Kullanıcı mesaj:SplendidSnowLeopard

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba SplendidSnowLeopard, Vikipedi'ye hoş geldiniz!
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katkıda bulunduğu Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkıda bulunmak için yapmanız gereken tek şey, üstteki Değiştir veya Kaynağı değiştir butonlarından birine basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik ve kişisel saldırıdan uzak olmasına, hakaret içerikli ve en önemlisi telif ihlali barındırıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst üçüncü sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Danışma Masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılarımız yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Herhangi bir sorununuzda, diğer kullanıcılarla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
Ελληνικά: Δεν ξέρεις Τουρκικά; Κάντε κλικ εδώ.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kolay gelsin... Yaratmayıcı evet? 09.11, 16 Ocak 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhaba. Eklediğim bir içerik için kayda değer olmadığı bildiriminde bulundunuz ama içerik kayda değer. Neden kayda değer bulmadınız? Menajer kendisi içerikte de gördüğünüz üzere Türkiye’nin en etkili oyuncularına menajerlik yapıyor. Referans kaynaklar da bunu gösteriyor. Tellatabi (mesaj) 14.59, 6 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhaba, Dünya maddesine yaptığınız eklemeler için teşekkür etmek istedim. Çok önemli ve maalesef ciddi eksikleri olan bir maddemiz, ciddi katkıya ihtiyacımız olan bir alan. Yeni yüzler görmek çok sevindirici, herhangi bir konuda takılırsanız veya sorunuz olursa mesaj sayfama veya danışma masasına mesaj bırakmaktan çekinmeyiniz :) Katkılarınızın devamını dilerim, iyi çalışmalar... --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 01.44, 17 Ocak 2020 (UTC)[yanıtla]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 21.01, 20 Ocak 2020 (UTC)[yanıtla]

Süpersiniz!!! Ellerinize sağlık. Bambi'nin annesi (mesaj) 20.57, 29 Nisan 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba SplendidSnowLeopard,
Bu haftaki İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Çift kategorilerin birleştirilmesi konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler...NanahuatlEfendim? 21.35, 25 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba SplendidSnowLeopard,
Bu haftaki İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Çift kategorilerin birleştirilmesi konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler...NanahuatlEfendim? 21.35, 25 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

Merhabalar. 2020'nin 23. haftasının İş Birliği Projesi, Spike Lee filmografisindeki film maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir ve bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 21.20, 1 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Silinsin yorumunuza istinaden, magazin ve müzik camiasıyla çok ilgili olmadığınızı düşünüyorum. Araştırma bile yapmadan ismini görerek bilmiyorum tanımıyorum şeklinde yorum yapmadan önce 2018'de albümünü çıkaran bir sanatçıya, sinema filminde başrolde yer alan bir isme sas'a taşınır taşınmaz silinsin dediğinizi gördüm. Bence burdaki sas maddelerine de yenilik gerekiyor, yorum yazanların araştırması ve konudaki kaynakça kısmına bakması gerekli diye düşünüyorum? Yanlış mı düşünüyorum??? 00.20, 4 Haziran 2020 (UTC)

Profilimdeki cevabınıza cevap[kaynağı değiştir]

Bak kardeşim, ben bilmiyorum tanımıyorum diye silinsin diyen olmadı, sözümü çarpıtmaktasın. Buradan ve İngilizce Vikipedi'den görüp, tanıyıp sevdiğim çok sanatçı oldu. Ama bahsettiklerim böyle çok uzun yıllar müzik yapmış, başkalarını da etkileyebilmiş kült sanatçılar, Miles Davis ya da Chet Baker gibi. Senin bahsettiğin Naira bu niteliğe sahip olmak için fazla yeni. Hani öyle Ece Erken ya da Buray gibi büyük hit de olmadı (yine kısa süre öncesinden örnekler verdim). Sinema filmi diyorsun, ama filmleri diyemiyorsun, sadece bir tane filmi var, o da ne bir festivalde boy göstermiş, ne de gişede rekorlar üstüne rekorlar kırmış. Hatta daha vizyona çıkmamış bile. Neyi amaçladığını çok da anlamış değilim, ama seninki çok çürük bir argüman, haberin olsun.SplendidSnowLeopard (mesaj) 23.49, 3 Haziran 2020 (UTC)


İlk olarak sizin kardeşiniz değilim, ÜSLUP çok önemli. Sizin yazdığınız mesaj şu şekilde Silinsin Anladığım daha çok yeni bir şarkıcı. Bir ya da iki teklisi var anca. İtiraf edeyim, adını da ilk olarak burada duyuyorum.

Naira'nın 4 (DÖRT) tane SİNGLE çalışması var. HİT OLDU, TÜM ÜLKE ONU KONUŞUYOR ve BURAY veya ECE ERKEN gibi çok ünlü diye bir şey yazmamışım, sanatçıyla ilgili bilgileri ve ULUSAL, BÜYÜK GAZETELERDE KD GÖRÜLÜP haber olmuş bir SANATÇI'yı yazmışım. GOOGLE aramasına değil de BASIN DA KD SAYILABİLECEK yerlere bakılıyor müzik için. Büyük yazdıklarım sizin anlamadığınız kısımlar. KD MÜZİK kısmına göz atmalısınız ya da NETD takip etmelisiniz. İnatlaşarak silinsin kararınızı Hızlı silinsin yaptığınızı da diğer hizmetliler görecektir ki ben şimdi mail atacağım zaten. Codes20 (mesaj) 00.20, 4 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Ben yeterince sakinim ve kimseyle kavga etmiyorum :) Bence kendi yaptıklarınızı ve yazdıklarınızı gözden geçirmelisiniz. Codes20 (mesaj) 01.02, 4 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhaba. SAS tartışmalarında gördüğüm kadarıyla bazı yorumlarınız (hepsi değil) içerikten ziyade bir diğer kullanıcı üzerine yapılmış. Her ne kadar muhatap kullanıcınız ihlalde bulunmuş olsa ve tartışma sıcak bir şekilde devam etse de lütfen içerik üzerine yorum yapmaya, katılımcılar üzerine yapmamaya gayret ediniz. Bu Vikipedi'nin bir politikası ve nezaketin temel unsurudur. İyi çalışmalar. chansey mesaj? 01.54, 4 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Sizleri Formula 1 Vikiprojesine davet ediyoruz![kaynağı değiştir]

VikiProje Formula 1 davetiyesi
Merhaba SplendidSnowLeopard, Formula 1 ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Formula 1 Projesi'ne katılmak için sizi davet ediyoruz. Daha fazla bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar --MediaWiki message delivery (mesaj) 14.11, 7 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]
Eğer bu Vikiproje ile ilgili daha fazla mesaj almak istemiyorsanız, lütfen buraya adınızı ekleyin.

Vikiproje Evrimsel Biyoloji Davetiyesi[kaynağı değiştir]

VikiProje Evrimsel biyoloji davetiyesi

Merhaba SplendidSnowLeopard, evrimsel biyoloji ile ilgili maddeleri düzenleyip geliştiren Evrimsel biyoloji Vikiprojesi'ne katılmanızı bekliyoruz. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Brcan (mesaj) 15.46, 7 Haziran 2020 (UTC)
[yanıtla]


İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Sinema Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba SplendidSnowLeopard,
Bu haftaki İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Spike Lee filmografisindeki film maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında Sinema Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler...NanahuatlEfendim? 00.47, 8 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar. 2020'nin 24. haftasının İş Birliği Projesi, açılması istenen maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir ve bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 01.01, 8 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Deniz Yayın[kaynağı değiştir]

Merhaba geçen gün Deniz Yayın’ın sayfasında birkaç değişiklik yaptım. Ben oğlu Mustafa Sina Yayın. Hatalı olan bilgileri düzeltmiştim ama eski haline çevirmişsiniz, tekrar düzeltebilir misiniz ? Sinayyn1 (mesaj) 21.37, 9 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Kontrol hatası (d. ö.)[kaynağı değiştir]

Merhaba, kontrol ettiğiniz şuradaki değişiklik hatalı. Doğum ve ölüm tarihleri varsa d. ö. kısaltması kullanılmıyor. Bu husustan haberdar etmek isterdim. İyi çalışmalar.--Gonuldagi mesaj 10.01, 11 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar. 2020'nin 25. haftasının İş Birliği Projesi, kadın millî ragbi birliği takımı maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

İyi vikiler[kaynağı değiştir]

Sevgili SplendidSnowLeopard, Vikipedi'ye katkılarınız için çok teşekkürler. Covid-19 önlemleri kapsamında pek çoğumuzun evinden çıkmadığı şu dönemi elimizden geldiğince Türkçe Vikipedi'ye katkı için kullanmak en güzel uğraş! Türkçe Vikipedi'nin her alanda uzman kişilerin bilgisine, emeğine çok ihtiyacı var ve katkılarınız çok değerli. Elinize sağlık.

Eğer Vikipedi'ye katkılarınız sırasında sorunuz, yardıma ihtiyaç duyduğunuz bir konu olursa deneyimli bir vikipediste veya Köy Çeşmesi'ne mesaj bırakabilirsiniz. Ayrıca birine hızlıca ulaşabilmek için Wiki-dışı bir ortamı kullanmak isterseniz şu adresteki Telegram grubuna da katılabilirsiniz.

Size Türkçe Vikipedi başta olmak üzere Türkçe özgür bilgi ve içeriğin gelişimi ve desteklenmesi için çalışan Wikimedia Topluluğu Kullanıcı Grubu Türkiye (WMTR) adlı oluşumu da tanıtmak isterim.

WMTR üyeleri üniversiteler, kütüphaneler ve müzelerle çalışarak Vikipedi'yi geliştirmeye, katkıları arttırmaya çalışmakta. Bir süre önce İstanbul'da Salı akşamları düzenli olarak vikipedistler arasında sosyal buluşmalar gerçekleştirilmeye başladı. Şimdi bu buluşmalar çevrimiçi olarak İstanbul ve İstanbul dışından dileyen tüm vikipedistlerin katılımı ile gerçekleşiyor. Müsait olduğunuz bir zaman dilerseniz bu toplantılara da bekleriz. Tarafıma e-posta ile ulaşabilirseniz adresinize davet göndermek isteriz.

Kolay gelsin ve iyi vikiler Sakhalinio (mesaj - e-posta) 07.42, 17 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Hristiyan kelimesi hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba, Hıristiyan kelimesini tüm madde adlarında Hristiyan olarak kullanmamız nedeniyle Hristiyan şeklinde düzeltiyorum. Kelimenin doğru yazımı Katoliklerin de kullandığı şekliyle “Hristiyan”dır. Sanırım geri aldıktan sonra fark ettiniz madde adlarını. Bu hususta dilerseniz Hristiyan maddesinin tartışma sayfasında görüş bildirebilirsiniz. Selamlar.--Gonuldagi mesaj 07.46, 17 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Devletin kökeni başlığına katkılarınızdan dolayı teşekkürler.[kaynağı değiştir]

Tebriğiniz ve yaptığınız eklemeler için teşekkür ederim. Açtığım başlık sizin de katkılarınızla çok daha faydalı bir hal aldı. Belirttiğiniz şartları elimden geldiğince uygulamaya çalışacağım. Sevgiler. Bu imzasız yazı Zarife Kaya (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Yeni maddeler hakkında fikir ve tavsiye isteği[kaynağı değiştir]

Bugün hukukla alakalı maddelerin sayısında feci bir enflasyon var. Bunların hepsi yeni hesap açmış kullanıcılardan, hepsi kaynak kullanmasını ve bağlantı yapmasını bilecek seviyede, ancak bunların bazıları maddeleri büyük harflerle yazıyor. Ansiklopedik dilden ziyade ders kitabı ya da makale tarzında yazıyorlar.

Bu işte sizce de bir tuhaflık yok mu? Naıl ve neden böyle olmuş olabilir acaba? --SplendidSnowLeopard (mesaj) 22.39, 20 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

  • Selamlar. Önceki ilgili maddelerden birinde denk geldiğim birleştirme emeğiniz için çok teşekkürler. Asıl maddeye geçmiş birleştirme şablonunu ekledim. Şurada kullanıcı her ne kadar bunu reddetse de belirttiğim gibi muhtemelen bir üniversite ödev dizisinden bahsediyoruz. Her üniversitenin akademik takvimi farklı da olsa aşağı yukarı genel sınav haftalarındayız, muhtemelen oluşturdukları madde veya geliştirdikleri içerikler üzerinden genel sınav ve dönem sonu notu alacaklardır. Biçem el kitabı bağlamında hakikaten dikkat çekici bağlantılar, kaynak göstermeler mevcut; fakat diğer yandan telif konuları ile hâlihazırda bulunan madde konularının başka adlar altında açılması bu süreçte çok sık karşılaşılabilen durumlar. Ek olarak kimi ödevler, ansiklopedik içerikten ziyade özgün araştırma içerebiliyor. Dolayısıyla, süreçle ilgili olduğunuzu düşünerek bu ödev-maddeler bağlamında ön plana çıkan işlemlerin genellikle; maddelerin telif kontrolü, içeriğin özgün araştırma olup olmadığının kontrolü (bariz ise HS ile etiketlenmesi, tartışmalı ise SAS'a çıkarılması), aynı içeriğin (maddenin) benzer veya farklı adlarda bulunup bulunmadığının kontrolü, bulunuyor ise maddelerin birleştirilmesi ve sonrasında bilgilerin alındığı maddeye geçmiş birleştirme şablonunun konulması, bulunmuyor ise ve gerekiyorsa maddenin doğru adlandırmaya taşınması ve son olarak biçem el kitabı düzenlemeleri olduğunu belirtmek isterim. En azından benim sıralamam bu şekilde fakat sırayla yapmaya başlayınca ne yazık ki sonuncusuna hiç gücünüz kalmıyor. :) Genel Kamu Hukuku maddesinde şunu yapmamı sağladığınız için tekrar çok teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Sevgiler. Dr. Coalmesaj 23.21, 20 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Sayın SplendidSnowLeopard Yasalar (Kitap) adlı oluşturduğum maddeyle ilgili[kaynağı değiştir]

Değişiklikler yaptığınız için teşekkürler. Mesajınızı dikkate alacağım. İyi günler.-- Nurlapkan Bu imzasız yazı Nurlapkan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 13.05, 21 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar.Öncelikle yapmış olduğunuz düzenlemeler ve kontroller için teşekkür ederim.Rica etsem yapmış olduğum son görsel eklemesini kontrol edebilir misiniz?İyi çalışmalar--Плиска (mesaj) 14.22, 21 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar. 2020'nin 26. haftasının İş Birliği Projesi, Viki bağlantısı olmayan maddelerde iç bağlantı verilmesi olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 21.22, 22 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Johann Sebastian Bach[kaynağı değiştir]

Merhaba, Johann Sebastian Bach konusunda yaptığınız düzeltmeler için teşekkürler. Aslında diğer dillerdeki sayfalar gibi eserlerin ayrı bir sayfada olması gerektiğinin farkındaydım fakat bir an önce içerik konusunda elimdeki her şeyi aktarmakla uğraşıyordum. Sonraki mesajınızda belirttiğiniz gibi besteciye ait tüm eserleri ilgili sayfaya yönlendireceğim.

Sevgiler Yusuf Yalçın (mesaj) 15.35, 28 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Profdrlebahm, siz bildirim yaptıktan 3:19:17 saat sonra ToprakM tarafından engellendi. Engel açıklaması :#4-Yoğun geri dönüş. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 15.37, 28 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Vikipediye yeni başladım o yüzden acemiyim yanlışlarım olucaktır mutlaka ama düzeltmek için gayret gösteriyorum çimkent hayvanat bahçesi maddesinde yaptığım yanlışları düzelttiğin için teşekkür ederim yanlış yaptığımda beni uyarırsan memnun olurum Türk dilleri vikimaratonuna katıldım iyi çalışmalar iyi vikiler (Bgundogmus06 (mesaj) 16.16, 28 Haziran 2020 (UTC))[yanıtla]

Merhabalar. 2020'nin 27. haftasının İş Birliği Projesi, Wolf Kimya Ödülü sahibi maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.20, 29 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Gençliğim Eyvah[kaynağı değiştir]

Bu sayfada koruma talebi istemişsin, son derece olumllu. Ama eğer ki "Maddeyi açan tarafından ayrı ayrı IP ve hesaplarla yapılmakta" diyorsan, bence bu deneteçi isteği başlatmak için yeterli bir sebep. Bundan sonra da onların değişikliklerini gördüğüm an reddederim. --SplendidSnowLeopardheyyo! 08.41, 29 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Yapildi. Tesekkur ederim oneriniz icin.--Can Je suis là 09.55, 29 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Skrıfısntfoodmf, siz bildirim yaptıktan 0:06:08 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 16.03, 29 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Köy maddelerindeki değişiklik hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba @SplendidSnowLeopard Güneypınar, Kangal maddesinde benim değişiklik onayımı vandalizm olarak tanımlamana refleks olarak bende geri aldım, bunu yapmadan mesaj atabilirdim özür dilerim. Köy maddeleriyle ilgili bu durum tartışılmış ve şablon oluşturulmuştu. tartışma sayfasını bulduğumda sana yollayacağım. Tartışmada, Tarihçe bölümünde kaynak yoksa silelim denildi bende Güneypınar, Kangal maddesinde sadece eski adı bilgisi kaynaklandırmalı diye bıraktım diğer kaynaksız bilgileri silinmesini onayladım. Semsuri adlı kullanıcı böyle kaynaksız köy bilgilerini çokça sildi ve onları bende dahil devriyeler ve gördüğüm kadarıyla bir hizmetli arkadaşımızda onaylamıştı. Kolay gelsin.--Muratero 20.40, 30 Haziran 2020 (UTC)  [yanıtla]

Burada örnek sayfası veriyorum. --Muratero 19.28, 9 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Kullanıcı engel talebi bildirimi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Bir sünger bob hayranı ve iyi veya kötülük gibi olan insan, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 15.36, 4 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Geri almalar hk.[kaynağı değiştir]

Son yaptığınız çoklu "vandalizm amaçlı değişiklik" geri almalarınızın bazılarındaki vandalizmi açıklayabilir misiniz? -Caskination ? 22.19, 6 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Akt1903, siz bildirim yaptıktan 0:02:08 saat sonra Khutuck tarafından engellendi. Engel açıklaması :#5-Vandalizm. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 22.36, 6 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar. 2020'nin 28. haftasının İş Birliği Projesi, Bayrak taşıyıcı hava yolu maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 23.19, 6 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Sürüm kontrolü[kaynağı değiştir]

Merhaba. Onayladığınız şu değişikliği geri aldım. Zira kaynakta yazan 1.250 değil 250. İyi günler dilerim.--BSRF 💬 10.07, 8 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

@BSRF, dikkatimden kaçmış olmalı. Çok teşekkür ederim. --SplendidSnowLeopardheyyo! 10.19, 8 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Hızlı mesaj[kaynağı değiştir]

Yeni bir mesajınız var
Yeni bir mesajınız var
Merhaba, SplendidSnowLeopard. Yeni bir mesajınız var. Lütfen SplendidSnowLeopard'in mesaj sayfasına bakınız.
Mesaj eklendi 10.59, 8 Temmuz 2020 (UTC). Bu bildiriyi dilediğiniz zaman {{mesajbildiri}} şablonunu kaldırarak silebilirsiniz.[yanıtla]

Merhaba, uyarılarınız için teşekkür ederim. Bunun yanında en son çevirisini yaptığım sayfaları neden silmeye aday gösterdiniz. Bunun çevirisi vb. tarzında uyarılar olabilirdi. Her nasıl olursa olsun sonuçta bu çevirilerde bir emek ve zaman yok mu? Gereğinin yapılacağını ümit ediyorum. Anlayışınız için Teşekkürler Yasir ER (mesaj) 10.59, 8 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

@Yasir ER, bazılarında çok bariz çeviri hataları vardı ve orijinaline bakınca orada anlatılmak istenenden bazen çok daha farklı çıkmış, anlatım bozukluklarıyla dolu çeviriler sözkonusu olabiliyordu. Özellkle din ve kutsal metinlerle ilgili konularda çeviri hataları çok çok tehlikeli sonuçlara yol açabileceğinden çok dikkatli olmak zorundayız. Emin olmadığınız/zor cümlelerde Vikipedi:Çeviri grubu'nun tartışma sayfasına başvruarak emin olmadığınız kısımları çevirebilirsiniz. Sebep olduğum sıkıntı için kusura bakmayın, işaretlerken benim de içim acıdı, ama maksat kimse yanlış yönlendirilmesin. --SplendidSnowLeopardheyyo! 12.33, 8 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

VikiProje Psikoloji daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje
Psikoloji
Daveti

Merhabalar SplendidSnowLeopard!, Psikoloji ile ilgili maddeleri düzenlemek ve geliştirmeyi amaç edinen Psikoloji VikiProjesine davetlisiniz.


