Vikipedi:Şikâyet/Hizmetli

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu sayfa, hizmetlilerin görevini kötüye kullandığına ilişkin iddiaların değerlendirilmesi için kullanılır. Hizmetlilerin yetkileriyle ilgisi olmayan, kullanıcı nitelikleriyle yaptığı değişikliklerden doğan şikâyetler için şikâyet sayfası kullanılmalıdır.

Eski şikâyetler arşiv sayfasında bulunabilir.

Hizmetli hakkında şikayetim var[kaynağı değiştir]

efendim merhabalar ben Dr. Coal isimli bir hizmetliden şikayetçiyim, öncelikle şikayetçi olma sebebim şu ki kendisi Bitlis Muharebesindeki benim yaptığım haklı değişiklikleri geri alıyordu, 10'dan fazla güvenilir kaynak belitmeme rağmen inat ederek geri alıyordu, ondan sonra ise Mehmet Vehip Kaçı sayfasında Paşanın katıldığı Muharebeleri eklediğimde "*Kaynak gerektiren değişiklik*" diyerek geri alıyordu ama bu değişiklik kaynak gerektirmiyordu ondan sonrasında ise bana engel attı ve en sonunda 1 haftalık engel attı ve engel taleplerime ise Dediklerime cevap vermeden Spam yanıt atarak red etti, Önceki zamanlardada belirttiği gibi Cesur ol, Geri al, Tartış yaptım ve tartışmaya onu çağırdım fakat ısrarla tartışmaya gelmedi veya Konuyla alakasız (…) ve cevap vermedi ve Gerekli değişiklikleri yaptığımda ise geri alıp değişik ve neden geri almanıza sebep olacak şeyler söylemedi kaynak gerektirmeyen değişikliklerimi kaynak gerektiriyor diye geri aldı hatta verdiğim 10 güvenilir kaynağı Varsayıyorum Okumadan Güvensiz kaynak olduğunu söyledi, Verdiğim kaynaklar ise Akademik yazılar, Atatürk/TTK tarafından onaylanan kitaplar hatta Atatürkün Bütün eserleri kaynağı bile bulunmakta, lütfen kaynaklarıma güvensiz demeden önce okumasını/incelemesini öneririm sonra değişiklik savaşından beni engelliyorsunuz, Red Gerekçesi olarak ise Spam atarak herhangi bir düzgün neden göstermiyor, ve Bitlis Hücumu sayfasına gelirsek ise, Silinme nedenine: "*Bitlis Muharebesi maddesindeki içerik anlaşmazlığı ve sürüm kontrolünü aşmak için oluşturulmuş madde.*" denmiş fakat Bitlis Hücumu ile Bitlis Muharebesi farklı şeyler önce yazdığım şeyleri okusun, Tartışmalarıma Düzgün, Spam olmayan cevaplar versin sonra maddelerimi silsin/Geri alsın. Efe urluca (mesaj) 17.51, 18 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Ben sizin ilgili madde(ler)deki içerik anlaşmazlığınızın tarafı değilim, Efe urluca. Yalnızca, tıpkı geçmişte İngilizce Vikipedi'de de yaptığınız gibi, kendi doğru bildiğiniz yönde ısrar ederek değişiklik savaşına yol açtığınızda veya uyarı ve engellemelere rağmen bunu sürdürdüğünüzde hizmetli olarak sürece müdahil oluyorum.
Bitlis Muharebesi maddesinde içerik anlaşmazlığına yol açan değişikliğinizi, sürüm kontrolünden ve geri almalardan kaçınmak amacıyla yeni bir madde oluşturarak uygulamanız ise kesinlikle uygunsuzdu. Bu nedenle silindi.
Kullanıcının önce burada şikayet oluşturup sonra tartışma sayfasında görüşümü sormasına pek anlam veremedim ancak şikayeti inceleyecek, değerlendirecekler için kendisinin sorusuna Tehonk tarafından verilmiş cevabı da buraya not düşeyim. Hizmetli olarak uyguladığım işlem(ler)de bir isabetsizlik görmüyorum ben ve kendisine verilmiş bu cevap da makul bir işlem yaptığım görüşümü destekliyor diye düşünüyorum.
İyi çalışmalar.
Dr. Coalmesaj 19.16, 18 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]