Vikipedi:Seçkin madde adayları/Arşiv/Temmuz 2013

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "seçkin madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--RapsarEfendim? 08:19, 2 Temmuz 2013 (UTC)

Çerkesler (Adığeler)[kaynağı değiştir]

Vikipedi'nin en seçkin maddelerinden biri olduğuna ve birkaç kırmızı bağlantısının hızla maviye dönüşeceğine inanıyorum. ANADOLU (mesaj) 00:36, 18 Nisan 2013 (UTC)

  • Yorum Yorum Maddeyi okumadığım için detaylı bir yorum yapamayacağım ama kritik kırmızı bağlantıların çokluğunun şu an için maddenin seçkinliğinde engel olduğunu düşünüyorum. Bir de sorum var: Madde üzerindeki çalışma tamamlandı mı? Tamamlanmadı ise düzeltmelerin ve kırmızı bağlantıların açılmasından sonra bu adaylığı değerlendirsek daha iyi olur. İyi günler, kolay gelsin. -- Güzelonlu (mesaj) 13:43, 18 Nisan 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Aday göstermeden önce maddenin yazarı Kmoksy'ye bir danışılsaydı iyi olurdu bence. Seçkin madde olacak duruma geldiğinde kendisi aday gösterirdi diye tahmin ediyorum. — Pınar (mesaj) 13:55, 18 Nisan 2013 (UTC)
  • Karşı Karşı Maddedeki çalışma tamamlanmamış, bilemiyorum ne zaman tamamlanır. Ayrıca kaynak sıkıntısı var, bazı bölümlerde tek bir kaynak bile yok. Çalışma kısa zamanda tamamlanır ise maddeyi yeniden gözden geçiririm. - Seyit mesaj 16:45, 18 Nisan 2013 (UTC)
Değerli vikipedist arkadaşlara akıllı yorumları için teşekkür ediyorum. ANADOLU (mesaj) 18:42, 18 Nisan 2013 (UTC)
Erken öten horozun (Çerkesçe: atake) başını keserler. Bende hısım akraba dolu "Kuşka Çerkes", yazı daha bitmedi ki okusun herkes. --Kmoksy (mesaj) 18:53, 18 Nisan 2013 (UTC)
Olsun, olsun. arkadaşlar oy kullanıncaya değin yazı da biter. erken kalkan yol alır. ANADOLU (mesaj) 19:19, 18 Nisan 2013 (UTC)
Her maddeyi her vikipedist istediği gibi SM adayı gösterebilir. Ancak emeğe verilen saygıdan dolayı bu maddeye en çok emek verdiği belli olan Kmosky’e en azından danışılsaydı daha iyi olurdu. Yine belirteyim, herkes istediğini yapabilir ama görüşümü paylaşmak istedim. Mimar77 (mesaj) 19:37, 26 Mayıs 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Özellikle, girişteki mavi bağlantıların çokluğu okumayı zorlaştırıyor. Yine maddede tekrar edilmiş mavi bağlantılar var. Giriş kısmı daha çekici ve sade yapılabilirse güzel olur. Şu vaziyetiyle girişte direkt tarihi kısmı anlatılmaya başlanmış. Alexandre M. 12:58, 26 Haziran 2013 (UTC)
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.