Kullanıcı mesaj:Lmattdavidsmithl

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Lmattdavidsmithl. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipedi'ye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedi'de neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

Watermelon juice (mesaj) 10:07, 1 Ağustos 2015 (UTC)

İy günler. Ben Gabija adlı yeni bir sayfa oluşturdum. Kontrol edilmemiş uyarısının gitmesi için bir devriyenin bakması mı gerekiyor. Öyleyse bakar mısınız? Lmattdavidsmithl (mesaj) 06:22, 3 Ağustos 2015 (UTC)

İyi günler. Evet öyle. Benden önce başka bir devriye bakmış zaten. Yararlı katkılarınız için teşekkürler. akil13ileti 18:39, 3 Ağustos 2015 (UTC)

Tabiki, buyrun. -- Supermæn (mesaj) 22:15, 4 Ağustos 2015 (UTC)

Ben herhangi bir problem göremedim. Tam olarak ne tür bir değişiklik yapmak istediğinizi açıklarsanız, daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirim. -- Supermæn (mesaj) 22:24, 4 Ağustos 2015 (UTC)

İnternet üzerinden profilimde değişiklik yapmaya çalıştığımda, mesela "bu kullanıcı tarih severdir" sözünü kaldırma gibi, sadece kullanıcı bilgi kutusuna kadar olan yeri değiştirebiliyorum aşağısını göstermiyor. Ama telefonumdaki wikipedia programından girince değiştirebiliyorum. Bu imzasız yazı Lmattdavidsmithl (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sadece telefonunuzda mobil tarayıcılardan değişiklik yapmaya çalıştığınızda bu problemi yaşıyorsunuz, doğru mudur? -- Supermæn (mesaj) 22:39, 4 Ağustos 2015 (UTC)

Evet doğrudur. Lmattdavidsmithl (mesaj) 10:31, 5 Ağustos 2015 (UTC)

Maddeyi görüntülerken, "Kişisel Profil" gibi alt bölümlerin yanında bir kalem işareti göreceksiniz, işarete tıklayarak alt bölümü düzenleyebilirsiniz. İyi vikiler... -- Supermæn (mesaj) 10:40, 5 Ağustos 2015 (UTC)

Teknik bir durum, uyumluluk problemi olabilir, başka tarayıcılarda denediniz mi? -- Supermæn (mesaj) 11:27, 5 Ağustos 2015 (UTC)

Saolun şimdi deniyorum. Bu imzasız yazı Lmattdavidsmithl (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


Tamamdır, iyi vikiler. -- Supermæn (mesaj) 14:45, 5 Ağustos 2015 (UTC)

çeviri gurubu[kaynağı değiştir]

Çeviri gurubunda çeviri yaparken yeni madde için yeni sayfa mı açmam lazım yoksa content translate den mi yapmam lazımdır? Teşekkürler.. Lmattdavidsmithl (mesaj) 20:55, 5 Ağustos 2015 (UTC)

İkisi de olur. --Uğurkentmesaj 21:12, 5 Ağustos 2015 (UTC)

Çalışma maddeleri[kaynağı değiştir]

Merhabalar Sayın Lmattdavidsmithl, yeni açmış olduğunuz 3 sayfada çeviri şablonları var ama bilgi yok! Bu tarz çalışmaları Kullanıcı:Lmattdavidsmithl/Çalışma tarzında bir sayfa açarak orda düzenleme yaparsanız daha doğru olacaktır. Jan Łasicki, The Charlatans ve Frankie Shaw sayfalarında geliştirme yapmayacaksanız o sayfaları silmemiz uygun olacaktır. Selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 07:57, 6 Ağustos 2015 (UTC uyariniz için tesekkurler. Frankie Shaw. sayfaaini bir iki saat icinde dolduracaktim. Zaten Jan Łasicki sayfası bitmiştir.Lmattdavidsmithl (mesaj) 08:06, 6 Ağustos 2015 (UTC)

Vikipedi de genellikle çeviri yaparak katkı sağlamaya çalışıyorum. Çeviri grubu pek etkinmiş gibi gözükmüyor. Acaba bir proje ya da grup önerebilir misiniz? Lmattdavidsmithl (mesaj) 19:48, 9 Ağustos 2015 (UTC)

Çeviri grubu etkin gibi gözükmüyor. Çünkü çoğu kullanıcı aktif değil. Yine de biz kullanıcılar elimizden geldiğince çeviri yapmaya çalışıyor, çevirilere yardımcı oluyoruz. --Uğurkentmesaj 20:19, 9 Ağustos 2015 (UTC)

Selamlar. Katkılarınızı gördüm de, yeni bir kullanıcı olarak güzel çalışmalar yapmışsınız, öncelikle tebrik ederim naçizane :) Herhangi bir konuda sorunuz veya yardım isteğiniz olursa mesaj atabilirsiniz, belirtmek istedim. Kaliteli yeni kullanıcılar kolay gelmiyor :) İyi günler.--RapsarEfendim? 15:15, 11 Ağustos 2015 (UTC)

İyi günler Rapsar. Başlattığım sayfalarda başka dilde oku seçeneği göremiyorum. Örnek: Isaiah Washington. Aynı maddelerin başka dildeki vikipedilerde olmasına rağmen o seçenek sayfamda belirmiyor. Nedenini biliyor musunuz? Lmattdavidsmithl (mesaj) 14:39, 19 Ağustos 2015 (UTC) Lmattdavidsmithl (mesaj) 14:39, 19 Ağustos 2015 (UTC)

Selam. Maddenin İngilizce Vikipedi sürümünde, sol kısımdaki dil bağlantılarının en altında "edit links" diye bir bağlantı var. Ona tıklayınca sizi Vikiveri'ye götürüyor (bu madde için konuşursak şu sayfa). Buradan "değiştir"e tıklayın. Sol kısma dil kodunu (tr) sağ kısma da madde adını yazıp, kaydedince dil bağlantıları buraya da eklenecek.--RapsarEfendim? 22:32, 19 Ağustos 2015 (UTC)
Rapsar bununla ilgili bi resim vardı anlatan, onu bulamadım. Sen bulabilirmisin? O daha iyi yardımcı olabilir. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:14, 20 Ağustos 2015 (UTC)

İyi akşamlar Maurice Flesier. Sizce devriyelik başvurusu en uygun ne zaman yapılmalıdır? Ya da bi tavsiyeniz var mı? Lmattdavidsmithl (mesaj) 23:09, 24 Ağustos 2015 (UTC)

