TBMM 21. dönem milletvekilleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Türkiye Büyük Millet Meclisi 21. Dönem'de (18 Nisan 1999 - 14 Kasım 2002) görev yapmış milletvekillerinin listesi;

Adana[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Mehmet Ali Bilici Anavatan Partisi
Musa Öztürk Anavatan Partisi
Ali Tekin Demokratik Sol Parti
Arif Sezer Demokratik Sol Parti
İbrahim Yavuz Bildik Demokratik Sol Parti
İsmet Vursavuş Demokratik Sol Parti
Tayyibe Gülek Demokratik Sol Parti
Mehmet Halit Dağlı Doğru Yol Partisi
Ali Gören Fazilet Partisi
Yakup Budak Fazilet Partisi
Adnan Fatin Özdemir Milliyetçi Hareket Partisi
Recai Yıldırım Milliyetçi Hareket Partisi
Ali Halaman Milliyetçi Hareket Partisi
Mehmet Metanet Çulhaoğlu Milliyetçi Hareket Partisi

Adıyaman[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Mahmut Bozkurt Anavatan Partisi
Mahmut Nedim Bilgiç Doğru Yol Partisi
Dengir Mir Mehmet Fırat Fazilet Partisi
Mahmut Göksu Fazilet Partisi
Mehmet Özyol Fazilet Partisi
Hasari Güler Milliyetçi Hareket Partisi

Afyon[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Halil İbrahim Özsoy Anavatan Partisi
Gaffar Yakın Demokratik Sol Parti
İsmet Attila Doğru Yol Partisi
Sait Açba Fazilet Partisi
Abdülkadir Akcan Milliyetçi Hareket Partisi
Mehmet Telek Milliyetçi Hareket Partisi
Müjdat Karayerli Milliyetçi Hareket Partisi

Ağrı[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Yaşar Eryılmaz Anavatan Partisi
Musa Konyar Doğru Yol Partisi
Celal Esin Fazilet Partisi
Nidai Seven Milliyetçi Hareket Partisi

Aksaray[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Murat Akın Doğru Yol Partisi
Ramazan Toprak Fazilet Partisi
Kürşat Eser Milliyetçi Hareket Partisi
Sadi Somuncuoğlu Milliyetçi Hareket Partisi

Amasya[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Gönül Saray Alphan Demokratik Sol Parti
Ahmet İyimaya Doğru Yol Partisi
Akif Gülle Fazilet Partisi
Adanan Uçaş Milliyetçi Hareket Partisi

Ankara[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Birkan Erdal Anavatan Partisi
Nejat Arseven Anavatan Partisi
Yıldırım Akbulut Anavatan Partisi
Yücel Seçkiner Anavatan Partisi
Aydın Tümen Demokratik Sol Parti
Ayşe Gürocak Demokratik Sol Parti
Esvet Özdoğu Demokratik Sol Parti
Halis Uluç Gürkan Demokratik Sol Parti
Hikmet Uluğbay Demokratik Sol Parti
Hüseyin Tayfun İçli Demokratik Sol Parti
Melda Bayer Demokratik Sol Parti
Mehmet Zeki Sezer Demokratik Sol Parti
Oğuz Aygün Demokratik Sol Parti
Mustafa Cihan Paçacı Doğru Yol Partisi
Saffet Arıkan Bedük Doğru Yol Partisi
Cemil Çiçek Fazilet Partisi
Eyyüp Sanay Fazilet Partisi
Mehmet Zeki Çelik Fazilet Partisi
Oya Akgönenç Muğisuddin Fazilet Partisi
Rıza Ulucak Fazilet Partisi
Abdurrahman Küçük Milliyetçi Hareket Partisi
Ali Işıklar Milliyetçi Hareket Partisi
Hayrettin Özdemir Milliyetçi Hareket Partisi
Koray Aydın Milliyetçi Hareket Partisi
Mehmet Arslan Milliyetçi Hareket Partisi
Sedat Çevik Milliyetçi Hareket Partisi
Şefkat Çetin Milliyetçi Hareket Partisi
Şevket Bülend Yahnici Milliyetçi Hareket Partisi

Antalya[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Cengiz Aydoğan Anavatan Partisi
İbrahim Gürdal Anavatan Partisi
Ahmet Sancar Sayın Demokratik Sol Parti
Metin Şahin Demokratik Sol Parti
Mustafa Vural Demokratik Sol Parti
Kemal Çelik Doğru Yol Partisi
Mehmet Baysarı Doğru Yol Partisi
Salih Çelen Doğru Yol Partisi
Mehmet Zeki Okudan Fazilet Partisi
Nesrin Ünal Milliyetçi Hareket Partisi
Osman Müderrisoğlu Milliyetçi Hareket Partisi
Tunca Toskay Milliyetçi Hareket Partisi

Ardahan[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Faruk Demir Demokratik Sol Parti
Saffet Kaya Doğru Yol Partisi

Artvin[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ergün Bayrak Demokratik Sol Parti
Hasan Ekinci Doğru Yol Partisi

Aydın[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Cengiz Altınkaya Anavatan Partisi
Yüksel Yalova Anavatan Partisi
Ertuğrul Kumcuoğlu Demokratik Sol Parti
Sema Pişkinsüt Demokratik Sol Parti
Halit Dikmen Demokratik Sol Parti
Ali Rıza Gönül Doğru Yol Partisi
Ali Uzunırmak Milliyetçi Hareket Partisi
Bekir Ongun Milliyetçi Hareket Partisi

Balıkesir[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Agah Oktay Güner Anavatan Partisi
Mustafa Güven Karahan Demokratik Sol Parti
Numan Gültekin Demokratik Sol Parti
Tamer Kanber Demokratik Sol Parti
İlhan Aytekin Doğru Yol Partisi
İlyas Yılmazyıldız Doğru Yol Partisi
İsmail Özgün Fazilet Partisi
Aydın Gökmen Milliyetçi Hareket Partisi
Hüseyin Kalkan Milliyetçi Hareket Partisi

Bartın[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Zeki Çakan Anavatan Partisi
Cafer Tufan Yazıcıoğlu Demokratik Sol Parti

Batman[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ataullah Hamidi Anavatan Partisi
Burhan İsen Doğru Yol Partisi
Faris Özdemir Doğru Yol Partisi
Alaattin Sever Aydın Fazilet Partisi

Bayburt[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Suat Pamukçu Fazilet Partisi
Şaban Kardeş Milliyetçi Hareket Partisi

Bilecik[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Sebahat Vardar Demokratik Sol Parti
Hüseyin Arabacı Milliyetçi Hareket Partisi

Bingöl[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Necati Yöndar Doğru Yol Partisi
Hüsamettin Korkutata Fazilet Partisi
Mahfuz Güler Fazilet Partisi

Bitlis[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Edip Safder Gaydalı Anavatan Partisi
Yahya Çevik Doğru Yol Partisi
Zeki Ergezen Fazilet Partisi
İbrahim Halil Oral Milliyetçi Hareket Partisi

Bolu[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Avni Akyol Anavatan Partisi
Mustafa Karslıoğlu Demokratik Sol Parti
Necmi Hoşver Doğru Yol Partisi
İsmail Alptekin Fazilet Partisi
Ersoy Özcan Milliyetçi Hareket Partisi

Burdur[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Hasan Macit Demokratik Sol Parti
Mustafa Örs Doğru Yol Partisi
Süleyman Coşkuner Milliyetçi Hareket Partisi

Bursa[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Kenan Sönmez Anavatan Partisi
Turhan Tayan Anavatan Partisi
Ali Arabacı Demokratik Sol Parti
Fahrettin Gülener Demokratik Sol Parti
Ali Rahmi Beyreli Demokratik Sol Parti
Hayati Korkmaz Demokratik Sol Parti
Orhan Ocak Demokratik Sol Parti
Recep Önal Demokratik Sol Parti
Oğuz Tezmen Doğru Yol Partisi
Teoman Özalp Doğru Yol Partisi
Ahmet Sünnetçioğlu Fazilet Partisi
Ertuğrul Yalçınbayır Fazilet Partisi
Faruk Çelik Fazilet Partisi
Mehmet Altan Karapaşaoğlu Fazilet Partisi
Burhan Orhan Milliyetçi Hareket Partisi
Orhan Şen Milliyetçi Hareket Partisi

Çanakkale[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Mustafa Cumhur Ersümer Anavatan Partisi
Sadık Kırbaş Demokratik Sol Parti
Nevfel Şahin Doğru Yol Partisi
Sıtkı Turan Milliyetçi Hareket Partisi

Çankırı[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Hüseyin Karagöz Fazilet Partisi
Hakkı Duran Milliyetçi Hareket Partisi
İrfan Keleş Milliyetçi Hareket Partisi

Çorum[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Bekir Aksoy Doğru Yol Partisi
Yasin Hatiboğlu Fazilet Partisi
Abdulhaluk Mehmet Çay Milliyetçi Hareket Partisi
Melek Karaca Milliyetçi Hareket Partisi
Vahit Kayrıcı Milliyetçi Hareket Partisi

Denizli[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Beyhan Aslan Anavatan Partisi
Hasan Erçelebi Demokratik Sol Parti
Mehmet Kocabatmaz Demokratik Sol Parti
Mehmet Gözlükaya Doğru Yol Partisi
Mustafa Kemal Aykurt Doğru Yol Partisi
Ali Keskin Milliyetçi Hareket Partisi
Salih Erbeyin Milliyetçi Hareket Partisi

Diyarbakır[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Abdulbaki Erdoğmuş Anavatan Partisi
Nurettin Dilek Anavatan Partisi
Sebğatullah Seydaoğlu Anavatan Partisi
Abdulsamet Turgut Demokratik Sol Parti
Mehmet Selim Ensarioğlu Doğru Yol Partisi
Nurettin Atik Doğru Yol Partisi
Salih Sümer Doğru Yol Partisi
Osman Aslan Fazilet Partisi
Ömer Vehbi Hatipoğlu Fazilet Partisi
Sacit Günbey Fazilet Partisi
Seyyit Haşım Haşimi Fazilet Partisi

Edirne[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Evren Bulut Anavatan Partisi
Ali Ahmet Ertürk Demokratik Sol Parti
Mustafa İlimen Demokratik Sol Parti
Şadan Şimşek Demokratik Sol Parti

Elazığ[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Mehmet Kemal Ağar Bağımsız
Ali Rıza Septioğlu Doğru Yol Partisi
Ahmet Cemil Tunç Fazilet Partisi
Latif Öztek Fazilet Partisi
Mustafa Gül Milliyetçi Hareket Partisi

Erzincan[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Sebahattin Karakelle Doğru Yol Partisi
Tevhit Karakaya Fazilet Partisi
Mihrali Aksu Milliyetçi Hareket Partisi

Erzurum[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ayvaz Gökdemir Doğru Yol Partisi
Zeki Ertugay Doğru Yol Partisi
Aslan Polat Fazilet Partisi
Fahrettin Kukaracı Fazilet Partisi
Lütfü Esengün Fazilet Partisi
Cezmi Polat Milliyetçi Hareket Partisi
İsmail Köse Milliyetçi Hareket Partisi
Mücahit Himoğlu Milliyetçi Hareket Partisi

Eskişehir[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
İbrahim Yaşar Dedelek Anavatan Partisi
Mahmut Erdir Demokratik Sol Parti
Mehmet Mail Büyükerman Demokratik Sol Parti
Necati Albay Demokratik Sol Parti
Mehmet Sadri Yıldırım Doğru Yol Partisi
Süleyman Servet Sazak Milliyetçi Hareket Partisi

