Vikipedi:Danışma masası/Arşiv/Nisan 2013

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Garbino Ferdi biskin maddesini silmis.tamam.ama googlayinca cikiyor hala.o nasil silinenecek?

Ukraynaca Wikipedia'da bulunan resim/file dosyalarnin Turkce Vikipedi'ye yiuklenmesi.[kaynağı değiştir]

Merhabalar: Șu yeni liste maddesini hazırlayıp Türkçe Vikepedi'ye koydum:
[1].
Bu maddede bulunmasi gereken resimler için diger Vikipedia'larda bir arama yaptım. Ukraynaca Wikipedia'da benim hazırladığım madde ve kaynak olarak kullandığım Fransızca Wikipedia'nın benzer maddesinde bulunmayan resim/dosyalar mevcut görünüyor ve bunlar "copyright" dışı olarak gösteriliyor. Deneme olarak şu dosyaları maddeme koydum:

Maalesef bu dosyalar ve resimler yüklenmiyor. Bunların Ukraynaca Wikipedia "Список венеціанських дожів" maddesinde karşıtları şunlar:

Ukraynaca Wikipedia'daki resimlerin Türkce Vikipedia'da da görülebilmesi için lütfen yardım ederseniz çok memnun olurum.noyder (mesaj) 15:09, 17 Nisan 2013 (UTC)

Yanlış Şifre Hatası[kaynağı değiştir]

Merhaba. Benim bir hesabım var ama bayağıdır giremiyorum. Sürekli yanlış şifre hatası veriyor, halbuki şifremi de kaç kere yeniledim. Bu sorun niye oluyor ve nasıl düzeltebilirim?78.160.196.33 10:03, 23 Nisan 2013 (UTC)

Deli Fuad Paşa[kaynağı değiştir]

  • Maddeye bu ayki bir gelişmeyle ilgili önemli bir resim eklemek istiyorum, bunun için ne yapmam gerekiyor? Yetkilendirme ya da izin mi almalıyım? Bu imzasız yazıNurkan.sever (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
    Resim eklemek için izin almanıza gerek yok. Fakat bu sayfadanyardım almanızda yarar var. Ayrıca Vikipedi hakkında bazı detayları da öğrenmeniz gerekiyor ( Bkz.Vikipedi:Hoş geldiniz). Çünkü söz konusu maddede yaptığınız değişiklikler düzensiz olduğu ve hiçbir anlam içermediği için geriye alındı. Kolay gelsin.--i.e.msj 10:59, 29 Nisan 2013 (UTC)



2023 2024


2007: