Vikipedi:Seçkin madde adayları/Arşiv/Aralık 2011

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "seçkin madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--ahzaryamedileti 18:33, 22 Kasım 2011 (UTC)

Katrina Kasırgası[kaynağı değiştir]

Bence bir önceki oylamadaki hatalar azalmış ve kırmızı bağlantısız...--Ilgazer 20:04, 7 Mayıs 2011 (UTC)

  • Destek Destek gayet guzel bir calisma olmus Yakamoz 17:59, 22 Ağustos 2011 (UTC)

Yorum Yorum kırmızı bağlantıların hakkından gelinmiş ama mavilerin çoğu aynı maddeye (Mississippi) defalarca bağ verilmesinden oluşuyor. Sadece bir kez, en başta yeterli. Öte yandan çok sayıda şehir, ada, vs. coğrafi unsura hiç bağ verilmemiş. Özellikle şehirlere bağ verilmemiş olması kırmızı bağdan farksız. Bunların tamamlanması iyi olur. Filanca 19:33, 23 Ağustos 2011 (UTC)

  • Destek Destek--Ğaaw ☺☽|☾☻ İleti 13:52, 24 Ağustos 2011 (UTC)

Yorum Yorum fazla mississippi bağlarını sildim, giriş bölümünde bazı gerekli bağları ekledim. vakit bulursam maddenin geri kalanını da elden geçireceğim. önemli bir konu: maddede nehir olan mississippi ile eyalet olan birbirine karışıyor, tek bağlantı verilmiş, bunların ayrılması lazım. saygılar, Filanca 20:36, 24 Ağustos 2011 (UTC)
Yorum Yorum uf, şimdi fark ettim, florida, new orleans vs. başka isimlere de madde içinde mükerrer bağ verilmiş, şekilsel olarak silinmeleri iyi olur. Filanca 20:40, 24 Ağustos 2011 (UTC)
Karşı Karşı Emeği geçenler kusura bakmasın lütfen, maddeyi inceledikçe daha çok özensizlik görüyorum. Yukarıda yazdıklarım dışında ölçü birimlerinin ("mph") ve referansların bir kısmının ("retreived on...") çevrilmemiş olması sadece birkaç örnek. Bu gibileri düzeltmek nispeten kolay. Asıl şekilsel falsolar değil, metnin buram buram çeviri kokması mesele. "SEÇKİN" sıfatını hak etmek için daha çok çalışma yapılması, önemli ölçüde yeniden yazılması gerekiyor. Kırmızı bağları da hesaba katarsak maddenin bu haliyle seçilmesi uygun görünmüyor. Saygılar, Filanca 18:10, 26 Ağustos 2011 (UTC)

  • Yorum Yorum Buram buram çeviri kokması direk İngilizce'den çevirmiş olmam. Burda çeviri bozukluğunda laf direk bana gelmekte . Benim elimden öyle gelmişti düzeltebilcek arkadaşlara duydurulur. Aycanileti 23:49, 26 Ağustos 2011 (UTC)

Karşı Karşı Filanca'ya katılıyorum. Çeviri konusunda herkesin daha dikkatli olması lâzım. Yazılarımız çeviri kokmamalı, Türkçe kokmalı yani doğal olmalı.GökçeYörük 18:01, 28 Ağustos 2011 (UTC)

  • Yorum Yorum madde güzel ama oluşumuyla ilgili pek çok eksikler var onlar düzeltilmeliBu imzasız yazı Ahmetinal.95 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Karşı Karşı Çevirinin İngilizce kokması gerekçesi bana tuhaf geliyor, bu bir karşı oy verme nedeniyse bu madde KM'likten, şu ana kadar ürettiğim 3 SM de SM'likten ihraç edilmesi anlamına geliyor. Gelelim karşı oyumun sebebine. Öncelikle "retrieved on" sözleri düzeltilmeli; ama bu çevirinin İngilizce kokması değildir. Bunun yanı sıra maddede anlaşılması için önemli olan pek çok madde kırmızı. Mesela girişteki şehirler. Pass Christian nerede? Waveland'de kaç kişi yaşıyordu? Okuyucu bu tür soruları soracaktır. Maddenin anlaşılmasına katkı sağlayacak kırmızı bağlantılar açılmalı. --"Seksen" 15:52, 7 Eylül 2011 (UTC)
  • Karşı Karşı -- Üstteki görüşlere istinaden. - Nebeviye 11:15, 23 Eylül 2011 (UTC)
  • Karşı Karşı Kırmızılıklar çok göze batıyor, Fırtınanın hikâyesi bölümünde boşluk görünümü oldukça bozuyor ve tekrar kırmızılıklar başlıyor. Bu kadar fazla kırmızı bağlantı ile SM olması mümkün değil.--Reality 20:12, 25 Eylül 2011 (UTC)
  • Karşı Karşı Kırmızılar yüzündən İBP'ye gidilmesi lazım. ----Safir yüzüklü Ceklimesaj 10:39, 30 Eylül 2011 (UTC)
  • Karşı Karşı (Şimdilik ) -- Maddede kırmızılıklar çok aşırı. Bunlar giderilmeli. İBP'ye adaylığı koydum. Ancak 2012'ye yakın çıkacak gibi :) Emperyan-ileti 14:03, 4 Ekim 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum Güzel elinize sağlık. Lakin kırmızı bağlantılar fazla. Taslak olarak da olsa kırmızılar açılıp yeniden aday gösterilebilir. Duke 34 ϡ»» ileti ^^ 21:54, 8 Ekim 2011 (UTC)
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.