Vikipedi:Danışma masası/Arşiv/Haziran 2017

Vikipedi, özgür ansiklopedi

this seems to be a dublicate item to William Chiroque. As I am not very familiar with trwiki, could you please merge it? Thanks! Queryzo (mesaj) 06:58, 5 Haziran 2017 (UTC)

Başlık değişikliği[kaynağı değiştir]

{{kopyala:Vikipedi:Danışma masası/Önyükleme-şablon |1=

Merhaba,

Sinan Kılıçoğlu sayfası şirketimizin Genel Müdürünü tanıtım amaçlı açılmış bir sayfadır. Sayfanın başında Kullanıcı:Sinan Kılıçoğlu yazıyor. Kullanıcı yazısını kaldırmak istiyoruz nasıl yapabiliriz? Desteğinizi rica ederim.

İlgili kullanıcı, eğer talebinizi takip ediyorsanız bana buradan özel mesaj atınız. Teşekkürler chansey Mesaj 11:19, 1 Temmuz 2017 (UTC)

Vikipedi yabancı katkı istemiyor mu?[kaynağı değiştir]

Kaynak istenir reklam amaçlı denir, yapıcı değil denir. Aksi halde de e kaynak istenir, vandalizm denir şanslıysanız hemen imha edilirsiniz. Vikipedi'nin amacı devriye haricindekilere psikolojik işkence yapıp itlaf mı etmektir? Buna da hakaret vs. demeyin tam olarak aynı muameleye giriyor bu noktada, söyleyin ki hasbelkader vikipediye bir katkı yapacak herhangi bir tanıdığımı yol yakınken durdurayım.— Bu imzasız görüş 37.148.162.8 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Değişiklik özetleriniz "... çıkan albümlerde yer alan şarkıların listesini download etmek için" diye bir ibare kullanıyorsunuz. Haliyle kullanıcılarımızda reklam, yapıcı olmayan bir değişiklik algısı yaratıyor. Bunun dışında eklenecek kaynaklara erişimin kolay olması gerekmekte. Üyelik, download etmek gibi işlemler kaynağa erişimi zorlaştırmaktadır. --Pragdonmesaj 12:33, 17 Haziran 2017 (UTC)

Прошу помощи - Need help[kaynağı değiştir]

Hello! Excuse me for using not turkish but english. I'm from russian wiki, and I write articles about Turkish history. My article about Hersekzade Ahmed-pasha has a problem - it is the absence of illustrations. Can anybody help me with them? May be there is a user who lives in Altinova? --Удивленный1 (mesaj) 16:49, 27 Haziran 2017 (UTC)

Merhaba! Bu mesajı yazan Удивленный1 Rusça vikidenmiş, Hersekli Ahmet Paşa maddesini yazmış, görsel bulmak istiyor. Yardımcı olabilecek var mıdır diye soruyor. Yalova, Altınovalı biri var mı acaba diyor (orada camsi var paşanın). Var mı Commons'a bu konuda görsel yükleyebilecek?--Başak (mesaj) 15:34, 28 Haziran 2017 (UTC)
"Hersekzade" olarak değiştirdim madde adını öncelikle. Keşan'da da camisi varmış, o da mümkün. Onun dışında şöyle de bir eser var, yardımcı olabilir.
@Удивленный1, First, I changed the name of the article as "Hersekzade". There is also another mosque in Keşan named after him. Other than that, this book seems like a good source about him.--RapsarEfendim? 17:37, 30 Haziran 2017 (UTC)
Hello! I know this book. I used it in my article. Херсекли Ахмед-паша. I only need illustrations. The best picture may be the foto of monument near his mosque in Yalova.--Удивленный1 (mesaj) 17:59, 30 Haziran 2017 (UTC)



2023 2024


2007: