Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Arşiv/Ekim 2013

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.

Bu madde, Vikipedi topluluğu tarafından Kaliteli Madde seçilmiştir.--RapsarEfendim? 18:28, 12 Ekim 2013 (UTC)

The Fame Monster[kaynağı değiştir]

The Fame Monster, Lady Gaga'nın bir EP çalışması. Zamanında Berkay0652 tarafından çevrilerek şu hale getirilmiş. Ben çeviriden sonra gerçekleşen yeni gelişmeleri/sertifikaları vs. ekledim ve cümlelerin daha akıcı olması için düzenlemeler yaptım, bazı kısımları yeniden yazdım. BSRF ise tanıtım başlığına katkıda bulundu. Artık KM olabilir diye düşünüyorum. - Seyit mesaj 19:23, 4 Eylül 2013 (UTC)

  • Destek Destek Ellerine sağlık.--B.S.R.F. 💬 06:27, 5 Eylül 2013 (UTC)
  • Destek Destek olmuş, elinize sağlık. --Fikirmsj 15:40, 6 Eylül 2013 (UTC)
  • Destek Destek Hoş. Emeği geçenlerin e.s. - Lubunya 23:26, 8 Eylül 2013 (UTC)
  • Destek Destek SAİT71 (mesaj) 07:40, 9 Eylül 2013 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.

Bu madde, Vikipedi topluluğu tarafından Kaliteli Madde seçilmiştir.--RapsarEfendim? 15:09, 17 Ekim 2013 (UTC)

Köpek[kaynağı değiştir]

  • Uzun zaman önce güvenilir kaynaklara dayanarak hazırladığım bir madde. Seçkin madde yapayım diye KM adayı göstermemiştim ama bir türlü elim değmedi. En azından KM olabilir şimdilik.--Abuk Sabuk 20:45, 23 Mayıs 2013 (UTC)
  • Destek Destek --Abuk Sabuk 20:48, 23 Mayıs 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Eline sağlık, güzel madde olmuş. İlk bakışta gözüme çarpan noktaları yazıyorum:
  1. Etimoloji başlığında yalnızca Türkçe etimolojisi hakkında bilgi verilmiş. İngilizce maddedeki gibi diğer dillerdekiler hakkında da bilgi verilirse daha evrensel nitelikte bir başlık olacağını düşünüyorum. Sonuçta Türkçe Vikipedi'deyiz diye Türkçe ağırlıklı olamamsı gerek bilgilerin :)
  2. Yine İngilizce maddede yer alan "taksonomi" başlığı burada da olsa iyi olur.
  3. Köken ve tarihçe başlığı, gördüğüm kadarıyla yarım kalmış (İng. Viki ile kıyasladığımda) ve oldukça eksik kısımlar mevcut.
  4. Yine insanlar tarafından kullanımı gibi bir başlık olursa ve maddenin mevcut hâlinde yer alan ırklar ve evcil hayvan olarak köpekler başlıkları ile bu ana başlık birbiri içerisine geçirilebilirse (belki) çok daha kapsamlı bir başlık olacaktır.
  5. Mitolojideki yeri, popüler kültürdeki yeri gibi başlıklar da gerekli maddeye bence. Özellikle popüler kültürdeki yeri için ayrı bir madde dahi olabilir.--RapsarEfendim? 08:20, 25 Mayıs 2013 (UTC)
  • Maddeyi İngilizce Vikipedi'den çevirmedim o nedenle hangi kısımlar geniş orada bilmiyorum ama bu bahsettiklerini yaparsak seçkin madde olur :) Bu arada 1. yorumuna katılmıyorum. Maddelerin etimoloji kısmında özel bir durum olmadıkça diğer dillerdeki karşılıklarının kökenlerinin verilmesine gerek yok. Maddelerin Türkiye ağırlıklı olmaması mevzuu bu değil. Orada İngilizcedeki dog ve bitch isimleri ile Latince adının kökeni verilmiş. Latince eklenebilir belki.--Abuk Sabuk 21:24, 26 Mayıs 2013 (UTC)
Dediğim gibi bu başlıkların olması gerekir, bence. Bu başlıkların olmaması, maddenin belli yönlerden eksintili olduğu anlamına geliyor, en azından benim için. Etimoloji içinse dediğin doğruymuş, ben ilk bakışta başka dillere de rastlamıştım orada, ancak okuyunca İngilizce kelimelerin kökenini incelemek için kullanmışlar diğer dillerdeki karşılıkları :)--RapsarEfendim? 21:45, 30 Mayıs 2013 (UTC)
  • Karşı Karşı Yukarıda belirttiğim noktaların birer eksiklik olduğunu düşünüyorum.--RapsarEfendim? 08:02, 5 Temmuz 2013 (UTC)
karşı oyunuzu, aşağıda alıntı yaptığım seçkin-kaliteli madde ayrımını gözeterek gerekçelendirebilir misiniz? --kibele 14:27, 14 Temmuz 2013 (UTC)
Gözden geçirdim ve arkasında duruyorum.--RapsarEfendim? 14:27, 14 Temmuz 2013 (UTC)
oyunuz, kaliteli madde kriterleri uyarınca gerekçelendirilmemiş oluyor bu durumda. bu oylamaların kafa sayımı değil de fikir birliği ortamı olduğunu hatırlatarak sis'lerin dikkatine sunayım öyleyse.. --kibele 14:30, 14 Temmuz 2013 (UTC)
Hayır. KM kriteri "gereksiz ayrıntıya yer vermeyin" diyor. Saydığım başlıkların "olmaması" gereksiz "ayrıntılar" değil. Bu başlıkların olması gerekir, buranın içeriğinde gereksiz ayrıntı incelemesi yapmak gerekir. Kaldı ki Vikipedi:Seçkin madde nedir? sayfasında da "Yeterli uzunlukta olmalı ve gereksiz detaylara girmeden ana konuya odaklanmış bir biçimde yazılmalıdır." yazmaktadır.--RapsarEfendim? 14:37, 14 Temmuz 2013 (UTC)