Gaziantep[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Mustafa Rüştü Taşar Anavatan Partisi
Ali Ilıksoy Demokratik Sol Parti
Mustafa Yılmaz Demokratik Sol Parti
İbrahim Konukoğlu Doğru Yol Partisi
Mehmet Bedri İncetahtacı Fazilet Partisi
Nurettin Aktaş Fazilet Partisi
Ali Özdemir Milliyetçi Hareket Partisi
Mehmet Ay Milliyetçi Hareket Partisi
Mehmet Hanifi Tiryaki Milliyetçi Hareket Partisi

Giresun[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Burhan Kara Anavatan Partisi
Hasan Akgün Demokratik Sol Parti
Rasim Zaimoğlu Doğru Yol Partisi
Turhan Alçelik Fazilet Partisi
Mustafa Yaman Milliyetçi Hareket Partisi

Gümüşhane[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Lütfi Doğan Fazilet Partisi
Bedri Yaşar Milliyetçi Hareket Partisi

Hakkari[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Mecit Piruzbeyoğlu Anavatan Partisi
Hakki Töre Doğru Yol Partisi
Evliya Parlak Fazilet Partisi

Hatay[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Hakkı Oğuz Aykut Anavatan Partisi
Levent Mıstıkoğlu Anavatan Partisi
Ali Günay Demokratik Sol Parti
Namık Kemal Atahan Demokratik Sol Parti
Mehmet Dönen Doğru Yol Partisi
Mustafa Geçer Fazilet Partisi
Süleyman Metin Kalkan Fazilet Partisi
Mehmet Nuri Tarhan Milliyetçi Hareket Partisi
Mehmet Şandır Milliyetçi Hareket Partisi
Süleyman Turan Çirkin Milliyetçi Hareket Partisi

Iğdır[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ali Güner Fazilet Partisi
Abbas Bozyel Milliyetçi Hareket Partisi

Isparta[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Erkan Mumcu Anavatan Partisi
Ramazan Gül Doğru Yol Partisi
Mustafa Zorlu Milliyetçi Hareket Partisi
Osman Gazi Aksoy Milliyetçi Hareket Partisi

İstanbul[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Abdul Ahat Andican Anavatan Partisi
Ali Emre Kocaoğlu Anavatan Partisi
Aydın Ağan Ayaydın Anavatan Partisi
Bülent Akarcalı Anavatan Partisi
Ediz Hun Anavatan Partisi
Güneş Taner Anavatan Partisi
İsmail Sühan Özkan Anavatan Partisi
Mehmet Ali İrtemçelik Anavatan Partisi
Mehmet Cavit Kavak Anavatan Partisi
Nesrin Nas Anavatan Partisi
Sadettin Tantan Anavatan Partisi
Şadan Tuzcu Anavatan Partisi
Şamil Ayrım Anavatan Partisi
Yılmaz Karakoyunlu Anavatan Partisi
Ahmet Güzel Demokratik Sol Parti
Ahmet Tan Demokratik Sol Parti
Ahmet Ziya Aktaş Demokratik Sol Parti
Bahri Sipahi Demokratik Sol Parti
Bülent Ersin Gök Demokratik Sol Parti
Cahit Savaş Yazıcı Demokratik Sol Parti
Erdoğan Toprak Demokratik Sol Parti
Erol Al Demokratik Sol Parti
Fadlı Ağaoğlu Demokratik Sol Parti
Hasan Hüsamettin Özkan Demokratik Sol Parti
Hüseyin Mert Demokratik Sol Parti
İbrahim Nami Çağan Demokratik Sol Parti
İsmail Aydınlı Demokratik Sol Parti
Masum Türker Demokratik Sol Parti
Mehmet Tahir Köse Demokratik Sol Parti
Mustafa Bülent Ecevit Demokratik Sol Parti
Mustafa Düz Demokratik Sol Parti
Nazire Karakuş Demokratik Sol Parti
Necdet Saruhan Demokratik Sol Parti
Osman Kılıç Demokratik Sol Parti
Perihan Yılmaz Demokratik Sol Parti
Rıdvan Budak Demokratik Sol Parti
Sulhiye Serbest Demokratik Sol Parti
Süleyman Yağız Demokratik Sol Parti
Yücel Erdener Demokratik Sol Parti
Zafer Güler Demokratik Sol Parti
Celal Adan Doğru Yol Partisi
Hayri Kozakçıoğlu Doğru Yol Partisi
Tansu Çiller Doğru Yol Partisi
Abdülkadir Aksu Fazilet Partisi
İrfan Gündüz Fazilet Partisi
Mehmet Fuat Fırat Fazilet Partisi
Mehmet Gül Milliyetçi Hareket Partisi
Bozkurt Yaşar Öztürk Milliyetçi Hareket Partisi
Mehmet Pak Milliyetçi Hareket Partisi
Hüseyin Kansu Fazilet Partisi
Azmi Ateş Fazilet Partisi
Nazif Okumuş Milliyetçi Hareket Partisi
Mustafa Murat Sökmenoğlu Milliyetçi Hareket Partisi
Mehmet Ali Şahin Fazilet Partisi
Ahmet Çakar Milliyetçi Hareket Partisi
Mustafa Baş Fazilet Partisi
Mukadder Başeğmez Fazilet Partisi
Süleyman Arif Emre Fazilet Partisi
Aydın Menderes Fazilet Partisi
Ali Coşkun Fazilet Partisi
Mustafa Verkaya Milliyetçi Hareket Partisi
Esat Öz Milliyetçi Hareket Partisi
Nevzat Yalçıntaş Fazilet Partisi
Ayşe Nazlı Ilıcak Fazilet Partisi
İsmail Kahraman Fazilet Partisi
Osman Yumakoğulları Fazilet Partisi
Bahri Zengin Fazilet Partisi

İzmir[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Güler Aslan Demokratik Sol Parti
Saffet Başaran Demokratik Sol Parti
Burhan Bıçakçıoğlu Demokratik Sol Parti
Burhan Suat Çağlayan Demokratik Sol Parti
Işın Çelebi Anavatan Partisi
Mehmet Çümen Demokratik Sol Parti
Salih Dayıoğlu Demokratik Sol Parti
Hayri Diri Demokratik Sol Parti
Şükrü Sina Gürel Demokratik Sol Parti
Yusuf Kırkpınar Milliyetçi Hareket Partisi
Hasan Metin Demokratik Sol Parti
Atilla Mutman Demokratik Sol Parti
Sümer Oral Anavatan Partisi
Mehmet Özcan Demokratik Sol Parti
Işılay Saygın Anavatan Partisi
Rifat Serdaroğlu Anavatan Partisi
Rahmi Sezgin Demokratik Sol Parti
Hasan Ufuk Söylemez Doğru Yol Partisi
Suha Tanık Anavatan Partisi
Ahmet Kenan Tanrıkulu Milliyetçi Hareket Partisi
Hakan Tartan Demokratik Sol Parti
Yıldırım Ulupınar Doğru Yol Partisi
Kemal Vatan Demokratik Sol Parti
Oktay Vural Milliyetçi Hareket Partisi

Kahramanmaraş[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ali Doğan Anavatan Partisi
Avni Doğan Fazilet Partisi
Mustafa Kamalak Fazilet Partisi
Mehmet Kaya Milliyetçi Hareket Partisi
Metin Kocabaş Doğru Yol Partisi
Edip Özbaş Milliyetçi Hareket Partisi
Mehmet Sağlam Doğru Yol Partisi
Ali Sezal Fazilet Partisi
Nevzat Taner Milliyetçi Hareket Partisi

Karabük[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Mustafa Eren Doğru Yol Partisi
Erol Karan Demokratik Sol Parti
İlhami Yılmaz Milliyetçi Hareket Partisi

Karaman[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Fikret Ünlü Demokratik Sol Parti
Zeki Ünal Fazilet Partisi
Hasan Çalış Milliyetçi Hareket Partisi

Kars[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Çetin Bilgir Demokratik Sol Parti
İlhan Aküzüm Anavatan Partisi
Arslan Aydar Milliyetçi Hareket Partisi

Kastamonu[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Murat Başesgioğlu Anavatan Partisi
Muharrem Hadi Dilekci Demokratik Sol Parti
Mehmet Serdaroğlu Milliyetçi Hareket Partisi
Nurhan Tekinel Doğru Yol Partisi

Kayseri[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Hamdi Baktır Milliyetçi Hareket Partisi
İsmail Cem Demokratik Sol Parti
Sabahattin Çakmakoğlu Milliyetçi Hareket Partisi
Sevgi Esen Doğru Yol Partisi
Abdullah Gül Fazilet Partisi
Salih Kapusuz Fazilet Partisi
Hasan Basri Üstünbaş Milliyetçi Hareket Partisi
Sadık Yakut Milliyetçi Hareket Partisi

Kırıkkale[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Kemal Albayrak Fazilet Partisi
Osman Durmuş Milliyetçi Hareket Partisi
Hacı Filiz Doğru Yol Partisi
Nihat Gökbulut Anavatan Partisi

Kırklareli[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Cemal Özbilen Anavatan Partisi
Nural Karagöz Demokratik Sol Parti
Necdet Tekin Demokratik Sol Parti

Kırşehir[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Mustafa Haykır Anavatan Partisi
Ramazan Mirzaoğlu Milliyetçi Hareket Partisi
Fikret Tecer Demokratik Sol Parti

Kilis[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Doğan Güreş Doğru Yol Partisi
Mehmet Nacar Milliyetçi Hareket Partisi

Kocaeli[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Meral Akşener Doğru Yol Partisi
Ahmet Arkan Demokratik Sol Parti
Mehmet Batuk Fazilet Partisi
Halil Çalık Demokratik Sol Parti
Cumali Durmuş Milliyetçi Hareket Partisi
Sefer Ekşi Anavatan Partisi
Mehmet Vecdi Gönül Fazilet Partisi
Muhammet Turhan İmamoğlu Demokratik Sol Parti
Kemal Köse Milliyetçi Hareket Partisi
Osman Pepe Fazilet Partisi

Konya[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Hüseyin Arı Fazilet Partisi
Faruk Bal Milliyetçi Hareket Partisi
Abdullah Turan Bilge Demokratik Sol Parti
Veysel Candan Fazilet Partisi
Remzi Çetin Fazilet Partisi
Ali Gebeş Milliyetçi Hareket Partisi
Mehmet Gölhan Doğru Yol Partisi
Mustafa Sait Gönen Milliyetçi Hareket Partisi
Teoman Rıza Güneri Fazilet Partisi
Mehmet Emrehan Halıcı Demokratik Sol Parti
Ömer İzgi Milliyetçi Hareket Partisi
Hasan Kaya Milliyetçi Hareket Partisi
Mehmet Keçeciler Anavatan Partisi
Özkan Öksüz Fazilet Partisi
Lütfi Yalman Fazilet Partisi
Mehmet Ali Yavuz Doğru Yol Partisi

Kütahya[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Cevdet Akçalı Doğru Yol Partisi
İsmail Karakuyu Doğru Yol Partisi
Emin Karaa Demokratik Sol Parti
Ahmet Derin Fazilet Partisi
Kadir Görmez Milliyetçi Hareket Partisi
Seydi Karakuş Milliyetçi Hareket Partisi

Malatya[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Miraç Akdoğan Anavatan Partisi
Tevfik Ahmet Özal Bağımsız
Mehmet Recai Kutan Fazilet Partisi
Oğuzhan Asiltürk Fazilet Partisi
Yaşar Canbay Fazilet Partisi
Basri Coşkun Milliyetçi Hareket Partisi
Namık Hakan Durhan Milliyetçi Hareket Partisi

Manisa[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ekrem Pakdemirli Anavatan Partisi
Hasan Gülay Demokratik Sol Parti
İsmail Bozdağ Demokratik Sol Parti
Mustafa Cihan Yazar Demokratik Sol Parti
Mehmet Necati Çetinkaya Doğru Yol Partisi
Rıza Akçalı Doğru Yol Partisi
Bülent Arınç Fazilet Partisi
Ali Serdengeçti Milliyetçi Hareket Partisi
Hüseyin Akgül Milliyetçi Hareket Partisi
Mustafa Enöz Milliyetçi Hareket Partisi

Mardin[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ömer Ertaş Anavatan Partisi
Süleyman Çelebi Anavatan Partisi
Mustafa Kemal Tuğmaner Demokratik Sol Parti
Metin Musaoğlu Doğru Yol Partisi
Veysi Şahin Doğru Yol Partisi
Fehim Adak Fazilet Partisi

Mersin[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ali Er Anavatan Partisi
Rüştü Kazım Yücelen Anavatan Partisi
Ayfer Yılmaz Doğru Yol Partisi
Turhan Güven Doğru Yol Partisi
Akif Serin Demokratik Sol Parti
Edip Özgenç Demokratik Sol Parti
Mustafa İstemihan Talay Demokratik Sol Parti
Ali Güngör Milliyetçi Hareket Partisi
Cahit Tekelioğlu Milliyetçi Hareket Partisi
Enis Öksüz Milliyetçi Hareket Partisi
Hidayet Kılınç Milliyetçi Hareket Partisi
Yalçın Kaya Milliyetçi Hareket Partisi

Muğla[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Hasan Özyer Anavatan Partisi
Fikret Uzunhasan Demokratik Sol Parti
Nazif Topaloğlu Demokratik Sol Parti
Tunay Dikmen Demokratik Sol Parti
İbrahim Yazıcı Doğru Yol Partisi
Metin Ergun Milliyetçi Hareket Partisi

Muş[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Erkan Kemaloğlu Anavatan Partisi
Zeki Eker Demokratik Sol Parti
Mümtaz Yavuz Doğru Yol Partisi
Sabahattin Yıldız Fazilet Partisi

Nevşehir[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Mehmet Elkatmış Fazilet Partisi
İsmail Çevik Milliyetçi Hareket Partisi
Mükremin Taşkın Milliyetçi Hareket Partisi

Niğde[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Eyüp Doğanlar Demokratik Sol Parti
Doğan Baran Doğru Yol Partisi
Mükerrem Levent Milliyetçi Hareket Partisi

Ordu[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Sefer Koçak Anavatan Partisi
Şükrü Yürür Anavatan Partisi
Hasan Fehmi Konyalı Demokratik Sol Parti
İhsan Çabuk Demokratik Sol Parti
Yener Yıldırım Doğru Yol Partisi
Eyüp Fatsa Fazilet Partisi
Cemal Enginyurt Milliyetçi Hareket Partisi

Osmaniye[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Şükrü Ünal Fazilet Partisi
Birol Büyüköztürk Milliyetçi Hareket Partisi
Devlet Bahçeli Milliyetçi Hareket Partisi
Mehmet Kundakcı Milliyetçi Hareket Partisi

Rize[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ahmet Kabil Anavatan Partisi
Ahmet Mesut Yılmaz Anavatan Partisi
Mehmet Bekaroğlu Fazilet Partisi

Sakarya[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ersin Taranoğlu Anavatan Partisi
Şaban Ramis Savaş Demokratik Sol Parti
Nevzat Ercan Doğru Yol Partisi
Cevat Ayhan Fazilet Partisi
Nezir Aydın Fazilet Partisi
Osman Fevzi Zihnioğlu Milliyetçi Hareket Partisi

Samsun[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Mehmet Çakar Anavatan Partisi
Şenel Kapıcı Demokratik Sol Parti
Tarık Cengiz Demokratik Sol Parti
Yekta Açıkgöz Demokratik Sol Parti
Erdoğan Sezgin Doğru Yol Partisi
Kemal Kabataş Doğru Yol Partisi
Ahmet Demircan Fazilet Partisi
Musa Uzunkaya Fazilet Partisi
Ahmet Aydın Milliyetçi Hareket Partisi
Vedat Çınaroğlu Milliyetçi Hareket Partisi

Siirt[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Nizamettin Sevgili Anavatan Partisi
Takiddin Yarayan Doğru Yol Partisi
Ahmet Nurettin Aydın Fazilet Partisi

Sinop[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Yaşar Topçu Anavatan Partisi
Metin Bostancıoğlu Demokratik Sol Parti
Kadir Bozkurt Doğru Yol Partisi

Sivas[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Mehmet Cengiz Güleç Demokratik Sol Parti
Abdüllatif Şener Fazilet Partisi
Musa Demirci Fazilet Partisi
Temel Karamollaoğlu Fazilet Partisi
Hüsnü Yusuf Gökalp Milliyetçi Hareket Partisi
Mehmet Ceylan Milliyetçi Hareket Partisi

Şanlıurfa[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Eyyüp Cenap Gülpınar Anavatan Partisi
Mehmet Güneş Anavatan Partisi
Mehmet Fevzi Şıhanlıoğlu Doğru Yol Partisi
Mehmet Yalçınkaya Doğru Yol Partisi
Necmettin Cevheri Doğru Yol Partisi
Sedat Edip Bucak Doğru Yol Partisi
Ahmet Karavar Fazilet Partisi
Yahya Akman Fazilet Partisi
Zülfükar İzol Fazilet Partisi
Mustafa Niyazi Yanmaz Fazilet Partisi
Muzaffer Çakmaklı Milliyetçi Hareket Partisi

Şırnak[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Mehmet Salih Yıldırım Anavatan Partisi
Mehmet Sait Değer Doğru Yol Partisi
Abdullah Veli Seyda Fazilet Partisi

Tekirdağ[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Enis Sülün Anavatan Partisi
Nihan İlgün Doğru Yol Partisi
Fevzi Aytekin Demokratik Sol Parti
Bayram Fırat Dayanıklı Demokratik Sol Parti
Ahmet Zamantılı Demokratik Sol Parti

Tokat[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ali Şevki Erek Doğru Yol Partisi
Bekir Sobacı Fazilet Partisi
Mehmet Ergün Dağcıoğlu Fazilet Partisi
Hasan Hüseyin Balak Milliyetçi Hareket Partisi
Lutfi Ceylan Milliyetçi Hareket Partisi
Reşat Doğru Milliyetçi Hareket Partisi

Trabzon[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ali Kemal Başaran Anavatan Partisi
Eyüp Aşık Anavatan Partisi
Hikmet Sami Türk Demokratik Sol Parti
Ali Naci Tuncer Doğru Yol Partisi
Şeref Malkoç Fazilet Partisi
Nail Çelebi Milliyetçi Hareket Partisi
Orhan Bıçakçıoğlu Milliyetçi Hareket Partisi

Tunceli[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Bekir Gündoğan Bağımsız
Kamer Genç Doğru Yol Partisi

Uşak[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Hasan Özgöbek Demokratik Sol Parti
Mehmet Yaşar Ünal Demokratik Sol Parti
Armağan Yılmaz Milliyetçi Hareket Partisi

Van[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Kamran İnan Anavatan Partisi
Fetullah Gültepe Doğru Yol Partisi
Hüseyin Çelik Doğru Yol Partisi
Fethullah Erbaş Fazilet Partisi
Maliki Ejder Arvas Fazilet Partisi
Mustafa Bayram Fazilet Partisi
Ayhan Çevik Milliyetçi Hareket Partisi

Yalova[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Yaşar Okuyan Anavatan Partisi
Hasan Suna Demokratik Sol Parti

Yozgat[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Lütfullah Kayalar Anavatan Partisi
İlyas Arslan Fazilet Partisi
Mehmet Çiçek Fazilet Partisi
Ahmet Erol Ersoy Milliyetçi Hareket Partisi
Mesut Türker Milliyetçi Hareket Partisi
Şuayip Üşenmez Milliyetçi Hareket Partisi

Zonguldak[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Veysel Atasoy Anavatan Partisi
Hasan Gemici Demokratik Sol Parti
Ömer Üstünkol Demokratik Sol Parti
Tahsin Baysık Demokratik Sol Parti
Ömer Barutçu Doğru Yol Partisi
İsmail Cerrahoğlu Milliyetçi Hareket Partisi