Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/Kamiltolon

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kamiltolon[kaynağı değiştir]

Kullanıcı, Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kamil Tolon, Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Oya Yaylalı ve Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Mustafa Kemal Atatürk kenar (2. aday gösterme) sayfalarında birden fazla hesapla görüş bildirip oy avcılığı yapmakta. Ayrıca kullanıcının daha önce yasal tehditten süresiz engellendiği tahmin ediliyor.

OY AVCILIĞI

Kamiltolon, tartışma boyunca maddeyi savunuyor
Kamiltolon, aynı tartışmada oy kullanıyor
Kamiltolon, yine aynı tartışmada oy kullanıyor

YASAL TEHDİT

Kullanıcının daha önce Kullanıcı:Tostosbey adında bir kullanıcı hesabı olduğu tahmin edilmekte. Kamil Tolon maddesi daha önce defalarca açılıp silinmiş bir madde. Bu maddeyi açanlardan biri Tostosbey. Maddeyi açtıktan sonra gelişen olaylarda yasal tehdit nedeniyle süresiz engellenmiş. Kullanıcıların ilişkisi sorgulanmalı, denetçi kontrolünden geçmelidir diye düşünüyorum.

Ali Haydar (mesaj) 19.55, 31 Ocak 2020 (UTC)[yanıtla]


Cevap Cevap Yukarıda belirttiğiniz hesapların hiçbiri bana ait değildir. IP Karışıklığı söz konusudur. Suçlamaları kabul etmiyorum. Sizin benle sorununuz nedir Haydar Bey?--(...) 20.05, 31 Ocak 2020 (UTC)

Ali Haydar "kullanıcılar aynı IP adresini kullanıyor" gibi bir cümle kurmamışken IP konusunda neden hemen kendinizi savunmaya çalıştınız?--Yağızhanmesaj 20.12, 31 Ocak 2020 (UTC)[yanıtla]
IP Adreslerine bakıp söylediği muhtemel. Ben de bunun neden olduğunu anlamadım Yağızhan Bey.Bu imzasız yazı Kamiltolon (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Onaylanmış Gerçekleştirdiğim teknik incelemede, belirtilen kullanıcıların kukla hesaplar olduğunu tespit ettim. Gerekli işlemler için bir hizmetliye danışabilirsiniz. e.c. 20.21, 31 Ocak 2020 (UTC)[yanıtla]