Vikipedi:Danışma masası/Arşiv/Ocak 2013

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Milliyet Gazetesi röportaj talebi[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Milliyet Gazetesi'nde çalışıyorum ve Wikipedi Türkiye ile alakalı editörüm kısa görüş / röportaj tarzı bir yazı talep etti.

Bunun için Wikipedi Türkiye ile alakalı kime ulaşabilirim? Kim yardım edebilir? Genel işleyişle alakalı ve burada insanlar emek verirken yapılan vandalizme karşı bir nevi bilgilendirme amaçlı yazı olsun istiyoruz.

Çok vaktini almayacağım o kişinin ancak yetkili biri olması önemli elbette. Nereden ulaşabileceğimi söylerseniz çok sevinirim, ben bulamadım malesef.

Teşekkürler, Kolay gelsin

OzanBu imzasız yazı Uosulak (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, bu iletinizi Köy çeşmesi (ilginize) bölümüne taşıyorum. Orada gerekli bilgilendirmeyi alabilirsiniz.--Garbino ileti 13:27, 3 Ocak 2013 (UTC)

Kullanıcı kayıtlarımı (ve yaptığım toplam değişiklik sayısını) göremiyorum.[kaynağı değiştir]

Şu ana kadar yapılmış isim değişikliklerini görmek için kullanıcı kayıtlarıma bakmak istiyorum (ve kaç değişiklik yapmışım görmek istiyorum) amaismimi arattığımda hiç bir sonuç çıkmıyor. Yanlış yaptığım bir şey mi var?Bu imzasız yazı Kamilblog (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, sanırım katkılarınızı görmekten bahsediyorsunuz?.. Şimdiye kadar yapmış olduğunuz tüm değişiklikleriburada görebilirsiniz. Yapmış olduğunuz değişiklik sayınız ile ilgili olarak da sağ üstte yer alan kullanıcı adınız ve mesaj sayfanızın yanında bulunan tercihlerim bölümünden faydalanabilirsiniz.. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 00:40, 20 Ocak 2013 (UTC)

Forum İstanbul Başlığı Hakkında[kaynağı değiştir]

  • Merhaba, Forum İstanbul maddesi için bir kaç defa kaynaklarını bildirerek içerik değişikliği yaptım. Ancak sayfa editörler tarafından eski haline döndürüldü. Aşağıdaki linkte sayfa geçmişini görebilirsiniz.[1]İçeriği sorunsuz bir şekilde kabul ettirebilmek için ne şekilde ilerleyebilirim? Ne yapmamı önerirsiniz? Teşekkürler. Bu imzasız yazıForumistanbul (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Aslında çok kolay, fakat öncelikle Kullanıcı adınızın Vikipedi için uygun olmadığını ve değiştirmeniz gerektiğini belirtmeliyim. Sizin yaptığınız eklemeler, tamamen Forum İstanbul internet sitesinden kopyalanmış. Burada görebileceğiniz gibi, düzgün bir halde olan madde, sayenizde yani yaptığınız ekleme (Kopyala-Yapıştır) ile bu hale gelmiş. Fakat sayfanın bozuk olduğunu gören ve son değişiklikleri sürekli gezen sizin gibi kullanıcılar ( Devriyelerin sizden bir üstünlüğü yoktur. Herkes sayfayı geriye alabilir.) değişikliği geriye alarak, sayfayı eski haline geri getirmişler. Geri döndürülme nedeni ise; Vikipedi'de en önem verdiğimiz şeye yani internet sitesi size ait dahi olsa Telif hakkı ihlaliyaparak buradan kopyalayıp almış olduğunuz içerik. Biraz düzenleme yapmışsınız belli. Fakat yine de çoğu yeri hem düzensiz hem de hala aynı hali ile duruyor. Bu eklemeyi Hızlı rehber veyaSayfa nasıl yazılır? bölümünü inceleyip yapsaydınız, daha fazla vakit kazanırdınız. Unutmayın, buraya katkı yapan bizler yani hepimiz tamamen gönüllülük esasına göre çalışıyoruz. Tamamen reklamsız ve ücretsiz ansiklopedi Vikipedi'yi reklam amaçlı ve diğeristemediğimizşekillerdekullanmıyoruz. Sonuçta Vikipedi'ye yapacağınız katkılar, tamamen kendi anlatım ve yorumlarınız ile olmalı, kopyası başka bir yerde bulunmamalıdır. Saygılar.--i.e.msj 12:50, 22 Ocak 2013 (UTC)

kullanıcı sayfası[kaynağı değiştir]

  • Kullanıcı sayfamı nasıl oluşturacağım? Genç37 (mesaj) 12:28, 22 Ocak 2013 (UTC)
Öncelikle hoşgeldiniz. Başlık açarak burada oluşturduğunuz bu soru kadar kolaydır, Kullanıcı sayfanızı oluşturmak. Kullanıcı sayfanızda neler olabileceğini isterseniz buraya tıklayarak açılan sayfada okuyun. Daha sonra daVikipedistlerin sayfalarını örnek alarak buradaki kullanıcı sayfanızı oluşturun. Hepsi bu kadar basit. Kulanıcılara soru sormaktan lütfen çekinmeyin. Kolay gelsin.--i.e.msj 12:54, 22 Ocak 2013 (UTC)

Silinen Sayfamdaki İçerik[kaynağı değiştir]

Merhaba,az önce silinen bir sayfam oldu.Orada yazdığım yazılara tekrar ulaşabilir miyim? denizyildizi345 22:42, 29.01.2013 (UTC)

Merhabalar, sayfa silindiyse tekrar ulaşmanız ancak silme işlemini yapan hizmetli tarafından sağlanabilir. Oda bu içeriğe ulaşmanız için geçerli bir sebebinizin olmasını gerektirir. Silme işlemini yapan hizmetliye (sayfanın silme kaydında silme işlemini yapan hizmetlinin adı yazmaktadır) danışmanızı önerebilirim. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 22:04, 30 Ocak 2013 (UTC)



2023 2024


2007: