Vikipedi:Danışma masası/Arşiv/Haziran 2014

Vikipedi, özgür ansiklopedi

IPX sayfası kontrolü[kaynağı değiştir]

  • Soru Merhabalar, 16:48, 19 Şubat 2014‎ tarihinde IPX sayfasını oluşturmuştum. 19:07, 26 Mayıs 2014‎ tarihinde de tekrar düzeltmeler yapıp daha doğru ve düzenli hale getirdim. Zahmet olmazsa kontrol etmenizi rica ediyorum. İyi çalışmalar. --Ömer Eryılmaz ÇOMÜ 16:49, 29 Mayıs 2014 (UTC)
  • Cevap Cevap Merhaba, katkınız için teşekkürler. Oluşturduğunuz sayfa ingilizce Vikipedi'deki en:Internetwork Packet Exchange sayfasının mı? yoksa en:IP exchange sayfasının mı karşılığıdır. Söz konusu sayfa kategorisiz ve interwikisiz olduğundan dolayı henüz onaylanmamıştır. Herhangi bir kullanıcı sayfayı biraz daha düzenleyerek eksiklikleri giderdiği takdirde onaylanacaktır. Kolay gelsin.--i.e.msj 00:16, 31 Mayıs 2014 (UTC)
  • Soru Oluşturduğum sayfada Vikipedi'deki en:Internetwork Packet Exchange sayfasından alıntılar var ve kaynaklarına da ilgili sayfayı ekledim. Ayrıca kategori kısmını da ekledim. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar. --Ömer Eryılmaz ÇOMÜ 20:06, 31 Mayıs 2014 (UTC)
  • Cevap Cevap IPX sayfasında kategori ve küçük madde düzenlemesi yapılarak, interwiki eklendikten sonra onaylama yapılmıştır. Teşekkürler.--i.e.msj 13:08, 3 Haziran 2014 (UTC)
  • Soru Yaptığım düzeltmeler neden onaylanmıyor. Bu imzasız yazı Hacitalha (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Cevap Cevap Katkıların gönüllülük esasına dayandığı ve kimsenin buna zorlanmadığı Vikipedi'de katkılarınız kısa süre sonra onaylanacaktır. Bu bazen bir ayı bulduğu gibi, bazen saniyeler içerisinde olabilmektedir. Bazı durumlarda ise katkınızın neden onaylanmadığını da gözden geçirmenizin de fayda sağlayacağı düşünülebilir.--i.e.msj 00:16, 31 Mayıs 2014 (UTC)
  • Soru Merhaba, yeni bir yazı eklemeye çalışıyorum vikikodu hatası vermekte. Sonrasında vikikodu ilişkin buradan tüm cevapları okudum ve viki kodu olarak tanımladığınız tüm biçimlendirme - bağlantıları yaptım. üstelik herhangi bir yerden alıntı da bulunmamaktadır ve telif hakkı sıkıntısı da çıkmayacaktır dolayısıyla. ancak hala kabul etmiyor. Çözüm ne olur? Teşekkürler. Bu imzasız yazı TolunayCa (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Cevap Cevap Türkçe Vikipedi çok vandalizm almaktadır. Bu vandalizmlerin bir kısmını ise otomatik olarak Vikipedi:Değişiklik süzgeci ile önlenmeye çalışılmaktadır. Bu süzgeçleri de, konuda deneyimli kullanıcılar oluşturmaktadır. Yapmış olduğunuz değişiklik kayıt olmasa bile Son süzgeç değişiklikleri sayfasına yansır. Buradan katkınızı ve hangi süzgece takılmış olabileceğini bulabilir. Hata görüyorsanız, bunu Vikipedi:Değişiklik_süzgeci/Hatalar sayfasında bildirebilir. Bildirdiğiniz konu ile ilgili olarak bir hizmetliye başvurabilirsiniz. Kolay gelsin.--i.e.msj 00:16, 31 Mayıs 2014 (UTC)

sayfanın silinmesi[kaynağı değiştir]

