım maçıydı. [85]
75 Luke Gallows ve Karl Anderson 02019-7-29 29 Temmuz 2019 Raw Little Rock, AR 2 &0000000000000021.00000021 &0000000000000021.00000021 Bu maç, The Usos'un da yer aldığı (Jey Uso ve Jimmy Uso) üçlü tehdit takım maçıydı. [86]
76 Braun Strowman (2) ve Seth Rollins (5) 02019-8-19 19 Ağustos 2019 Raw St. Paul, MN 1 &0000000000000027.00000027 &0000000000000027.00000027 [87]
77 Dolph Ziggler (2) ve Robert Roode (2) 02019-9-15 15 Eylül 2019 Clash of Champions Charlotte, NC 1 &0000000000000007.0000007+ &0000000000000007.0000007+ [88]

Kemeri kazananlar[değiştir | kaynağı değiştir]

En uzun süre kemeri koruyan The New Day (Big E, Kofi Kingston ve Xavier Woods).

22 Eylül 2019 tarihine kadar.

Şu anki şampiyon

Takımına göre kazananlar[değiştir | kaynağı değiştir]

# Takım Kazanma sayısı Sahip olduğu gün sayısı WWE tarafından tanınan
sahip olduğu gün sayısı
1 The New Day
(Big E, Kofi Kingston, and Xavier Woods)
2 532 534
2 Paul London ve Brian Kendrick 1 331 334
3 MNM
(Joey Mercury ve Johnny Nitro)
3 291 286
4 The Colóns
(Carlito ve Primo)
1 280 275
5 The Usos
(Jimmy Uso ve Jey Uso)
2 257 258
6 John Morrison ve The Miz 1 250 247
7 Team Hell No
(Kane ve Daniel Bryan)
1 245 246
8 Cesaro ve Sheamus 4 238 239
9 The World's Greatest Tag Team/Team Angle
(Shelton Benjamin ve Charlie Haas)
2 180 178
10 Gold and Stardust/Cody Rhodes ve Goldust 2 167 168
11 The Shield
(Seth Rollins ve Roman Reigns)
1 148 149
12 Air Boom
(Evan Bourne ve Kofi Kingston)
1 146
The Hart Dynasty
(David Hart Smith ve Tyson Kidd)
1 146
14 The Basham Brothers
(Doug Basham ve Danny Basham)
2 145 143
15 Jeri-Show
(Chris Jericho ve Big Show)
1 140
16 Kofi Kingston ve R-Truth 1 139
17 Deuce 'n Domino 1 133
18 Curt Hawkins ve Zack Ryder 2 127 132
19 Los Guerreros
(Eddie Guerrero ve Chavo Guerrero)
2 114 116
20 Primo & Epico 1 106 107
21 The Revival
(Dash Wilder ve Scott Dawson)
2 104 103
22 The Corre/The Nexus
(Heath Slater ve Justin Gabriel)
3 100 101
23 The Legion of Doom
(Animal ve Heidenreich)
1 93 95
24 Dean Ambrose ve Seth Rollins 2 92 93
25 Kenzo Suzuki ve René Duprée 1 91
The New Nexus
(David Otunga ve Michael McGillicutty)
1 91
27 Luke Gallows and Karl Anderson 2 84 85
28 Matt Hardy ve Bray Wyatt 1 79 80
29 Montel Vontavious Porter ve Matt Hardy 1 77
Rikishi ve Scotty 2 Hotty 1 77
ShoMiz
(Big Show ve The Miz)
1 77
32 Santino Marella ve Vladimir Kozlov 1 76
33 The Prime Time Players
(Darren Young ve Titus O'Neil)
1 70
34 Bobby Roode ve Chad Gable 1 63
Billy Kidman ve Paul London 1 63
The Hardy Boyz
(Jeff Hardy ve Matt Hardy)
1 63 64
Tyson Kidd ve Cesaro 1
38 D-Generation X
(Triple H ve Shawn Michaels)
1 57
Eddie Guerrero ve Rey Mysterio 1 57 60
40 Charlie Haas ve Rico 1 56
41 The B-Team
(Bo Dallas ve Curtis Axel)
1 50
42 Dolph Ziggler ve Drew McIntyre 1 49
43 Eddie Guerrero ve Tajiri 1 44 46
44 The Miz ve Damien Mizdow 1 36 37
The New Age Outlaws
(Road Dogg ve Billy Gunn)
1 36 37
AOP
(Akam ve Rezar)
1 36
47 Drew McIntyre ve Cody Rhodes 1 35
Rey Mysterio ve Rob Van Dam 1 35
49 Big Show ve Kane 1 34 31
Jason Jordan ve Seth Rollins 1 34
