Kullanıcı mesaj:Kadı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
20.54, 20 Haziran 2021 tarihinde Kadı (mesaj | katkılar) tarafından oluşturulmuş 25661490 numaralı sürüm (Unutulma hakkı)

Bu sayfa 2020 yılına ait bir mesaj sayfasıdır ve arşivlenmiştir.
Üzerinde değişiklik yapmayınız!


Vikipedi'ye Hoş Geldiniz!

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Kadı. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın!

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

Kamil Tolon silinmeye aday gösterildi

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Kamil Tolon) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kamil Tolon sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Ali Haydar (mesaj) 13.59, 29 Ocak 2020 (UTC)Yanıtla

Dava

Merhaba Kamiltolon, hakkınızda şurada bir dava açtım. Bilginize. --Ali Haydar (mesaj) 20.00, 31 Ocak 2020 (UTC)Yanıtla

Engelin kaldırılması

@Vito Genovese Selam Vito bey. Ben Kamil Tolon maddesini oluşturan torun (...). Dedem hakkında kitap da yazdım. Açtığım kukla hesaplarla da olumlu katkılar vermeye çalıştım. Vikipedi'ye tekrar dönmek istiyorum :(--Kadıköylü 17.46, 10 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kitabımın da Kamil Tolon sayfasına eklenmesini talep ediyorum Vito bey--Kadıköylü 17.50, 10 Ağustos 2020 (UTC)
Merhaba (...),
Genel olarak Vikipedi'ye çok sayıda kişi aklında tek bir madde olacak şekilde geliyor ve o maddeye verdiği olağanüstü önem yüzünden de gerilmeler yaşanabiliyor. Yine bu kategoriye giren kullanıcılarda sık rastladığımız bir diğer durum da, Vikipedi'nin kabul etmek gerekiyor ki biraz fazla sayıda olan kurallarına hakimiyet gösterememeleri. Her zaman yeni kullanıcılara bir öğrenme süresi tanıyor ve anlayış gösteriyoruz, ancak özellikle istismar / kötüye kullanım kabul edilen ve kurallardaki karşılığı engel gibi yaptırımlar olan sorunlar olduğunda bazen kötü bir sonuca doğru gidebiliyoruz.
Bu konuyu yeniden ele almak istedim. Çünkü bu üstte sana bildirimi yapılan kukla davası açılmadan önce kimse gelip sana kukla nedir, iyi niyetli ve kötü niyetli kullanımı kategorisine neler girer, kötü niyetli kategorisine giren örneklerinin projeye zararları nelerdir, gibi ayrıntılara ilişkin bir açıklama yapmamış. Sonrasında da sen tamamen anonim hesaplar üzerinden yine madde üzerinde değişiklik yapmaya çalışmışsın. Karşılıklı gerginlikler, hoş olmayan durumlar yaşanmış.
Birincisi, VP:KUKLA politikasını bir gözden geçirmeni bir kez daha rica ediyorum. Birden fazla hesabın olmasında teoride sakınca yok, ancak birincisi, aynı tartışmaya girip birden fazla kişi aynı görüşü savunuyormuş gibi gösteremezsin. İkincisi de, engellendiğinde diğer hesaplardan değişiklik yapmaya devam edemezsin. Yani engel kişiye verilir, hesaba değil. Bu iki çok önemli kurala her şeyin üzerinde önem vermeni rica ederim, çünkü bu engel bir daha konduğunda bir daha kalkmaz ve Kamil Tolon maddesi de kolaylıkla anonim kullanıcıların değişikliğine kapatılabilir.
Diğer önemli konu da iletişim. VP:N ve VP:KSY'de belirtilen kurallara kesinlikle uyman, hiçbir şekilde karşındaki kullanıcıyı nitelememen, saygısızlık teşkil edecek bir harekette bulunmaman ve yalnızca maddeye ve içeriğe odaklanman beklenecektir. Vikipedi topluluğu demek, bu koca projeyi ileriye götürmek için dirsek temasıyla işbirliği yapan ve uyumlu çalışması gereken insanlar topluluğu demektir. Zıtlaşmalarla, kavgalarla bu insanların vakitlerinin çalınmasına ve enerjilerinin ve/veya sabırlarının tükenmesine de yol vermemiz söz konusu olamaz. Ayrıca kişilerin gerçek adları gibi kendi kullanıcı sayfalarında an itibarıyla paylaşmıyor oldukları bilgileri de kullanmamanı rica ediyorum.
Kitabın için tebrik ederim. Kamil Bey'in torunu olman, aslında seni biraz birincil kaynak statüsüne sokuyor. Yani Vikipedi'de maddesi olan bir müzisyen gelip "Bu bilgi doğru değil. Ben 1996'da böyle yapmadım, o yıl konserle turneyle geçti" gibi bir şey dediğinde bunu yazanın bizzat o kişi olduğundan emin olsak bile doğrudan onu kaynak gösteremeyebiliyoruz. Bu yüzden Kamil Bey de hayatta olmasa da senin kitabın da ailenin deneyimleri temel alınarak yazıldığı için bu gibi bir endişe doğacaktır. Ama bunların hepsi konuşulur, yeterli sakin kalmayı başaralım hep birlikte.
Şimdi şöyle yapacağım: Sana bağlantısını verdiğim sayfaları bir kez daha gözden geçirmen için sana 12 saatlik bir süre vereceğim ve yarın sabah saatlerinde engelini kaldıracağım. VP:KUKLA sorunu nedeniyle engellenmiş olduğun için bir süre iyi niyetli sayılabilecek ikincil hesapları dahi kullanmamanı öneririm. Genel engelini kaldıracağım, ancak özel bir istisna yaratıp yalnızca Kamil Tolon maddesinde değişiklik yapmanı önleyecek bir engel bırakacağım. Bu geçici bir engel olacak. Bu süreçte maddenin tartışma sayfasında hiçbir davranış kuralını ihlal etmeden, kaynakları usule uygun bir şekilde listeleyip masaya yatırmanı maddeye eklenmesini istediğin hususları tartışmanı takip edeceğim. Tartışmanın seyrine göre maddeye gerekli eklemeleri ben de yapabilirim. Kitabın da tartışmanın seyrine göre gerekirse eklenebilir. Sonrasında bu geçici normalleşme sürecinin sonunda da yukarıdaki hususlara dikkat etmişsen eğer, madde engelini de kaldıracağım. Bu süreçte Vikipedi'nin diğer sayfalarında da değişiklikler yapmayı deneyerek deneyimini artırabileceğini düşünüyorum.
Ne diyorsun?
Vito Genovese 18.08, 10 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla
Çok teşekkür ediyorum efendim. Ben hemen bağlantı verdiğiniz sayfaları okuyup, vikipedi için canla başla çalışacağım.--Kadıköylü 18.15, 10 Ağustos 2020 (UTC)
@Vito Genovese Vikipedi'yi çok seviyorum ve olumlu katkılar vermek istiyorum ve sizin dediklerinize uyacağıma söz veriyorum.--Kadıköylü 18.19, 10 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla
(...), samimi bir tavsiyede bulunacağım. Kullanıcı ismini değiştirmek isteyebilirsin belki, onun için de bu sayfayı kullanabilirsin. Zamanında seni geri döndürmek için olan çabalarımı biliyorsun, inkar edeceğini de düşünmüyorum. Bundan sonra senden tek ricam benimle polemiğe girmemen. Katkıda bulunmak istersen ve yardıma ihtiyacın olursa bana istediğin gibi yaz, ama dedenle alakalı benimle polemiğe girme lütfen. Aramıza hoş geldin diyeyim şimdilik, iyi vikiler.--evrifaessa ❯❯❯ mesaj 18.26, 10 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla
Teşekkürler. Bu arada imzanla ilgili teknik bir tüyo paylaşayım. VP:İMZA uyarınca imzanın ya kullanıcı ya kullanıcı mesaj ya da katkılar sayfana iç bağlantı vermesi gerekiyor. Bu olmazsa {{seslen}} şablonunu kullandığında karşı tarafa da bildirim gitmiyor, çünkü o şablon kullanıldığı anda geçerli bir imza atılması koşulu var. Tercihler menüsündeki İmza alanında imzanı (...) olarak görünecek şekilde ayarlamaya çalıştın sanırım. Sorunu şöyle çözebilirsin: İmza alanına (...) kodunu koyarsan, imzan yine aynı görünecek ama kullanıcı sayfana bağlantı verecektir. Bu da sorunu çözer.
Vito Genovese 18.28, 10 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Vito bey yaptım sanırım--Kadıköylü 18.30, 10 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

@Vito Genovese Vito bey konuyu netleştirmek istedim. Yarın sabaha kadar bağlantıları okumak için vaktim var ve engelimi yarın sabah kaldıracaksınız değil mi?--[[Kullanıcı:Kadıköylü|Kadıköylü] 18.38, 10 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla
@Evrifaessa Evrifaessa selam. Sizin mesaj sayfanızda bir nezaketsizliğim olduysa özür dilerim. Yardıma ihtiyacım olur ise size yazarım. Mesajınız için teşekkür ederim. İyi vikiler--Kadıköylü 18.42, 10 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla
Doğrudur. İmza da olmuş, eline sağlık.
Vito Genovese 19.17, 10 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla
  • :D -thecatcherintheryeileti💬 19.29, 10 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla
  • Thecatch'in görüşüne istinaden.--Can Je suis là 19.31, 10 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla
  • @Vito Genovese, "Bu konuyu yeniden ele almak istedim. Çünkü bu üstte sana bildirimi yapılan kukla davası açılmadan önce kimse gelip sana kukla nedir, iyi niyetli ve kötü niyetli kullanımı kategorisine neler girer, kötü niyetli kategorisine giren örneklerinin projeye zararları nelerdir, gibi ayrıntılara ilişkin bir açıklama yapmamış. Sonrasında da sen tamamen anonim hesaplar üzerinden yine madde üzerinde değişiklik yapmaya çalışmışsın." demişsiniz, itiraz ediyorum, ben kendisine açıklama yaptım: "Siz henüz görüş belirtmek için yeterli ölçütleri sağlamıyorsunuz. Bunu kişisel olarak algılamayın, bir tür güvenlik mekanizması diyelim. Henüz yeni bir kullanıcısınız. İlk değişikliğinizi bu sayfada yapmışsınız. Sırf bu oyu kullanmak için gelmişsiniz. Eğer Kullanıcı:Kamiltolon iseniz, bu yapılan işlemin kuklacılık olduğunu söylemem gerekir. Ve bu, denetçiler tarafından kolaylıkla tespit edilir. Ve, tespit sonucunda bütün kuklalar süresiz engellenir. Eğer Kullanıcı:Kamiltolon iseniz, bu politikayı bilmediğinizden eminim, ancak bu davranışı lütfen tekrarlamayın.". Kendisinin cevabı ise şu şekilde gerçekleşti: "@Thecatcherintherye çok çok özür dilerim bilmiyordum kusura bakmayın vikipedide yeniyim bilmiyordum. :( ". Kamil Tolon maddesi üzerinden açık bir vandalizm dönmekte, buna şu anda sayfasında bulunduğumuz kullanıcı mı sebep olmakta yoksa onun adını kullanarak başkaları mı, bu ortaya çıkarılmalıdır.-thecatcherintheryeileti💬 19.48, 10 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme için eline sağlık, Thecatcherintherye. "Kukla davası açılmadan önce" kısmı tam olarak olgusal değil, evet. Bu noktadan sonra geleceğe odaklanıp nasıl bir sonuç alabileceğiz bakalım.