--evrifaessa ❯❯❯ mesaj

Kaynak ve kategori şablonları[kaynağı değiştir]

Öncelikle merhaba, ben Tuğçe. Yeni hazırladığım 'Fırsat eşitliği' sayfasında bir kaynak ve kategori yanlışlığıyla alakalı sorun bildirimi var. Kategori belirtilen halini ekledim ve kontrol edilmesini bekliyorum ama kaynak kısmı için sadece Kaynakça şablonunu ekledim. Kaynakça ile ilgili vikipedi yardım sayfasını da okudum ama kaynakça sorununu bu sayfamda bulamıyorum, dipnot halinde de belirtmiştim, öğrenmeme yardımcı olursanız çok sevinirim. TuğçeKılıçç (mesaj) 04.44, 25 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Kemal Can Parlak[kaynağı değiştir]

Merhabalar Kemal Can Parlak adı altında sayfa oluşturdum ancak hızlı silme adayı göstermişsiniz. Kayda değer bulmadığınız kişinin sosyal medya hesapları 500+bin takipçiye sahip. Tabii ki takipçisi olması kayda değer bir kişi olduğunu göstermez ancak bazı Filmlerde de oyuncu olarak rol almış bir kişi. HakanAlyakut (mesaj) 13.15, 25 Ağustos 2020 (UTC)[yanıtla]

Kemal Can Parlak Sayfası[kaynağı değiştir]

Selamlar, diğer mesajıma cevap vermişsiniz ancak ben bu mesaja tekrar nasıl cevap vereceğimi bilmediğim için buradan tekrar mesaj atıyorum.

Kemal Can Parlak kişisiyle uzaktan yakından ilgim yok. Sadece bu siteyi çözmeye çalışıyorum. Boş vakitlerimde katkı sağlamak istiyorum. Sadece siteye bir şeyler katma umuduyla oluşturduğum bir sayfaydı. Eğer dediğiniz gibi uygun kriterleri taşımıyorsa silinebilir. Sadece Vikipediyi çözmeye çalışıyorum. HakanAlyakut (mesaj) 14.06, 25 Ağustos 2020 (UTC)[yanıtla]

  • @HakanAlyakut, kötü niyet olmayabileceğini umarak tartışmaya çatım zaten. Olmadığını da sizin mesajınızdan anlıyorum. Kafanıza takılan herhangi bir şey olursa bana ya da diğer Vikipedist arkadaşlarımıza mesaj yoluyla istediğinizi sorabilirsiniz. Yardımcı olmaktan her zaman memnuniyet duyarız. Lütfen şevkiniz kırılmasın, katkılarınıza devam edin. İyi Vikiler. --SplendidSnowLeopardheyyo! 14.22, 25 Ağustos 2020 (UTC)[yanıtla]

Seçkin madde adaylıkları görüş bekliyor![kaynağı değiştir]

Selamlar, şu an "Vikipedi'de bulunan 365.786 maddenin 199 tanesi seçkin madde statüsündedir; yani diğer bir deyişle 1.830 Vikipedi maddesine bir seçkin madde düşmektedir." Oysa ki bu oran enWiki'de 1.050 maddede 1 seçkin madde. Seçkin madde oluşturmak kadar, seçkin maddde adaylıklarına görüş bildirmekte çok önemlidir, zira adaylıkların bekleme süresi 1 aydan fazla sürebiliyor. Ancak burada yalnızca "Destek Destek" şablonu eklemekten değil, detaylı bir incelemeden bahsediyoruz. Unutmayın ki, seçkin olması amacıyla bir madde oluşturduğunuzda o madde de "görüş bekleyen seçkin madde adaylıklarından" biri olacak. Eee bu kadar dil döktükten sonra bir görüşünüzü alırız, iyi Vikiler :) MediaWiki message delivery (mesaj) 13.22, 19 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Siyaset VikiProjesi İBP[kaynağı değiştir]

Katılımınızı bekleriz. İBP'nin bitmesine az kaldı! Kadıköylümesaj 14.45, 20 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]



~ Siyaset İş Birliği Projesi ~

19 Nisan 2024 Cuma

Bu projenin amacı; VikiProje Siyaset topluluğunu siyaset konulu maddelerin ansiklopediye kazandırılması veya mevcut maddelerin geliştirilmesi amacıyla iş birliği ile birlikte hareket ettirmektir. Her ay bir veya iki proje seçilerek, Vikipedistlerin katılımıyla projenin hızlı bir şekilde bitirilmesi amaçlanır.

Siyaset İş birliği Projesi için siz de, yeni projeye aday gösterebilir veya oy kullanabilirsiniz. Ayrıca eski projeleri görmek için arşive göz atabilirsiniz.

Bu Ayın İş birliği Projesi[kaynağı değiştir]

~ Siyaset iş birliği ~

Bu ayki iş birliğine katılın!

Ekim 2020'nin iş birliği, maddesi henüz oluşturulmamış Türkiye'nin 27. dönem milletvekillerinin maddelerinin oluşturulmasıdır.
Puanlamaya alınabilmesi için aşağıdaki beş koşulun yerine getirilmesi gerekiyor.

  1. Tamamlanan her maddenin tartışma sayfasına, (sınıf ve önemi belirtilerek) siyaset proje şablonu eklenmelidir. Edebiyat, spor, bilim vb başka bir proje ile de ilgiliyse onların da eklenmesi önerilir.
    Hatırlatma: Siyaset projesi küresel çaptadır. Dolayısıyla, Türkiye'de bakanlık yapmayan milletvekilleri "az" önemde varsayılıyor.
    {{VikiProje | Proje = Siyaset | Sınıf =  |Önem =  }}
  2. Tüm maddelerin tartışma sayfalarında en üste Şablon:Tartışma şablonu eklenecektir.
  3. Tüm maddelerin tartışma sayfalarında (hayatta iseler) Şablon:YİB şablonu eklenecektir.
  4. Oluşturulan her maddeye Şablon:Makam sahibi bilgi kutusu eklenecektir.
  5. Ekim ayı içinde oluşturan maddeye yapılan katkılar, oluşturan kullanıcıya ait ise puanlanacaktır.
    Diğer katkılara yalnızca teşekkür edilecektir.

Puanlama:

  • Her bir Taslak sınıfında oluşturulmuş yeni madde için 8 puan,
  • Her bir Başlangıç sınıfında oluşturulmuş yeni madde için 17 puan,
  • Her bir C sınıfında oluşturulmuş yeni madde için 35 puan,
  • Eklenen her kaynak için 3 puan
  • Eklenen her kategori için 1 puan verilecektir.
  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedef 20 yeni milletvekili maddesi oluşturmaktır:
3 / 20   (15%)

  • Proje başlangıç: 1 Ekim 2020
  • Proje bitiş: 31 Ekim 2020

Bu imzasız yazı Kadıköylü (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İBP - Teslim Edilememiş Yıldızların Tespiti Çağrısı[kaynağı değiştir]

Merhaba SplendidSnowLoepard.

2020'nin son haftalarına gelmekte olduğumuz şu günlerde, geçmiş bazı haftalarda İBP katılımcılarının hakettikleri bazı yıldızların arşive ve yıldız koleksiyonuna eklenmemiş olduğunu şans eseri farkettim. Takdir edersiniz ki, unutulan yıldızları bulmak için geriye dönük 40+ haftanın tek kişi tarafından kontrol edilmesi oldukça zor. Bu sebeple, herkes kendi kontrolünü kendisi yapıp, hak ettiğini düşündüğü ama alamadığı yıldızları haftasıyla birlikte bildirirse geriye dönük tekrar kontrol edip güncelleme yaparak yıl bitmeden herkesin koleksiyonunu olması gerektiği haline getirebiliriz.

Yıldızıma kavuşmak istiyorum diyen herkesi kendi eksik yıldızlarını tespit etmeye davet ediyorum. Tespitlerinizi bana mesaj bırakarak bildirebilirsiniz.

Geriye dönük yıldızlar şöyle dursun, bundan sonrasına bakalım diyenleri ise haftalık İBP'lerimize bekliyorum. Bu haftanın projesi "Meksika mutfağı maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir ve projeyi ilk beş sırada tamamlayan kullanıcılar, Yeme-İçme Yıldızı ödülünün de sahibi olacaktır.

Sevgiler, iyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 22.07, 27 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Değişiklikler bekliyor![kaynağı değiştir]

Şu anda, Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 2.060 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Okuyucuların bilgiye hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için bekleyen değişiklikleri haydi hep birlikte eritelim!

İş birliği projesi daveti[kaynağı değiştir]

2020 46. Hafta İş Birliği Projesi'nin konusu, "Şablon:Pratt & Whitney hava aracı motorları maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz.

İBP'de yeni ödül: Ekonomi yıldızı![kaynağı değiştir]

Ekonomi Yıldızı
Selamlar. İş birliği projesi ödüllerinin arasına yeni Ekonomi yıldızı katıldı! Ekonomi ile ilgili iş birliği projelerine katılın, bu yıldızı kaçırmayın! İyi çalışmalar!
Caskination ?
Bu mesajı almak istemiyorsanız Şablon:İşbirliği-davet/İstemeyenler sayfasına imzanızı ekleyiniz. MediaWiki message delivery (mesaj) 21.02, 12 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

Merhaba SplendidSnowLeopard.

2020 48. Hafta İş Birliği Projesi'nin konusu, "Şablon:Queen maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz :)

 Not: Bu mesaj, öneri sayfasında bu konuyu öneren kişi olduğunuz için size gönderilmiştir. Öneriniz, Freddie Mercury'nin ölüm yıldönümü nedeniyle özel olarak bu hafta için seçilmiştir.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.33, 24 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

İş birliği projesi daveti[kaynağı değiştir]

Selamlar. İş birliği projesinde bu haftanın konusu "Şablon:Queen ve Şablon:Queen şarkıları maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan göz atabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz. İyi çalışmalar!

Bu mesajı almak istemiyorsanız Şablon:İşbirliği-davet/İstemeyenler sayfasına imzanızı ekleyiniz.
Caskination ? 12.31, 24 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Ermenistan vikiprojesine davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Ermenistan davetiyesi
VikiProje Ermenistan'a davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar bölümüne adınızı girip Vikiproje Ermenistan'ı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.

Huluxsi (mesaj) 12.56, 9 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Finlandiya vikiprojesine davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Finlandiya davetiyesi
VikiProje Finlandiya'ya davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar bölümüne adınızı girip Vikiproje Finlandiya'yı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.

Huluxsi (mesaj) 17.01, 9 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Zonguldak vikiprojesine davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Zonguldak davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!
Zonguldak ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Zonguldak Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Huluxsi (mesaj) 12.57, 12 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Sizleri Kuzey Makedonya Vikiprojesine davet ediyoruz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Kuzey Makedonya davetiyesi
Vikiproje Kuzey Makedonya'ya davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar listesine adınızı ekleyip Vikiproje Kuzey Makedonya'yı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.


--Veselov350💬 08.36, 24 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Ermenistan vikiprojesine davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Ermenistan davetiyesi
VikiProje Ermenistan'a davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar bölümüne adınızı girip Vikiproje Ermenistan'ı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.

Huluxsi (mesaj) 17.36, 3 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Nezaket Yıldızı
Kısa sürede onayladığınız için teşekkür ederim. Kıymetinizi bilememişim. EfekanX (mesaj) 13.19, 9 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]

Formula yetiştirme serileri görev gücü davetiyesi[kaynağı değiştir]

VikiProje Formula 1 yetiştirme serileri görev gücü davetiyesi
Merhaba SplendidSnowLeopard', Formula 1'in yetiştirme serileri ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Formula yetiştirme serileri görev gücüne katılmak için sizi davet ediyoruz. Daha fazla bilgi için görev gücü sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar --MediaWiki message delivery (mesaj) 12.15, 18 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]


VikiProje Formula 1 İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

VP Formula 1 iş birliği projesi davetiyesi
Selamlar SplendidSnowLeopard! Formula 1 Vikiprojesinin iş birliği projesinde bu ayın konusu 2010'dan 2019'a kadar yapılan Grand Prix'lerin kırmızı bağlantılarının açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 18.28, 31 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

--Pamfilyalı (mesaj) 18.28, 31 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

Tek Kanatlılar eser Türkiye'de hiçbir kaynakta bulunmayan bilgi, belge ve fotoğrafları içeren, konusu itibariyle ülkemizde ilk ve tek yayınlanmış kitaptır. Kayda değer olmadığını!! belirterek silinme talep etmeniz yazılması 5 yıl süren 423 sayfalık bu esere verilen emeğe ve yazarına hakarettir. Yazının şablonunda eksiklik var ise düzeltilmesi için hatırlatma yapabilirdiniz. Lütfen silinme isteğinizi geri çekiniz. Tailwindyflyer (mesaj) 14.05, 15 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. "İnternetten aratınca kitap satan firmalar ya da yazarın kendisi dışında kaynak bulunamıyorsa..." demişsiniz aşağıda sizin için kaynak olabilecek kitabın eleştiri ve tanıtımlarını yapan siteler ve kitabın tanıtıldığı youtube röportajları var.

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/tek-kanatlilarin-tarihini-yazdi-41775040 https://www.havayolu101.com/2020/07/11/kitap-notlari-tek-kanatlilar/ https://www.canerel.com.tr/images/publication/20200912CANCAkd-TekKanatlilar.pdf https://seyruseferim.com/kitap-tek-kanatlilar/ https://www.gazetebirlik.com/yazarlar/kabin-memurlugunun-kitabi-yazildi/ https://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/tek-kanatlilar-yayinlandi.html http://www.turkiyehaberci.com/haber.php?id=80649 https://www.gokyuzuhaberci.com/hostes-adaylari-icin-kaynak-kitabi-53872.html http://www.airkule.com/haber/KABIN-MEMURLUGUNUN-TARIHCESINI-YAZDI/34493 http://www.haberair.com/haber/kabIn-memurlugunun-tarIhcesInI-yazdi/57182 https://www.bagimsizhavacilar.com/kabin-memurlugu-meslegi-ve-tarihcesi-tek-kanatlilar-yayinlandi/ http://www.slothaber.com/kabin-memurlugunun-tarihcesini-yazdi/ https://herkesicinhavacilik.com/havacilik-kitaplari/ https://www.youtube.com/watch?v=1DhDM3TMjtw&t=1s https://www.youtube.com/watch?v=n4aIj-S1Mhg&t=34s https://www.youtube.com/watch?v=wi3P6T4xS4E&t=56s https://www.youtube.com/watch?v=RE_GAX_xP0E Maddeye elbette kaynak ekleyebilirim. Ancak Wikipedi'de yeniyim ve yazım formatına henüz alışamadım. Ama sizin gibi görevliler bu konuda bize yol gösterebilirsiniz, değil mi? Yeter ki, sayfa silinmesin, hatalı ya da eksik yanları neyse o bölümlerin güncellemelerini yaparım. Bu imzasız yazı Tailwindyflyer (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 15.13, 15 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba SplendidSnowLeopard,
32. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan kişiler kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 09.00, 16 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]

Utkirbek Kakhorov maddesi[kaynağı değiştir]

Utkirbek Kakhorov maddesi silinmemesi ne yapılması lazım. Burada yeni olduğum için her şey dolu düzgün olmamaya bilir. O yüzden her şeyi silmeden düzeltmeye hazırız. Sadece bize anlatarak yardımcı olun

Teşekkürler Filmmer (mesaj) 21.55, 26 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba filmlere afiş yüklüyormusunuz bir filme afiş yüklemenizi isteyebilirmiyim 185.177.229.146 12.20, 28 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba SplendidSnowLeopard,
34. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Farklı sayfalardan kendisine birçok bağlantı verilmiş tarih maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 05.42, 31 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba SplendidSnowLeopard,
34. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Farklı sayfalardan kendisine birçok bağlantı verilmiş tarih maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında 10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 05.42, 31 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Tarih Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba SplendidSnowLeopard,
34. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Farklı sayfalardan kendisine birçok bağlantı verilmiş tarih maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Tarih Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 05.42, 31 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]

Düzenle talebiniz hakkında[kaynağı değiştir]

merhaba. maddesini oluşturduğum Mihalıçlı Ahmed Paşa maddesine düzenle şablonunu koymuşsunuz. Bu şablonları koyarken normalde gerekçenizi de yazmanız lazım. Acaba bu şablonu koyma gerekçeniz nedir? Belirtirseniz eksikleri tamamlayıp şablonu kaldırmayı düşünüyorum. İyi çalışmalar.--Muratero 20.54, 31 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]

@Muratero, öncelikle bilgi kutusu eklenerek başlanılabilir. Giriş bölümü fazla kısa, en azından doğum ve ölüm yılları ve tam olarak ne tür bir devlet adamlığı yaptığı gibi ek bilgiler eklenmeli. Maddenin içeriği hâlâ az bir şey genişletilebilir. Ama evet, çok fazla bir sorunu yok gibi duruyor. İyi çalışmalar dilerim. --SplendidSnowLeopardheyyo! 09.41, 1 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba SplendidSnowLeopard, İngilizce Vikipedi'deki Gurbeti maddesinin konu aldığı etnik grup ile "Kıprıslı" Gurbetler aslında iki farklı halk; daha doğrusu aralarındaki ilişki belirsiz konuyu araştırırken bulduğum kaynaklara göre. Bu nedenden ötürü Gurbetîlerin kendi maddesi olmalı ve Gurbetler maddesi Wikidata'da bağımsız kalmalı diye düşünüyorum; Wikidata'da özet yazamadığım için buraya not düşeyim dedim. İlk başta bende de kafa karışıklığına neden olmuştu. İyi vikiler :) Gogolplex (mesaj) 13.17, 2 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

Black Lives Matter başlığı[kaynağı değiştir]

Merhaba, Black Lives Matter başlığını kontrol ettiğiniz için teşekür ederim ancak kaldırdığım kaynakça hatalıydı, geri getirmişsiniz, halen hatalı görünüyor. 4 numaralı atıf şu anda... Bilginize, iyi günler. Yavuzy (mesaj) 12.30, 3 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

Sledgehammer Games maddesi'ni inceleme/sürüm kontrolü talebi[kaynağı değiştir]

Başlıkta bahsettiğim madde'deki değişiklikler uzun bir süredir inceleme bekliyor. Değişikliklerin incelenmesini talep ediyorum. İyi günler.Lastworld (mesaj) 13.38, 3 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

@Lastworld, incelendi ve imlası birazcık düzeltilerek kabul edildi. Maalesef arada böyle kaynayıp kontrol edilemeden unutulan değişiklikler olabiliyor. Keşke daha çok kullanıcı böyle denetmenleri uyarsa. Çok teşekkürler. --SplendidSnowLeopardheyyo! 13.59, 3 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

Rica ederim. Belirttiğim maddeyi incelediğiniz ve kabul ettiğiniz için ben de teşekkür ederim.Lastworld (mesaj) 16.00, 3 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü - Düzenleme Yıldızı[kaynağı değiştir]

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba SplendidSnowLeopard,
35. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Diğer dillere bağlantısı olmayan sayfaların vikiveri bağlantılarını yapma" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 05.02, 7 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

Sivil Parişler Proje Davetiyesi[kaynağı değiştir]



Merhaba!
Sivil Parişler kapsamında hazırlanmış bir vikiproje başladı. Sizi, Sivil Parişler Vikiprojesi'ne davet ediyorum.
Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Sivil Parişler sayfasına göz atabilirsiniz.
Teşekkürler 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 15.58, 11 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

Sosyoloji Vikiprojesine davet[kaynağı değiştir]

Davet ediliyorsunuz!

Sosyoloji hakkında başlayan, Sosyoloji Vikiprojesi'ne davetlsiniz. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Sosyoloji sayfasına göz atabilirsiniz. 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 13.02, 13 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Bursa'ya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Bursa davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!
Bursa ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Bursa Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Kadıköylümesaj 09.04, 27 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Zonguldak'a davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Zonguldak davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!
Zonguldak ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Zonguldak Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Kadıköylü Mesaj11.34, 5 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

VikiProje Formula 1 İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

VP Formula 1 iş birliği projesi davetiyesi
Selamlar SplendidSnowLeopard! Formula 1 Vikiprojesinin iş birliği projesinde bu ayın konusu 2010'dan 2019'a kadar yapılan Grand Prix'lerin kırmızı bağlantılarının açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 16.54, 21 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

--07 (mesaj) 16.54, 21 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Friends daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Friends davetiyesi
Merhaba SplendidSnowLeopard, Friends ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Friends Projesi'ne katılmak için sizi davet ediyoruz. Daha fazla bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar --MediaWiki message delivery (mesaj) 18.40, 21 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

--07 (mesaj) 18.40, 21 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Friends İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

Selamlar SplendidSnowLeopard! Vikiproje Friends iş birliği projesinde bu ayın konusu Friends bölümlerinin maddelerinin açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 15.28, 28 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

--07 (mesaj) 15.28, 28 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Avrupa'ya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Vikiproje:Avrupa'ya davetlisiniz!
İyi günler, iyi vikiler!
Sizi Avrupa ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Avrupa Vikiprojesi'ne davet ediyorum. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilir, sorularınızı tartışma sayfasında belirtebilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Efe7961 mesaj 14.54, 2 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

VikiProje Formula 1 İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

VP Formula 1 iş birliği projesi davetiyesi
Selamlar SplendidSnowLeopard! Formula 1 Vikiprojesinin iş birliği projesinde bu ayın konusu 2010'dan 2019'a kadar yapılan Grand Prix'lerin kırmızı bağlantılarının açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 15.51, 15 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

07 💬 15.51, 15 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.07, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]