WWE SmackDown Tag Team Championship sahipleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

WWE SmackDown Tag Team Championship (WWE SmackDown Takım Şampiyonluğu), günümüzde WWE'nin SmackDown markasındaki takımların hedefi olan bir profesyonel güreş şampiyonluk kemeridir.

Kemer, 23 Ağustos 2016 tarihindeki SmackDown Live bölümünde açığa çıkartılmıştır.[1] WWE Raw Tag Team Championship (WWE Raw Takım Şampiyonluğu)[a] kemerine karşılık olarak tasarlanmıştır. Kemerin şu anki sahipleri, bu kemerleri ilk kez alan Rey Mysterio ve Dominik Mysterio takımıdır. WrestleMania Backlash'de Dolph Ziggler ve Robert Roode'u yenerek kemerleri kazanmışlardır.

Bu güne kadar kemeri 14 farklı takım ve kişisel olarak 26 farklı kişi kazanmış, 23 kez kemer değişimi yaşanmış ve 1 kez kemer boşa çıkartılmıştır. Kemerin ilk sahipleri Heath Slater ve Rhyno'nun oluşturduğu takımdır. The New Day (Kofi Kingston ve Xavier Woods), kemeri 7 kez alarak bu kemere en çok sahip olan takım olmuştur. The Usos (Jey Uso ve Jimmy Uso), kemeri üçüncü kez aldıktan sonra 182 gün boyunca kemeri koruyarak en uzun süre kemeri koruyan takım olmuştur (toplamda 380 gün boyunca kemeri korudukları için toplam sürede kemeri en uzun süre kemeri koruyan takım yine onlar olmuştur). Kemeri kazandığında 24 yaşında olan Dominik Mysterio en genç şampiyon olurken, kemeri kazandığında 49 yaşında olan Shane McMahon ise en yaşlı şampiyon olmuştur.

Kemer geçmişi[değiştir | kaynağı değiştir]