Vito Genovese 19.59, 10 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

@Vito Genovese Vito bey, ben bundan sonra Vikipedi için canla başla çalışmaya hazırım. Eğer bir defa daha yanlışım olursa (kuklacılık) beni süresiz olarak engelleyin ve bir daha affetmeyin.--Kadıköylü 20.03, 10 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Umarım "Kamil Tolon mucit şeklinde sayfalar açan kullanıcı ben değildim." söyleminizde samimisinizdir. Her zaman kullanıcı kazanma odaklı biri olarak içtenlikle kuruyorum bu cümlemi.-thecatcherintheryeileti💬 20.13, 10 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla
  • @Thecatcherintherye O kişi Telegram'a da girdi, Yansiklopedi'ye de... Ben dedem Kamil Tolon'u anlatmak için burada da sayfa açtım, kitap da yazdım. Dedemi kullanarak Vikipedi'ye zarar vermek, insanların zamanının ve emeğini çalmak hiçbir zaman gayem olmadı olmaz da, içiniz rahat olsun. İyi akşamlar--Kadıköylü 20.17, 10 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kademeli engel kaldırma uygulaması

Merhaba (...),

Yukarıdaki mesajlarımda ayrıntılarını verdiğim üzere yalnızca mesaj sayfanda değişiklik yapmana izin veren engeli değiştirerek yalnızca Kamil Tolon maddesinde değişiklik yapmanı önleyen bir türe çeviriyorum. Tartışma:Kamil Tolon da dâhil olmak üzere Vikipedi'nin tam koruma altında olmayan tüm sayfalarında değişiklik yapabilirsin. Diğer maddelerde kısa bir süre deneyim kazandıktan sonra beyaz liste grubuna da alınırsın ve böylelikle değişikliklerin onay beklemeden otomatik görünür hâle gelir. Bir süre sonra da olumlu bir seyir hâlinde Kamil Tolon maddesindeki kısıtlama da kalkar.

Bu noktadan sonra senden ricam, başka bir hesap kullanmaman, davranış kurallarına dikkat ederek Tartışma:Kamil Tolon sayfasında madde için uygun gördüğün değişiklikleri kaynak belirterek tartışmaya açman ve her zaman sakinliğini koruman. Bu süreçte iddia ettiğin gibi sana suç atmak, kötü amaçlı değişikliklerini yapan senmişsin gibi göstermek isteyen biri olursa, onunla da ilgili yetkilere sahip kullanıcılar ilgilenecek. Ben de maddeyi ve mesaj sayfanı izleme listende tutup katkılarını izlemeye çaba göstereceğim. Herhangi bir sorun olursa da uygun gördüğün kişilere danışmaktan çekinme lütfen.

Vito Genovese 07.48, 11 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Denetçi isteği hk.

Tekrar merhaba. Kukla olduğu belli hesaplar veya IP adresleri için her defasında denetçi isteği oluşturmanıza gerek yok. Bu istekleri, kuklacılığın şüpheli olduğu durumlarda kullanabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim. Dr. Coalmesaj 13.40, 11 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Ek olarak, üç geri dönüş kuralının, üçten fazla yapılan değişiklikte ihlal edilmiş olacağını belirtmek isterim. Detaylı bilgi ve istisnaları ilgili sayfada bulabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim. Dr. Coalmesaj 14.41, 11 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Siber

Siber (26 Ağustos 2007, Payas, Hatay), Türk rap müzisyeni ve söz yazarı. Siber, 26 Ağustos 2007 Hatay Payas doğumlu rap sanatçısıdır. Sercan Özoğuz (mesaj) 13.49, 11 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Bozyel Sigorta Ltd. Şti., siz bildirim yaptıktan 0:01:13 saat sonra Dr. Coal tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 13.59, 11 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Madde silme önerisi

Merhaba, Deneye Hayır Derneği başlığındaki silme önerinizdeki nedeni KD'liği belirsiz olarak görüyorum. KD'lik kriterleriyle ilgili dokümanları okudum ancak Türkiye'de alanındaki ilk ve tek sivil toplum örgütünün KD'liği tartışmaya açılıyor ise o halde benzer alandaki ilk federasyon gibi yapıların KD'liği de tartışılmalı? İlk ve tek olmak KD açısından bir kriter değilse, o halde uluslararası bir yarışmada elde edilen shortlist başarısı veya yılın fark yaratanı seçilmek gibi şeylerin bir önemi vardır muhakkak. (Y.ozgur.guven (mesaj) 14.55, 11 Ağustos 2020 (UTC))Yanıtla

Değişikliğin geri alınması

Merhaba, p*zevenk maddesindeki değişikliği neden geri aldığınızı öğrenebilir miyim? Geri alırken gerekçe belirtmemişsiniz. --Etimoloji (mesaj) 16.45, 11 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba orada "*" ile sansürlemeye gerek yok. O yüzden geri aldım.--Kadıköylü 16.48, 11 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Maksadım sansürlemek değildi. Değişiklik açıklamasında belirttiğim gibi sistem bunu vandalizm diye engelliyor. İçinde p*zevenk geçtiği için değişiklik kaydedilemiyor. Siz maddeyi değiştirebiliyorsanız * işaretini e ile değiştirerek o şekilde kaydedebilirdiniz. Neticede o bilgileri oraya ekleyebilmek için zaman harcıyoruz. Böyle silinip gidecekse bu işlerle hiç uğraşmayalım. --Etimoloji (mesaj) 16.50, 11 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kayda değerlik etiketi hk.

Tekrar ve tekrar merhabalar. Yıldızlar Şahidim maddesinin silinme adaylığında Can'ın yorumuna ve diğer adaylıklarda yazdığınız gerekçeye istinaden bir bilgilendirme yapmak istedim. İçerisinde "kayda değerlik" etiketi bulunan her madde SAS'a çıkmak zorunda değil; bu gibi maddelere rastladığınızda kendiniz küçük bir araştırma yaparak madde konusunun kayda değerlik yönergesine uygunluğunu kontrol edebilirsiniz. Eğer yapacağınız bu inceleme çerçevesinde madde konusunun kayda değer olduğu izlenimi edinirseniz, etiketi kaldırabilir veya aksi durumda, kayda değer olmadığına kanaat getirirseniz SAS'a çıkarabilirsiniz. Karar veremediğiniz durumlarda ise naçizane tavsiyem, belki bir veya belki de iki başka kullanıcıdan görüş istemeniz olacaktır bu süreçte. En azından işleyişe alışıncaya kadar böylesi herkes için zaman kazandırıcı olabilir. Katkılarınız için teşekkürler, iyi çalışmalar. Dr. Coalmesaj 16.56, 11 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Tekrar ederim... Dr. Coalmesaj 13.03, 13 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Selam Dr. Coal biraz araştırma yaptım sizin dediğiniz gibi ama KD yapacak kaynaklar bulamadım--Kadıköylü 13.04, 13 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Bir yıldız da sizin için!

Yarım Yıldız
Haydi bakalım, hoş geldiniz :) єυνσηια / mesaj 17.08, 11 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Selam

Can Bey selam. Dr. Coal'un bilgilendirmesine istinaden size yazıyorum. Bugün SAS'a çıkarttığım maddeyi sadece 4 bölüm yayınlandığı ve KD etiketi ile durduğu için SAS'a aday gösterdim. Siz diziler ve filmler konusunda uzmansınız bildiğim kadarıyla. Maddeyi beraber geliştirmeyi teklif ediyorum size... İyi akşamlar--Kadıköylü 16.59, 11 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Selam (...), maddeye kaynaklar ekledim zaten. Bu haliyle başka eklenecek birşey yok. Dediğim gibi 4 bölüm veya 2 bölüm yayınlanması önemli değil, hakkında güvenilir ve bağımsız kaynaklar var ise madde KD'dir. Dr. Coal'un size aktardığı yönergeleri okursanız çok iyi olacaktır. Ayrıca bende diğer Vikipedistler gibi gönüllü bir kullanıcıyım ve maddeleri silmek yerine kurtarmak daha elzem olduğunu düşünüyorum. Kendiniz de ufak bir araştırma yaparak maddelere bağımsız ve güvenilir kaynak ekleyip KD etiketini kaldırabilir veya maddenin tartışma sayfasında ilgili kullanıcılara seslenip yardım talep edebilirsiniz. SAS her zaman son seçenek olmalı:) Son olarak tekrar hoş geldiniz diyor ve umarım katkılarınıza bu şekilde devam edersiniz. İyi vikiler.--Can Je suis là 17.15, 11 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kamil Mutlu bilgi sayfası hakkında

Merhaba, Kamil Mutlu bilgi sayfasında kayda değer olmayan içerik hatası almaktayım. Bilgi girişini yaptığım kişinin ulusal haber sitelerinde bilgileri mevcuttur.

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Victorinox16, siz bildirim yaptıktan 13:54:34 saat sonra Uncitoyen tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 09.46, 12 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Bir yıldız da sizin için!

Düzeltmen Yıldızı
Merhaba. Katkılarınızı izliyorum ve son dönemdeki katkılarınızdan dolayı kendi adıma çok seviniyorum. Son zamanlardaki gayretiniz için teşekkürler. Goktr 12.48, 12 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. 82.194.28.232, siz bildirim yaptıktan 0:03:43 saat sonra Dr. Coal tarafından engellendi. Engel açıklaması :#5-Vandalizm. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 18.27, 12 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. 88.230.230.82, siz bildirim yaptıktan 0:01:23 saat sonra Dr. Coal tarafından engellendi. Engel açıklaması :#13-Uygunsuz kukla kullanımı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 18.29, 12 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Hızlı sil etiketlemesi

Merhaba! Yukarıda yazan diğer arkadaşlar gibi son değişikliklerde gördüğüm katkılarınızı takdirle takip ettiğimi belirterek başlayayım. Hakan Savlı maddesinde yaptığınız hızlı silme etiketlemesini geri aldım ve bu konuda bilgilendirmede bulunmak istedim. Maddeyi M1 ve M8 gerekçesiyle etiketlemişsiniz. M1 gerekçesi böylesi bir madde için uygunsuz, bu gerekçe maddenin bağlam oluşturamayacak kadar kısa olduğu durumlar için gerekli, yani maddenin neyi konu aldığına dair dahi bilgi olmayacak kadar kısaysa. Pratikte çoğu zaman tek cümlelik maddelere dahi uygulanamayacak bir gerekçe oluyor bu. M8 ile böyle bir maddeyi etiketlemek ise çok yapıcı değil, zira kısa bir düzenlemeyle kurtarılabilecek bir içerik (telif ihlali olmadığı sürece), bu gibi durumlarda {{düzenle}} şablonunu ekleyebilirsiniz. Bu maddenin sorunuysa biyografinin şuradan alınmış olması ve dolayısıyla telif ihlali olmasıydı (yani G9'dan işaretlenebilirdi). Telif ihlali oluşturan kısımları temizleyip maddeyi düzenledim, son hâlini inceleyebilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin, sizi topluluğumuzun bir parçası olarak görmek çok mutluluk verici ve yardımcı olabilmekten memnuniyet duyarım :) İyi çalışmalar! --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 10.38, 13 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. 1ndirim, siz bildirim yaptıktan -1 gün 23:59:50 saat sonra Dr. Coal tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 12.55, 13 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Türkiye yerleşim birimleri/Bitirme projesi

Sayın Kamiltolon, Türkiye yerleşim birimleri/Bitirme projesi kapsamında bir çalışma yapıyoruz. Siz bu proje içinde değilseniz, sayfaya girdiğinizde, o sayfada yapılan bir bilgi yüklemesi kaydını engellemiş oluyorsunuz. Bir-kaç kez ayni durumla karşılaştım, emeklerim boşa gitti. Bu projede yer almak isterseniz çok seviniriz. Böyle bir düşünceniz yoksa, lütfen şu sıralar bu sayfalara bilgi girişi yapmayın. iyi vikiler. Mehmet Ali Acar 15.21, 13 Ağustos 2020 (UTC)

