Kullanıcı mesaj:Leopard1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
DİKKAT! Lütfen Vikipedi'ye küfür / hakaret / kişisel saldırı içeren sözler yazmayınız.
Bu davranış, uyarılmadan engellenmeniz için yeterli bir sebeptir. Unutmayın ki, bu sayfaları ailenizden ya da sevdiklerinizden birileri de okuyabilir. Katkılarınıza devam ederken lütfen bu uyarıyı göz önünde bulundurun.  Levent İleti Katkılar   21:18, 25 Aralık 2009 (UTC)


  • Söz konusu sayfada bahsettiğiniz içerik sizin de gördüğünüz gibi "iddia edilmekte" deniyor. Vikipedi görüş ve düşüncelerinizi açıklayabileceğiniz bir blog ya da forum değildir. Tarafsız bir ansiklopedidir. Ayrıca telif ihlali içeren yazılar eklemenize izin verilemez.  Levent İleti Katkılar   21:33, 25 Aralık 2009 (UTC)
  • Sizi rahatsız eden içeriğin başında zaten yanlış yorumlanmasıyla diye bir açıklama var. Sizin öne sürdüğünüz hayatın herhangi bir alanında ya da herhangi bir kişinin (belki benim de) düünceme göre geçerli olabilir ama Vikipedi'de bir değerin diğer bir değerin önüne geçmesine sıcak bakılmaz. O bölümde {{fact}} şablonu eklenerek kaynak gösterilmesi istenebilir. Ancak (benim de doğruluğuna asla inanmadığım) bu iddia, toplumca bilinen bir varsayımdır.  Levent İleti Katkılar   21:54, 25 Aralık 2009 (UTC)
  • Hayır siz yanlış anladınız. O iddianın sonuna fact şablonu eklenerek kaynak gösterilmesi istenebilir. Sizin eklediğiniz içerik telif ihlaline yol açıyordu. Bu tür bir değişikliğinizi yine geri alırım. Telif ihlalinden, yorum içeren yazılardan, ansiklopedik olmayan üsluptan sakınınız. Sizi rahatsız eden o içeriği çıkarmayınız.  Levent İleti Katkılar   22:11, 25 Aralık 2009 (UTC)