4 Ağustos 2021 tarihine kadar.

# Kemer saltanat sırasını göstermektedir.
Kazanma sayısı Kemeri kaç kez kazandığını göstermektedir.
Sahip olduğu süre Kemere sahip olduğu gün sayısını göstermektedir.
Sahip olduğu
resmî süre
Kemere sahip olduğu federasyon tarafından kabul edilen gün sayısını göstermektedir.
+ Şu anda devam eden saltanatın gün sayısıdır.
# Şampiyon Kemer değişimi Saltanat istatistikleri Notlar Kaynak
Tarih Program Yer Kazanma sayısı Sahip olduğu süre Sahip olduğu
resmî süre
1 Heath Slater ve Rhyno 02016-09-11 11 Eylül 2016 Backlash Richmond, VA 1 &0000000000000084.00000084 &0000000000000083.00000083 Turnuvanın finalinde The Usos'u (Jimmy Uso ve Jey Uso) yenerek kemerleri ilk kez aldılar. [2]
2 The Wyatt Family
(Bray Wyatt, Luke Harper ve Randy Orton)
02016-12-04 4 Aralık 2016 TLC: Tables, Ladders and Chairs Dallas, TX 1 &0000000000000023.00000023 &0000000000000023.00000023 Wyatt ve Orton maçı kazandı. Harper, Freebird Rule yoluyla şampiyon sayıldı. [3][4]
3 American Alpha
(Chad Gable ve Jason Jordan)
02016-12-27 27 Aralık 2016 SmackDown Live Rosemont, IL 1 &0000000000000084.00000084 &0000000000000083.00000083 Bu maç, ölümcül dört yönlü elemeli takım maçıydı. Ayrıca maçta Heath Slater ve Rhyno ile The Usos (Jey ve Jimmy Uso) yer aldı. American Alpha, Luke Harper ve Randy Orton'ı yenerek şampiyon oldu. [5]
4 The Usos
(Jey ve Jimmy Uso)
02017-03-21 21 Mart 2017 SmackDown Live Uncasville, CT 1 &0000000000000124.000000124 &0000000000000123.000000123 [6]
5 The New Day
(Big E, Kofi Kingston ve Xavier Woods)
02017-07-23 23 Temmuz 2017 Battleground Philadelphia, PA 1 &0000000000000028.00000028 &0000000000000027.00000027 Kingston ve Woods maçı kazandı. Big E, Freebird Rule yoluyla şampiyon sayıldı. [7]
6 The Usos
(Jey ve Jimmy Uso)
02017-08-20 20 Ağustos 2017 SummerSlam Brooklyn, NY 2 &0000000000000023.00000023 &0000000000000023.00000023 Maç, SummerSlam gösteri öncesinin bir parçası olarak WWE Network ve YouTube'dan canlı yayınlandı.
Bu maçta The New Day adına Big E ve Xavier Woods güreşti.
[8]
7 The New Day
(Big E, Kofi Kingston ve Xavier Woods)
02017-09-12 12 Eylül 2017 SmackDown Las Vegas, NV 2 &0000000000000026.00000026 &0000000000000025.00000025 Bu maç, Günah Şehri Sokak Kavgasıydı.
Kingston ve Big E maçı kazansa da Woods da Freebird Rule olarak şampiyon sayıldı.
[9]
8 The Usos
(Jey ve Jimmy Uso)
02017-10-08 8 Ekim 2017 Hell in a Cell Detroit, MI 3 &0000000000000182.000000182 &0000000000000182.000000182 Bu maç, Hell in a Cell maçıydı.
Maçta The New Day adına Big E ve Xavier Woods güreşti.
[10]
9 The Bludgeon Brothers
(Harper (2) ve Rowan)
02018-04-08 8 Nisan 2018 WrestleMania 34 New Orleans, LA 1 &0000000000000135.000000135 &0000000000000135.000000135 Bu maç, üçlü tehdit takım maçıydı. Maçta The New Day (Big E ve Kofi Kingston) de yer aldı.
Harper, daha önceden Luke Harper olarak biliniyordu.
[11]
10 The New Day
(Big E, Kofi Kingston ve Xavier Woods)
02018-08-21 21 Ağustos 2018 SmackDown Live Brooklyn, NY 3 &0000000000000056.00000056 &0000000000000055.00000055 Bu maç, diskalifiyesiz maçtı.
Maçı Kingston ve Woods kazandı. Big E, Freebird Rule yoluyla şampiyon sayıldı.
[12]
11 The Bar
(Cesaro ve Sheamus)
02018-10-16 16 Ekim 2018 SmackDown 1000 Washington, DC 1 &0000000000000103.000000103 &0000000000000102.000000102 The New Day'i Big E ve Xavier Woods temsil etti. [13]
12 Shane McMahon ve The Miz 02019-01-27 27 Ocak 2019 Royal Rumble Phoenix, AZ 1 &0000000000000021.00000021 &0000000000000021.00000021 [14]
13 The Usos
(Jey ve Jimmy Uso)
02019-02-17 17 Şubat 2019 Elimination Chamber Houston, TX 4 &0000000000000051.00000051 &0000000000000051.00000051 [15]
14 The Hardy Boyz
(Jeff Hardy ve Matt Hardy)
02019-04-09 9 Nisan 2019 SmackDown Live Brooklyn, NY 1 &0000000000000021.00000021 &0000000000000020.00000020 [16]
Boşta 02019-04-30 30 Nisan 2019 SmackDown Columbus, OH Jeff'in ameliyat gerektiren diz sakatlığı nedeniyle The Hardy Boyz (Jeff Hardy ve Matt Hardy) kemeri bırakmak zorunda kaldı. [17]
15 Daniel Bryan ve Rowan (2) 02019-05-07 7 Mayıs 2019 SmackDown Louisville, KY 1 &0000000000000068.00000068 &0000000000000068.00000068 The Usos'u (Jey Uso ve Jimmy Uso) yenerek boştaki kemerleri aldı. [18]
16 The New Day
(Big E, Kofi Kingston ve Xavier Woods)
02019-07-14 14 Temmuz 2019 Extreme Rules Philadelphia, PA 4 &0000000000000063.00000063 &0000000000000062.00000062 Bu maç, Heavy Machinery'nin (Otis ve Tucker) de yer aldığı bir üçlü tehdit takım maçıydı.
Grup üyesi Kofi Kingston, saltanatı sırasında WWE Şampiyonluğu kemerinin sahibi olduğu için şampiyon olarak sayılmadı. Fakat, 17 Nisan 2020 tarihinde yani kemeri altıncı kez kazandıkları gün, Kingston'ın aslında Freebird Rule yoluyla şampiyon sayıldığı açıklandı.
[19]
17 The Revival
(Dash Wilder ve Scott Dawson)
02019-09-15 15 Eylül 2019 Clash of Champions Charlotte, NC 1 &0000000000000054.00000054 &0000000000000054.00000054 The New Day'i temsilen Big E ve Xavier Woods güreşti. [20]
18 The New Day
(Big E, Kofi Kingston ve Xavier Woods)
02019-11-08 8 Kasım 2019 SmackDown Manchester, İngiltere 5 &0000000000000111.000000111 &0000000000000110.000000110 The New Day'i temsilen Big E ve Kofi Kingston güreşti. Grup üyesi Xavier Woods, bundan öncesinde geçirdiği sakatlıktan dolayı şampiyon olarak sayılmadı. Fakat, 17 Nisan 2020 tarihinde yani kemeri altıncı kez kazandıkları gün, Woods'un aslında Freebird Rule yoluyla şampiyon sayıldığı açıklandı. [21]
19 John Morrison ve The Miz (2) 02020-02-27 27 Şubat 2020 Super ShowDown Riyad, Suudi Arabistan 1 &0000000000000050.00000050 &0000000000000050.00000050 The New Day'i Big E ve Kofi Kingston temsil etti. [22]
20 The New Day
(Big E, Kofi Kingston ve Xavier Woods)
02020-04-17 17 Nisan 2020 SmackDown Orlando, FL 6 &0000000000000093.00000093 &0000000000000092.00000092 Bu maç; The New Day'i Big E'nin, The Usos'u Jey Uso'nun, ve kendisiyle John MorrisonThe Miz'in temsil ettiği bir üçlü tehdit maçıydı. Big E, The Miz'i tuş ederek kemerleri kendisi ve Kingston'ın adına kazanırken; grup üyesi Xavier Woods, Freebird Rule yoluyla şampiyon sayıldı. [23][24]
21 Cesaro (2) ve Shinsuke Nakamura 02020-07-19 19 Temmuz 2020 The Horror Show at Extreme Rules Orlando, FL 1 &0000000000000082.00000082 &0000000000000082.00000082 Bu maç bir masa maçıydı. The New Day'i temsilen Big E ve Kofi Kingston güreşti. [25]
22 The New Day
(Kofi Kingston ve Xavier Woods)
02020-10-09 9 Ekim 2020 SmackDown Orlando, FL 7 &0000000000000003.0000003 &0000000000000002.0000002 Kingston ve Woods The New Day takımının bir parçası olarak maçı kazandı, fakat galibiyetten hemen sonra ikisinin 2020 WWE Draft sonucunda Raw markasına geçtiği açıklandı. Böylece bu kemer saltanatına takımın diğer üyesi Big E dahil olamadı. [26]
23 The Street Profits
(Angelo Dawkins ve Montez Ford)
02020-10-12 12 Ekim 2020 Raw Orlando, FL 1 &0000000000000088.00000088 &0000000000000088.00000088 2020 WWE Draft sonucunda, The New Day (Kofi Kingston ve Xavier Woods) Raw markasına geçiş yaparken, Raw Takım Şampiyonları The Street Profits, SmackDown markasına geçiş yaptı. WWE çalışanı Adam Pearce, kemerleri ait oldukları markalarda tutmak için bu iki takımın kemerleri değiş tokuş yapmasını sağladı. [27]
24 Dolph Ziggler ve Robert Roode 02021-01-08 8 Ocak 2021 SmackDown St. Petersburg, FL 1 &0000000000000128.000000128 &0000000000000127.000000127 [28]
25 Rey Mysterio ve Dominik Mysterio 02021-05-16 16 Mayıs 2021 WrestleMania Backlash Tampa, FL 1 &0000000000000080.00000080+ &0000000000000080.00000080+ [29]
26 The Usos
(Jimmy Uso ve Jey Uso)
02021-07-18 18 Temmuz 2021 Money in the Bank (2021) Fort Worth, Texas 5 &0000000000000017.00000017+ &0000000000000017.00000017+ [30]

Kemeri kazananlar[değiştir | kaynağı değiştir]

4 Ağustos 2021 tarihine kadar.

Şu anki şampiyon
The Usos, 182 gün ile kemeri en fazla süreyle elinde tutan takımdır.
The New Day, 7 şampiyonlukla, kemeri en çok kazanma rekorunun sahibidir.

Takımına göre kazananlar[değiştir | kaynağı değiştir]

# Takım Kazanma sayısı Sahip olduğu gün sayısı WWE tarafından kabul edilen
sahip olduğu gün sayısı
1 The Usos
(Jey Uso ve Jimmy Uso)
4 380 379
2 The New Day
(1-6 saltanatlar: Big E, Kofi Kingston ve Xavier Woods)
(7. saltanat: Kofi Kingston ve Xavier Woods)
7 380 373
3 The Bludgeon Brothers
(Harper ve Rowan)
1 135
4 Dolph Ziggler ve Robert Roode 1 128 127
5 The Bar
(Cesaro ve Sheamus)
1 103 102
6 The Street Profits
(Angelo Dawkins ve Montez Ford)
1 88
7 American Alpha
(Chad Gable ve Jason Jordan)
1 84 83
Heath Slater ve Rhyno
9 Cesaro ve Shinsuke Nakamura 1 82
10 Daniel Bryan ve Rowan 1 68
11 The Revival
(Dash Wilder ve Scott Dawson)
1 54
12 John Morrison ve The Miz 1 50
13 The Wyatt Family
(Bray Wyatt, Luke Harper ve Randy Orton)
1 23
14 The Hardy Boyz
(Jeff Hardy ve Matt Hardy)
1 21 20
Shane McMahon ve The Miz 1 21
16 Rey Mysterio ve Dominik Mysterio 1 80+

Güreşçisine göre kazananlar[değiştir | kaynağı değiştir]

# Güreşçi Kazanma sayısı Sahip olduğu gün sayısı WWE tarafından kabul edilen
sahip olduğu gün sayısı
1 Uso, JeyJey Uso 4 380 379
Uso, JimmyJimmy Uso
Kingston, KofiKofi Kingston 7 373
Woods, XavierXavier Woods
5 Big E, Big E 6 377 371
6 Rowan, Rowan 2 203
7 Cesaro, Cesaro 2 185 184
8 Harper, Harper/LukeHarper/Luke Harper 2 158
9 Ziggler, DolphDolph Ziggler 1 128 127
Roode, RobertRobert Roode
11 Sheamus, Sheamus 1 103 102
12 Angelo Dawkins 1 88
Montez Ford
14 Gable, ChadChad Gable 1 84 83
Slater, HeathHeath Slater
Jordan, JasonJason Jordan
Rhyno, Rhyno
18 Nakamura, ShinsukeShinsuke Nakamura 1 82
19 Miz, TheThe Miz 2 71
20 Bryan, DanielDaniel Bryan 1 68
21 Wilder, DashDash Wilder 1 54
Dawson, ScottScott Dawson
23 Morrison, JohnJohn Morrison 1 50
24 Wyatt, BrayBray Wyatt 1 23
Orton, RandyRandy Orton
26 Hardy, JeffJeff Hardy 1 21 20
Hardy, MattMatt Hardy
McMahon, ShaneShane McMahon 1 21
29 Dominik Mysterio 1 80+
Rey Mysterio

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Notlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ O zamanki adıyla WWE Tag Team Championship. 2016 WWE Draft sırasında, kemerin Raw markasına ait olduğu açıklandı.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Martin, Adam. "Daniel Bryan to reveal two new championships exclusive to Smackdown Live tonight from Connecticut". wrestleview.com. 25 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Ağustos 2016. 
  2. ^ Caldwell, James. "9/11 WWE Backlash Results – CALDWELL'S Complete PPV Report". Pro Wrestling Torch. 12 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Eylül 2016. 
  3. ^ WWE.com Staff (7 Aralık 2016). "The Wyatt Family to defend SmackDown Tag Team Titles under the Freebird Rule". WWE. 20 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Aralık 2016. 
  4. ^ Powell, Jason. "Powell's WWE TLC 2016 live review: AJ Styles vs. Dean Ambrose in a TLC match for the WWE Championship, The Miz vs. Dolph Ziggler in a ladder match for the Intercontinental Championship". Pro Wreslting Dot Net. 12 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Aralık 2016. 
  5. ^ Parks, Greg. "12/27 WWE Smackdown LIVE – Parks's Ongoing, Real-Time Report, including three title matches, John Cena's return". Pro Wrestling Torch. 28 Aralık 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Aralık 2016. 
  6. ^ Keller, Wade. "KELLER'S WWE SMACKDOWN REPORT 3/21: Shane reacts to Shane challenging him to a WrestleMania match, more hype for WrestleMania 33". Pro Wrestling Torch. 15 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mart 2017. 
  7. ^ Powell, Jason. "7/23 Powell's WWE Battleground Live Review: Jinder Mahal vs. Randy Orton in a Punjabi Prison match for the WWE Championship, AJ Styles vs. Kevin Owens for the U.S. Championship, John Cena vs. Rusev in a flag match". Pro Wrestling Dot Net. 18 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Temmuz 2017. 
  8. ^ Powell, Jason. "08/20 Powell's WWE SummerSlam Kickoff Show coverage: New Day vs. The Usos for the Smackdown Tag Titles, Akira Tozawa vs. Neville for the WWE Cruiserweight Championship, Matt Hardy, Jeff Hardy, and Jason Jordan vs. Miz, Bo Dallas, and Curtis Axel". Pro Wrestling Dot Net. 13 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2017. 
  9. ^ Keller, Wade. "KELLER'S WWE SMACKDOWN REPORT 9/12: Vince McMahon appears to address Shane being suspended and Owens threatening to sue". Pro Wrestling Torch. 11 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Eylül 2017. 
  10. ^ Powell, Jason. "Powell's WWE Hell in a Cell 2017 live review: Kevin Owens vs. Shane McMahon in a Falls Count Anywhere HIAC match, New Day vs. The Usos in an HIAC match for the Smackdown Tag Titles, Jinder Mahal vs. Shinsuke Nakamura for the WWE Championship". Pro Wrestling Dot Net. 18 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Ekim 2017. 
  11. ^ Powell, Jason. "Powell's WrestleMania 34 live review: AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura for the WWE Championship, Brock Lesnar vs. Roman Reigns for the WWE Universal Championship, Charlotte Flair vs. Asuka for the Smackdown Women's Championship, Ronda Rousey and Kurt Angle vs. Triple H and Stephanie McMahon". Pro Wreslting Dot Net. 16 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Nisan 2018. 
  12. ^ Barnett, Jake. "8/21 Barnett's WWE Smackdown Live TV Review: Bludgeon Brothers vs. New Day in a No DQ match for the Smackdown Tag Titles, Randy Orton vs. Jeff Hardy, Becky Lynch explains her actions at SummerSlam, AJ Styles interview". Pro Wrestling Dot Net. 22 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Ağustos 2018. 
  13. ^ Barnett, Jake (16 Ekim 2018). "10/16 Barnett's WWE Smackdown 1000 TV Review: Evolution, Undertaker, and other legends return for the milestone show, Rey Mysterio vs. Shinsuke Nakamura and Rusev vs. The Miz in World Cup tournament qualifiers". Pro Wrestling Torch. 17 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ekim 2018. 
  14. ^ Powell, Jason. "Powell's WWE Royal Rumble 2019 live review: Men's and Women's Royal Rumble matches, Brock Lesnar vs. Finn Balor for the WWE Universal Championship, Daniel Bryan vs. AJ Styles for the WWE Championship, Ronda Rousey vs. Sasha Banks for the Raw Women's Championship". Pro Wrestling Dot Net. 28 Ocak 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Ocak 2019. 
  15. ^ Powell, Jason. "Powell's WWE Elimination Chamber 2019 live review: Daniel Bryan vs. AJ Styles vs. Jeff Hardy vs. Kofi Kingston vs. Randy Orton vs. Samoa Joe in an Elimination Chamber match for the WWE Championship, new WWE Women's Tag Champions, Ronda Rousey vs. Ruby Riott for the Raw Women's Championship". Pro Wrestling Dot Net. 18 Şubat 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Şubat 2019. 
  16. ^ Barnett, Jake (9 Nisan 2019). "4/9 Barnett's WWE Smackdown Live TV Review: New Day's celebration for Kofi Kingston winning the WWE Championship, Jimmy Uso and Jey Uso vs. Matt Hardy and Jeff Hardy for the Smackdown Tag Titles, first Smackdown after WrestleMania 35". Pro Wrestling Dot Net. 12 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Nisan 2019. 
  17. ^ Barnett, Jake (30 Nisan 2019). "4/30 WWE Smackdown Live Results: Barnett's review of Becky Lynch vs. Bayley in a non-title match, Kofi Kingston addresses being attacked by Kevin Owens, the announcement of the Smackdown Money in the Bank ladder match participants". Pro Wrestling Dot Net. 1 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Nisan 2019. 
  18. ^ Barnett, Jake (7 Mayıs 2019). "5/7 WWE Smackdown Live Results: Barnett's review of The Usos vs. Daniel Bryan and Rowan for the vacant Smackdown Tag Titles, Raw wrestlers appear, Ali vs. Andrade, Carmella and Ember Moon vs. Mandy Rose and Sonya Deville". Pro Wrestling Dot Net. 10 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Mayıs 2019. 
  19. ^ Powell, Jason. "WWE Extreme Rules results: Powell's live review of Seth Rollins and Becky Lynch vs. Baron Corbin and Lacey Evans in an Extreme Rules match for the WWE Universal Championship and the Raw Women's Championship, Kofi Kingston vs. Samoa Joe for the WWE Championship". Pro Wreslting Dot Net. 15 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Temmuz 2019. 
  20. ^ Powell, Jason. "WWE Clash of Champions results: Powell's live review of Seth Rollins vs. Braun Strowman for the WWE Universal Championship, Kofi Kingston vs. Randy Orton for the WWE Championship, Becky Lynch vs. Sasha Banks for the Raw Women's Championship". Pro Wrestling Dot Net. 16 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Eylül 2019. 
  21. ^ Powell, Jason (8 Kasım 2019). "11/8 WWE Friday Night Smackdown results: Powell's review of Roman Reigns vs. King Corbin, The Revival vs. Big E and Kofi Kingston for the Smackdown Tag Titles, Sasha Banks vs. Nikki Cross, Tyson Fury returns". Pro Wrestling Dot Net. 9 Kasım 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Kasım 2019. 
  22. ^ Powell, Jason (27 Şubat 2020). "WWE Super ShowDown results: Powell's live review of "The Fiend" Bray Wyatt vs. Goldberg for the WWE Universal Championship, Brock Lesnar vs. Ricochet for the WWE Championship, Big E and Kofi Kingston vs. The Miz and John Morrison for the Smackdown Tag Titles". Pro Wrestling Dot Net. 29 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2020. 
  23. ^ Powell, Jason (17 Nisan 2020). "4/17 WWE Friday Night Smackdown results: Powell's review of The Miz vs. Jey Uso vs. Big E in a Triple Threat for the Smackdown Tag Titles, Daniel Bryan vs. Cesaro and Naomi vs. Dana Brooke in Money in the Bank qualifiers, Sasha Banks vs. Tamina". Pro Wrestling Dot Net. 21 Nisan 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Nisan 2020. 
  24. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; ND isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  25. ^ Powell, Jason (19 Temmuz 2020). "WWE Extreme Rules results: Powell's review of Seth Rollins vs. Rey Mysterio in An Eye For An Eye match, WWE Universal Champion Braun Strowman vs. Bray Wyatt in a non-title Swamp Fight, Asuka vs. Sasha Banks for the Raw Women's Championship, Drew McIntyre vs. Dolph Ziggler for the WWE Championship". Pro Wrestling Dot Net. 19 Temmuz 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Kasım 2020. 
  26. ^ Powell, Jason (9 Ekim 2020). "10/9 WWE Friday Night Smackdown results: Powell's review of the 2020 WWE Draft night one, Bayley vs. Sasha Banks for the Smackdown Women's Championship, The Fiend vs. Kevin Owens, Big E vs. Sheamus in a Falls Count Anywhere match". Pro Wrestling Dot Net. 10 Ekim 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Kasım 2020. 
  27. ^ Powell, Jason (12 Ekim 2020). "10/12 WWE Raw Results: Powell's live review of the 2020 WWE Draft night two, Dual-Brand Battle Royal for a shot at the Raw Women's Championship, Kevin Owens vs. Aleister Black in a No DQ match, Seth Rollins says farewell to Raw, Mustafa Ali's first promo as Retribution's leader". Pro Wrestling Dot Net. 15 Ekim 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Kasım 2020. 
  28. ^ Powell, Jason (8 Ocak 2021). "1/8 WWE Friday Night Smackdown results: Powell's review of Daniel Bryan vs. King Corbin vs. Sami Zayn vs. Shinsuke Nakamura vs. Rey Mysterio in a gauntlet match for a shot at the WWE Universal Championship at the Royal Rumble, Big E vs. Apollo Crews for the IC Championship, The Street Profits vs. Bobby Roode and Dolph Ziggler for the Smackdown Tag Titles". Pro Wrestling Dot Net. 29 Ocak 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Mayıs 2021. 
  29. ^ Powell, Jason (16 Mayıs 2021). "WWE WrestleMania Backlash results: Powell's live review of Roman Reigns vs. Cesaro for the WWE Universal Championship, Bobby Lashley vs. Drew McIntyre vs. Braun Strowman for the WWE Championship, Rhea Ripley vs. Asuka vs. Charlotte Flair for the Raw Women's Championship, Bianca Belair vs. Bayley for the Smackdown Women's Championship". Pro Wrestling Dot Net. 16 Mayıs 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Mayıs 2021. 
  30. ^ |url=https://www.cbssports.com/wwe/news/2021-wwe-money-in-the-bank-results-recap-grades-john-cena-returns-to-wwe-after-epic-main-event/live/%7Ciş=CBS Sports|tarih=18 Temmuz 2021|erişimtarihi=18 Temmuz 2021

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]