Kullanıcı mesaj:Yusuf 1907

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz Yusuf 1907'nin Mesaj Sayfasına![kaynağı değiştir]

Mesajlarınızı EN alta yazınız ya da yukardaki butonlardan "değiştir"in yanındaki "+" butonundan da yazabilirsiniz...



Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da yandaki yeşil okun gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... --Kerem 233ileti 18:35, 26 Eylül 2008 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки
Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi maddelerine imza atmayınız. Vikipedi'de imzalar sadece tartışma sayfalarında ve kullanıcı mesaj sayfalarında kullanılmaktadır. Bunun dışında bazı özel, sadece tartışmaların yer aldığı sayfalarda veya bildiri sayfalarında, örneğin Vikipedi:Köy Çeşmesi, imza atılabilir. Bahsi geçen sayfalar haricindeki hiçbir Vikipedi sayfasına imza atmayınız. İyi değişiklikler!--UYARI...--♪♫Yusuf 1907ileti 12:27, 23 Kasım 2008 (UTC)


TÜRKÇEMİZE ve KÜLTÜRÜMÜZE sahip çıkalım(Burayı okumadan geçme)


Sayın vikipedist arkadaşlarım, ağabeylerim, ablalarım; Türkçe Vikipedi olmamıza rağmen kendimin bile Türkçe'yi tam kullanamadığını farkettim. Lütfen herkesin bir gözü Türkçe kurallarında olsun. Örneğin; aktif değil de etkin demek hem daha güzel hem Türkçe; versiyon değil de sürüm demek hem kısa hem güzel. Sizi Türkçe'yi korumaya çağırıyorum.Hem ayrıca özgeçmiş yerine CV erkek arkadaş yerine boy-friendtamam yerine okgbi bunlar sadece bir kaçı.Eğer böyle giderse Türkçemiz yozlaşacak hatta yok olacak.Bir milletin diline sahip çıkamamaz ise o millet yok olur.Sadece dil değil kültürlerimize de sahip çıkmalıyız.Batıya özenmemeliyiz.Kültürümüzde Türküler, Türk Halk Müziği gibi müzikler var ama biz rap, rockgibi başka kültürlerin müziklerini yapıyoruz ve dinliyoruz.Dinlemeyelim demiyorum ama kendi müziklerimize de sahip çıkalım.Kültürümüzü yaşatalım.Onlara özenmeyelim.Biz onlara değil de onlar bize özensin.HADİN HEP BERABER BUNDAN SONRA KÜLTÜRÜMÜZE VE DİLİMİZE SAHİP ÇIKALIM.İyi çalışmalar.


ARŞİV:


Tasarımınız çok hoş olmuş olmasına da, acaba o günleri görecek miyiz? --Maniaqq msj 16:00, 23 Kasım 2008 (UTC)

Bilmem ki? İnşallah olur. --Maniaqq msj 16:02, 23 Kasım 2008 (UTC)

  • Öncelikle dilimiz için olan uyarıyı ileti sayfanıza eklediğiniz için teşekkür ederim. Tasarımınıza gelince; gayet hoş ama o günlere daha çok var. Tabii çok çalışırsak neden olmasın? Her neyse; ne kadar zaman kaybedersek o kadar ziyan bizim için. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 15:45, 23 Kasım 2008 (UTC)



  • Aslında söyledikleri bahane sayılmaz; çünkü seçkin madde yaparken çok nadiren birlik içinde çalışılır. Onların da büyük olasılıkla işleri vardır ve gerçekten Denizli hakkında herhangi bilgileri yoktur. Bu yüzden kızma onlara bence. Dipnota gelince; bu biraz karışık sayılabilir; öncelikle diyelim ki bir cümle yazdın;
Denizli'nin nüfusu şu kadardır; kentte gelir ve eğitim seviyesi şu kadardır.<ref>http://denizli.com/blabla</ref>

sonuna yukarıdaki gibi <ref> </ref> kodunu ekleyerek içine istediğin kitap adını; ansiklopediyi veya siteyi yaz. Sonra da sayfanın en altına;
==Kaynakça==
{{kaynakça|2}}
şeklinde ekleme yap. Bu da kaynakların görünmesini sağlar. Umarım anlatabilmişimdir. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 15:58, 23 Kasım 2008 (UTC)