  • Soru Merhaba, Önceki sorunu çözdüm ve teşekkür ederim yardımlarınız için. Ben birine ilişkin bir biyografi oluşturdum. üstelik kendisi sektöründe kariyer sahibi ve bilinen bir kişilik. derneklerde yönetim kurulu üyelikleri ve şirketlerde üst düzey yöneticilikleri bulunmakta. kendisi gibi bir çok insanın sayfası mevcut. Bunun yanı sıra kendisinin bir çok referans web sayfasını da ekledim ve bağlantılı sayfaları da ekledim. ancak sayfası thedeon kullanıcısı tarafından silinmekte. sorun olarak da söylenen mevzu kayda değer kişilik olmaması. halbuki referans sayfalarından da anlaşılacağı gibi kayda değer bir kişilik olduğu görülmektedir. Ne önerirsiniz? Teşekkürler. Bu imzasız yazı TolunayCa (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 13:34, 3 Haziran 2014
  • Cevap Cevap Merhaba, Vikipedi'de maddeler ya hızlı silme kriterlerinden birisine uyuyorsa yani çok az bilgi taşıyor, yabancı dilde, boş, bir başka projeye aktarılmış, Vikipedi:Kayda değerlik kriterlerine uygun olmayan ya da düzensiz ise ya da Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar sayfasında yapılan tartışma sonrası silinmesine karar verilmiş ise hizmetlilere Vikipedi:Silme politikası tarafından verilen yetkiyle silinirler. Bu yetkiyi hem politika hem de hizmetlilik başvurusu sonrasında onlara topluluk vermiştir. Bir kişi kariyer sahibi, bilinen bir kişilik veya daha önemli pozisyonlarda olabilir. Ancak, Vikipedi'de bulunması için bu kişinin kesin olarak buradaki kriterlere uyması zorunludur. Ayrıca lütfen normal yaşamdaki kayda değerlik ile Vikipedi kayda değerliğini birbirine karıştırmayınız. Vikipedi için kayda değerlik, herhangi bir konunun Vikipedi'de maddesi açılacak kadar "ansiklopedik" olup olmadığını irdeler. Lütfen, ilgili hizmetli ile kullanıcı mesaj sayfasından irtibata geçiniz. Kolay gelsin.--i.e.msj 13:07, 3 Haziran 2014 (UTC)

Flipsyde Müzik Grubu[kaynağı değiştir]

Flipsyde müzik grubunu Vikipedi'de bulmak umuduyla Google'da arattım ancak karşıma yalnızca İngilizce versiyonu çıktı. Flipsyde müzik grubunun türkçeleştirilmesini rica ediyorum.

TÜRK Bayrağı...[kaynağı değiştir]

Sayfalarınızda bulunan bilgilerde TÜRK bayrağı ve diğer Milletlerin bayraklarının sayfanızın en üst bölümünde yer almasının, üzerinde hiçbir yazı ve simgenin bulunmaması gerektiğini düşünüyorum...Lütfen ilgilenin...

Okumanızı öneririm:Vikipedi:Biçem el kitabı (ikon), Vikipedi:Tarafsız bakış açısı--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 20:56, 20 Haziran 2014 (UTC)

Metin Çevirme[kaynağı değiştir]

Ben Vikipedide yeni olduğum için bişey bilmiyorum.Ben bir dilciyim ve ingilizceme güveniyorum.Çeviri yapmak istiyorum ama bunun için ne yapmalıyım bilmiyorum.Teşekkürler.Bu imzasız yazı ThEmperor47 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba, öncelikle mesaj sayfanızdaki mesajda bulunan bağlantıları gözden geçirebilir, Vikipedi:Çeviri grubu, Vikipedi:Yeni bir sayfaya başlamak yazılarını okuyabilirsiniz.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 08:20, 24 Haziran 2014 (UTC)



2023 2024


2007: