Kullanıcı mesaj:Noumenon

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Lütfen önce buraya göz atınız

  • Hakaret veya kişisel saldırı içeren hiçbir mesaj yanıtlanmayacaktır. Unutmayınız ki hakaret ve kişisel saldırı Vikipedi'de kabul edilemezdir ve cezaya yol açabilir. Daha fazla bilgi için: Vikipedi:Kişisel saldırı yok. Vikipedi-dışı mesajlar da yanıtlanmayacak ve sayfadan çıkarılacaktır, zira unutmayınız ki biz ansiklopedi yazmak için buradayız, başka hiçbir şey için değil! Ayrıca yeni mesaj eklerken lütfen + sekmesini kullanın. Belirli tiplerdeki mesajlar cevaplanmayabilir veya cevap yerine buraya giden bir bağlantı alabilirsiniz. İsterseniz burayı mesaj atmadan okuyun. Teşekkürler, iyi çalışmalar...

Mesaj atmadan önce bu, şu ve o kural sayfalarını, daha önce okumamışsanız, okumanız tavsiye ve rica edilir.

Kaynaksız Bilgiler[kaynağı değiştir]

Kürtler maddesindeki Yezidilik ile ilgili ekledikleriniz rezalet. Ondan evvelinde "diğer İrani kavimler gibi Hint-Aryan inançları vardı" gibisinden bir cümle ve Yezidilik için Hint-Aryan kökleri olan bir din demişsizniz. Hiçbir kaynağı yok bu bir, yanlış bir bilgi bu da iki. Eski İrani kavimlerin kendine has inançları vardı bu bir, Yezidilik de Hint-İran kökleri olan bir dindir, Hint-Aryan değil bu da iki. Yezidilerin tamamı Kürt değildir ayrıca. Düzeltmeye çalıştım ama backspace tuşuna basınca sayfa geriye gidiyor ve hiçbir işlem yapamıyorum. Düzeltir misiniz lütfen?

Reality 22:58, 11 Mayıs 2013 (UTC)

Selam, Noumenon. Nerelerdesiniz ? Vikipedi:Denetçi isteği'ne baktığım kadarıyla bu projede denetçilerin pek etkin olmadığını görüyoruz. Özelliğin Geri Alınması kuralına dayanarak kahyaya başvurup yetkinizin kaldırılması için başvurabilir miyiz ? Takabeg ileti 10:48, 18 Mayıs 2013 (UTC)

Şablon:VikiProje Yıllar/Oylama Vakti

Bagratlı hanedanı ya Bagrationi hanedanı?![kaynağı değiştir]

Sayın Noumenon. Şu madde adında ortaya çıkan belirsizliğin aradan kalkması için Tartışma lütfen katılabilir misiniz? -- Kullanıcı:M.Salis (mesaj) 13:44, 13 Eylül 2013 (UTC)

Hello,

The CheckUser policy states that any user account with CheckUser status that is inactive for more than a year will have their CheckUser access removed. As such, your CU rights have been removed on this wiki. Thank you for your past work on Wikipedia. Elfix (mesaj) 11:49, 18 Ocak 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Gerçeküstü Yıldız
Siz gerçeküstüsünüz. Drrorschach (mesaj) 19:04, 14 Aralık 2014 (UTC)

Sizi özledik Noumenon![kaynağı değiştir]

Noumenon, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:44, 19 Aralık 2014 (UTC)

Your administrator status on the Turkish Wikipedia[kaynağı değiştir]

Hello. A policy regarding the removal of "advanced rights" (administrator, bureaucrat, etc.) was adopted by community consensus in 2013. According to this policy, the stewards are reviewing activity on wikis with no inactivity policy.

You meet the inactivity criteria (no edits and no log actions for 2 years) on the wiki listed above. Since that wiki does not have its own rights review process, the global one applies.

If you want to keep your rights, you should inform the community of the wiki about the fact that the stewards have sent you this information about your inactivity. If the community has a discussion about it and then wants you to keep your rights, please contact the stewards at m:Stewards' noticeboard, and link to the discussion of the local community, where they express their wish to continue to maintain the rights.

If you wish to resign your rights, you can reply here or request removal of your rights on Meta.

If there is no response at all after approximately one month, stewards will proceed to remove your administrator and/or bureaucrat rights. In ambiguous cases, stewards will evaluate the responses and will refer a decision back to the local community for their comment and review. If you have any questions, please contact the stewards. Rschen7754 05:39, 11 Şubat 2015 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Noumenon
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:11, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

SakhalinioBuyrun beniiiim? 19:49, 31 Mart 2016 (UTC)

Deniz (mesaj) 20:55, 16 Aralık 2016 (UTC)

Deniz (mesaj) 21:57, 28 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:30, 30 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:30, 30 Ocak 2017 (UTC)

Dünya Nöbeti silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Dünya Nöbeti) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Dünya Nöbeti sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 22:09, 22 Şubat 2017 (UTC)

Aydınlanma Değil, Merhamet! silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Aydınlanma Değil, Merhamet!) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Aydınlanma Değil, Merhamet! sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 22:10, 22 Şubat 2017 (UTC)

bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Selahattin ilhan (mesaj) 20:03, 9 Mart 2017 (UTC)

Lehum mâ lenâ ve 'aleyhim mâ 'aleynâ silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Lehum mâ lenâ ve 'aleyhim mâ 'aleynâ) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Lehum mâ lenâ ve 'aleyhim mâ 'aleynâ sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 15:07, 3 Nisan 2017 (UTC)

Umirna bi terkihim ve mâ yedînûn silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Umirna bi terkihim ve mâ yedînûn) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Umirna bi terkihim ve mâ yedînûn sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 15:09, 3 Nisan 2017 (UTC)

İman-Küfür Sınırı silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (İman-Küfür Sınırı) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/İman-Küfür Sınırı sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 17:51, 6 Ağustos 2017 (UTC)

Vikiproje Evrimsel Biyoloji Davetiyesi[kaynağı değiştir]

VikiProje Evrimsel biyoloji davetiyesi

Merhaba Noumenon, evrimsel biyoloji ile ilgili maddeleri düzenleyip geliştiren Evrimsel biyoloji Vikiprojesi'ne katılmanızı bekliyoruz. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar. --~~~~


Brcan (mesaj) 22.31, 5 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Egoi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Egoi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Egoi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Jelican9💬 13.09, 10 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Zemberek (yazılım) silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Zemberek (yazılım)) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Zemberek (yazılım) sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --— 07 💬 16.14, 12 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]

İslambilim (kitap) silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (İslambilim (kitap)) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/İslambilim (kitap) sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadıköylü Mesaj 19.16, 7 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

lütfen geri dönün![kaynağı değiştir]

tülay, geri dön!
sizi doğrudan tanımıyorum. ama vikipedide gezdikçe(gezmek eğlenceli) isminizi başka başka yerlerde gördüm, ve en son "sizi özledik iletisi" 2014'te atılmış.. son değişiklik de 2013.. madem öyle, ben de bunu atayım diye düşündüm.

"tülay, geri dön"ü ise gülmeli olsun diye yazdım. lütfen geri dönün.. :cry: ----modern_primat ඞඞඞ İLETİ 22.03, 12 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

Bir efsanesin[kaynağı değiştir]

Katkıların için teşekkürler umarım iyisindir MD Orchun (mesaj) 22.14, 19 Mart 2023 (UTC)[yanıtla]

Dosya:Astronaut-EVA.jpg[kaynağı değiştir]

Oluşturduğunuz Dosya:Astronaut-EVA.jpg maddesi hızlı silme kriterlerinden "Genel 8: Temizlik işlemi" kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. Wooze 00.19, 12 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Dosya:Sitrin.ogg[kaynağı değiştir]

Oluşturduğunuz Dosya:Sitrin.ogg maddesi hızlı silme kriterlerinden "Dosya 1: Çift kopya dosya" kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. Kadı Mesaj 23.16, 2 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]

Şablon:Süresiz engelleme silinmeye aday gösterilmiştir. Adaylık sayfasındaki tartışmaya katılımınız yararlı olacaktır. Teşekkürler. --Kolhisli mesaj 19.51, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]