Merhaba! Devriyelik kriterleri ile bilgi şurada mevcut. Devriyelik yetkisi hizmetliler tarafından verilmektedir. Kriterlerin karşılanması ve diğer kullanıcıların olumlu/olumsuz görüşleri değerlendirmedeki en önemli etkenler. Bence başvuru yapmanızda bir sakınca yok. Başvuru için burada yeni bir başvuru ekleyebilirsiniz. İyi geceler. Maurice Flesier msj 23:08, 25 Ağustos 2015 (UTC)

İyi günler Rapsar, devriye adaylığımdaki desteğiniz için çok teşekkürler. Ama okulum yüzünden bazı haftalarda hafta içinde vikipediye girmem imkânsız olacak. Bu bu durum devriyeliği etkiler mi? Sizce başvurumu geri aldıyım mı? Lmattdavidsmithl (mesaj) 03:03, 30 Ağustos 2015 (UTC)

Merhaba. Politikalara hakim olduktan ve olumsuz değişiklikler yapmadıktan sonra sıkıntı yok. Aktif olma şartı aranmamakta :) İyi günler.--RapsarEfendim? 09:31, 30 Ağustos 2015 (UTC)

Ah anladım. Teşekkürler Rapsar. Son bir şey daha sormak istiyorum. Başvuru sayfasında birçok eski başvurular falan var. O sayfa ne sıklıkla kontrol ediliyor? Lmattdavidsmithl (mesaj) 10:00, 30 Ağustos 2015 (UTC)

Selam Lmattdavidsmithl, Yeni devriyelik görevinizde başarılar. Başlamadan önce birkaç hatırlatma yapmak istiyorum. Öncelikle aşağıdaki yönerge ve politikaları yeniden okumanız sizin için faydalı olabilir:

Bunlarla ilgili anlamadığınız herhangi bir yer varsa bana, herhangi bir devriyeye ya da hizmetli arkadaşlarımdan birine sorabilirsiniz. Size yardım etmekten zevk duyarız.

Şimdi buraya kadar her şeyi anladıysanız okuyucuya gösterilmeden önce devriyeler tarafından incelenmeyi bekleyen değişiklikleri Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasından incelemeye başlayabilirsiniz. Özel:Doğrulamaİstatistikleri sayfasından çalışkan devriye arkadaşlarımızı görebilirsiniz. Her değişikliği kabul etmek ya da reddetmek zorunda değilsiniz. Anlamadığınız veya emin olamadığınız değişikliği pas geçiniz. Böylece konunun uzmanı bir arkadaşımız ilgilenebilir. Özel:Tercihler#mw-prefsection-gadgets sayfasında işinizi kolaylaştırabilecek bazı küçük programlar var. Gerekçe yardımcısı bunların olmazsa olmazı diyebiliriz.

Eskiden beri bekleyen değişiklikleri incelemek dışında yeni eklenen katkıları da canlı olarak takip edebilir ve kontrol edebilirsiniz. Vikipedi:Huggle programı bunu yapmanızın en kolay yolu. Program bir değişikliği geri aldığınızda kullanıcıya uygun bir uyarı mesajı da gönderiyor. Ayrıca programda diğer çevrim içi Huggle kullanıcıları ile fikir alışverişi yapabileceğiniz bir chat penceresi de var.

Çok konuştum biliyorum. Haydin kolay gelsin. :) ----Uğurkentmesaj 07:40, 31 Ağustos 2015 (UTC)

Teşekkürler Uğurkent. Devrilyeliğe layık olmaya çalışacağım. İyi vikiler iyi günler. Lmattdavidsmithl (mesaj) 07:53, 31 Ağustos 2015 (UTC)

İyi günler Rapsar. Kusura bakma bugünlerde başını ağrıttım.. Şu sayfada Graham Rogers başlığı altında yaptığım çeviri de "Can i get a hot tub?" cümlesiyle karşılaştım. Tub, küvet varil anlamlarına geliyor. Acaba halk arasında bir deyiş midir? Lmattdavidsmithl (mesaj) 13:09, 3 Eylül 2015 (UTC)

Estağfurullah, ne rahatsızlığı :) Aynen dediğin gibi, küvet anlamı taşıyor. Hatta emin olmak için reklamı da izledim :) "Socak bir küvet alabilir miyim?" gibi bir çeviri olabilir.--RapsarEfendim? 14:04, 3 Eylül 2015 (UTC)

Çok teşekkürler yardımın için. Vikipedi de tek yaptığım şey çeviri. Acaba bu konuda hic tavsiye verebilir misin? Lmattdavidsmithl (mesaj) 14:11, 3 Eylül 2015 (UTC)

Rica ederim. Mesajı benim sayfama (da) atarsan daha iyi olur, aklında bulunsun :) Nasıl bir tavsiye istiyorsun? Çeviri hakkında mı yoksa yapılabilecek başka şeyler hakkında mı?--RapsarEfendim? 15:24, 3 Eylül 2015 (UTC)

Çeviri yaparken bir sıkıntı olmuyor ama malum çeviri grubu hiç aktif değil. Diğer wikilerden (özellikle enwiki) çeviri yapılarak eksik maddeler daha hızlı tamamlanıyor. Acaba çeviri yapabilecek aktif kullanıcılardan oluşan başka bir grup kurulması çok mu zor olur? Sizin fikriniz nedir? Lmattdavidsmithl (mesaj) 16:42, 3 Eylül 2015 (UTC) Lmattdavidsmithl (mesaj) 16:42, 3 Eylül 2015 (UTC)

Çeviri grubu dediğimiz proje, aslında çeviriyle ilgilenen kullanıcıların toplandığı ve görevleri paylaştığı bir platform. Proje üyesi aktif kullanıcılara mesaj atıp işbirlikleri yapabilirsiniz. Yani ötesi yok :)--RapsarEfendim? 16:45, 3 Eylül 2015 (UTC)

Anladım saolun yine de.. Ben çeviriyi aslında kolay geldiği için yapıyorum. Madde kontrol etmek fln dışında başka ne gibi uğraşla uğraşsam sizce iyi olur? Lmattdavidsmithl (mesaj) 16:48, 3 Eylül 2015 (UTC) Lmattdavidsmithl (mesaj) 16:48, 3 Eylül 2015 (UTC)