  • Merhaba, resim güzel ama daha çok var o günlere. Çok çalışmamız lazım çok.. Levent Abi ileti 17:30, 23 Kasım 2008 (UTC)
  • Tasarım güzel olmuş. Teşekkürler. İyivikiler... homonihilis // ileti 18:46, 23 Kasım 2008 (UTC)
  • 200.000 tasarımı güzel olmuş. Daha uzunca bir süre saklamamız gerekiyor yalnız. Güzel günler.. --temaileti 07:23, 24 Kasım 2008 (UTC)
  • Elinize sağlık, güzel olmuş. Aslında 120.000 için de bir tane hazırlasak olmaz mı? — Pınar [m] 07:36, 24 Kasım 2008 (UTC)
  • Tasarımınız için yorum yapmak biraz zor çünkü boyutunu küçük tutumuşsunuz. Bu büyüklükte yapabileceğim yorumlar:1-Başka alternatif fontlar denenebilir. 2- Alternatif renkler denenebilir, 3- alternatif pozisyonlar denenebilir. Daha 200.000'e çok var ama o gün geldiğinde isterseniz size yardımcıolmaya çalışırım. Kolay gelsin, --Manco Capac 14:26, 24 Kasım 2008 (UTC)

Ellerine sağlık . Güzel olmuş.--Zeynepmsj 15:13, 25 Kasım 2008 (UTC)

Muratsahinmesaj 16:52, 30 Kasım 2008 (UTC)

Merhaba, {{Telifli kullanım gerekçesi}} şablonunu kullanarak gerekçelendirme işlemini yapmak zorundasınız. Kolay gelsin.--Muratsahinmesaj 17:35, 30 Kasım 2008 (UTC)

1 Ekim 2008 tarihinden itibaren tüm telifli resimlerde {{Telifli kullanım gerekçesi}} şablonu ile gerekçelendirme yapmak zorundasınız. Detaylı bilgi için Adil kullanım gerekçelendirme yönergesi sayfasına bakınız.--Muratsahinmesaj 17:59, 30 Kasım 2008 (UTC)

Merhaba. Viki'de tarafsızlık sağlamak için (tıpkı diğer ansiklopedilerdeki gibi) şehit kelimesini kullanmıyoruz. Öldü, hayatını kaybetti, vefat etti gibi sözcükler daha tarafsız. Khutuckmsj 14:44, 5 Aralık 2008 (UTC)

Sen nediyorsun?Vatan için şehit olmuş askerlerimize mehmetçiğimize şehit kelimesini yazamassın diyorsun.Sen affedersin ama vikipedi böyle saçma kuralların olması hiçde iyi değil.Bu kuralların düzenlenmesi lazım.--♪♫Yusuf 1907ileti 14:48, 5 Aralık 2008 (UTC)
İşte yanıldığınız nolta bu. Vikipedi "Türkçe ansiklopedi"dir, "Türk ansiklopedisi" değildir. Amaç evrensel bir bilgi kaynağı olmak. Şehitlik ve hazret benzeri dini kaynaklı ünvanlar maalesef göreceli bir kavram olarak kullanılıyor. Yarın öbür gün intihar saldırısı yapan adama da şehit diyen çıkar, PKK'lıya da şehit diyen çıkar. Aradaki farkı net şekilde çizmek lazım, bu sebele şehit demek tamamen taraflı bulunuyor. Bu değişikliğiniz sebebiyle mesajı gönderdim. Şehitlik bilgisini "Şu tarihte şu kararla devlet tarafından şehit kabul edilmiştir." şeklinde ekleyebilirsiniz. Khutuckmsj 14:56, 5 Aralık 2008 (UTC)

