Kullanıcı mesaj:Metal Militia

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Tozlu raflar.

Bürokrat ve Hizmetli statümün geri alınması için az önce Meta'ya başvurdum. Sizlere iyi çalışmalar. Hoşçakalın. --M.M.ileti 11:39, 29 Mayıs 2012 (UTC)

Katkilarin icin tesekkurler Metal. Az emegin gecmedi Vikipedi'ye. Saglicakla kal. Citrat (mesaj) 20:34, 11 Haziran 2012 (UTC)

Hizmetli görevlerini bıraktığını öğrendiğimde itiraf ediyorum çok üzüldüm. Sanırım uzuun sürecek bir ara veriyorsun. Umarım hayatında herşey istediğin gibi olur. Arada kullanıcı olarak katkıda bulunacağını ümit ederek seneler boyunca Vikipedi için yaptıklarından dolayı seni sevgiyle selamlıyorum. --Math34 ileti 14:08, 5 Haziran 2012 (UTC)

Vikipedi'ye uzun yıllar boyunca yaptığınız değerli katkılar için teşekkürler. Umarım Vikipedi'yi tamamen bırakmaz, bir gün tam performans ile geri dönersiniz.--Abuk SABUK msj 20:31, 6 Haziran 2012 (UTC)

Metal Militia, Vikipedi'nin görebileceği en donanımlı ve harika yazarlarından biriydin. Olağanüstüydün ve unutulduğunu sanma. Sevgiler ve saygılar. 16 (mesaj) 01:02, 1 Temmuz 2012 (UTC)

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz ![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

~--~ AtakanCanileti 07:10, 17 Haziran 2012 (UTC)

maskott maddesini düzenlermisiniz?

rahman Altin Sayfası[kaynağı değiştir]

Selamlar,

Rahman Altin sayfasini olusturmak istiyoruz. Sayfayi 'telif haklari ihlali' nedeni ile silmissiniz?

Nedenini sormak istiyoruz. Hangi konuda bir telif hakki ihlali buldunuz ve bu sistem nasil isliyor, bu konuda sizden bir geri donus rica edebilir miyim?

Tesekkurler.

R.A.

Sizi özledik Metal Militia![kaynağı değiştir]

Metal Militia, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:28, 19 Aralık 2014 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Metal Militia
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:07, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Merhaba
Merhaba Metal Militia. Ben karton sayfasını açacaktım.Sizde 2009'da yazmışşınız ama silinmiş.Ben de sayfa yazdığımda ertesi gün siliniyor.Karton sayfasını oluştururken sıkıntı çıktı.Size iyi vikilemeler vikipedisssttt (mesaj) 19:03, 14 Nisan 2015 (UTC)

Kaynakca.gif dosyasını çift kopya olduğu için sildiniz.Ancak silme nedeninde hangi dosyanın kopyası olduğu belirtilmemiş.Bu dosyanın ikinci kopyası hangi dosyadır? Yusuf 506 (mesaj) 15:03, 25 Mayıs 2016 (UTC)

Şablon:Aktarılmasın silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Şablon:Aktarılmasın) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Aktarılmasın sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--[evolutionoftheuniverse] @trwiki 16:21, 9 Şubat 2017 (UTC)

Şablon:Aktarılsın silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Şablon:Aktarılsın) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Aktarılsın sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--[evolutionoftheuniverse] @trwiki 16:27, 9 Şubat 2017 (UTC)

Sizi özledik Metal Militia![kaynağı değiştir]

:(
Metal Militia, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Cedreon (mesaj) 17.11, 7 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]