Yani herkesin sevdiği, hoşuna giden bir şeyler vardır Vikipedi'de :) Bakım gerektiren maddeler var mesela, bunlarla ilgilenebilirsin. Yahut buradan ilgi alanınıza göre katkıda bulunabilirsin.--RapsarEfendim? 16:59, 3 Eylül 2015 (UTC)

Merhabalar! Bir Whovian olarak sizden yardım isteyeceğim. "The Angels Take Manhattan" sayfasının çevirisine yardım ederseniz minnettar olurum. Teşekkürler! Rettelo (mesaj) 16:50, 5 Eylül 2015 (UTC)

Tabi ki Retello, sizin kadar olmasa da yardim ederim. Ben de tam Doctor Who hakkında çalışmalara başlıyacaktim. Ben de İngilizcesi iyi olan başka whovianlar arıyordum. Malum Doctor Who'nun en az Lost kadar olmasını isterim. LmattdavidsmithlEvet? 17:48, 5 Eylül 2015 (UTC)

Ben çok az "Prodüksiyon" bölümüne başlamıştım. Sen orasını çevir, ben geri kalanı halletmeye çalışırım. Sorun olursa konuşuruz zaten. İyi vikiler! Rettelo (mesaj) 14:47, 6 Eylül 2015 (UTC)

Açtığınız sayfalara kategori eklemeyi unutmayınız. İyi vikiler! Rettelo (mesaj) 20:01, 6 Eylül 2015 (UTC)

Merhaba! Yardımların için çok teşekkürler. Pazar gününden itibaren bir süre (yaklaşık 10 gün) Vikipedi'de olamayacağımı belirtmek istedim. Eğer çevirim yarım kalırsa tamamlamanı isteyecektim. Büyük ihtimalle bitiririm ama ne olur ne olmaz diye söyleyeyim dedim. Tekrar teşekkürler. İyi vikiler! Rettelo (mesaj) 11:32, 9 Eylül 2015 (UTC)

Anladım Rettelo. Tabi ki gerekirse eklemelerde bulunurum. Lütfen başka çeviri yardımı olursa söyleyin yardim etmek isterim. Sana da iyi vikiler! LmattdavidsmithlEvet? LmattdavidsmithlEvet? 15:38, 9 Eylül 2015 (UTC)

Yoksa bir whovian mı buldum? :]] LmattdavidsmithlEvet? 16:00, 10 Eylül 2015 (UTC)

Vay be nasıl buldun? Tüh, yoksa Tardisle mi göründüm!?  McAang 16:09, 10 Eylül 2015 (UTC)

Geronimo whovian![kaynağı değiştir]

Selamlar akil13. Doctor Who hakkında hiçbir proje bulamadım. Acaba ben mi bulamadım, yoksa yok mu? Eğer yoksa kurulması uygunsuz mu olur sizce? Sayfası olmayan yol arkadaşlarını çevirmeye çalışıyorum ama birkaç kişiyle olacak iş değil. Neyse, size iyi günler iyi vikiler. LmattdavidsmithlEvet? 21:34, 17 Eylül 2015 (UTC)

Selamlar. Malesef Doctor Who ile ilgili hiçbir proje yok. Ben de elimden geldiğince eksik maddeleri, maddelerdeki eksik yerleri gidermeye çalışıyorum. Proje kurulmasına gelince ben de isterim ama kaç whovianız vikipedide o önemli. Birkaç kişiyle olacak iş değil aynen. İyi günler. akil13ileti 09:43, 18 Eylül 2015 (UTC)

Eğer proje olsa isler biraz daha hızlı ilerlerdi ama dediğiniz aktif whovian çok yok. Ama bunun gibi bir düşünceniz olursa hep buradayım. Size de iyi günler. İyi vikiler. LmattdavidsmithlEvet? 12:15, 18 Eylül 2015 (UTC)

Bayramınızı Kutlarım..[kaynağı değiştir]

Teşekkür ederim. Size de iyi bayramlar. akil13ileti 14:45, 24 Eylül 2015 (UTC)

Yeniden merhaba. Kusura bakmayın anca girebildim. Bilgisayarım da bozuldu. İlk olarak bana ister Rettelo deyin, ister Serkan, ister Serkan abi hiç farketmez. Bende sizin adınızı öğrenebilirsem daha iyi anlaşırız :) İkinci olarak Doctor Who ile ilgili şu ana kadar hiçbir vikiprojesi olmadı. Maalesef çok fazla whovian bulunmamakta. Bazıları da aktif değil zaten. Olsa tabiki iyi olurdu. Ama kullanıcı sebebinden ötürü olacağını hiç sanmıyorum. Size de iyi günler, iyi vikiler efendim! Rettelo (mesaj) 11:09, 25 Eylül 2015 (UTC)

Bende sizin bayramınızı da kutlar, iyi bayramlar dilerim. Rettelo (mesaj) 18:23, 25 Eylül 2015 (UTC)

Vikipedi:Etiketleme[kaynağı değiştir]

(Bu mesaj son 30 günde en çok katkı yapan ilk 50 devriyeye gönderilmiştir.)

Portal tartışma:Sinema/İş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Uzun bir aradan sonra merhaba. Katkıların için tekrardan teşekkürler. Ben ve birkaç kullanıcı Portal tartışma:Sinema/İş birliği projesi sayfasında yeni bir yapılandırma düşünüyoruz. Bu projeye göre ayda bir konu belirleyeceğiz. Seni aramızda görmeyi çok isteriz. İyi çalışmalar. Rettelo (mesaj) 12:00, 1 Kasım 2015 (UTC)

Ayda bir kaç kere girersiniz diye bildirmiştim. Detaylı bilgi için şuna bakabilirsiniz. İyi günler. Rettelo (mesaj) 19:59, 1 Kasım 2015 (UTC)

Kerbela (oyun) maddesi seçkin madde adaylığı hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba,

2 Ekim'de günün maddesi olan Kerbela (oyun) özeti genişletildi. Seçkin madde adaylığını değerlendirirseniz sevinirim.

Selamlar, Frock~trwiki (mesaj) 11:20, 2 Kasım 2015 (UTC)

İyi günler. Sizden ricam buradaki ilgili şikayetim hakkında yorumda bulunmanız olacak. Şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Sökür (mesaj) 10:57, 15 Aralık 2015 (UTC)

Merhaba. Özgür lisanslı olmayan dosyalar uygun bir adil kullanım gerekçesine sahip olmalıdır. Bu işlem, dosya yüklendikten sonra şu şablon yardımıyla gerçekleştirilebilir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 10:40, 24 Nisan 2016 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[kaynağı değiştir]

  1. ^ This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. ^ Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.
Merhaba. Sağ olun iyilik sağlık. Siz? :)--RapsarEfendim? 02:03, 26 Haziran 2017 (UTC)

Teşekkürler bende iyiyim. Bir süredir sınavlarım nedeniyle giriş yapamıyordum. Özlemişim Vikipedi'yi. LmattdavidsmithlEvet? 20:36, 30 Haziran 2017 (UTC) LmattdavidsmithlEvet? 20:36, 30 Haziran 2017 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]


İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Bu haftada yeni yapılan güncelleme ile yeni gelen şu sayfadaki maddelere ne yapılacaktır? Tek yapılması gereken şey sayfaların oluşturulması mı?LmattdavidsmithlEvet? 20:58, 20 Temmuz 2017 (UTC)

Merhaba. O kategorilerin oluşturulması (boş bir şekilde değil elbette) veya o kategorilerin muadili varsa (yani bunlar yanlış kullanımsa) onlarla değiştirilmesidir.--RapsarEfendim? 22:46, 20 Temmuz 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 08:27, 23 Temmuz 2017 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Merhaba Whovian![kaynağı değiştir]

İyi günler Akil13. Doctor Who'yu eskisi kadar takip etmesem de eğer bir proje yapılsaydı çok güzel olurdu. Şu an aktif sizle ben dahil 5 Whovian vikipedist gözüküyor. Sayı az gibi ama denemeye değer mi? Kolay gelsin, iyi günler.lmattdavidsmithlBuyurun? 14:17, 25 Temmuz 2017 (UTC)

Ben de isterim ama pek emin değilim. Bu tarz iş birliği ayarlayanlarla görüşebiliriz aslında. Beş kişi olarak da bir şeyler yapabilmek iyi olur mümkün olduğunca. --akil13ileti 14:57, 26 Temmuz 2017 (UTC)

Doğrusu projelerde yer alsam da daha önce herhangi bir proje başlatmadım. Dediğiniz gibi işbirliği ayarlayanlarla görüşmemiz başlangıç için güzel olur. Peki bir öneriniz var mı? lmattdavidsmithlBuyurun? 16:20, 26 Temmuz 2017 (UTC)

Öneri derken? Öneriden kasıt proje filansa bölüm maddelerinin konularını yapabiliriz örneğin, çok fazla "Başlık Genişlet" şablonu koyduğum madde var. Onun dışında güzel TARDIS mavisi bir portal hazırlamak lazım haliyle. :) SAİT71 vikiproje futbolu yapmıştı ama en son 2 hafta önce girmiş. --akil13ileti 19:40, 26 Temmuz 2017 (UTC)

Aynen TARDIS'li bir mavi portal çok güzel olurdu başlangıç için. O zaman isterseniz SAİT71'e mesaj bırakın ya da aktif olan onun gibi başka bir kullanıcıya. Bir yerden başlamak lazım değil mi? :) lmattdavidsmithlBuyurun? 20:44, 26 Temmuz 2017 (UTC)

Önce kendi deneme sayfamızda portal oluşturup sonra adaylık koymak gerek. --akil13ileti 19:48, 30 Temmuz 2017 (UTC)

İş birliği projesi[kaynağı değiştir]

İyi günler HastaLaVi2. Bu haftaki iş birliği projesinde "en az 3 kaynak" kuralı geçerli mi merak ettim. Çünkü yeni açılmış bazı sayfaların buna uymadığını fark ettim. Ve "Dördüncü kaynaktan itibaren" ibaresi acaba dördüncü kaynağı da kapsıyor mu? Şimdiden çok teşekkürler, kolay gelsin. lmattdavidsmithlBuyurun? 15:56, 29 Temmuz 2017 (UTC)

Benim bu hafta sorumlu olarak ilk haftam, hata için özür dilerim. "Dördüncü kaynaktan itibaren" ibaresine dördüncü kaynak da dahil, ama şu an düzeltiyorum. "En az 3 kaynak" kuralından ben de emin değilim. @TmY e12 yardımcı olabilir. İyi çalışmalar. ~ Z (m) 16:03, 29 Temmuz 2017 (UTC)
Cevabınız için teşekkür ederim. Yeni görevinizde başarılar diliyorum, kolay gelsin. lmattdavidsmithlBuyurun? 16:12, 29 Temmuz 2017 (UTC)

Bir yavru kedi de sizin için![kaynağı değiştir]

Vikipedi'deki 2. yıl dönümünüzü kutluyorum

--TmѰ e12 22:24, 30 Temmuz 2017 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

VikiProje Azerbaycan Ağustos ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu en:Category:Azerbaijani women kategorisinin ve alt kategorilerinde bulunan Trwikide olmayan maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir. Hedef 20 madde oluştumaktır.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 10:25, 3 Ağustos 2017 (UTC)

Vikiproje İnternet Davetiyesi[kaynağı değiştir]



Vikiproje İnternet Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sizi internet ile ilişkili tarih, eğitim, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan Vikiproje İnternet projesine davet ediyorum.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--TmѰ e12 14:31, 5 Ağustos 2017 (UTC)

Toplulukça Vikiprojeleri ve işbirliği projelerini canlandırma[kaynağı değiştir]

Selamlar. Geçmiş dönemdeki istatistiğe baktığımızda Vikiprojelere ilginin son derece azaldığını ve birçok Vikiprojenin inaktif olduğunu gördük. Bunun üzerine Vikiprojeleri canlandırmak, bir standarta kavuşturmak ve toplulukça bu konuya eğilim bir atılım yapmak üzere bir girişim başlattık. Sizin de dahil olduğunuz üzere, birçok kullanıcı kendi ilgi alanına dair çeşitli konularda halen güncel olarak katkı yapıyor, katkılarına devam ediyor. Buna karşın benzer konulara katkı yapan kullanıcıların birçoğu maalesef birbirinden bağımsız hareket etmekte ve birbiriyle ilişkisi son derece zayıf. Paralel konularda yapılan katkıların derli toplu olması, katkı sunulan konuların ilgi çekmesi, başka kullanıcılara ulaşma gibi konularda Vikiprojeler önemli yer tutuyor.