Merhaba Yusuf 1907[kaynağı değiştir]

Yaptığınız şu değişiklik http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Ermenistan-T%C3%BCrkiye_ili%C5%9Fkileri&diff=4532088&oldid=4061413 Vikipedi:Tarafsız bakış açısı ilkesine ters düşmekte. Eğer farklı bir nedeniniz varsa iletir misiniz. Kolay gelsin.--temaileti 08:35, 6 Aralık 2008 (UTC)

Maddesinde Türk Bayrağını büyültmemin sebebi ingilizce wiki de Türkiye-ermenistan İlişkileri maddesinde Türk Bayrağı'nın,ermeni Bayrağından küçük olduğu için yaptım.Ben de onlar böyle taraflılık yapıyorsa bizde yaparız dedim ve yaptım.--♪♫Yusuf 1907ileti 16:23, 6 Aralık 2008 (UTC)
Anlıyorum, ancak o sayfada yapılan da dikey uzunluğun eşitlenmesi olmuş, bayraklar belli ki aynı standartta değil. Bizdeki hali de mümkün. Özetle bence taraflılık olarak alınmaması doğru olur o durumun. Kolay gelsin, iyi günler. --temaileti 17:39, 6 Aralık 2008 (UTC)

Telif hakkı var kullanmayın[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --İyivikiler... homonihilis // ileti 18:21, 7 Aralık 2008 (UTC)


İyi bayramlar. Hep beraber nice güzel bayramlara... --♪♫Berkay0652 12:07, 8 Aralık 2008 (UTC)

İyi Bayramlar[kaynağı değiştir]

Teşekkür ederim, size de iyi bayramlar. --temaileti 14:57, 8 Aralık 2008 (UTC)

Teşekkürler sizinde Kurban bayramınız kutlu olsun. Nice güzel ve mutlu vikili bayramlara.--Muratsahinmesaj 15:09, 8 Aralık 2008 (UTC)

  • Merhaba Yusuf, buralardayım, bir yere gitmedim. Sadece geçici bir durum, değiştireceğim sayfamı. Ve ben de senin ve sevdiklerinin bayramını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim. Levent Abi ileti 16:29, 8 Aralık 2008 (UTC)
  • Sizin de bayramınız kutlu olsun. Tüm sevdiklerinizle nice mutlu bayramlar dilerim. --Manco Capac 20:23, 8 Aralık 2008 (UTC)

Kayışkıran[kaynağı değiştir]

Ben Kayışkıran maddesindeki noktalama işaretlerini düzelttim. Eğer beni çok engellemek istiyorsan denemeni tavsiye ederim.--Equolaizer 11:22, 13 Aralık 2008 (UTC)

  • Merhaba, sanırım çok ileri gitmeye başladınız. Burası senin-benim ansiklopedim değildir. Equolaizer vandallık yapmamış, aksine maddeyi düzenlemiş. Siz ise kendinizin başlattığını öne sürerek, -onun değişiklik yapmasını önlemek üzere- engellenmekle tehdit ediyorsunuz. Madem vikipedi politikalarını bilmiyorsunuz, ne cürretle insanların gözünü engellemekle tehdit ederek korkutmaya çabalıyorsunuz? Ayrıca lütfen bundan sonra birilerine uyarı gönderirken elle tutulur bir gerekçe gösterin. "Bu maddeyi ben açtım, değişiklik yapamazsınız" demek nasıl bir tabirdir çözemedim. (Ayrıca yukarıda -büyük ihtimalle benim ileti sayfamdan kopyalayıp ekleme yaptığınız- uyarıda dilimizi korumak için yazı yazmışsınız ancak onda da bir sürü yazım hatası var (haydin gibi). Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum. İyi çalışmalar. Umarım biraz daha dikkatli olursunuz. --♪♫Berkay0652|ileti 15:46, 13 Aralık 2008 (UTC)
  • Sevgili Yusuf; Üstte Berkay652 anlatmaya çalışmış ama bir de ben şunu eklemeliyim; maddelerin mülkiyeti yok. Yani biz yarattığımız için o madde bize ait demek değil, herkes üstünde dilediği gibi değişiklik yapabilir (Kurallar dahilinde olmak üzere). Bir de diğer arkadaşlarımızı ürkütmemek gerekli ki, katkıda bulunmaktan vazgeçmesinler.. Bu nedenle bu tip mesajlar yazmamalısın. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 16:02, 13 Aralık 2008 (UTC)
  • İnanın öne sürdüğünüz gerekçe çok geçersiz. Farkettim ki bir paragraf yazarken noktadan sonra boşluk bırakmıyorsunuz. Bu hem yazım kurallarına hem de vikipedi standartlarına aykırıdır. Equolaizer ise bu sorunları gidererek aralara boşluk koymuş. Bu yararlı bir değişikliktir ve sizin hiçbir şekilde ona karşı saygısızlık yapmaya hakkınız yoktur. Üstelik ben size lahana turşusu demedim; lahana turşusu lafını deyim içinde söyledim. Bunda da bir art niyet aradığınızı söylemeyin lütfen. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 18:25, 13 Aralık 2008 (UTC)
  • Ben asla art niyet aramıyorum. Ancak bu dil konusunu bir kenara bırakırsak; yaptığınız tutum hiç hoş değil. O kullanıcı belki de geleceğin Levent Abi'si. Neden ona hakaret ederek onun Vikipedi'ye olan şevkini kırasınız? --♪♫Berkay0652|ileti 18:36, 13 Aralık 2008 (UTC)
  • Resim mi? Hayal görmediğinizden emin misiniz? Eğer notalardan bahsediyorsanız aynısından sizde de var. (ki bu zaten resim sayılmıyor). Ayrıca lütfen bana karşı olan tutumunuzu biraz yumuşatmaya çalışın. -ki ben de size kibar davranayım- İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 18:40, 13 Aralık 2008 (UTC)
  • Eğer imzama koymuş olsam yukarıdaki iki imzada da gülen yüz görünürdü. Ben o gülen yüzü imzama koymadım; ileti yazarken cümlenin arasına koydum. Bu yasak değil. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 18:52, 13 Aralık 2008 (UTC)
  • Bakınız imzamda olması için; -- (iki çizgi)'den sonra gülen yüz olması gerekirdi. Ama gördüğünüz gibi iki çizgiden önce koyuyorum. Aynı şekilde bir imzamın önünde varken öbüründe yok. Ben hangi amaçla her iletim için imzamı değiştireyim? İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 18:58, 13 Aralık 2008 (UTC)
2009 yılı hepimize kutlu olsun (İyi yıllar). --SelimMesaj Sayfam 15:11, 31 Aralık 2008 (UTC)

Vandalizm yapmayınız[kaynağı değiştir]

Arkadaşım lütfen girişlerini ben böyle uygun buldum böyle gireceğim diyerekten yapma. Corvus brachyrhynchos Türk kargası olarak nasıl uydurdun da yazdın. Ansiklopedik bilgi giriyorsun burası islam ansiklopedisi mi sevgili peyamberimiz diyerekten maddelere ekleme yapıyorsun. Türkiye'de sadece müslümanların yaşadığını zannedip hertarafın camilerle dolu olduğunu mu düşünüyorsun . Lütfen girişlerin ansiklopedik düzene uygun olsun eğer istersen Yardım:İçindekiler sayfasını kullanabilirsin--Nosferatu 14:04, 3 Şubat 2009 (UTC)

  • MErhaba. Stewar (kahya), bir çeşit bütün Vİki projelerinde üst hizmetli görevi demektir. Ayrıntılı bilgi burada. Bu arada gerçekten üstteki uyarıyı dikkate almalısın; bu çok ciddi bir kural ihlalidir. Kolay gelsin. Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 14:33, 3 Şubat 2009 (UTC)
  • Merhaba.Kullanıcı Sayfama 'Sayfamı Düzenlemediğiniz İçin Size Çok Kızgınım' yazmışsınız.Bunu yüzüme söylemeniz gerekmezdi.Ben çok kırdınız.--SelimMesaj Sayfam 11:43, 4 Şubat 2009 (UTC)
  • Bakın milletimizi ve dinimizi öne sürerek değişiklikler yapıyorsunuz. Bunlar tabii ki kötü şeyler değil. Ben de en az sizin kadar milletimi ve dinimi seven biriyim. Ancak Amerikan kargası gibi bilinen bir karga türünü Türk kargası diye değiştirmek sizce milliyetçilik midir? Bu milliyetçilikse eğer, biz yanlış yoldayız o halde. (Göstermelik işlerden lütfen sakınınız.) İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 11:54, 4 Şubat 2009 (UTC)
  • Aslında sen de haklısın ama Nosferatü sanırım düzen açısından "cami resmiyle doldurma" şeklinde yanıt vermiş. Eğer her şey düzen içinde olursa Türkiye'de din bölümüne uygun bir caminin resmi tabii ki konulabilir. Bu konuyla ilgili maddenin, tartışma bölümünde bir başlık açabilirsin istersen. --♪♫Berkay0652|ileti 15:56, 4 Şubat 2009 (UTC)
  • Merhaba; ilk belirteceğim şey; grip olmama ve halsizliğime rağmen yazdığımdır. İkincisi de böyle tartışmalardad hiçbir zaman taraf olmadım, ilerde de olmaktan kaçınacağım. Dilersen Takabeg'e sor, ona da her zaman söylediğim şey şu olmuştur: aranızdaki meseleleri birbirinizle yazışarak bile değil, ilgili konunun tartışma sayfasında ve konudan sapmadan çözmeye çalışın. Kişilere değil, konulara odaklanın, tartışmalar çıkmaza girince biraz ara verip yeniden düşünün, nezaketi elden bırakmayın, bir de (belki en önemlisi) Görüşlerinizi açıklamak için Vikipedi'yi aksatmayın. Elbette ki anlaşmazlıklarda 3. bir kişinin görüşüne başvurmak yarar getirir ama işin kötüsü bu 3. kişi ben değilim, umarım yazdıklarım yararlı olmuştur, iyi çalışmalar. 13:22, 6 Şubat 2009 (UTC)~
  • Tabii ki yardımcı olurum. Evet 3 kez engellendiğim doğru. Hatta biri de vandalizm yaptığım içindi. İnsanın bir yere alışması bazen çok uzun sürüyor. --♪♫Berkay0652|ileti 14:19, 6 Şubat 2009 (UTC)

Sizi daha önce burada tarafsızlık ile ilgili bilgilendirmiştim.Ancak ısrarlı tutumunuz sürüyor gördüğüm kadarıyla.Bundan sonra davranışınızı tekrarlamanız durumunda herhangi bir uyarı almadan engelleneceksiniz.Bilginize.--Eldarion 15:35, 6 Şubat 2009 (UTC)

Bakınız bir madde de yok diye başka bir madde de olmaması gerekmiyor.Almanya'da bulunan bir caminin resmini Almanya madddesine ekleyebilirsiniz.Daha önce anlatmaya çalıştığım gibi Vikipedi tarafsızdır ve her gruba veya zümreye eşit derecede yaklaşır.Bu kurallara dikkat etmenizi ve uymanızı rica ediyorum.Kolay gelsin.--Eldarion 15:37, 9 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba, övgü için teşekkürler. Grafikleri Inkscape adlı program ile yapıyorum. Açık kaynaklı bir üründür denemenizi tavsiye ederim. --Manco Capac 20:51, 10 Şubat 2009 (UTC)

  • Size yanıtım geç olmasına rağmen belirttiğiniz kullanıcıyı engellemekte gecikmedim, bilgi verdiğiniz için teşekkürler.  Levent İleti Katkılar   16:17, 11 Şubat 2009 (UTC)
Selamlar Yusuf 1907, {{SR}} olması için önerdiğin Safranbolu-Asmazlar-Konagi-05-nevit.jpg resmi Vikipedi topluluğunca bir konsensusa varılamadığı için SR olamamıştır.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 23:15, 11 Şubat 2009 (UTC)

Eksik adil kullanım gerekçesi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... homonihilis // ileti 20:13, 12 Şubat 2009 (UTC)
  • Eklediğiniz bağlantıdaki "Ansiklopedilerin Kralı" sözleri TBA ihlalidir..  Levent İleti Katkılar   16:17, 18 Şubat 2009 (UTC)
  • Sorun eklediğiniz bağlantıda değil, üstte de dediğim gibi bağlantının tanıtım şeklinde. Bu tür bir ihlalde bulunmayın.  Levent İleti Katkılar   16:22, 18 Şubat 2009 (UTC)
  • Arama kutucuğuna Kullanıcı:Ozosla yazıp aradığınız takdirde, eğer varsa çıkar. Ki göründüğü kadarıyla yok. bu sayfadan başlamak üzere Vikipedi'nin tüm kullanıcılarının listesini bulabilirsiniz.  Levent İleti Katkılar   16:04, 20 Şubat 2009 (UTC)

4 aylık bir gecikmeyle :) cevap veriyorum: 200.000 inci madde tasarımın çok güzel.--Yürekli 11:22, 10 Mart 2009 (UTC)

Telif hakkı var kullanmayın[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - M. M. ileti 15:02, 30 Mart 2009 (UTC)


Kaynak belirtmiştim.--♪♫Yusuf 1907ileti 15:04, 30 Mart 2009 (UTC)

Kaynak belirtmeniz tabii ki gerekli ve güzel birşey ama, ticari sitelerden (ya da telif hakları saklıdır ibaresi konmuş sitelerden) birebir kopyalamak yoluyla bilgi aktaramıyoruz buraya ne yazık ki. Şu sayfada telif ihlali ve ne yapılmaması gerektiğine dair detaylar bulacaksınız. İyi çalışmalar. --M. M. ileti 15:07, 30 Mart 2009 (UTC)

Yüklediğiniz resim[kaynağı değiştir]

Yabancımsj 16:49, 30 Mart 2009 (UTC)
  • Doğru, kullanılıyor; ancak lisans etiketinde, "to illustrate the corporation, private business, or other retail entity in question" denilmiş. Benim anladığım bu logonun ancak Aygaz maddesinde kullanılabileceği. Dilerseniz konuyla ilgili bir kullanıcının daha fikrini alalım. Bir de, lütfen resimlere konulan etiketleri kaldırmayınız. Gereken yapıldıysa inceleyecek hizmetli zaten kaldıracaktır. Teşekkürler. --Yabancımsj 15:04, 4 Nisan 2009 (UTC)

Küfür - hakaret etmeyiniz şablonu[kaynağı değiştir]

  • Evet hatırladım, hoşgeldiniz. Küfürlü değişiklik yapan kullanıcı engellendi. Değişiklik yapılmasını engelleme işlemini sadece hizmetliler yapabilmektedir. Ama siz şu şablonu {{Küfür}} küfreden kullanıcının mesaj sayfasına ekleyerek uyarabilirsiniz. Kolay gelsin, sevgiler.  Levent İleti Katkılar   18:21, 7 Ocak 2010 (UTC)
  • Size bir monobook sayfası oluşturdum: Kullanıcı:Yusuf 1907/monobook.js şimdi tarayıcınızın önbelleğini boşaltıp yeniden bir değişiklik yapmak istediğinizde üst ve yan menünüzde farklı fonksiyonlar göreceksiniz. Bunlarla gerekli şablonlara kolayca ulaşabilirsiniz.  Levent İleti Katkılar   14:08, 8 Ocak 2010 (UTC)

Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

  • Biraz geç bir mesaj olacak ama hoşgeldiniz, sizi hatırladım. --♪♫Berkay0652|ileti 19:35, 16 Ocak 2010 (UTC)

kopyala yapıştır[kaynağı değiştir]

Merhaba, lütfen zaten var olan sayfaları kopyala yapıştır ile tekrar açmayın. Kumul 18:30, 1 Eylül 2010 (UTC)



  • merhaba, cinsel ilişki sayfasındaki resimleri kaldırmayın lütfen. bu bir ansiklopedidir ve maddelerin gerektirdiği resim, çizim vb. materyaller elbette maddede yer alır. --ki bl 18:00, 21 Aralık 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Yusuf 1907,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Türkiye'de Kar.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Berm@nyaİleti 19:24, 19 Mart 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Yusuf 1907,

Oluşturmuş olduğunuz Lunapark Treni adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

GökTR 21:10, 24 Temmuz 2011 (UTC)

Hiçbir kısmı çevrilmemiş bir maddeyi aktarmak doğru değil. Çevrilmesini istediğin maddeleri çeviri takımına iletebilirsin. --GökTR 21:16, 24 Temmuz 2011 (UTC)

  • Öncelikle;
Öncelikle merhaba Yusuf 1907, ve Vikipedi'ye hoşgeldiniz! Burada sizin işinize yarayacak ve size yardımcı olacak bir rehber oluşturmaya çalıştık. Özgür hissedin ve bana soru sormaktan çekinmeyin. İyi şanslar ve iyi değişiklikler! GökTR 21:24, 24 Temmuz 2011 (UTC)
Başlarken
Bilmeniz Gerekenler
Vikipedi Kuralları ve Politikaları
Yardım Almak
Daha Fazlası
İleri Düzey Bilgiler

. Size faydası dokucaktır. Fakat yabancı dilden bir maddeyi eklerken biraz çevirip sonra eklerseniz daha yararlı ve daha Türkçe olur. Düşünün bu madde hakkında Türkçe bilen birisi Vikipedi'ye girdi ve bir baktı ki madde başka bir dilde yazılmış. Hem de tamamiyle. Biz size sorun çıkarmıyoruz aksine Vikipedi'nin nasıl işlediğini anlatmaya ve göstermeye çalışıyoruz. Lütfen bunları göz önünde bulundurunuz. Mesela ben Dota sayfasını aktarırken İngilizce bilgim dahilinde çevirebildiğim bölümü Türkçe olarak ekledim, kalan İngilizce bölümü ise daha sonra ekledim. Lütfen bu konularda biraz hassas davranalım. Teşekkürler, iyi vikilemeler!!! --GökTR 21:24, 24 Temmuz 2011 (UTC)

Vikipedi'ye eklemiş olduğunuz madde(ler) VP:HS#Madde 8 gereği silinecektir. Lütfen Vikipedi düzenine uygun katkı yapınız.[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Vikipedi'ye eklemiş olduğunuz, [[:]] maddesi hızlı silme politikamızın 8 no.'lu maddesi (Düzen ve ansiklopediklik açısından uygunsuz maddeler, belirtilen kriterlere uyuyorsa silinebilir.) gereği silinmiştir ya da yakında silinecektir. İlgili sayfayı ve Yardım sayfalarını inceleyip bundan sonraki katkılarınızı Vikipedi düzenine uygun şekilde yapmanızı rica ederiz. İyi çalışmalar...--Superyetkinileti 01:51, 25 Temmuz 2011 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 2 Temmuz 2012

Merhaba Yusuf 1907. Aradan bol vakit geçmiş ama bilgilendirme geçmek istedim, burada kullandığınız ifadeler Vikipedi politikalarına aykırıdır. Lütfen bu tip kişisel saldırılarda bulunmayınız.--Khutuckmsj 10:01, 3 Aralık 2012 (UTC)