Kullanıcı mesaj:Snow White Queen

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Kullanıcı mesaj:Nazzzz sayfasından yönlendirildi)

Avrupa Yakası[kaynağı değiştir]

Merhaba Naz, kaynaklandırmaları neden siliyorsunuz anlayamadım? Her haftanın kaynak linki ayrı sonuçta, sorun mu yaratıyor bu? --Hedda Gabler 09:44, 4 Kasım 2008 (UTC)

  • Bakın öncelikle değişiklik yapmadan önce tartışma sayfasında konuyu tartışmak en iyisi, siz geri alıyorsunuz ben alıyorum öyle olmaz Aryıca hepsi aynı site ama URL bağlantıları farklı sizin en başa koyduğunuz URL ile diğer ratinglerin web adresleri aynı mı? Bi bakar mısınız. Web site adreslerinde farklılıklar var ayrıca en:Lost season 1'de de öyle yapılmış ve bence de doğru olan budur. --Hedda Gabler 09:49, 4 Kasım 2008 (UTC)
  • Ya gereği yok ama öyle de yapılabilir. Neyse sizin Nightwish diskografisi ne durumda? --Hedda Gabler 09:54, 4 Kasım 2008 (UTC)
  • OK! İyi dersler =) --Hedda Gabler 09:56, 4 Kasım 2008 (UTC)

Yahu diyorum bu Hedda Gabler kim, NW diskografisi üzerine çakıştığımı nerden biliyor vs. Tesadüfen öğrendim kim olduğunu Cemal:) Neyse yeni kullanıcı adın hayırlı olsun.--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 09:41, 5 Kasım 2008 (UTC)

yazım kurallarını hangi iletimde çiğnedim ona göre düzeltiim.evet kullanıcıların bizzat kendilerine cevap yazacağım,teşekürler.Bu imzasız yazı Kamuran otukenli (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

evet buna dikkat etmeliyiz ama genelde internet üzerinde küçük harfle yazmaya alıştırdıkları için-örneğin sozluksourtimes/eksisozluk-haliyle insan alışkanlığını devam ettiriyor.düzelttiğin için teşekürler,ayrıca daha ne eklemeler tanımlamalar yapacağım başımı kaşıyacak vatki bir bulayım hele. Bu imzasız yazı Kamuran otukenli (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

"Türkçemize"[kaynağı değiştir]

Evet haklısın. Aslında şu sıralar edebiyatçının ağzından düşmeyen bir şey olsa da içime sinmedi ve "Türkçe'mize" diye yazmak geldi içimden. Düzelttim şimdi. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 16:37, 10 Kasım 2008 (UTC)

Selam Naz, ilgilenirsen sana Christina Aguilera diskografisi maddesini bırakmak istiyorum, SL olabilecek kıvama getirdim fakat kırmızı bağlantılar sorun çıkarıyor. Eğer maddeyle ilgilenirsen SL adaylığını koyabilirsin, ben Temmuz ayına kadar burdan uzaklaşağım o yüzden madde SL olsun istiyorum "yok" dersen döndüğümde devam ederim artık. Kolay gelsin =) --Hedda Gabler 14:39, 13 Kasım 2008 (UTC)

Usurpation @ es.wikipedia[kaynağı değiştir]

Hey, I've usurped the name Snow White Queen, and now it's named as Snow White Queen. Your current name on es.wikipedia is Ms. Naz and if I rename it to Snow White Queen, you will lose the SUL. Should I go ahead an rename it? Regards! Rastrojo 14:42, 13 Kasım 2008 (UTC)

Done Rastrojo 15:45, 13 Kasım 2008 (UTC)
  • Ne yazık ki bu konu hakkında bilgim yok; Ama sanırım Elmacenderesi yardımcı olabilir, genellikle akşamları aktif oluyor. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 13:31, 14 Kasım 2008 (UTC)
  • E.c. şu anda aktif. Levent Abi ileti 13:40, 14 Kasım 2008 (UTC)
Merhabalar küçük hanımefendi, anlatmak istediğiniz konuyu açıklığa kavuşturalım, isminiz Commons ta otomatik olarak açılmıyor sanırım? Tercihlerim kısmında Küresel hesap durumu adında bir birimimiz var, burada Manage your global account kısmına tıkladığınızda isminizin hangi vikilerde otomatik olarak oturum açtığını görebilirsiniz, anlatmak istediğinizi daha ayrıntılı bir şekilde bana bildirirseniz daha fazla ayrıntıya girebiliriz, sevgilerimle, kolay gelsin... e.c. 14:35, 14 Kasım 2008 (UTC)

Behemoth'a , Marduk (grup)'a , Metallica'ya da mı rock diyelim? --Kuz 14:31, 25 Kasım 2008 (UTC)

İyi bayramlar. Hep beraber nice güzel bayramlara... --♪♫Berkay0652 12:07, 8 Aralık 2008 (UTC)

Portal:Müzik davetiyesi[kaynağı değiştir]

Portal:Müzik davetiyesi
Merhaba.
Müzik alanına ilişkin maddeler için bir ana sayfa niteliğinde olan Müzik Portalı ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Portalla ilgilenecek her kullanıcı Vikipedide müzik maddelerinin belli bir düzene kavuşmasına katkıda bulunmuş olacaktır.

Teşekkürler.

--Yabancımsj 10:22, 13 Aralık 2008 (UTC)

  • Ekleyin bence adınızı, iki maddeyi seçkin hale getirmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Siz dururken ben mi ekleyeceğim adımı? Dersleriniz öncelikli olacak elbette ama tatillerde bekleriz. Her iki alanda da kolay gelsin. --Yabancımsj 10:33, 15 Aralık 2008 (UTC)
  • Adınızı Portal tartışma:Müzik sayfasında Katılımcılar başlığı altına ekleyebilirsiniz. Portala ilişkin fikirlerinizi ve yapabileceklerinizi de, aynı sayfada bir başlık açarak ya da açılmış bir tartışmaya katılarak paylaşabilirsiniz. Teşekkürler. --Yabancımsj 10:49, 16 Aralık 2008 (UTC)
  • Merhaba Naz, müzik vikiprojesinde çalışmalarını gördüm. Bunlar için teşekkür ederim ama ismini de katılımcılar listesine eklesen çok daha iyi olacaktır. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 12:44, 22 Şubat 2009 (UTC)

Visions Of Atlantis[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Bu isimlendirmeden emin misiniz? İngilizcede özel isimler içindeki "of" küçük harfle yazılır (özel bir tercih söz konusu değilse). Diğer vikilerdeki maddeler de böyle açılmış. Ayrıca grubun adı kendi web sitesinde de birçok metinde "Visions of Atlantis" şeklinde yazılmış ([1], [2]). Madde adındaki "Of" sanırım küçük harfle başlamalı. İyivikiler... ho? ni! 17:26, 26 Nisan 2009 (UTC)

  • Merhaba Snow White Queen. Umarım sınavlar bitmiştir de rahatlamışsındır. Ne diyecektim; Vikipedi tartışma:VikiProje Müzik sayfasının "Ayın işbirliği" başlıklı sekmesinde oy kullanman mümkün müdür? Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 09:42, 14 Haziran 2009 (UTC)

VP Müzik / Ayın işbirliği[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Temmuz 2009 ayının işbirliği; Müzik albümü taslakları kategorisindeki maddeleri elden geçirmek seçilmiştir.
  • Proje başlangıç: 23 Haziran 2009
  • Proje bitiş: 31 Temmuz 2009
  • Evet ben de dün gece duydum, boğazım düğümlendi. Adamcağız konser verecekti temmuzda. Heyecandan ve stresten kalbi durdu zavallının. Bence kesinlikle bir devir kapandı dün itibariyle. Üzgün Çok üzüldüm gerçekten. Ben de Michael Jackson maddelerini tekrar çevirme kararı verdim. Kısa kısa olmamış böyle efsane bir isme. Üzgün --♪♫Berkay0652|ileti 10:55, 26 Haziran 2009 (UTC)

VikiProje Müzik'te Ağustos ayında gerçekleştirilmesi bir proje adayı gösterdim. Lütfen ilgili sayfaya girerek oy kullanınız. Bu bir kopya mesajdır, birden fazla kullancıya gönderilmiştir. --Kemal K.ileti 18:15, 7 Ağustos 2009 (UTC)

VP Müzik / Ayın iş birliği[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Ağustos 2009 ayının işbirliği; Diskografiler kategorisindeki maddelerin içeriklerinin güncellenmesi seçilmiştir.
  • Proje başlangıç: 10 Ağustos 2009
  • Proje bitiş: 31 Ağustos 2009

--Kemal K.ileti 20:03, 9 Ağustos 2009 (UTC)

  • Heyt, Naz gelmişsin sonunda Viki'ye! Seni gören cennetlik :) Hoş geldin tekrar :p --Hedda Gableя 11:48, 1 Ekim 2009 (UTC)

Müzik VikiProjesi iş birliği önerisi[kaynağı değiştir]

  • Müzik VikiProjesi için yeni bir iş birliği önerisi sunulmuştur. Oy vermek isterseniz, verebilirsiniz. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 16:43, 29 Haziran 2010 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Snow White Queen,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 21:07, 4 Ekim 2011 (UTC)

Vikiproje:Vikipedi Türkiye Buluşması/Davetiye

VikiProje Müzik davetiyesi
Merhabalar, VikiProje Müzik olarak yeniden yapılanma sürecine giriyoruz, isterseniz siz de bu çalışma yer alabilirsiniz. Detaylı bilgi için tartışma sayfasına bakabilirsiniz. --BilalOkms[o.O] 09:03, 6 Haziran 2012 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 7 Temmuz 2012

Deniz (mesaj) 09:15, 25 Ocak 2017 (UTC)