Siz de kendi ilgi alanınıza göre bir Vikiprojede sorumluluk almak ve katkılarınızı bu yönde kolektif bir şekilde geliştirmek ister misiniz? Burada tartışma sürüyor, lütfen görüşlerinizle birlikte siz de aramıza bize katılın. İlgi alanınızı kapsayan Vikiprojelerde sorumluluk almak veya kendi Vikiprojenizi oluşturmaya ne dersiniz? Katkılarınızı Vikiprojeler eşliğinde sürdürmeniz ansikopedik bilgilerin gelişmesine hızlı bir ivme kazandıracaktır. Katkılarınızı bekliyoruz. --Ahmet Turhan (mesaj) 17:56, 9 Ağustos 2017 (UTC)

İyi günler Rapsar. NBA oyuncularının istatistiklerini güncelliyordum (neredeyse bütün oyuncular yıllardır güncellenmemiş.) ve bir yardımın hiç de fena olmayacağını düşündüm. Basketbol ile ilgilenen vikipedist bulamadım ve başkalarına sormaya karar verdim. Bilgilerin hepsi İngilizce Wikipedia'da hazır bulunduğu için çok fazla vakit almıyor ancak üniversite kayıtları ile ilgilendiğimden çok fazla zamanım olmayacak. Meşgul olduğunuzu biliyorum fakat boş zamanlarınızda şu sayfaya bakıp eksik olan oyuncularda yardım ederseniz sevinirim. Kolay gelsin. lmattdavidsmithlBuyurun? 21:22, 10 Ağustos 2017 (UTC)

Merhaba. İnanın yardım edebilmeyi istedrim ama aklımda halihazırda çok fazla yapılması gerektiğini düşündüğüm şey var ve bunların hepsine yetismem mumkun degil :( Su aralar mobil olduğum icin pek katki da yapamıyorum zaten. Gencfenerli gibi bir kullanıcı adina sahip kullanici vardi, onunla iletişime geçerseniz yardımcı olabilir kendisi ilgiliydi basketbol maddeleriyle. İyi gunler.--RapsarEfendim? 04:41, 11 Ağustos 2017 (UTC)
Teşekkürler Rapsar, kendisiyle iletişime geçicem. Size kolay gelsin, iyi günler. lmattdavidsmithlBuyurun? 08:10, 11 Ağustos 2017 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Bilgi kutusu sorunu[kaynağı değiştir]

Şu sayfa da bilgi kutusunun oluşmamasının nedenini anlayamadım, bakar mısınız? lmattdavidsmithlBuyurun? 17:59, 13 Ağustos 2017 (UTC)

@Lmattdavidsmithl Eğer başkası sorunu duzeltmesse yarın ilgilenirim. Suanda mobilden baglaniyorum.--TmѰ e12 19:35, 13 Ağustos 2017 (UTC)
Bende anlamadım neden kod olarak gözüküyor :( Konuyu buraya taşıdım. Belki yardım eden olur. @Lmattdavidsmithl --TmѰ e12 21:17, 14 Ağustos 2017 (UTC)

Uğraştığın için sağol @TmY e12, ben de şaşırdım baya doğrusu. Vikipediye ilk başladığımda böyle bir sorunla karşılaşmıştım ancak bir gün sonra sayfayı yenileyince geçmişti. Fakat bu başka türlü gözüküyor. Kolay gelsin sana, iyi günler. lmattdavidsmithlBuyurun? 21:22, 14 Ağustos 2017 (UTC)

İşte suçlu. Teacher0691 sağolsun düzeltmiş. Kolay gelsin --TmѰ e12 00:22, 15 Ağustos 2017 (UTC)

@TmY e12 @Teacher0691 saolun ikinize de kolay gelsin. lmattdavidsmithlBuyurun? 09:45, 15 Ağustos 2017 (UTC)

Video Oyunları Projesi'ne davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Video Oyunları Daveti!
İyi günler, İyi Vikiler.
Video oyunları ile ilişkili konularda maddeler açmayı, kategoriler ve şablonlar oluşturmayı, aynı zamanda var olan maddeleri, kategorileri ve şablonları düzenleyerek kaliteli hâle getirmeyi amaçlayan Video Oyunları Projesi'ne davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmaya başlamadan önce katılımcılar listesine isminizi eklemeyi unutmayın! İş bölümü ve hedefler bölümüne yapmayı düşündüğünüz katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edebilirsiniz. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine yardımcı olabilirsiniz. İş Birliği projesinde çeşitli ödüller sizi beklemekte.

Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir, maddeleri geliştirerek projeye katkıda bulunabilirsiniz. Aynı zamanda anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için tıklayın!

-SunSoldiers (mesaj) 23:41, 24 Ağustos 2017 (UTC)

İşbirliği projesinde 1. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 1. oldunuz!!!

Merhaba Lmattdavidsmithl,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Avrupa Yılın Müzesi Ödülü listesindeki maddelerinin oluşturulması konulu projede 1. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
~ Z (m) 06:44, 28 Ağustos 2017 (UTC)


Altın Madalya
Altın Madalya kazandınız!

İş birliği projelerinde art arda ' adet altın puan kazandınız ve Altın Madalya'yı hakettiniz. Altın Madalya, iş birliğinin en büyük ödülüdür. Bu madalyayı, çalışkanlığınızın bir göstergesi olarak kullanıcı sayfanıza eklemenizi öneririz. Katkılarınızın artarak devam etmesi dileğiyle...
Bkz. Altın Madalya
Altın madalyanızı arttırın!
--TmѰ e12

VikiProje Azerbaycan Eylül ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Vikiproje Azerbaycan bilinmeyen-önemli değerlendirilmemiş-sınıf sayfalar kategorisindeki değerlendirilmemiş maddelerin değerlendirilmesi olarak belirlenmiştir. Hedef 500 şablonun düzenlenmesidir.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:24, 31 Ağustos 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje: Spor için yeni bir iş birliği projesi oluşturuldu. Katılımınızı bekleriz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:04, 8 Eylül 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Merhaba. Eylül ayının yarısından fazlasını geride bırakmamıza rağmen Vikiproje:Spor kapsamındaki iş birliği projesine yeteri kadar katılım olmadı. Katılımlarınızı bekleriz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 01:44, 19 Eylül 2017 (UTC)