Yanlış taşıma

sayfanı yanlış bir şekilde arşivlemişsin, düzelttim, bir de geçmiş arşivleri içeren bir başlık ekledim. bilgin olsun. iyi çalışmalar--evrifaessa ❯❯❯ mesaj 09.47, 15 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Çok teşekkürler--Kadıköylü 09.48, 15 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

bu arada az önce kullanıcı sayfandaki bir tasarım hatasını düzelteceğim derken yanlışlıkla direkt yayımlamışım. babilin yazı rengi arka plandaki resimle çakıştığı için güzel durmamış sanki. babil yerine direkt kullanıcı şablonlarını kullanabilirsin. buraya kopyaladım yaptığım düzeltmeleri, istersen kopyala yapıştır yapıp yaptığım düzeltmeleri kullanabilirsin.--evrifaessa ❯❯❯ mesaj 12.08, 15 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Pileki sayfası

Merhaba Pileki adlı oluşturduğum aşiret sayfası hakkında silinme vesaire bilgisi çıkıyor. Bu sayfadaki bilgiler aşiretleri bilenler tarafından anlatılır ve sonuçta bütünüyle kesin bilgiler de içermeyebiliyor. Tarihi bilgilerdir. Kurdistan49 (mesaj) 16.47, 15 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Kurdistan49. Lütfen kayda değerlik sayfamızı okuyunuz ve başka sitelerden kopyala-yapıştır yapıp Vikipedi'ye içerik eklemeyiniz.--Kadıköylü 16.48, 15 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kaynak gösterdim KadıköylüBu imzasız yazı Kurdistan49 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

@Kurdistan49 Kaynak güvenilir değil. Biz Vikipedi'de Blogspot, Ekşisözlük tarzında kaynaklar kullanmıyoruz.--Kadıköylü 16.51, 15 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kadıköylü Sayfaya girdiğinizde www.semskiasireti.com görebilirsiniz blogspot sayfasında.Kurdistan49 (mesaj) 16.53, 15 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

@Kurdistan49 Bakın bunlar sizin oluşturduğunuz kaynaklar. Biz başkasının yazdığı haber veya kitapları kaynak olarak baz alıyoruz.--Kadıköylü 16.54, 15 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kadıköylü http://www.semskiasireti.com/?Syf=18&Hbr=622206 buyrun bu siteden bakın. Blogspot değil bu siteyi de ben kurmadımBu imzasız yazı Kurdistan49 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. MedyaHaberAjans, siz bildirim yaptıktan 0:04:11 saat sonra Dr. Coal tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 13.54, 16 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

M1

Selamlar. BOAC 777 sefer sayılı uçuşu maddesindeki M1 gerekçeli etiketlemenizi geri aldım, daha önceki bir mesajımda ilgili açıklamada bulunmuştum. Kısaca: bilgi sunan bir maddenin kısalığından dolayı silinmesi M1 kapsamında söz konusu olmamalıdır. İlerisi için not düşmek istedim. Teşekkürler, iyi çalışmalar... --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 13.55, 16 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

@Seksen iki yüz kırk beş Merhaba. Açıklamanız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim--Kadıköylü 14.03, 16 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Yeni açtığım madde'ye neden hızlı silme talep edildi

Başlıkta belirttiğim gibi sebebini merak ettim wikipedia.org/wiki/raperin yanlış birşey mi yazdım? Meyusufaktas (mesaj) 16.11, 16 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

BS/HS

Merhaba. Oluşturulan maddelerden bazılarını hem bekletmeli hem de hızlı silme için işaretlemedeki amacı sorabilir miyim? İkisi birbirinden ayrı prosedürler zira. İyi çalışmalar. Dr. Coalmesaj 17.28, 16 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Dr. Coal. Görmüşken cevap vermek istedim. Mesele ile ilgili buraya bakabilirsiniz. ►Br_Prometheus (ileti‽) 17.30, 16 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla
Teşekkürler Br Prometheus. Maddede iki etiket birden bulunduğu için sormuştum. Kendi mesaj sayfamda da kullanıcıyı hızlı silme etiketini elle nasıl ekleyebileceği konusunda bilgilendirdim. Tekrar teşekkürler, iyi çalışmalar. Dr. Coalmesaj 17.33, 16 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kamil Tolon maddesi

Merhaba (...),

Maddede herhangi bir değişiklik yapılması gerektiğini düşünmüyor musun? Tartışma sayfasına da uğramadığın için bir sorayım dedim.

Vito Genovese 19.17, 16 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Vito Genovese. Sadece şu olabilir. Maddedeki Kamil Tolon'un Türkiye'de çamaşır makinesinin ilk üretimini yaptığına dair ibare kaldırılmıştı lakin bu birçok kitap ve haber kaynağında mevcut. Bunun eklenmesini isteyebilirim sadece. İlginize teşekkürler.--Kadıköylü 19.20, 16 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla
O da sanırım o zamanlar biraz anlaşmazlığa neden olmuştu. Şu anda etkisi altında olduğun madde engeli neticede bu tür tartışmaları sağlıklı yürütüp yürütemeyeceğini görebilmek için var. Engelden döndüğünden yana yaptığın katkılar oldukça olumlu, ancak madde tartışmalarında da kendini göstermenin yararlı olacağını düşünüyorum. İstersen yine kaynaklarını bir toparlayıp arşivde söylenenleri de göz önünde bulundurarak tartışma sayfasında önerini sun. Böylelikle (olursa) içerik anlaşmazlığı konularında da nasıl hareket edeceğini göstermiş olursun ve bunun madde engelinin kalkması açısından son değişiklikler devriyeliğine kıyasla daha fazla etkisi olur ister istemez.
Vito Genovese 19.24, 16 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Kalaylı Demir Çelik Ürünleri, siz bildirim yaptıktan 0:16:12 saat sonra Uncitoyen tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 11.19, 18 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Bedevi274, siz bildirim yaptıktan 0:02:53 saat sonra Vito Genovese tarafından engellendi. Engel açıklaması :#13-Nezaket ihlali. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 18.58, 18 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Geri alma hk.

Merhaba. Geri almanızın gündemde olduğu şu süreçte bu değişiklik dikkatimi çekti. Değişiklikleri geri almak için acele etmeyin ve önceki yazışmamızda da belirttiğim gibi, eğer konuyla ilgili bir fikriniz yoksa, araştırmak da istemiyorsanız bırakın, bir başkası bakacaktır mutlaka. Zira Kaydu maddesine baktığınızda, geri aldığınız değişikliğin aslında son derece doğru ve yerinde olduğu görülüyor. Bununla beraber değişikliği yapan IP, değişiklik özetinde ilgili maddenin bağlantısını da sunmuş. Buna rağmen hiçbir neden/gerekçe yazmadan geri almışsınız. Dediğim gibi; eğer fikriniz yoksa ve araştırmak istemiyorsanız, bir işlem yapmak zorunda hissetmeyin kendinizi. Dr. Coalmesaj 14.37, 19 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. 46.106.32.143, siz bildirim yaptıktan 0:02:38 saat sonra Dr. Coal tarafından engellendi. Engel açıklaması :#5-Vandalizm. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 16.13, 20 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Hakkında/diğer anlam

Şu şekilde ilgili şablonu kullanabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim. Dr. Coalmesaj 16.30, 20 Ağustos 2020 (UTC) Yanıtla

Engel kaldırma - adım 2

Merhaba (...),

Madde engelin de kaldırılmıştır. Katkılarının artarak devamını dilerim.

Bu arada ufak bir öneri: Kullanıcı adı değişikliği için yeni bir başvuruda bulunacak olursan seçeceğin adı iyi düşünmeni öneririm. Gerçek adlarıyla üye olan kullanıcılar bazen pişmanlık yaşıyor, bu nedenle sorun yaşayacaklarını düşünen arkadaşlarımız oluyor. Gerçi gerek imza olarak gerek mesajlarında adını epey sık bir biçimde zikretmiş oldun, ancak yine de isim seçerken göz önünde bulundurman yararlı olacaktır.

Vito Genovese 16.33, 20 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. 51.195.151.176, siz bildirim yaptıktan 0:00:33 saat sonra Dr. Coal tarafından engellendi. Engel açıklaması :#5-Vandalizm. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 20.06, 20 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kadıköylü

Sadece merak ettiğim için yazıyorum (not: sormuyorum): Neden, mesela, Aşağıbakkalköylü değil de Kadıköylü?-thecatcherintheryeileti💬 20.28, 20 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Memleket İstanbul-Kadıköy olduğu için efendim--Kadıköylümesaj 20.46, 20 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla
Böyle kopyala yapıştır yapınca böyle uzun uzun böyle basamak basamak gidiyor. Sonra tümünü seçip diğer mesaj sayfasına kopyalıyoruz, şipşak, orada da çıkıyor.

-thecatcherintheryeileti💬 21.29, 20 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Tebrikler

Selam Kadıköylü, Yeni devriyelik görevinizde başarılar. Başlamadan önce birkaç hatırlatma yapmak istiyorum. Öncelikle aşağıdaki yönerge ve politikaları yeniden okumanız sizin için faydalı olabilir:

Bunlarla ilgili anlamadığınız herhangi bir yer varsa bana, herhangi bir devriyeye ya da hizmetli arkadaşlarımdan birine sorabilirsiniz. Size yardım etmekten zevk duyarız.

Şimdi buraya kadar her şeyi anladıysanız okuyucuya gösterilmeden önce devriyeler tarafından incelenmeyi bekleyen değişiklikleri Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasından incelemeye başlayabilirsiniz. Özel:Doğrulamaİstatistikleri sayfasından çalışkan devriye arkadaşlarımızı görebilirsiniz. Her değişikliği kabul etmek ya da reddetmek zorunda değilsiniz. Anlamadığınız veya emin olamadığınız değişikliği pas geçiniz. Böylece konunun uzmanı bir arkadaşımız ilgilenebilir. Özel:Tercihler sayfasında işinizi kolaylaştırabilecek bazı küçük programlar var. Gerekçe yardımcısı bunların olmazsa olmazı diyebiliriz.

Eskiden beri bekleyen değişiklikleri incelemek dışında yeni eklenen katkıları da canlı olarak takip edebilir ve kontrol edebilirsiniz. Vikipedi:Huggle programı bunu yapmanızın en kolay yolu. Program bir değişikliği geri aldığınızda kullanıcıya uygun bir uyarı mesajı da gönderiyor. Ayrıca programda diğer çevrim içi Huggle kullanıcıları ile fikir alışverişi yapabileceğiniz bir chat penceresi de var.

Çok konuştum biliyorum. Haydi kolay gelsin. --evrifaessa ❯❯❯ mesaj 15.02, 21 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Hayırlı olsun :). --Victor Trevor (mesaj) 15.13, 21 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla


İnegöl mobilyası

Neden uygun değil kaynak yok verincd çünkü olmuyor bu sefer eksik nedir öğrenebilirmiyim? Mesela Google da İnegöl mobilyası ni aradığınızda yada İnegöl belediyesi ve inegolticaret sanayi odasından kontrol ettiniz mi doğruluğunuBu imzasız yazı Muratback (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


Sebebini öğrendim araştırdım aşırı reklam içeren mis o yazının neresi reklam içeriyor Kadıköylü sen ciddi misin bana o yazının reklam olduğunu mu söylüyorsun o zaman İnegöl köfte de reklamBu imzasız yazı Muratback (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kadıköylü yine kaldırmayı basardiniz fakat neresi reklam makalenin biri cevap verebilirmi? Muratback (mesaj) 12.40, 22 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

[geri döndür] tuşu...

...yalnızca vandalizm için, bilgin olsun.

Vito Genovese 15.53, 22 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı engel talebi bildirimi

Merhaba. 93.182.110.39, siz bildirim yaptıktan sonra 24 saat geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 18.46, 22 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. 46.221.221.22, siz bildirim yaptıktan 0:01:52 saat sonra Vikiçizer tarafından engellendi. Engel açıklaması :#1-Küfürlü değişiklik. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 18.46, 22 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. 85.108.192.15, siz bildirim yaptıktan 0:57:23 saat sonra Vikiçizer tarafından engellendi. Engel açıklaması :#5-Vandalizm. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 19.26, 22 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. 95.13.69.187, siz bildirim yaptıktan 0:01:33 saat sonra Vikiçizer tarafından engellendi. Engel açıklaması :#5-Vandalizm. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 19.26, 22 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. 85.109.117.254, siz bildirim yaptıktan 0:01:33 saat sonra Vikiçizer tarafından engellendi. Engel açıklaması :#5-Vandalizm. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 19.28, 22 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Cavition, siz bildirim yaptıktan 0:00:46 saat sonra Uncitoyen tarafından engellendi. Engel açıklaması :#13-Uygunsuz kukla kullanımı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 19.14, 23 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

:D

hehehe eskileri hatırlayalım biraz

Bu kullanıcı mucittir.





sana naçizane hediyemdir :DDDD
--єυνσηια / mesaj 09.52, 6 Eylül 2020 (UTC)Yanıtla

@Euvonia Geçmişe sünger çektik Euvonia'cım geleceğe bakıyoruz.:D--Kadıköylümesaj 09.53, 6 Eylül 2020 (UTC)Yanıtla
Güzel bir hatıra olmuş oldu ;) --єυνσηια / mesaj 09.57, 6 Eylül 2020 (UTC)Yanıtla
KAMİLTOLONMUCİTTİR, Euvonia. --Kral Kadu (mesaj) 12.38, 10 Eylül 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Kalamaremlak, siz bildirim yaptıktan 2:15:25 saat sonra Dr. Coal tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 12.18, 6 Eylül 2020 (UTC)Yanıtla

Mesaj sayfanıza iade i ziyaret

@Kadıköylü Sıcak karşılamanız ve hoşgeldiniz mesajınız için çok teşekkür ederim. --Destemora (mesaj) 10.35, 9 Eylül 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Goktasarım, siz bildirim yaptıktan 0:03:18 saat sonra Dr. Coal tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 13.49, 9 Eylül 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Deuligoga, siz bildirim yaptıktan 3:50:55 saat sonra Dr. Coal tarafından engellendi. Engel açıklaması :#5-Vandalizm. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 11.31, 10 Eylül 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Vixdeischudengang, siz bildirim yaptıktan 0:02:29 saat sonra Vito Genovese tarafından engellendi. Engel açıklaması :#13-Uygunsuz kukla kullanımı: + Vandalizm | ARDA BEYAZAY kuklası. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 13.34, 12 Eylül 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. 85.107.95.219, siz bildirim yaptıktan 0:02:04 saat sonra Chansey tarafından engellendi. Engel açıklaması :#1-Küfürlü değişiklik. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 17.21, 12 Eylül 2020 (UTC)Yanıtla

Seçkin madde adaylıkları görüş bekliyor!

Selamlar, şu an "Vikipedi'de bulunan 365.786 maddenin 199 tanesi seçkin madde statüsündedir; yani diğer bir deyişle 1.830 Vikipedi maddesine bir seçkin madde düşmektedir." Oysa ki bu oran enWiki'de 1.050 maddede 1 seçkin madde. Seçkin madde oluşturmak kadar, seçkin maddde adaylıklarına görüş bildirmekte çok önemlidir, zira adaylıkların bekleme süresi 1 aydan fazla sürebiliyor. Ancak burada yalnızca "Destek Destek" şablonu eklemekten değil, detaylı bir incelemeden bahsediyoruz. Unutmayın ki, seçkin olması amacıyla bir madde oluşturduğunuzda o madde de "görüş bekleyen seçkin madde adaylıklarından" biri olacak. Eee bu kadar dil döktükten sonra bir görüşünüzü alırız, iyi Vikiler :) MediaWiki message delivery (mesaj) 13.22, 19 Eylül 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Götçe, siz bildirim yaptıktan 2:18:35 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 15.26, 21 Eylül 2020 (UTC)Yanıtla

Bir yıldız da sizin için!

Yazar Yıldızı
Türkçe Vikipedi'ye yaptığınız katkılar için... Huuntaİleti 21.07, 22 Eylül 2020 (UTC)Yanıtla

Art niyet taşıyan yetkililer

Merhabalar, eklediğim bir sayfanın silinmesi tartışılıyordu. Bu sırada daha önce silinmesi tartışılmış ve bunun sonucunda onaylanmış, birçok farklı kaynaktan referans alınarak yazılan Türkiye Öğrenci Senatosu adlı içeriğin silinmesi yönünde bir şerh konulmuş. Burada kesinlikle bir art niyet olduğunu düşünüyorum.--Searcheresearch (mesaj) 13.45, 25 Eylül 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Searcheresearch. SAS tartışması sonucunda maddenin silinip silinmeyeceği belli olacak. SAS adaylığı açmak öyle sizin belirttiğiniz gibi art niyetle yapılan bir eylem değildir. Ben görüşümü belirttim, başka kullanıcıların da görüşleri olmalı. İyi çalışmalar--Kadıköylümesaj 13.59, 25 Eylül 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. AKSUVİTAL DOĞAL ÜRÜNLER GIDA SAN. VE TİC.A.Ş., siz bildirim yaptıktan 3:14:35 saat sonra ToprakM tarafından engellendi. Engel açıklaması :{{Ku-hafifengel}} . Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 11.52, 1 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. 111.251.140.9, siz bildirim yaptıktan 0:08:55 saat sonra ToprakM tarafından engellendi. Engel açıklaması :#1-Küfürlü değişiklik. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 16.52, 1 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. 78.183.148.159, siz bildirim yaptıktan 0:18:04 saat sonra ToprakM tarafından engellendi. Engel açıklaması :#1-Küfürlü değişiklik. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 18.21, 1 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Venereturkey, siz bildirim yaptıktan 2:25:20 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 11.06, 3 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

İmzasız toplu mesaj

Şimdi Evrifaessa'ya mesaj atarken fark ettim: Siyaset VikiProjesi Ekim Ayı İBP Daveti mesajın imzasız gitmiş, şöyle bir görünüm oluşmuş. Bilgin olsun.

Vito Genovese 18.11, 4 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Nasıl imza ekleyeceğim? İmza eklemeyi bilmiyorum. Bana yol gösterebilir misiniz? @Vito Genovese--Kadıköylümesaj 18.14, 4 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla
Mesajın sonuna şunu eklersin:
[[Kullanıcı:Kadıköylü|Kadıköylü]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Kadıköylü|mesaj]]</sup> ~~~~~
Tilde sayısı dikkat edersen 5. 3 tilde ile imza atarsan yalnızca kullanıcı adı ve mesaj sayfana bağlantı veren ham imza kısmı kopyalanır, dört tilde bu kısma tarih ve saati ekler, beş tilde yalnızca tarih ve saati atar (İnsanlara seslen şablonu gibi bir yöntemle bildirim gönderebilmek için de dolayısıyla 3 veya 4 tildeli imza atılması gerekir, ama 5 tildeli imza bildirim göndermez). Toplu mesaj gönderim hesabı senin adına imza atamayacağı için kullanıcı ve kullanıcı mesaj sayfalarına bağlantıyı manuel veriyorsun. Tarih ve saat standart olduğu için onu tildelerle atıyorsun, mantık bu.
Vito Genovese 18.32, 4 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. 89.219.51.26, siz bildirim yaptıktan 1:57:45 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması :#1-Küfürlü değişiklik. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 19.37, 4 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Sck45, siz bildirim yaptıktan 1:20:23 saat sonra Dr. Coal tarafından engellendi. Engel açıklaması :#5-Vandalizm: Saldırı amaçlı, hakaret içeren sayfa oluşturma. . Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 13.58, 5 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Sadecepipi, siz bildirim yaptıktan 9:36:36 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 15.38, 5 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Tempofm1021, siz bildirim yaptıktan 0:06:03 saat sonra Chansey tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 05.58, 7 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Toplu mesaj

Selam Kadıköylü. Siyaset projesinde toplu mesaj göndermek istediğinde bana haber verirsen gönderebilirim. --iazak (mesaj) 15.46, 20 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Toplu mesaj hakkında

Selamlar, toplu mesajda bir sorun olmuş sanırım, bütün sayfayı mesaj olarak atmışsınız. Böyle bir sonuç söz konusu. Projenin eski sorumlusuna kadar her şey karışık şekilde görünüyor ve açıkçası bunun iş birliği konusuna odaklanmayı imkansız hale getirdiğini düşünüyorum. Ben kendi mesaj sayfamda o kısmı komple çıkarttım, size de bilgi vermek istedim.----anerka'ya söyleyin 15.47, 20 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

İdon'thaveanymantık kullanıcısından soru (09.29, 26 Ekim 2020)

Merhaba, vandalizm ne demek? --İdon'thaveanymantık (mesaj) 09.29, 26 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @İdon'thaveanymantık. burayı okuyabilirsiniz. Teşekkürler--Kadıköylümesaj 10.17, 26 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Parya Bilişim, siz bildirim yaptıktan 2:45:36 saat sonra Chansey tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 13.45, 30 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Sudemed Tıbbi Ürünler, siz bildirim yaptıktan 4:04:49 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 15.29, 30 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Değişiklikler bekliyor!

Şu anda, Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 2.060 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Okuyucuların bilgiye hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için bekleyen değişiklikleri haydi hep birlikte eritelim!

Aghayeva Leyla, Baku kullanıcısından soru (16.31, 4 Kasım 2020)

merhaba kadikoylu, ben burada yeniyim. ve bir sorun yasiyorum. Ovo vejetaryenlik hakkinda yazmak istiyorum ama wikipedi bana duzenlemem icin mekaleler veriyor. bana yardimci ola bilirmisin --Aghayeva Leyla, Baku (mesaj) 16.31, 4 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Aghayeva Leyla, Baku. VP:KD kriterimize uygun içeriklerin maddesini açabilirsiniz. Lütfen bağlantı verdiğim sayfayı okuyunuz ve ayrıca biçem el kitabı sayfasını da gözden geçiriniz. İlaveten de sayfanıza bir hoş geldin mesajı bırakacağım, orada yararlı bağlantıları bulup okuyabilirsiniz. Sevgiler--Kadıköylümesaj 19.47, 4 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Şefaatli Açelya ÇİÇEKÇİLİK, siz bildirim yaptıktan 0:01:28 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 16.16, 5 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

VikiProje Siyaset Kasım 2018 İşbirliği Projesi'nde 1. oldunuz


VikiProje Siyaset Ekim 2020 İşbirliği Projesi'nde 1. oldunuz
Tebrikler. VikiProje Siyaset kapsamında düzenlenen "Siyaset proje şablonu ve sınıf yükseltme" konulu işbirliği projesinde 1. oldunuz.
Gelecekteki iş birliği projelerine katılımınızın devamını bekleriz.

Geçen ayın ödülünü sunmayı unutmuşum, kusura bakma. İBP için yine beklerim. -- iazak (mesaj) 09.35, 9 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

İş birliği projesi daveti

2020 46. Hafta İş Birliği Projesi'nin konusu, "Şablon:Pratt & Whitney hava aracı motorları maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz.

Misilli.29 adlı kullanıcıdan soru (21.42, 9 Kasım 2020)

Wikipedia yazımda kullanılan kodları öğrenebilecek bir kaynak varmıdır --Misilli.29 (mesaj) 21.42, 9 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Misilli.29.Burayı okuyabilirsiniz. İyi çalışmalar.--Kadıköylümesaj 09.25, 10 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

KET işlemi

KET işlemi nedir. Berke Kaluç (mesaj) 12.03, 11 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

@Berke Kaluç KET'in açılımı Kullanıcı Engelleme Talepleridir. Tekrar devriyelik şablonu eklerseniz bildirimde bulunacağım demek istemiştim. Bkz. VP:KET. İyi çalışmalar--Kadıköylümesaj 13.19, 11 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Yahu ben devriyeyim benim adım listede yok. Berke Kaluç (mesaj) 13.23, 11 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

@Berke Kaluç Kullanıcı hakları geçmişinize baktım. Önceden de devriye olmamışsınız. Yani sonuç olarak adınız listede yoksa devriye değilsinizdir. Katkılarınızı olumlu yönde sürdürüp beyaz listeye alınıp saha sonra da VP:DEB sayfasından başvuru yapıp bir hizmetliden olumlu sonuç alırsanız devriye olursunuz. İyi çalışmalar.--Kadıköylümesaj 13.26, 11 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Beni şikayet edemedin Berke Kaluç (mesaj) 13.53, 11 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Berke Kaluç, siz bildirim yaptıktan 0:31:46 saat sonra Vito Genovese tarafından engellendi. Engel açıklaması :#13 - {{Ku-buralıdeğilengel}}. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 14.19, 11 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Osmaniyedesondakika, siz bildirim yaptıktan 8:50:46 saat sonra Uncitoyen tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 15.27, 12 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. 213.162.73.139, siz bildirim yaptıktan 0:02:53 saat sonra Uncitoyen tarafından engellendi. Engel açıklaması :#11-Anonim ve açık proxyler. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 18.42, 12 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Jfirstgamer wiki adlı kullanıcıdan soru (19.16, 12 Kasım 2020)

Merhaba --Jfirstgamer wiki (mesaj) 19.16, 12 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

İBP'de yeni ödül: Ekonomi yıldızı!

Ekonomi Yıldızı
Selamlar. İş birliği projesi ödüllerinin arasına yeni Ekonomi yıldızı katıldı! Ekonomi ile ilgili iş birliği projelerine katılın, bu yıldızı kaçırmayın! İyi çalışmalar!
Caskination ?
Bu mesajı almak istemiyorsanız Şablon:İşbirliği-davet/İstemeyenler sayfasına imzanızı ekleyiniz. MediaWiki message delivery (mesaj) 21.02, 12 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. 88.244.34.110, siz bildirim yaptıktan 3:31:24 saat sonra Dr. Coal tarafından engellendi. Engel açıklaması :#1-Küfürlü değişiklik. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 11.18, 13 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Beyaz Işık, siz bildirim yaptıktan 0:20:19 saat sonra Chansey tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 18.47, 13 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Selamlar

Selamlar, Uyarınız için çok teşekkürler. Ben bilgi paylaşımı ile ilgilenmekteyken yaş öğrenmek gibi özel bir konuda tanımadığım birinden mesaj almak fazlasıyla itici, rahatsız ve saygı sınırını aşan türde buldum . Mümkünse yardımınızı alsam_? Vancouver Denizcilik Hakemleri Birliği sayfası sizce yayına hazır mıdır? :Çalışma halinde olduğu ibaresinden çıkması için ne yapmalıyım? Bir de bilgi kutusu içinde nasıl resim paylaşabilirim? Bu imzasız yazı Dilara7800 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 18.54, 15 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba, öncelikle ben özür dilerim yaş sormamdan rahatsız olduysanız. Bilseydim sormazdım zaten. Huluxsi (mesaj) 18.58, 15 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla
Merhaba Sayın @Dilara7800. Maddeyi inceledim. Madde VP:KD kriterimizi karşılıyor gibi görünüyor. Maddeyi düzenleyip "kontrol edildi" olarak işaretleyeceğim. Bu arada mesajlarınızdan sonra dört adet tilde ile imza atmayı unutmayınız.(~ ~ ~ ~) Saygılarımla--Kadıköylümesaj 19.00, 15 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim. Eğer hatalı bir yanı varsa reddetmeden önce uyarırsanız gereken düzenlemeleri yapabilirim. Ne de olsa yeni bir üyeyim. Yakın ilginize hızlı dönüşünüze çok teşekkür ederim.

~ ~ ~ ~ Bu imzasız yazı Dilara7800 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 19.07, 15 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Shakshak31, siz bildirim yaptıktan 0:00:45 saat sonra Chansey tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 20.37, 15 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Uzunerinsaatyapi, siz bildirim yaptıktan 1:12:58 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 21.35, 15 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba nasılsınız? Yeni bir sayfa oluşturdum. Uygun olduğunuzda inceleme fırsatınız olursa memnun olurum. Sağlıklı günler..--Dilara7800 (mesaj) 11.05, 18 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Sadedegel adlı kullanıcıdan soru (07.08, 19 Kasım 2020)

Merhaba,

Yeni bir madde girmeye başlamıştım ancak şu anda yazdıklarıma ulaşamıyorum. Daha önce yazdıklarımı nerede bulabilirim?Yardımcı olursanız sevinirim. --Sadedegel (mesaj) 07.08, 19 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Emrahatceken adlı kullanıcıdan soru (20.46, 19 Kasım 2020)

Merhabalar Kolay gelsin öncelikle Müzik işiyle uğraşmaktayım müzisyenim bende şablon sanatçı bilgisi ekledim yeni sayfa oluşturdum fakat birisi bana m6 kodu yollamış ve sayfa silinmeye hızlı adaydır yazısı geldi bu nasıl çözümlenebilir teşekkür eder sonsuz sevgi ve saygılarımla... --Emrahatceken (mesaj) 20.46, 19 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

@Emrahatceken Merhaba. Vikipedi'ye özgeçmişinizi eklemeniz hoş karşılanmaz. VP:KD'ye uyan özgeçmişler Vikipedi'de bulunabilir. Sakhalinio da bilgilendirmiş sizi konu hakkında. Lütfen bağlantı verdiğim sayfayı okuyunuz. İyi çalışmalar--Kadıköylümesaj 11.14, 20 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba, Nasılsınız? İtalyan Dostluk ve Kültür Derneği adlı sayfayı oluşturdum. Uygun oldugunuzda sayfayı kontrol edebilirseniz memnun olurum. Saygılarımla --Dilara7800 (mesaj) 19.27, 20 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba Sevgili @Dilara7800. Maddeniz maalesef VP:KD kriterine uymuyor. Lütfen bağlantı verdiğim sayfayı okuyunuz. Ayrıca, devriye ve hizmetlilere özel olarak kontrol çağrısında bulunmamanızı öneririm. Mutlaka bir devriye oluşturduğunuz maddeye gelip onu kontrol edecektir. Sevgiler--Kadıköylümesaj 19.56, 20 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Tanebaharat, siz bildirim yaptıktan 0:56:03 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 21.41, 20 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. 178.246.241.238, siz bildirim yaptıktan 0:01:29 saat sonra Chansey tarafından engellendi. Engel açıklaması :#5-Vandalizm. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 19.22, 21 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Necmettin Erbakan, siz bildirim yaptıktan 0:07:57 saat sonra Chansey tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 19.44, 21 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

altyazılar bende calismiyo

belkide sizde calisiyodur ama bende altyazı bozuk yazmıyo bi yerde çağrı bulun (TÜRKIYE ADAMIDIR (mesaj) 15.01, 23 Kasım 2020 (UTC))Yanıtla

@TÜRKIYE ADAMIDIR Altyazı derken neyi kastettiğinizi anlamadım. Bir daha sorunuzu iletebilir misiniz rica etsem?--Kadıköylümesaj 15.06, 23 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

ülkelerin marşlarindaki alt yazı

TÜRKIYE ADAMIDIR (mesaj) 15.18, 23 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla
Bende öyle bir sorun yok neden olduğunu da bilmiyorum Sevgili @TÜRKIYE ADAMIDIR. Belki @Vito Genovese biliyordur.--Kadıköylümesaj 15.20, 23 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla
Sorunun biraz daha spesifik betimlenmesi lazım.
Örneğin Beta Özellikler'den Yeni Video Oynatıcı seçeneği etkin olarak Türkiye maddesine gidip bilgi kutusundaki İstiklal Marşı bağlantısına tıkladığımda YVO'nun açılır penceresi görünüyor, sağ altta altyazı seçeneklerinden Türkçeyi seçtiğimde marş ilerledikçe altyazıların da değiştiğini görüyorum.
Böyle olunca görünmüyor mu? Yalnızca Türkçe mi görünmüyor? Bir hata veriyor mu? Bir sürü değişken var.
Vito Genovese 15.26, 23 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

benim cihazda sıkıntı olabilir cihaz:samsung galaxy j2 TÜRKIYE ADAMIDIR (mesaj) 15.31, 23 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

sordum yanıt alamadım

TÜRKIYE ADAMIDIR (mesaj) 18.52, 23 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

İş birliği projesi daveti

Selamlar. İş birliği projesinde bu haftanın konusu "Şablon:Queen ve Şablon:Queen şarkıları maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan göz atabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz. İyi çalışmalar!

Bu mesajı almak istemiyorsanız Şablon:İşbirliği-davet/İstemeyenler sayfasına imzanızı ekleyiniz.
Caskination ? 12.31, 24 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Testtest

Merhaba, ben ToprakM. Oluşturduğun Testtest maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Deneme" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --‒ToprakM  15.01, 24 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Görüşlerinize teşekkür ederim.

Merhaba, Değerli görüşünüz beni mutlu etti, ayrıca motive edici oldu. Bu arada bekleyen değişikliklerimi inceleme fırsatınız olursa memnun olurum, olmazsa hiç sorun değil çünkü yoğunluğunuzu tahmin edebiliyorum. Sağlıklı günler dilerim. Saygılarımla, --Dilara7800 (mesaj) 17.49, 24 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Katkılarınızı izliyorum ve takdir ediyorum Sevgili @Dilara7800. İnceliyorum katkılarınızı. Sevgiler--Kadıköylümesaj 17.51, 24 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Al sana keçi!

Ufak bir vikisevgi mesajı. Katkılarınız için teşekkürler. İyi günler. :)

Huluxsi (mesaj) 18.07, 24 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Çok naziksin sevgili @Huluxsi. Bu tatlı keçiyi hemen ödüllerim kısmında sergileyeyim.--Kadıköylümesaj 19.38, 24 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

En iyi dileklerimle

Merhaba, Olumlu düşüncelerinize sonsuz teşekkürler. Mesajlarınızdaki üslup için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Cümlelerinizden size saygı duyduğumu belirtmek istemekteyim. En iyi dileklerimle, --Dilara7800 (mesaj) 18.27, 24 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Estağfurullah. Ben teşekkür ederim. Katkılarınız için tekrar teşekkürler, iyi çalışmalar.--Kadıköylümesaj 18.30, 24 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Saygılarımla

Merhaba, Bu güzel düşünceniz ve takdir etmeniz doğrultusunda cidden çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Ne kadar güzel bir jest! Çok teşekkür öneriniz için. Sağolun :) Saygılarımı sunarım. --Dilara7800 (mesaj) 20.20, 24 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

@Dilara7800. Rica ederim, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Bu arada Telegram grubumuzda mısınız? Eğer değilseniz size davet göndermek isterim.--Kadıköylümesaj 20.23, 24 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Tekraar çok teşekkür ederiim:)

Tekrar çok teşekkür ederim. Telegram bende de yüklü değil. Ama gerekliyse yüklemem gerekiyorsa, gerekeni yaparım. Beyaz Listede artık ekleme yaptıklarım direkt mi sayfalara eklenecek? Doğru mu anladım? Önceden ekleme yaptığım konular vardı sarı -incelenmemiş görünüyordu, onlara temas edebiliyor muyuz,?yani ben merak etmiştim.. Çok mutlu oldum:)Tekraar çok teşekkür ederiim:) --Dilara7800 (mesaj) 20.28, 24 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

@Dilara7800. Artık bundan sonra düzenleme yaptığınız zaman düzenlemeniz direkt hiçbir onaya gerek kalmadan yayımlanacak. Doğru anlamışsınız. Telegram'da çok daha hızlı haberleşebiliyoruz. Ben de Telegram grubundayım. Daha fazla bilgi için burayı okuyabilirsiniz.--Kadıköylümesaj 20.31, 24 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba

Bilgilendirmeniz için ayrıca teşekkür ederim. Telegramı inceleyeceğim.

)

--Dilara7800 (mesaj) 20.37, 24 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Uzmanlar Kredi Danışmanlık, siz bildirim yaptıktan 1:53:28 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 20.46, 24 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla


Gökhan Yavuzel

Merhaba, hazırladığım vikipedi sayfası hakkında yardımcı olabilir misiniz? sürekli silinmeye aday sayfalar kısmına alınıyor. Çok emek verip hazırladığım bir sayfa. Bu imzasız yazı Asked.121 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 14.11, 25 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba Sevgili @Asked.121. Maddeyi ben silinmeye aday gösterdim. Topluluğumuzun görüşleri sonucunda silinip silinmeyeceği belli olacak. Lütfen VP:KD sayfasını okuyunuz. Teşekkür ederim--Kadıköylümesaj 14.49, 25 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Pazaryerigundem, siz bildirim yaptıktan 0:14:39 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 15.59, 25 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Habersturkiye, siz bildirim yaptıktan 1:15:55 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 20.15, 25 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba, Sayfami tekrardan kontrol edebilir misiniz? Bu imzasız yazı Asked.121 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 00.27, 26 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Gediktr adlı kullanıcıdan soru (02.06, 26 Kasım 2020)

Kendim hakkında sayfa nasıl oluşturabilirim? Herkesin okuyabileceği ve internette ismimin aratıldığında çıkacağı şekilde? --Gediktr (mesaj) 02.06, 26 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

@Gediktr. Burayı okuyabilirsiniz. İyi çalışmalar--Kadıköylümesaj 09.34, 26 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Yardımlarınızı rica ederim.

Merhaba, Nasılsınız? Bir sorum olacaktı size. Sayfalarda kullanabileceğimiz güvenilir sitelerin neler olduğunu gösteren bir uygulama ya da site listesi vs var mıdır?Bazen hangi sitenin haber ya da bilgisini kullanabileceğimiz konusunda tereddütte kalabiliyorum. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Teşekkürler. --Dilara7800 (mesaj) 08.53, 26 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba sevgili @Dilara7800. İyiyim teşekkür ederim, siz nasılsınız. Böyle bir listenin olup olmadığını bilmiyorum ama sitelere CRAAP test uygulayabilirsiniz. Buradan ilgili testin İngilizcesini okuyabilirsiniz. Burada da Türkçesi var. İyi çalışmalar--Kadıköylümesaj 09.38, 26 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Serpil Özcan maddesi Bağımsız ve güvenilir kaynaklar ekleme

Merhaba,
Umarım vaktinizi almıyorum. İlk maddemi tecrübesizlik sebebiyle eksik kaynaklarla yayınlamışım. Sizin de dediğiniz gibi "Bağımsız ve güvenilir kaynaklar" ihtiyacı vardı. Maddeye 17 tane kaynak ekledim. KD kişi olmak için önemli bir rolde oynamak ile ilgili kriteri fazlasıyla taşıdığına ( vikipedinin insanın kendisini de düzenleyeyip geliştiren bilimsel yöntemleri sayesinde ) artık eminim. Bu kaynaklar ışığında yeniden değerlendirmenizi çok isterim. Yönlendirici ve teşvik edici tutumlarınız için çok teşekkür ediyorum

Not: Oyuncunun ciddiyetine dair başka iki kaynağı da size iletmek isterim.

1- Elbe Expres haber sitesi https://elbe-express.info/hamburg/fusun-demirelin-ask-dersleri-hamburgda-sahnelendi/

 Sitenin oyuncuya ait yorumu: " Tecavüz Sahnesi Seyirciyi Çok Etkiledi. Oyunun yazarlarından Franca Rame’nin bizzat yaşadığı tecavüz gerçekliğini kaleme aldığı ve oyuncu Serpil Özcan tarafından sergilenen ” Tecavüz Sahnesi ” seyirciyi müthiş derecede etkiledi. Tecavüz sahnesinin uzun süre etkisinden kurtulamayan seyirciler oyuncuyu gösterdiği başarılı performansdan dolayı dakikalarca ayakta alkışladı."

2- Oyuncunun son oynadığı filmin yönetmeni (Mehmet Ada Öztekin), bu sene Türkiye tarafından bir başka filmi ile Oscar'a aday gösterildi. Bu yönetmen Serpil Özcan'ı filminde başrol oyuncusunun karısı rolünde -ki önemli bir rol olsa gerek bu durumda- oynattı. Belki okumuşsunuzdur. Tartışmada bir arkadaşımız yönetmenlerin ve oyunların değil sahsın önemini değerlendiriyoruz demiş. (Orada kişisel tartışmayı uygunsuz buldum ama size söylemek isterim.) Bir oyuncunun KD olup olmadığının belirlenebilmesi için oynadığı filmin kadrosu ve yönetmeninin kimler olduğu belki de vikipediye bir kriter olarak konacak kadar değerlidir diye düşünüyorum. Örneğin; Serpil Özcan Yolculuk filminde Cezmi Baskın'ın kızını oynuyor. Birlikte rol aldığı hemen bir çok sanatçı Türkiyenin kalburüstü sanatçıları ve yönetmenleri. Bununların da ayrıca bir önemi olması ve belirtilmesinin normal karşılanması gerekir bence. Uzatmış oldum.Özür dilerim... Umarım fazla zamanınızı almadım. Saygı ve sevgilerimle.Szbaba (mesaj) 11.28, 26 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Szbaba. Maddeyi inceleyip görüşümü gözden geçireceğim. Sevgiler--Kadıköylümesaj 11.44, 26 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. 3kotoekspertiz, siz bildirim yaptıktan 0:08:33 saat sonra Dr. Coal tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 15.43, 26 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Selamlar,

Merhaba, Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim, sağolun.. Ben açıkçası varsa siteleri bir testten ya da filtreden geçireceğim uygulama varsa onu öğrenmeye çalışıyordum. Teşekkür ederim. --Dilara7800 (mesaj) 18.06, 26 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Rica ederim. CRAAP test işinize yarayacaktır. @Dilara7800--Kadıköylümesaj 18.08, 26 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Hizan TV, siz bildirim yaptıktan 0:29:46 saat sonra Uncitoyen tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 19.09, 26 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Çok çok teşekkür ederim.

Merhaba, Nasılsınız? Hep desteklemekte ve motive etmektesiniz, üstelik Özen Yıldızı vermişsiniz. Çok çok teşekkür ederim. Yüreğinize sağlık. Sağlıklı günler temenni ediyorum. --Dilara7800 (mesaj) 17.35, 27 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

@Dilara7800 İyiyim teşekkür ederim, siz nasılsınız? Victor Trevor'ın mesaj sayfasında size bir açıklama yaptım. Okumanız dileğiyle... Sevgiler--Kadıköylümesaj 17.38, 27 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Jisoomood adlı kullanıcıdan soru (18.01, 27 Kasım 2020)

merhaba, içerik nasıl oluşturuyorsun? bana cevap yazarsan sevinirim.

                                                                     Jisoomood --Jisoomood (mesaj) 18.01, 27 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla
@Jisoomood Merhaba. Mesaj sayfanızda Karşılayıcı'nın gönderdiği hoş geldin mesajındaki bağlantıları okuyarak içerik oluşturmaya başlayabilirsiniz. Sevgiler--Kadıköylümesaj 18.04, 27 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Merhabalar

Merhaba efendim, Acaba sayfamı kontrol edebilir misiniz? Daha önce silinmesi için aday göstermiştiniz. Ben de yoğun emekler verdim ve sayfa büyük oranda düzeltildi. Yeni akit, evrensel, bianet gibi yayın organları güvenli değilse başka hangi kaynakları güvenli diye bulabileceğimi bilmiyorum. Güvenli olmayan paragrafları silme sildirme şansınız var mı acaba? Saygılar sunarım. Asked (mesaj) 01.37, 29 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Genç katılımcımızın sürekli katkılarına şükranlar

Kadıköy Ödülü
Genç kullanıcıların içerikleri sadece tüketmeye değil, üretmeye de olan ilgilerinin ispatı niteliğindeki katkılarınızdan dolayı... thecatcherintheryeileti💬 09.22, 30 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla
Çok teşekkürler sayın @Thecatcherintherye. Kadıköylümesaj 09.58, 30 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Devran Öz, siz bildirim yaptıktan 0:08:15 saat sonra Chansey tarafından engellendi. Engel açıklaması :#6-Yasal tehdit. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 17.41, 30 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Webtasarimsistemleri, siz bildirim yaptıktan 0:34:30 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 15.23, 1 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Sinan.4116 adlı kullanıcıdan soru (01.26, 5 Aralık 2020)

Bende kocaelideyim --Sinan.4116 (mesaj) 01.26, 5 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

(eyewink.2020)salma tavukçuluk maddesi ile ilgili

merhaba; salma tavukçuluk maddesinde reklam içeren bir yazı yok neden silinme listesine eklenmiş ? Bu imzasız yazı Eyewink.2020 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 13.29, 5 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Sinem Danacı maddesi

Sayın @Kadıköylü aktif sunucu kaynak az olabilir ama değerlendirme açısından hızlı silme yerine SAS'ta değerlense olurmu acaba?--Kostantin (mesaj) 14.56, 5 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Zaten eklediğiniz madde @Chansey tarafından KD olmayan madde gerekçesiyle silinmiş. SAS'a çıkartmanın zaman kaybı olacağını düşünüyorum. @Kostantinopolisli Kostantinopulos Selamlar--Kadıköylümesaj 14.58, 5 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
Sayın @Kadıköylü Topluluk karar versin sayın Kadıköylü rica ediyorum--Kostantin (mesaj) 15.02, 5 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
Zaman kaybı olur sevgili Kostantin. Size son cevabımdır konuyla alakalı. Selamlar--Kadıköylümesaj 15.04, 5 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
Tamamdır saygılar selamlar...--Kostantin (mesaj) 15.05, 5 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

OkanUykan adlı kullanıcıdan soru (15.07, 5 Aralık 2020)

Merhaba, Rüzgar Türbini Kablo Rayı üzerine iki defa katkıda bulundum. Fakat bir süre sonra ikisi de silindi. Sebebini öğrenebilir miyim? --OkanUykan (mesaj) 15.07, 5 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Silen kişi kim? Katkılarınızdan göremiyorum sevgili @OkanUykan--Kadıköylümesaj 15.08, 5 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

OkanUykan adlı kullanıcıdan soru (15.11, 5 Aralık 2020)

Onu ben de göremiyorum maalesef. Fakat yayınladıktan sonra sanıyorum onaylanmadı. Tekrardan aynı içeriği girmek istiyorum. Ve silinmesin istiyorum. Fotoğraf da eklemek istiyorum. Hangi adımları izlemem gerekir acaba? Yardımcı olur musunuz? --OkanUykan (mesaj) 15.11, 5 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Burayı ve şurayı okuyabilirsiniz. Daha sonra maddenizi oluşturabilirsiniz.@OkanUykan. Kadıköylümesaj 15.14, 5 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

OkanUykan adlı kullanıcıdan soru (15.33, 5 Aralık 2020)

Silen kişiyi buldum. 13.30, 13 Kasım 2020 Chansey mesaj katkılar, Rüzgar türbini kablo kanalı üretimi ve atık yönetimi sayfasını sildi (Madde 8: Düzen ve ansiklopediklik açısından uygun olmayan madde) --OkanUykan (mesaj) 15.33, 5 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Bir yıldız da sizin için!

Nezaket Yıldızı
Merhaba, öncelikle ilginiz için çok teşekkürler. Müjdat Hocamızın bir de görselini eklemek isteriz. Bu konuda da vaktiniz olduğunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ekşi sözlük yazarıyım. Vikipedia'da oldukça deneyimsizim. Müjdat Hocamıza bir sürpriz yapmak istedik. Onu da beceremedik. Sayenizde umarız onaydan geçer. Kendisi cidden çok değerli bir yeni nesil eğitimcidir. Tekrar katkılarınızdan ötürü çok teşekkürler. Mavibrick (mesaj) 17.21, 6 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
Merhaba. Sayfanızı ben onayladım. Ancak başka bir kullanıcı itiraz eder ise SAS (Silinmeye Aday Sayfalar)'a taşıyabilir. Resim konusuna gelecek olursak Müjdat Ataman'ın Vikipedi:Gönüllü iletişim ekibi 'ne mail atarak iletişime geçip kendi çektiği bir fotoğrafını bağışlaması gerekiyor. Yıldız için teşekkürler, iyi çalışmalar @Mavibrick. Kadıköylümesaj 17.25, 6 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Teşekkürler

Merhaba Kadıköylü, bende senin katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. Selamlar, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 19.24, 6 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Rica ederim. Vikipedi'ye katkı yapıyor olmaktan onur ve gurur duyuyorum.@Sakhalinio--Kadıköylümesaj 19.26, 6 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Cumhuriyet ve İstiklal Partisi adlı kullanıcıdan soru (20.20, 6 Aralık 2020)

İyi Akşamlar Kadıköylü.Ben Cumhuriyet Ve İstiklal Partisi Merkez Karar Ve Yönetim Kurulu Üyesi Burak KAYA.Bu platforma ilk defa adım atıyoruz.Partimizin google aratmasında kolay bulunabilmesi için buraya geldik.Fakat Wikipedia hakkında bilgimiz yok.Kendi çapımızda bi kaç düzenleme yaptık.Bilmediğimiz ve yapmasını istediğimiz şeyler varsa bize bildirmenizi rica ederim. --Cumhuriyet ve İstiklal Partisi (mesaj) 20.20, 6 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Ozelsohbet, siz bildirim yaptıktan 0:04:08 saat sonra Chansey tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 20.30, 6 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

telif hakkı

Merhaba tekrar. Müjdat Ataman sayfası le ilgili bu sefer de telif gerekçe gösterilerek silme talebinde bulunulmuş. Biyografiler genelde birbirine çok benzer. Silme talebinde bulunan yazar da başka sayfaları referans göstererek bu talebini desteklemiş. Bu durumda şimdi ben tamamen yeni ve özgün bir biyografi yazıp (Müjdat Hocanın artık haberi var kendisinden isteyeceğim) ilgili sayfada değişiklik yapmam ve yayınlamam yeterli midir? Yoksa bu işlemi başka birinin mi yapması gerekiyor. Eğer başka birinin bu işlemi yapması gerekiyorsa sizin için de uygunsa ilgili yazıyı hazırlayıp size nasıl gönderebilirim? Bu konuda destek olabilirseniz bizleri çok mutlu etmiş olursunuz. Bu imzasız yazı Mavibrick (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 04.36, 7 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

@Mavibrick. Merhaba. Sayfayı silen hizmetliye mesaj gönderdim. Maddeyi teliften kurtaracağım. İlginize teşekkürler Kadıköylümesaj 05.38, 7 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

kaynaklar

e-posta ile gönderiyorum hemen, teşekkürler Bu imzasız yazı Mavibrick (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 06.50, 7 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

İBP Davet

Selamlar. İş birliği projesinde bu hafta "Tematik Yıldız Kampanyası" var! Projeye katılıp istediğiniz tematik ödülleri kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan göz atabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz. İyi çalışmalar!

Bu mesajı almak istemiyorsanız Şablon:İşbirliği-davet/İstemeyenler sayfasına imzanızı ekleyiniz.

Caskination ? 07.52, 7 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Yiğit Efe Kaptan, siz bildirim yaptıktan 6:10:43 saat sonra Dr. Coal tarafından engellendi. Engel açıklaması :#1-Küfürlü değişiklik: Engel nedeni ve süresi gözetilerek mesaj sayfası kullanımı tedbiren kısıtlandı. . Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 12.41, 7 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Telegram

Sırf vikipedi için telegram indirdim ve geldim. Huluxsi Huluxsi diye biri var o benim tamam mı? Orda gözüküyorum değil mi? Yanlış gelmedim umarım. Huluxsi (mesaj) 12.47, 7 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Kjjjjjjkjkjknkjojmkoj, siz bildirim yaptıktan 0:04:21 saat sonra Vikiçizer tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 17.35, 7 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Telif İhlali

Merhabai Ayten Nur Papila maddesini oluşturmak istedim. Kendisi apartman yöneticilerine yazdığı yazı ile tanınıyor. Yazıyı örnek olarak yüklemek istedim ancak telif hakkına giriyor diyor ve facebook üzerinde o yazıyı paylaşan bir grubun linkini atıyor. Yazı Ayten Nur Papila'ya aittir ve o facebook grubunun konu ile hiç bir alakası yoktur. Bu sorunu nasıl çözebiliriz. Bu imzasız yazı Tugrul48 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 12.12, 8 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Duckmedya, siz bildirim yaptıktan 1:32:23 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 12.40, 8 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Umut Kerem Altun adlı kullanıcıdan soru (12.34, 9 Aralık 2020)

Ben DKM Tirpitz adlı Alman 2.Dünya savaşı gemisinin maddesine tarihe dayalı bir düzenleme yaptım ancak değişikliğim kabul edilmedi bu hata yüzünden kaç kişi yanlış bilgi sahibi oldu Allah bilir. Çünkü bu konuya oldukça fazla ilgi duyan insanlar var. Sizce ne yapmalıyım. Bu durumu gerçekten Wikipedi gibi kaliteli bir ansiklopediye yakıştıramadım. --Umut Kerem Altun (mesaj) 12.34, 9 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Ermenistan vikiprojesine davetlisiniz!

VikiProje Ermenistan davetiyesi
VikiProje Ermenistan'a davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar bölümüne adınızı girip Vikiproje Ermenistan'ı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.

Huluxsi (mesaj) 12.56, 9 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Finlandiya vikiprojesine davetlisiniz!

VikiProje Finlandiya davetiyesi
VikiProje Finlandiya'ya davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar bölümüne adınızı girip Vikiproje Finlandiya'yı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.

Huluxsi (mesaj) 17.01, 9 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Eliftasarim, siz bildirim yaptıktan 0:22:44 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 17.31, 9 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Aydın budak adlı kullanıcıdan soru (10.05, 10 Aralık 2020)

Merhaba ben bilgi panelimde yayınlanması için bir özgeçmiş eklemek istiyorum tanınmış bir kişiyim nasıl yapabilirim --Aydın budak (mesaj) 10.05, 10 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla



Merhaba internet üzerinde kişiye dair bilgiler bu şekilde, bağımsız olarak ne eklenebilir. Şirket kuruluş belgesi vs gibi şeylerse sonuçta matbuu döküman. Bir tez linki var yapmış olduğu akademik çalışmaya dair o sayılmıyor mu mesela? Desteğinizi rica ederim. ~ Helin Sezgin (mesaj) 15.52, 10 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Helin Sezgin. Başkalarının kendisini konu alması gerekiyor. Kendi yaptığı tez çalışması maalesef Vikipedi:Bağımsız kaynaklar uyarınca bağımsız kaynak sayılamaz. Örnek maddeler için burayı inceleyebilirsiniz. İyi çalışmalar Kadıköylümesaj 16.15, 10 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Umut Kerem Altun adlı kullanıcıdan soru (18.53, 10 Aralık 2020)

Merhaba ben Wikipedi' de yeni oturum açtım (daha öncede araştırma yapıyordum ancak katkıda bulunmuyordum.) bana katkıda bulunduktan sonraki süreci anlatır mısın ? Ayrıca Wikipedi neye göre devriye seçiyor bu devriye konusunu anlamadım. Şimdiden teşekkürler :) --Umut Kerem Altun (mesaj) 18.53, 10 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Umut Kerem Altun. Öncelikle Vikipedi'ye katkıda bulunma isteğinizi takdir ettiğimi bilmenizi isterim. Vikipedi'ye ilgi alanlarınıza göre katkıda bulunabilirsiniz dilerseniz. Yeni maddeler oluşturabilirsiniz, çevirebilirsiniz. Daha sonra yapıcı katkılarınız bir hizmetlimiz tarafından değerlendirilip -değişiklik sayısını söylemeyeyim birçok kritere göre değişebiliyor- beyaz listeye alınırsınız. Katkılarınız onay beklemeden yayımlanır. Daha sonra kendi isteğinizle Vikipedi:Devriyelik başvurusu sayfasından devriyelik için başvurabilirsiniz. Devriye dediğimiz kullanıcı grubu Vikipedi'de bekleyen değişiklikleri kontrol eder. İlginiz için teşekkürler, iyi günler dilerim. Kadıköylümesaj 19.16, 10 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Rica ederim Wikipedi'ye katkıda bulunmaktan onur duyuyorum bence internetin en saygın araştırma kaynağıUmut Kerem Altun (mesaj) 09.52, 11 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Umut Kerem Altun adlı kullanıcıdan soru (09.58, 11 Aralık 2020)

Bu günlük, süzgeçlere yakalanan tüm eylemlerin bir listesini gösterir.