51 Edge ve Chris Jericho 1 28
52 Braun Strowman ve Seth Rollins 1 27
53 The Dudley Boyz
(Bubba Ray Dudley ve D-Von Dudley)
1 21
54 Kurt Angle ve Chris Benoit 1 16 18
55 Batista ve Rey Mysterio 1 14
56 Edge ve Rey Mysterio 1 12 10
57 Dolph Ziggler ve Robert Roode 1 &0000000000000007.0000007+
58 Braun Strowman ve Nicholas 1 1
The Nexus
(John Cena ve David Otunga)
1 1 <1
60 John Cena ve The Miz 1 <1

Güreşçisine göre kazananlar[değiştir | kaynağı değiştir]

817 günle kemeri en uzun süre taşıyan Kofi Kingston.
İki farklı takım arkadaşıyla 5 kezle kemeri en çok kazananlardan biri Cesaro
...diğeri Seth Rollins (dört farklı takım arkadaşıyla)
# Güreşçi Kazanma sayısı Sahip olduğu gün sayısı WWE tarafından tanınan
Sahip olduğu gün sayısı
1 Kingston, KofiKofi Kingston 4 817 818
2 John Morrison/Johnny Nitro 4 541 533
3 Big E 2 532 533
Woods, XavierXavier Woods 2 532 533
5 London, PaulPaul London 2 394 397
6 Primo 2 386 382
7 The Miz 4 363 361
8 Kendrick, BrianBrian Kendrick 1 331 334
9 Rollins, SethSeth Rollins 5 301 303
Cesaro 5 301 302
11 Mercury, JoeyJoey Mercury 3 291 286
12 Carlito 1 280 275
13 Kane 2 279 277
14 Uso, JeyJey Uso 2 257 258
Uso, JimmyJimmy Uso 2 257 258
16 Big Show 3 251 248
17 Bryan, DanielDaniel Bryan 1 245 246
18 Sheamus 4 238 239
19 Haas, CharlieCharlie Haas 3 236 234
20 Hardy, MattMatt Hardy 3 219
21 Guerrero, EddieEddie Guerrero 4 215 222
22 Kidd, TysonTyson Kidd 2
23 Cody Rhodes/Stardust 3 202 203
24 Benjamin, SheltonShelton Benjamin 2 180 178
25 Jericho, ChrisChris Jericho 2 168
26 Goldust 2 167 168
27 Roman Reigns, Roman Reigns 1 148 149
28 Smith, David HartDavid Hart Smith 1 146
Bourne, EvanEvan Bourne 1 146
30 Basham, DannyDanny Basham 2 145 143
Basham, DougDoug Basham 2 145 143
32 Curtis Axel/Michael McGillicutty 2 141
33 R-Truth 1 139
34 Deuce 1 133
Domino 1 133
36 Hawkins, CurtCurt Hawkins 2 127 132
Ryder, ZackZack Ryder 2 127 132
38 Mysterio, ReyRey Mysterio 4 118 119
39 Guerrero, ChavoChavo Guerrero 2 114 116
40 Epico 1 106 107
41 Dash Wilder 2 104 103
Scott Dawson 2 104 103
43 Slater, HeathHeath Slater 3 100 101
Gabriel, JustinJustin Gabriel 3 100 101
45 Animal 1 93 95
Heidenreich 1 93 95
47 Ambrose, DeanDean Ambrose 2 92 93
Otunga, DavidDavid Otunga 2 92
49 Suzuki, KenzoKenzo Suzuki 1 91
Duprée, RenéRené Duprée 1 91
51 Anderson, KarlKarl Anderson 2 84 85
Gallows, LukeLuke Gallows 2 84 85
53 McIntyre, DrewDrew McIntyre 2 84
54 Wyatt, BrayBray Wyatt 1 79
55 Porter, Montel VontaviousMontel Vontavious Porter 1 77
Rikishi 1 77
Scotty 2 Hotty 1 77
58 Marella, SantinoSantino Marella 1 76
Kozlov, VladimirVladimir Kozlov 1 76
60 Young, DarrenDarren Young 1 70
O'Neil, TitusTitus O'Neil 1 70
62 Bobby/Robert Roode 2 &0000000000000070.00000070+
63 Kidman, BillyBilly Kidman 1 63
Gable, ChadChad Gable 1 63
Hardy, JeffJeff Hardy 1 63 64
66 Michaels, ShawnShawn Michaels 1 57
Triple H 1 57
68 Rico 1 56
69 Ziggler, DolphDolph Ziggler 2 &0000000000000056.00000056+
70 Dallas, BoBo Dallas 1 50
71 Tajiri 1 44 46
72 Edge 2 40 38
73 Gunn, BillyBilly Gunn 1 36 37
Mizdow, DamienDamien Mizdow 1 36 37
Dogg, RoadRoad Dogg 1 36 37
76 Akam 1 36
Rezar 1 36
78 Van Dam, RobRob Van Dam 1 35
79 Jordan, JasonJason Jordan 1 34
80 Strowman, BraunBraun Strowman 2 28
81 Dudley, Bubba RayBubba Ray Dudley 1 21
Dudley, D-VonD-Von Dudley 1 21
83 Benoit, ChrisChris Benoit 1 16 18
Angle, KurtKurt Angle 1 16 18
85 Batista 1 14
86 Cena, JohnJohn Cena 2 1
Nicholas 1 1

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "WWE Entertainment, Inc. Acquires WCW from Turner Broadcasting". WWE. 2001-03-21. 13 Mart 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2008-10-17. 
  2. ^ "WWE Entertainment To Make RAW and SMACKDOWN Distinct Television Brands". WWE. 2002-03-27. 17 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2008-10-17. 
  3. ^ Dee, Louie (2007-10-17). "Even Exchange?". WWE. 9 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2008-11-04. 
  4. ^ "Kurt Angle and Chris Benoit's first reign". WWE. 1 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2013-10-13. 
  5. ^ "Edge & Mysterio's first reign". WWE. 8 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-09. 
  6. ^ "Los Guerreros' first reign". WWE. 26 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-09. 
  7. ^ a b c d "2003 WWE Results". 27 Nisan 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  8. ^ "Benjamin & Haas' first reign". WWE. 8 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-09. 
  9. ^ "Guerrero & Tajiri's first reign". WWE. 8 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-09. 
  10. ^ "Benjamin & Haas' second reign". WWE. 8 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-09. 
  11. ^ "Los Guerreros' second reign". WWE. 8 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-09. 
  12. ^ "Basham Brothers' first reign". WWE. 22 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-09. 
  13. ^ a b c d e f "2004 WWE Results". 23 Nisan 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  14. ^ "Rikishi & Scotty's first reign". WWE. 22 Ekim 2006 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-09. 
  15. ^ "Haas & Rico's first reign". WWE. 8 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-09. 
  16. ^ "Dudley Boyz' first reign". WWE. 2 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-09. 
  17. ^ "Kidman & London's first reign". WWE. 8 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-09. 
  18. ^ "Dupree & Suzuki's first reign". WWE. 8 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-09. 
  19. ^ "Mysterio & RVD's first reign". WWE. 22 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-09. 
  20. ^ a b c d e "2005 WWE Results". 4 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  21. ^ "Basham Brothers' second reign". WWE. 1 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-09. 
  22. ^ "Guerrero & Mysterio's first reign". WWE. 8 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-09. 
  23. ^ "MNM's first reign". WWE. 8 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-09. 
  24. ^ "Animal & Heidenreich's first reign". WWE. 27 Aralık 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-09. 
  25. ^ "MNM's second reign". WWE. 8 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-09. 
  26. ^ "Batista & Mysterio's first reign". WWE. 8 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-09. 
  27. ^ "MNM's third reign". WWE. 8 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-09. 
  28. ^ "London & Kendrick's first reign". WWE. 26 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-09. 
  29. ^ a b c "2007 WWE Results". 29 Nisan 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  30. ^ "Deuce 'n Domino's first reign". WWE. 28 Aralık 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-21. 
  31. ^ "Matt Hardy & MVP's first reign". WWE. 27 Aralık 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-21. 
  32. ^ "Morrison & Miz's first reign". WWE. 8 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-04-21. 
  33. ^ "Curt Hawkins & Zack Ryder's first reign". WWE. 29 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2008-07-21. 
  34. ^ "The Colóns' first reign". WWE. 26 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2008-11-12. 
  35. ^ "Edge & Chris Jericho's first reign". WWE. 6 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2010-09-20. 
  36. ^ "Chris Jericho & Big Show's first reign". WWE. 6 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2010-09-20. 
  37. ^ "Jericho title history". WWE. 4 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2014-10-18. 
  38. ^ "D-Generation X's first reign". WWE. 6 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2009-12-14. 
  39. ^ "ShoMiz's first reign". WWE. 6 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2010-10-24. 
  40. ^ "The Hart Dynasty's first reign". WWE. 6 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2010-10-24. 
  41. ^ "Cody Rhodes and Drew McIntyre's first reign". WWE. 6 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2010-10-24. 
  42. ^ "Cena & Otunga's first reign". WWE. 3 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2010-10-24. 
  43. ^ "Slater & Gabriel's first reign". WWE. 6 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2010-10-27. 
  44. ^ "Marella & Kozlov's first reign". WWE. 6 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2011-02-21. 
  45. ^ "Slater & Gabriel's second reign". WWE. 26 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2011-02-22. 
  46. ^ "Cena & David Otunga first reign". WWE. 27 Aralık 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2011-02-22. 
  47. ^ "Slater & Gabriel's third reign". WWE. 26 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2011-02-22. 
  48. ^ "Kane and Big Show's first reign". WWE. 28 Aralık 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 September 2011. 
  49. ^ "Otunga and McGillicutty's first reign". WWE. 6 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2011-05-23. 
  50. ^ "Air Boom's first reign". WWE. 31 Aralık 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2011-12-01. 
  51. ^ "Primo and Epico's first reign". WWE. 22 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2012-01-16. 
  52. ^ "Kingston and Truth's first reign". WWE. 5 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2012-04-30. 
  53. ^ "Bryan and Kane's first reign". WWE. 19 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2012-09-16. 
  54. ^ "Seth Rollins and Roman Reigns' first reign". WWE. 5 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2013-05-19. 
  55. ^ "Cody Rhodes and Goldust's first reign". WWE. 5 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2013-10-14. 
  56. ^ "The New Age Outlaw's first reign". WWE. 19 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2014-01-26. 
  57. ^ "The Usos' first reign". WWE. 5 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2014. 
  58. ^ "Gold and Stardust's second reign". WWE. 5 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: September 21, 2014. 
  59. ^ "The Miz and Damien Mizdow's first reign". WWE. 5 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Kasım 2014. 
  60. ^ "The Usos' second reign". WWE. 15 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Aralık 2014. 
  61. ^ "Tyson Kidd and Cesaro's first reign". WWE. 5 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2015. 
  62. ^ "The New Day's first reign". WWE. Erişim tarihi: 26 Nisan 2015. 
  63. ^ "Superstars". WWE. 19 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2015-04-29. 
  64. ^ "The Prime Time Players' first reign". WWE. 25 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 14, 2015. 
  65. ^ "The New Day's second reign". WWE. Erişim tarihi: 2015-08-23. 
  66. ^ Powell, Jason. "Powell's WWE Roadblock: End of the Line 2016 live review: Sasha Banks vs. Charlotte in an Iron Man match for the Raw Women's Championship, Kevin Owens vs. Roman Reigns for the WWE Universal Title". Pro Wreslting Dot Net. 13 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Aralık 2016. 