VikiProje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Ekim aynının iş birliği projesi olarak belirlenen Asya Kış Oyunları maddelerinin açılması projesine henüz katılım olmadı :( Hep birlikte hareket ederek projeyi canlandırabilir, iş birliği ile eksiklerimizi giderebiliriz :) Katılımlarınızı bekliyoruz.--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:21, 28 Ekim 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor ayın iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Kasım ayının iş birliği projesi "Birden fazla altın Olimpiyat madalyası kazanan sporcu maddelerinin açılması" olarak belirlenmiştir. Tüm proje üyelerinin katılımını beklemekteyiz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 06:56, 2 Kasım 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. 2017'nin Kasım ayı için Vikiproje:Spor kapsamında gerçekleştirilen Birden fazla altın Olimpiyat madalyası kazanan sporcu maddelerinin açılması konulu iş birliği projesine katılımlarınızı bekleriz :) İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:04, 19 Kasım 2017 (UTC)

Çeviri bildirimi: Meta:Babylon/Translators newsletter[kaynağı değiştir]

Hello Lmattdavidsmithl,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to Türkçe on Meta. The page Meta:Babylon/Translators newsletter is available for translation. You can translate it here:



This page explains a new service: to keep translators posted about messages that need a particular effort, we have created a new newsletter. that newsletter is distributed on wiki as a notification and does not requires an email to subscribe. This message is both to kindly suggest you to translate the page explaining that new process, and also to invote you to subscribe to that newsletter. :)

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 18:15, 21 Kasım 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında 2017'nin Aralık ayının iş birliği projesi uluslararası spor federasyonu maddelerinin açılması olarak belirlenmiştir. Siz de projenin bir parçası olarak Vikipedi'mizdeki eksikliklerin giderilmesine yardımcı olabilirsiniz :) İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 04:27, 1 Aralık 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Aralık 2017'nin iş birliği projesi olarak belirlenen "uluslararası spor federasyonu maddelerinin açılması" projesinde ayın yarısına gelindi. Katılımlarınızı bekliyoruz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 04:17, 15 Aralık 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor Ocak 2018 iş projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Ocak 2018'in iş birliği projesi, spor ile ilgili madde isteklerinin oluşturulması olarak belirlendi. Katılımınızı bekliyoruz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 08:40, 2 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Şubat 2018'in İş Birliği Projesi, Kış Olimpiyatları programındaki spor maddelerinin oluşturulması olarak belirlendi. Katılımınızı bekliyoruz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:43, 31 Ocak 2018 (UTC)

Vikiproje:Spor tartışması[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje:Spor kapsamında yeni bir tartışma mevcut. Fikrini belirtebilirsen sevinirim :) İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 07.59, 21 Şubat 2018 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Vikiproje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Mayıs 2018'in iş birliği projesi Olimpik sporların dünya şampiyonalarının maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Katkılarınızı beklemekteyiz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.51, 1 Mayıs 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor iş birliği projesi katılımını bekliyor[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Mayıs ayının iş birliği katılımını bekliyor! Projeye katkıda bulunarak spor maddelerinin gelişimine sen destek olabilirsin. İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 05.23, 21 Mayıs 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Haziran 2018'in iş birliği projesi "LEN üyesi kadın millî sutopu takımı maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir. Projeye katılımınızı bekleriz :) İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.37, 2 Haziran 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje:Spor kapsamındaki Haziran 2018'in iş birliği projesi olan LEN üyesi kadın millî sutopu takımı maddelerinin oluşturulması konulu proje katkılarınızı beklemekte :) İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 05.49, 13 Haziran 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor Temmuz 2018 iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Temmuz 2018'in iş birliği projesi, Jack Adams Ödülü kazanan buz hokeyi oyuncusu maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Katkıarlınızı bekliyoruz :)--Kullanıcı:Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.35, 2 Temmuz 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor Ağustos 2018 iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Ağustos 2018'in iş birliği projesi futbol dışındaki sporla ilgili açılması istenen maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Katılımlarınızı bekliyoruz :) İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 20.25, 2 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor Ağustos 2018 iş birliği projesi katılımınızı bekliyor[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Ağustos 2018'in iş birliği projesi futbol dışındaki sporla ilgili açılması istenen maddelerin oluşturulması projesine katılımlarınız beklenmektedir :) İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 23.39, 13 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Olimpiyatlar Eylül ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Olimpiyatlar Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Olimpiyatlar ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan Vikiproje Olimpiyatlar projesi kapsamında her ay tekrarlanacak Olimpiyatlar İş birliği projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu {{Vikiproje}} şablonunu Olimpiyat alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmek olarak belirlenmiştir. Hedef 500 maddeye şablon eklemektir.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23.32, 31 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor Eylül 2018 iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Eylül 2018'in iş birliği projesi Afrika Oyunları etkinliklerinin maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Katılımlarınızı bekliyoruz :)--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.33, 1 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]

Bahçeşehir Üniversitesi Yapay Zeka Topluluğu silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Bahçeşehir Üniversitesi Yapay Zeka Topluluğu) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Bahçeşehir Üniversitesi Yapay Zeka Topluluğu sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Sakhalinio (mesaj - e-posta) 18.48, 11 Kasım 2019 (UTC)[yanıtla]

Çeviri bildirimi: Template:2030 movement brand project nav/text[kaynağı değiştir]

Merhaba Lmattdavidsmithl,

Bu bildirimi Meta tarihinde kaydoldunuz çevirmen olarak Türkçe aldığınız için alıyorsunuz. Template:2030 movement brand project nav/text sayfası çeviri için kullanılabilir. Buradan çevirebilirsiniz:

Bu sayfanın önceliği yüksek.


Yardımınız için çok minnettarız. Sizin gibi çevirmenler Meta adlı kişinin gerçekten çok dilli bir topluluk olarak işlev görmesine yardımcı olur.

bildirim tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

Teşekkür ederiz!

Meta çeviri koordinatörleri‎, 07.52, 18 Haziran 2020 (UTC)

Çeviri bildirimi: Wikimedia Foundation Board noticeboard/Board Update on Branding[kaynağı değiştir]

Merhaba Lmattdavidsmithl,

Bu bildirimi Meta tarihinde kaydoldunuz çevirmen olarak Türkçe aldığınız için alıyorsunuz. Wikimedia Foundation Board noticeboard/Board Update on Branding sayfası çeviri için kullanılabilir. Buradan çevirebilirsiniz:

Bu sayfanın önceliği yüksek.


Yardımınız için çok minnettarız. Sizin gibi çevirmenler Meta adlı kişinin gerçekten çok dilli bir topluluk olarak işlev görmesine yardımcı olur.

bildirim tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

Teşekkür ederiz!