Yorum Yorum madde genel bir bakışla temel noktalarda bilgi veriyor gibi görünüyor. okuduktan sonra oyumu belirginleştiririm ancak yukarda konuşulanlar hakkında bişey söylemek isterim. maddenin şu şu bölümleri yok diye eleştirilip olumsuz oy verilmesi, Vikipedi:Kaliteli madde nedir? sayfasında "KM olacak maddenin ideali gereksiz ayrıntıya girmeden konuya odaklı olandır (Bu koşul seçkin maddelerde istenen “kapsamlılık” koşulundan biraz daha farklıdır ve daha kısa maddelere, geniş konuların sade bir tanıtımının yapılabilmesine olanak sağlar)." diye açıkça belirtilen kritere uymuyor. --kibele 18:11, 13 Temmuz 2013 (UTC)

  • Destek Destek Maddeyi kriterlere uygun gördüm. GökçeYörük 00:37, 14 Temmuz 2013 (UTC)
  • Destek Destek uygun ve güzel olmuş.--i.e.msj 05:06, 16 Temmuz 2013 (UTC)
  • Destek Destek Köpek ile ilgili bir ilk okul veya lise öğrencisi gelip her yönüyle bu konudan bilgi edinebilir mi? Evet. O zaman yeterince yararlı bilgi veren bu konuyu destekliyorum...--SAİT71 (mesaj) 16:24, 18 Temmuz 2013 (UTC)

Yorum Yorum bir iki not:

  • madde içinde 'köpek' yerine 'köpekler' olarak kullanılmış ve dolayısıyla yüklemler de çoğul olmuş. diğer köpek türleri de çoğul kullanılmış. tersi daha doğru olmaz mıydı? aslında 'köpekler' kullanımında da yüklemi tekil yapmak mümkün ve daha temiz oluyor. biraz değiştirdim.
  • ifadenin anlaşılmadığı bir iki yerde -?- var.. --kibele 12:36, 20 Temmuz 2013 (UTC)
?1: Köpekler, ayılar gibi tüm ayağı üzerinde yürüyen ve ağırlığını topuğuna veren hayvanların aksine parmaklarının üzerinde yürürler.
Açıklama: Ayılar yere -insanlar gibi- tüm tabanlarıyla basarlar ve ağırlıklarını yine insanlar gibi topuklarına verirler. Köpekler ise bir balerin gibi parmak uçlarında yürürler ve yürürken topukları yere değmez.
?1:Eniklerin bağımsız bireyler olmaya başlamalarının göstergesi batındaki diğer eniklerle oynarken havlamaya başlamalarıdır.
Açıklama: Enikler kardeşleriyle doğumdan itibaren oynarlar (ya da birbirlerine sürtünürler diyelim) ancak havlamaya başladıklarında bu bir şeylere tepki verdiklerini, kişiliklerinin oluşmaya başladığını yani diğer eniklerden farklı bir birey olmaya başladıklarını gösterir.--Abuk Sabuk 23:16, 20 Temmuz 2013 (UTC)
biraz dikkatli okununca anlaşılıyor, ben de anlamıştım zaten ama bu şekilde daha açık ifade edilmeli sanki metinde de.. özellikle 'batındaki diğer enikler' biraz sıkıntılı.. çoğul kullanımı için ne düşünüyorsun? --kibele 10:34, 21 Temmuz 2013 (UTC)
  • İnsan çeviriyi kendisi yapınca hataları görmesi zor oluyor biraz. Lütfen daha anlaşılır olduğunu düşündüğün şekilde gerekli düzenlemeyi sen yapıver. Çoğul yüklemlerin hepsini tek tek incelemedim ama daha iyi olmuş gibi, eline sağlık. Aslında bu çoğul yüklemlerle ilgili kurallar var dilbilgisinde: Örneğin eylem varlıklar tarafından tek tek (bireysel olarak) yapıldıysa yüklem de çoğul yazılmalı; toplu halde yapıldıysa özne çoğul, yüklem tekil olmalı vs. gibi ama bu kurallar pek bilinmediği için kafa karıştırmaya gerek yok. Kulağa hoş geldiği şekilde düzeltmek yeterli bence de.--Abuk Sabuk 15:18, 21 Temmuz 2013 (UTC)
  • Destek Destek daha ne olmalı sorusuna yanıt aramak lazım;

- Kırmızı yok
- Kaynakta sıkıntı yok
- Kaynak eklentisi gerektirecek riskli bilgi yok
- Resimlerle bilgilere görsel görünürlük kazandırılmış
- Giriş ve sonuç iyi... E.s Lubunya 20:45, 19 Eylül 2013 (UTC)

  • Destek Destek Güzel bir madde olmuş. Bu haliyle kalite madde olabilir.Yzkoc (mesaj) 10:29, 30 Eylül 2013 (UTC)
  • Destek Destek --esc2003 (mesaj) 10:10, 13 Ekim 2013 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "kaliteli madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--RapsarEfendim? 14:20, 24 Ekim 2013 (UTC)

AC Milan[kaynağı değiştir]

Daha önce kaynak yetersizliği bulunan sayfayı elimden geldiğince kaynaklandırarak yeniden düzenledim. İlgili madde kendi alanında önemli bir madde olduğundan, yaptığım bu çalışmanın varsa eksikliklerini de gidererek KM olması için görüşlerinize sunmak isterim..İyi çalışmalar Beyazmavi ileti 17:50, 28 Temmuz 2013 (UTC)

  • Yorum Yorum KM maddelerde kırmızı maddelere elbette müsamaha gösteriliyor ancak ben, maddedeki iki kırmızının mutlaka olması gerektiğini düşünüyorum. Calciopoli skandalı da denilen bu olaya karışan takımlardan biri de Milan'dı, cümlesinde bahsi geçen kırmızı ile 1980 yılında Totonero skandalına adı karışan Milan, diye başlayan cümledeki kırmızı bence önemli bir yer tutuyor. Kulüp bu olaylara karışmış ve ciddi bir süreç yaşamış. Bu olaylar nedir, niye yaşanmış adı ne gibi bir suçlama ile karışmış herkes bilmek ister diye düşünüyorum.--SAİT71 (mesaj) 17:38, 7 Ağustos 2013 (UTC)
Totonero skandalı maddesi açıldı.Calciopoli skandalı ile ilgili maddeye bağlantı oluşturuldu. Eksikliklere gösterdiğiniz ilgi ve önerileriniz için teşekkürler..Beyazmavi ileti 18:29, 7 Ağustos 2013 (UTC)
  • Karşı Karşı Öncelikle emeği geçenlerin emeğine sağlık. Örnek bir madde bence; ama kaliteli veya seçkin madde statüsüne sahip değil henüz.
  1. Tarihçe başlığı bence çok zayıf. 1908'den direkt olarak 1916'ya atlanmış, sonra oradan 1950'lere geçilmiş ve ağırlık, 1990'lar ve 2000'ler üzerinde. Bu başlığın, biraz da teknik direktör ve futbolcu detaylarına girilerek gelişmesi lazım bence.
  2. Forma sponsorları, önceleri giydiği formaların genel durumu vs. hakkında bilgi ya yok ya da çok az (var olanlar ise kaynaksız).
  3. Tesislere yer verilmemiş, sadece stadyum hakkında bilgi mevcut.
  4. Aston Villa FC maddesinde yer alan mülkiyet, popüler kültüre etkileri gibi başlıklar yok. Belki her teknik direktör değil de oradaki gibi başarı kazananlar verilebilir.

Yukarıdaki eksiklikler çok büyük olduğundan şu an için karşıyım. Düzeltilebilmesi hâlinde elbette bu karşı durum değişiklik gösterebilir :)--RapsarEfendim? 21:25, 7 Ağustos 2013 (UTC)--RapsarEfendim? 21:25, 7 Ağustos 2013 (UTC)

Selamlar, aslında bende maddeyi aday gösterip göstermemekte kararsız kaldım. sözü geçen eksiklikler doğrudur, hatta çalışmayı tamamladıktan sonra benim de ayrıca farkettiğim eksiklikler oldu. ancak sözü geçen eksiklikleri görebilmek, bu eksiklikleri tamamlamak ve özellikle yorumları izleyebilmek için adaylıktan çıkartmama düşüncesi oluştu. açıkçası bende bu maddenin biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum:) bu düşüncem maddenin adaylıktan çıkartılması gereğini doğuruyorsa takdir sizlerindir..düşünceler ve değerli yorumlar için teşekkür ederim..Beyazmavi ileti 22:45, 7 Ağustos 2013 (UTC)
  • Karşı Karşı Madde bir çok yönüyle geliştirilmeye açık, bu nedenle şuan için statü kazanmasına imkan yok.SAİT71 (mesaj) 09:38, 13 Ekim 2013 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "kaliteli madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--RapsarEfendim? 16:28, 26 Ekim 2013 (UTC)

Fetih 1453[kaynağı değiştir]

KM kriterlerini karşıladığını düşünüyorum. Görkem7 (mesaj) 10:45, 29 Eylül 2013 (UTC)


  • Yorum Yorum Öncelikle ellerine sağlık. Kapsamlı bir madde olmuş. Olumlu/olumsuz kararımı sonra belirteceğimi söyleyerek, kendime göre eksik, hatalı kısımları belirtmek istiyorum:

  • Fetih 1453, İstanbul'un Fethi'ni konu alan ve Ulubatlı Hasan'ın hayat hikâyesi çevresinde kurgulanan Türk yapımı, geniş bütçeli sinema filmi.'
  • 27 Mart 2012 itibariyle film 32.581.263$ hasılat elde etmiştir.
  • Yapım sürecinin nisan 2009'da başladığı filmin ilk etap çekimi yine aynı yılın eylül ayında 4.000 m2'lik kapalı bir stüdyoda başlamış ve dört haftada tamamlanmıştır.
    • Belirli bir tarihi belirtmeyen ay ve gün adları küçük harfle başlar: Okullar genel­likle eylülün ikinci haftasında öğretime başlar. Yürütme Kurulu toplantı­larını perşembe günleri yaparız. 1 (Bu ay adlarının küçük olarak yazılması doğru, sonraki değerlendirecek arkadaşlar için dip not olarak belirtmek istedim.)
  • Ağustos 2011'de biten[25] çekimler için Konstantinopolis surları, savaş meydanı, bataryalar ve topların bulunduğu mevkiler, padişah otağ alanı, asker çadırları, asker istihdam ve yemek alanları, Vatikan sarayı, Medine şehir sokakları, Doğu Roma şehir sokakları ve Konstantinopolis'in alınmasında önemli rol oynayan yeraltı tünelleri inşa edilmiştir.
    • Öneri Bu cümle gibi yerlerde Vatikan Sarayı, Konstantinopolis gibi isimlere iç bağ verilmesi gerekmez mi?
  • Haberde Aksoy Film'in, Kirli Kedi Organizasyon'a ortak çektikleri Recep İvedik'ten kâr payı olarak 1.152.000₺ borcu olduğu ve...
    • ...Recep İvedik'ten kâr payı olarak ₺1.152.000 borcu olduğu ve... Lira simgesinin rakamların önünde yazılması gerekmez mi? (Tüm maddede) / TL simgesi, Uluslararası uygulamalara paralel olarak simge, rakamın (parasal tutarın) solunda ve boşluk bırakılmadan kullanılır. Tcmb 1
  • En pahalı Türk filmi olarak tanıtılan film için Türkiye'de bir tanıtım gecesi ya da gala yapılmamış, film eleştirmenleri dahi filmi ilk olarak ilk gösterim tarihi ve saati olan 16 Şubat 2012 14:53'te izleme fırsatı bulmuşlardır.
    • Oradaki 14:53 bana kalırsa çıkarılmalı.
  • Faruk Aksoy yaptığı konuşmada filmin Avrupa rekorunu elde edeceğine inandığını belirtmiştir.
    • Gösterim başlığı altındaki bu cümle bana kalırsa başlıkla alakası olmayan bir şey. Yani, gösterim ile ilgili bir KD bilgi içermemesi sebebiyle çıkarılması gerektiğini düşünüyorum. Maddeyi gereksiz şişiriyor.
  • Yine Gösterim başlığı altında kullanılan tabloda kaynak eklenmesi gerekmez mi, kaynak sıkıntısı varsa eyvallah ama bence gösterime girdiğini belirten bir kaynak olmalı ki, maddeyi okuyan biri kaynaklara dayalı olarak bilgilendirilmeli. (Bence)
  • Filmin Türkiye'deki dağıtım haklarına sahip olan Tiglon, filmin DVD ve bluray satışlarını ülke içerisinde üstlenmiştir.
    • Yukarıda iç bağ ile ilgili bir öneri belirtmiştim. Maddeyi okurken, iç bağ verilmesi gereken ama verilmeyen bir çok yer var. Mesela ben DVD'yi biliyorum ama teknoloji ile çok aram yok. Maddeyi okurken bluray isminde bir kelime okudum ve ne olduğu konusunda bir bilgim yok. Bir anda kafam bluray ne diye araştırmaya odaklanır ve maddeye konsantre olamazdım (Şahsen) Blu-ray gibi herkes tarafından bilinemeyebilecek bir ürüne mutlaka iç bağ verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu önerim yukarıdaki iç bağ önerisi ile birlikte maddede daha okumadığım kısımlarda verilmeyen iç bağlar konusunda da bir uyarı olsun. (Bu arada blu-ray iç bağı bir alttaki cümlede verilmiş. Bence belirttiğim cümledekine verilmeli...
  • MovieScore Media tarafından[59] dijital indirme yoluyla sunulan albümün CD versiyonu ise Screen Archives Entertainment tarafından[60] ilk etapta bin kopya ile olmak üzere 3 Nisan 2012 tarihinde dağıtılmaya başlanılacaktır.
    • ...olmak üzere 3 Nisan 2012 tarihinde dağıtılmaya başlanılacaktır. cümlesinin son kısmındaki başlanılacaktır kelimesi, başlandığını belirten bir kaynağa dayalı olarak güncellenmeli ve başlanmıştır ile bitirilmeli. Yoksa maddenin güncel olmadığı, eski bilgiler içerdiği kanısı hakim olur.
  • 32 şarkıdan oluşan albümdeki parçaların omurgasını senfonik çalgılar oluşturmaktadır. Müziklerin zengin bir ses paleti ve kontrpuanların yanında elektronik eklemelerle zenginleştirilmesi albüme çağdaş bir hava katmıştır.
    • 32 rakam yerine harflerle belirtilmesi gerekmez mi? Ayrıca senfonik çalgı, ses paleti, elektronik gibi ifadelerden mümkün olanlara iç bağ, yoksa mesela elektronik kelimesi benzer bir maddeye iç bağ olarak yönlendirilemez mi? Çünkü bu terimler herkesin bilemeyeceği şeyler. Ayrıca, ...elektronik eklemelerle zenginleştirilmesi albüme çağdaş bir hava katmıştır. cümlesinde kime, neye göre çağdaş hava katılmış, kim karar vermiş? Bence böyle bir yorum içeren katkı en az 2 farklı kaynakla desteklenmeli yoksa çıkarılmalı.
  • 'Habertürk'ten Mehmet Açar ise filmin Hollywood ölçülerinde olduğunu yazmış, savaş sahneleri ile dijital ortamda oluşturulan mekanların başarılı olduğunu düşündüğünü belirtmiştir'
    • Belki çok önemli bir şey değil ama, Eleştiriler başlığı altında bulunan bu cümlenin sonu bana göre böyle olmaması lazım. Zaten eleştiri kısmında kişilerin görüşleri yer alıyor. Buna dayanarak, "...dijital ortamda oluşturulan mekanların başarılı olduğunu düşündüğünü belirtmiştir." yerine, "...dijital ortamda oluşturulan mekanları başarılı bulduğunu belirtmiştir." şeklinde bir cümle olsa daha hoş olurdu. O cümledeki düşündüğünü kısmına gerek olmadığı kanısındayım ama tabi bu bir görüş hata falan değil.
  • Yapımcılığını Aksoy Yapım'ın üstleneceği ve Fetih 1453 filminin devamı niteliğinde olması planlanan Fetihten Sonra adlı diziyle ilgili bilgiler bazına yansıdı.
    • Fetihten Sonra ismindeki başlığa gerek var mı bilmiyorum ama cümle içindeki bazına kelimesi sanırsam basına olacaktı. Bence bu başlığa gerek yok. Dizi başlamış olsa amenna ama proje halindeyken vazgeçilen bir durum ve bence KD değil.
  • Soundtrack başlığının' ismi 'Film müzikleri' olsa daha iyi olmaz mı? Ayrıca bu başlığın altına buradaki gibi müziklerin olduğu bir tablo yapılsa fena olmazdı. Bunun dışında film, ödül veya ödül için aday olmuşsa ayrı bir başlık açılıp belirtilmeli. Benim bilgim yok fazla filmin bu kısmıyla ilgili ama baya zaman oldu, belki ödül falan kazanmış ya da aday olmuş olabilir.

Bunlar kendime göre tespit ettiğim eksikler, öneriler. Hata olabilir olmayabilir ama ben en ufak şeye kadar belittim ki sonradan bir eksiği olmasın maddenin diye. Yani sende herşeyden kıl kapmışsın gibi bir izlenim olmasın. Gözümden kaçan şeylerde olmuş olabilir. Değerlendirmemi sonra yapacağım. Diğer arkadaşlarda maddedeki eksikleri, fazlalıkları belirtsin bende sonradan tekrar okuyayım ve görüşümü yazayım. Ama bence KM olmaya yakın bir madde.SAİT71 (mesaj) 10:23, 23 Ekim 2013 (UTC)

Yorum Yorum seçkin adaylığında söz konusu edilen sorunlar dikkate alınmalı. seçkin adaylığından bugüne o eleştirilere dair bir düzenleme varmış gibi görünmüyor. kibele 14:36, 24 Ekim 2013 (UTC)

  • Bu maddeyi adaylıktan çektim. Görkem7 (mesaj) 15:22, 26 Ekim 2013 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.