Vikipedi:Seçkin madde adayları/Arşiv/Ekim 2008

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "seçkin madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--Machiavelli' msj 01:53, 29 Ekim 2008 (UTC)

Avrupa Birliği[kaynağı değiştir]

  • Destek Destek Uzun sayfaları incelerken rast geldim. Vikipedinin en büyük 3. maddesiymiş. Ben seçkin madde zannettim; ancak seçkin madde olmadığını görünce şaşırdım. Kriterleri inceledim ve seçkin madde olması gerektiği sonucuna ulaştım.--Yerliozgur 20:07, 3 Ekim 2008 (UTC)

Destek Destek Bilgilendirici ve açıklayıcı bir sayfa. --Kerem 233ileti 14:40, 5 Ekim 2008 (UTC)

  • Yorum Yorum Bildiğim kadarıyla Danbury bu maddenin kırmızılarıyla uğraşıyodu. Ancak sonra vikitatile gitti. Dikkat ederseniz üst kısımlarda kırmızılar azken sonlara doğru kırmızılar fazla. Danbury tatilden döndükten sonra ona danışmak lazım. Gerçekten çok çok seçkin madde ama bu kırmızılarla sm olamaz diye düşünüyorum. İyi çalışmalar...Myrat ileti 14:52, 5 Ekim 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Madde gerçekten güzel. Fakat kırmızı bağlantılar fazla. Özellikle Ayrıca bakınız: kısımlarındaki kırmızıların mutlaka giderilmesi gerek. Şimdiki haliyle olamaz kanısındayım. --Kemal K.ileti 17:54, 5 Ekim 2008 (UTC)
  • Şartlı destek Maddedeki kırmızılar göze çarpıyor. Bunlar da giderilirse çok güzel bir madde olur.--Eyalvac 14:44, 6 Ekim 2008 (UTC)
Karşı Karşı Yukarıda belirttiğim nedenden dolayı. --Eyalvac 18:27, 17 Ekim 2008 (UTC)
  • Şartlı destek Aslında madde gayet doyurucu ama; madde ile ilgili önemli olan kırmızı bağlantılar doldurulmalı, atlanabilecek olanların bağlantıları çıkarılmalı. Kırmızı bağlantılar gözüme çarpmadığı zaman oyumu desteğe çeviririm. Ama tabii ki önemli olan böyle bir maddeye sahip olmamız. İyi çalışmalar. (Hatta ben bir kısım bağlantıları doldurabilirim.) --♪♫Atakan0652|mesaj 14:46, 6 Ekim 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Harika bir madde ama kırmızıları kriterler açısından uygunsuz derecede fazla... bir de 7. kaynakta sorun var gibi duruyor. Eğer kırmızılar mavileştirilebilirse elbette oyum destek olacaktır ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 19:51, 6 Ekim 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Madde gerçekten çok güzel hazırlanmış. Ama içinde haddinden fazla kırmızılık var. Bu kırmızılıklar giderilmediği takdirde seçkin olabileceğini düşünmüyorum. Bence kırmızlıklar giderildikten sonra bir daha oylamaya sunulsun. --Böcürt 16:13, 7 Ekim 2008 (UTC)
  • Şartlı destek Maddedeki kırmızılar giderilir ve hangi ülkenin ne zaman üye olduğuna dair o uzun şablon kaldırılırsa olumlu oy verebilirim.--Kızıl Şaman 20:39, 11 Ekim 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum - Maddeyi çevirdikten sonra içindeki kırmızılıkları en baştan başlayarak teker teker mavileştirmeye başlamıştım ama daha sonra üniversite tercihleri, kayıtları, okul başlangıcı derken arada kaynadı gitti. Daha uzunca bir süre de el atabileceğimi sanmıyorum. Zaten Vikipedi'ye bir tek izleme listeme bakmak için girebiliyorum. Maddenin içindeki kırmızılıkların pek çoğunun hayatî öneme sahip olduğunu düşünüyorum maddenin bütünlüğü ve anlaşılabilirliği açısından. O nedenle hiçbirinin kaldırılmasından yana değilim. O maddeler oluşturulup, sağlam bir altyapı da oluşturulmadan bu maddenin seçkin olamayacağı açık. Alt maddeler açılıp kaynakça bölümü düzenlendiğinde yeniden oylanması bence daha iyi olur. Hangi ülkenin ne zaman üye olduğuna ilişkin şablona da Macarca Vikipedi'de olduğu gibi gizle/göster düzeneği uygulanabilir. İlginiz için teşekkürler. --Danbury ileti 08:04, 12 Ekim 2008 (UTC)
  • Çekimser Çekimser Bence madde iç bağlantılatr yüzünden harcanıyor. Hepsi olmasa da bir kısmının mavileştirilmesi geri kalanlarında mümkün olduğunca kaldığılması gerekiyor. Çok zor bir iş değil, boş vakti olan biri el atarsa Vikipedimize çok çok iyi bir madde daha kazanacağız (geçen yılki projemi yapmama çok yardımcı olduğu için maddeyi yazana sonsuz teşekkürlerimi iletirim )--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 08:51, 13 Ekim 2008 (UTC)
  • Şartlı destek Şu ana kadar Vikipedi'de gördüğüm en iyi maddelerden biri. Tek eksiği kırmızı bağlantıların fazlalılığı. Bu da seçkin içeriğe terfi etmesine engel, ne yazık ki.--Oğuz256 14:33, 28 Ekim 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Kırmızılar düzeltilmeli, şimdilik olamaz. --Kerem 233ileti 15:51, 28 Ekim 2008 (UTC)
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.