Meta çeviri koordinatörleri‎, 08.50, 22 Haziran 2020 (UTC)

Çeviri bildirimi: VisualEditor/Newsletter/2020/July[kaynağı değiştir]

Merhaba Lmattdavidsmithl,

Bu bildirimi Meta tarihinde kaydoldunuz çevirmen olarak Türkçe aldığınız için alıyorsunuz. VisualEditor/Newsletter/2020/July sayfası çeviri için kullanılabilir. Buradan çevirebilirsiniz:


Bu sayfayı çevirmek için son tarih the end of this week.

Yardımınız için çok minnettarız. Sizin gibi çevirmenler Meta adlı kişinin gerçekten çok dilli bir topluluk olarak işlev görmesine yardımcı olur.

bildirim tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

Teşekkür ederiz!

Meta çeviri koordinatörleri‎, 20.26, 6 Temmuz 2020 (UTC)

Çeviri bildirimi: Trust and Safety/Case Review Committee/Charter[kaynağı değiştir]

Merhaba Lmattdavidsmithl,

Bu bildirimi Meta tarihinde kaydoldunuz çevirmen olarak Türkçe aldığınız için alıyorsunuz. Trust and Safety/Case Review Committee/Charter sayfası çeviri için kullanılabilir. Buradan çevirebilirsiniz:

Bu sayfanın önceliği orta.


Yardımınız için çok minnettarız. Sizin gibi çevirmenler Meta adlı kişinin gerçekten çok dilli bir topluluk olarak işlev görmesine yardımcı olur.

bildirim tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

Teşekkür ederiz!

Meta çeviri koordinatörleri‎, 08.33, 8 Temmuz 2020 (UTC)

Çeviri bildirimi: Tech/News/2020/32[kaynağı değiştir]

Merhaba Lmattdavidsmithl,

Bu e-postayı, Meta sitensinde Türkçe çevirmen olarak kaydolduğunuz için alıyorsunuz. Tech/News/2020/32 sayfası çeviri için kullanılabilir. Buradan çevirebilirsiniz:



Yardımınız için çok minnettarız. Sizin gibi çevirmenler Meta sitesinin gerçekten çok dilli bir topluluk olarak işlev görmesine yardımcı olur.

Bildirim tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

Teşekkür ederiz!

Meta çeviri koordinatörleri‎, 05.27, 31 Temmuz 2020 (UTC)

Çeviri bildirimi: Tech/Server switch 2020[kaynağı değiştir]

Merhaba Lmattdavidsmithl,

Bu e-postayı, Meta sitensinde Türkçe çevirmen olarak kaydolduğunuz için alıyorsunuz. Tech/Server switch 2020 sayfası çeviri için kullanılabilir. Buradan çevirebilirsiniz:

Bu sayfanın önceliği orta.


Yardımınız için çok minnettarız. Sizin gibi çevirmenler Meta sitesinin gerçekten çok dilli bir topluluk olarak işlev görmesine yardımcı olur.

Bildirim tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

Teşekkür ederiz!

Meta çeviri koordinatörleri‎, 13.03, 15 Ağustos 2020 (UTC)

Çeviri bildirimi: Wikimedia CH[kaynağı değiştir]

Merhaba Lmattdavidsmithl,

Bu e-postayı, Meta sitensinde Türkçe çevirmen olarak kaydolduğunuz için alıyorsunuz. Wikimedia CH sayfası çeviri için kullanılabilir. Buradan çevirebilirsiniz:

Bu sayfanın önceliği orta.


Yardımınız için çok minnettarız. Sizin gibi çevirmenler Meta sitesinin gerçekten çok dilli bir topluluk olarak işlev görmesine yardımcı olur.

Bildirim tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

Teşekkür ederiz!

Meta çeviri koordinatörleri‎, 07.43, 17 Aralık 2020 (UTC)

Çeviri bildirimi: Project wiki representatives[kaynağı değiştir]

Merhaba Lmattdavidsmithl,

Bu e-postayı, Meta sitensinde Türkçe çevirmen olarak kaydolduğunuz için alıyorsunuz. Project wiki representatives sayfası çeviri için kullanılabilir. Buradan çevirebilirsiniz:


Bu sayfayı çevirmek için son tarih 2021-02-14.

The five year old strategy process has resulted in recommendations. After Global Conversations the number one priority is to establish an Interim Global Council, who will draft a Movement Charter, which will lead to the formation of a Global Council. Please help in translating the concise page "Project wiki representatives" which asks contributor to select for each project wiki a representative, who will help in implementing the first strategic priority.

Yardımınız için çok minnettarız. Sizin gibi çevirmenler Meta sitesinin gerçekten çok dilli bir topluluk olarak işlev görmesine yardımcı olur.

Bildirim tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

Teşekkür ederiz!

Meta çeviri koordinatörleri‎, 12.10, 6 Şubat 2021 (UTC)

Çeviri bildirimi: Global bans[kaynağı değiştir]

Merhaba Lmattdavidsmithl,

Bu e-postayı, Meta sitensinde Türkçe çevirmen olarak kaydolduğunuz için alıyorsunuz. Global bans sayfası çeviri için kullanılabilir. Buradan çevirebilirsiniz:



Hello all. The global bans page is a useful page and should be translated to your language. While some are already translated, they are outdated due to minor fixes. Kindly translate/check the pages.

Yardımınız için çok minnettarız. Sizin gibi çevirmenler Meta sitesinin gerçekten çok dilli bir topluluk olarak işlev görmesine yardımcı olur.

Bildirim tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

Teşekkür ederiz!

Meta çeviri koordinatörleri‎, 04.57, 9 Mayıs 2021 (UTC)

Çeviri bildirimi: VisualEditor/Newsletter/2021/June[kaynağı değiştir]

Merhaba Lmattdavidsmithl,

Bu e-postayı Meta sitesinde Türkçe çevirmen olarak kaydolduğunuz için alıyorsunuz. VisualEditor/Newsletter/2021/June sayfası çeviri için kullanılabilir. Buradan çevirebilirsiniz:

Bu sayfanın önceliği orta. Bu sayfayı çevirmek için son tarih 2021-06-20.

This short newsletter is good news about posting comments on wiki. You can try out the "Discussion tools" in the Beta Features here at Meta-Wiki, too: Special:Preferences#mw-prefsection-betafeatures. Thank you!

Yardımınız için çok minnettarız. Sizin gibi çevirmenler Meta sitesinin gerçekten çokdilli bir topluluk olarak işlev görmesine yardımcı oluyor.

Bildirim tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

Teşekkür ederiz!

Meta çeviri koordinatörleri‎, 00.16, 16 Haziran 2021 (UTC)

Çeviri bildirimi: Template:InternetArchiveBot header[kaynağı değiştir]

Merhaba Lmattdavidsmithl,

Bu e-postayı Meta sitesinde Türkçe çevirmen olarak kaydolduğunuz için alıyorsunuz. Template:InternetArchiveBot header sayfası çeviri için kullanılabilir. Buradan çevirebilirsiniz:



The InternetArchiveBot team has come up with a new header for its documentation and user pages designed to make important links as easy to find as possible. We use this header on the bot's global user page, and we have it set up to show the labels in your interface language, meaning that the labels will appear in Russian on Russian Wikipedia (unless you override the interface language).

In order for this feature to work, we need translations of those labels. There are only six labels:

  • About the Bot
  • Report Problem
  • Contact Us
  • Documentation
  • Configure
  • Disable Bot

If you know how to say those things in another language, you can help! And your work will make it easier for non-English speakers to use InternetArchiveBot.

Yardımınız için çok minnettarız. Sizin gibi çevirmenler Meta sitesinin gerçekten çokdilli bir topluluk olarak işlev görmesine yardımcı oluyor.

Bildirim tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

Teşekkür ederiz!

Meta çeviri koordinatörleri‎, 16.20, 29 Haziran 2021 (UTC)

Çeviri bildirimi: InternetArchiveBot/Problem[kaynağı değiştir]

Merhaba Lmattdavidsmithl,

Bu e-postayı Meta sitesinde Türkçe çevirmen olarak kaydolduğunuz için alıyorsunuz. InternetArchiveBot/Problem sayfası çeviri için kullanılabilir. Buradan çevirebilirsiniz:



Thank you to everyone who translated "Template:InternetArchiveBot header". The template is now available in 64 languages (including variants)! Now when people visit the bot's user page on those language wikis, they will be greeted with navigation options in their language. (We have since added one more link to the header – "Translate" – translations are appreciated!) This page I am requesting translations for is the "report problem" page for InternetArchiveBot, directing the user to different places depending on the kind of problem they are having. There are a total of 17 terms to translate, consisting of short phrases and sentences. This page is directly linked from the header on InternetArchiveBot's global user page, so your work will likely be seen.

Yardımınız için çok minnettarız. Sizin gibi çevirmenler Meta sitesinin gerçekten çokdilli bir topluluk olarak işlev görmesine yardımcı oluyor.

Bildirim tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

Teşekkür ederiz!

Meta çeviri koordinatörleri‎, 23.15, 12 Temmuz 2021 (UTC)

Çeviri bildirimi: Wikimedia Foundation elections/2021/Voting[kaynağı değiştir]

Merhaba Lmattdavidsmithl,

Bu e-postayı Meta sitesinde Türkçe çevirmen olarak kaydolduğunuz için alıyorsunuz. Wikimedia Foundation elections/2021/Voting sayfası çeviri için kullanılabilir. Buradan çevirebilirsiniz:



Yardımınız için çok minnettarız. Sizin gibi çevirmenler Meta sitesinin gerçekten çokdilli bir topluluk olarak işlev görmesine yardımcı oluyor.

Bildirim tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

Teşekkür ederiz!

Meta çeviri koordinatörleri‎, 10.22, 2 Ağustos 2021 (UTC)

Çeviri bildirimi: Hack4OpenGLAM[kaynağı değiştir]

Merhaba Lmattdavidsmithl,

Bu e-postayı Meta sitesinde Türkçe çevirmen olarak kaydolduğunuz için alıyorsunuz. Hack4OpenGLAM sayfası çeviri için kullanılabilir. Buradan çevirebilirsiniz:


Bu sayfayı çevirmek için son tarih 2021-09-20.

Welcome to translate the messages of the Hack4OpenGLAM hackathon, taking place at the Creative Commons Summit 20–24 September! Your work is appreciated!

Yardımınız için çok minnettarız. Sizin gibi çevirmenler Meta sitesinin gerçekten çokdilli bir topluluk olarak işlev görmesine yardımcı oluyor.

Bildirim tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

Teşekkür ederiz!

Meta çeviri koordinatörleri‎, 10.25, 10 Ağustos 2021 (UTC)

Çeviri bildirimi: Wiki Loves Children[kaynağı değiştir]

Merhaba Lmattdavidsmithl,

Bu e-postayı Meta sitesinde Türkçe çevirmen olarak kaydolduğunuz için alıyorsunuz. Wiki Loves Children sayfası çeviri için kullanılabilir. Buradan çevirebilirsiniz:



Yardımınız için çok minnettarız. Sizin gibi çevirmenler Meta sitesinin gerçekten çokdilli bir topluluk olarak işlev görmesine yardımcı oluyor.

Bildirim tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

Teşekkür ederiz!

Meta çeviri koordinatörleri‎, 10.39, 10 Ağustos 2021 (UTC)

Çeviri bildirimi: Hack4OpenGLAM/Messages[kaynağı değiştir]

Merhaba Lmattdavidsmithl,

Bu e-postayı Meta sitesinde Türkçe çevirmen olarak kaydolduğunuz için alıyorsunuz. Hack4OpenGLAM/Messages sayfası çeviri için kullanılabilir. Buradan çevirebilirsiniz:


Bu sayfayı çevirmek için son tarih 2021-09-20.

This is an additional set of messages for Hack4OpenGLAM: instructions (the contents of the newsletter) and latest tweets that can be used in several languages. Thank you for your work, it has already been amazing!

Yardımınız için çok minnettarız. Sizin gibi çevirmenler Meta sitesinin gerçekten çokdilli bir topluluk olarak işlev görmesine yardımcı oluyor.

Bildirim tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

Teşekkür ederiz!

Meta çeviri koordinatörleri‎, 22.21, 10 Ağustos 2021 (UTC)

Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC

Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

Elliot Alderson silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Elliot Alderson) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Elliot Alderson sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Nedim Gâyet Bir (mesaj) 20.02, 17 Nisan 2023 (UTC)[yanıtla]

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

Sevgili Lmattdavidsmithl, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Lmattdavidsmithl, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]