12.58, 29 Kasım 2020: Umut Kerem Altun (mesaj | katkılar) tetiklenen 41 süzgeci, eylemi "edit" DKM Tirpitz üzerinde gerçekleştiriliyor. Yapılan işlemler: Etiket; Filtre açıklaması: Çoğunluğu Türkçe olmayan içerik ekleme (ayrıntılar | incele | fark) --Umut Kerem Altun (mesaj) 09.58, 11 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Umut Kerem Altun adlı kullanıcıdan soru (09.59, 11 Aralık 2020)

Bu ne demek acaba ? Ben yanlış birşey mi yapmışım ? --Umut Kerem Altun (mesaj) 09.59, 11 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Selamlar. @Umut Kerem Altun. Süzgece takılmışsınız. Maddeye Türkçe olmayan içerik mi eklediniz? Kadıköylümesaj 10.23, 11 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

@Kadıköylü hayır düzenlememde yabancı dilde içerik yok.Umut Kerem Altun (mesaj) 12.37, 11 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

@Vito Genovese'ye seslenmek istiyorum. Süzgeçler hakkında teknik bilgiye sahip değilim. Kadıköylümesaj 12.48, 11 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
Evolutionoftheuniverse'ün ilgilendiği bir süzgeç olduğu için ona ses etmekte yarar var.
Vito Genovese 13.16, 11 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
İlgili süzgeç yalnızca etiket modunda çalışıyor ve süzgecin specialratio kullanan eski sürümü etiketlemiş Vito Genovese. Mevcut sürüm bunu etiketlemiyor. [evolutionoftheuniverse] @trwiki 16.30, 11 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
Eline sağlık.
Vito Genovese 16.31, 11 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla


Merhaba, son düzenlemelere bakabildiniz mi acaba? Helin Sezgin (mesaj) 17.38, 11 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba. @Helin Sezgin. Yeni bilgiler eklemişsiniz ancak ben hâlâ maddenin kayda değer olduğunu düşünmüyorum. Lütfen burayı, burayı ve şurayı okuyunuz. İyi çalışmalar Kadıköylümesaj 17.53, 11 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Helin Sezgin (mesaj) 18.43, 11 Aralık 2020 (UTC) Ok o zaman ben silebiliyorsam sileyim, yoksa hemen silinmesini istiyoruz sayfanın. Yazmış olduğum kişi alanında Türkiyedeki ilk tezlerden birini 2007 yılında yazmış, hem kurumsal hem girişimcilik dünyasında tanınan, Harvard Business Review Türkiye Bloğunda yazıları yayınlanan, teknoloji programı yapmış ve kendi kitabını yazmış birisi. Kitap Alfa yayınlarından çıktı ve bu başarıları zaten gençlere ilham veriyor, amacı da bu. Hem eğitim hem de kariyer anlamında çok şeyin hakkını vermiş bir isim, magazinel yaklaşımlar yerine. Internet aramalarında bu şekilde askıda kalmasını, silinecektir olarak görülmesini istemiyoruz. Kayda değerlik konusundaki yaklaşımınız bence çok yanlış, ben buraya bir çok basın kuruluşundan çok fazla kaynak sundum çünkü.Yanıtla

Helin Sezgin (mesaj) 18.43, 11 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Zonguldak vikiprojesine davetlisiniz!

Vikiproje Zonguldak davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!
Zonguldak ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Zonguldak Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Huluxsi (mesaj) 12.57, 12 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı engel talebi bildirimi

Merhaba. Donsuzgoril3131, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 07.23, 13 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Malatya Web Tasarım Ugurolojik, siz bildirim yaptıktan 3:09:12 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 12.39, 13 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba, Katkın için teşekkür ederiz ancak sayfayı daha önce düzenlediğimizde de neden silindiğiyle ilgili bir bilgiye ulaşamamıştım. Selin Yeninci menajerliğini yaptığımız oyunculardan biri ve resmi biyografisini düzenleyip sayfayı oluşturmak istedik. Amacımız oyuncumuzla ilgili yanlış bilgilerin yayılmasını önlemek ve herkesin resmi kaynak olarak kabul ettiği bu mecrada en güncel ve doğru içerikle bir sayfa oluşturmak istedik. Bu imzasız yazı Miray kaya (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 09.06, 15 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

@Miray kaya Lütfen burayı okuyunuz. Madde önceden de SAS tartışması sonucunda silinmiştir. İyi çalışmalar Kadıköylümesaj 09.35, 15 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı engel talebi bildirimi

Merhaba. VirüslüYazılım, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 12.07, 15 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba açmış olduğum başlıkla ilgili nasıl bir süreç olacak acaba, eklediğim kaynaklarla ilgili tartışma kısmında da bilgi paylaştım. Teşekkürler.

15.33, 15 Aralık 2020 (UTC)

Lütfen sürecin tamamlanmasını bekleyin.@Helin Sezgin--Kadıköylümesaj 15.49, 15 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı engel talebi bildirimi

Merhaba. Beko73, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 19.47, 15 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Bygteknoloji, siz bildirim yaptıktan 0:28:30 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 07.31, 16 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Хонгр Чуджаев, siz bildirim yaptıktan 0:00:29 saat sonra Vito Genovese tarafından engellendi. Engel açıklaması :#5-Vandalizm. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 15.12, 16 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Suji Games, siz bildirim yaptıktan 2:18:55 saat sonra Dr. Coal tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 19.27, 16 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Kskskskkssskskk, siz bildirim yaptıktan 1:36:51 saat sonra Vikiçizer tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 11.33, 17 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Yaptığınız bildirim yapılan yanlışlığa destek olmaktan öteye gitmiyor saygılarımla Melih Hakan Fırat hakkında --Bmnnjı (mesaj) 19.13, 18 Aralık 2020 (UTC) Bmnnjı (mesaj) 19.15, 18 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

@Bmnnjı Kime göre, neye göre? Kadıköylümesaj 19.15, 18 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Tanımadığınız bir şahsiyet hakkında eksik bilgi yazıldığı için silinmiş sayfalarına bakarak verdiğiniz kararlara bakarak da bu rahatlıkla anlaşılıyor neye göre olup olmadığını sorgulamamıza gerek yok.Bmnnjı (mesaj) 19.18, 18 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Sevgili @Bmnnjı. Bir madde kayda değer değilse değildir. Bağımsız ve güvenilir kaynaklarla destekleniyorsa kayda değerdir. Eklediğiniz madde kayda değerlik gerekçesi ile silinmiş. (...) burayı da okumanızı öneririm. İyi çalışmalar Kadıköylümesaj 19.23, 18 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

(...) Bmnnjı (mesaj) 19.29, 18 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

(...) İyi çalışmalar Kadıköylümesaj 19.31, 18 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
(...) Burayı okumanızı öneririm. Kadıköylümesaj 19.36, 18 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

(...) size de iyi çalışmalar Bmnnjı (mesaj) 19.35, 18 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Lütfen nezaket sınırlarını aşmayın. Bu size yapılan son ihtardır!@Bmnnjı Kadıköylümesaj 19.37, 18 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Rosiennie adlı kullanıcıdan soru (20.31, 18 Aralık 2020)

Merhaba nasıl makaleleri vesayre düzenleyebilirim? --Rosiennie (mesaj) 20.31, 18 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Burayı ve burayı okuyabilirsiniz @Rosiennie. İyi çalışmalar Kadıköylümesaj 07.47, 19 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

şirin

Merhaba

İnci-erkan (mesaj) 23.11, 18 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim@İnci-erkan Kadıköylümesaj 07.46, 19 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba. Az önce Ümit Ateş sayfası ekledim. Silinmesi için işaretlemişsiniz. Ümit Ateş 2 Müzik albümünün yanı sıra günümüzde Youtube ta Yeşilçam filmlerinin çekim yerleri belgeselleriyle tanınmaktadır. Yeliz3458 (mesaj) 18.51, 19 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

@Yeliz3458 Merhaba. Lütfen burayı inceleyiniz. İyi çalışmalar Kadıköylümesaj 19.17, 19 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Sizleri Kuzey Makedonya Vikiprojesine davet ediyoruz!

Vikiproje Kuzey Makedonya davetiyesi
Vikiproje Kuzey Makedonya'ya davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar listesine adınızı ekleyip Vikiproje Kuzey Makedonya'yı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.


--Veselov350💬 06.50, 24 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Ben İrevan65, oluşturmaya çalıştığım İrevan Türk Cumhuriyeti,İrƏvan Türk Cumhuriyeti sayfalarının neden kayda değer nitelik taşımadığını öğrenmek istiyorum. Ortada bir yanlışlık ve sizin acele karar verdiğinizi düşünüyorum.İrevanlı65 (mesaj) 20.40, 26 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Canmiless adlı kullanıcıdan soru (01.10, 28 Aralık 2020)

merhaba --Canmiless (mesaj) 01.10, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba. Buyrun.@Canmiless Kadıköylümesaj 05.36, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

yazdığım sayfaların onaylanması için nasıl yazılar yazmam lazım 2 tane sayfa oluşturdum 2 sanatçı hakkında 2side onaylanmadı Canmiless (mesaj) 09.25, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Hangi sayfalar silindi? Adlarını söyleyebilir misiniz?@Canmiless Kadıköylümesaj 09.45, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

engel isteği

lütfen the enes 31 banlayın nedeni su prusya krallığı sayfasına armayi silmiş marş yerinde lalala yazmış engellerseniz mutlu olurum (birine engel isteğini de sordum banlanmis sa söylediğim kişi engellemiştir) TÜRKIYE ADAMIDIR (mesaj) 15.26, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Ben hizmetli değilim. @TÜRKIYE ADAMIDIR. İyi çalışmalar Kadıköylümesaj 17.18, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

peki kime basvurabilirim?

TÜRKIYE ADAMIDIR (mesaj) 18.12, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

@kadıköylü kime basvurabilirim (TÜRKIYE ADAMIDIR (mesaj) 18.13, 28 Aralık 2020 (UTC))Yanıtla

@TÜRKIYE ADAMIDIR Kullanıcıyı uyardım. Hemen engellemek yerine yeni kullanıcılara karşı toleranslı davranmak yerinde olacaktır. Eğer bunun gibi bir durumla karşılaşırsanız kullanıcıyı Twinkle kullanarak uyarabilirsiniz. Uyarıdan sonra hâlâ devam ediyorsa engel düşünülebilir. Ek olarak da kullanıcı engelleme talebinizi KET'e Twinkle kullanarak veya elle ekleyip bildirebilirsiniz. İyi çalışmalar Kadıköylümesaj 18.44, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

İrevan

selam yakışıklı kardeşim irevan türk cumhuriyeti ile ilgili Google da ilgili material çoktur lütfen bu konuda yardımcı olunuz vatanını seven her türk gibi bu sizden rica ediyoruz yondeldirme yada silme işlemini başa alıp sayfayı yayimlamanizi rica ederiz..buna ciddiyetle yanasnanizi istirham ederiz çünkü bu devlet oluşumunda Türkiye'de etkin akademik insanlar var..yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ederiz kolay gelsin78.185.132.225 08.21, 29 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

@78.185.132.225 Madde kayda değerlik kriterimizi karşılamıyor. Dolayısıyla benim de yapabileceğim bir şey yok. İyi çalışmalar Kadıköylümesaj 08.25, 29 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Aralık 2020

Merhaba kadıköylü, Vikipedi Tarafsızdır iddiası subjektifdir. Buna katılmayanlar vardır, açıkçası bunu sürekli olarak engellemeye ve vikipediyi korumaya çalışmanız da haklı çıkarmış gibi görünüyor. Bunu belirtmenin yapıcı olduğunu düşünmekteyim. Bu imzasız yazı İsmail Kendir (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 19.12, 29 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

@İsmail Kendir Ben size değişiklik özetinde yazdığınızın anlamını sordum. Kadıköylümesaj 19.14, 29 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

SATÜRN'ÜN PERİSİ adlı kullanıcıdan soru (17.17, 31 Aralık 2020)

merhaba, vikipediye nasıl bilgi ekleyeceğim? bunu öğrenmek istiyorum geri bildirim gönderirseniz sevinirim

Merhaba @SATÜRN'ÜN PERİSİ. Size gönderilen hoşgeldin mesajındaki bağlantıları okuyarak değişiklik yapmaya başlayabilirsiniz. Sevgiler--Kadıköylümesaj 08.59, 1 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla