Kullanıcı mesaj:Absar: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
SiLveRLeaD (mesaj | katkılar)
Yeni başlık: İlginize
Yeni başlık: Kıbrıs
975. satır: 975. satır:


Selamlar. İncelemeelemani'nin [[Vikipedi:Hizmetlilik başvurusu/İncelemeelemani 6|hizmetlilik başvurusunda]] oy kullanmak ister misiniz? Teşekkürler.. --[[User:SiLveRLeaD|<span style="color:#C08000;font:bold 8pt kristen itc; cursor: crosshair">SiLveRLeaD </span>]]<sup>[[User talk:SiLveRLeaD|<span style="color:Grey;font:bold 8pt kristen itc; cursor: crosshair">mesaj</span>]]</sup> 10:40, 15 Haziran 2014 (UTC)
Selamlar. İncelemeelemani'nin [[Vikipedi:Hizmetlilik başvurusu/İncelemeelemani 6|hizmetlilik başvurusunda]] oy kullanmak ister misiniz? Teşekkürler.. --[[User:SiLveRLeaD|<span style="color:#C08000;font:bold 8pt kristen itc; cursor: crosshair">SiLveRLeaD </span>]]<sup>[[User talk:SiLveRLeaD|<span style="color:Grey;font:bold 8pt kristen itc; cursor: crosshair">mesaj</span>]]</sup> 10:40, 15 Haziran 2014 (UTC)

== Kıbrıs ==

Selam [[Kullanıcı:Absar|Absar]], katkılarından gördüğüm kadarıyla Kıbrıslısın. Kıbrıs'ın senin gibilerine ihtiyacı var. Çalışmalarının devamını dilerim. İyi Vikiler. --[[Kullanıcı:Uğurkent|Uğurkent]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Uğurkent|mesaj]]</sup> 22:43, 28 Haziran 2014 (UTC)

Sayfanın 22.43, 28 Haziran 2014 tarihindeki hâli

Bana iletmek istediğiniz herşeyi buraya yazabilirsiniz. Eğer aşağıda geçen konular harici yeni bir konu açacaksanız lütfen "değiştir" yerine "+" sekmesine tıklayarak mesajınızı bırakınız.
Lütfen mesajızın sonuna 4 tane ~ (~~~~) yazarak imzanızı atınız.
Cuma
Nisan
07.18 UTC
Vikipedi'de 606.203 madde var

Arşivler: (17 Eylül 2005 - 9 Haziran 2006) ~ (9 Haziran 2006 - 8 Ağustos 2006) ~ (8 Ağustos 2006 - 6 Nisan 2007)



Türkçe olması TDK eşliğnde olmak zorunda değil

Vikipedi Türkçe bir ansiklopedidir ve günümüzde Türkçe'nin mekezi diye nitelendirebileceğimiz Türk Dil Kurumunu ve onun görüşlerini, çalışmalarını esas alır. Bu sırf şapka konusunda da böyle değil her konuda. Örnek TC resmî yazışmalrında ünvan kelimesi kullanılır ama TDK'ya göre bu unvandır ve bizim onu esas almamız gerekli.--Absarileti 12:07, 6 Nisan 2007 (UTC)

Sayfanıza da OSS nedeniyle zaman kaybetmemeniz için Danbury kardeşimizin dahili olmasıyla yapılan yazışma ve ilgisi nedeniyl sayfanıza konulan konuda sanırım atladığınız nokta şu: şapka var yada yok bu benim sorunum, konum yada tarafı değilim. Türkiye yerleşim yerleri isimleri için ölçek şudur:
1- Turkiye Cumhuriyeti Devleti resmi yazışmlarında yer isimlerini nasıl yazmakta
2- Turkiye Cumhuriyeti Devleti resmi haritalarında yer isimlerini nasıl yazmakta
3- Turkiye Cumhuriyeti Devleti İçişleri Bakanlığı yer isimlerini nasıl yazmakta
4- Turkiye Cumhuriyeti Devleti İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Gen Müd. nasıl yazmakta
5- Turkiye Cumhuriyeti Devleti İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Gen Müd Müd. nasıl yazmakta
6- Turkiye Cumhuriyeti Devleti Valilikleri nasıl yazmakta.
7- Turkiye Cumhuriyeti Devleti Kaymakamlıkları nasıl yazmakta.
8- Özel yada resmi haritalarda nasıl yazılmakta.
9- TDK farklı yazmışsa ve onu kendi devleti de ciddiye almamışsa ve önemsemiyorsa bunun sorumlusu ve tarafı ne benim ne de wikipedia türkçe sayfalarıdır. Bu konuda rahatsızlıklarınız oluyorsa bunları TC Devleti ile çözmeniz gereklidir, haşa ben TC Devleti değilim sadece o devlet nasıl yer adlarını yazıyorsa bende onu olduğu gibi buraya aktarıyorum. Kısaca TC Devletinin yazım biçimine tanıklıktan başka konuya dahlim, taraflığım ve yorumculuğum yoktur. Kısaca yer adlarında ölçütünüz TDK değil devletin nasıl yazdığı olsun TDK öyle yazıyor diye devlet haritalarını, tapularını, vergi sistemini, nüfus kütüklerini değiştirmiyorsa... sizde sıradan bir acem, arap kökenli kelime gibi yer isimlerine devleti kullanmadığı sürece ek koyamazsınız, koyarsanız kendinizi o soyut devletin yerine koymuş olursunuz.

Burada yer alan konu bir sıradan örnek unvan kelime durumu değil anlayacağınız. Kelime olma ötesinde durumları olan coğrafi yer isimleridir.

Unutmadan Türkçenin Merkezi diye tek bir şey vardır evet ama o da TDK değil SİZSİNİZ, TDK sizin memurlarınızdır. Siz olmazsanız TDK'da olmaz. Kendinizi merkezden alıp yerine TDK'yı koymamalısınız. Kendinizi kenara korsanız bir gün memurlarınızın olası ihanetlerini de göremeyebilirsiniz. OSS yolunda başarılar dilerim sevgili Absar, şu anda ve öncesinde yazdıklarımda eğer kırılabiliceğin alınganlık yapabileceğin bir yan varsa peşinen özür dilerim. Amacım yanlış anlamayı düzeltmek daha doğrusu konuya doğru nasıl yaklaşılırı aktarmak. İyi günler.--Etrüskileti 12:38, 6 Nisan 2007 (UTC)

asker tembel

çok sağol absar, ezberliyorum. :) sevgiler.. -Tembelejderha 16:31, 9 Nisan 2007 (UTC)

Signpost updated for March 27th, April 2nd and 9th, 2007.

The Wikipedia Signpost
The Wikipedia Signpost
Weekly Delivery



Volume 3, Issue 13 27 March 2007 About the Signpost

From the editor: Tardiness, volunteers, RSS
Patrick and Wool resign in office shakeup WikiWorld comic: "Buffalo buffalo Buffalo buffalo buffalo buffalo Buffalo buffalo"
News and notes: Board resolutions, milestones Features and admins
The Report on Lengthy Litigation

Volume 3, Issue 14 2 April 2007 About the Signpost

Poll finds people think Wikipedia "somewhat reliable" Wikipedia biographical errors attract more attention
Association of Members' Advocates nominated for deletion Reference desk work leads to New York Times correction
WikiWorld comic: "Charles Lane" News and notes: Alexa, Version 0.5, attribution poll
Wikipedia in the news Features and admins
Bugs, Repairs, and Internal Operational News The Report on Lengthy Litigation

Volume 3, Issue 15 9 April 2007 About the Signpost

Danny Wool regains adminship in controversial RFA Leak last year likely to produce changes for handling next board election
Association of Members' Advocates' deletion debate yields no consensus WikiWorld comic: "Fake shemp"
News and notes: Donation, Version 0.5, milestones Wikipedia in the news
Features and admins Bugs, Repairs, and Internal Operational News
The Report on Lengthy Litigation

Home  |  Archives  |  Newsroom  |  Tip Line  |  Single-Page View Shortcut : en:WP:POST

You are receiving this message because you have signed up for the Signpost spamlist. If you wish to stop receiving these messages, simply remove your name from the list. 75.5.231.38 08:19, 10 Nisan 2007 (UTC)

Absar sana bir kural önerisi

Kendi yazmadağın hiçbir madde de şapkalı a ile oynama. İnsanların yazma biçimine saygı göster. Ancak kendi yazdığın maddelerde istediğini yapabilirsin. Bu benim kendi adıma uyguladığım bir kuraldır. Başkalarının yazılarında harf hatası yoksa gerekmedikçe karışmam. Bu yaklaşımını olumlu bulmuyorum ve beğenmiyorum. O maddeleri yazanlar senin gibi düşünüyor olsalar şapka korlardı. İnsanların birikimlerine referanslarına öncelikle lütfen saygı!--Etrüskileti 09:19, 12 Nisan 2007 (UTC)

Etrüsk kendi yazmadığın maddelerde Türkçe karakter kullanma diyebilir misin? ç, ş, ğ, kullanmamak olur mu? Aynen bunlar gibi de bu harfler dilimizdedir. Madem dilimizdeler neden alfabede yoklar dersen eğer bu TDK'nın görüşüdür. Diğer Türkçe karakterleri alfebemize alan kurum bunları zamanında almamış. Ayrıca bir bakabilir misin Harput Elazığ merkeze bağlı bir köy statüsünde mi?--Absarileti 09:26, 12 Nisan 2007 (UTC)


Buraya katkı verenlerin tümünü senin gibi düşünmeye ve davranamaya zorlayamazsın. Bildiklerini / bildiklerimizi kendi çalışmlarımız için kullanalım. Günümüz TDK'nun yazım önerilerini sen referans alıyor olabilirsin ama her türkçe yazan almak zorunda değil. Böyle bir yaptırım gücümüz yok, birden fazla öneri ve yazım kılavuzu kullanımda vardır. Şapkalı a alfabemizde yoktur, bakınız ilgili kanun olan 3 Kasım 1928'de yürürlüğe giren kanunda yoktur bakarsan orada sadece 29 harf olduğunu göreceksindir! Yazında örnek verdiğin konu dışı ç, ş, ğ Türkçe'de olmadığını düşünüyorsan yada size okul sıralarınızda öyle öğretmişlerse öğretmenlerin gidip tüm türk dünyası ve ön türkçe alfabelerini öğrensin. Dediğimi tekrarlıyorum ne zaman kendin madde yazarsın yada bir maddeye ek yaparsın orada kendi referans dizgene göre gerek duyuyorsan eklersin ama başkalarına aynı şeyi hata yapar/yapmış gibi değerlendiremezsin (örneğin şu an ben senin hata yaptığını düşünüyorum), hele başkasının yazdığını hiç mi hiç değiştiremezsin. Olmayan bir harfi ister kullanırlar ister kullanmazlar. Lütfen başkalarını yazılarında bunu deneme artık! Kullandığın karakter bir kere Türkçe değildir ve hiç bir zaman Türk dil tarihinde olmamıştır!--Etrüskileti 09:48, 12 Nisan 2007 (UTC)

Absar merhaba, bu tartismaya girmek istemeden girmis bulunuyorum. Sayenizde. Ben 7 yasindan beri Türkçe yziyorum, (hatta adimi 5 yasinda yazmaya baslamisim yani daha da erken.) Su anda 36 yasinday,m yani tam 31 senedir Türkçe yazıyorum ve okuyorumda. Ama bu inceltme isaretlerini egtim aldigim hicbir egitim kurumundaki dil dersinde türkce icinde gormedim. Dolayisiyla ben de gormedigim icin bunlari kullanmiyorum. Özellikle de madde actigim zaman bunlari kullanmiyorum. Ama aklima gelirse inceltmeli hallerine yonlendirme yapiyorum. Sen kullanabilirsin. Bu senin tercihindir. Fakat bunu saplanti haline getirip bu konuda savas yapmak yanlis ve beni buna alet etmemini rica ediyorum. Saygilarimla.--Plenumchamber 10:12, 12 Nisan 2007 (UTC) Absar saygili ve olgun yaklasimin icin tesekkur ederim. Bence bu konu yuzunden birbirimiz uzmemeliyiz. Yapacak daha cok is var. Ben sana ve Kibeleye yazdigim bu konudaki bunca kelimeyi madde yazmak icin harcamak isterdim. Kolay gelsin.--Plenumchamber 11:07, 12 Nisan 2007 (UTC)

TCDD sablonu

Şablon:TCDD Ana Hat İstasyonları'nda yazıları biraz küçülttüm. Şablon çok büyük bu hâli nasıl?--Absarileti 09:11, 12 Nisan 2007 (UTC)
Uyari icin sagol. %93 yaptim bende.. Ama bundna kucuk olunca Firefoxda Tren adlari bold olmuyor. Birde zaten sablonun default hali gizli olduğu icin buyuklugunun sorun olacagini sanmiyorum.--Plenumchamber 09:38, 12 Nisan 2007 (UTC)
Aslında şablonu bölmeyi ben de düşündüm. Bölgelerine göre ayrılabilir aslında. Ben de bu şekilde böleceğim. Ancak daha sonra. Simdi burda gecen her istasyona yerlestirip bu sablonu daha sonra o madde icinde yer alan hatlara gore bolgelerine ayirmayi dusunuyorum. Ama biraz uzun soluklu bir is. Yavas yavas yapayim diyorum Ama her zman yardiminiza acigim. Boylece daha hizli haletmis olabiliriz. --Plenumchamber 10:01, 12 Nisan 2007 (UTC)

II. Bayezid

Metal Militia merhaba,

II. Bayezid hakkında ki tüm kullanıcıların ve sizin yorumunuzu okudum. Ruzgar dışındakilerin hepsi destekelemiş. Ruzgar'da kaynaksızlıktan yakınıyor. Aslında maddeye bilgi ekleken bir çok kitaptan faydalandım (Hammer'in Osmanlı Tarihi, Yılmaz Öztuna Türkiye Tarihi...). İnternette de geniş bir araştırma yaptım ve II. Bayezid lafzı geçen ve alakalı çoğu siteyi referans olarak gösterdim. Anlatım karışıklıklarıda büyük ölçüde giderildi (inşaallah gözümden kaçan olmamıştır). Maddenin pekte eksik yanı zannımca kalmadı. Sizce eksik yanlarını sayarsanız o yönde çalışmalara devam ederiz. Ayrıca muhtemel yöneticiliğinizi şimdiden kutlarım. Kolay gelsin. İyi çalışmalar.--Absarileti 11:26, 12 Nisan 2007 (UTC)
Merhabalar Absar, II. Bayezid maddesi (ellerinize sağlık) kıvama gelmiş gibi görünüyor. Vikiyazar ve Tarih de katkılarda bulunuyorlardı ama son durum nedir bilmiyorum şu anda. Onlara da birazdan mesaj atıp sorarım. Kolay gelsin, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 12:01, 12 Nisan 2007 (UTC)

vikiProje

merhaba absar.Vikipedi:VikiProje Türk Devletleri açtım ve sizin projenizden esinlendim biraz umarım kısmazsınız:) ilerleyen günlerde el atcam düzeltcem ama eğer hoşunuza gitmediyse şimdide düzeltebilirim.--uanniS 21:45, 18 Nisan 2007 (UTC)

İşbirliği

Merhaba Absar, Haftanın İşbriliği projesi için padişah biyografilerine onay verenlerden biri de bendim ama kusura bakma bu ara yoğun olduğumdan projeye katkı sağlayamadım, sınavdan sonra hepsini elden geçiririz.--Çağatay 07:28, 21 Nisan 2007 (UTC)

Portal:Türk dil ailesi

Merhaba, sanırım Portal:Türk dil ailesi portalı yarım kalmış. geliştirmeyi düşünmüyorsan silelim mi?--Atacameñoileti 11:44, 21 Nisan 2007 (UTC)

Tartışma yapmadan önemli isim değişikliğine gitmek

Merhabalar, Kazım Mirşan maddesinde olduğu gibi tartışma sayfasına not bırakmadan isim değişikliğine gitmemeni rica ederim. Zira özel isimler nüfusa nasıl geçerse öyle açılmalı eğer bu kişinin de nüfusa böyle geçtiğine dair bir kaynak varsa ismini inceltme ile yazabiliriz. İyi çalışmalar--Atacameñoileti 19:50, 21 Nisan 2007 (UTC)

Hakemlik politikası

Arkadaşlar bir çok kullanıcı bu tür bir kuruma ihtiyaç olduğundan bahsediyor. İnsanlardan ziyade buradaki yaşam da bu tür bir ihtiyaca işaret ediyor. Zaman kaybetmeden bu tartışmanın başlatılması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda açılan tartışmaya katılmak isterseniz sevinirim. İyi çalışmalar. Vikipedi tartışma:Hakemlik politikası ----devrimdptmesaj 15:00, 8 Mayıs 2007 (UTC)

Re: Turkmen Wikipedia

Hello. I've requested a temporary sysop status on that wiki; stewards asked then to write something there as there are 2 (inactive) local sysops. My status was granted yesterday and is going to expire on 11 July (2 months). Thank you. --84.221.208.150 11:17, 12 Mayıs 2007 (UTC)

Kim 500.000 İstemez ki?:)

  • Yarışmada başarılar dilerim. 500,000'i aldıktan sonra bilgi birikimimi edinmemde büyük etkisi olan Vikipedi'ye teşekkürler dersen Vikipedi'nin de tanıtımı olur. Kolay gelsin. Emin ol. Son kararını iyi ver. --Absarileti 08:25, 13 Mayıs 2007 (UTC)
Teşekkürler. İnşallah yarışmacı olurum da Vikipedimizden bahsedebilirim Absar. Hoşçakal.--TOBB ETÜ 08:44, 13 Mayıs 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

TOBB ETÜ 17:19, 14 Mayıs 2007 (UTC)

Türkiyenin Geçmişteki başarıları

Türkiyenin geçmişte ve bugünde yaptığı bir çok iş var. bunlar bir başlık altında toplamak ve sunmak gerekir diye düşünüyorum. Amaç ise bazı kendini bilmeyen ve güvenmeyen, ve İçimizde beyni yıkanmış Türkler bişi beceremez diyenlere bir şeyler göstermek. mesela; Cumhuriyetin ilşk Yıllarında yaptığı uçak fabrikası,devrim otomobili, 1957 de Beylikdüzünde kurulan Nükleer Santral(Bilimsel amaçlı da ollsa). bunları günümüze kadar getirmeli ve tarihe not düşmeliyiz kanaatindeyiim. fikirlerini bekliyorum.--Koraman 20:38, 21 Mayıs 2007 (UTC)

Hakikaten yapılabilecek ve yapılırsada güzel olabilecek bir çalışma olur. Ama tüm bilgileri derleyip toparlamak zaman alabilir. Hem bunların büyük bir kısmınada kaynak gerekir. Bunlar için Türkiye maddesi başta olmak üzere başka maddelerede (yani konu ile alakalı örneğin Devrim otomobilini otomobil maddesine) eklemeler yapılabileceği gibi hepsi tek çatı altında da toplanabilir. Madde adı olarak Türkiyenin Geçmişteki başarıları yerine daha güzel ve konuyu tam olarak açıklayabilecek bir isim altında güzel bir madde oluşturulabilir. Her türlü şekilde yardımcı olabilirim. Kolay gelsin. İyi çalışmalar.--Absarileti 10:35, 25 Mayıs 2007 (UTC)

Aslında bu konuyu Türk Tarihi Portalında yer alan bunları biliyormuydunuz? altında yapabiliriz. bir Bunları biliyormuydunuz? sayfası oluşturup burada kısa açıklama yazıp detaylı bilgi istyenler için konun kendi sayfasına bağlantı yapmak olabilir. bu sayfa genişledikçe de bilimsel sınıflara ve gruplara ayrılır diye düşünüyorum.--Koraman 11:56, 30 Mayıs 2007 (UTC)

Bu aralar projemizde büyük eksiklikler var. Ayrıca futbol haricindeki diğer sporlara (belki basketbol hariç) yeteri önem gösteremiyoruz ve bu durum, beni bir proje üyesi olarak çok üzüyor. Eğer spor sayfalarını geliştirmek istiyorsak, hepimizin elini taşın altına sokması gerektiğini düşünüyorum.

Yaşasın spor!

Sallapattias 21:04, 11 Haziran 2007 Pazartesi (UTC)

Çeviri

Kolay gelsin Absar. Filipinler'in yönetimsel bölgeleri sayfasının çevirisi uzun zamandır yarım kalmış. Belki çeviriyi tamamlamak istersin, ya da çevirmediğin kısımları sayfadan silmek istersin diye bu mesajı yazıyorum. Teşekkürler --Pinar 11:43, 26 Haziran 2007 (UTC)

Selam

Merhaba Absar, mesajın için teşekkürler.Şu Öss'den sonunda kurtulduk gerçekten de.Mesajın tam Vikipedi'de gerçekleşmesini düşündüğüm projeler hakkında umutsuzlanmaya başladığım bir zamanda geldi, kimse oraya attığım mesaja cevap yazmamıştı.Senin tarih konusunda ve genel olarak Vikipedi'de yaptıklarından haberim var, projeyi de istediğin gibi yaparız, benim vaktim var, ama katılım gerek.Sen işin içinde olursan da katılım olur sanıyorum.İyi çalışmalar..--Çağatayileti 15:23, 27 Haziran 2007 (UTC)

Unutmadan, benim uğraştığım seçkin madde çalışmasını belki görmüşsündür.Bana şimdilik bazı kırmızı linkler dışında bir eksiği yok gibi geliyor.Sen de bir bakıp eksiklerini söyleren iyi olur.Türk Tarihi projesinin ilk seçkini olabilir, oldukça da yakın gibi.--Çağatayileti 10:40, 2 Temmuz 2007 (UTC)

Absar, merhaba.Bir maruzatım var; şu Türk tarihi şablonunu biraz küçültsek mi?Fazla yer kaplıyor gibi, bir de madde ilk açıldığında yüklenmesi çok uzun sürüyor.Devletleri silmeyeceğimizden belki uzunluğuna karışamayız ama Cumhurbaşkanlığı forsunu küçültüp, şablonun genişliğini en azından "Tarihî ve Çağdaş Türk devletleri" yazısının kenarlarına kadar çekebilir miyiz? İyi çalışmalar.. --Çağatayileti 21:27, 13 Temmuz 2007 (UTC)

Teşekkürler

Sevgili Absar, {{SR}} olması için önerdiğin Kutup ışıkları resmi Vikipedi topluluğunca SR olmaya layık görüldü.

Güzel katkılarının devamı dileğiyle, teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 19:14, 3 Temmuz 2007 (UTC)

Portal'ın hazırlanması için yardımcı olursanızı sevinirim.

kızılsungur®©ileti 01:31, 17 Temmuz 2007 (UTC)

Çok çok teşekkürler. :) Katılımcılar ve Son eklenen maddeler adlı iki pencere daha açabilir miyiz?

Ben Askeriye portalındaki küçük işlerimi bitirip bu portal ile ilgilenmeye başlayacağım. Bi' de alt kategori olarak Ekonometri'yi unutmuşsunuz. :)

kızılsungur®©ileti 12:09, 17 Temmuz 2007 (UTC) kızılsungur®©ileti 12:09, 17 Temmuz 2007 (UTC)

O da varmış. Ben görememişim. :)

kızılsungur®©ileti 12:11, 17 Temmuz 2007 (UTC)

Mehmet Cansun makalesi hakkında

Selamlar. Ben Mehmet Cansun makalesini ekledim. Artık portalınızda o maddeyi istemenize gerek yok diye düşünmekteyim. Saygılar. --Cd96 19:18, 26 Temmuz 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği projesine davet

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.


Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var.
Lütfen → bu ← projeye katılarak bize yardımcı olun.

Merhabalar, doğru yerdemiyim bilmiyorum siteye henüz üye oldum ayağımın tozuyla haftanın işbirliği projesine yardımcı olmak istiyorum.Ressam isimlerini maviye dönüştürmek ancak nasıl yapılacağını bulamadım yada bulmayı beceremedim zamanla daha çok katkıda bulunacağıma inanıyorum.yol gösterir misiniz? Teşekkürlerimren 23:31, 12 Ağustos 2007 (UTC)

alkolizm

selam .absar.benim sorum alkolizm bölümünde anonim alkolikler diye bir dernekten bahsediliyor .ben bu dernek nerde nasıl faaliyet gösteriyor bunu öğrenmek istiyorum.teşekkürler

Haftanin Isbirligi Projesi

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.


Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var.
Lütfen → bu ← projeye katılarak bize yardımcı olun.

BrechtProscenium 10:58, 7 Eylül 2007 (UTC)

--efsanefb1907 22:49, 20 Eylül 2007 (UTC)efsanefb1907== selam ==

ben burda yeniyim yardım rica ediyorum

Bayram tebriği ve lokumu

  • Bayramınızı tebrik ediyorum.. (Lokumdan buyurun..) --Hasan Sami 06:04, 11 Ekim 2007 (UTC)

Merhaba

Buradaki tartışmaya katılmanızı rica ediyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar.. Euthygenes EPISTVLA 15:43, 24 Ekim 2007 (UTC)

Congratulations on your conditional project approval!

Dear Absar. On Meta's Requests for new languages I read that you have recently supported a request for a new language project that has now been conditionally approved. Congratulations on that approval! I hope your community can make something wonderful out of it.

One of the requirements for getting from a conditional approval to a complete project with its own wiki is that the interface for MediaWiki for that language has been sufficiently localised. I would like to ask you to check the localisation statistics for the languages you are able to contribute to, and if you are willing, invite you to visit Betawiki, where you can contribute to improving the localisation for those languages. On Betawiki, users contribute to the MediaWiki localisation of more than 70 languages every month. Please do not hesitate to drop me a note there if you have any questions. Cheers! Siebrand 22:57, 22 Aralık 2007 (UTC)

bu nedir?

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.



Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen → bu ← projeye katılarak bize yardımcı olun.
Yukarıdakini yanlış yazdım biliyorum.
Biliyorum biraz fazla oldu bu ama bende bu projeye katılmak istiyorum. Bu nedir!!!? --Özgür Yılmaz (13 yaşında) 15:13, 23 Aralık 2007 (UTC)

Çağrı

[1] sayfasında Az. vikipedinin bir kural deşikliği oylaması var. Vüsal adlı kullanıcı geçmişte 10 dk. engellendiği için şimdi yönetici olamadı. Eğer olumlu oy kullanırsanız, bu yönetici seçilme engeli kalkar ve Az. vikinin en çalışkan kullanıcısı yönetici olabilir, desteğinize ihtiyacı var. Bilgilerinize...--Sαвяι¢αи76ileti 14:38, 26 Aralık 2007 (UTC)

sinema portalı

Merhaba sinema portalının tasarımı ve içeriği ile ilgili bir tartışma var, katılmak isterseniz[[2]],kolay gelsin ----Tegiiinmesaj 15:53, 31 Aralık 2007 (UTC)

Galatasaray

Galatasaraylı kullanıcımız; Galatasaray Portalımız daha önce olan yetersiz halinden ziyade, daha güzel bir biçimde geliştirilmiştir. Ziyaret edebilirsiniz. Kullanıcı GSH yi {{}} karakterleri içine alarak Galatasaray haberlerini takip edebilirsiniz.Ayrıca Galatasaray Gündemdeki Proje maddesine katkılarınızı bekliyoruz. Lütfen katkılarınızı esirgemeyin. Saygılarımla

Absar kardeş özellikle senden ve Selim'den büyük katkılar bekliyorum, çabuk gel :D--SBM ileti 14 Ocak 2008 19:05 (GMT+2)

Merhaba

Merhabalar. Adil kullanım resimlerini maddeler dışında kullanamıyoruz. Kolaylıklar.Sağlamcıileti 15:01, 21 Ocak 2008 (UTC)

Haftanın İş birliği

Bu haftaki işbirliğine katılın!


20 Ocak 2008 haftasının işbirliği Ekim-Kasım-Aralık 2006'dan beri düzenleme bekleyen maddelerin düzenlenmesi seçilmiştir.


  • Proje başlangıç: 20 Ocak 2008
  • Proje bitiş: 27 Ocak 2008

--Aycan 18:57, 21 Ocak 2008 (UTC)

Nerdesin

Abi sen nerelerdesin canım abicim, Galatasaraylı abim ? Portal:Galatasaray yetim kaldı. Biz ilerletiyoruz artık. Galatasaray hakkında çok şey yazdım. E-16 diye bir kullanıcı arkadaş var o da sağolsun yardım ediyor. Hadi yardımlarını bekliyoruz. SBM ileti 11:48, 8 Şubat 2008 (UTC) Abi be hadi Galatasaray'ı unutma :D Konya'da da şov yaptık. SBM ileti 13:41, 18 Şubat 2008 (UTC)

kosova

http://www.haber1.com/haber/20080220/18-ulke-Kosovayi-tanidi.php ya bakarsanız, ülke sayısı 18'e çıktı. --foPen bana ileti gönder 15:53, 21 Şubat 2008 (UTC)

Politikaların düzenlenmesi

İlkeler, Politikalar, yönergeler.. bunlar arasında herkes kaybolup gidiyor. bunları toparlayan bir şablon çalışması yaptım. ve bazı maddelerin de ingilizce versiyona dayanarak geliştirilmesi kanaatindeyim. kullanıcı sayfamda ve alt sayfalarında çalışmalrı görebilirsin. bunları nasıl değerlendirebiliriz. özellikle şablonlar ve jpg resmi faydalı olacaktır kanaatindeyim. fikir almak istedim. ve bir el atarsan faydalı olur diyorum. kolay gelsin. --Qwl ye yaz 13:57, 27 Şubat 2008 (UTC)

AKP

Selam. Tartışma sayfasında gerekçesini yazdıktan sonra çıkarılmalı. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg 11:05, 2 Mart 2008 (UTC)

Selamlar daha önce seçkin statüsü için tartışmasına katıldığınız Cengiz Han maddesi Vikipedi:Seçkin madde incelemesi sayfasındadır. İlgilenirseniz sevinirim. Saygılar.--Machiavelli msj 00:48, 15 Mart 2008 (UTC)

Nadia Petrova

İniglizce vikipediden ilk paragrafını aldığım ve sadece tenis oyuncu şanlonu olan Nadia Petrova maddesi Kullanıcı:Mach tarafından silinmiş. Kendisine neden sildiğini sorup durumuda anlatmama rağamen acayip bir bahaneyle geri döndü. [3] bu sayfadan alındığını söylüyor. Asılcanımı sıkan bende oturayım kopyala yapğıştırla goodle iki satırlık paragraf aratayıp acaba kaçtana madde geri kalacak vikipedi de. Biz burda katkı yapmaya çalışıyoruz birileri artık bu arkadaş kimse yönetici veya değil umurumda değil kalkıp acayip bahaneyle bu maddeyi sildiğini söylüyor. Acaba birde sen bakabilirmnisin neresinde telif hakkı ihlali var bu maddede y.erdem 21:35, 19 Mart 2008 (UTC)

Mükemmel bir enstantane için yardım

Ben 1961 doğumlu baba mesleği fotoğrafçılk olan ve bunu da sürdüren biriyim.Gerçekleştirmek istediğim projemde Hz.İsa'nın bugüne değin hiç tasvir edilmemiş bir bakış açısından enstantanelemek istiyorum.Bu güne kadar yapılmış olan Hz.İsa tablo ve heykellerinde böyle bir pencere olmadığına eminim.Kelimelerin aciz kaldığı böyle bir çalışma için bu enstantaneyi fotoğraflayıp ebedileştirmek amacıyla gerek sponsor gerekse bu konuya gönül vermiş,kişi ve kuruluşlardan yardım bekliyorum.Projemin muhteşem olduğundan eminim.Lütfen;yapıcı ve destek olabileceklerin cevap vermesini bekliyorum. Sezar Tayhoş{RAMSES62 15:55, 27 Mart 2008 (UTC)}

madde ekleme

selamlar.. Hacı Arap Yaman isimli bir madde oluşturdum.Fakat defalarca düzeltmeme rağmen hala uslup uygun değil ve standartlara uygun değil diyor.Ayrıca resim ekleyemiyorum.Bu sayfa benim için önemli Lütfen rica etsem bi açıp bakarmısınız nerede hata var .Bana mesaj bırakabilirsiniz yada siz de düzeltebilirsiniz.Şimdiden teşekkürler

ilgine teşekür ederim.sağol

Mehaba. Nahçıvan bayrağı olarak iddia edilen bayrağın remsi bir kullanımı yok. O eskiden kullanılan bir bayrak. Bugün Nahçıvan Azerbaycan bayrağını kendi özerk cumhuriyetlerinin bayrağı olarak da kullanır.--Özgün 08:40, 6 Haziran 2008 (UTC)

Merhaba

Merhaba, Wikipedia'ya ya yeni üye oldum. Böyle bir siteye katkıda bulunmak zevk ile yapacağım işler arasında, ama diğer kişilerede yanlış bilgiler vermek veya yarım yamalak şeyler yapmak istemiyorum. Kodlar ve benzeri konularda bir ara yardımcı olabilirseniz sevinirim, iyi günler. --Brianless 05:41, 3 Eylül 2008 (UTC)

Mimar Sinan

Osmanlı İmparatorluğunda yaşamış kaç Mimar Sinan var. Mimar Koca Sinan'dan önce yaşamış bir Mimar Sinan daha var mı ve (varsa) hakkında detaylı bilgiye nasıl ulaşabilirim. teşekkürler Öznur VELİOĞLU VAR ASLINDA İMPATÖR BİR KAC YEREDE GİTMİŞTİ BUNA İNAMAZSINIZ OK ANLADINIZ MI

Hocalı Katliamı

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Takabeg ileti 15:15, 21 Nisan 2009 (UTC)


Vikipedi:VikiProje Spor

VikiProje Spor olarak bazı spor ödülleri kullanabiliriz diye dşünüyorum.Mesela sopr konusunda 75'den fazla katkı yapana bir BARNSTAR verebiliriz.Eğer onaylarsanız, hemen yapmaya başlayacağım ve proje sayfasına ekleyeceğim.Teşekkürler; --~ BerkayMesaj~--

Kullanılmayan adil kullanım

Onur Kayabaşı sms 20:43, 26 Mayıs 2009 (UTC)

VikiProje İstanbul

Merhabalar. Vikipedi:VikiProje İstanbul/Katılımcılar sayfasında VikiProje İstanbul sayfasının katılımcılarından olduğunuzu gördüm. Artık burayı harekete geçirme zamanı geldi diye düşündüm:) burada İstanbul maddesini yeniden yazmaya başladım. Amacım elbette SM yapmak. Madde yazımım hakkında bilgi edinmek istiyorsanız Ankara ve Çankaya maddelerine göz atabilirsiniz. Sizlerden isteğim bu maddeye bağlı alt maddeleri güzelleştirmeniz ya da olmayan maddeleri açmanız. Örneğin ben İstanbul maddesiileoyalanırken bir kişi Sultan Ahmet Camii, bir kişi Kız Kulesi, bir kişi de Galata Kulesi'ni düzene sokabilir. Tabii benimki sadece bir öneri ancak III. Ahmet Çeşmesi gibi bir yapı için maddesindeki bilgi oldukça az değil mi? İlgilenen olursa İstiklal Caddesi başta olmak üzere birçok madde ilgi bekliyor. Şimdiden teşekkürler. Bu mesaj Kullanıcı:Math34, Kullanıcı:Absar ve Kullanıcı:Baskurtf'a toplu gönderilmiştir.--Veritas 16:44, 4 Haziran 2009 (UTC)

Azərbaycan VikiKaynağı

Selam. Azerice VikiKaynakda idarəçi seçilməyim üçün seçki başlayıb. Bu səhifədən [4] səsvermədə iştirak edə bilərsiniz.-- Emin 17:04, 11 Haziran 2009 (UTC)

VikiProje Kıbrıs

VikiProje Kıbrıs

VikiProje Kıbrıs davetiyesi
Merhaba Absar;
Katkılarınızdan görebildiğim kadarıyla Kıbrıs ile ilgilisiniz. Kıbrıs ile ilgili maddeleri düzenleyip geliştiren Kıbrıs Projesi'ne katılmanız için sizi davet ediyorum. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar...

--Muratsahinmesaj 02:28, 6 Temmuz 2009 (UTC)


Hata!

Bu şablonda bulunan bir hata yüzünden Güneydoğu Anadolu'daki tüm illeri Doğu Anadolu'da gösteriyor. Düzeltmenizi rica ederim. Bilginize Kaan 123 12:45, 8 Temmuz 2009 (UTC)

Millî Türk Talebe Birliği

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Takabeg ileti 10:13, 29 Temmuz 2009 (UTC)


VP İstanbul / Ayın iş birliği


Bu ayki işbirliğine katılın!

Ağustos 2009 ayının işbirliği; İstanbul Portalı'nın geliştirilmesi seçilmiştir.
  • Proje başlangıç: 16 Ağustos 2009
  • Proje bitiş: 30 Ağustos 2009

--Kerem233 17:21, 15 Ağustos 2009 (UTC)

VikiProje Türkiye




İyi günler, iyi Vikiler.
Türkiye ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Türkiye projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve görevler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Ayrıca tartışma kısmında önerilerinizi ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için "Buraya tıklayın".

FinlandiyalımEsAj 17:56, 25 Ağustos 2009 (UTC)

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Takabeg ileti 20:16, 1 Eylül 2009 (UTC)


MTTB hakkında ve genel

Merhaba, bildiğiniz gibi vikide telif haklarına önem vermekteyiz. Dolayısıyla yaptığınız girişlerde daha dikkatli olup kendi cümlelerinizi kullanmanız ve kopyala yapıştır metodundan kaçınmanız gerekmektedir. Bu konuda daha dikkatli olup özellikle [ burada] yaptığınız gibi telif ihlalleri yapmamanızı rica ederim. Bildiğiniz gibi telif ihlalleri engellenmeyi gerektirebilecek şekilde tekrarlanırsa engellenebilirsiniz. Sizin gibi deneyimli bir kullnıcının bu tür bir duruma düşmesini hiç birimiz istemeyiz. Anlayışınız için teşekkürler, --Manco Capac 20:43, 1 Eylül 2009 (UTC)

Taslak kriterlerini karşılamayan madde girmeyiniz

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız; taslak kriterlerini sağlamadıkları için silineceklerdir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için en az üç-beş cümleden oluşan ve maddenin ele aldığı konuyu nitelikli bir biçimde tanımlayan bir bilgi girişi yapmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.
İyivikiler... [ho? ni!] 20:44, 1 Eylül 2009 (UTC)

Kayda değerlik

Merhaba. Gördüğüm kadarıyla bu ara epeyce organizasyon maddesi açmışsınız. Bu ara incelemek için pek vakit bulamıyorum, ancak rica etsem bu maddelere Vikipedi:Kayda değerlik (organizasyonlar ve şirketler) şartlarını taşıdıklarına ilişkin kaynak ekleyebilir misiniz? Malum, konusu güvenilir ikincil kaynaklarca konu edilmemiş maddelere Vikipedide yer veremiyoruz. Maddeleri desteklerseniz çok iyi olacak, aksi halde silinmeleri gerekebilir. Şimdiden teşekkürler. --Yabancımsj 21:07, 1 Eylül 2009 (UTC)

Gerekçesiz resim dosyaları

Muratsahinmesaj 16:55, 2 Eylül 2009 (UTC)

Muratsahinmesaj 16:57, 2 Eylül 2009 (UTC)

Muratsahinmesaj 17:03, 2 Eylül 2009 (UTC)

İyi vikiler...Muratsahinmesaj 17:05, 2 Eylül 2009 (UTC)

Eksik kaynak bilgisi

İyivikiler... [ho? ni!] 22:54, 25 Aralık 2009 (UTC)

VikiÇağrı

Merhaba,
Portal:İstanbul ve Vikiproje İstanbul tümüyle yenilendi! Artık tasarımımız değişti ve hedeflerimiz yükseldi. Vikipedist olarak siz de 2010 yılında Avrupa Kültür Başkenti olan İstanbul'a destek vermek isterseniz projemizle ilgili çalışmalara katılın. Haydi gelin yeniliklere bir göz atın.
(Bu, katılımcı Vikipedistlere gönderilen toplu bir mesajdır. Bundan sonra düzenli olarak gönderilecek olan bilgilendirme ve çağrı mesajlarını almak istemezseniz buradan bildirin.)

Baskil, Elazığ

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Takabeg ileti 12:59, 27 Ocak 2010 (UTC)


Davet

VikiProje Spor Davetiyesi
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde çalışmalara katılmak, Spor Portalı açılmasını teşvik ve yapılacakları belirlemek için projeye katılımınızı bekliyoruza[.]medileti 13:57, 6 Şubat 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 9. haftası için proje olarak Seçkin madde üretimi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--CnkALTDSmesaj/message 02:16, 2 Mart 2010 (UTC)

HAK-İŞ

HAK-İŞ konusundaki maddelerin eksik ve taraflı bilgi içermektedir.

  • İyigünler. Biliyorsunuz vikikaynakta hizmetlilik yetkiniz bulunmakta ancak uzun zamandır orada faaliyet göstermemektesiniz? Acaba hizmetlilik yetkinizden vazmı geçtiniz öğrenmek istedim. Teşekkürler.--Reality 14:41, 6 Temmuz 2010 (UTC)

Bekletmeli sil M1

Sikke-i Tasdik-i Gaybi isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Merube 89msj 01:02, 11 Temmuz 2010 (UTC)

Mahmut Şah Behmeni isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday!

Merhaba Absar,

Oluşturmuş olduğunuz Sikke-i Tasdik-i Gaybi adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 18:59, 26 Temmuz 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday!

Merhaba Absar,

Oluşturmuş olduğunuz Mahmut Şah Behmeni adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 23:21, 8 Eylül 2010 (UTC)

Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!
Şubat 2011

Osmanlıca Vikikaynak

Merhaba,

Sizin geçmişte Osmanlıca Vikipedi'ye katkıda bulunduğuzu gördüm. Son birkaç ay boyunca Osmanlıca Vikikaynak çalışması yapıyoruz. İlgilenirseniz çok seviniriz.

http://wikisource.org/wiki/Main_Page:Ottoman

---Vikiyazar 14:20, 29 Haziran 2011 (UTC)

Utku TanrıvereMesaj 23:31, 1 Aralık 2011 (UTC)

Yazmış Olduğum Sayfayı Google arattırdığım zaman neden Kullanıcı olarak çıkıyor?

Merhabalar vikipediye oturumumu açarak deneme tahtasını kullanarak bir sayfa oluşturdum ve kaydete tıkladım.Aradan bir kaç dakika geçtikden sonra google arama motorundan sayfamın çıkıp çıkmadığını kontrol etmek istedim.Sayfamı vermiş olduğum isimi yazarak sonuna vikipedia yazdım ve arattırdım.Sayfam arama sonucunda çıktı fakat "Kullanıcı:(verdiğim isim)" olarak çıktı anlam veremedim sayfayı oluştururken bir hatamı yaptım yada sayfam hala onaylanmadımı anlamış değilim.Normail Vikipedia' nın sayfasının sağ üst köşesindeki arama kutucuğundan aratıyorum fakat oradan hiç çıkmıyor.Bu ismimi düzenlemek istiyorsunuz diye bir yazı çıkıyor.:(Acil yardımınıza ihtiyacım var...

Mutlutopuz 22:21, 1 Şubat 2012 (UTC)

Mutlutopuz 22:26, 1 Şubat 2012 (UTC)

Mutlutopuz 22:27, 1 Şubat 2012 (UTC)

Reality 00:40, 30 Haziran 2012 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz!

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor!

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz!

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 5 Temmuz 2012

Merhaba

Uzun süre sonra sizi burada görmek çok güzel. Umarım güzel katkılarınıza vakit buldukça devam edersiniz. Bu arada Vikipedi'de yürürlüğe giren "sürüm kontrolü" çerçevesinde devriyeliğe başvurmak ister misiniz? (Vikipedi:Devriyelik başvurusu) --Math34 ileti 09:59, 26 Ağustos 2012 (UTC)

Sizden yardım istediğim bir durum olmuştu,gerek kalmadan halledildi. Teşekkürler.

Duyuru

Şablon:VikiProje Yıllar/Oylama Vakti

KKTC Din İşleri Başkanlığı isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--kibele 10:23, 15 Aralık 2013 (UTC)


Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - kibele 10:44, 15 Aralık 2013 (UTC)



eski bir kullanıcısınız ama katkılarınızda telif ihlallerine rastlanıyor. dikkatli olacağınızı umuyorum. --kibele 10:44, 15 Aralık 2013 (UTC)

İlginize

Selamlar. İncelemeelemani'nin hizmetlilik başvurusunda oy kullanmak ister misiniz? Teşekkürler.. --SiLveRLeaD mesaj 10:40, 15 Haziran 2014 (UTC)

Kıbrıs

Selam Absar, katkılarından gördüğüm kadarıyla Kıbrıslısın. Kıbrıs'ın senin gibilerine ihtiyacı var. Çalışmalarının devamını dilerim. İyi Vikiler. --Uğurkentmesaj 22:43, 28 Haziran 2014 (UTC)