Kullanıcı mesaj:Yavuzy

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoşgeldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoşgeldiniz
Vikipedi'ye hoşgeldiniz

Merhaba Yavuzy. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz!

  • Aklınıza takılan sorun varsa, danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmakta yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, yukarıdaki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da imza atmayı lütfen unutmayın!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metni eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere sakın imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!
---Xberger 15:00, 17 Kasım 2011 (UTC)

Adana Demirspor[kaynağı değiştir]

Merhaba, Adana Demirspor başlığında dış bağlantılara ve kaynaklara iki değişiklik yaptım. Çünkü maddedeki kimi bilgiler, bu blogtan ve kitaptan alınmış. Ancak değişiklikler silindi. Silme nedenini öğrenebilir miyim? Teşekküler. Yavuzy 14:58, 17 Kasım 2011 (UTC)yavuzy.

Merhaba, yaptiginiz degisiklikler biraz düzensiz olmus. Bu sebepten geri alindi. Kaynak verirken kitaptan alinan kisimlarin arkadasina kaynak isareti atip oraya yazmalisiniz.
Örnek Vereyim:

Bu bir kaynak örnegidir![1]

Böyle yapsaydiniz sorun olmazdi. Bide taraftar gruplarinin des baglantilarda pek isi yok.
Kolay gelsin--Xberger 15:05, 17 Kasım 2011 (UTC)


Merhaba, bilgilendirme ve ilginiz için teşekkürler. Yalnız kitabın künyesinde yalnışlıklar var. Kitabın yazarı değilim, derleyeniyim. İki derleyenli ve çok yazarlı bir kitap. Ayrıca "Demir İletişim Yayınları" yazmışsınız, "demir" fazla olmuş. Doğrusu şu şekilde: Yıldırım, Yavuz; Uçar, Mustafa (2009) Sıcağıyla Acısıyla Adana Futbolu, İletişim Yayınları. Vikipedi'yi yeni yeni kurcalıyorum. Adana Futbolu ve diğer futbol başlıkları üzerine katkı yapmaya çalışırım. Teşekkürler.

Kaynak kayit edildi[kaynağı değiştir]

Merhaba,

ben surada görüldügü gibi kitabi kaynaklar altinda yazdim. Siz kitabin yazarisiniz galiba? Eger Adana futbolu hakkinda genis capli maddeler yazmak istiyorsaniz size yardimci olabilirim. ben burada türk futbolu hakkinda genis capli calismalar yaptim.

Iyi vikiler--Xberger 15:16, 17 Kasım 2011 (UTC)

Merhaba, bilgilendirme ve ilginiz için teşekkürler. Kitabın yazarı değilim, derleyeniyim. İki derleyenli ve çok yazarlı bir kitap. Kaynakçaya eklediğiniz kitabın künyesinde yanlışlıklar var. "Demir İletişim Yayınları" yazmışsınız, "demir" fazla olmuş. Doğrusu şu şekilde: Yıldırım, Yavuz; Uçar, Mustafa (2009) Sıcağıyla Acısıyla Adana Futbolu, İletişim Yayınları. Vikipedi'yi yeni yeni kurcalıyorum. Adana Futbolu ve diğer futbol başlıkları üzerine katkı yapmaya çalışırım. Teşekkürler. Yavuzy 13:45, 18 Kasım 2011 (UTC)

isterseniz yaptigim yanlisliklari düzeltebilirsiniz. Ben almanya'da yasiyorum ve yaklasik 1,5 seneden beri türk futbolu hakkinda bir cok madde actim vikipedide. benim burdaki ilk hedefim. türk futbol tarihini adam akilli vikipedide kayit etmek. Adana takimlari malesef simdi alt liglerde olsalarda gecmis zamanlarda büyük isler basarmisler. Bende adana takimlari hakkinda bircok madde acmayacalisoyurm. Fakat en büyük sorunumuz kaynakbulmakta. Bu konuda yardimci olabilirseniz cok büyük hizmet etmis olursnuz. Isterseniz sizde madde yazabilirsiz.
Bu arada bir dahaki türkiye ziyaretimde kitabiniz satin alacam.
hayirli vikiler--Xberger 13:53, 18 Kasım 2011 (UTC)

Değiştirmeye çalıştım, umarım başarılı olmuştur. Bizim kitap ansiklopedik bilgilerden ziyade kişilerin anılarına dayanan bir kitaptı. O yüzden burada kullanılacak çok fazla malzeme çıkmayabilir. Kitaba ilk çıktığı zamanlar Almanya'dan turkkitap.de'den ulaşmak mümkündü ama şimdi kontrol ettim, yoktu. Belki orayla iletişime geçip sipariş edebilirsiniz. Elimden geldiğince Adana takımlarıüzerine verileri girmeye çalışırım. Kolay gelsin size de.Yavuzy

Adana Demirspor[kaynağı değiştir]

Selamlar Yavuzy, Adana Demirspor maddelerine verdiğiniz katkılardan anladığım kadarıyla siz bir Demirspor sevdalısısınız. Sizden Adana Demirspor sezon maddeleri için bilgileri girmekte yardımcı olabilirmisiniz? Eğer yaparsanız bizlere ve Adana Demirspor tarihi içinde yardıcı olabilirsiniz. Saygı ve Selamlarımla, İyi Vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 12:21, 24 Ekim 2014 (UTC)

bekleyen değişiklik[kaynağı değiştir]

Merhaba, Adana Demirspor 2016-17 sezonu başlığında bekleyen değişiklikler var, inceleyebilir misiniz? Adana Demirspor sayfasının geçmişinde sizin isminiz olduğu için size mesaj atmak istedim. Daha önce yaptığım değişiklikler onay beklemeden yayınlanıyordu (beyaz listedeydim), son bir kaç katkım onay için bekliyor nedense. Teşekkürler. Yavuzy (mesaj) 11:29, 30 Ocak 2017 (UTC)

Merhaba onayladım. Sizden önce yapılan değişiklik onaylı değilse sizinki de onaylanmaz. Aksi durumda direk onaylanır. İyi günler.--Teacher0691 (mesaj) 20:00, 30 Ocak 2017 (UTC)

BLM kaynak hatası[kaynağı değiştir]

Hatanın nedeni kodun yanlış yazılmasıymış. Pire için yorgan yakmaya değmez dedim, düzelttim. Uyarınız için teşekkürler. --SplendidSnowLeopardheyyo! 12.34, 3 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

Ayrıntılı telif açıklaması[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemenizi takdir ve teşekkürle karşılıyorum; çünkü sayısız kişiye karşılıksız bilgi sunan bu ansiklopedi, gönüllülük kavramıyla ayakta durabilmektedir. Ve en önemli konulardan Beş temel taşımızdan üçüncüsü; telif hakları konusudur. Vikipedi; ana sloganı olan Özgür ansiklopedi kavramına yakışır bir şekilde yaşamak istediği için, telif konusuna özen göstermektedir. Herhangi bir kurum, kuruluş ya da kişinin, telif ihlali nedeniyle yasal yaptırım uygulama hakkının olmaması için, özgür içerik kullanmaya çalışıyoruz.

Eğer herhangi bir sitede; özgürce alıntı yapılabileceğine, değiştirilebileceğine ve ticari amaçla da olsa dahi kullanılabileceğine dair açık ve net bir ifade yoksa, kopyalama yapamamaktayız. Site sayfalarında bu konuda herhangi bir açıklama ya da uyarı yoksa, bu durum da onun yasalar tarafından otomatik olarak korunduğunun göstergesidir. Özellikle de, "Copyright, , Her hakkı saklıdır, TM" vb. yazı ve uyarı işaretleri varsa, zaten bu durumda kesinlikle o site sahibinin Vikipedi'ye izni olmadan alıntı, kopyalama yapamıyoruz. Unutmayın; alıntılarınıza kaynak göstermeniz tek başına yeterli değildir. Fakat alternatifler var elbet:

  • Alıntı yaptığınız site size aitse ya da site yetkililerinden izin aldıysanız; ilgili web sayfasının yüklü olduğu sunucuya bağlı yetkili bir e-posta adresinden, permissions-tr@wikimedia.org adresine; kendi web sayfalarından yapılacak her türlü içerik alıntısının Vikipedi'de kullanılmasına Creative Commons Atıf-BenzerPaylaşım lisansı çerçevesinde izin verildiğini belirten bir e-posta yazılması bir çözümdür. Ya da;
  • Kaynakta yazılmış olan bilgiyi okuyup kavrayıp, başka kaynaklardaki bilgilerle de kaynaştırarak; özgün kaynaktaki cümlelere herhangi bir benzerliği olmayacak yeni cümleler oluşturup o sayfayı yazabiliriz. Hem böylece emeğimiz geçerek gerçek bir katkıda bulunur, hem de telif hakları ihlali yapmamış oluruz.
  • Telif yasalarıyla ilgili ayrıntılı bilgi almak için buraya tıklayınız.

İyi bir yazar olamayabiliriz, hatalardan da korkmamalıyız, çünkü her gün yüzlerce hatayı düzelten birçok vikipedist var. Bu anlamda silinen (ya da geri alınan) maddeyi/içeriği yeniden kendiniz yazarak Vikipedi'ye katkıda bulunacağınızı umuyorum. Herhangi bir durumda yardım istemekten çekinmeyin. Ben ve diğer vikipedist arkadaşlarım her konuda elimizden gelen her şeyi yaparız. Tekrar hoş geldiniz, iyi çalışmalar.
Zafer (mesaj - e-posta) 16.18, 3 Ekim 2022 (UTC)[yanıtla]

Merhaba, mesajınız ve uyarınız için teşekkür ederim. Daha önce görsel yüklememiştim viki maddelerine, deneme amaçlı kendi açtığım bir sayfaya yükledim. Görsel yükleme sayfasındaki ilgili direktifleri takip etmiştim. Sizin uyarınız da benim değişikliğime özel değil de matbu bir metin gibi görünüyor; o yüzden neyi yanlış yaptığımı anlamadım. İlgili siteden verilen adrese mail atmalarını mı istemeliyim? Teşekkürler... Yavuzy (mesaj) 09.54, 23 Ekim 2022 (UTC)[yanıtla]


İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Yavuzy,
49. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Filozof maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 15.36, 15 Aralık 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Yavuzy,
49. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Filozof maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 15.36, 15 Aralık 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Felsefe Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Yavuzy,
49. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Filozof maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Felsefe Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 15.36, 15 Aralık 2022 (UTC)[yanıtla]

Teşekkür ederim, kolay gelsin... Yavuzy (mesaj) 08.09, 16 Aralık 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Yavuzy,
50. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "İstediğiniz tematik yıldızı kazanın: 3. GELENEKSEL TEMATİK YILDIZ KAMPANYASI!" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 06.16, 19 Aralık 2022 (UTC)[yanıtla]

Teşekkür ederim. Yavuzy (mesaj) 09.28, 19 Aralık 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Yavuzy,
2023/1. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan kişiler kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 17.10, 9 Ocak 2023 (UTC)[yanıtla]

Mehmet Gazioğlu (Siyaset bilimci) silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Mehmet Gazioğlu (Siyaset bilimci)) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Mehmet Gazioğlu (Siyaset bilimci) sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Diyot 06.51, 27 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]

Türkçe vikipedia'da diğer dillere göre çok az sayfa var. Bu tarz katı moderasyon uygulamaları ile benim gibi vikiseverleri desteklemiyor, köstekliyorsunuz. Madde/başlık açma konusunda özendirici olmak gerekli. Adana'da tanınan, kitap yayınlamış, sivil toplum çalışmaları yapan bir kişi bu. Bu başlığın silinmesi vikipedia'yı daha kaliteli hale getirecek mi? Evetse, tabii buyrun... Yavuzy (mesaj) 11.12, 28 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Yavuzy,
2023/41. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kategori içermeyen maddelere kategori eklenmesi" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 12.53, 16 Ekim 2023 (UTC)[yanıtla]

Teşekkürler. Yavuzy (mesaj) 13.09, 16 Ekim 2023 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Yavuzy,
2023/43. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kendisine hiç bağlantı verilmemiş (öksüz) maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 09.54, 31 Ekim 2023 (UTC)[yanıtla]

2023 başlığı[kaynağı değiştir]

Merhaba, şurada geçen duruma bakabilir misiniz? 2023 başlığına Türkiye'ye dair bilgi girilemeyeceği iddiası var, doğru mudur? https://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1_mesaj:WinstonSmith22#2023_2 Yavuzy (mesaj) 20.24, 5 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]

Merhaba sayın Yavuzy, öncelikle geç cevap için kusura bakmayın. Eğer bir ülke ile ilgili o yıla ait sayfa varsa, buradaki örnekte olduğu gibi 2023'te Türkiye sayfası gibi, o zaman Türkiye ile ilgili içerikleri 2023 sayfasına değil, ilgili ülkenin sayfasına eklemek gerekmektedir. Saygılarımla, Zafer (mesaj - e-posta) 14.52, 9 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Yavuzy,
2023/45. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Anlam ayrımı sayfalarına verilen bağlantıların temizliği" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 11.58, 13 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Yavuzy,
2023/46. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan kişiler kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 06.41, 20 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Yavuzy,
2023/47. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Başlığı olmayan kaynak içeren sayfaların bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 06.36, 27 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]

Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ (tilde) işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt gr+Ü tuşlarına (Mac'te: ⌥ Opt+Ü veya N) birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan üçüncüsüne tıklamanız yeterli. --Dr. Coalmesaj 15.13, 1 Aralık 2023 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Yavuzy,
2023/48. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan kişiler kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 11.31, 4 Aralık 2023 (UTC)[yanıtla]