Kullanıcı:Levent/Arşiv: 31 -32

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Selam abi. Sana yeni modeli buldum. Ama Škoda Superb maddesini bulamadım :) not: Bu VP:SR olabilir. Takabeg ileti 23:48, 16 Aralık 2009 (UTC)

Gözetmenlik[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar Levent Abi,
  • Gerçi kullanıcı ismi değişti ama biz eskiyiz ^_^ Nasılsınız? Umarım iyidir her şey... Vikipedi:Gözetmen'de fikir belirtmişsiniz... güzel olmuş. Açıkçası hayal kırıklığına uğradım; aylardır yokum, ben çalışkan Vikipedistler tartışmış, halletmiştir diye bekliyordum... kimse sonlandırmamışsa ancak sonlandırırım diye baktığımda gördüm zaten sizin notu da... Gözetmen oylamalarını görünce şaşırdım açıkçası. Gökhan'a mesaj attım; olur da itiraz ederse VP:GÖZ'ün tartışmasındaki tekliflere, oylamalara devam edelim şimdilik ara-gözetmen-açığımızı kapatmak için ^_^ Eğer o da itiraz etmezse kapatalım bir an önce oturtalım sistemi; ben zaten daha önceden Meta'dan steward arkadaşlarla konuştuğum için doğrudan politikanın tartışma sayfasını göstererek denetçi arkadaşlardan isteyenleri gözetmen yapalım. Haber vereyim dedim; politikayı kapatırsak, oylama sonuçlanmadan ben steward arkadaşlara ileteceğim çünkü politika sonucunu. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon א mesaj 05:32, 17 Aralık 2009 (UTC)
  • Başka sebepler varmış anladığım kadarıyla Levent Abi; diğer arkadaşlarla konuştum... bir ara fırsat bulursam Meta'dakilerle de konuşacağım. Bir şey değil, seçimle seçeceksek bile şu anki onların verdikleri kriterler bizim aktif kullanıcı sayımızla uyumsuz. İlgilendiğiniz için gene de çok teşekkür ederim ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon א mesaj 16:01, 17 Aralık 2009 (UTC)

İzmir buluşması ve Behiç Erkin[değiştir | kaynağı değiştir]

Levent merhaba! İzmir buluşmasından bahsetmiştin, belirlenmiş bir tarih var mı? Bir de, bulmaya çalıştığım bir ayrıntı var. Behiç Erkin'in İstanbul'da hangi semtte doğduğunu bulabileceğin veya bulabileceğim bir kaynak var mı? Halen İngilizce wikipedia'da (en:Behiç. Erkin) Konstantinopolis doğumlu olduğu yazıyor çünkü. 1929 öncesi fi tarihi olarak düşünüldüğü için mi bilmiyorum ama benzer bir durumda örneğin Fevzi Çakmak, Beykoz, İstanbul'da doğmuş oluyor. Dolayısıyla semtin ismini eklemek şehrin ismine katkıda bulunuyor. Önce İstanbullulara sormak lazım belki :), ben değilim, ama önemli bir nokta olduğunu düşünüyorum ve o maddeye İngilizce'de hayli katkım oldu. Bilgiyi bulabilsem eklemeyi yapacağım.cretanforever 09:08, 17 Aralık 2009 (UTC)

Levent, mesajını aldım. Sağlık olsun. Ben de epeyi tarama yaptım ama bu bilgiyi internette bulamadım. Bir şekilde ortaya çıkar herhalde. Zaten Behiç Erkin'in matbaa parasını bile mirasında öngördüğü anılarını Türk Tarih Kurumu yayınlamamış, buradaki madde bari biraz düzgün, korunaklı ve kişinin mirasına saygılı olsun titizliğim. :) Giritli Ali Aziz Efendi konusunda da isim değişikliği yapmadan önce istişari kısa bir mesaj atsaydın, daha centilmence olurdu. Mutabık isek başlığı önceki haline getirebilirsin, yoksa ben gerekli değişikliği yaparım. :) Aynı şey daha önce bir kere ölümü münasebetiyle Nail Çakırhan'ın maddesini yazarken başıma geldi, çalışma sürdürüldüğü belli olan bir maddeye bir kullanıcı bütün yazılmışları silerek güm diye Can Dündar'ın bir makalesinin neredeyse bütününü yerleştirdi. Wikipedik bile değildi başka bir deyişle, devam edecek mi bekledim, etmedi de. Baştan yazdım. Hata biraz da bende; "Maddede çalışma var" şablonunu unutmamalıyım. Bu mesajım da dert ve kederlerimin bir listesi haline geldi zaten, burada kesiyorum. (şaka yapıyorum:) cretanforever 14:12, 20 Aralık 2009 (UTC)

Rica[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi. Rica etsem Şablon:GSR/2010-03-29'daki Earth Hour ile ilgili ekleme yaparak altyazı düzeltebilir misin ? Takabeg ileti 11:25, 17 Aralık 2009 (UTC)

Skoda[değiştir | kaynağı değiştir]

2010-03-29 için teşekkür ederim. Bu Kiti mi ? Güzel olur, bence. Takabeg ileti
Pardon. LPG, tamam. Takabeg ileti 13:16, 17 Aralık 2009 (UTC)
Selamlar abi. Valla ben kullanmıyorum. Vito bilir o işleri ona sor. Yardımcı olamadım kusura bakma. Selamlar. --Eldarion 15:57, 17 Aralık 2009 (UTC)

merhaba; ailemizin resmi bir web sitesi var. ve web sponsorluklarıda mevcuttu. ama sayfamızı silmişsiniz sanırım. nedenini öğrenebilirmiyim? Bu imzasız yazı 195.142.173.2 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Teşekkür ederim[değiştir | kaynağı değiştir]

Nezaketiniz ve layık gördüğünüz anlamlı armağanınız için çok teşekkür ederim. --M. Yalçın Yalhı ileti 12:17, 18 Aralık 2009 (UTC)

Hakkındaki şikayet[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba Takabeg; şikayet sayfasını okudum. Orada da belirttiğim gibi, kendini yeterince ifade edemediğin durumlarda, yanlış anlaşılmalara yol açacak düşünceleri ortaya sürmeden önce birilerine danışmanda yarar olduğu kanısındayım. Bu senin için kolay olmayabilir ama ilerde sıkıntı çekmektense, önceden önlemini almak daha doğrudur. Sanırım Hedda Gabler'le olan durumunuzu aranızda yazışarak çözebilirsiniz. En azından kendisini itham etmediğine onu ikna etmende yarar var. Kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   14:52, 18 Aralık 2009 (UTC)
Karşımdakinde VP:İNOV'un olmadığını gördün değil mi ? Bence tepkisel davranmıştır. Kendisi sakinleşsin ve sonra konuşacağım. İlgilendiğin için teşekkür ederim. Takabeg ileti 14:55, 18 Aralık 2009 (UTC)
Baktım. Kiti şaka idi şaka :) Takabeg ileti 14:59, 18 Aralık 2009 (UTC)
Abi selam. Buralardaysan birkaç saat daha gözün SD'de olsun rica ederim. Kolay gelsin. --Eldarion 15:05, 18 Aralık 2009 (UTC)


Levent Bey selamlar; Efenim eklediğim konular direkt bizim mesleğimizle ilgili konulardır ve bağlantılar vererek mesleğimize olan ilgiyi ve mesleğimize ilgi duyanların bilgilenmesini amaçlamaktadır.

Lütfen bunu dikkate alınız

Konu: mimarlık Bu imzasız yazı 85.108.84.63 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


Levent Bey selamlar; İlgi ve alakanız için teşekkür ederim, linklerde bir sorun görünmüyor ve amaç da "kesinlikle" reklam değildir, zaten içeriğe bakarsanız göreceksiniz.. İyi çalışmalar efenim.

Herşey Hızlı Mı Silinmelidir[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba,

Sizin de fark etmiş olduğunuz gibi Oyungezer başlığı ile ilgili olarak bir tartışma yaşanmakta. Dergimize ait bu başlık iki seneyi aşkın süredir Vikipedi'de yer alıyor. Ancak art niyetli bir kullanıcının vandalizmi sonrası yöneticilerden yardım istendi ve sonrasında tamamen silindi. Silinme sebebi olarak "Ansiklopedik olmayan kişi veya grup" gösterilmişti. Ancak Vikipedi'de aylık dergilerle ilgili onlarca başlık bulunmakta. Oyungezer'in bu dergilerden özünde hiçbir farkı yoktur. Daha önce bunu Eldarion isimli yönetici ile de tartışmaya çalıştım ancak kendisi reklam yapmakla suçladı ve sanırım vakti olmadığından tartışmak istemedi. Biz zaten bir medya organı yani, reklam mecrasıyız, Vikipedi'yi bir tanıtım alanı olarak görme gibi derdimiz yok. Ancak her eser sahibi gibi ürettiğimiz kültür ürününün, ansiklopedik litaratürde bir karşılığı olmasını istiyoruz. Bu sanırım anlaşılması zor olmayan bir motivasyon. Eğer sayfanın içeriği ile ilgili bir sorun varsa birlikte düzeltmeye çalışalım. Ama Vikipedi'nin aylık basılı dergileri, "kayda değerlik kriterine" uygun bulmamak gibi bir görüşü varsa lütfen biri bunu açık açık telaffuz etsin.

Ayrıca Vikipedi Hızlı Silme kurallarının hemen hepsinde, Hızlı Silme'nin tartışmaya açık konularda uygulanmaması gerektiği söylendiği halde hem başlık hem de tartışma sayfası sürekli olarak hızlı silinmekte konunun tartışılması veya başlığın düzeltimesine engel olunmaktadır. Açıkça bu tutumu yadırgadığımı da söylemeliyim. Tugbekolek 16:41, 18 Aralık 2009 (UTC)

Yani Vikipedi'de yer alan diğer dergiler kayda değerdir, Oyungezer kayda değer değildir diyorsunuz (Daha doğrusu daha önce bu konuda verilen kararı bu şekilde açıklıyorsunuz). Günlerdir buradaki kullanıcılar bunun aksi görüş belirtiyor. Bu konuda açıklama istiyor. Yani bu durum tartışmalıdır. Burda "kayda değerlik" kıstasını belirleyen yöneticinin dergilerle ilgili genel bilgisi dahi tartışılabilir. Buna rağmen başlık ve tartışmanın Hızlı Silinmiş olması doğru bir hareket midir? Bunun tartışılma hakkı yok mudur? Tugbekolek 16:55, 18 Aralık 2009 (UTC)
Vikipedi'nin bu konudaki kuralları çok açık. Tartışmaya açık konu ve tartışmaların hızlı silinemeyeceğini söylüyor. Şimdi siz kurallar mühim değil, yöneticilerimiz güvenilir yeri geldiğinde tartışmayı hiçe sayarak, oylama yapmadan silebilir mi diyorsunuz? İnanın sekiz senedir Wikipedia'yı kullanan bir kullanıcı olarak bu duyduklarıma inanmakta zorlanıyorum. Oyungezer başlığı için hiçbir oylama yapılmamış, kayda değerlik konusunda ispat gösterilmesine imkan verilmemiştir. Vikipedi yöneticilerinin bu tip keyfi hareketlerde bulunabileceğini söylemeden önce VP:Hizmetliler sayfasını tekrar okumanızı tavsiye ederim.Tugbekolek 17:28, 18 Aralık 2009 (UTC)
Benim kimseyi suçlamak, olayı orta yere taşıyıp büyütmek gibi bir derdim yok. Sadece Vikipedi kurallarının doğru uygulanmasını istiyorum. En başından beri bu tartışmalı bir konudur hızlı silinmesin diyorum. Bunu da sadece sayfada hüküm uygulamış yöneticilerle yapıyorum. Köy Çeşmesi'nin varlığından haberdarım, 12 senedir IT dergisi editörlüğü yapıyorum ve Vikipedi'yi gayet iyi tanıyorum. Bu konuda isyan etmemin sebebi de bu. Hiçbir noktada da bu başlık kalacak, nasıl silersiniz demedim. Benim sorum bu konunun neden tartışmaya kapalı olduğu, neden hızlı silinmeye tabi tutulduğu. İki defa tartışma sayfasını açıp konunun tartışılmasını istedim ve ikisi de hızlı silindi. Şimdi bu konuda kural çok açıkken (Eğer sayfanın niçin silindiğine dair bir tartışma içermiyorsa hızlı sil ile silinebilir.) bunun Hızlı Silinmiş olması kusura bakmayın ama keyfi bir harekettir. "Burda keyfiyet yok sen bu kuralı yanlış anlamışsın" diyorsanız kusura bakmayın ve kuralı anlamama yardımcı olun.
  • Vaktinizi alıp kafanızı şişirdiğim için kusura bakmayın. Benim tek derdim olayın kısa açıklamalarla geçiştirilmesi ve tartışmaların kapatılmasıydı. Çünkü benim için Vikipedi'inin altında yer alan "Özgür Ansiklopedi" ibaresi gerçekten çok şey ifade ediyor. Tek isteğim zaten buyrun tartışın denmesiydi... Teşekkürler. Tugbekolek 17:41, 18 Aralık 2009 (UTC)
  • Tartışma sayfasını oluşturdum. Konuyla ilgili Eldarion'u da bilgilendirdim. Siz de vakit ayırır, bir göz atıp yorumda bulunursanız sevinirim.Tugbekolek 19:18, 18 Aralık 2009 (UTC)

???????????????????????????????????????????????[değiştir | kaynağı değiştir]

nicin turk toplulari makalesini bozdun? amerikalilar senden cok turklere saygi yaparlar. nedenini soyleye bilirmisin? senin gibi turkler gerekiyor ki benim gibi turk olmayan kimselerden daha fazla turklere ve onlarin tarihine saygi yapalar. Arattaman 18:36, 18 Aralık 2009 (UTC)

?[değiştir | kaynağı değiştir]

dusunemedim ne soyledin, hangi ifadelerimi soyliyorsun? ben senden tekce neden sordum, cevap istiyorum.Arattaman 18:55, 18 Aralık 2009 (UTC)

Rica[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi rica etsem Dosya:Osmanlı Ortadoğu.jpg geri getirilebilir misin ? Bence de Noumenon haklıdır. Yani silmek için gösterilen gerekçe yanlıştı ve silinmesi gerekmezdi. Eğer illa silmek istiyorsa da tartışmanın açılması ve haklı gerekçeler (telif sorun dışında sorunlar varsa inceleyececez) gerekir. Göz atarsan sevineceğim. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 23:11, 18 Aralık 2009 (UTC)

Abi tekrar yükledim. Haberin oldun. En kısa ve yapıcı seçeneğimiz budur herhalde. Görüşmek üzere... Takabeg ileti 01:44, 19 Aralık 2009 (UTC)

Silme?[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam. Alacakaranlık (film) maddesinden aynen kopyalandığı için bu başlığı ona yönlendirmeyi düşünüyordum...--вяí¢αи76ileti 10:39, 19 Aralık 2009 (UTC)

Cevap[değiştir | kaynağı değiştir]

çünkü nedeni kaymaklı veya kaymaksız yoğurt markaları reklam amaçlı kullanabilir! o yüzden uygun görmedim

Bilginizle Saygımlarımla

Seninbey 18:19, 19 Aralık 2009 (UTC)

İklim Koruma Birliği[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba. Maddede geçen kaynakları özgün metinden kopyaladım. Umarım yararlı olmuştur. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 23:52, 19 Aralık 2009 (UTC)
    • Haklısınız, bu da Vikipedi'ye neden gönül verdiğimizi anlatıyor, değil mi? --Superyetkinileti 23:59, 19 Aralık 2009 (UTC)

  • Cok sagolun, cok mutlu oldum eger Vikipedi'yi sevdirebildiysem size. Iki haftalik kis tatilim dun aksam basladi, cok mutluyum :) Vikipedi'ye daha sik girip burada madde acmayi elbette istiyorum. Iyi calismalar, --Bahar (yine ben!) 00:52, 20 Aralık 2009 (UTC) (bu saatte ortalikta hizmetli olmasi guzel de, uykunuz gelmedi?)

Clark Ashton Smith[değiştir | kaynağı değiştir]

Clark Ashton Smith'e dair başka siteden ya da kitaptan alıntı yaptığımı varsayarak yazımı yayımlamadınız, fakat ilgili metnin telif hakkı bana aittir.

İlginiz için teşekkürler. Bu imzasız yazı KaranKucukOgan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

DİKKAT Biri küfür yazmıştı bir konuya.Konu fenerbahçeydi.Ben o küfürleri sildim.Ardından bilgi yazdım.Sonra o kişi o bilgiyi silmiş.Yine küfür yazmış.Sizde o küfrü yazan kişiyi ben sandınız ve engellediniz.Lütfen dikkkattt Bu imzasız yazı Mfener7 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Durum ve Twinkle[değiştir | kaynağı değiştir]

Aloha!

Durum şablonuna ilk başta "Meşgul" seçeneğini eklemiştim ama çok anlamsız olacağına karar verdim sonradan, zira Meşgul demenin diğer bir anlamı da "Bana mesaj atma!" demek, bu da Vikipedi için çok yararlı bir seçenek olmayacaktı. Ama istersen hallederim bugün.

Twinkle'da ise beta dönem bitene kadar idare etmeni rica ediyorum, sonra hepsini özelleştirebilmeni sağlayacağım.

Sevgiler

Vito Genovese 14:38, 20 Aralık 2009 (UTC)


Durum tamamdır, test edelim, onaylayalım!

Vito Genovese 14:47, 20 Aralık 2009 (UTC)


KÜFÜR YOKKİ BANA LİNK VERMİŞSİN.BAKTIM HİÇ VANDALİZM DEDİĞİNİZ O SAÇMA KELİME YOK


neden benim hediye kelimesi için yazdığım makaleyi siliyosun ya neresini beğenmiyorsun ??? Bu imzasız yazı Almetyus (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Genç Akademisyenler Topluluğu başlığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Genç Akademisyenler Topluluğu başlığını yanlışlıkla silmişssiniz herhalde... Ben kendim Genç Akademisyenler Topluluğu yönetim kurulu üyesiyim..

başlığı tekrar canlandırabilir misiniz?

teşekkürler!!! Bu imzasız yazı Kapelo (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

(...) konusuyla ilgili soru??[değiştir | kaynağı değiştir]

Değerli yönetici yaptığım katkının telif ihlali gerekçesiyle kaldırılması durumunu anlayamadım. Bu arada adım ... . Ben (...) asistanıyım bu konuyu yazmamın sebibi budur. Telif konusundaki çekinceniz neyse lütfen iletin bana ki yanlışlığı ortadan kaldırabileyim. İlginize şimdiden teşekkür ederim. Başarılı çalışmalarınızın artarak devamını diliyorum. Sevgiyle kalın. Bu imzasız yazı Dinamik06 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

E-posta[değiştir | kaynağı değiştir]

E-posta'nızı okudum. Teşekkür ederim :) --Captain BradleyMesaj Sayfam 07:09, 21 Aralık 2009 (UTC)


İyi günler dilerim eklediğim içerikleri neden silmektesiniz. Köyüm ile ilgili yazı eklemeye çalışıyorum.Kaynak elimizde şuan malesef yok. Şimdilik elimizde olan Osmanlı arşivlerinden olduğu söylenen kısa bir bilgi koymak istiyorum. saygılar Bu imzasız yazı Durankoy (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Level Maddesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu maddede sorun yaşanıyor. Kullanıcı tartışmaya açık bir değişikliği ısrarla tekrar yapıyor. İlgilenebilirseniz çok sevinirim. Level
Tugbekolek 20:37, 21 Aralık 2009 (UTC)

Telif[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar dostum, G9 değilse bile ("henüz" internete düşmemiştir belki) VP:ÖAY olduğu kesin; referanslar köşeli parantez içinde duruyor hâlâ, baksana :)) --M.M.ileti 21:03, 21 Aralık 2009 (UTC)
Sevgiler, saygılar.. --M.M.ileti 21:10, 21 Aralık 2009 (UTC)

Silinen Windows Live Messenger metni[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Levent Bey, Windows Live Messenger başlığına boyutundan ötürü mecburen parça parça girmekte olduğum ve İngilizce Wikipedia'daki aynı başlığın birebir çevirisi olan metni sildiniz. Neresinin düzeltilmesi gerektiği konusunda beni aydınlatırsanız sevinirim, ona göre değişiklikleri yapayım. İyi çalışmalar dilerim. Barış Emre Alkım 21:21, 21 Aralık 2009 (UTC)

Silinen Windows Live Messenger metni[değiştir | kaynağı değiştir]

Çabuk yanıtınız için teşekkürler. Metin http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_live_messenger adresindeki metnin bire bir çevirisidir, içinden reklam vb. amacıyla herhangi bir şey çıkarılmamış ya da aynı şekilde, ekleme yapılmamıştır. Söylediğim gibi, metin çok uzun olduğundan biçimsel düzenlemeleri ancak parça parça yapabiliyor ve bölüm bölüm kaydedebiliyorum. Tamamlanmamış metin size eksik gözükmüş olabilir. Barış Emre Alkım 21:30, 21 Aralık 2009 (UTC)


  • Teşekküre,teşekkür ile cevap verildiğinde daha da anlamlı olsa gerek. Teşekkürler, iyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 05:53, 22 Aralık 2009 (UTC)

Lord Soth ve Verminaard[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba,

Dün kısa açıklamalar ile birlikte eklediğim Lord Soth ve Verminaard başlıklarını VP:HS - G1 uyarınca silmişsiniz. Ancak yazdıklarımın anlam içeren cümleler olduğu konusunda eminim. Cümlü düşüklüğü yada anlatım bozukluğu yapmış olabilirim. Ancak "...kısa içerik, kötü yazım, partizan nutuklar, imkansız teoriler ve kötü bir tercümeye sahip içerikler dahil değildir." maddesi uyarınca silinmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Bu konuyla ilgili aydınlatılırsam ileride yapacağım katkılarımda bu yanlışa düşmem. --Barbarianclone 08:41, 22 Aralık 2009 (UTC)


Mesajınız için teşekkür ederim. Ancak yanlış anlamazsanız küçük bir öneride bulunmak isterim. Daha önceden ingilizce olarak okuduğum wikideki maddeleri elimden geldiğince ingilizce bilmeyen kişiler için buraya koymaya çalışıyorum. Eğer bir madde orjinal wikide geniş olarak yer buluyorsa fakat burada ansiklopedik olarak yer bulamıyorsa kanaatimce bunda bir problem vardır. Tekrardan haddim olmayarak küçük bir öneride bulunmam gerekirse bir maddeyi ansiklopedik değil olarak nitelerken orjinal wiki'den bir araştırma yaparsak türkçe wikinin gelişmesine daha katkılı olacağı kanaatindeyim. Eğer haddimi aşacak bir uslup ve öneride bulunduysam tekrardan özür dilerim. İyi günler dilerim.
Not: Lord Soth'un ingilizce wikideki yeri.
--Barbarianclone 10:33, 22 Aralık 2009 (UTC)

Altınay sayfa kategorisi...[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar, Sizin bugün başınızı ağrıtmış gibi olacağım ancak Altınay sayfasının kategorisini "Kızılderili taslakları" olarak işaretlemişsiniz. Ancak ilgili sayfanın kızılderililerle ilgisi yoktur. Ejderha Mızrağı Destanı'nında geçen hayali bir karakterdir. Bunu düzeltebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim.--Barbarianclone 16:03, 22 Aralık 2009 (UTC)

Silinen TKİH maddesi[değiştir | kaynağı değiştir]

TKİH maddesinin silinmesine yaptığım itiraza yanıt olarak kopyala-yapıştır yapmayın demişsiniz. Bu maddeyi üç günde yazdım, tırnak içinde alıntı yapılan bir cümle hariç tek bir alıntı yoktur. Olayların gerçekleşme tarihleri için gazete arşivlerine baktım o kadar. Tamamını ben yazdım, zaten biraz internette dolaşırsanız konuyla ilgili doğru düzgün bir şey olmadığını görürsünüz. Bu konuda ciddi kaynak olabilecek bir tek 1990'da yayımlanmış Sosyalizm ve Toplumsal Mücadeleler Ansiklopedisi vardır. Onda da ilgili maddede birçok yanlış vardır. Madde şu yönden doyurucu değil derseniz anlarım ama tümüyle telif bir maddedir. Lütfen bir daha bakın; eğer görüşünüzde ısrarlıysanız, somut delil gösterin, "şunu şuradan almışsın" gibi...Bu imzasız yazı Komanit (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayfa Açma[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Sayın Wiki Hizmetlim,

Az önce bir sayfa açtım ; şurada. Fakat henüz tam olarak bitirebilmiş değilim ve kaynaklarda tamamen eklenebilmiş değil. Sayfanın kaldırılması söz konusu olabilir mi bu durumda?
Teşekkürler, iyi çalışmalar,
--CnkALTDSmesaj/message 21:47, 22 Aralık 2009 (UTC)

  • Tekrar merhaba,
    Üzülerek belirtmek istiyorum ki Sayın Wiki Hizmetlim, bir önceki mesajınızda bahsettiğiniz minicik pembe özür kabul edilmemiştir. Özür dilemeyi gerektirecek herhangi bir tutum veya söz sanıyorum ki şimdiye kadar tarafınızdan kimseye "vikipedi" sınırları içerisinde söylenmemiştir. Bunu incelik olarak kabul edip size iyi geceler diliyorum.
    --CnkALTDSmesaj/message 22:29, 22 Aralık 2009 (UTC)
  • Sayın Levent, yardımınız için teşekkürler, fakat monobook dosyamın getirtmesi gereken becerileri elde edemedim. Durumu size bildireyim dedim. Saygılar, iyi çalışmalar.--Sigitolo 00:43, 23 Aralık 2009 (UTC)

Yıldız için[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıldız için size çok ama çok teşekkür ederim. Bu tür güzel hediyecikler insana katkı yapmak için şevk veriyor. Umarım bu yıldıza layık olabilirim. İyi günler.--Veritasileti 09:51, 23 Aralık 2009 (UTC)

Maddeyi nasıl göreceğim?[değiştir | kaynağı değiştir]

Bahsettiğiniz konularda düzeltme yapacağım ama maddeyi nasıl göreceğimi bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Komanit 10:15, 23 Aralık 2009 (UTC)

KD[değiştir | kaynağı değiştir]

Mrb şunu taslaktan çıkarmak istiyorum bazı bilgiler eksik(muhtarlık) taslaktan çıkarılabilir mi? --Fatih Kurt mesaj 16:08, 23 Aralık 2009 (UTC)

Ana sayfanın tartışması[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba abi, görüşemiyoruz ne zamandır... Nasılsın, nasıl gidiyor yaşam? Seni rahatsız etmemin nedeni ana sayfanın tartışma sayfası. Bence bu sayfayı yarı korumaya almayalım. Çünkü anonim kullanıcılar da zaman zaman ana sayfadaki sorunları tespit edip yazabiliyorlqar bu sayfada. Zaten çoğumuzun izleme listesindedir. Ne dersin? --.dsm. 16:25, 23 Aralık 2009 (UTC)
  • aynı fikirdeyim. :) --ki bl 17:06, 23 Aralık 2009 (UTC)
  • Kulak misafiri oldum ve bende bu fikre katılıyorum.--Captain BradleyMesaj Sayfam 17:12, 23 Aralık 2009 (UTC)

Monobük[değiştir | kaynağı değiştir]

Onları da yaptım, seninkini de yaptım, kralı gelsin, onu da yaparım! Heheyt!

Vito Genovese 20:35, 23 Aralık 2009 (UTC)


Önbelleğimizi boşalttık mı efenim? Açılmadı bende zira.

Vito Genovese 21:16, 23 Aralık 2009 (UTC)


Söyle bakalım o vakit; Sungun Babacan mı döver, Abdurrahman Palay mı döver, Toron Karacaoğlu mu döver?

Vito Genovese 21:25, 23 Aralık 2009 (UTC)


Cüneyt Gökçer'i atlayan eller kırılsın, diller kurusun, yaptığım eşeklik öyle böyle değil.

O ana sayfa maddelerine ölesiye kılım, o yüzden bu onuru (? - çirkefliğime bahane) sana bırakayım ben.

Sevgiler

Vito Genovese 21:33, 23 Aralık 2009 (UTC)


Yahu? Ben mesaj attığında bakmadım maddeye, şimdi neyi kastettiğini anlamak için baktım, bakmaz olaydım. Olur mu be?

Bu çalsın o zaman bu akşam... Son derece mutsuzum şu an...

Vito Genovese 22:09, 23 Aralık 2009 (UTC)


Of, beynim oynadı yerinden. Cüneyt Türel'le karıştırdım...

Vito Genovese 22:14, 23 Aralık 2009 (UTC)


  • İyi Günler, Sayın Hizmetlim,
    Öncelikle şahsımın teşekkürlerini kabul etmenizi rica ediyorum. Belki cidden rahatsız edeceğim ama az önceki mesajınızda ilişkili sayfada bununanlar ile ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Daha doğrusu nasıl kullanmam gerektiğini. Uygun bir zamanınızda çok kısa bir şekilde bahsedersiniz memnun olurum.
    İyi çalışmalar,
    --CnkALTDSmesaj/message 20:38, 23 Aralık 2009 (UTC)

Nasreddin[değiştir | kaynağı değiştir]

İyi geceler Sayın Levent,

Açılan maddeleri yetersizliği sebebiyle silip sonra uyarı yapmak yerine, önce uyarı yapıp, geliştirilmesini isteyip, sonra gerekiyorsa silmek daha uygun sanki, tabi ki size işinizi öğretecek halim yok. Ama sizin yetersiz bularak sildiğiniz maddeye verilmiş olan 5 dakikalık emek dahi, zayi edilmemeli bence. Maddeyi silmek, tekrar yazmak isteyen kişinin tekrar uğraşması dışında bir şey kazandırıyor mu?

Teşekkürler

Ykiraz 20:44, 23 Aralık 2009 (UTC)

Zeka geriliği[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Selam. Tıpla ilgilenen birisine sormak daha doğru olur ama yanılmıyorsam "mongol" kavramı genel olarak zekasal geriliğe değil, özellikle Down sendromu hastaları için kullanılıyor. Emin olmak için bu soruyu Merube'ye yönlendirebilirim; ne dersin?-- Serhan+tr 21:05, 23 Aralık 2009 (UTC)
  • Haksız sayılmazsın, insanlar mutlaka "mongol" kavramını vikipedide arayabilir. Nasıl bir sayfaya yönelendirebileceğimizi sormak için Merube'nin kapısını çalayım.-- Serhan+tr 21:13, 23 Aralık 2009 (UTC)

GeriBildirim[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Tekrar merhaba Sayın Hizmetlim,
    Üst menüye g1-g2-g3 serisi şeklinde kısayollar ve yeni kullanıcıları bilgilendirme kısayolları eklendi. Fakat sol panelde harhangi bir değişiklik olmadı.
    İlginize bir kez daha teşekkürlerimi sunar, bu mesajı okuma - yanıtlama süresi içerisinde yapmakta geç kaldığınız değişiklikler için özür dilerim.
    İyi çalışmalar,
    --CnkALTDSmesaj/message 21:08, 23 Aralık 2009 (UTC)
  • bir ufak dokunuş eyledim.. iyi geceler.. --ki bl 22:21, 23 Aralık 2009 (UTC)

Elminster[değiştir | kaynağı değiştir]

merhaba levent bey,
Eklemiş olduğum Elminster dosyasını silmişsiniz. Silme işlemini tekrardan gözden geçirmeniz ricasında bulunacağım. Elminster karakteri fantastik roman türüne ilgi duyan hemen herkesin tanıdığı bir hayali karakterdir. Yazdıklarımı zaman içerisinde geliştireceğim için taslak olduğunu belirtmiştim. Zannederim ki yanlış anlaşılmaya kurban gitti. Eğer silinme kararının doğru olduğunu düşünüyorsanız o zaman lütfen sebebini belirtin. Görebildiğim kadarıyla türkçe wiki fantastik edebiyat konusunda yeteri kadar gelişememiş. Sizinde uyarılarınızı dikkate alarak geliştirme çabası içindeyim. Şimdiden yardımlarınız ve hoşgörünüz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Bu imzasız yazı Barbarianclone (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba levent bey,
Geri getirdiğiniz için teşekkür ederim. Ancak küçük bir problem var sayfanın başında hızlı silinme isteği var. Sizden ricam başka biri tarafından arada kaynamadan o kısmı kaldırabilirmisiniz. Şimdiden yardımlarınız ve hoşgörünüz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. --Barbarianclone 08:57, 24 Aralık 2009 (UTC)

İlginiz ve titiz çalışmanızdan ötürü birkez daha teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.--Barbarianclone 11:05, 24 Aralık 2009 (UTC)

Merhaba kolay gelsin[değiştir | kaynağı değiştir]

vikipedia yeni üye oldum serkan kamacı neyzen müzisyen olarak bilgilerini girdim ancak silindi.İçerik nasıl hazırlyacağım bilemiyorum bana yardımcı olurmusunuz? Bu imzasız yazı 78.171.171.222 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Düzelmiş sanırım abi tekrar bak istersen. İş kuyruğuna göre bir süre geç düzeliyor bu tip şeyler. Kolay gelsin. --Eldarion 08:48, 24 Aralık 2009 (UTC)

Merhaba, Bepanthol başlığını açarak ürün bilgisi girmek istedim ancak "M2. Bir başka Wikimedia projesinde mevcut olan, yabancı dildeki maddeler silinebilir." Hangi Wikimedia projesinde bu maddenin olduğunu öğrenebilir miyim? Maddeyi girebilmek için ne yapmamı önerirsiniz? Teşekkürler. Bu imzasız yazı Goksungur (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Hahaha. Gencim güzelim seni üzerim abi :)) --Eldarion 15:50, 24 Aralık 2009 (UTC)
  • Merhaba Wikim Hizmetlim,
    şurada sayfanın en altında şu tarz bir mesaj var. Başka bir kullanıcının kendisi veya kuklası tarafından yazılmış olan. Sayfaya yaptığı yönlendirme sonucu benim imzamı kullandı sanırım. Şuan için her şey normal fakat ilgili mesajı sormadan çıkarmak istemedim. Bu tarz durumlarda, ya da kayıtsız bir kullanıcıdan gelen ilgisiz mesajları sayfamızdan çıkardığımızda kural ihlali yapmış sayılır mıyız? Bu arada iyi ki geldiniz. Rahat nefesss (:
    İyi çalışmalar,--CnkALTDSmesaj/message 19:52, 24 Aralık 2009 (UTC)

Teşekkür[değiştir | kaynağı değiştir]

Teşekkürler Sayın Wiki Hizmetlim (:
--CnkALTDSmesaj/message 21:13, 24 Aralık 2009 (UTC)

Merhaba Levent, Bugün 40 Yaprak entrysinin altına grubun web sayfasını eklemek istedim. Ancak bu kaldırılmış. Grubun official web sayfasıdır bu link. Vikipedi'nin bu konuda her hangi bir kısıtlaması var mıdır?

Selamlar Özkan Gündoğdu--Bretagno 23:52, 24 Aralık 2009 (UTC)

Gerekçe, Açıklama, Sitem (:[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Öncelikle mesajınız için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz Kullanıcı:Kimeneee tarafından at maddesi, 2009-12-24 23:29 tarihli saldırı/hakaret içeren [şu sürüme] değiştirilmiştir. Bende düzeltme yaparak İNOV çerçevesinde kendisini uyardım. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsanız gerekli incelemeyi yapabilirsiniz. (Not: Aksine henüz yeni bir kullanıcı olmama rağmen bir çok şeyi gerektiği kadar kavradığımı düşünüyorum.)
    Yanlış anlaşılmalardan uzak temiz bir ortam diliyorum. İyi çalışmalar--CnkALTDSmesaj/message 00:23, 25 Aralık 2009 (UTC)

Gerekçe, Açıklama, Sitem (:[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Özür dileyerek az önceki mesajımda unuttuğum bir noktaya değinmek istiyorum. Söz konusu kullanıcının - Kullanıcı:Kimeneee mesaj sayfasına koymuş olduğum uyarı,mesajımla birlikte Sayın Vikipedi Hizmetlisi ve aynı zamanda Vikipedi Bürokratı Kullanıcı:Metal Militia tarafından içerikten kaldırılmıştır. Bakınız. Hemen kısa bir süre sonra Kullanıcı:Metal Militia tarafından kaldırma işlemi geri getirilmiştir. Bakınız(2) Sizi temin ederim ki bu ikinci değişikliğinin farkına varmadım. Onuda şu şekilde ispatlamak istiyorum : Saniye farkıyla Kullanıcı:Kimeneee isimli kullanıcının mesaj sayfasına ikinci bir uyarı koydum Bakınız(3) Bunu yapmaktaki amacım Kullanıcı:Metal Militia Vikipedi Bürokratı ve Hizmetlisine bariz bir şekilde hadsizlik yapmamaktı. Tarafımdan yanlışlığa sadece dikkat çekilmek istenmiştir. Zaten kısa bir süre sonra kendisine tarafımdan mesaj gönderilmiştir. Şu an itibariyle en altta bakınız(4) Şurada ise Kullanıcı:Kimeneee isimli kullanıcıya iyi çalışmalar dileklerimden sonra kendisi tarafından aldığım mesajın Bakınız<small(5)> içeriğinin böyle olmasına karşın kendisine hiç bir şekilde yazılı mesaj şahsım tarafından atılmamıştır. Bu da düşüyorum ki burada olma sebebimin kişi odaklı olmadığını göstermektedir. Size bir kaç gün önce bana hediye ettiğiniz nazar boncuğunu hatırlatmak istiyorum Sayın Wiki Hizmetlim.

Teşekkürlerimi sunar iyi çalışmalar dilerim.--CnkALTDSmesaj/message 01:08, 25 Aralık 2009 (UTC)

Değişiklik özetlerindeki küfürlü ifadeler[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Şu sayfada yer alan küfürlü ifadelerin kaldırılması gerekmez mi? Bunların olduğu gibi kalması (bu sonuç politikalar bağlamında değerlendiriliyorsa) yeni kullanıcıların projeye ilişkin görüşlerini etkilemeyecek midir? Yoksa böyle bir etkinin var olup olmaması hiç mi göz önüne alınmaz? Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 02:13, 25 Aralık 2009 (UTC)

imza[değiştir | kaynağı değiştir]

imazamı takabeg'de ileti etiketi gibi yapmama yardımcı olurmusunuz? Bu imzasız yazı Son kahraman (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


Tekrar merhaba. Bilgi için teşekkür ederim. Bepanthen maddesini de ben yazdım, ondan alıntılanmış gibi olabilir. Her iki ürün de Bayer'in Consumer Care ürünleri arasında yer alıyor. Bepanthen cildi yenileyici, onarıcı üç çeşit merhemden oluşuyor. Ayrıca ampül ve pastili de var, onları da yakında ekleyeceğim. Bepanthol ise cildi nemlendirici losyon. Bepanthol'ü de ekleyebilmek için nasıl bir yol izlemeliyim?

  • Evet, monobook işini sayenizde halledebildim, teşekkürler iyi çalışmalar--Sigitolo 13:56, 25 Aralık 2009 (UTC)
  • Son bir soru, vaktiniz müsait olunca yanıtlarsanız memnun olurum: Bir sayfada vandallık yapılmışsa ve sayfayi hızla eski haline almak istersek, yani "revert" yapmak istersek, bunu hangi yazıya tıklayarak gerçekleştirebiliriz?--Sigitolo 14:07, 25 Aralık 2009 (UTC)

Umutlu Kasabası Sayfasına Dair[değiştir | kaynağı değiştir]

Sitenin genel kurallarını biliyorum ve bu bilinçle hareket ederek. Telif hakları(tescillenmemiş olsa da) tarafıma ait olan bilgileri yayınladım. Bu imzasız yazı 85.108.189.94 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


İyi günler ![değiştir | kaynağı değiştir]

Uyarınızı anlamadım. Ben nerede 'eski sözcükler' kullandım? 'Elisabeth Gehrer' makalesine malumat ekledim. Siz niye bu bilgiyi söndürdünüz? Bu imzasız yazı Nemçeli Jülyen (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İmza[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar; oturum açınca üstte yer alan tercihlerim sekmesine tıklayın, imza bölümünde gördüğünüz boşluğa şunu: [[Kullanıcı:Son kahraman|Son kahraman]] [[Kullanıcı mesaj:Son kahraman|<sup><u>ileti</u></sup>]] aynen kopyalayıp yapıştırın. Ham imza kutucuğunu da doldurup kaydedin. Kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   13:35, 25 Aralık 2009 (UTC)
teşşekürler -- Son kahraman ileti 16:51, 25 Aralık 2009 (UTC)

reklam ibaresi[değiştir | kaynağı değiştir]

Mrb. şu linki bir kullanıcı reklam gerekçesiyle çıkarmıştı ancak ben bunun reklam linki olduğunu sanmıyorum. Reklam linki midir?--Fatih Kurt mesaj 20:32, 25 Aralık 2009 (UTC)

Mumsöndü Sayfasında Değişiklik 1[değiştir | kaynağı değiştir]

Asıl hakaret, o sayfanın varlığı ile olmaktaydı. Sayfayı geri yüklemeniz ya da eski halini eklememenizi talep ediyorum. Aksi halde, eski sayfanın sorumluluğu tamamen sizdedir ve de katılıp onayladığınız anlamına gelir. Leopard1 21:29, 25 Aralık 2009 (UTC)

VP:CO[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Cesaretine hayranım üstad! Demek cesur ol derken bunu kastediyorlardı! Bi çırpıda engelleyiverdin Jimmy Wales'i. Hayır takdir ediyorum, bir şey demedim ama o kadar da tanıştın adamla, bari 6 ay verseydin..  Levent İleti Katkılar   21:35, 25 Aralık 2009 (UTC)
Mıhtar emmiden ilmaaber getirmeden mümkünü yoh giremez.. danışmışık ne fayda.. illa ki möhürlü kağıdı görecem --M.M.ileti 21:40, 25 Aralık 2009 (UTC)

Mumsöndü Sayfasında Değişiklik 1[değiştir | kaynağı değiştir]

Bakın siz bana, kendi milletime hakaret edilirken Bu özgür bir ansiklopedi ve bunlar da iddialardır diyorsunuz. Ben kendi sayfamda, aleyhinize kötü bir söz kullanılmasına izin versem, sonra da siz bunu kaldır deyince ben de yok, bu küfür ama sadece iddia ediliyor desem ne cevap verirdiniz. Dini,insani ve vicdani değerler sizin korumaya çalıştığınız değerlerden/düzenden çok daha önemlidir. Özgür ansiklopedi diyorsunuz, sonra da alenen hakaret edilmesine müsaade ediyorsunuz. Siz hiç hayatınızda iddia içeren bir Ansiklopedi okudunuz mu? Gerçekçi olunuz. Bir gün eğer aynı durumla/haksızlıkla/karalamayla karşılaşırsanız da, bu günü hatırlayınız. Leopard1 21:48, 25 Aralık 2009 (UTC)

Mumsöndü Sayfasında Değişiklik 3[değiştir | kaynağı değiştir]

O halde, kaynak gösterip değişlik yapabileceğim anlamına gelir bu. Değişikliklerden sonra sayfayı kontrol ediniz, kaynak gösterilmediyse kaldırabilirsiniz. Ancak yine de hiçbir geçerli sebep olmadan yapacağım değişiklikleri geri alıp sayfayı şimdiki haliyle yayınlamaya devam ederseniz, bu sizin kişisel tercihinizdir, özgür ansiklopedi yaklaşımı falan değildir.Bu imzasız yazı Leopard1 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Soru[değiştir | kaynağı değiştir]

  • İyi Geceler Levent Wiki Hizmetlim, şu sayfa] tam koruma altında fakat olumsuz bir paragraf içeriyor - gözünüzden kaçmış sanırım. Dolayısıyla ben değişiklik yapamadım. Kolay gelsin,iyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 01:54, 26 Aralık 2009 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Terbiye, San'at ve Kültür Nâzırı idi. Bu tümce benim değildir! Ben Elisabeth Gehrer makalesinde çalışırken, başka bir kullanıcı 'Eğitim, Sanat ve Kültür Bakanı idi' cümlesini değişmiş.

'Malumat' sözcüğüne dair düşüneniz abartılıdır. 'Malumat' ve 'Terbiye, San'at ve Kültür Nâzırı idi.' arasında büyük bir fark var bence! Görüşmek üzere :-) Nemçeli_Jülyen

teşekkürler[değiştir | kaynağı değiştir]

bakın bu yüklediğim bilgilerin hepsi internetteki tüm sitelerde var. --Zeynep nur 10:41, 26 Aralık 2009 (UTC)

  • Bak ben yazmasam seni arayıp soran olmayacak :) son mesajı ben yazmışım. Kukla engeli için teşekkürler. Ancak aynı kullanıcının en az 3-4 hesabı daha olduğuna eminim. Katkılarına bakılırsa bariz davranışsal izlerle dolu. Bunlardan bildiklerim: Kullanıcı:Türkiyemspor66, Kullanıcı:Vücutçu, bir tane Alman isimli kullanıcı, belki PhilippoBruno ve bilmediğimiz belki başkaları da. Kesinlikle denetleme istenmeli diye düşünüyorum, ne dersin?  Levent İleti Katkılar   10:55, 26 Aralık 2009 (UTC)
  • eskidikçe alışkanlık oluyor sanırım. göze çarpmak için biraz trolleşmeli mi ne? :)bariz iz olunca denetlemeye gerek yok. emin olduklarını, istersen birilerine daha danışarak doğrudan engelleyebilirsin. kolay gelsin. --ki bl 10:58, 26 Aralık 2009 (UTC)

Slm[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam abi. Kullanıcı:85.96.90.87 anlamsız geri almayı sürdürerek ne yapmaya çalışıyor acaba ? Bi bakarsan sevineceğim. İyi çalışmalar. İyi haftasonları. Takabeg ileti 11:54, 26 Aralık 2009 (UTC)

Evet o idi. Eline sağlık. Görüşürüz. Takabeg ileti 11:58, 26 Aralık 2009 (UTC)

HCÖ[değiştir | kaynağı değiştir]

Huuu komşuuu!

VP:Ş'de bir Hasan Cihat Örter vandalizmi şikayeti var, lakin madde gaz ve toz bulutu haline gelmiş. Hayır olsun?

Vito Genovese 12:04, 26 Aralık 2009 (UTC)

yardım eder misiniz?[değiştir | kaynağı değiştir]

Baka bir wiki projesinde çalışıyorum (wiki.ubuntu-tr.org) Bazı şablonları oluşturmaya halen devam ediyoruz. Fakat bazı konularda yeterince bilgim yok. Bir şablon içerisinde şartlı yapılar kullanmam mümkün mü? --canosayanmesaj 17:23, 26 Aralık 2009 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Hiç mi görünmeyeyim onu mu istiyorsun :P. Fırsat bulamıyorum maalesef sürekli, artık fırsat buldukça idare edeceksiniz beni :).--Machiavelli' msj 18:48, 26 Aralık 2009 (UTC)

Ya levent bey zorunuz nedir anlayamadım. Yazdıklarımın telif gerektiren bi durum değil. Neden böyle davranıyorsunuz anlayamadım doğrusu. Ve üslup olarak da vikipedi'ye uygun bir şekilde yazdım. Neden hala inatla siliyorsunuz bilemiyorum. Size Latif Koru'nun asistanı olduğumu yazmıştım sanırım. Lütfen aydınlatıcı bilgi yahut durumun düzeltilmesini rica ediyorum. İyi çalışmalar. Bu imzasız yazı Dinamik06 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Mektup[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam abi. Bu Vikipediyle alakalı mı acaba ? Takabeg ileti 10:55, 27 Aralık 2009 (UTC)

selamlar[değiştir | kaynağı değiştir]

merhabalar, çiçekler için çok teşekkür ederim. iyi çalışmalar...Ertly 12:07, 27 Aralık 2009 (UTC)

teşekkür[değiştir | kaynağı değiştir]

Bana verdiğiniz ödül için teşekkür ederim... --Hasanbay 13:40, 27 Aralık 2009 (UTC)

Engelleme[değiştir | kaynağı değiştir]

Şunu engellermisiniz şurda küfür yazdı.. --Fatih Kurt mesaj 13:43, 27 Aralık 2009 (UTC)

Selamun aleykum Bu imzasız yazı Mfener7 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


salahaddin eyyübi maddesi taraflı bir madde kaldırılması gerekli Bu imzasız yazı İbo 409 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Koruma şablonu[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Levent,

Koruma şablonu koyulan sayfalarda Türkçe olan ay adını elle düzelterek İngilizce hale getirmemiz gerekiyor, yoksa şu son korumaya aldığın sayfalarda oluşan hata oluşuyor.

Sevgiler

Vito Genovese 18:43, 27 Aralık 2009 (UTC)

Genç Liderler Derneği sayfası hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba

Ben Genç Liderler Derneği genel başkanı Emre Tokluoğlu. Derneğimizin bilgisini oluşturduğum iki sayfa da silinmiş bulunmakta. bunun sebebi olarak da telif hakkı gözüküyor. ama nasıl bir ihlal olduğunu anlayamadım açıkcası. sonuç itibari ile kurucusu ve başkanı olduğum derneğin bilgilerini iletmeye çalışıyorum. tüm yazdıklarım kendi fikir ve çalışmalarımız üzerine oluşturmuş olduğumuz hususlardır. bu konuda ne yapmam gerektiğini bildirirseniz sevinirim. Saygılarımla. Bu imzasız yazı Emtok (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


Levent Bey iyi akşamlar. "Yaroslav" başlıklı katkımın silinme nedenini ve hangi kişi/kurum' un telif hakkı' na maduriyet getirdiğimi açıklayabilir misiniz? Kolay gelsin Hüseyin Bu imzasız yazı Huseyingumrukcu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


  • Merhaba Levent Bey,

Maddeleri portala ekledim, yeni biyografiler ekledikce tartisma sayfalarina gerekeni yaparim. Tesekkur ederim mesaj icin, kolay gelsin, --Bahar (yine ben!) 20:54, 27 Aralık 2009 (UTC)

Merhabalar Levent Bey,

Üniversite yıllarında kurduğumuz festivallere katıldığımız ve belirli bir seviyeye kadar başarılı olduğumuz. İki albümlük kayıtlı parçası bulunan canım grubumuz 8 sene sonra vikipediden silindi. Kaydadeğer görülmedik sizler tarafından. Gökkuşağının binbir tane rengi olduğunu anlaması gerekli bence vikipedi için çalışan insanların. Onu belirli renklere indirgeyerek baskı altına altına alarak. Bilgi üzerinde tahakküm kurarak bir yere varamayız. Vikipedi özgürdür. Ve özgür olmalıdır. Nasıl bilgi sınırsız ve özgürse. Anladığım kadarı ile size göre belki sadece genel tarafından kabul gören müzisyenler gruplar vikipedide yer almayı hakediyor. Dergilere çıkabilen, gazetelerde görülen. Teşekkür ederim. Saygılar.

--Bretagno 22:19, 27 Aralık 2009 (UTC)

  • levent merhaba, yukarda söz edilen maddeyi ben silmiş, kullanıcıyı da bilgilendirmişim. tartışma sayfasına da konuyla ilgili bir bıraktım. bilgine.. :) --ki bl 10:50, 28 Aralık 2009 (UTC)

Nahçıvanca[değiştir | kaynağı değiştir]

Lütfen bunu siliniz.--2türk 13:49, 28 Aralık 2009 (UTC)

Yaşlanmak güzeldir (SAM)[değiştir | kaynağı değiştir]

Madde zaten silinmiş listeden kaldırırsanız sevinirim. Drlpileti 16:22 28 Aralık 2009 (UTC)

Yazıcaktım artık..[değiştir | kaynağı değiştir]

Son mesaja cevap yazarken ödül için teşekkür ediyorum. Yeşil yaptım sayfayı. --Captain BradleyMesaj Sayfam 21:10, 28 Aralık 2009 (UTC)

  • Sen bakma kimseye; ben dahil. İçinden geldiği gibi yap :) Hayat Güzeldir..  Levent İleti Katkılar   21:13, 28 Aralık 2009 (UTC)
  • Bende bir kaç özel ekran ayarı olunca renkler daha değişik gözüküyor. Bu yüzden sorunlu gibi değil. Fakat şimdi ayarları düzeltip baktım sayfanın kenarına bakınca biraz kötü geliyor bence... --Captain BradleyMesaj Sayfam 21:14, 28 Aralık 2009 (UTC)

benzer maddeler[değiştir | kaynağı değiştir]

selamlar,hocam şu iki maddeye bir bakabilir misin? tşkr.--Caracas 22:04, 28 Aralık 2009 (UTC)

benzer maddeler[değiştir | kaynağı değiştir]

maddeler aynı değil mi sence?--Caracas 22:07, 28 Aralık 2009 (UTC)

ya da[değiştir | kaynağı değiştir]

1 .maddede bir kavim anlatılmış, 2, maddede o kavmin yaşadığı şehirler.ama 2 maddede yaşadıkları şehirler o kavim için yönlendirme yapılmış.

aynı değildi ama[değiştir | kaynağı değiştir]

madem şu saatte kafanız iyi değil kalsın.:::)))).ii geceler.--Caracas 22:12, 28 Aralık 2009 (UTC)

tamam[değiştir | kaynağı değiştir]

gördüm.sağol.--Caracas 22:15, 28 Aralık 2009 (UTC)

Özür Dilerim[değiştir | kaynağı değiştir]

Sayın Levent Bey Wikipedi Politikasını ihlal ettiğimi kabul etmekteyim. Bu mesajı size bir IP adresinden yazıyorum. Haklısınız Ama ben bir daha silme politikalarına bulaşmayacağımı temin etmekteyim. Bu mesaj bir daha silme politikasına bulaşırsam delil olsun. Ben 1 haftalık engellemenin kaldırılmasını talep etmekteyim. Saygılarımla.--Türk Süvarisi ileti 13:15, 29 Aralık 2009 (UTC)

Vikipedi:Portal/Teklifler[değiştir | kaynağı değiştir]

Haklısınız mesaj kısa oldu ama o bilgi türkçe sayfalarda yok ve bulana kadar çok vakit kaybettim. Geliştirilir umuduyla yazmıştım.--Ney 18:48, 29 Aralık 2009 (UTC)

Kav maddesi diğer dillerde de kısa yazılmış zamanla eğer silinmezse kapsamı geniştmek sorun olmaz ama "dil bağlatısı" neden silindi anlamadım.

  • neden hep Londra Antlaşması(1841) maddesini siliyorsunuz? Metinkara54 19:14, 29 Aralık 2009 (UTC)
  • O zaman,bu maddeyi tekrar ekleyeceğim.Lütfen emeğe saygı gösteriniz. Bu imzasız yazı Metinkara54 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Dikkat[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Metinkara'ya olan mesajınızı gördüm. Ama şurayı ben göremiyorum. O da göremez. Hizmetliler grubundakiler yapabilir diyor ([2])

İzin hatası Yapmak istediğiniz işlem, sadece Hizmetliler grubundaki kullanıcılardan biri tarafından yapılabilir. --Captain BradleyMesaj Sayfam 19:18, 29 Aralık 2009 (UTC) *Asıl ben teşekkür ederim. Neden özür diliyorsunuz ki? --Captain BradleyMesaj Sayfam 19:24, 29 Aralık 2009 (UTC)

  • Ups. Metinkara54 ile mesajlarınız karışmız. Yinede ben teşekkür ederim. --Captain BradleyMesaj Sayfam 19:26, 29 Aralık 2009 (UTC)
  • Levent,beni bilgilendirdiğin için sağ ol.Artık Vikipedi dünyasına ayak uydurmalıyım!Bu imzasız yazı Metinkara54 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Levent'e kullanıcılarla iletişimi iyi olup, çalışkan, yardımsever, vandal savaşçısı... Olduğu için bu ödül Captain Bradley tarafından takdim edilmiştir. Ayrıca nice yıllara. --Captain BradleyMesaj Sayfam 19:46, 29 Aralık 2009 (UTC)
  • Yooo. Beğendim. Ama bence sanada (1-2 ay önce gerekti ama) vermem gerekirdi. --Captain BradleyMesaj Sayfam 19:51, 29 Aralık 2009 (UTC)
  • Levent Abi,

Ask olsun, bu aralar daha cok kadin sanatcilari giriyorum :) Sizle yarisamam. Keske sizin gibi belli bir konuya yogunlasabilsem ama cabuk sikiliyorum, aklima ne eserse onu yapiyorum :) --Bahar (yine ben!) 23:02, 29 Aralık 2009 (UTC)

  • Benim de çıkmam lazım ama yaptıklarını şurada yazıyorlar zaten :) Sen çık, ben biraz daha takılırım burada. Sevgiler. --.dsm. 18:54, 30 Aralık 2009 (UTC)

Hoşbulduk[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar Levent Abi. Hoşbulduk. Çok teşekkür ederim gerçekten. İnsanın tüm yorgunluğu birden söndürüveriyor böyle jestler. Aslında bir dolu işim var burada ama şu sıkışık sınav haftaları yüzünden bir türlü giremiyorum. Şu domuz gribi tatili falan derken bayağı tıkandı tüm sınavlar. Bu haftasonu biraz etkin olup ocağın ortalarına kadar tekrar kaybolacağım sanırım. Üzgün Gerçekten çok yoruldum Levent Abi. Üzgün Her neyse, kendine çok iyi bak Levent Abi. İyi geceler. --♪♫Berkay0652|ileti 20:53, 30 Aralık 2009 (UTC)
  • Merhaba, Osmanlı dönemindeki eserlerin telifi konusu biraz karışık. Geçenlerde Vito Baba ile de araştırdık ancak henüz net bir sonuca ulaşamadık. Bizde buna uygun lisans yok ama Commons'ta, Dosya:ORC gazetesi.jpg dosyasındaki lisans etiketi var ve kullanılıyor. Bu etiket biraz muğlak ama, eğer fotoğrafın Osmanlı devletine ait olduğunu biliyorsak (yani çeken fotoğrafçıya ait değilse), bu lisansla Commons'a rahatlıkla yükleyebilirsiniz. İyivikiler... [ho? ni!] 21:25, 30 Aralık 2009 (UTC)

  • Merhaba yeni ve burnunda hizmetli arkadaşım; bir konuya takıldım: Claude Farrère sayfasını oluştururken ing. ve fr. vikilerden yararlandım. Bunlardan birinde Türkiye ve Saygon için "egzotik" terimi/deyimi kullanılmış. Şimdi bu neye ve kime göre egzotiktir? Bir yorum mudur? tr-wikide yer almalı mıdır? İşte deneyimlerin tıkandığı, emin olunmadığında 2. bir görüşe gerek duyulduğu nokta :) Zamanın olduğunda bakabilirsen sevinirim. Acil değil. Teşekkürler.  Levent İleti Katkılar   22:05, 30 Aralık 2009 (UTC)
    • Merhaba, en kısa zamanda bir fikir beyan ederim:) İyi geceler...Vikiçizer 22:08, 30 Aralık 2009 (UTC)
      • Merhaba, "egzotik" tanımının yorum olduğunu düşünüyorum. Zaten Batı'dan Doğu'ya doğru kullanılan bir tabirdir. Tabirin kullanılması şart değil, olmaması olmasından daha iyidir diye düşünüyorum. Geç cevap için özür:) İyi çalışmalar, hoşcakalın...Vikiçizer 00:23, 1 Ocak 2010 (UTC)
  • Teşekkür ederim.Yeni olduğum için zorluk çekiyorum.--Ney 23:21, 30 Aralık 2009 (UTC)
  • Çok fazla olmadı Vikipedi'yi içten incelemeye başlayalı fakat gerçekten tüm yetkili kadrosunun gösterdiği peygamber sabrını görünce gerçekten bravo dedim. :)

Kimlerin yetkili olduğu tam olarak bilemiyorum ama eğer görürlerse hepsine buradan Sabır Madalyasını taktim etmek istiyorum. :D Hakan DAMAR 01:30, 31 Aralık 2009 (UTC)

  • Selam abi hangi yazışmama tanık oldun. O kadar yazıştım ki anlayamadım hangisinden bahsettiğini :) --.dsm. 08:48, 31 Aralık 2009 (UTC)

Yeni yılınız kutlu olsun[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili Levent abi... Yeni yılınızı kutlar, hayır, sağlık ve bereket getirmesini dilerim.--M. Yalçın Yalhı ileti 12:39, 31 Aralık 2009 (UTC)

  • Aynen yeni yılınız kutlu olsun.--FinlandiyalıMesaj 19:27, 31 Aralık 2009 (UTC)
  • Yalnız 2010'a girdik'de imzalardaki tarih 2 saat öncesini gösteriyor. Buna bir çözüm bulabilirmisiniz?--FinlandiyalıMesaj 22:21, 31 Aralık 2009 (UTC)

Nezaketiniz için teşekkürler, Levent abi[değiştir | kaynağı değiştir]

Nezaketiniz ve iltifatlarınız için teşekkür ederim.

Ney'e yaklaşım şeklim, tamamen sizden örnek aldığım bir yaklaşımdı. Sevgi ve saygılarımla...--M. Yalçın Yalhı ileti 13:24, 31 Aralık 2009 (UTC)

The Emirr[değiştir | kaynağı değiştir]

Yeni yılınız kutlu olsun. Vikipedi için verimli bir yıl olması dileğiyle. İyi seneler.

 The Emirr İletiKatkılarTasarılar 12:35, 19 Nisan, 2024 (UTC)

İyi Yıllar Levent Abi[değiştir | kaynağı değiştir]

Benim birkaç sorum var: Bir maddeyi tamamlamadan başka bir maddeyi yazmaya başlayabilir miyim? Çeviri grubunda olmadığım hâlde, kendi çapımda İngilizce Wikipedia'dan çeviri yaparak buraya yazabilirim değil mi? --Mustafa Bakacak ileti 23:01, 31 Aralık 2009 (UTC)

Vikipedi Ana sayfası hk.[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili Levent abi,

Anlayamadığım bir şey var: Türkçe Vikipedi'deki madde sayısı Ana sayfada 139.113 olarak gözüküyor. Gerçekten bu kadar mı, bu kadar az mı? Yoksa bir yanlışlık mı var anlayamadım. Bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılarımla.--M. Yalçın Yalhı ileti 23:58, 31 Aralık 2009 (UTC)

Rolf Fringer[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Mrb. Rolf Fringer adlı maddeyi taslak kriterlerini karşılamıyor diye silmişsin. Halbuki ben o maddeyi sinden çevirmiştim. Oradakiyle buradaki hemen hemen aynıydı. Oradaki silinmemişken burdakaki neden silindi acaba?--Rapsar 11:12, 1 Ocak 2010 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi bu ne hız ben daha düzeltme yaparken sen olayı bitirmişsin. Ellerine sağlık, bu arada yeni yılını kutlarım.--Bora_msj 14:06, 1 Ocak 2010 (UTC)

Yeme bozukluğu[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar.. Yine boyumdan büyük bir işe kalkıştım: Her vikide olması gereken maddelerden Beslenme bozukluğu. Aslında tam senlik bir iş ama kararlıyım, taslak bile olsa yapacağım. Lakin işim zor :) İngilizce sayfasına bakarsan benim için 2 aylık iş. Zamanın olduğunda ara sıra göz atarsan vahim hatalar yapmamı engelleyebilirsin. Kolay gelsin, sevgiler.  Levent İleti Katkılar   14:00, 1 Ocak 2010 (UTC)
Merhaba abi. Estağfurullah, siz ne tıbbi makaleleri ne mükemmel şekilde açmış kişisiniz sizden uygun kişi yoktur bence. Yalnız başlık "yeme bozuklukları" olmalı. Anoreksiya nervoza, Bulimia nervoza, Başka türlü adlandırılamayan yeme bozukluğu olmak üzere 3'e ayrılabilir. Yani beslenme bozukluğu bu hastalıkların genel adı. Ara ara elbet bakarım Levent abi, naçizane değişiklikler yaparım. Zaten çok geniş bir maddeye gerek de yok, çünkü bu hastalıklar ortak yönleri bol olsa da etiyoloji, tanı kriteleri vs. açısından farklılıklara sahipler. Her birini kısaca anlatıp, ana maddelerine bağlantı vermek kafidir bence. Bir de sıklık sırasında bulimiya daha sık anoreksiya nervozaya göre abicim, oluşabilecek riskler açısından değil de. Aslında prognoz açısından anoreksiya daha kötü. Şimdiden hayli ilerleme yapmışsın abi zaten, fazla şey kalmamış. İngilizce sayfaya da şöyle göz gezdirdim de aslında çok da uzun değil sayfanın yapılandırma şekli nedeniyle öyleymiş intibasını veriyor. Sıklıkla madde madde yazmışlar paragraf haline getirebilecekleri yerleri. Şimdiden ellerine sağlık, kolay gelsin abi, saygılar sevgiler. Bu arada yeni yılınız da kutlu olsun, sağlıklı, huzurlu, mutlu, rahat günlerde nice vikiyıllara --Merube 89msj 14:18, 1 Ocak 2010 (UTC)

Hayatta Kalma maddesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, Hayatta Kalma maddesini gördüm sil şablonu ekleyecektim ama geçmişte siz çıkarmışsınız birini. Madde M8'den silinmelidir. Ansiklopedik bir dili yoktur, anlatımı da ansiklopedik değiltir. Öneri niteliği taşımaktadır. Kolay gelsin ve mutlu yıllar. --Hedda Gabler 14:27, 1 Ocak 2010 (UTC)

Bu maddenin ingilizce sayfası da var. Her maddeyi silmek yerine geliştirmeye ve vikipediye uygun hale getirmeye ne dersiniz. Biraz yapıcı olalım lütfen.--ö.k. 15:37, 1 Ocak 2010 (UTC)

Mağaracılık[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi bu maddeyi neden sildin anlamadım telif hakkı problemi yok çünkü kendim derleyip yazdım. Açıklaya bilir misin?--ö.k. 15:34, 1 Ocak 2010 (UTC)

kardeş maddeler[değiştir | kaynağı değiştir]

Önceden girdiğim Anti-Apartheid Hareketi maddesiyle yeni girdiğin Apartheid maddesini kardeş maddeler ilan ediyorum. Öncedewn girileceğini hissederek "ilgili maddeler" kısmında kırmızı bağlantı oalrak "Apartheid"i bırakmıştım--вяí¢αи76ileti 15:40, 1 Ocak 2010 (UTC)

mağaracılık[değiştir | kaynağı değiştir]

"Burası" diye belirttiğiniz sayfadaki maddeleri açıp birebir aynı cümleyi bulup da mı bu mesajı yazdınız acaba. Hiç sanmıyorum. Ayrıca maddesi için bu sayfa [3] neredeyse aynı mantıkla telif hakkını ihlal ediyor. Örnek Niyazi Sayın maddesine bir bakın. 2007'den beri duruyor bu sayfa. Burası [4] da telif hakkı var demiyor mu? Gözden kaçmış demeyin lütfen çünkü sayfanın geçmişine baktığımda hizmetlilerin dahi ilaveler yaptığı görülüyor. Sanki kraldan çok kralcı olunuyor izlenimi ediniyorum.--ö.k. 17:20, 1 Ocak 2010 (UTC)

teşekkür[değiştir | kaynağı değiştir]

merhabalar... yardımınız için çok teşekkür ederim. --Bermanya 17:36, 1 Ocak 2010 (UTC)

Mağaracılık[değiştir | kaynağı değiştir]

"Bilin ki, telif hakkı yasası, fikir ve bilgilerin kendilerini değil, fikirlerin yaratıcı ifadelerini yönetir. Bu nedenle, bir ansiklopedi maddesi veya başka bir çalışmayı okuyup kendi cümlelerinizle yeniden yazmanız ve Wikipedia'ya sunmanız tümüyle yasaldır" (bkz) [[5]]

"Bırakılan cisimler yere düşer" veya "II. Dünya Savaşı 1945'de sona erdi" gibi cümlelerde kaynak gösterilmemesi intihal sayılmaz. Zira bu tür yaygın bilgileri, gerçekleri içeren cümleleri yazan kişi, bunları bulan, ilk düşünen ve ortaya koyan kişi olduğu izlenimi yaratmaz. Bu türden, yaygın bilgi veya gerçek kabul edilen konularda kaynak göstermemek intihal yaratmaz." (bkz) [[6]]

"İyi niyet olduğunu varsaymak, editörlerin eylemleri eleştirilmeyecek anlamına da gelmez. İyi niyet olduğunu varsaymak, yalnızca eylemin kötü olduğu yolunda suçlama yöneltilmemesi gerektiği anlamına gelir. Bir anlaşmazlık anında, istekle çalışmasını gözardı ederek karşı tarafı iyi niyetli olmamakla suçlamak, iyi niyet kavramının varlığına inancın zedelenmesi anlamına gelir." bkz [[7]]

  • Size, gayet iyi niyetlerle bana göndermiş olduğunuz maddelere daha iyi çalışmanızı tavsiye ederek bir daha yazışmamayı ve sildiğiniz maddeyi geri almanızı temenni ediyorum. Aksi halde iyi niyetli olmadığınızı ve bu siteye katkıda bulunmanın zaman kaybı olduğunu düşüneceğim.--ö.k. 19:02, 1 Ocak 2010 (UTC)

Güzel bir oyun bulmuşsunuz. Kendi kendinize oynayın.--Ney 19:30, 1 Ocak 2010 (UTC)

  • Teşekkür ederim Daşa'yı :) geri getirdiğiniz için. İyi çalışmalar, --Bahar (yine ben!) 21:55, 1 Ocak 2010 (UTC)

Portal[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba ve günaydın. Sabah sabah kafanızı patlatabilirim. Portal:Kimya teklife sunulmuş muydu? Portal adaylarına az oy verdiğim için hatırlamıyorum da. --Captain BradleyMesaj Sayfam 06:33, 2 Ocak 2010 (UTC)

  1. Portal:Kimya/Giriş
  2. Portal:Kimya/Gündemdeki madde

Eugene Polley[değiştir | kaynağı değiştir]

mrb. ben az önce sildiğiniz Eugene Polley maddesine baktım ingilizce viki de yok tv kumandalarıyla ilgili bir sayfaya yönlendirilmiş. Yalnız google dan da taratınca bilginin gerçek olduğunu gördüm, yani aslında biraz düzenlenip sayfa bırakılabilirmiş. Bilginize. İyi çalışmalar. --.ftkurt... 11:01, 2 Ocak 2010 (UTC)

  • Telif hakkı ihlali var mı diye bakmamıştım. Şimdi baktım internetten alınmış.. kolay gelsin.--.ftkurt... 11:08, 2 Ocak 2010 (UTC)

Yeme işleri[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Seni tekrar aynı konuda rahatsız ediyorum (bu bahaneyle iyi bir yeni yıl dileklerimi de belirteyim), madde başlığının " yeme bozuklukları" olması gerekliliğini vurgulamışsın ama; her vikide olması gereken maddelerde beslenme bozukluğu olarak geçiyor. Peki yeme bozuklukları olarak açıp beslenme bozukluğunu buna mı yönlendirmeli sence?  Levent İleti Katkılar   09:38, 2 Ocak 2010 (UTC)
Selam abi, estağfurullah ne rahatsızlığı duymamış olayım onu ben :). Her vikide olması gereken maddelerde yanlış çevrilmiş demek ki, çünkü bakarsanız "eating disorder" ingilizce maddesi de. eating=yeme, beslenme olsaydı nutrition olması lazımdı. Zaten yeme ile beslenme farklı kavramlar, çok yakın olsalarda. Beslenme bozuklukları terimini ona ynlendirmek yanlış olur yani. Kötü beslenme veya malnütrisyon (ingilizcesi:malnutrition) terimi yerine kullanılabilecek (kullanılan) bir terim beslenme bozukluğu. Yani ikisi benzer gibi olsalar da oldukça farklı kavramlar. Yanlış yönlendirmeden silinmeli eğer öyle bir yönlendirme varsa abicim. Umarım yeterince açıklayıcı bir şekilde ifade edebilmişimdir mevcut durumu. Bu arada deneme sayfasındaki Beslenme bozukluğu sonucunda oluşan Anoreksiya nervoza hastalığı, oluşabilecek riskler açısından ikinci sırada gelmektedir. cümlesi bozuk biraz :). Beslenme bozukluğu sonucunda oluşan Anoreksiya nervoza hastalığı ifadesi yanlış olmakla beraber, yeme bozuklukları bir hastalık grubu ve onun içinde altgruplar var diyeyim kabaca. Yani anoreksiya nervoza hastalığı sonuç değil hastalığın kendisi. Anoreksi semptomundan mı bahsetmek istiyor acaba kaynak? Oluşabilecek riskler açısından nasıl yani? Prognoz kastediliyorsa burada en kötü prognoza sahip olan Anoreksiya nervoza. Ancak ikinci sıklıkta görülüyor. Saygılarımla abicim, tekrar ellerinize sağlık madde için, iyi çalışmalar--Merube 89msj 15:15, 2 Ocak 2010 (UTC)
  • Sözettiğin yanlış yönlendirmeyi hemen sildim. Geri kalan düzeltmeler için İngilizcem yetmediğinden ve internet çeviri sayfasını kullanmaktan öteye gidemediğim için Yeme bozuklukları sayfasını şimdilik o haliyle bırakmak durumundayım. Ya da önemli ve vahim sonuçlar doğurabilir diyorsan geçici olarak maddeyi tamamen silmem de mümkün. Ne dersin?  Levent İleti Katkılar   15:20, 2 Ocak 2010 (UTC)
Yok silinmesine hiç gerek yok abi, ben şimdi bakıyorum maddeye. O kadar emek boşa gitmesin hem, birkaç ufak düzeltme için. Birazdan ilgileniyorum. Eline sağlık tekrar, sevgilerimle--Merube 89msj 15:23, 2 Ocak 2010 (UTC)
Bazı eklemeler ve değişiklikler yaptım, bir kontrol edebilirsen abi çok sevinirim. Aslında tanı kriterlerini de yazayım mı diye kararsız kaldım, sonra fazla ayrıntıya kaçar diye vazgeçtim. Tedavi, prognoz ve etiyoloji konusunda daha fazla ayrıntıya girsem mi onda da kararsız kaldım. Ekleyeceklerimi genel bilgilerimden ekleyeceğim için kaynaksız olacaklardı, ondan bu konulara fazla girmekten de kaçındım doğrusu. Belki sonra bir paragrafta toplarım kaynak pek de gerektirmeyecek şekilde. Madde çok güzel olmuş abi, ne kadar çok eksiğimiz var yazık. Sayenizde bu eksiklikler bir bir azalıyor. Ellerinize sağlık, herşey için çok teşekkürler. Sevgiler, saygılar--Merube 89msj 15:39, 2 Ocak 2010 (UTC)
  • Bu kadar kısa sürede bu kadar güzel katkı.. Ellerine sağlık. Bundan sonrasını zamanla geliştiririz sanıyorum. Sevgi ve saygılarımla :)  Levent İleti Katkılar   15:41, 2 Ocak 2010 (UTC)
Beğendiğinize çok sevindim abi. İyi vikilemeler, sevgiler--Merube 89msj 16:11, 2 Ocak 2010 (UTC)

Kullanıcı:Zaferaydogan[değiştir | kaynağı değiştir]

merhabalar. Kullanıcı:Zaferaydogan sayfasında e-opostasını belirtmiş. sizce doğru bir davranış mı, onun yerine herkesin yaptığı gibi babil kutusundan e-posta ile ulaşabilirsiniz vs... diye şablon eklemesi gerekmez mi? iyi çalışmalar. --Bermanya 15:59, 2 Ocak 2010 (UTC)

link ekleme[değiştir | kaynağı değiştir]

Bazı sanatçılarla ilgili röportajlar var bunların linklerini ekleyebiliyormuyuz site adı belirtmeden? cevabınızı bekliyorum, teşekkürler ? Bu imzasız yazı Nowitzki41 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

link ekleme[değiştir | kaynağı değiştir]

teşekkürler, ekleyecek kişilere gerekli mesajı iletiyorum. eklemek istedikleri 5 sanatçı varmış. site habersizdim.com kültür-sanat ağırlıklı bir site.

tekrar teşekkürler yardımınız için

Uygunsuz KA[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Levent, Kullanıcı:Zehir tc'yi uygunsuz KA'dan engelledim. Sonra mesajlaşmanızı farkettim. TC kısaltmasının Türkiye Cumhuriyeti'ni simgelediğini ve zehir kelimesiyle birlikte kullanınca diğer kullanıcıları rahatsız edebileceği fikriyle engelledim. Aksi bir durum varsa beni bilgilendirmenizi rica ediyorum. İyi çalışmalar...Vikiçizer 21:07, 2 Ocak 2010 (UTC)


Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Mücerret: Evlenmemiş, bekâr, onun evi [8] Muaf: Ayrıcalıklı (O zaman Müsllüman hariç ayrıcalıklı kesim Ermenilerdi) [9] Bu şekilde anlamlandırdım. İsterseniz dipnot olarak kullanalım--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 09:08, 3 Ocak 2010 (UTC)

Bu sıınıflandırma raporunu ben yapmadım ki:) Sultan Süleyman döneminde (1540) yapılmış. Bu ayırmanın sebebi, Osmanlının genel bir politikası, bu yöntem ile Hıristiyan veya başka bir dinden olanlar tespit ediliyor ve ona göre cizye, haraç vb. vergiler veriyordu. Türk kesim ise hesaplandıktan sonra, ona göre öşür vergisi veriyorlardı. İşin kısası ki: Osmanlı vergi, nüfus, bürokrasi, düzen ihtiyacı duymuştur. Dipnot olarak da ekleyeceğim. Ben gereksiz bulmuyorum. Çünkü şimdiki bulunan yaklaşık ev sayısıyla karşılaştırılıp, tahmin edilip olaylar genişletmek amacı ile lazım. Çalışmam ise hala bitmedi.--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 09:19, 3 Ocak 2010 (UTC)

Bekarlar ise kısa sürede asker toplamaya yardım içindi--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 09:20, 3 Ocak 2010 (UTC)

Tamamlandı 7. ve 8. referanslardadır. Haneyi yazmama gerek yok ev olur --***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 09:24, 3 Ocak 2010 (UTC)


Abi neden telifli sürüme döndünüz [10]?--Merube 89msj 17:21, 3 Ocak 2010 (UTC)

  • Telifli sürüme dönmedim ben çalışırken değiştirilmiş, :) senin sürümün üstünde çalışıyordum. Şimdi düzelteceğim.  Levent İleti Katkılar   17:24, 3 Ocak 2010 (UTC)
Ben de dedim ki acaba bana mı inanmadı :)), şaka bir yana böyle olduğunu tahmin etmiştim zaten. Meğerse kullanıcının tüm eklentileri aynı kaynaktan kopyala yapıştırmış :(((. Nasıl üzüldüm anlatamam. Oradaki kaynakları viki koduna uygun hale getirip ekliyormuş. Umarım diğer çalışmaları da böyle değildir. Çok feci bir durum, ben de ayrıntılı içerik eklemelerini kontrol edecektim, ifadeler açısından, meğersem telifmiş :(((. Çok içim yandı abi çok, sorma yani. Maddeyle ilgilendiğinize çok sevindim abi, ben bu maddede çalıştığımda biraz acemilik vardı, hem de çok vakit geçti zaten. Bir kontrol edebilirseniz size zahmet, nasıl makbule geçer anlatamam. Bir de mümkün olduğunca iki tarafın tezlerine eşit şekilde yer vermeye çalıştım ama, yine de sorunlar olabilir. Böylece büyük bir iş bırakıp üzerinize, yas tutmaya gidiyorum :((. Off abi of...--Merube 89msj 17:32, 3 Ocak 2010 (UTC)
  • Önemli bir madde tabii ki ilgilenirim. Ama ancak sdd'den zaman bulunca. Madem sen gidiyorsun.. Ben de sadece sdd'ye bakayım biraz. Üzme sen kendini, yakalar düzeltiriz ihlalleri.  Levent İleti Katkılar   17:35, 3 Ocak 2010 (UTC)
Selam abi tekrar, evet sürümler karışmış :). Ondan geri aldım tekrar. Yalnız bir de tartışma sayfasına bakabilir misiniz? Kızılbaş olmuş da tüm başlıklar onunla ilgili endişelerimi paylaştım. Sizin gibi güvendiğim birinin de görüşünü almak çok isterim. İlgileneceğinize ne kadar sevindim anlatamam. Biraz efkar dağıtayım :), gelirim birazdan SDD'ye abicim. Herşey için çok teşekkürler. İyi vikilemeler--Merube 89msj 17:41, 3 Ocak 2010 (UTC)
  • İlgili tartışma sayfasına baktım; düşüncemi belirttim ama seninle anlaşamadığımız bir nokta var: çok hızlısın, ben tam sileceğim bir bakıyorum silme işinin altındaki isim Merube! Bu kaç oldu, sana yetişemiyorum.. Bu arada güvenine teşekkürler, sevgiler.  Levent İleti Katkılar   17:57, 3 Ocak 2010 (UTC)
. Yorumuna çok teşekkürler, oradaki güzel sözleriniz için de ayrıca teşekkürler. Değişikliği yapan kullanıcının da cevabı gelsin, o zaman 17:25, 29 Aralık 2009 Kibele sürümüne döneriz. İyi vikiler, sevgiler, saygılar. --Merube 89msj 18:20, 3 Ocak 2010 (UTC)
O zaman şimdi o sürüme geri alıyorum abi. Tartışma sayfasına not düştüm. Sevgiler, saygılar--Merube 89msj 18:29, 3 Ocak 2010 (UTC)

Yanlış isim[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyaya yanlış isim vermişim. İçindeki alt başlığı dosya ismi olarak kullanmışım. Yakaladığınız için sağ olun. --Kazil Kucuk 18:51, 3 Ocak 2010 (UTC)

I. Selim[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi maddeyi izleme listene alabilir misin? Israrla telif ihlali eklenmekte de :(. 2.telif uyarısını verdim kullanıcıya ama... Buralarda olmayabilirim, ara ara bakıp çıkıyorum vikiden. Madde size emanet :). Sabır ve kolaylıklar dilerim. --Merube 89msj 18:59, 3 Ocak 2010 (UTC)

  • ÇAlışma yaparken zaten listeme dahil etmiştim. Göz kulak olurum aktif olduğum sürece :) İyi geceler.  Levent İleti Katkılar   19:02, 3 Ocak 2010 (UTC)
Çok teşekkürler abi, kolay gelsin, iyi vikilemeler--Merube 89msj 19:03, 3 Ocak 2010 (UTC)
Göz kulak olacağınızı biliyordum. Bizde tatil, evden dial-up ile koşulmak dehşet bir şey--Melikov Memmedemail 20:02, 3 Ocak 2010 (UTC)




Hi Levent,

I had prepared a material named "3SAT Problemin, KLİK (Clique) Problemine polinom zamanda indirgenmesi" according to my textbook (which was referenced) in the context of a project at my school.

I want to know which is the reason of deleting my material.

I have to provide it within one day.

Waiting urgently any suggestion.

Thanks Bu imzasız yazı Elton.hoxha (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Zeytun İsyanı (1914)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba; Zeytun İsyanı (1914) maddesinde yaptığınız değişikliği gördüm; küçük bir anımsatma yapmak istiyorum; aşırı ve gereksiz bağlantılardan kaçınmalıyız. Bu konuyla ilgili olarak Vikipedi:Köy çeşmesi (ilginize)'de bir tartışma var ve bir de şu şablondaki {{Bağlantı}} bağlantıları inceleyiniz.  Levent İleti Katkılar   21:53, 3 Ocak 2010 (UTC)
Merhaba Levent Bey. Sizinle daha önemli konularda yazışmak isterdim. Kısmet bağlantılaraymış. :)
Ne yazık ki Köy Çeşmesi'ndeki ilgili tartışmanın hangisi olduğunu anlayamadım, belirtirseniz okuyacağım. Bağlantı'yı okudum, biliyorum, teşekkür ederim.
Aşırı dediğiniz herhalde tarihler. Zeytun'un Süleymanlı, Kahramanmaraş maddesine bağlantısını aşırı bulmuş olamazsınız. Zeytun'un neresi olduğunun bilinmemesi maddenin eksiklerinden biriydi. Hazır Zeytun'un yerini gösterirken Beşer'in de Kahramanmaraş'ta bir köy olduğunun bağlantısı yapmayı uygun görmüştüm. Şimdi tekrar bakınca Andırın'ın da Kahramanmaraş'ın ilçesi olduğunun bilinmesinde yarar olduğunu gördüm. İnat gibi görünmesin ama ona da bağlantı ekledim. Tarih bağlantısında bir kural var mıdır? Tekrarlanmadığı takdirde gerekli gereksiz her tarihe bağlantı verildiği maddeler de var, gerektiği halde hiçbir tarihe bağlantı verilmeyen maddeler de.
İyi çalışmalar diliyorum. --iazak 22:16, 3 Ocak 2010 (UTC)ileti
  • Sayın iazak (Çok mu resmi oldu?); arşivlendiği için görmemişsiniz ki ben de arşivlendiğini farketmemiştim. Bağlantı burada. Aşırı dediğim, aslında sizin aşırıya kaçmanızla ilgili değil. Sanırım ifade hatam oldu: gereksiz demeliydim. Evet sadece tarihleri kastetmiştim. Maddeyi okuyan biri olur da o tarihi tıklarsa, kesinlikle o tarihte ilgisini çeken farklı bir konu bulabiliyor, ve böylece konudan konuya atlayıp, dikkati dağılabiliyor. Bu nedenle tarihlere "elzem" değilse bağlantı vermemek daha akılcı. Yazılı kural olup olmamasından çok mantığın sesine kulak vermek gerekiyor. Gelelim; "İnat gibi görünmesin ama.." sözlerinize; lütfen inat gibi görünsün, bırakın da sizin gibi hassas, duyarlı kullanıcılar 'inat yapsın' . Süleymanlı, Kahramanmaraş bağlantısı sorun değil; ben tarihleri kastetmiştim. Ve daha önemli konularda yazışmak.. Tek sorunum zaman. Onu buldukça her daim hazırım. :) İyi çalışmalar, sevgiler.  Levent İleti Katkılar   22:40, 3 Ocak 2010 (UTC)
Saygıdeğer Levent Bey,
Evet anlamı doğru, saygıya değer ve bey, ama evet, çok resmi oldu. Bundan size Levent diye hitap edeceğim.
Önce hoş sözleriniz için teşekkür ediyorum. Nezaket vikilemeyi nasıl da daha zevkli hale getiriyor.
Bağlantılar konusunda tartışmayı okudum, hak veriyorum. Alma89'un önerisini de destekliyorum. Tarih bağlantılarına gelince, itiraf edeyim, ben de genele uyup birçok (gg aa) tarihe gereksiz bağlantı ekledim. Aslında birçok okur için gereksinim -en azından benim için- şöyle: gg aa yyyy tarihinin gg aa kısmına tıklamak yerine gg aa yyyy tarihinin tümüne tıklayıp tam olarak o gün ve civarındaki günlerde olanları incelemek isteniyor. Mevcut fonksiyonalite yalnızca 'Tarihte Bugün' işlevi görüyor. Ne dersiniz 'Ağustos 1914'e bağlantı verilse, ilgili konuyu ilgilendiren ve ilgilendirmeyen o ayki tüm bilgiler sıralı olarak izlenebilse daha yararlı olmaz mıydı? Bir proje mi görünüyor yoksa...
Zaman demişsiniz. Bu kadar çalışırsanız, tabii zaman kalmaz. Ben bu halimle bile ilgilendiğim konuları daraltmam gerektiğini düşünüyorum. Sonra sizin gibilere bakıp utanıyorum. --iazak 23:21, 3 Ocak 2010 (UTC)ileti
Pardon, ay-yıl biçiminde tarihe link vermenin hiç gereği yokmuş. Çok az yılda olay sayısı fazla zaten. Hiç yazmadım sayın. İyi çalışmalar. --iazak 15:38, 4 Ocak 2010 (UTC)ileti

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 1. haftası için proje olarak Vikipedi'de yer almayan heykeltıraş maddelerinin açılması ve geliştirilmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 01:15, 4 Ocak 2010 (UTC)

Ana sayfa[değiştir | kaynağı değiştir]

merhabalar, Ana Sayfadaki Tarihte Bugün kısmında doğumlar alt başlığında 2000-Ece Okçabollu(dünyanın en iyi kardeşi) yer alıyor. Kendim kaldırmak istedim ancak başaramadım. İlgilenebilirseniz sevinirim...Ertly 08:37, 4 Ocak 2010 (UTC)

  • Merhaba,
    Dosya:Claudefarrere.jpg dosyasında gördüğüm kadarıyla bir eksiklik yok. Lisans konusunda Osmanlı dönemine ait eserlere ilişkin genel bir sorun çıkmadığı sürece, bu fotoğraf da commonsta kalacaktır. İyivikiler... [ho? ni!] 12:53, 4 Ocak 2010 (UTC)

Kaynak hataları[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Kaynak sorunları düzeltildi. Görüşmek üzere, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:09, 4 Ocak 2010 (UTC)

Vikipedistin borcu olmaz Birlikte çalışıyoruz ya, bu yeter! --Superyetkinileti 17:34, 4 Ocak 2010 (UTC)
Hizmetliye gereksinim duyduğum günler de gelecek --Superyetkinileti 18:01, 4 Ocak 2010 (UTC)

Şikayet sayfası[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Abi. Bu kullanıcının ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim ama bazı bilgileri boşaltmaya çalışıyor. Ayrıca o konuda uyardığımda beni şikayet etti. Yeni kullanıcı olduğu için kural ihlalleriyle şikayet etme niyetim yok. Sen ona Vikinin önemli ilkeleri (TBA, KYS, İNOV v.s.) izah edersen sevineceğim (Gerç hoşgeldin etiketinde yazılıyor...). Hoşçakalın. Takabeg ileti 16:56, 4 Ocak 2010 (UTC)

  • Takabeg; içime doğmuş gibi bugün mesaj sayfamın başındaki uyarıyı vurgulayacak şekilde değiştirmiştim: özellikle etnik-politik vb. konularda hiç bir anlaşmazlığa müdahil olmama kararı aldım. Zaten (kendiliğimden önemli görerek eklemedikçe) görüş belirtmiyordum, şimdi anlaşmazlıklara da karışmıyorum. Ta ki biri kural ihlali yapmasın, o zaman gerekli uyarı ve uygulamalar yapılır. Diyalogda olduğun kullanıcı şikayet ve tartışma sayfalarını bu kadar rahat kullanabiliyorsa, ortama da yabancı değildir; bahsettiğin politikalardan haberdardır eminim. Zaten senin de dediğin gibi mesaj sayfasında bu bağlantılar var. Yardımcı olamıyorum. İyi çalışmalar.  Levent İleti Katkılar   17:57, 4 Ocak 2010 (UTC)
Dediğin gibi yabancı değilmiş :). Ama abi etnik-politik vb. konularda yapılan taraflı girişimleri sadece bize mi bırakacak mısın ? Benim seve seve müdahale ettiğimi mi düşünüyorsun ? Aslıdna en riskli benim yediğim engellemenin büyük bir çoğunluğu bu konular ile ilgilidir. Yani bunlar rikski konulardır. Diğer arkadaşlar da uzak durmak istedikleri konulardır. Yine de Vikipedinin tarafsızlığı korunmalıdır. Mecburen müdahale ediyorum... Mesela Ermeni Kırımı vs maddeler adeta Ermeni İsyanı yapıldı :) Farkındaydım ben de sırf etnik-politik vb. konularla ilgilenemiyorum. Ne kadar Viki gönüllü iştir desek de hepimiz ilgilenmemiz lazım, bence. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 01:29, 5 Ocak 2010 (UTC)

Kaydadeğerlik[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Şu madde kaydadeğer mi acaba? Emin olamadım da. --Superyetkinileti 22:59, 4 Ocak 2010 (UTC)

Teşekkürler abi, iyi seyirler. --Superyetkinileti 23:52, 4 Ocak 2010 (UTC)

Kukla??[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba abi. Kategori:Vikipedi:Keyfimuzik kullanıcısının kuklası olduğundan şüphelenilenler diye bir kategori var ama boş. Kullanıcı:Musician sonradan aklandı mı? Öyleyse kategoriyi silelim mi napalım?--Merube 89msj 23:29, 4 Ocak 2010 (UTC)

Tamamdır abi. İyi uykular, güzel rüyalar dilerim. Görüşmek üzere, sevgiler--Merube 89msj 23:36, 4 Ocak 2010 (UTC)

Burj Dubai Maddesini siler misin?[değiştir | kaynağı değiştir]

Burç Halife maddesi ile Burj Dubai birleştiği için ve doğru isim Burç Halife olduğu için güncel bilgileri oraya aktarıyorum. Vaktin olduğunda Burj Dubai maddesini siler misin? Bu arada Burj Dubai’den hiçbir bilgiyi aktarmana gerek yok, aktarılacakların hepsini aktardım. Tüm bilgileri de Burç Halife'de güncelledim. Sevgiler Mimar77 01:52, 5 Ocak 2010 (UTC)

Nasılsınız?[değiştir | kaynağı değiştir]

Sizi özlemiştim. Ben yokken neler yaptınız bakkiim? --UmutA2 05:37, 5 Ocak 2010 (UTC)

Uygunsuz KA[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba Levent, Takabeg dikkatimi çekti, bu ad uygun mudur? Ben uygunsuz olduğunu düşünüyorum...İyi çalışmalar...Vikiçizer 15:27, 5 Ocak 2010 (UTC)
  • Merhaba Vikiçizer; katkılarını kontrol ettim; olumsuz bir şey göremedim, acaba provakatiflik mi kastedilen? Eğer o anlama geliyorsa elbette sakıncalı, engellenmeli. Ama yıkıcı katkıları yoksa kendisine bildirilip 1-2 gün süre tanınabilir. Kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   15:31, 5 Ocak 2010 (UTC)
  • Teşekkür ederim, umarım sorunsuz bi kullanıcıdır. Kolay gelsin...Vikiçizer 15:33, 5 Ocak 2010 (UTC)

Şablon[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, Filozof bilgi kutusu şablonunu İngilizceden çevirdim ( Şablon:Filozof bilgi kutusu/doc ve Şablon:Filozof bilgi kutusu) olarak. Fakat daha sonra Şablon:Filozoflar bilgi kutusu olarak şablonun yaratılmış olduğunu farkettim. Sanırım şablonlardan bir tanesinin silinmesi gerekiyor. Kusura bakmayın.--emrahertrmesaj 17:32, 5 Ocak 2010 (UTC)


Şablon:Filozoflar bilgi kutusu'nun silinmesi daha uygun sanırım benim çevirim daha genelleştirilmiş bir biçimi ama bu yapıldığında da şablonu kullanan maddeler etkilenecek. O nedenle ben kararı işin ehline bırakayım, siz karar verin. Uyarılarınıza dikkat edeceğim. İyi çalışmalar.--emrahertrmesaj 17:39, 5 Ocak 2010 (UTC)

Tamam uyarı değil anımsatma. Ben o zaman iki şablonu birleştirmeye çalışayım. Vandalizm Savaşçısı Barnstarı için de teşekkür ederim.--emrahertrmesaj 17:49, 5 Ocak 2010 (UTC)

Şablon:Filozoflar bilgi kutusu sayfasını değiştirdim fakat sizin yerleştirdiğiniz çalışma var uyarısının altında sağ tarafta bir kutucuk var onu yok edemiyorum. Kodlarda sorun yok gibi ama anlamadım neden hala orda duruyor. Rica etsem kontrol edebilir misiniz?--emrahertrmesaj 18:19, 5 Ocak 2010 (UTC)

Benim açımdan herhangi bir sorun yok istediğiniz zaman bakın tabi ama şunu belirtmek isterim şablon bu haliyle kaldığı sürece şablonu kullanan tüm sayfalarda bilgi kutusu hata veriyor olacak. İsterseniz acil olarak ilgilenebilecek bir hizmetliye siz haber verin. --emrahertrmesaj 21:13, 5 Ocak 2010 (UTC)

Kukla kategorisi[değiştir | kaynağı değiştir]

Size her kim mesaj yazarken eklediyse siz Kategori:Vikipedi:Akbulut1905gs kullanıcısının kuklası olduğundan şüphelenilenler kategorisindesiniz. --Captain BradleyMesaj SayfamKatkılarım 19:49, 5 Ocak 2010 (UTC)

Valla yediler yarım saatimi. Bari böyle sevimli olsalar... İyivikiler... [ho? ni!] 21:52, 5 Ocak 2010 (UTC)


Madde adı[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Levent. Bu hususta benim fikrimi almadan değişiklik yapmadığın için çok teşekkür ederim. Niye isiminin Burç Halife olarak kalması gerektiğinin nedenlerini burada açıkladıktan sonra bunu maddenin tartışma sayfasında da yayınlayacağım:

  • Birinci Neden: Bir kere neden Burj değil de Burç denmesinin nedeni bu direkt Türkçe’ye çevrilebilen ve anlam değişikliğine neden olmayan bir terim olduğu içindir. Ayrıca İngilizce’den farklı Wikipedia sürümlerinde de bunu görebilirsin.
  • İkinci Neden: Neden Burç Dubai değil de Burç Halife olduğuna gelince sonuçta Burç Dubai ismi, yapının sahiplerince verilen bir isimdi ama resmi bir isim olmadığı anlaşılmış oldu. (Aslında tahminimce bu resmi isim idi ama Abu Dabi emirliği Dubai Emirliği’nin borçlarının bir kısmını ödeyince onlar da ya teşekkürlerini sunmak ya da öyle anlaştıkları için bu isim değişikliğine gittiler). Sonuçta bu yapının resmi ismi 4 Ocak 2010 tarihinden itibaren Burç Halife oldu.
  • Üçüncü Neden: Batı’da gökdelen ismini genelde binayı inşa eden firma önceden verir veya bazen bina sahibi değişirse ismi de değişebilir. Bir örnek vereyim. Mimarlık eğitimi alan herkesin bildiği (veya bilmesi gerektiği) dünyanın en ünlü yapılarından birisi Sears Kulesi’dir. Ama bu gökdelendeki kontrolün çoğunluğu başka birisine geçince bu isim sanırım 2009 yılında değişti. Tüm Wikipedia sürümleri de bu değişikliği uyguladılar.
  • Dördüncü Neden: Kullanım yaygınlığı olsa da Burç Dubai ismi sadece 4 Ocak 2010 tarihinden beri yani üç gündür kullanılan bir isim. Bu kadar kısa sürede yaygınlaşmamış olması doğal.Ama bazı ciddi mimari yayınlar (Arkitera) veya gazetelerde (Milliyet) bu isimi kullanılmakta bile.
  • Beşinci Neden: Tüm diğer Wikipedia sürümlerinde bu değişiklik yukarıda dediğim nedenlerden dolayı gerçekleşti.
Bu arada merak etme, diğer potansiyel isimlerdeki (Burj Dubai, Burç Dubai) tüm yönlendirmeleri de bu mesajdan sonra yapacağım. Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Çalışmalarında da kolay gelsin. Mimar77 23:59, 5 Ocak 2010 (UTC)

  • Maddei silindiği için tekrar arayamadım zaten sil şablonunda url adresi mevcuttu. tanım kısmını kopyalayıp ref yapılmıştı. Kolay gelsin.--Hedda Gabler 12:45, 6 Ocak 2010 (UTC)
  • Geri getirin bakalım tamamen mi alıntı yapmış yoksa kısmen mi? Madde eğer sadece o alıntıdan ibaret de olacaksa doğru değil. --Hedda Gabler 12:49, 6 Ocak 2010 (UTC)
  • Evet bunu kendi cümleleriyle yazmış ama daha öncekiler kopyaydı. Çünkü taramıştım. Neyse kolay gelsin. --Hedda Gabler 12:55, 6 Ocak 2010 (UTC)

Amanvermez Avni[değiştir | kaynağı değiştir]

merhabalar, edebiyat alanında pek katkı koymasam da geçenlerde okuduğum ve beğendiğim Amanvermez Avni maddesini açtım. siz de edebiyat portalına katkı koyan bir kullanıcı olarak maddeye bir bakabilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...Ertly 16:30, 6 Ocak 2010 (UTC)

Ulvi Arı[değiştir | kaynağı değiştir]

Sen de sağol Levent. Kategorinin eklendiğini görünce, sen olduğunu hemen anladım. Çoktandır yazmak istiyordum; ama Ulvi'den malzeme almakta zorlanıyordum. Ben de yazayım sonra geliştiririm diye düşündüm. Sevgiler--Gemalmaz 19:31, 6 Ocak 2010 (UTC)

Ugur ISILAK sayfasi[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar Levent bey Ugur ISILAK'in sayfasindaki degisiklikleri yorum olarak degerlendirip degisiklikleri kaldirmissiniz. Ben Ugur ISILAK resmi websitesi webmasteriyim ve wikipedia sayfasindaki degisiklikleri Ugur beyin izni ve arzusuyla yapmistim. Sayfadaki bilgilerin bazilari yetersiz ve bazilari yanlistir örnegin Ugur bey Konya'li degil Ankara'lidir. Yorum olarak degerlendirmeniz normaldir çünkü Ugur bey degistirmek ve eklemek istediklerini bana anlatmistir ve bende bunu sayfaya yansittim ve Ugur bey kontrol etmis ve onay vermisti. Acaba sayfayi tekrar degistirmemiz mümkünmü? Cevabinizi bekliyorum... Simdiden tskr ederim

Murat ALAN

Merhaba =][değiştir | kaynağı değiştir]

Evet; ne yazık ki artık fazla zaman ayıramıyorum. Daha doğrusu ayırabileceğim zamanların düzeni yok. Bu yüzden kendim de üzülüyorum. Galiba en sonunda uykudan bir saat çalıp Vikipedi'ye harcayacağım. =]

Saygılar. Mehmet KAPLAN

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, çok uzun bir aradan sonra vikipediye yeniden geri döndüm. Hatırlar mısınız bilmiyorum. 88.239.48.206 IP adresli kullanıcı Küfürlü içerik eklemiştir. Engellenmesini istiyorum. Bu arada uygunsuz içerik ekleyen kullanıcıları ben nasıl engelleyebilirim. İyi çalışmalar :)--♪♫Yusuf 1907ileti 17:31, 7 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Evet haklısınız neden diye sormayı gerektiren bir işlem yaptığımın farkındayım. Ancak kullanıcı adları ile ilgili gözlemlediğim bir takım neden sonuç ilişkileri mevcut. Bu yaptığım ön yargılı bir işlem değil, vikipedi kullanı adı sayfasında yazanlara ilişkin olarak siyasi bir takım algılamalara yol açabilecek isimler büyük oranda karşılıklı atışmaları beraberinde getiriyor. Atsızın öğrencisi tamlaması bir kullanıcı adı olmaktan ziyade Nihal Atsız ve görüşlerine ilişkin bir nitelemeye vurgu yaptığı algılanabilir. Özal'ın damadı, Evren'in Marmarisi gibi kullanıcı adlarını çağrıştırdı bana. Yaklaşımım konusunda benimle hem fikir olmayabilirsiniz. İyiniyet varsayımı esastır tabiki ama benim işlemimde de büyük bir kabahat yok umarım:) Saygılarımla, şimdiye kadar arşiv oluşturmak gibi bir girişimimim olmadı açıkçası nasıl yapılacağı hakkında bir fikrim yok, belki bir fikir verebilirsiniz. İyi çalışmalar.--Ahzaryamedmesaj 20:29, 7 Ocak 2010 (UTC)

Uyarınız için ben teşekkür ederim. Ben de ne sizleri ne de kullanıcıları zor durumda bırakmak güdüsüyle hareket etmemiştim. Aynı kaygıda hem fikir olduğumuza sevindim ancak ben de bir işaret koymayacağım. İyi çalışmalar, hürmetler.--Ahzaryamedmesaj 20:38, 7 Ocak 2010 (UTC)
İyi geceler. Arşiv yardımınız için çok çok teşekkürler. Hakikaten ihtiyacım varmış. Katkılarım için teşekkürünüzle de mutlu oldum, sizlerden ilham alıyoruz. İyi çalışmalar, iyi geceler.--Ahzaryamedmesaj 00:02, 8 Ocak 2010 (UTC)

merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

hehe evet tanıdık yüzler görmek güzel. ama çok çok azalmış eski yöneticiler b ile yok ortada.. merak etme şu format işini bir yapayım eski günlere geri döneceğim ;) Delamorenamesaj 21:05, 7 Ocak 2010 (UTC)

Arşiv[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Günaydın (yaşlanınca böyle az uyunuyor işte ); Arşivden baktım, herhangi bir "aklanma" sözkonusu değil, dosya kapanmış, gerekli eksikleri de hallettim. Kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   06:07, 5 Ocak 2010 (UTC)
Selamlar abi, hayli geç cevabım için kusuruma bakma lütfen. İlgilendiğiniz için çok teşekkürler, ellerinize sağlık. İyi vikilemeler, sevgilerimle--Merube 89msj 21:14, 7 Ocak 2010 (UTC)


Şablon:Dolaşım[değiştir | kaynağı değiştir]

Nasılsın Levent Abi? Ben kime soracağımı bilemedim de. Mustafa Kemal Atatürk, Tessa Virtue gibi maddelerden kullandığımız o dolaşım şablonları var ya, onlar neden kapanmıyor artık? maddeyi açtığımızda sayıları fazla diye hemen kapanıyordu, göster dediğimizde açılıyordu. Şablon:Dolaşım'ın üzerinde de oynanmamış son günlerde...--Berfu 22:05, 7 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba abi. Şöyle bir yorumda bulundum, ancak orada da belirttiğim gibi kodları İngilizce vikiden getiren Vito. Bu da, işin benim çemberim dışına çıktığı anlamına geliyor Görüşmek üzere. --Superyetkinileti 22:35, 7 Ocak 2010 (UTC)

Filtre[değiştir | kaynağı değiştir]

Yeni kullanıcı dediğine bakma. Yeni kayıt olanlar ve anonimler için geçerli halihazırda.

Daha başlangıçtayız, daha ekleyeceğim birçok filtre var.

Sevgiler

Vito Genovese 23:02, 7 Ocak 2010 (UTC)

Mısırlı İbrahim Efendi[değiştir | kaynağı değiştir]

Mısırlı İbrahim Efendi

Lütfen daha bu yeni sayfayı tam bitirmemişken - öyle gözükse bile (Dipnotlar ve kaynakçalar ekliyorum) henüz kozmetik değişklik yampamyın.

Saygılarımla Bu imzasız yazı 85.99.170.27 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bir de belirtmek isterim o kişin doğuduğu yılda Suriye bir ulus-devlet olarak yoktu, o yüzden Halep'in Osmanlı İmpartorluğu'nda yer aldığı doğru bir tarihi ve coğrafi tanımlamadır; örneğin artık var olmayan Yugoslavya ve SSCB devletlerinin döneminde dünyaya gelen kişilerin doğum yerleri için bu ülkeler belirtiliyor.

Hemen yaptığım en küçük değişikliği "vandalizm" diye eklemenizle hem bana karşı saygısızlık yapmış oluyorsunuz ve bu ayrıca sizin hoşgörüsüzlüğünüzü ve tahammülsüzlüğnüzü gösteriyor. Yapılan değişikliklere zaman bile tanımıyorsunuz ve herangi bir izah bile kabul etmiyorsunuz. Hem Vikipedi de "denetimci" konumunuzu istismar ediyorsunuz ve belirtiğim Vikipedi'deki örnekleri bile dikkate almayarak hemen "oldu bitti" hareketi yapıyorsunuz. Vikipedi benim şahsi malım olmadığı gibi, sizin de "sorumluluk" almanıza rağmen, sizin de şahsi malınız değil. Size verilen sorumlulukla'la, keyfi hareketleri ayırt etmeniz gerekir.

Adsız İnsanlık Sayfası[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Levent Bey,


Benim yarattığım Adsız İnsanlık sayfasını "Telif hakkı ihlali" şüphesi ile silmiş olduğunuzu görüyorum.

Bu konudaki hassasiyetinizi anlamakla birlikte, bu sayfada hiç bir telif hakkı ihlali olmadığını belirtmek isterim.

Zira, ilgili sayfada sadece kitap hakkında özet bilgiler verilmekte, kitabın içerisinden hiç bir alıntı yer almamaktadır.

Bu konuda emin olabilirsiniz, zira kitabın yazarı benim ve telif hakkı da bana ait.

Eğer başka bir aykırılık söz konusuysa, bu konuda da bilgi verebilirseniz sevinirim.

İlgili sayfayı yeniden yükleyebilirseniz sevinirim.


Saygılarımla,

Badahan Canatan Teklik 07:33, 8 Ocak 2010 (UTC)

Etiketler[değiştir | kaynağı değiştir]

Vikipedide etikletleri topluca bulabileceğim bir yer var mı?--♪♫Yusuf 1907ileti 13:46, 8 Ocak 2010 (UTC)

Adsız İnsanlık[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Levent Bey,

Belirtmiş olduğunuz mail adresine belirttiğiniz şekilde mail'i attım.

Romanın yazarı ve sitenin sahibi benim. Dolayısıyla hakları da bana ait. Buna karşın, istediğiniz şekilde mesajı da yolladım.

Lütfen sayfanın yeniden yayına sokulması konusunda yardımınızı rica ederim.

Saygılarımla,

Badahan Canatan

DotA-Allstars[değiştir | kaynağı değiştir]

Sayfayı geliştirmete çalışıyorum İngilizce'sinden. İngilizce de bana yardımcı olabilicek birilerini tanıyorsanız diyecektim... ----GôkTR001 18:24, 8 Ocak 2010 (UTC)

Kahve[değiştir | kaynağı değiştir]

Kahve bahane, köpük şahane!

Vito Genovese 21:18, 8 Ocak 2010 (UTC)


Nur Devlet[değiştir | kaynağı değiştir]

Levent Bey, Nur Devlet maddesinde 'Nur Devlet/in 4. Kırım hanı olduğu biligisi var. Katogori sanirim Kırım Hanları olarak mevcut. Ben nasil eklendigini bilmiyorum. Bir kontrol edermisiniz. Zira diger Kırım Hanlarında bu kategori yaması mevcut. Selamlar!--Surhay01 23:10, 8 Ocak 2010 (UTC)--Surhay01 23:10, 8 Ocak 2010 (UTC)

Soru[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam abi. Bu KA uygun mudur değil midir ? Takabeg ileti

Teşekkür ederim. Mola konusuna gelince tam mola yapmak istiyorum ama yapamıyorum. Bazı işler yoluna girsin de ondan sonra tam mola. Ben kaçtım. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 11:21, 9 Ocak 2010 (UTC)

Profil için kategori oluşturmak[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, nasılsın? Mimarlık hakkında katkı yapabilecek vikipedistler kategorisini yanlış yerde oluşturdum. Bunu nasil silebilirim ve de Mimarlık hakkında katkı yapabilecek vikipedistler kategorisini oluşturup profilime ekleyebilirim? Sevgiler Mimar77 04:37, 9 Ocak 2010 (UTC)

  • Yardımların içın çok teşekkür ederim Levent. Çalışmalarında kolay gelsin.Mimar77 16:54, 9 Ocak 2010 (UTC)
  • Şevki Vanlı sayfasına en kısa sürede, bitirmek istediğim birkaç maddeyi tamamladıktan sonra bakacağım. Bu arada fotoğraf yükleme ile ilgili bir sorum olacak. Şu iki fotoğrafı Alman Vikipedisi’nden yükledim ama lisansları Almanca olduğu için yükleme doğru oldu mu emin değilim. [11] ve [12] Müsait olduğunda bir bakmam mümkün mu? Sevgiler Mimar77 21:23, 9 Ocak 2010 (UTC)
  • Sevgili Levent. Mesajin ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Sevgiler Mimar77 16:08, 10 Ocak 2010 (UTC)

Köy[değiştir | kaynağı değiştir]

Karamağara, Elbistan sayfasında vandallık yaşanıyor. 2 haftalığına korumaya ıp için alır mısın--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 06:44, 9 Ocak 2010 (UTC)

Teşekkürler[değiştir | kaynağı değiştir]

güzel sözlerin için çok teşekkür ederim Levent Abi. =) şablon işini Superyetkin'de bilmiyormuş, düzelmedi hala. Vito Genovese sor dedi. Bakalım. Kolay gelsin :) --Berfu 09:53, 9 Ocak 2010 (UTC)

Brendi[değiştir | kaynağı değiştir]

Tekrar selam abi. Arkadaşım gelmediği (geçenlerde bahsettiğim durum) için biraz burda duruyorum. Bir şey sormak istiyourm. Brandy'nin Türkçesi nedir ? Brendi mi ? Cognac (içki) ile Konyak maddeleriyle ilgili olarak soruyorum da bildiğim kadarıyla Türkçede Brendi, Konyak, Kanyak hepsi aynı ve genel addır. Ve Congac olmayanlara da konyak denir. Doğru değil mi ? Takabeg ileti 11:41, 9 Ocak 2010 (UTC)

TDK sözlüklere baktım ama Brendi diye Türkçe kelimesi bulamadım. Takabeg ileti 11:42, 9 Ocak 2010 (UTC)
  • Doğrusunu istersen içki kültürüm, rakı, bira, votka ve şarapla sınırlı. Pek bir fikrim yok. Ama brendinin kanyakla tam eşleşmediği gibi bir düşüncem var, ikisinin de tadını biliyorum.  Levent İleti Katkılar   11:44, 9 Ocak 2010 (UTC)
Hmm anladım. Tekel Kanyağı nasıl ? İsmen kanyak ama o bir brendi değil mi ? Takabeg ileti 11:48, 9 Ocak 2010 (UTC)

GTA[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Böyle bir film serisi, hatta GTA ile ilgili herhangi bir film yok. İmdb'den de kontrol ettim. İngilizce vikide var derken sanırım maddeyi kastettiniz. Bu film ile oyunun isim dışında hiçbir bağlantısı yok. Zaten film 70'lerde çekilmiş :D .--Rapsar 12:39, 9 Ocak 2010 (UTC)

Kenar[değiştir | kaynağı değiştir]

Tercihlerim -> Küçük araçlar altında seçiliyse çakışıyordur?

Vito Genovese 19:52, 9 Ocak 2010 (UTC)

1980'ler[değiştir | kaynağı değiştir]

İyi geceler. 1980'ler maddesinin seçkin madde olabilme ihtimali sizce mevcut mu? İçinde çok fazla kızıl bağ var, sizce bu kadarı gerekli mi?--Ahzaryamedmesaj 21:53, 9 Ocak 2010 (UTC)

Teşekkürler, gerekeni yapayım o zaman:)Saygılarımla.--Ahzaryamedmesaj 21:58, 9 Ocak 2010 (UTC)
Umarım vikimiz için hakikatli bir madde olur, tekrar teşekkürler fikriniz ve desteğiniz için. İyi geceler.--Ahzaryamedmesaj 22:06, 9 Ocak 2010 (UTC)

Yanlış yönlendirme[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba abi. Şu sayfa, kullanıcı sayfasından yönlendirilmiş. Geri alabilir misin? --Superyetkinileti 22:58, 9 Ocak 2010 (UTC)

Aydın[değiştir | kaynağı değiştir]

Gunaydın abi. Aydın'a ne oldu ? Telifli miydi acaba ? Takabeg ileti 06:58, 10 Ocak 2010 (UTC)

Eline sağlık. Aydın (merkez), Aydın (şehir) ve Aydın'ın geçmişlerine baktın. Büyük ihtimalle Aydın'ın geçmişleri uçmuştur. Takabeg ileti 09:41, 10 Ocak 2010 (UTC)
Mer30. Takabeg ileti 09:54, 10 Ocak 2010 (UTC)

Yıldız Holding[değiştir | kaynağı değiştir]

levent bey benimle temasa gecin acil Bu imzasız yazı Yahyaü (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

RE:Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Evet, bugünlerde Viki'ye daha az giriyorum. Ama ne diyeyim? Sınavlar, üniversite başvuruları, hayat...herşey yüzüme doğru uçmaya başladı, ve mecburen Viki'de daha az zaman harcıyorum. Viki'yi bırakmak, eroini bırakmak gibiydi, ve neredeyse bıraktım; Vikikoliliğim neredeyse ölmüştür...ama neredeyse. Gördüğünüz gibi hâlâ ara sıra giriyorum, çoğunlukla izleme listemi kontrol etmek için. Ama artık çok az katkı yapıyorum. İnşallah bu sene yaz tatilinde sık sık girmeye başlarım gene .

Peki son aylarda işler, Vikileşmeler, nasıl gidiyor, Levent Bey Göz kırpma?

(Bunu da artık söylemek istiyorum: Babamın adı da Levent, ve bana gönderdiğiniz ilk "Hoşgeldiniz" mesajını aldığımdan beri sizi neredeyse bir baba gibi görüyorum, ya da en azından saygı göstermek gerektiğim bir insan...). Raning-friciz-rulcall me, I'm yours 15:20, 10 Ocak 2010 (UTC)

Şevki Vanlı[değiştir | kaynağı değiştir]

Şevki Vanlı maddesini elimden geldiğince düzenledim. Alessandro Ricci’nin ansiklopedik değeri olmadığı için onun üzerindeki kırmızıyı kaldırdım. Bu profilin daha çok düzenlenmesi gerek. Böylesine önemli bir mimarın maddesi bu kadar kısa kalmamalı. Eğer vaktin olursa Yayımlanan Kitapları kısmındaki kitaplar ile ilgili daha detaylı bilgi (ISBN numaraları gibi) girebilir misin? Sonraları bu maddeyi tekrar gözden geçiririm. Sevgiler Mimar77 22:46, 10 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 2. haftası için proje olarak Düzenlenmesi için işaretlenmiş maddelerin düzenlenmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 01:24, 11 Ocak 2010 (UTC)