  67. ^ Powell, Jason. "1/29 Powell's WWE Royal Rumble Kickoff Show coverage – Cesaro and Sheamus vs. Luke Gallows and Karl Anderson for the Raw Tag Titles, Sasha Banks vs. Nia Jax, six-woman tag match". Pro Wreslting Dot Net. 12 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Ocak 2017. 
  68. ^ Powell, Jason. "Powell's WrestleMania 33 live review: Undertaker vs. Roman Reigns, Goldberg vs. Brock Lesnar for the WWE Universal Championship, AJ Styles vs. Shane McMahon, Seth Rollins vs. Triple H in an unsanctioned match". Pro Wreslting Dot Net. 13 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Nisan 2017. 
  69. ^ Powell, Jason. "6/4 Powell's WWE Extreme Rules Live Review: Finn Balor vs. Samoa Joe vs. Bray Wyatt vs. Roman Reigns vs. Seth Rollins in a five-way to become No. 1 contender to the WWE Universal Championship, The Hardys vs. Sheamus and Cesaro in a cage match for the Raw Tag Titles". Pro Wreslting Dot Net. 13 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Haziran 2017. 
  70. ^ Powell, Jason. "Powell's WWE SummerSlam 2017 live review: Brock Lesnar vs. Braun Strowman vs. Samoa Joe vs. Roman Reigns for the WWE Universal Championship, Jinder Mahal vs. Shinsuke Nakamura for the WWE Championship, Sheamus and Cesaro vs. Dean Ambrose and Seth Rollins for the Raw Tag Titles". Pro Wrestling Dot Net. 12 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2017. 
  71. ^ "Breaking: New champions crowned at Raw in U.K." WWE. 30 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: November 6, 2017. 
  72. ^ Keller, Wade. "KELLER'S WWE RAW REPORT 11/6: Miz TV with Kurt Angle, more Survivor Series developments, Under Siege continues, Tag Team Title match". Pro Wrestling Torch. 30 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Kasım 2017. 
  73. ^ Powell, Jason. "12/25 Powell's WWE Raw Live TV Review: John Cena returns on the Christmas edition, Roman Reigns vs. Samoa Joe for the Intercontinental Title, Sheamus and Cesaro vs. Seth Rollins and Jason Jordan for the Raw Tag Titles". Pro Wrestling Dot Net. 13 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Aralık 2017. 
  74. ^ Powell, Jason. "WWE Royal Rumble 2018 live review: Men's and Women's Royal Rumble matches, Brock Lesnar vs. Braun Strowman vs. Kane for the WWE Universal Championship, AJ Styles vs. Kevin Owens and Sami Zayn in a handicap match for the WWE Championship". Pro Wrestling Dot Net. 15 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2018. 
  75. ^ Powell, Jason. "Powell's WrestleMania 34 live review: AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura for the WWE Championship, Brock Lesnar vs. Roman Reigns for the WWE Universal Championship, Charlotte Flair vs. Asuka for the Smackdown Women's Championship, Ronda Rousey and Kurt Angle vs. Triple H and Stephanie McMahon". Pro Wreslting Dot Net. 16 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Nisan 2018. 
  76. ^ Powell, Jason. "WWE Raw Live TV Review: The Night After WrestleMania 34 edition". Pro Wreslting Dot Net. 14 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Nisan 2018. 
  77. ^ Powell, Jason. "Powell's WWE Greatest Royal Rumble live review: 50-man Royal Rumble match, Brock Lesnar vs. Roman Reigns in a cage match for the WWE Universal Championship, AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura for the WWE Championship, John Cena vs. Triple H, Undertaker vs. Rusev in a casket match". Pro Wreslting Dot Net. 16 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Nisan 2018. 
  78. ^ Powell, Jason. "Powell's WWE Extreme Rules live review: Roman Reigns vs. Bobby Lashley, AJ Styles vs. Rusev vs. for the WWE Championship, Dolph Ziggler vs. Seth Rollins in a 30-minute Iron Man match for the IC Title, Bludgeon Brothers vs. Team Hell No for the Smackdown Tag Titles". Pro Wreslting Dot Net. 16 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Temmuz 2017. 
