Kullanıcı mesaj:Kuz

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.[kaynağı değiştir]

Eski mesajlar Eski mesajlar2

Vikipedi standartları[kaynağı değiştir]

Merhaba. Ab initio kuantum kimyasal yöntemler maddesine düzenle şablonu koymuşsunuz. Nelerin düzenlenmesi gerekiyor mesela?--Kuz 15:25, 6 Nisan 2010 (UTC)

Bir maddenin nasıl daha iyi olması gerektiği ile ilgili bilgiyi en iyi örnekler olan VP:SM sayfasındak seçkin maddelerimizden öğrenebilirsiniz. Teşekkürler, --Manco Capac 07:41, 7 Nisan 2010 (UTC)

Bu grup Türkiye'nin en ünlü metal gruplarından biri. Türkiye dışında da yeterince tanınmış bir grup. Silinmesi bence çok yanlış, geri getirme şansınız varsa bir google araması yapıp tekrar getirin derim. Ya da silinme nedeni başka bir şeydi de ben mi anlayamadım?--Kuz 10:19, 12 Ekim 2010 (UTC)

  • Merhaba Kuz, sayfa Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Catafalque oylaması sonucu silindi. Şu an oylama gereği geri getiremem ancak yeniden açılabilir. Oylamaya katılanlar da maddeyi metin üzerinden değerlenmiş olmalılar...Belki SAS adayı olarak gösteren Rapsar'la, yeniden açılması için iletişime geçebilirsiniz...Vikiçizer 10:23, 12 Ekim 2010 (UTC)
Metal grupları iyi bilmiyorum. O yüzden o SAS'a katılmadım. Ancak VP:GÜVEN'e göre güzelce kaynaklandırılıp tekrar açılma şansı var. Bu her madde için geçerli. Böyle kaynaksız olmasın. Takabeg ileti 11:10, 12 Ekim 2010 (UTC)
  • merhaba, yaptığınız birkaç değişikliği geri aldım. maddeler üzerinde değişiklik yaparken geçmişine göz atarak yakın zamandaki vandalizmleri gözden kaçırmamaya dikkat eder, içerik ve kaynaklı bilgi çıkartmazsanız seviniriz. --ki bl 13:46, 13 Ekim 2010 (UTC)

Nasyonal Sosyalizm[kaynağı değiştir]

Merhaba. Nasyonal Sosyalizm sayfasının adını "Milliyetçi Sosyalizm" olarak değiştirdiğinizi gördüm. "Nasyonal" sözcüğü "ulusal" ve "milli" anlamlarına gelmektedir. Almanca ve İngilizce'den Türkçe'ye geçen bir sözcük olduğu için tam karşılığı "ulusal"dır yani. "Milliyetçi" sözcüğünü karşılamamaktadır. Nazizm'in açılımı ülkemizde "Nasyonal Sosyalizm" olarak tanımlanmaktadır. O yüzden maddenin isminin "Nasyonal Sosyalizm" olarak bırakıp giriş kısmını "Nasyonal Sosyalizm, Milliyetçi Sosyalizm, Nazizm ya da Hitlercilik" olarak yapmanız daha uygun olabilirdi. İyi vikiler. -- FelecitaTRileti 09:34, 26 Şubat 2012 (UTC)

İbn-i Sina Farstır. Bu bilgiyi neden sürekli değiştiriyorsunuz?---Kuz 19:26, 13 Mart 2012 (UTC)

Merhaba. Maddeye göre evet, öyleymiş. Maddede Türk veya Fars olduğu yönünde iddialar vardır gibisinden bir bilgi vardı diye hatırlıyordum ben. Neyse, değişikliği geri getiriyorum. İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 19:44, 13 Mart 2012 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 5 Temmuz 2012

Global account[kaynağı değiştir]

Hi Kuz! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (mesaj) 11:57, 17 Ocak 2015 (UTC)

Sizi özledik Kuz![kaynağı değiştir]

Kuz, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, SakhalinioBuyrun beniiiim? 06:16, 24 Ağustos 2017 (UTC)
















Ekstrem müzik silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Ekstrem müzik) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ekstrem müzik sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Nedim Gâyet Bir (mesaj) 18.46, 24 Nisan 2023 (UTC)[yanıtla]