  79. ^ Powell, Jason. "9/3 Powell's WWE Raw Live TV Review: Labor Day edition with Shawn Michaels on the last Undertaker vs. Triple H match, The Bellas vs. Riott Squad, B-Team vs. The Revival for the Raw Tag Titles". Pro Wreslting Dot Net. 5 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Eylül 2018. 
  80. ^ Powell, Jason. "10/22 Powell's WWE Raw Live TV Review: Roman Reigns announces he has leukemia, forfeits the WWE Universal Championship, Drew McIntyre and Dolph Ziggler vs. Seth Rollins and Dean Ambrose for the Raw Tag Titles, Ronda Rousey and Nikki Bella contract signing for WWE Evolution, Triple H and Shawn Michaels appear". Pro Wreslting Dot Net. 23 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ekim 2018. 
  81. ^ Powell, Jason. "11/05 Powell's WWE Raw Live TV Review: Survivor Series developments, Raw Tag Title match, Riott Squad vs. Sasha Banks, Bayley, and Natalya, Dolph Ziggler vs. Elias, Nia Jax vs. Ember Moon, Bobby Lashley vs. Finn Balor". Pro Wreslting Dot Net. 6 Kasım 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Kasım 2018. 
  82. ^ Powell, Jason. "12/10 Powell's WWE Raw Live TV Review: Seth Rollins on Dean Ambrose and the state of Raw, Alexa Bliss hosts a Ronda Rousey and Nia Jax press conference, final hype for WWE TLC". Pro Wreslting Dot Net. 14 Aralık 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Aralık 2018. 
  83. ^ Powell, Jason (11 Şubat 2019). "2/11 Powell's WWE Raw TV Review: Becky Lynch invited by the McMahon family, Seth Rollins responds to Brock Lesnar's attack, Kurt Angle's future, final Raw hype for the Elimination Chamber". Pro Wrestling Dot Net. 12 Şubat 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Şubat 2019. 
  84. ^ Powell, Jason. "WrestleMania 35 Kickoff Show results: Powell's live review of the Andre the Giant Memorial Battle Royal, WWE Women's Battle Royal, Buddy Murphy vs. Tony Nese for the WWE Cruiserweight Championship". Pro Wreslting Dot Net. 7 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Nisan 2018. 
  85. ^ Powell, Jason (10 Haziran 2019). "6/10 WWE Raw Results: Powell's review of Zack Ryder and Curt Hawkins vs. The Revival vs. The Usos for the Raw Tag Titles, Lars Sullivan vs. Lucha House Part in a handicap match, Shane McMahon and Drew McIntyre celebration, Samoa Joe on Miz TV". Pro Wrestling Dot Net. 26 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Haziran 2019. 
  86. ^ Powell, Jason (29 Temmuz 2019). "7/29 WWE Raw Results: Powell's review of The Revival vs. The Usos vs. Luke Gallows and Karl Anderson for the Raw Tag Titles, Ricochet vs. Rey Mysterio vs. Cesaro vs. Sami Zayn vs. Andrade in a gauntlet match for a U.S. Title match at SummerSlam, Seth Rollins vs. Dolph Ziggler". Pro Wrestling Dot Net. 30 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Temmuz 2019. 
  87. ^ Powell, Jason. "8/19 WWE Raw Results: Powell's review of AJ Styles vs. Braun Strowman for the U.S. Championship, and Cesaro vs. Samoa Joe and Cedric Alexander vs. Sami Zayn in first round King of the Ring tournament matches". Pro Wrestling Dot Net. 20 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2019. 
  88. ^ Powell, Jason. "WWE Clash of Champions results: Powell's live review of Seth Rollins vs. Braun Strowman for the WWE Universal Championship, Kofi Kingston vs. Randy Orton for the WWE Championship, Becky Lynch vs. Sasha Banks for the Raw Women's Championship". Pro Wrestling Dot Net. 16 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Eylül 2019. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]